Ilmoitukset

Nimimerkki MachoFantastico ei jatka enää joukkueessa. Kun penkkikomennukset ja opastukset eivät nostaneet hänen kirjoitustensa tasoa, ainoaksi vaihtoehdoksi jäi kirjoitusoikeuksien poisto.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin VilleLeino provoilut taukoavat kahdeksi kuukaudeksi. Käyttäjän murheellinen rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki Malkkinen laajentaa viikon ajan sanavarastoaan ennen paluutaan palstalle.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Kimmo Stasi trollaus on palkittu kuukauden pelikiellolla.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Iso Paha ansaitsi itselleen viikon huilitauon HIFK-osion turhasta, sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään.

Nimimerkki Rambokala on saanut viikon pelikiellon keskityttyään NHL-osiossa henkilökohtaiseen hyökkäykseen asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis on seuraavat kaksi kuukautta vilttiketjussa ja toivottavasti hän tänä aikana opettelee keskustelemaan ilman provosointeja ja flametusta. 

Sulje ilmoitus

Huhuketju

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Gags, 26.03.2011 klo 08.54.

 1. Hilavitkutin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  No voi hemmetti, en osannut yhdistää.
   
 2. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Kesä todellakin on Jokerifanin parasta aikaa.
   
 3. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma,Nhl
  Pakarinen nähty pasilassa. 1+1=4? Villeimmät huhut kertovat, että Iirolla olisi ollut Jokerit-bokserit eräässä saunaillassa.
   
 4. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Kelpaisi. Todellakin. Mutta vaatii Magnitkalta oikeuksien ostamisen. Toivottavasti irtoaa.
   
 5. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma,Nhl
  Lainaus:
  Eikös oikeuksien pitäminen itsellään vaadi jatkosopimuksen/sopimuksen tarjoamista, mitä Magnitka ei tee? Vai miten nää menee.
   
 6. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Niitä tarkkoja ehtoja ei oo avattu.. Yleensä on puhuttu vaan "tietyistä ehdoista". Voihan se olla, että ovat tarjonneet jatkoa 10 ruplan palkalla vain pitääkseen oikeudet tms.
   
 7. Osvaldo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Kuinka kauan nuo oikeudet on voimassa? Pakarinen täyttää elokuussa 28 vuotta.
   
 8. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Pakarinen, Kemppainen ja A. Niemi sisään. Toisi aika paljon "suuren yleisön" mielenkiintoa lisää.
   
  YamahaGPR tykkää tästä.
 9. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma,Nhl
  Lainaus:
  Jos en ihan väärässä ole, niin 29 vuotiaana pelaaja on ns "vapaa" kaikesta. Pakaristahan ei olla taiettu varata, eli oikeudet on vuoden ajan Magnitkalla sopimuksen päättymisen jälkeen jos Pakarinen ei suostuisi tekemään jatkoja. Magnitka jos ei tarjoa jatkoja, niin oikeudet raukeaa. Näin olen asian ymmärtänyt, mutta voin olla täysin väärässäkin.
   
 10. sporttipappa Jäsen

  Lainaus:
  Pakarinen, Kemppainen ovat vasta alkua. Seuraavaksi Hartikainen ja Omark. Sitähän se Vuorisen ruotsinlippu tarkoitti kryptisessä twitter-viestissä.

  Maalille puolestaan mielummin Metsola kuin Niemi tai Säteri eläkkeeltä. Jokainen näistä on viime kauden maalivahteihin verrattuna lottovoitto.
   
 11. massaonvoimaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Niin hyvä kuin Metsola olikin niin toivon ensi kaudella maalille veskaria joka yltää hyppäämättä ylärimaan. Pakarinen ja Kemppainen olisivat vahvistuksia ei kahta sanaa. En siltikään ole varma olisivatko ratkaiseva apu esim. ylivoimaan?
   
 12. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Ylivoima ei jäänyt taidosta kiinni, vaan siitä, että valmennuksella oli vain yksi variaatio, jonka moskovalaoset pelasovat pois yhdellä pelaajalla. Kun pelaat tuollaista yläkolmiota kuin Jokerit, niin riittää että annat paineen viivamieheen yhdellä. Yksi kolmesta "alamiehestä" blokkaa syötön keskustasta ja se on siinä. Ilman variaatioita Jokerien ylivoima oli kipsissä.

  Voisin koittaa tuolta Kemppaisten puolelta vähän kysellä että millainen homma..
   
 13. Hande75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, LFC, RoPS, NYG, Suomi, Argentiina, ANA
  Tuosta ylivoimasta, kun on ollut puhetta, ettei valmennusjohto antanut kokeilla muuta, niin onko se mutuhuhua, vaan onko siitä virallista näyttöä paperilla?
   
 14. sporttipappa Jäsen

  Lainaus:
  Tiedä sitten onko kukaan sanonut ettei valmennus olisi antanut lupaa kokeilla. Sen sijaan olen itse ihmetellyt, niinkö onnettomasti oltiin harjoiteltu, että sen ainoan variaation poispelaaminen (kuten @powerplaymaker kuvasi) sai meidän ylivoiman täysin aseettomaksi. Valmistautumattomuutta ja harjoittelemattomuutta puolsi viime kauden ylivoimapelistä myös se fakta, ettei runkosarjan aikana nähty juuri mitään muuta tapaa pelata ylivoimaa.

  Sinänsä olisi tottakai, @Hande75, erittäin hienoa, että jokainen valmennuksen päätös olisi kaikille nähtävillä paperilla. Tai vaikka lähetetty jokaiselle täällä jatkoajan jokeriosiossa ketjussa Valmennuksen päätökset. Sitten voisimme aukottomalla näytöllä ilman mutuhuhuilua yhdessä todeta, mikä on oikea totuus kaikesta. Tähän sellainen hyväntahtoinen hymiö.
   
  Hande75 tykkää tästä.
 15. Target Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit ManU
  Lainaus:
  Hersley? Joo, päikkäriosastoa.
   
 16. Jara76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Kontiolalle on tuloillaan toinen mukula ja sopimus tosiaan Lokomotivin kanssa katkolla. Konna varmasti on tienannut mukavan paksuisen lompakon kymmenen KHL-kautensa aikana, joten pienemmät tienestit kotimaassa perheen kanssa saattavat hyvin jo alkaa kiinnostaa.

  Tuskin edes saa enää mitään kummempaa tarjousta rajan takaa 34v loukkaantumisherkkänä pelaajana. Vieläkin olen hämmentynyt, että mies on miljoonan euron arvoinen Lokomotivin mielestä.

  Tappara on pyörinyt joissain huhuissa, ja oikeastaan sitä itsekin toivon Ilmalan sijaan. Terveenä ollessaan on kova ja viihdyttävä pelaaja, mutta mielestäni Kontiolassa olisi aivan liian isot riskit tulosrooliin Jokereissa. Meillä ei ole varaa heittää sitä milliä, edes puoltakaan, liian isoon arpaan.
   
 17. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma,Nhl
  Lainaus:
  Viimeset kaksi kautta 0,5 ppg ja ikää on 34. Konnalle voisi maksimissaan maksaa jonkun 200 tonnia.

  Ei kiitos näitä urakäyrä alaspäin olevia loukkaantumisherkkiä vanhuksia yhtään tänne.
   
  sekolust ja gcz_ tykkäävät tästä.
 18. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Voin melkeinpä huhuilemattakin kertoa, että mikäli Jokerit ei löydä Kontiolaa parempaa sentteriä, niin Konna pelaa meillä. Jos löytyy parempi, niin Konna mennee Tapparaan. Jokerit tuskin pystyy hommaamaan tähän pakettiin vielä Kontiolaa ja toista kärkisentteriä.

  C-osastolla on jo Norman, Regin ja Niemi, sekä tarvittaessa O'Neill.
   
 19. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma,Nhl
  Lainaus:
  Itse taas olen aika 100% varma, että Konna ei pelaa meillä missään skenaariossa. Tappara varmasti maksaa ykköshevosen palkkaa. Tuskin Kontiola lähtee kiertelemään maailmaa. Rahaa on jo niin paljon, että Jokereissa pelaaminen vs Tapparaan ei tunnu rahallisesti missään. Tähän vielä perheenlisäykset jne..
   
 20. Wäinö#16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Ducks, Red Wings, Griffins
  Mikähän mahtaa olla Jori Lehterän tilanne? Sopimus taitaa loppua tähän kauteen, mutta taitaa status oikeudenkäynnistä huolimatta oli edelleen sen verran korkea, että tuskin nähdään Helsingissä. Mulle kelpais Lehterä ja Pulkkinen ja omat pojat vol. x :)
   
 21. Hande75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, LFC, RoPS, NYG, Suomi, Argentiina, ANA
  Nykyisillä senttereillä ei oikein saavuteta muuta kuin kotietu ensimmäiselle kierrokselle playoffseihin ja sekin tekee tiukkaa, siksi olisi hyvä senttereitäkin pyöriä huhuissa. Ei minulla ole antaa nimiä kuitenkaan.
   
 22. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Jokerit tarvitsee oikean ykkössentterin, se on ihan selvä. Jori Lehteä voisi tällainen olla, Kontiolaan en usko. Toivottavasti ei tule mitään täyttä arpaa.
   
 23. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma,Nhl
  Lainaus:
  Eiköhän screenille Tommi Santalan kuva.

  Nojoo, vakavammin. Itse en olisi Jori Lehterästä 100% vakuuttunut ykkössentterinä. Mies on vaan hidastunut vuosi vuodelta ja nämä oikeudenkäyntijupakat sun muut, eivät ole ainakaan treenimotivaatiota nostanut. Toki pää ja kädet korvaa paljon nopeudesta.
  Toki toivottaisin Jorstin tervetulleeksi ja voisin lähteä kauteen Lehterä, Norman, Regin, Niemi sentterinelikolla, mutta en olisi täysin vakuuttunut Lehterän kyvystä ykkössentterinä nykyisin.

  Edit. Nimenomaan siis Marjamäen nopeaan pelitapaan peilaten.
   
  Viimeksi muokattu: 16.04.2019 klo 16.50
 24. 1000 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha Barkov & Pate Laine
  Henrik Haapalaa huhuillaan Narreihin Tapparan foorumilla. Kyllä sylettää nähdä Henkka Narreissa, jos toteutuu.
   
 25. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Lainaus:
  Varmaan ihan kiva runkosarjapörrääjä a la Manninen, mutta tekeekö näillä haapaloilla mitään playoffeissa?