Huhuketju

  • 4 959 295
  • 12 161

Petrell#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Mikael Granlund
Pari asiaa selväksi:

1. Rudi ei ikinä pelaa teillä.

2. Rudilla ei mitään annettavaa? Jotkut puhuvat Ruudusta ja jostain Semiristä samassa lauseessa. Kun Ruutu skulaa ifk:ssa ensi kaudella, näyttää hän myös näille sankareille täällä, ettei kukaan luo pitkää NHL-uraa vahingossa.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Täysi tuki kyllä Keklulle, jos saa Rudin meille hankittua!
Jakella on paljon annettavaa kaukalossa ja sen ulkopuolella. Rudin hankkiminen olisi melko ''mediaseksikäs'' veto ja varmasti vaikuttaisi mm. lipunmyyntiin. Tällä voitaisiin myös kehittää joukkueen kuvaa mediassa.

Ja tottakai kirsikkana kakun päällää olisi se valtaisan mielihyvän tunne siitä kyykytyksen määrästä..

Eletään muutenkin hyvin mielenkiintoisia aikoja ;)
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Ei mitään annettavaa kentällä tai kentän ulkopuolella? Olepa hetki rehellinen itsellesi.

Äiti. Rudi on hyvä pelaaja, mutta ei edes leikillään meillä. Näistä asioista ei edes keskustella.
 

Swearengen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fortress Europe, turvattomat tilat
Mitä J. Ruutu voisi saada Jokereista sellaista, mitä nyky-IFK ei voisi tarjota? HIFK on nykyään ihan oikeasti ammattimainen urheiluorganisaatio. Silloin kun Peltonen ja Hirso loikkas, se ei sitä todellakaan ollut.

Rahalla tai urheilullisella kompetenssilla mitattuna organisaatioissa ei merkittäviä eroja ole pelaajan kannalta. Eli jos Ruutu valitsisi Jokerit, niin monen muiden tavoin uskon Erkan ja Keklun (tuossa järjestyksessä) henkilösuhteiden Jarkkoon olevan avainasemassa. Helpottaahan se puolin ja toisin pelaamista/valmentamista, kun on luottohenkilöitä penkin takana ja edessä.

Kuten aikaisemminkn olen todennut kantani case Rudista: tänne vain, nyt kun ei ole Jortikka* esteenä. Eli toivottavasti Kekäläinen ei kuuntele ultraspoikien ym. punakeltavouhottajien mussutusta asiassa.

Eihän IFK/Jokerit imagoakselilla Ruutu ole mitenkään samanlainen IFK-ikoni kuten vaikka joku Karalahti. Ruudun veljeskatrashan on taustoiltaan Vantaan lätkäskenestä, mutta ymmärtääkseni olivat kaikki nuorempana fanitusmielessä enemmän Jokereihin kuin IFK-leiriiin kallellaan. (En kyllä väitä, että minulle pelaajahankinnoissa näillä imagojutuilla hirväesti merkitystä olisikaan.)

Molemmat Jarkon pikkubroidit jättivät esityksillään Jokereissa pelkästään hyviä muistoja itsestään. Jarkko Ruutu jokeripaidassa sitten tavallaan sulkisi tämän ympyrän.

e: *)Virmasen Masahan Ruutua Jokereihin ilmeisesti lakkokaudella yritti. Tuskin olisi toiminut homma, koska Jortikka oli koutsina.
 
Viimeksi muokattu:
Tervetuloa vaan jos on tulossa, jo pelkästään viihdearvonsa takia. On tasonsa ja tärkeytensä omalle joukkueelle todistanut toisin kun Kalus tai Wallen, joita moni on heittämässä kärkiketjuihin näkemättä peliäkään. Jos tossa huhussa totuusperää on (ja Keklu niin ammattimies kuin moni häntä pitää) niin eiköhän ole todettu ettei jommankumman, ellei molempien tryouttilaisten taso simppelisti riitä (vrt Gallagher).

Toteutuessaan lisäksi pienehkö osoitus näille nyky-IFK vouhottajille että vaikka nyt viime kausi menikin paremmin kuin hetkeen, ei se IFK välttämättä edelleenkään ole brändeineen ja punaisine IFK-perheineen jokaiselle IFK-taustan omaavalle se kiekkoilijan henkinen paratiisi, vaan parempia vaihtoehtoja saattaa olla samassa liigassakin.


Kyseessä on niin perus-julli kun olla ja voi, etten mä ainakaan halua nähdä tämän vetävän pyhää Jokeri-paitaa päälle

Ja 80-luvulla nämä IFK-leiman omaavien dumaukset. Ei noi kiinnosta enää naapuriakaan.
 

willi99

Jäsen
Suosikkijoukkue
JOKERIT
Kaksijakoinen keisi

Tämä huhu Jarkko Ruudun siirtymisestä Jokerijengiin herättää ainakin itsessäni aika kovia pahoinvointioireita.

Jarkko on todella monipuolinen kaveri. SM-liigan mittareilla hän on: todellinen pelote, tädellinen rotta, taitava jääkiekkoilija, liigan kovin tappelija, pelle=narri, maalintekijä, ärsyttäjä, agitaattori, johtaja jäällä ja kopissa sekä täydellisesti harkintakykynsä jäällä menettävä vatipää.

Ruutu vaikuttaa fiksulta kaverilta, ainakin sellaisten tv-ohjelmien perusteella joissa hän on esiintynyt ilman lätkävarusteita. Kaveri on selvästi lukenut ja ymmärtänyt pääosin lukemansa. Avian uransa alusta asti, siis sieltä ammoisilta liigavuosilta asti miehestä on kuitenkin huokunut sellainen vaikutelma, että jäällä hän ei ymmärrä tekemistensä seurauksia tai sitten häneltä puuttuu täysin kunnioitus toisen pelaajan terveyttä kohtaan. Jarkko on aina taklannut päähän, kyynärpäällä, selästä tai liian pitkällä ja kovalla vauhdilla. Seurauksista välittämättä.

Tätä ei tule tulkita kukkahattutäteilyksi, sillä olen sitä mieltä, että vastustajan satuttaminen kuuluu jääkiekkoon, mutta vahingoittaminen ei.

Toinen vastenmielisenä pitämäni piirre herran pelissä on filmaaminen. Jos Jarkko olisi aikoinaan lähtenyt tsekkiin luomaan uraa NHL:än sijaan, veikkaan, että siellä puhuttaisiin nykyisin "suomalaistyylisestä kiekkoilusta", jossa sukelletaan aina kun se on mahdollista ja välillä ilman mahdollisuuttakin. Ymmärrän, että tarkoitus on auttaa omaa jengiä ja hämmentää vastustajaa, mutta tällaisen dyykkailun katsominen riipii.
Jarkko on ainoa kiekkoilija joka pystyy kaatumaan vaikka makaa jo kyljellään.

Pelillisesti uskon, että mies olisi liigassa vieläkin ns. ykköskorin jannu.

Näiden pointtien summana minusta tuntuu siltä, että taidan toivoa Jarkolle iltarukouksissani NHL tai KHL sopparia, sillä en missään tapauksessa halua tällaista jannua omaan sakkiin, mutta ehkä vielä vähemmän omia vastaan.

SM-liiga tarvitsee väriä, mutta Jarkossa sitä on liikaa minulle. Virmanen taisi joskus lakkokaudella yrittää Jakkea Jokereihin siinä onnistumatta. Nyt Masa toimii organisaatiossa jolla on enemmän rahnaa. Pitää vissiin lähettä Matille faxi, että nyt se olis vapaana. -Tarjoa!
 

Target

Jäsen
Suosikkijoukkue
Löytyy
Jääkiekosta puhuttaessa kannattaa muistaa, ettei koskaan kannata sanoa: "Ei koskaan". Mutta tämä hulina yksittäisen pelaajan ympärillä on vain ilmaista mainosta. Itse epäilen Rudin pelaavan vielä oikeissa rahakaukaloissa (ryssät, Sveitsi, yms). Tai tarjous sisältää jotain muutakin, kuin rahaa. Sillä muulloin luulisi budjetin paukkuvan (huhuttu 4v:n soppari).

Toisaalta olisihan se hieno mainospari. Vieressä IFK:n, jossa Ville ja Hirso,alla teksti: Joskus IFK, aina ja ikuna sekä iankaikkisesti IFK. Vieressä Ruutu Jokeri -paita päällään alla teksti: On vain Jokerit.
 

Kynäilijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Case Jarkko Ruutu on todellakin mielenkiintoinen tapaus, vaikka tosiaan mitään nimiä ei (vielä) olekaan papereissa mihinkään suuntaan.

Ruutu on todella siis painoa sanalle TODELLA ristiriitainen persoona kaukalossa. Toiset eivät voi sietää tapaa, jolla Ruutu kentällä viipeltää menemään. Itsekään en vielä 2000-luvun alussa herran pelityylistä pitänyt pätkääkään, mutta tässä vuosien kuluessa Ruudusta on noussut jopa tietynlainen suosikkipelaaja itselleni. Johtuneeko se sitten siitä, että oma pelityyli viimeisinä vuosina meni samaan suuntaan (poislukien älyttömät filmaukset). En ole Ruudun pelejä NHL:ssä paljoakaan nähnyt, mutta luulen kuitenkin, että mies ei ihan joka pelissä hölmöile vaan useammin toiminta hyödyttää omaa joukkuetta kuin aiheuttaa omalle jengille haittaa. SM-liigan säännöt toki ovat pikkuhippasten/kovien taklausten suhteen paljon NHL:ää tiukemmat ja karalahtimainen tuomareiden silmätikuksi joutuminen on paljon mahdollista.

Suurin syy miksi haluaisin Ruudun Jokereissa pelaavan on se, että persoonia ei SM-liigassa ole koskaan liikaa. Persoonalliset pelaajat ovat kuitenkin se juttu, joka itseni saa ostamaan pääsylipun kerta toisensa jälkeen otteluihin. SM-liiga/(jääkiekko pelinä) on mielestäni muuttunut viime vuosina tiivistä viisikkopelaamista/-puolustusta suosivaksi, joka tuppaa laittamaan tiistai-illan kamppailuissa haukotuttamaan katsomossa. Pelaamisessa samat kuviot toistuvat kerta toisensa jälkeen päätyen usein hyökkäyspään kulmaan pyörimiseksi tai kiekon päätyyn neppaamiseksi. Kaukana on ne ajat kun Otto otti kiekon omalla sinisellä ja niputti koko puolustuksen laittaen veskarilta vielä puikoista kiekon reppuun. Vaikka Ruutu ei pysty hyökkäyspäässä Otto tai Teemumaiseen taituruuteen, hänen vahvuutensa on aiheuttaa otteluun tapahtumia muulla tavoin. Itselleni katsomossa on kuitenkin tärkeintä, että ottelussa tapahtuu jotain muutakin kuin 60 minuuttia kiskoille piirrettyä viisikkopelaamista.

Kaupallisen jääkiekon päätarkoitus on kuitenkin olla tietääkseni viihdettä ja kukapa muu olisi parempi viihdearvoltaan kuin moottoriturpa Ruutu, joka raastaa repii ja taklaa satalasissa pelipaidan väristä riippumatta.
 

Phåål

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Nurmijärven Kurra, HC Boners
Kuten moni onkin jo maininnut tässä ketjussa niin täytyy muistaa kuitenkin, että 2/3 Jarkolle ns. tärkeää "IFK" pilaria mitkä antoivat mahdollisuuden 90-luvun lopulla (Summanen, Erkka, Keklu) ovat nykyään Ilmalan riveissä ja vielä melko varmasti pitkäänkin. Onko nyky-IFK:ssa tällaisia henkilöitä enää olemassakaan? Johtokin on vaihtunut jo eri tyyppeihin.

Minun mielestäni Rudi menisi molempien joukkueiden ykköskenttään hienosti. Ruutu-Micke-Peltonen olisi SM-Liigan paras ketju ylivoimaisesti, mutta toisaalta niin olisi myös Ruutu-Filppula-Rita / Ruutu - Filppula - Pulkkinen. Puhumattakaan siitä kokemuksen tuomasta plussasta minkä Rudi toisi Pulkkisen uralle (Vrt. Case Granlund - Peltonen).

Tervetuloa Rudi Jokereihin jos olet tullaksesi, mutta nää on niitä että uskon kun näen.
 

Petrell#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Mikael Granlund
Tervetuloa Rudi Jokereihin jos olet tullaksesi

Huutonaurua ja kymmenen pistettä jokerifaneille. Täällä parantelette haavoja kuolaamalla paikallisvastustajan ruumiillistumaa omaan leiriin. Muistellaan yhdessä näitä teidän kirjoituksia, kun Rudi on ensimmäisessä paikallisessa ärsyttänyt niin narripelaajat kuin -fanitkin hiuksienrepimisasteelle. Tehkää te omaa juttuu, niin mekin tehdään omaamme.
 

Ilmala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Kokemattomaan ja kevytrakenteiseen joukkueeseen kelpaisi varsin hyvin kokenut ja kovaluinen johtohahmo. Pelillisesti pystyisi varmasti auttamaan, samoin, kuin pukukopissa. Kyllä pystyisin Keklun armahtamaan, jos hankkii tämän vanhan tuttunsa meille.
Olen samaa mieltä. Ruutu on ristiriitainen persoona, mutta tunnetta ja tapahtumia kiekko kaipaa. Plussaa myös se että hanskaushommat onnistuu mainiosti.

Tuskin kuitenkaan tulee, mutta katellaan.
 

Viru$

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
1. Rudi ei ikinä pelaa teillä.

Hehe! Sinähän se varmasti tämänkin asian varmaksi tiedät. Mitäs jos hankkisit hieman kompetenssia ennen kuin tulet huutelemaan. Sitäpaitsi mitä sinä täällä vielä räkytät, kun asia on kerran selvä. Kerran, aina ja iänkaikkisesti jne.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
Tehkää te omaa juttuu, niin mekin tehdään omaamme.

Jep, teidän joukkueesta löytyy Jokerikokemusta n. 1 000 sm-liigaottelun verran, vaikka Järventie 245 ottelua veikin mukanaan. Jokereista kukaan ei ole pelannut ainuttakaan peliä punapaidoissa. (ja tiedän, että pelaajien merkitystä faneille ei mitata pelkillä ottelumäärillä, mutta on tuo aika karu tilasto, jos huutelee, miten Jokereilla ei ole moraalia pelaajasiirroissa tms.)
 

willi99

Jäsen
Suosikkijoukkue
JOKERIT
Huutonaurua ja kymmenen pistettä jokerifaneille. Täällä parantelette haavoja kuolaamalla paikallisvastustajan ruumiillistumaa omaan leiriin. Muistellaan yhdessä näitä teidän kirjoituksia, kun Rudi on ensimmäisessä paikallisessa ärsyttänyt niin narripelaajat kuin -fanitkin hiuksienrepimisasteelle. Tehkää te omaa juttuu, niin mekin tehdään omaamme.

Minä ainakin lupaan muistella omia kirjoituksiani täällä jos Jarkko Ruutu tulevalla kaudella esiintyy stadin paikallisissa. Veikkaan, että iltapäivälehdet muistelee kaikkea sitä mitä herra on aikaisemmin touhunnut sen saman ottelun jälkeen. Samalla kirjoitellaan sitten pelikiellon pituudesta ja siitä kuinka pitkä vemppa jollakin on edessä.
 

REDNECK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit vuodesta -68
Tällä hetkellä ei mitään käyttöä vanhemmalle Ruudulle. Kokoonpanossa on 15 hyökkääjää ja ellei jotain heitetä ulos, niin yhtäkään hyökkääjää ei tarvita lisää. Annetaan nyt Kalusille ja Wallenille näyttöpaikka ja katsotaan vasta sen jälkeen uusia pelaajia.

Verrataanpa vaikka naapurin miehistöön. Hifk:lla 19 hyökkääjän kanssa sopimus, joista 2 tryouttia. Jokereilla 15 hyökkääjän kanssa sopimus ja samoin 2 tryouttia. Hifklla kolme yli 30v pelaajaa ja Jokereilla 2. Siihen nähden veikkaisin sopimuksen olevan Jokereille parempi kuin Hifklle, jolla pelaaja rinki on aika iso jo nyt.

Onhan tuo Rudi ollut aikamoinen agitaattori uransa aikana ja kaikki hänen hämmentäjän lahjansa tietää todella hyviksi. Oman joukkue tosin pitää sisäistää hänen roolinsa eikä lähteä siihen mukaan, kuten Hifklle kävi kuuluisassa pleijari sarjassa Lukkoa vastaan menneinä vuosina. Parhaillmillaan vahvistaa ja sytyttää joukkueen tiukoissa peleissä, mutta voi sotkea oman jokkueen pelin jos joukkue lähtee mukaan Rudin agitointeihin. Näkyvyydellä ja viihdearvolla mitattuna on todella arvokas pelaaja joukkueelle ja liigalle. Rudilla on loistava silmä taklata ja vauhtia löytyy avojään pommeihinkin, joten uudet pleksit joutuisivat heti koetukselle areenassa. AV peli taidoiltaan olisi loistava lisä kun Nokelainen lähti. Rudilla on hyvä laukaus ja omaa hyvän viimeistely taidon läpiajoissa. Sopisi nyky Jokereihin kun nyrkki Hifk pelurin silmään. Kyynärpäät vaan alhaalla niin hyvä tulee.

Rudi on ollut pelaajana minun inhokki SM-liiga tasolla, koska pelaa vastustajan joukkueessa ja välillä inhokki maajoukkueessakin (kalastelut), mutta oikealla valmentajan pelisilmällä hänestä saa paljon hyvää irti. Jortikka ei osaisi tuollaista pelaajaa käyttää tai koutsata, kuten ei Aravirtakaan, mutta Erkka olisi varmaan parempi peluuttaja hänelle ja saisi hänestä paljon hyvää irti joukkueelle.

Moni Hifk fani täällä katkeran sekaisin tuntein heittelee vanhan kaartin kommentteja, ei ikinä jokereihin ja huoraamista tai muuta turhaa provoa. Fakta on että Rudi pelaa siellä missä maksetaan hyvin ja on hyvät työedellytykset. Rudi on pelannut noin 3 kautta Hifkssa ja varmaan on monen fanin suosikki. Kuten joku kirjoitti noista joukkueissa pelaavista naapurin pelaajista tilasto kertoo karua totuutta. Hifkssä yhteensä yli tuhat jokeri peliä pelannutta pelaajaa. Jokereissa vastaava luku NOLLA! Olisiko teidänkin aika katsoa peiliin ja sitä rosterianne, Kankaanperää, Somervuorta ja Jokelaa...

Hifkn hyökkäys kaluston fyysisyyttä kun katsoo niin Rudi sopisi sinne paremmin kuin hyvin. Taitaa Turo ja Jerry olla fyysisimmät hyökkääjät tällä hetkellä. Tuomainen ei ole fyysinen muulta kuin kooltaan. Onhan siellä tosin päärynäpallokin :) Saa nähdä miten petu selviää noin fyysisellä joukkueella, jos ja kun Rudi ei siellä pelaa. Saa nähdä kuinka kova on mestaruus krapula.
 

Sukee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Helsingin Jokereiden Facebook-sivulla joku heitti tälläisen kommentin:

"Mut kuka muistaa vuoden -99 ku ruutu lähti nhl.ää et mihis sil oli uus sopimus? Jokereihin! ja oli lehdistötilaisuudes paitapäälläki!"

En mistään löytänyt moiselle mitään totuusperää, muistaako kukaan wanhempi että näin olisi ollut?

Edit ja offtopic: Aijai, Jarkon pelinro on jo kilpeläisellä
 
Viimeksi muokattu:

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Helsingin Jokereiden Facebook-sivulla joku heitti tälläisen kommentin:

"Mut kuka muistaa vuoden -99 ku ruutu lähti nhl.ää et mihis sil oli uus sopimus? Jokereihin! ja oli lehdistötilaisuudes paitapäälläki!"

En mistään löytänyt moiselle mitään totuusperää, muistaako kukaan wanhempi että näin olisi ollut?

Edit ja offtopic: Aijai, Jarkon pelinro on jo kilpeläisellä

Täyttä skeidaa koko juttu. Sopimuksista en tiedä jos vaikka olisikin ollut kassakaapissa(en tosin usko), mutta ainakaan julkisuuteen ei koskaan tullut saati että Jakke olisi jossain pressissä ollut patsastelemassa.
 
Viimeksi muokattu:

Swearengen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fortress Europe, turvattomat tilat
Helsingin Jokereiden Facebook-sivulla joku heitti tälläisen kommentin:

"Mut kuka muistaa vuoden -99 ku ruutu lähti nhl.ää et mihis sil oli uus sopimus? Jokereihin! ja oli lehdistötilaisuudes paitapäälläki!"

En mistään löytänyt moiselle mitään totuusperää, muistaako kukaan wanhempi että näin olisi ollut?

En ole hc-lätkäfani, mutta Ruutu oli jo tuolloin sen verran kuuma nimi, että tuskin olisi lisäkseni moneltakaan mennyt ohi tuollainen tilaisuus. Silloin vähän myöhemmin kun Mikko ja Tuomo Ruutu olivat Jokereissa, niin oli jotain läppätasoista heittelyä, että Jarkko kanssa kehiin. Ainoat todelliset yhteydet Jarkko Ruudun ja Jokereiden kanssa taisi olla työsulkukaudella 2004-05, kun Virmanen sitkeiden huhujen mukaan yritti saada Jarkkoa Jokereihin, mutta ainakaan Jortikka ei lämmenyt, eikä silloin varmaan Ruutukaan. Eikä hommasta olisi mitään tullutkaan Hannu "ei jäähyjä" Jortikan kanssa.

Nyt Westerlundin ja Kekäläisen aikana tässä huhussa olisi järkeäkin. Ruutu toisi johtajuutta, kovuutta ja viihdearvoa sen verran kuin SM-liigatasolla nyt voi enää toivoa. Lisäksi semmoiset 15-20 häkkiäkin pystyy Ruutu helposti hyvässä ketjussa heittämään.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
En ole hc-lätkäfani, mutta Ruutu oli jo tuolloin sen verran kuuma nimi, että tuskin olisi lisäkseni moneltakaan mennyt ohi tuollainen tilaisuus. Silloin vähän myöhemmin kun Mikko ja Tuomo Ruutu olivat Jokereissa, niin oli jotain läppätasoista heittelyä, että Jarkko kanssa kehiin. Ainoat todelliset yhteydet Jarkko Ruudun ja Jokereiden kanssa taisi olla työsulkukaudella 2004-05, kun Virmanen sitkeiden huhujen mukaan yritti saada Jarkkoa Jokereihin, mutta ainakaan Jortikka ei lämmenyt, eikä silloin varmaan Ruutukaan. Eikä hommasta olisi mitään tullutkaan Hannu "ei jäähyjä" Jortikan kanssa.

Myös Tuomon ja Mikon pelatessa Jokereissa Jakke heitti jossain haastattelussa kesällä, että veljien pelatessa Jokereissa valinta osuisi Suomeen palatessa myös sinne, ja hekumoi avoimesti Ruutu-Ruutu-Ruutu ketjusta. Mutta kun töitä löytyi aina lopulta rapakon takaa, niin jäi näkemättä. Sen jälkeen ei kai vakavia virityksiä ole ollut, edes työsulkukaudella. Ehkä Masa on jotain yrittänyt, mutta niin Jarkon kuin tuomonkin pelaaminen HIFK:ssa oli silloin aika selvää. Tuomolla tosin vammat estivät visiitin.
 

Iris

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Kuten joku kirjoitti noista joukkueissa pelaavista naapurin pelaajista tilasto kertoo karua totuutta. Hifkssä yhteensä yli tuhat jokeri peliä pelannutta pelaajaa. Jokereissa vastaava luku NOLLA! Olisiko teidänkin aika katsoa peiliin ja sitä rosterianne, Kankaanperää, Somervuorta ja Jokelaa...

Nyt vertaillaan vähän eri kaliiberin pelaajia, en tajua miten se ei vieläkään ole kaikille mennyt kupoliin. Euroopassa vain IFK:ta edustanut, IFK:hon profiloitunut, fanien suursuosikki, täällä kunnioitettu ja arvostettu, NHL-lakon varmistuttua ensimmäisenä tänne halunnut ja IFK:sta erittäin lämpimästi puhuva Jarkko Ruutu vs. Brynäs, AHL, JYP, Ambri-Piotta, HPK, Färjestad, Jokerit, Minsk, Timrå ja nyt HIFK. True-Jokereita totta tosiaan nuo Kankaan perät, Somer vuoret ja Jokelat. Vai olisiko se sulle ok, että IFK:ssa pelaisi Selänne ja vastapainona tälle Jokereissa vaikka Mikko Kurvinen, jolla on enemmän pelejä IFK:ssa kuin Selänteellä Jokereissa. Ei pitäisi olla ainakaan syytä valittaa. Itse arvostan enemmän kannattajia, jotka tietävät tämän kirjoittamattoman säännön, että IFK:hon profiloituneet pysyvät IFK:ssa, ja toistepäin. Onkin hienoa lukea, että melkein joka toinen on täällä jyrkästi siirtoa vastaan, kun taas joillekin Ruutu tuntuu olevan vain jääkiekkoilija ja Jokerit vain jääkiekkojoukkue - which sucks ass.
 

ilu

Jäsen
True-Jokereita totta tosiaan nuo Kankaan perät, Somer vuoret ja Jokelat.

Järvenpääläistä Somervuorta voi näistä kyllä pitää True-Jokeri-kasvattina, vaikka toki myöhemmin potkittiinkin pois.

Selännehän on aika voimakkaasti leimautunut koko Suomen Disney-maskotiksi, joten sinänsä vertaukset HIFK-leimaa (ja -lisää) otsassaan koko uransa kantaneeseen Ruutuun ovat vähän huteria; osa tästä toki juontaa pelaajien tasoeroon, osa median luomiin assosiaatioihin.

Kukaan tuskin voisi kuvitella Selännettä HIFK-paidassa, toisaalta yhtä kaukainen on ajatus Selänteen näkemisestä enää Jokeri-paidassakaan.
 

Sturm

Jäsen
Suosikkijoukkue
1967
Jyrkkä ei Rudille. Hän on Julli. Hyi vittu.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös