Huhuketju

  • 4 890 174
  • 11 936

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Oliko tää Haapala-huhu nyt ankka? Vai odotellaanko isompaa kalaa haaviin ja jos se ei tartu, niin Haapala on plan b.

Perkele kun pitää olla näin kärsimätön. Koko ajan pitäs tapahtua.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Oliko tää Haapala-huhu nyt ankka? Vai odotellaanko isompaa kalaa haaviin ja jos se ei tartu, niin Haapala on plan b.

Perkele kun pitää olla näin kärsimätön. Koko ajan pitäs tapahtua.

Mäenalanen lienee se plan A. Mutta tilanne selviää vasta loppukesästä kun on tiedossa saako tämä 1-suuntaisen sopparin NHL:stä. Veikkaan että saa.

Toivottavasti Hännikäistä yritetään saada kaikin keinoin. Hyvä pelaaja ja viimeiseen asti Jokeri.

Toivotaan todella! Kunnon puurtaja ja taistelija, jolla on mainettaan paremmat kädetkin.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jos Mäenalanen on plan a) niin Haapala ei voi olla plan b).

Suoraviivainen, voimakas pelaaja, jolla on kokoa vs pikku pörrääjä. Nykyjoukkueen rakenne huomioiden ehdoton ei Haapalalle.

Mäenalanen,Filppula,Hännikäinen - uskon että pelaa Jokereissa vasta kun näen. 95% kaikki jatkavat änärissä.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mäenalanen lienee se plan A. Mutta tilanne selviää vasta loppukesästä
Tämä on aika hemmetin iso ongelma näiden kanssa. Periaatteessa kun ei olisi vara odotella noin pitkään. Sit tulee näitä Pelletier paniikkihankintoja, kun ollaan pidetty paikkaa ja jää luu käteen.

Kossilan luulisin olevan todennäköisin tuolta suunnalta. Monta yritystä kaksisuuntaisella, mutta ei vaan onnistu. Pulkkismainen tapaus.

Griffithin oikeuksilla voisi yrittää jotain kaupan tynkää. Tuon profiilin pelaajia on ennestään ja vaikuttaa muutenkin siltä, että Jokereilla ei oo vara maksaa millä Griffith tulisi.

Toisaalta Griffith tienasi AHL:ssä 250k. Mutta silti. En itse ainakaan lämpene Griffithille. Mosesta jos ei olisi, niin sitten.
 
Viimeksi muokattu:

Target

Jäsen
Suosikkijoukkue
Löytyy
Mikäköhän mahtaa olla Korpisalon ensi kauden työnantaja? Columbuksen sopimus päättyy, mutta onko kysyntää NHL:ssä.
+ Oma kasvatti, Kissojen kautta
+ Ylettyy hyppäämättä ylärimaan
+ Omaa terveen paperit
+ Ikä
- Amurin varaus?????, Korppi 25. En muista varmasti, mutta oliko nuo varaukset voimassa 29 ikävuoteen.
 

spede1967

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Jokerit on viime kaudesta todellakin ottanut opikseen. Lähtökohtaisesti yksi kovimpia Euroopassa pelaavista maalivahdeista. Kasvattajaseura Kiekko-Vantaa ja ikää 35v.

Statsin alla :

2017-18 Montréal Canadiens NHL 19 2.46 0.929
2018-19 Montréal Canadiens NHL 1 7 3.78 0.887
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
Ikänsä puolesta sopii ainakin hyvin jengiin, kun syksyllä kauden alkaessa 36v. Jopa pääsee vähän lisäämään keski-ikää.

No mutta jos ihan realistisesti miettii niin saatavilla olevista kotimaisista veskoista varmaan ihan hyvä valinta.

Toivottavasti olisi kuitenkin 1v soppari ja sitten voi ensi keväänä tarkastaa tilanteen uusiksi, kun on nähty tason riittävyys KHL:ään ykkösveskaksi.
 

DTremens

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings, PattU, Wolves, Patriots
Andy Niemi olisi hyvä valinta, kokenut ja tunnettu suomalaisen mv-koulun tuotos, suoraan NHL:n kirkkaista valoista. Kuitenkin kevyemmällä kuormalla ollut pari viime kautta joten hyvä paikka vaikka useampaan hyvään kauteen Eurooopassa jos isompi pelimäärä edelleen maistuu ja fyysisesti pysyy kasassa. Kasetin kestämisestä ei onnistuminen jää kiinni. Loukkiriskiä on toki kaikilla veskoilla.
 

One#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, SoJy, ManU, Ac Milan, Barcelona
Hyvä homma, jos onnistuu. Toki tais olla selvä homma, ettei menneen kauden kaksikolla voida jatkaa. Zapon sopparin ulostus ja Niemen soppari, rahaa palo.

Korpisalon oisin mielelläni ottanut, mutta kelpaa hyvin Ändykin.
 
Korpisalon oisin mielelläni ottanut, mutta kelpaa hyvin Ändykin.

Niin vaihtoehtona olisi a) odotella Korpisalon sopimustilannetta tuonne kesään saakka ja ihmetellä sitten mistä hankitaan molari kun Korpisalo saikin jatkon Columbukseen tai b) kiinnittää Niemi nyt ja ratkaista maalivahtitilanne heti.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Niemeä taidettiin huhuilla aiemminkin, mutta erinomaisen viime kauden jälkeen sai vielä jatkosopparin Canadiensiin. Ottajia NHL:ssä ei taida ihan hirveästi enää olla ja ilmeisesti perheellinen mies vielä, niin mikäpä sen mukavampaa kuin asettua aloilleen Helsinkiin ja pelailla vähän KHL:ää. Allekirjoittanut ja muutkin fanit tosin toivovat, että se ei jäisi siihen pelailuun, vaan pystyisi esittämään edelleen rämömäisiä jumal-iltoja toisinaan.

Joka tapauksessa, mikäli huhu on toteutuakseen, niin tervetuloa!
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Oli tosiaan viime kaudella jo lähellä. Nättiä että nyt natsasi.

Olettaen, että tulee Zapon tilalle, niin Kalnins on kyllä mahtava 2. veskari.

Hienoa!

Ps. Valitettavasti Niemestä tuleen edelleen flashback yhdestä noloimmista hetkistä jäähallissa. Nimittäin paidan jäädytyksestä K-Vantaa - Jokerit pelissä Tiksissä. Mikki pätki, mutta joku KiValainen silti piti jäätävän pitkän puheen. Kukaan ei ymmärtänyt siitä sanaakaan.
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Andy Niemi kovettaa kyllä paljon. Menestyäkseen Jokerit tarvitsee maalivahdin sarjan kirkkaimmasta kärjestä ja Niemellä on siihen kaikki edellytykset.

Kansallisuus ei ole kaikki kaikessa, mutta onhan se nyt oikein että suomalaisen seurajääkiekkoilun lippulaivan maalissa pelaa suomalainen veskari. Tähän asti kaikki muutkin hankinnat ovat olleet suomalaisia, joten selkeä trendi tässä on olemassa.
 

Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
YLE, HS, MTV3, IL sekä IS ovat myös jo uutisoineet asiasta lainaten Satakunnan Kansaa, eli aika varmalta rupeaa vaikuttamaan. HS kysynyt asiaa Jokereilta ja seura todennut että ei ole kommentoitavaa, eli uutista ei torpattu.

Eiköhän huomenna tiedotetta pukkaa.
 

gcz_

Jäsen
Suosikkijoukkue
JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
Kyllähän Niemeen liittyy melkoinen floppivaara. Niemi oli parhaimpina vuosinaan erittäin atleettinen veska, joka liikkui nopeasti ja sulavasti, mutta 35-vuotiaalla alkaa jo liike hidastumaan. Viime kausihan oli jo Niemellä varsin surkea.

Varmaan huonoin hankinta hinta-laatusuhteeltaan mitä maalivahtien suhteen voi tällä hetkellä tehdä.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Niemi lienee parasta mitä Jokereiden on kotimaisista vaihtoehdoista tässä vaiheessa mahdollista saada joukkueeseen. Korpisalo olisi iän puolesta erityisesti parempi haku mutta olen tyytyväinen Niemeen. Niemen upside on ainakin voittamisessa, jota Marjamäki peräänkuulutti. Toki liike,pelimäärät ja loukkaantumiset arveluttaa. Ikää en maalivahdin osalta pidä niin kriittisenä. Tim Thomas,Pekka Rinne jne vetivät/vetävät huipulla samoissa ikävuosissa. Niemellä aika lailla vuosi aikaa laittaa itsensä kuntoon. Runkosarja voi hyvin vetää 50-50 peluutuksella ja pleijarit Niemellä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös