Huonoin elokuva, jonka olet nähnyt

  • 253 747
  • 1 553

Buster

Jäsen
Maailmassa on niin vitusti oikeasti paskoja elokuvia (kuten esim Sami Hedbergin komediat), että vähän ihmetyttää miksi täällä mainitaan Helene. Ei tuo mitään kansainvälistä kärkikastia ole tietenkään, mutta selkeästi kotimaisista sitä parempaa puoliskoa kuitenkin. Vaikea nähdä miksi ja miten tuo olisi huonoin elokuva minkä on koskaan nähnyt. Ja siis ymmärrän täysin jos ei elokuvasta tykännyt, ei se silti ole kokonaisuutena surkea.
No jos vaikka lukee ensin sen alkuperäisen viestin kokonaan ennen kuin alkaa tyrmäämään, niin siinä puhuin tämän vuoden elokuvateatterikokemuksista ja en missään vaiheessa sanonut sen olevani huonoin elokuva minkä olen koskaan nähnyt, enkä edes vuoden huonoin elokuva. Toin uteliaisuudesta esiin, että tuleeko siitä itse elokuvasta jotain keskustelua ja mielipidettä, sillä koin sen kaikkinensa villisti yliarvostetuksi. Tietyllä tavalla joskus tuntuu, että kunhan joku elokuva vaikuttaa ulkoisesti ja tyyliltään arvokkaalta ja hyvältä ilman selkeitä havaittavia tökkimisiä, niin se myös ehkä vähän helposti koetaan sellaisena tai ainakin helposti "ihan hyvänä", kun ei ole mitään havaittavaa konkreettista vikaa. En kuitenkaan ole ihan varma, että piileekö siinä oikeaa teilauspotentiaalia, vai olenko itse ollut väärässä ja kyynisellä päällä. Jälkimmäinen on aina todennäköistä. Palataan ehkä joskus asiaan, kun se tulee telkkarista.

Tyngäksi jäisi ketju, jos kirjaimellisesti pitäisi mainita vain se huonoin elokuva, jonka on koskaan nähnyt. Tämä on melko arvokas ketju, sillä täältä saa lukea välillä yllättäviäkin mielipiteitä ja kävisi minusta aika yhdentekeväksi, mikäli tämä oikeasti täyttyisi vain niillä objektiivisesti huonoilla elokuvilla.

Itse olen kierrätyskeskuksen puolelle salaa toivonut jotain epävirallisempaa "elokuva jonka katsoit viimeksi" -ketjua, johon voisi vain heittää nopeasti muutaman rivin ajattelematta liikoja ja arvostella elokuva. Leffakerhoon on niin paine kirjoittaa pitkä ja asiallinen viesti, eikä sinne kaikkea uskalla aina laittaa moninaisista syistä. Ajan kanssa saattaisi saada kuvan myös kanssapalstalaisten mausta, sekä sinne kertyisi uutuuselokuvista useampikin palstalaisen arvio.
 
Viimeksi muokattu:

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Nyt puhutaan Little Nicky, Click, Grown Ups ja Jack and Jill tyyppisistä elokuvista.
Mun mielestä Klik on kyllä erityisesti Adam Sandlerin mittapuulla toimiva elokuva. Mitään uutta ja originaalia se ei tarjoa, mutta sopii kalsongeissa tapahtuvaan illanviettoon. Nuo muut ovat kyllä hirveitä, samoin erityisesti se Kevin Jamesin (josta pidän näyttelijänä) kanssa tehty homopalomiesleffa ja That's My Boy.
 

BaronFIN

Jäsen
Kull the Conqueror

Tätä ei tarvitse edes perustella. Elokuvan suurin jännitys perustui siihen, että kuinka pitkään suomentaja pystyi välttämään päähahmon nimen käyttöä erilaisin ilmaisuin, mutta katsojien odotus palkittiin lopussa vihdoin ja viimein kun pahikset totesi: ”Kunhan olemme hoidelleet Kullin, niin jatkamme suunnitelmaa.” Tämän jälkeen elokuvan katsomisen olisi voinut lopettaa, mutta pakkohan se oli loppuun katsoa kun siihen oli siihen mennessä investoinut tunnin elämästään.

Muuten kyseessä oli huonosti tuotettu, näytelty ja ohjattu elokuva, mutta joskus vuosituhannen vaihteessa ihminen katsoi sitä mitä telkkarista tuli. Tänä päivänä vastaavat jää kokonaan katsomatta ja nykyajan penskoilla on aina valinnanvaraa parempaan. Onneksi.

Anoppi on tosin sitä mieltä, että vuoden 1961 voimamies Ursus on kaikkien aikojen huonoin elokuva... En kyllä voi väittää vastaan.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
Harvemmin mitään sysipaskaa tulee loppuun katteltua niin luultavasti paskin kokonaan katsomani elokuva on joku jonka oon katellu joskus kakarana enkä pitänyt silloin ihan äärimmäisen paskana. Näin nyrkkeilyfanina voisin kyllä sanoa että on hyvin mahdollista että omalla listallani kärkisijan veisi joko Rocky III tai IV. Kärkisijoja hätyyttelevät myös hienot taidepläjäykset Universal Soldier ja Showdown in Little Tokyo. Jälkimmäiselle kyllä yksi tähti Tia Carreren aikanaan aiheuttamasta teinistondiksesta.
Suomileffoista voisi myös löytyä huonoin koskaan katsomani jos joskus katsoisin kotimaisen elokuvan loppuun asti. Niitä ei montaa vissiin ole.
 

PJPT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, SaPKo & Latvija
Tähän ketjuun olisi helppo nimetä oikeasti täysin arvottomia leffoja kuten monet kreisikomediat, halvat kauhu/toimintaleffat, jatko-osat,kotimaiset uutuudet, surkeat supersankarit, kököt uudelleen versioinnit tai täysin vasemmalla kädellä tehdyt ison budjetin K13-jännärit jotka myydään pelkästään jonkun keskinkertaisen Smith/Damon/Reaves/Cruise/Rock tms naamalla ja tulos on sitten sen mukainen. Noilta ei kuitenkaan voi odottaa mitään lähtökohtaisesti, joten en halua niitä luetella tässä ketjussa. Voisin nostaa esiin leffoja joilta odotin jotain ja kun näki tulokset niin ei oikein osannut päättää pitäisikö itkeä vai nauraa!

-Alkuun voisi kuitenkin laittaa yhden kaikkien mielestä huonon leffan, jonka jokaisen pitäisi nähdä eli Dracula 3000! Kauniita ihmisiä edustaa tuossa leffassa ysärin kulttitähdet Casper Van Dienne ja Erika Elekniak. Lisäksi mukana on Coolio joka kai nautti suosiota räp-musiikillaan, koska 2000-luvun taitteessa oli iso trendi palkata halpoihin leffoihin aina vähintään yksi suosittu räppäri. Dracula tappaa tässä ihmisiä avaruusaluksella, eli kyseessä on eräänlainen Alien-Dracula! Tuotannolta saattoi loppua rahat kesken, koska tuotos vaikuttaa vajaalta monella tavalla, kohtauksia puuttuu paljon väleistä jne. Loistava leffa oikeassa seurassa kaljan kanssa Dracula 3000 (2004) - IMDb

-Vanhoista leffoista nostaisin esiin Manaaja 2, koska odotin siltä jotain vaikka se on jatko-osa. Katsoin ensin osat 1 ja 3 koska tiesin tämän leffan maineen ja ne olivat loistavia molemmat. En uskonut että kakkonen voi olla niin huono kuin siitä sanotaan, koska he saivat kuitenkin ykkösen tytön Linda Blairin takaisin ja muut näyttelijät ovat kovia: Richard Burton, Max Von Sydow, James Earl Jones. Tulos on aivan uskomaton ja se pitää nähdä jotta sen voi uskoa! Exorcist II: The Heretic (1977) - IMDb

- Da Vinci Koodi-trilogia kuuluu ehdottomasti listalle. Vaikka nuo leffat voisivat mennä "vasemmalla kädellä tehdyt halvat rahastukset"-listalle, niin odotin näistä silti enemmän koska kuulin kehuja + Tom Hanks. Hanks oli laadun tae vielä 80-90-luvuilla, mutta viime vuosina hän on joutunut ottamaan vastaan aika paskoja rooleja jotta ei joudu karsimaan palkkapyyntöään. Ykkönen on trilogian paras, mutta se ei ole paljoa se. Todella halpaa rahastusta uskonnollisuuden, suositun kirjasarjan ja ison supertähden varjolla. Hanksillä on tietty sädekehä päällään joten nämä leffat eivät saa kuraa niskaansa niin paljon kuin ansaitsisivat. Jos joku vähemmän arvostettu supertähti tekisi samaa roskaa, niin niitä ei kohdeltaisi läheskään näin kiltisti.

- The Tourist kuulosti paperilla erittäin raikkaalta romanttiselta jännäriltä. Angelina Jolie, Johnny Depp ja Timothy Dalton on sen sortin näyttelijäkaarti, että tämän ei pitänyt pystyä floppaamaan millään lailla. Harmi vaan ettei leffaan muistettu kirjoittaa käsikirjoitusta, vaan tähdet saatiin mukaan jättimäisillä palkoilla ja tulos oli suoraan sanoen täyttä paskaa. Varsinkaan Jolien ja Deppin välillä ei ole mitään kemiaa, joka on ansiokasta ryssimistä tekijätiimiltä. Välillä tuntuu että näyttelijät eivät edes ole samassa huoneessa, vaan supertähdet näyttelevät lähikuvissa niin, että vastapäätä on pahvilaatikko tms ja toinen näyttelee sitten omat osuutensa vaikka seuraavana päivänä. Yhteisiä otoksia ei ole jokaisessa kohtauksessa hieman kuin jossain Saippuasarjassa. Ehkä pahin negatiivinen yllätys uusissa leffoissa! The Tourist (2010) - IMDb

-Miljoona Tapaa Kuolla Lännessä. Tämäkin voisi mennä kreisien komedioiden listalle, mutta koska tämä on länkkäri ja näyttelijäkaarti on kova, niin odotin turhaan jonkinlaista leffaa. En ollut katsonut Family Guyta aikoihin ja koska sen tekijän Ted oli ihan kohtuullinen, niin taisin muistella väärin että se olisi jostain kotoisin oleva sarja. Tedin takia sarjan luoja sai täysin vapaat kädet, kukaan ei kontrolloinut kässäriä mitenkään. Sieltä tuli sitten kuvottavan huono elokuva. South Parkin tekijät eivät ole turhaan haukkuneet Family Guyta aina kun se on mahdollista, kovinkaan lahjakas kaveri ei saisi tällaista leffaa ulos jos on noin hyvät näyttelijät ja aiheena klassinen lännenelokuva.. A Million Ways to Die in the West (2014) - IMDb

- Vaikka sanoin etten laita "helpot rahat pois"-leffoja tänne, niin pakko silti mainita Tom Cruisen ja Cameron Diazin toimintakomedia Knight & Day, joka oli jo konseptina täysin mätä. Molemmat tähdet olivat tuolloin helvetin suosittuja, joten heillä oli helppo rahastaa, mutta ei kai kukaan odottanut että tuosta tulisi jotain?!? Cruise on muutenkin julkaissut vinon pinon HMV-rahastus toimintaleffoja viimeisen 20 vuoden aikana (seassa toki myös muutama ihan ok), mutta tämä vetää silti pohjat selvästi. Yleensä niissä ei ole komediaa juurikaan mukana mikä pelastaa edes vähän, mutta tässä vedetään sitten alta riman senkin edestä. Eeppinen elämys jos pitää katsoa selvänä ja kerralla. Olen kuullut juttua että Cruisen uusi Muumio on samaa tasoa, mutta en ole vielä uskaltanut sitä katsoa. Vaikea kuvitella millä ajatuksella sekin sai vihreää valoa studiolta ja vielä hirviöuniversumin aloituksena... Knight and Day (2010) - IMDb

- Edelliseen liittyen vielä toinen samanlainen Bonuksena. Jos leffan konseptina on "Brad Pittin Zombieleffa", niin minun on vaikea käsittää miten se saa vihreää valoa miltään studiolta. Kun siihen ei sitten jaksettu kirjoittaa minkäänlaista käsikirjoitusta, niin tuloksena on huonoin ison- tai edes keskitason budjetin zombieleffa mitä olen koskaan nähnyt! Kyseessä siis World War Z ja sille suunnitellaan kai jo jatko-osaa! Leffa koostuu käytännössä sekalaisesta kokoelmasta kohtauksia joissa ei ole mitään jännitettä kauhusta puhumattakaan. CGI jyllää kovaa ja tärkeässä osassa ovat lähinnä räjähdykset ja hidastukset joiden aikana Brad Pittin naamaa voidaan kuvata lähikuvassa, hänen tukkansa hulmuaa tuulessa ja kauniit silmänsä ovat tyttöjen kuolauksen kohteena pitkään ja hartaasti. Täysin käsittämätön projekti enkä ymmärrä miksi tätä ei haukuta samalla tavalla kuin muita paskoja leffoja. South Park teki aiheesta jakson, mutta he olivat aika kilttejä. Runtua olisi voinut antaa enemmän kuin Cartman supersankarina: "I'm Brad Pitt, I'm Perfect Man, look at me" + hidastukset. Pitt on hyvä tähti kun hän saa sivuosia, jolloin hänet voi ympäröidä muilla hyvillä näyttelijöillä, ohjaajalla ja kässärillä. Huonojen leffojen pääosaan hänestä ei kuitenkaan ole, minkäänlaista heikkojen vastanäyttelijöiden tai kässärin kannattelukykyä hänellä ei ole.. World War Z (2013) - IMDb

Vastikään edesmennyt ikoninen megatähti Sir Sean Connery kommentoi jo 15v sitten yllättävää eläköitymistään juurikin tähän liittyvällä lausunnolla. "I'm fed up with the idiots... the ever-widening gap between people who know how to make movies and the people who greenlight the movies." Ymmärettävästi harvat uskaltavat puhua näin suoraan, koska se vaikuttaisi suoraan heidän mahdollisuuksiin tehdä töitä jenkeissä. Tilanne on vielä huonontunut tämän 15 vuoden aikana, joten nykyään vihreää valoa tulee äärettömän helposti jos vain elokuvan aihe on studioiden haluaman agendan mukainen ja pääosaan saadaan vielä sellainen tähti jonka naama myy suoraan 300milj sisällöstä riippumatta..

Jos vielä katsoo noita linkkaamiani leffoja, niin niistä näkee nopeasti kuinka uudet leffat saavat laidastaan liian korkeita arvosanoja IMDBssä. Vaikka nuo leffat ovat aikamoisia kalkkunoita, niin kaikki saavat pisteet 6.0-7.0. Jos joku vanha leffa on yhtä surkea, niin arvosana on jotain luokkaa 4.5-5.5. Sinällään noiden kanssa pitää olla aika varovainen. 60-80-lukujen "6.3-leffa" on lähes poikkeuksetta täysin eri planeetan teos kuin 2010-luvun 6-7..

- Tarantinon leffat pl. Django
- Taru sormusten herrasta trilogiat yms. Hobitit
- Tämän vuosituhannen Star Warsit
- Lähes kaikki supersankari leffat pl. Nolanin ja Burtonin Batmanit.
- Aronofskyn leffat.

On tuossa pointtia. Tuon voisi typistää niin että Tarantinon 2000-luvun leffat, kaikki Disneyn Uusioversio/Marvel/Star Wars, kaikki DCt paitsi muutamat Batmanit/Spidermanit ja LOTR-tyyppiset lasten CGI-leffat ovat erittäin yliarvostettuja. Enkä kyllä ostaisi Aronofskyltäkään hyllyyn muita kuin Wrestlerin. Siihen toki vaikuttaa että nykyään julkaistaan niin vähän hyviä leffoja, että siitä harmaasta massasta ne voivat näyttää ihan hyviltä, mutta todellisuudessa tuotokset ovat korkeintaan keskinkertaisia. En nyt sanoisi huonoimmiksi leffoiksi koskaan (pahimpia Marvel räpellyksiä ja Star Wars 8 lukuunottamatta), mutta ihan aiheellinen nosto mielestäni.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
...
Jos vielä katsoo noita linkkaamiani leffoja, niin niistä näkee nopeasti kuinka uudet leffat saavat laidastaan liian korkeita arvosanoja IMDBssä. Vaikka nuo leffat ovat aikamoisia kalkkunoita, niin kaikki saavat pisteet 6.0-7.0. Jos joku vanha leffa on yhtä surkea, niin arvosana on jotain luokkaa 4.5-5.5. Sinällään noiden kanssa pitää olla aika varovainen. 60-80-lukujen "6.3-leffa" on lähes poikkeuksetta täysin eri planeetan teos kuin 2010-luvun 6-7..
...
On tuossa pointtia. Tuon voisi typistää niin että Tarantinon 2000-luvun leffat, kaikki Disneyn Uusioversio/Marvel/Star Wars, kaikki DCt paitsi muutamat Batmanit/Spidermanit ja LOTR-tyyppiset lasten CGI-leffat ovat erittäin yliarvostettuja. Enkä kyllä ostaisi Aronofskyltäkään hyllyyn muita kuin Wrestlerin. Siihen toki vaikuttaa että nykyään julkaistaan niin vähän hyviä leffoja, että siitä harmaasta massasta ne voivat näyttää ihan hyviltä, mutta todellisuudessa tuotokset ovat korkeintaan keskinkertaisia. En nyt sanoisi huonoimmiksi leffoiksi koskaan (pahimpia Marvel räpellyksiä ja Star Wars 8 lukuunottamatta), mutta ihan aiheellinen nosto mielestäni.
Tuohon IMDB arvosanojen kokemaan inflaatioon (mikä johtuu toki siitä että faniväki käy klikkaamassa 10 jokaiselle ison studion isolle leffalle minkä lisäksi studiot melkoisella varmuudella ostavat bottipalveluja kliksuttelemaan niitä kymppejä vielä roimasti lisää) liittyen pidin äärimmäisen ihmeellisenä että edellisellä sivulla mainittu vuoden 2019 Hellboy oli saanut arvosanaksi ainoastaan 5,1. Ei toki Disneyn tuottama mutta kuvittelisi että nykyisin saa ison budjetin (oletan) sarjakuvaleffalla automaattisesti vähintään 7 arvosanaksi.

En tiedä onko enää supersankarileffa kun oli kiitollisen irti leluista, saati supervoimista, mutta Joker oli hyvä leffa. Toki jälkikäteen ajateltuna siinäkin oli pirunmoisia aukkoja juonessa ja olihan ne poliisit enempää spoilaamatta aika helvetin hölmöjä ja/tai epäpäteviä, mutta katselukokemuksen aikana noihin ei jaksanut edes kiinnittää huomiota kun kokonaisuus kantoi mukavasti ja ensimmäistä kertaa vuosiin ei missään vaiheessa katselukokemusta ehtinyt ihmettelemään että onpa tyhmä leffa ja miksi maksoin lipusta.
 

Kuopionkukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Red Wings, ManU, Kups
Kirjotetaas tähän ketjuun eka viesti kun vakioketjut on kahlattu läpi tältä yöltä eikä uni tule.

Lapsuudessa mortal kombat pelit oli parasta ikinä ja kaksi ensimmäistä näyteltyä leffaa sai kusemaan hunajaa (kakkosen ollessa toki ykköstä huonompi).

Jossain vaiheessa ehkä 18v ikäsenä satuin kirpparilta huomaamaan leffan nimeltä mortal kombat: conquest ja ihmettelin että miten on mahdollista että on jäänyt mk leffa huomaamatta.. No leffan katsottuani ymmärsin että tekijätkin varmaan häpesivät tätä kasaa haisevaa paskaa. Ei ollut tosiaan alkuperäisten 1-2 leffojen tekijöiltä eikä samoja näyttelijöitä. Juoni oli huono, näyttely ei edes b luokan kauhuleffatasoa, puvustus/maskeeraus oli halpaa. Musiikki ei päässyt lähellekkään samalle tasolle.. Listaa voisi jatkaa loputtomiin. Lopultahan tuosta jatkettiin kokonainen tv sarja ja tämä 'leffa' muunnetiin kaksiosaiseksi pilotiksi tälle sarjalle. Vähemmän yllättäen mortal kombat conquest lopetettiin ekaan kauteen.

Se täytyy myöntää että kaikesta huolimatta toivon kokoajan että mk leffoja tehtäisiin vielä joskus lisää ja isolla budjetilla

Täytyy joku toinen yö tulla kertomaan muitakin pettymyksiä.
 
Viimeksi muokattu:

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
En yleensä katso huonoja elokuvia, koska teen taustatyöt tarkasti, ennenkun katson.

Once upon time in hollywood pääsi sen sijaan yllättämään paskuudellaan.
 

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
David Lynchin Dyyni on aika lailla kärkisijoilla. Oli 1990-luvun loppupuolella nähtynä aivan tajuton pettymys – varsinkin, kun katsoin sen Tähtien sota -leffojen jälkeen: kökkö, väsynyt, hidas. Eilen selvisi, että Toto on tehnyt siihen musiikit.

Mielenkiintoista nähdä, millainen on ensi vuonna julkaistava uusi Dyyni. Tuskin huonompi ainakaan.

PS. Alkuperäinen Dyyni-projekti vasta huuruinen olikin; näyttelijöiksi oli kiinnitetty mm. Salvador Dali.
 

El Gordo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Liam Neesonin tähdittämä susitarina The Grey on varmaan ainakin noin korkean (6.8) Imdb-arvosanan elokuvista kehnoin. Uskomattoman typerä tarina kostonhimoisista susista. Harlinin haielokuvassa oli sentään joku syy sille miksi ne eläimet hyökkäilee niin sinnikkäästi ja älykkäästi.
 

Tonny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mulla on ehkä vähän poikkeava maku valtavirtaan nähden. Listataan nyt nämä:

- Tarantinon leffat pl. Django
- Tämän vuosituhannen Star Warsit
- Aronofskyn leffat.
Sama. Muut kyllä menee, mutta omaan makuun Aronofskyn ja Tarantinon leffat ovat lähes poikkeuksetta yliarvostettua kakkia.
Tarantinolta toki Djangon lisäksi Pulp Fiction oli hyvä. Aronofskylta Mother oli ihan ok, mutta esmeks Requiem for a Dream oli taasen semmoinen jonka suosiota en ymmärrä. Star Warseista en pidä yhdestäkään. Ehkä mulla on vain huono leffamaku, mutta minkäs teet. :D
 
Mulla on tuo Mother katsomatta vielä juuri kyseisen ohjaajan takia. Trailerikin oli melko sekavan oloinen. Ehkäpä sitä täytyy kerätä rohkeutta ja vilkaista leffaa.

Ei tuo Mother nyt ihan paska ollut kun tuli katsottua. Suurin ongelma leffassa oli että vaikka homma vedetään ihan railakkaan seinähulluksi niin silti pätkän juju syötetään katsojalle niin väkipakolla että varmasti daijumpikin tajuaa. Tulee vähän jännän ristiriitainen mutta tyhmänä pidetty olo tuosta kuviosta.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
- Da Vinci Koodi-trilogia kuuluu ehdottomasti listalle.

Kyllä. Tosin en itse ole onnistunut katsomaan sitä ensimmäistäkään kokonaan, niin osaltani ei oikeaoppisesti mene tälle listalle. Toisaalta, (ensimmäinen) elokuva on tunnelmaltaan kiitettävän lähellä Dan Brownin romaania, helpottaen katsojaa ymmärtämään jo hyvissä ajoin elokuvan kelvottomuuden.

Niistä kokonaan nähdyistä: pitää vähän tylsästi sanoa, että edelleen Independence Day.
 

Oles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Leijonat
Ei nyt varmastikaan paskimpia leffoja, mitä olen nähnyt, mutta näin viimeiset viisi minuuttia Jurassic Worldistä ja tuli vaan elävästi mieleen kuinka huonoja nuo Jurassic World ja Jurassic World: Fallen Kingdom olivatkaan. Se loppu, kun tyrannosaurus ja velosiraptori lyöttäytyvät yhteen kukistaakseen laboratoriossa kehitetyn dinon oli aikamoista tuubaa. Tappelun jälkeen kaksikko vaihtaa viimeiset sanat ja lähtevät eri teille. Voi jösses sentään. En edes ala puhua jatko-osasta ja sen älyttömistä käänteistä. Todella typeriä nostalgialla ratsastavia räpellyksiä, joista ei löydy lainkaan sydäntä. Ovat niin kaukana alkuperäisestä kuin vaan voi.
 
En tiedä miksi, mutta katsoin joskus tunnin verran Viaplaysta elokuvaa, jossa mies ajoi bussia päivittäin New Jerseyn kaduilla, lenkitti koiraansa ja kävi dinnerissä kaljalla. Nimeä ei nyt tule mieleen. Miehen muija haaveili jostain urasta ja perheestä makoillen perse homeessa kotona.
 

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En tiedä miksi, mutta katsoin joskus tunnin verran Viaplaysta elokuvaa, jossa mies ajoi bussia päivittäin New Jerseyn kaduilla, lenkitti koiraansa ja kävi dinnerissä kaljalla. Nimeä ei nyt tule mieleen. Miehen muija haaveili jostain urasta ja perheestä makoillen perse homeessa kotona.
Tämä on Jim Jarmuschin ohjaus Paterson. Itse kyllä viihdyin sen parissa, mutta ymmärrän etttei kaikille tällaiset taide-elokuvat kolahda.
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Tuli eilen katsottua Steven Seagalin elokuva, jossa hän pahoinpiteli ja tappoi arviolta Vantaan kaupungin väkiluvun verran pahiksia ottamatta edes päällystakkia pois päältään. Nämä viimeisen vuosikymmenen aikana tehdyt yhden ilmeen yli-ihmisen pönötykset hipovat helposti otsikon mukaista määritelmää.
 

vastaantulija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Määrätietoisesti HPK
Tuli eilen katsottua Steven Seagalin elokuva, jossa hän pahoinpiteli ja tappoi arviolta Vantaan kaupungin väkiluvun verran pahiksia ottamatta edes päällystakkia pois päältään. Nämä viimeisen vuosikymmenen aikana tehdyt yhden ilmeen yli-ihmisen pönötykset hipovat helposti otsikon mukaista määritelmää.

Siihen leffaan tuo yhden ilmeen kivikasvo sopi hyvin, missä se näytteli pitkään aluks koomapotilasta.
 

Blue F

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Olen lähtenyt siitä, että mikään elokuva ei tule ansainneeksi nimeänsä tässä ketjussa. Kaikista elokuvista nousee joku pikkiriikkinen ilo ja valon pilkahdus, joka vapauttaa elokuvan Huonoimman Elokuvan tittelistä.

Paskalle leffallekin on aina välllä tilausta...

...mutta kuitenkin.

Bill & Ted Face the Music / 2020 (6,1/10) imdb.com

Hirvittävän huono, tylsä ja älytön.

En ole kaiketi nähnyt noita edeltäviä osia kahdeksan-yhdeksänkymmentäluvun taitteesta. Oletin jotenkin että saaga on tavallaan jonkinlaista jatkumoa Wayne´s Worldlle, mutta nämä aiemmat on hierottu kasaan jo ennen Mike Mayersin ja kumppaneiden kohelluksia. Sekään ei siis selitä tai anna oikeutta tehdä moista kuraa.

Se että vhs-aikakautena tehtiin tuollaista potaskaa, on vielä ymmärrettävää, mutta 2020-luvulla saanee jo kummastella ajan ja rahan kuluttamista ajatuksena "Kulttiklasskon" paluu ja uudelleen lämmitys. On. Kyllä tämä on huonompi kuin ne JIM-kanavan kolmipäisenhauen metkut ja pelottelut. purkautuvan tulivuoren juurella, zombien hyökätessä avaruudesta.

Tämä tekele siis olkoon tällä hetkellä Huonoin elokuva, jonka olen nähnyt.

Hyi!
 
Viimeksi muokattu:

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Mitähän helvettiä. Pistin Fingerporin pyörimään ja ihan kohta rupeaa silmät vuotamaan verta. Fingerpori sarjakuvana on kuulunut 10 vuotta päivärutiineihin ja en nyt tästä mitään taidepläjäystä odottanut, mutta mitä vittua mä justiinsa katson? Siis tämä on sellaista kuraa, että ei mitään järkeä. Jopa sinänsä ihan hauskat vitsit ovat tässä muuttuneet sellaiseksi, että joku amatööriporukka Kervalta nollan tunnin näyttelykokemuksella vetäisi tämän hauskemmin tai ainakin vähemmän päin helvettiä.

Ponterosaa pidin joskus "paskimpana ikinä missään". Se oli niin surkea, että meni camp-huumorin puolelle ja pitkään tuli suunnilleen kerran vuoteen katsottua. Mutta tätä kuraa on puolisen tuntia jäljellä ja sen jälkeen tähän ei tule ikinä enää palattua. Tästä tulee oikeasti paha mieli, siinä missä jollekin Ponterosalle ja sen surkeudelle pystyi nauramaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös