Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Huhuketju

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Gags, 26.03.2011 klo 08.54.

 1. Henzik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Töölön Vesa, HJK, Real Madrid, Arsenal, Detroit
  Aika hyvin pysyy nuo tulevien pelaajien sopimukset salassa, koska kaikki pelaajat ovat kuitenkin olleet samaan aikaan hallilla ja nuo videot haastatteluineen on kuvattu jo aikoja sitten. Koska tällä hetkellä hallilla ei Jokereiden osalta tapahdu mitään. Eikö ketään ole ns. sisäpiirissä ja tiedä huhuja :D
   
 2. Lapa7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit,Kiekko-Vantaa,Kiekko-Espoo,HIFK,HPK
  Milloinkohan Savinainen julkistetaan?
   
 3. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Pitävät nuo huhut kyllä aika visusti itsellään. Kertoo paljon organisaation ammattimaisuudesta. Sama meininki oli Kekäläisenkin aikana. Jos huhuja jostain vuotaa, niin organisaation ulkopuolelta, kuten Oksasen ja Savinaisen kohdalla. Case-Dostal oma lukunsa.

  Kiva sentään, että Vuorinen vähän raottaa ovea näillä "kryptisillä" twiiteillään. Kevään ja kesän ehdottomasti parasta antia on Huhuketju!
   
 4. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  Tän kuun loppuun asti kestää nuo sopparit. Ennen sitä ei saa julkistaa KHL-siirtoja
   
 5. Palokan Keisari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
  Lainaus:
  Kävi juuri niin kuin odotettiinkin. Tosipeleissä aivan yhtä tärkeä palanen kuin Jokerit Dance Team.
   
 6. TheAnswer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ei niitä nyt ihan aikoja sitten ole voinut kuvata, jos Lehtosen kausi loppui viime viikolla ja on oletettavasti tullut viikonloppuna Suomeen. Vai olisiko muka käynyt kesken Ruotsin pudotuspelien tekaisemassa videot pakettiin Helsingissä?
   
 7. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Liigan huhuketjussa puhutaan Kemppaisen saavan jälkikasvua ja Suomen olevan vaihto. Siitä aika lailla täydellinen kärkisentteri meille..
   
 8. Jeffrey Jäsen

  Kekuskaista Kemppainen-Regin-Platt-Niemi toisi kyllä erehdyttävästi mieleen kauden 06-07: Hirschovits-Pakaslahti-Wilm-Kuki.

  Tosin ehkä kuitenkin mieluummin Norman kuin Platt?
   
 9. Henzik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Töölön Vesa, HJK, Real Madrid, Arsenal, Detroit
  Lainaus:
  Muistan nähneeni jokin aika sitten jokerihuoltajan videon, missä kopin valot yms. sammui ja kausi oli paketissa. Eli varustetestaukset jne. on jo tehty ja kaikki hankinnat oli paikalla samoihin aikoihin. Voi olla, että Lehtonen on sitten käynyt siellä myöhemmin.

  Sen verran voin myös kertoa, että Platt ei jatka meillä. Hänet voi unohtaa meidän senttereistämme.
  Tämä tieto on mieheltä itseltään kasvotusten kuultua :)
   
 10. Jeffrey Jäsen

  Lainaus:
  Tämä ei liene yllätys sen jälkeen kun Marjamäki penkitti miestä pleijareissa.

  Tosin en usko, että kaikki varustetestaukset oli tuolloin tehty. Pelaajat tietävät omat varusteensa melko hyvin, ja käyvät noita tarvittaessa testaamassa vaikka ihan urheiluvälineliikkeessä. Lisäksi jääharkat alkanevat vasta joskus syksyllä, niin testauksille on vielä monta kuukautta aikaa.
   
  Routajokeri tykkää tästä.
 11. Lelle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Harmi jos Platt ei tosiaan jatka, oli aika monikäyttöinen mielestäni. Toki jos sukset ristissä niin mitä siinä sitten. Olkoon testaukset tehtynä niin eihän se uusia hankitoja estä!
   
 12. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Ortion mailoista on ollut jotain huhuja, mutta tänne ei ollut kukaan vielä skriivaillut. Katsellaan tilannetta.
   
 13. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Mites Puljujärvi (is.fi)? Saattaisi ehkä olla tulossa Suomeen ja kait te Kärpille voisitte tarjouskilpailussa pärjätä.
   
 14. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  Pitäs vaan eka saada oikeudet Torpedolta. Varmaan hinta on semmonen, että ei ole jakoja.

  Rotta voisi nuolla nyt vähän meidän persettä ja näyttää hauista.

  Edit. Onneks KHL on jo luopunut tuosta järjettömyydestä.
   
 15. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lainaus:
  Ai niin, teil on ne pelaajaoikeus jutut esteenä. En oo kyllä yhtään vakuuttunut, että tuo malli auttaa KHL:ää kokonaisuudessa. Tuntuu, että tuostakin mallista hyötyy käytännössä vain isot seurat, vaikka se aikoinaan vissiin myytiin sillä ajatuksella, että pikkuseurat hyötyvät, kun saavat myydä oikeuksiaan isommille.
   
 16. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  Jep. Sittemmin tuosta on luovuttu, mutta vielä tuo kummittelee useamman vuoden niiden kohdalla ketkä kerettiin draftata.

  Eikä Puljuun kannattais lyödä mitään älyttömiä rahoja kiinni. Puhutaan kumminkin pelaajasta joka hädin tuskin mahtuis MM-joukkueeseen.
   
 17. Lelle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Kaikella kunnioituksella mutta vahvistuksia tarvis, Pulju ei näihin kuulu
   
 18. pyy Jäsen

  Musta tää olisi ihan järkevä kuvio. Puljujärvelle KHL voisi olla oikea taso kehittyä, suomalaisessa ympäristössä, ja toisaalta ei ole paineita kantaa koko joukkuetta. Jokerien rosteri taas huutaa isoa rightin pisteiden tekijää. Torpedolla on oikeudet, mutta jos agentti ilmoittaa ettei pelaaja ole sinne joka tapauksessa tulossa, niin kuinka paljon niistä voi pyytää?
   
 19. Shakermaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Agentti vakuuttaa, että Puljujärvi pelaa NHL:ssä ensi kaudella.

  Lainaus:
  Linkki juttuun:
  Onko Jesse Puljujärven NHL-ura katkolla? Pelaajan leiristä jääkylmä jyrähdys: ”Jesse pelaa ensi kaudella NHL:ssä, ja piste”

  EDIT:
  Melko turhaa tämä Pulju-huhuilu olikin. Alkuperäisessä jutussa oli vain mainittu, että Kärpät haluaa hänet riveihinsä. Toki, miksipä ei haluaisi. Se ei kuitenkaan tarkoita oikeastaan mitään.
   
  Viimeksi muokattu: 11.04.2019 klo 13.55
 20. salama#8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL:n suomalaiset, Liiga-Kärpät
  Lainaus:
  Puljun uraa alkuajoista asti seuranneena voin sanoa kaikella kunnioituksella, että Pulju olisi ehdottomasti vahvistus Jokereille siinä missä Teemu Pulkkinenkin olisi. En tosin usko että olisi Eurooppaan vielä suuntamassa, vaan eiköhän katso NHL-kortin loppuun asti. Siihen en osaa sanoa riittääkö kuitenkaan ihan änäriin asti.
   
 21. PeteX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
  Pulju olisi vahvistus kausarimyyntiin, mutta pelillisesti en ole niinkään varma. Vähän tuntuu olevan tuuliajolla ja kannattaa kuitenkin jatkaa purjehtemista rapakon takana.
   
 22. One#8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  En usko, että Jokerit tulee pitämään yhtä kokoonpanon paikkaa ihan vaan Puljun varalle vapaana. Eiköhän Pulju jatka vielä änärissä ja tehnee hyvän uran vielä siellä.

  Marjamäki sanoi, että moni huippupelaaja haluaa tulla meille pelaamaan. Joten odotettavissa voipi olla vielä mukavia uutisia. Toukokuun puolella voipi tulla vaikka nimiä: Pulkkinen, Kemppainen, Aaltonen, Savinainen, Ortio, Jokipakka, Hietanen etc.
   
 23. Hilavitkutin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Twitterissä huhuillaan että kahden "taikurin" mailat bongattu areenalla. Ei siinä sinänsä mitään mutta tuosta on tykännyt Miika Haapala joka ilmeisesti tekee Jokereille jotain sponsori(?)hommia. Ja kyseessä ei ole kuulemma ole Ortio ja Claywoman joiden nimet noussut myös esille.

  E: on siellä tykänneiden joukossa näköjään toinenkin Jokereiden työntekijä.
   
  Viimeksi muokattu: 11.04.2019 klo 21.33
 24. ardou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit vuodesta 1988
  Lainaus:
  Ehkä tällä kuitenkin haettiin Ehrlich brotherssin taikashowta, joka on Hartwalilla huomenna. Edit. ja oikea muotohan oli taikurin ”mailat”, joten turha tässä lähteä intoilemaan.
   
  massaonvoimaa tykkää tästä.
 25. massaonvoimaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Mielenkiintoista nähdä ketä tulee. Kotimaisia pelaajia ei otsikolla taikuri ihan hirveästi ole joten eiköhän nuo ulkkareita ole. Pikkumies Griffith ja/tai kuitenkin Pulkkinen?