Huhuketju

  • 4 897 336
  • 11 953
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Tuo kaveri ei ole loukkaantumisilta välttynyt.

Nykyinen LA Kingsin puolustaja Brayden McNabb ajoi Joeyta päähän Memorial Cupissa 2011 ja aivotärähdyksen johdosta menetti melkein kaksi vuotta peleistä.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Red Wings, #65

Jeffrey

Jäsen
Kyseessä on kuitenkin NHL:ssä ensimmäisellä kierroksella varattu pelaaja. Oliskohan vain niin että pelityyli sopii paremmin Eurooppaan.

Tämä on ihan totta, lisäksi junnuissa paukutellut melkoisia pisteitä. Vaikea vain olisi uskoa, että näin jokerikortin varaan laitettaisiin meidän kärkisentterin roolia.

Suuren riskin ja suuren mahdollisuuden hankinta joka tapauksessa. Johan Harju -palkinnon saajaksi taas yksi ehdokas lisää.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Mä tykkään, että tää Hishon on tähän mennessä Salmisen ohella ainoa kiinnostava hyökäyspään hankinta ensi kaudelle. Niemi toivottavasti edes jollain lailla pystyy korvaamaan Kapasen. Itse tosin veikkaan, että ei pysty. Laitureita toi jengi huutaa. Salminen Reginin ohella ainoa varma 40p mies, Hishonista saadaan toivottavasti kolmas. Ainakin yhtä vielä huutaisi. Voivoi kun saataisiin pidettyä Kozun..
 

Fat Cat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
No nyt! Toteutuessaan kyllä kehut toimiston suuntaan, eipä paperilla hirveästi off-seasonia voisi paremmin vetää. Pienehkö kaveri näemmä mutta jos ylivoima pyörii ja kädet käy niin tervetuloa! Noita järkäleitähän meillä jo riittää pakistossa.
 

iibor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Jokerit
Helvetin pienikokoinen ja lefti. En tykkää ollenkaan. Toivottavasti on edes halpa.

No mitä helvettiä, eiköhän siellä ole ihan tarpeeksi jo kokoa puolustuksessa. Lisäksi paremmilla statseilla tulee Jokereihin, kuin Larsen viime kaudelle.
 

demitra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Genoway vaikuttaa aika lailla Gunderssonin kopiolta. Jos on vähintään samaa tasoa, niin kyllä tällainen kaveri kelpaa kiekolliseksi ykköspakiksi. Käytännössä varmaan parasta, mitä Jokereiden resursseilla voidaan saada. Sitten vielä yksi laadukas hyökkääjä, niin toimistolle voi antaa täyden kympin joukkueen katsauksesta näin ennakkoon.
 

One#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, SoJy, ManU, Ac Milan, Barcelona
On kyllä ollut aina helvetin vaarallinen meitä vastaan pelatessaan. Tukee paljon hyökkäyksiä ja on taitava ylivoimalla. En nyt puolustuspään taitoja muista, mutta eiköhän joku Jaakola esim. mene aika hienosti siihen vierelle.

Hyvä hankinta mielestäni toteutuessaan ja puolustus on aika loistavalla mallilla.

Genoway - Jaakola
Lajunen - Kulda
Jensen - Lauridsen
Rissanen - Jalvanti
Todd
 
Viimeksi muokattu:

Chespa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Jää-Ahmat & HPK
Tätä miestä vähän salaa toivoinkin Jokereihin. On jäänyt kyllä peleistä mieleen.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Hyvä hankinta mielestäni toteutuessaan ja puolustus on aika loistavalla mallilla.

Genoway - Jaakola
Lajunen - Kulda
Jensen - Lauridsen
Rissanen - Jalvanti
Todd

Olin tulossa juuri samoja pakkipareja tänne mallailemaan. Aika hemmetin hyvältä näyttää. Tuohon vielä villinä korttina Rautanen mukaan, jota Jalonen saattaa käyttää 7. pakkina peleissä. Uran kannalta toki olisi varmasti kannattavampaa pelata a-junnuissa, ellei ota isoa harppausta nyt kesällä.

Nyt sitten hyökkäykseen odotellaan vielä yhtä kaveria, joka ei sittenkään ole Gratton ;)
 

iibor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Jokerit
Pelaa näköjään tulevalla kaudella nrolla 55, joka kai viimeistään tarkoittaa sitä, ettei Ohtamaa jatka. Jos se nyt oli vielä jotenkin epäselvää edes.
 

enigma

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuusKi, Nikerit
Ei ollut Ohtamaalla vahvin kausi mutta kyllähän suomalaisista MM-kisapelaajista pitäisi pitää kiinni minun mielestäni.

Mitä Genowayhan tulee niin hyvältä kuulostaa, Jokereilla on jo AHL-arpa kärkiketjun sentteriksi niin parempi hankkia varmempi hankinta kiekolliseksi liideriksi.
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tietääkö joku miten tama Ohtamaan sopimusneuvottelut meni? Eikö halunnut jatkaa, halusiko liikaa massia...vai?!?

Itseäni rupesi jo kyllästyttämään, kun herra ei koostaan ja fysiikastaan huolimatta käytännössä koskaan taklannut. Hoiti kyllä oman hommansa ihan hyvin ja jos oikein muistan, niin Jokerit oli ollut Ohtamaan suosikkijengi jo pikkupoikana eli tulihan tuokin unelma täytettyä.

Genowayn muistan itsekin aika juonikkaana kaverina ja taisi moni vastustajan vaarallinen hyökkäys rakentua hänen oivalluksiensa kautta. Tervetuloa!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös