HPK:n otteet runkosarjassa 2018–2019

  • 566 478
  • 3 586

nakke-81

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK (ipk, keupa, fps)
Kerho tekee hommat ja ifk vetää hyökkäyksen ja siitä maalin. Samanlaista pelistä toiseen.

Ihme oikeus Kankaanperällä huitomiseen!!

Nenoselta loistavaa pelaamista loppuun asti vaikka välillä mieleen hiipinyt ajatus että mitä tolla surfaajalla tehdään.
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tämäkin on niitä pelejä, että jos katselee pelkkiä vetoja ja laukaisukarttaa, niin tämähän pitäisi olla täysin Kerhon matsi.

Todella hankala oli tämä toinen erä. IFK määräsi aika hyvin erän tapahtumat ja lopulta Nenosen yksilösuorituksella päästiin tasoihin. Muuten ei kyllä hurraahuutoja aiheuttanut.

Aika monta hiukset nostattavaa maalipaikan aihiota IFK:lla kyllä.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Se potkuliike häiritsi molaria. Mutta ihan kivaa hokia eiliseen verrattuna. Molemmilta.
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tää joukkue se ei vaan saa pelejä tapettua. Maalin jälkeen ote täysin iFK:lle, tasoitus, sitten hyvään paikkaan YV, joka oli täysin munatonta kiekon siirtelyä. Ja sitten lopuksi jäähy. Veikkaan maalia IFK:lle.
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Siis jumalauta vittu saatana. Nyt toi joukkue johonkin tehostettuihin maalintekotreeneihin. Tossa Leinon paikassa oli 99.99999999% maalista tyhjänä ja jätkä vetää suoraan pattariin.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Innala, Nenonen, Lahti maalit ja Lucce laitto kolmannen syötön kolmanteen peliin. Olisi pitänyt tappaa jo aiemmin, mutta voitto on voitto. Naurattaa.
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Posit:
- Nenonen teki maalin.
- Innalakin onnistui taas IFKta vastaan.
- Lahdelle toinen maali tällä viikolla.
- Lucenius... on se kova

Yleisellä tasolla parempi peli kuin eilen. Tempo parempi, mikä palvelee Kerhoa. Ylivoima oli heikkoa, jotenkin mielikuvituksetonta. Vähän parempaa kolmannessa kuitenkin.

Toinen erä oli Kerholta huonoin tänään. Vielä vaikeuksia pelata ehjä 60min.

2 pistettä viihdyttävästä ottelusta. Vaikeuksista huolimatta HPK oli tänään parempi joukkue ja pisteet ansaittiin. Siellä oli paljon hyviä asioita, etenkin tuo kolmannen erän tahtotaso.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Jaa mitäköhän sanoisi. No sanotaan jotain.

- kolme pojoa oli tarjottimella. Ei sitte.
- se aika vuodesta kun Nenonen oli hereillä koomasta.
- jarruketjulle peukut. Oli asennetta ja sillä saralla ainut ketju joka pystyi siihen vastaamaan.
- vaihdosta tullaan, kolme potkua ja liuutaan laajoilla kaarroksilla. Missä vauhti ja räminä? Asenne??
- Paajasen korkea maila siinä ja siinä. Leinon maalin saikin hylätä, kun oli otsoniaukon kokoinen aukko etukulmassa. Sitten Toivosta hehkutetaan. Oli kyllä Robben kädettömyyttä.
 

#76Sally

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kyllähän tuo peli olisi pitänyt jo varsinaisella peliajalla voittaa. Maaleja tehtiin kyllä mutta ílmeisesti sitten väärin perustein. Peli oli itsellä hallussa mutta toinen erä oli heikkoa. Liian helposti annettiin HIFK:lle ote pelistä, kun oli itse saatu maali aikaiseksi.

Kokonaiskuvassa hyvä peli Kerholta mutta liikaa tulee heittelyä ottelun aikana. Pitäisi pystyä tasaisempaan suorittamiseen. No, kyllä kaksi pistettäkin on hyvä saavutus.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Kyllähän ne kaikki kolme hylkyä vaan taisivat oikein mennä: ekassa todella selvä potku, vaikka hallin kuulutuksessa hylyn syyksi kerrottiin molarin häirintä, tokassa kiekko tuli ilmeisesti tolpasta takaisin ja kolmannessa hylky oli ihan selvä.

Miksiköhän tosta tokasta hylystä ei näytetty yläkameran kuvaa?
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Niin piti vielä sanoa. Käykää joku ottamassa Pennasen arkaluontoiset kuvat pois Almarin hallusta. Ei mitään syytä peluuttaa Almaria tällä tasolla. Kolmannen erän jäähy tuli aikas helpohkosti, mutta kyllä se oli taas sellaista touhua mistä se tilanne lähti.
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Niin piti vielä sanoa. Käykää joku ottamassa Pennasen arkaluontoiset kuvat pois Almarin hallusta. Ei mitään syytä peluuttaa Almaria tällä tasolla. Kolmannen erän jäähy tuli aikas helpohkosti, mutta kyllä se oli taas sellaista touhua mistä se tilanne lähti.
Täytyy kyllä ihmetellä juu, että mitä Almari siellä pelaa. Ihan kuin joku politbyroo päätös, että tuo mies peluutetaan änhooällään ja saadaan kasvattajakorvaukset. Hassua, mutta jotenkin sitä ihan on tullut Niemeläistä ja Laavaista ikävä. Almarin lisäksi kyllä tuo Lingrenin peli on aika usein aika kauheaa. Tänäänkin, jätkälle avataan kaista HIFK:n toimesta ihan käsittämättömästi nousta maalintekosektoriin, niin mitä tekee Jesperi-poika? Sirklaa viivalle ja vetää oikealle jotta sieltä saa aikaa miettiä minne syötellä. Ylivoimalla on koko ajan piilossa viivalla, ettei vaan kaverit syöttäs. Ja muutenkin kiekottomana ja kiekollisena melkoisena jatkumona käsittämättömiä ratkaisuja, lisäksi pelkää kontaktia. Täysin yliarvostettu mikkihiiri. Toivottavasti nyt sitten parantaa - kuten Brejcak kritiikkini jälkeen. Tosin ei se hänenkään pelinsä viime aikoina ole mitenkään vakuuttanut.
 

Boston -68

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa. Vahva sympatia "kasvattajaseura" JYPille.
Huutelen tässä vieraisiin pöytiin, toki posin kautta. Hieno voitto teiltä! Vastassa oli Hifk viisikko ja pasilan kaksikko. Yleensä neljän maalin ero toki riittää kolmeen pisteeseen..
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Lingrenin peli on aika usein aika kauheaa. Tänäänkin, jätkälle avataan kaista HIFK:n toimesta ihan käsittämättömästi nousta maalintekosektoriin, niin mitä tekee Jesperi-poika? Sirklaa viivalle ja vetää oikealle jotta sieltä saa aikaa miettiä minne syötellä. Ylivoimalla on koko ajan piilossa viivalla, ettei vaan kaverit syöttäs. Ja muutenkin kiekottomana ja kiekollisena melkoisena jatkumona käsittämättömiä ratkaisuja, lisäksi pelkää kontaktia. Täysin yliarvostettu mikkihiiri. Toivottavasti nyt sitten parantaa - kuten Brejcak kritiikkini jälkeen. Tosin ei se hänenkään pelinsä viime aikoina ole mitenkään vakuuttanut.
Lindgren myös mietityttäny. Tuo pätkä, jonka boldasin on se, mihin erityisesti halusin tarttua.

Kannattaisi Jesperin mieluummin olla piilossa, kun turhan usein kiekko karkaa, eikä millään saa pidettyä viivaa. Monta kertaa kuivunut hyvä yv-pyöritys siihen, kun ko. herra on koomassa ja kiekko karkaa keskialueelle.

Välillä se toki väläyttää ja näyttää pelaajalta, joka voisi vielä änärissä pärjätä. Niitä hetkiä tarvitaan vaan lisää.
 

Valistaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Almari on saanut jo tarpeeksi näyttöpaikkoja, pelaaja on kentällä ollessaan iso riskitekijä "jännittäjä". Meillähän on parempiakin pakkeja Niemeläinen, Latvala, Karjalainen ja Laavainen. Tänäänkin Karjalainen istui viltissä ja Almari oli kentällä perseilemässä, varsinkin Hifk vastaan tarvitaan pakistossa vääntövoimaa.
 

H P K

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Täytyy kyllä ihmetellä juu, että mitä Almari siellä pelaa. Ihan kuin joku politbyroo päätös, että tuo mies peluutetaan änhooällään ja saadaan kasvattajakorvaukset. Hassua, mutta jotenkin sitä ihan on tullut Niemeläistä ja Laavaista ikävä. Almarin lisäksi kyllä tuo Lingrenin peli on aika usein aika kauheaa. Tänäänkin, jätkälle avataan kaista HIFK:n toimesta ihan käsittämättömästi nousta maalintekosektoriin, niin mitä tekee Jesperi-poika? Sirklaa viivalle ja vetää oikealle jotta sieltä saa aikaa miettiä
Ehkä katotaan eri pelejä, mutta Lindgren ollut tosi hyvä molempiin suuntiin viine aikoina, rohkeasti kiekon kanssa ja avaukset lähtee napakasti.
 

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Juu omasta puolestani Almarin pelit on toistaiseksi nähty. Jos oikeasti pohtii Almarin koko HPK aikaa niin ei voi välttyä ajatukselta onko tuo mennyt ollenkaan pelaajana eteenpäin. Ja mistä kehitys on kiinni. Näyttöpaikkoja ainakin ollut enemmän kuin tarpeeksi.
 

Predrag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Milloinkohan ymmärretään että meillä on suuri ongelma siinä että meillä ei löydy todellista uhkaa viivalta. Kova paineistaminen luo viivalle jatkuvasti tilaa muuta sieltä ei löydy minkään laista uhkaa vastustajalle. Eli tarvittaisiin oikeasti hyökkäävä pakki tuohon porukkaan joka aiheuttaisi vastustajalle painetta pitää se kurissa ja jos ei sitä tee niin aiheuttaisi aina todellista varaa.
 

Rolf Paski

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Raittiuslegioona & FC Kraak
Milloinkohan ymmärretään että meillä on suuri ongelma siinä että meillä ei löydy todellista uhkaa viivalta.

Suuria ongelmia voi jokainen halukas luoda... 56-27 laukaustasapaino ennen kautta yhtä mestarisuosikkia vastaan kertoo kyllä jostain muusta. Ehkä pitäis saada vielä se joku täräyttää 5-10 laukausta lisää
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös