HPK:n juniorit

  • 662 517
  • 1 896

Ice71

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Ikävänkantaja, Jerry100, Hereworth
Meiltä puuttuu mediaseksikäs valmentaja edustuksesta, jolla olisi imua. On vain "vanha pöhö", jota kaikki karttaa. Ei nuoret sellaista jaksa katsella ja kuunnella. Herkemmät jopa saattaa pelätä Pantsen karua olemusta.
Palkataan Peltonen(nevö fööget) päävalmenjaksi, ja ryöstellään pääkaupunki seudun junnut tänne.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Vituttaa Niemelaisen lahto. Enemman surettaa silti kun junnu viedaan sielta sun taalta. Taa homma menee sairaaksi ja pienimmat (koyhat) seurata karsii, kun ei ole rahaa tehda isoa sopparia poikien kanssa jotka on juuri paassyt yla-asteelta.
 
Suosikkijoukkue
Pittsburg Penguins & Bobi Lehtonen
Voihan se olla, että Niemeläisellä oli itsellä halu päästä Helsinkiin. Tilanne, jossa ei olisi auttanut, vaikka olisi arvokastakin pahvia tarjottu. Muistelen, että samainen kaveri kävi juuri kauden verran Tapparassa, josta tuli takaisin HPK:hon.

HPK:ssa oli kaikki mitä vain toivoi pelillisesti ja vastuun suhteen. Isommat valot vaan vetivät nuorta miestä puoleensa... Ei ensimmäinen eikä viimeinen kerta
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Aika iso numero on nyt saatu tästäkin.

Onhan se aina ja ikuisesti ollut niin että pikkuseuroista mennään isompiin, kyliltä kaupunkeihin. En mäkään usko että Kerho nyt olisi tälle mitään voinut, jos Niemeläinen halusi isompiin ympyröihin. Vaikkei Kerhon junnutoiminnassa mitään valittamista sinänsä olekaan niin onhan se vetovoima jollain HIFKillä ihan eri.

Sinne vaan farmiin kasvamaan korkoa ja sitten takasin kun miljoonat on kasassa!

Ja jos 16v. disco-stulle olisi aikanaan lukion jälkeen tarjottu mestaa stadista niin pomminvarmasti olisin lähtenyt!
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tätä juniori asiaa on nyt käsitelty tässä ketjussa ja vähän tuossa kausi 15-16 ketjussakin, mutta ehkä tämä oma settini kuuluu enemmän kuitenkin tähän ketjuun. Kerhon junioreista on tässä kevään aikana jälleen puhuttu monen tahon suulla mediassa asti ja asia on noussut esille tottakai myös täällä palstalla, joten siksi täytyy pistää rokeasti omakin soppakauha mukaan hämmentämään. Tarkoitus ei sitten ole provota ketään, eikä suututtaa, mutta ainahan sitä jonkun mielestä on täysin väärässä ja joku mielensä pahoittaa. Toivottavasti ei ainakaan lainatut nimimerkit, koska ei tarkoitus heitä mitenkään mollata, heidän postauksistaan vaan saa jutun syrjään kiinni.

Näistä keskusteluista on siis noussut esille Korpelan toimesta Kerhon juniorimyllyn tehostaminen ja tähän on selkeästi panostettu muutamilla toimilla. Toisaalta muutamat tahot ovat nyt kevään aikana, ja jo aiemminkin, kritisoineet Kerhon toimintaa, kun muutamat junnut ovat päässeet karkaamaan tässä viime vuosina muihin seuroihin. Kerhon juniorimyllyä on monessa kohtaa kehuttu, kun mm. A-junnuissa menestystä on tullut hyvin ja junnuja nousee aina kolkuttelemaan Liigatasolle asti, olkoon sitten Kerhossa tai muualla. Se, mikä täällä palstalla viestejä lukiessa hieman hämää, on se seikka, että monessa viestissä puhutaan "omista junnuista." Juuri tästä olen varmaankin jo aiemmin jossain tämän palstan osiossa ottanut kiinni, mutta en jaksa nyt kaivella pitkälle menneitä. Ketkä kaikki ovatkaan siis Kerhon "omia" junnuja? Tai jonkun muun Liigajengin?

Juuse.Tällä hetkellä on paljon aihioita, Tuulolat, Nikkilä, Saari nyt ainakin omista.

Boldaus oma. Ei mitään henk.koht. ko. nimimerkkiä kohtaan, mutta itse en voisi kirjoittaa, että Santeri Saari on Kerhon oma junnu. Saaren junnutausta on kuitenkin niin vahvasti Jokereissa, että mielestäni hänen kohdallaan ei ainakaan voi puhua Kerhon omasta junnusta, mikä samalla viittaisi mielestäni myös Kerhon juniorimyllyn tuotokseen ja sen toimivuuteen, kun näinkin hyvä aihio pelaajana on tarjolla. Jos tuossa lainaamassani tekstissä siis edes tarkoitetaan Santeri Saarta, mutta näin otaksun.

Sitä en osaa tarkasti itse sanoa, milloin junnu on "omia" ja milloin ei olisi, mutta jotenkin tuo vain käy silmään, kun lähes kaikista sanotaan, että ovat omia. Muualta tulleiden kohdalla tietenkin useampi vuosi Kerhossa, tai muussa Liigaseuran junnuorganisaatiossa, taitaa olla se seikka, joka osoittaa junnun olevan yksi "omista."

Onhan se aina ja ikuisesti ollut niin että pikkuseuroista mennään isompiin, kyliltä kaupunkeihin. En mäkään usko että Kerho nyt olisi tälle mitään voinut, jos Niemeläinen halusi isompiin ympyröihin. Vaikkei Kerhon junnutoiminnassa mitään valittamista sinänsä olekaan niin onhan se vetovoima jollain HIFKillä ihan eri.

Boldaus jälleen oma. Tämä on totta ja näinhän se kiertokulku kaiketi väkisinkin toimii. Tämä on jo tietenkin myös Liiton sanelemaa, kun eikös niin ole, että käytännössä Liigaseurojen junnujoukkueet A-C pitää olla näissä Liigoissa/SM-sarjoissa? Tämä liittyy vahvasti täten myös Kerhon "omiin" junnuihin. Kerhoon junnuja tulee taas jonkun verran ympäröivistä maakunnista, jos haluaa päästä pelaamaan esim. C-junnujen SM-sarjaa. Tämän siirron jälkeen kasvattajaseuraksi pelaajalle tulee ymmärtääkseni HPK. Se on totta, että kilpakiekko alkaa oikeasti vasta tuosta C-junnujen SM-sarjasta, kun alemmissa ikäluokissa ei SM-sarjoja pelata. Se on kuitenkin jotenkin kornia, että samalla pelaajan koko aiempi historia pelaajan kuvatuksena unohtuu kuin veitsellä leikaten. Sillä ei siis käytännössä ole merkitystä, että missä pelaaja on opetellut luistelemaan jne. Vasta sillä on merkitystä, missä junnu on pelannut C:n SM-sarjaa, tai kaiketi sitten myös jotain alempaa sarjaa. Onko tässä kohtaa niin, että kaikki ne, jotka siirtyvät esim. Riksusta, Hyvinkäältä tai Forssasta Kerhon C-junnuihin, lasketaan Kerhon omiksi junnuiksi? Ymmärrän kyllä sen, että näin saattavat pelata kilpakiekkoa A-C -junnuina Kerhossa ja ovat monta vuotta Kerhon listoilla. OK, Riksusta ym. ei voi päästä Liigaan tietyistä syistä, joten pakko on jonnekin mennä, lähinnä kai Hämeenlinna vs. pääkaupunkiseutu, mutta tarkoittaako se silloin automaattisesti, että ko. pelaaja on tosiaan aina sen organisaation "oma" tuotos, eikä kiekon harrastamisen aloittamisen paikalla ole mitään väliä?

Vituttaa Niemelaisen lahto. Enemman surettaa silti kun junnu viedaan sielta sun taalta. Taa homma menee sairaaksi ja pienimmat (koyhat) seurata karsii, kun ei ole rahaa tehda isoa sopparia poikien kanssa jotka on juuri paassyt yla-asteelta.

Ja jälleen boldaus oma. Liittyy tietenkin olennaisesti tuohon edellä kirjoittamaani tekstiin. Kuinkakohan paljon esim. Kerho on vuosien saatossa saanut rahaa, kun esim. jonkun Riksusta lähteneen pelaajan kasvattajakorvaukset päätyvät Kerhon pussiin? En tarkoita NHL:n korvauksia, vaan niitä roposia, joita Liitto maksaa. Tämä siis sillä olettamuksella, että seura C-junnuna ratkaisee tuon kasvattajakorvauksen saajan kokonaisuudessaan. Tällaisen väitteen olen kuullut, voi olla väärä, tai muuttunut. Vai onko noilla summilla mitään merkitystä? Tällöin kuitenkin esim. Riksussa Nikkarit ei saa mitään hyvää siitä, että pelaja on siellä pelannut esim. ikävuodet 6-14/15 asti. Epäilen, että Kerho tuskin sponssaa mitenkään muutenkaan näiden maakuntien seurojen toimintaa. Sama koskee tietysti myös IFK:ta, Jokereita ja Bluesia. Bluesin osalta olen kuullut, että sinne on jopa "ostettu" junnupelaajia kaukaakin ja hommattu asuntoa ja vanhemmille työpaikkaa jne.

Käytännössähän tämä systeemi tarkoittaa sitä, että esim. Riksussa pelaavien junnujen vanhemmat maksavat sen, että joku poika joukkueesta kehittyy sellaiseksi, että tämä kelpaa/mahtuu/on riittävän hyvä Kerhoon, tai pääkaupunkiseudulle. Riksuun ei vaan tule paluupostina minkäänlaista korvausta tästä. Toki esim. hämeennlinnalaiset maksavat Kerhon junnujen toiminnan pyörittämisen, mutta mahdollisesta Liigapelajasta rahat jäävät seuraan ja toiminnan pyörittämiseen. Tämä maksuasia ei ole kuitenkaan nyt se pointti, jota haen. Tulipahan vaan sekin tässä samalla nostettuajälleen esille. Tästähän mm. Sihvonen on joskus kirjoitellut yleisellä tasolla.

Lähinnä tuossa on siis perspektiiviä sille, että Kerho ei pysty kilpailemaan rahallisesti rikkaampia vastaa, mikä on tietenkin totta. Onko tässä taustalla kuitenkin jotain muutakin? Samalla huomataan, että maakuntien pikkuseurat tekevät usein hyvää duunia, mutta systeemi ei tätä juurikaan tue. Systeemi on tällainen Suomessa ja se on vaan hyväksyttävä. Esim. oikeidenmukaisuus pikkuseuroja kohtaan on jo toinen juttu, mutta ei lähdetä nyt siihen.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Jatkuu...

Ja nyt siihen itse pointtiin. Se tiedetään, että Kerhon junnuihin virtaa junnuja maakunnista ja aika moni näistä on breikannut Kerhon kautta maailmalle ja moni breikanneista on tosiaan tullut Kerhoon muualta kuin Hämeenlinnasta. Tällä(kin) hetkellä ymmärtääkseni joissakin junnuikäluokissa, tai ikäluokassa, kaiketi tarkoittaa C-A -junnuja, on ihan jonkin verran junnuja muualta kuin itsessään Hämeenlinnasta. Ja nykyäänhän Hämeenlinna on jo aika iso pitäjä. Jossakin ikäluokassa saattaa olla, tai on ollut, jopa >10 pelaajaa Riksusta ja Hyvinkäältä. Mitä tämä tarkoittaa ja merkitsee Kerhon "omien" hämeenlinnalaisten junnujen kohdalla, jos tuo luku pitää paikkansa? Tällöinhän Kerhon juniorimylly on aika riippuvainen juuri näistä maakuntien seurojen junnuista. Ja jos asiaa viedään eteenpäin ja ajatellaan asiaa tulevaisuuden kannalta, niin mitäs jos kävisikin niin, että suunta olisikin enemmän etelään kuin pohjoiseen? Pitäisikö yhteys olla Kerhon suunnalta entistä tiiviimpi tuohon suuntaan, vai onko tuolla mitään yhteyttä seurojen välillä? Eikai Kerhossakaan voida vaan olettaa, että kyllä ne sieltä tänne tulee, kuten on aina ennenkin tulleet, vai voiko?

IFK:han on näköjään ainakin panostanut myös junnuihinsa ja jatkossa siellä aletaan vetämään Skellefteån mausteilla tuota junnupuolta ja polkua kohti Liigaa, kuten lehdissä on lukenut. Bluesin junnujen tilanne on näyttänyt myös hyvältä tässä viime vuosina, joten Kerholla on kyllä tälläkin puolella nähdäkseni paineita onnistua omassa hommassaan. Tietenkin kilpailu pelipaikoista on pääkaupunkiseudulla huomattavan paljon ankarampaa kuin Hämeenlinnassa ja Hämeenlinnaan on helpompi ajaa kuin moneen halliin pääkaupunkiseudulla ja taitaa vielä kuukausimaksut olla inhimillisemmät Kerhossa, joten sikäli Kerholla on valtteja taskussaan. Ja Riksusta on tietenkin lyhyempi matka Hämeenlinnaan, mutta Hyvinkää on jo tasan puolessa välissä. Mitä se tarkoittaisi Kerholle, jos junnupelaajien virta kääntyisikin jostain syystä esim. Riksusta ja Hyvinkäältä pääkaupunkiseudulle? Tai jos ikäluokkiensa parhaat menisivätkin tuolta pääkaupunkiseudulle, vaikka muuten massaa tuliskin Kerhoon? Kaiketi näin ei ainakaan vielä ole, mitä noita Kerhon viime kauden junnujengien rostereita katselin. Tai en minä noiden junnujen tasosta kyllä tiedä mitään, mutta pointtina se, että edelleen Riksusta ja Hyvinkäältä Kerhoon porukkaa siirtyy.

Erittäin hyvin sanottu! Minua vähän mietityttää, että ketäs tässä viimevuosina on yleensäkkin kehittynyt Kerhossa? Junioreissa jätkät menee etenpäin ja mualta haalitaan ihan potentiaalisia kavereita ja lopputulos on että mitään ei tapahdu. Nyt kun asiaa oikein kunnolla miettii, niin noita potentiaalisia kavereita on ollut pitkälle toistakymmentä, läpimurtoja 0, jokin tässä suhdeluvussa ei täsmää. Jos nyt unohdin jonkun, niin saa korjata. Ennen Kerhoon tultiin tekeen läpimirto, ottaan se viimeinen askel ja kehitymään pelaajina. Mihin se kehityminen on tästä mallista kadonnut?

Samalta ajanjaksolta en muista toista Liigaseuraa mistä ei joku olisi ponnistaanut aivan Liigan terävimpään kärkeen, tai ulkomaille. Onko scouttaus huonompaa, huonomat junnut vai jossain muussa se vika? Tässäkin saa korjata jos olen väärässä.

Tässä on paljon oleellista. Kuinka hyvällä tasolla oikeasti Kerhon juniorimylly onkaan ollut? A-junnut on ollut kärjessä jo jonkin aikaa, mutta mitä se lopulta kertoo? Vai pitäisikö tuota Kerhon juniorimyllyä arvioida sillä perusteella, kuinka monta junnua on breikannut Liigaan? Kumpi näistä on lopulta tärkeämpää, se, että Kerhon A voittaa Nuorten mestaruuden, vai se, että niitä "omia" junnuja breikkaa Liigassa Kerhon paidassa? Tässä on merkittävä ero ja Korpelan mukaanhan viiden vuoden päästä olisi toiveissa, että puolet Kerhon rosterista olisi oman junnumyllyn tuotoksia. Ja kaiketi heidän pitäisi olla silloin riittävän kyvykkäitä, jotta Liigassa pärjäävät. Mitä se tarkoittaa isossa kuvassa tuota Kerhon junioripuolta ajatellen? Onko nyt toiveet liiaksi Olli Salon harteilla ja hänen onnistumisensa varassa? Mitä nuo junnupuolen henkilöstömuutokset ovat kertoneet ja millaisia tekijöitä siellä nyt on vastaamassa hommasta?

Jos ennen Kerhosta breikkasi esim. Kapanen, Miettinen, Hahl, Santala, Leino, Pärssinen, Hentunen, Voutilainen, Wirtanen ja muutamia muita, niin ei siinä mielestäni paljon paina esim. R.Leino ja Rautiainen. Borna pääsi Kerhon kautta Coloradoon, mikä on kuitenkin kova juttu. Salliselta myös hyvä tason nosto Kerhossa. Edellä on nimiä, mutta vain muutama on tullut Kerhon junnumyllyn läpi, useampi on sitten kyllä breikannut Kerhossa, kun muualla ei ole ensin Liigassa oikein natsannut. Enemmän näin muistin varaisesti Kerhossa on siis ollut näitä tapauksia, jotka ovat breikanneet Kerhossa, kun ovat ensin muualla yrittäneet tuloksetta, pienessä roolissa, tai jotain. Tällä ei ole kuitenkaan sinällään mitään tekemistä Kerhon junnumyllyn kanssa, kun pelaajat ovat tulleet suoraan muualta Kerhon Liigajengin rosteriin.

Haaste on kova Kerhon junnumyllyllä ja muutenkin Kerholla. Sinällään homman pitäisi olla täysin mahdollista, jos verrataan esim. tuohon Skellefteåhon, joss asukkaita on n. puolet vähemmän, mutta junnumylly tuottaa vähintään SHL:n tasoista peluria toisensa perään. Vertaus ei tietenkään sinällään reilu, kun missään Suomessa ei tuohon pysytä vastaamaan, tai oikeastaan melkeimpä edes kaikki yhteensä... Tavoite heillä siellä on kuitenkin sama kuin Kerholla, puolet rungosta on oltava omia junnuja.

Olipas sekava kirjoitus, mutta toivottavasti joku sai tuosta jotain tolkkua.
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Boldaus oma. Ei mitään henk.koht. ko. nimimerkkiä kohtaan, mutta itse en voisi kirjoittaa, että Santeri Saari on Kerhon oma junnu. Saaren junnutausta on kuitenkin niin vahvasti Jokereissa, että mielestäni hänen kohdallaan ei ainakaan voi puhua Kerhon omasta junnusta, mikä samalla viittaisi mielestäni myös Kerhon juniorimyllyn tuotokseen ja sen toimivuuteen, kun näinkin hyvä aihio pelaajana on tarjolla. Jos tuossa lainaamassani tekstissä siis edes tarkoitetaan Santeri Saarta, mutta näin otaksun.

Sitä en osaa tarkasti itse sanoa, milloin junnu on "omia" ja milloin ei olisi, mutta jotenkin tuo vain käy silmään, kun lähes kaikista sanotaan, että ovat omia. Muualta tulleiden kohdalla tietenkin useampi vuosi Kerhossa, tai muussa Liigaseuran junnuorganisaatiossa, taitaa olla se seikka, joka osoittaa junnun olevan yksi "omista."
Oli sellainen ajatusvirhe, lisäsin omista sanan jälkeenpäin kait.
 

Pravda

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Käytännössähän tämä systeemi tarkoittaa sitä, että esim. Riksussa pelaavien junnujen vanhemmat maksavat sen, että joku poika joukkueesta kehittyy sellaiseksi, että tämä kelpaa/mahtuu/on riittävän hyvä Kerhoon, tai pääkaupunkiseudulle. Riksuun ei vaan tule paluupostina minkäänlaista korvausta tästä. Toki esim. hämeennlinnalaiset maksavat Kerhon junnujen toiminnan pyörittämisen, mutta mahdollisesta Liigapelajasta rahat jäävät seuraan ja toiminnan pyörittämiseen. Tämä maksuasia ei ole kuitenkaan nyt se pointti, jota haen. Tulipahan vaan sekin tässä samalla nostettuajälleen esille. Tästähän mm. Sihvonen on joskus kirjoitellut yleisellä tasolla.
Erittäin hyvää pohdintaa HMenthalilta ja itsekin allekirjoitan jotakuinkin kaikki asiat mitä esiin tuli.

Pienenä korjauksena tuohon, että Kerho maksaisi toiminnan pyörittämisen.... A-junnut Kerho kai maksaakin, mutta nuoremmissa junnuissa muualta asuvat maksavat korkeampaa kausimaksua, kuin Hämeenlinnalaiset.

Tuo Hyvinkääläisten/Riihimäkeläisten virran kääntyminen pääkaupunkiseudulle on itseäkin välillä mietityttänyt/pelottanut. Toistaiseksi sinne on vain yksittäisi mennyt ja se on Kerhon onni ollut. Joinakin vuosina ei C:ssä olisi omilla pojilla ylintä sarjatasoa pelattu, jos tulijoita ei olisi niin paljon. Forssastahan tuo automaattinen suunta ei Kerhoon ole, vaan sieltä lähtee poikia hieman tasaisemmin muuallekin.
 

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kiekollisesti taitava, tekee rohkeita ratkaisuja kiekollisena, mutta ainakin viime kaudella vielä jopa yltiörohkeita eli ei osannut aina lukea tilannetta oikein milloin hyökätä ja milloin taas pelata varmasti pois. Pitkä mutta hontelo eli omassa päässä on ollut vaikeampaa, tarvitsee massaa ja röyhkeyttä oman maalin eteen/ kulmapeliin/oman alueen peliin. Lisävastuun myötä uskon tehoja tulevan koska taitoa on, ja viime kauden tehot tuli lähes ilman YV-aikaa. Profiililtaan ilman muuta kiekollinen puolustaja kuin stay at home tyyppinen pakki.
 

lätkämies

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Columbus Blue Jackets
Tuulola on sellainen keskikoinen kiekollinen puolustaja. Kädet ja luistelu ovat erittäin hyvät. Lisäksi Tuulolla on erittäin hyvä kyky nousta takatolpille oikea-aikaisesti, takatolpilta taisi viime kaudella lähes kaikki maalinsa iskeäkkin. Tuulolan viime kausi oli todella lupauksia herättävä, ennen loukkaantumistaan Tuulola oli Kerhon ykköspakkiparissa ja täysin ansaistusti. Myöskin U-20 kisat jäivät väliin loukkaantumisen takia, tästä muun muassa päävalmentaja Jortikka harmitteli kun yksi tärkeimmistä kärkipakeista jäi rannalle. Tuulolan isoin heikkoushan on voima/fysiikka, tosin syksyllähän vasta nähdään mitä kesä on tehnyt Tuulolalle.

Kun nyt Tuuloloista kerran oli puhetta niin kyllä on karmean kokoinen jannu tämä nuorimmainen eli Eetu Tuulola, kun hänet treeneissä näin tuossa alkukesästä. Todella mielenkiinnolla seurataan, onnistuuko kyseinen jantteri lunastamaan ensi kaudella paikan vakikokoonpanosta. Harvemmin on Kerho-hyökkäyksessä nähty hyvin liikkuvaa 190senttistä ja +100 kiloista pelaajaa. Ja käsittääkseni on treeneissä hämmästyttänyt monia vanhempia pelaajia voimallaa/fyysisyydellään.. Saas nähdä mitä tästä tulee, odotukset ovat ainakin korkealla.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Kyllähän Joni Tuulolalla sauma on nousta jopa tuonne NHL:n puolelle, toki se vaatii isoja kehitysaskeleita, mutta paketti on kohtuullisen hyvä jota lähtee rakentamaan. Kiekollinen peli tosiaan selkeä vahvuus ja kun tuohon kroppaan tarttuu lihas kiinni, on kyseessä oivallinen pelaaja. Pitkä on matka, mutta potentiaalia on. Kausi pari terveenä ja herra on puolustajien pistepörssin kärkinimiä tässä liigassa.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Jatkoajan uutisen mukaan Markus Niemeläinenkin lähteekin kanadan junnusarjoihin. Hyvä näin, tosin kasvattajakorvaukset jää saamatta.
 

Ralph

Jäsen
HPK:n A-junnuissa on näemmä 18-vuotias maalivahti nimeltään Dominik Salama. Ehdottomasti jo tällä kaudella mukaan Liiga-rinkiin ja tarkkaan Kari Lehtosen valmennukseen, ihan vain nimen takia! Matkaa Liigaan tai edes A-junnujen ykkösveskaksi on, mutta nimensämukaisesti dominoi viime kaudella B-junnujen Mestiksessä Karhu-Kissojen maalilla.
 

Ralph

Jäsen
Mainitaanpa toinen mielenkiintoinen uusi nimi HPK:n A-junioreissa. Eli Dominik Salaman tavoin enemmän nimenä mielenkiintoinen, kuin pelaajana, sillä täysi arvoitus hänkin on edes junnuihin. Eli Jimi Jalonen.

Vuonna 1996 syntynyt pakki palasi Kerhon junnuihin pelattuaan pari kautta Nikkareissa, joissa viime kaudella aikuisissa kakkosdivaria. Siellä 18-vuotiaalle pakille ihan kivat 33 pistettä 26 otteluun.

Mielenkiintoisen kaverista tekee nimenomaan se, että hänen isänsä on Jukka Jalonen. Toivottavasti ottaa paikkansa Kerho-junnujen alakerrasta hyvillä otteilla. Ei mikään iso kaveri, mutta pelannut tosiaan jo aikuisten sarjassa, joten tuskin fyysisesti ihan raakile.
 

Ralph

Jäsen
A-junnujen kausi alkoi eilen ja Kerho kaatoi JYP:n vieraissa. Tänään sitten Tappara haki rankkarikisavoiton Hämeenlinnasta. Kahden pelin jälkeen mielenkiintoiseksi A-junnunimeksi nousee Artturi Toivola. Kyseessä 17-vuotias sentteri, joka viime kaudella teki 17 pistettä 40 otteluun. Tämä kausi alkanut huisisti, kun kahteen peliin viisi pistettä koossa.

Tämä Toivola on Mika Toivolan poika. Sitä en tiedä, mitä hän tekee Hämeenlinnassa, mutta ehkä Mika-isä toivoi pojan pelaavan joskus kunnon joukkueessa tai jotain. Syntyi Jyväskylässä, kun Mika valmensi JYP:n junnuja ja kiekkokasvatuksen sai Porissa, kun Mika kävi valmentamassa Ässät finaalitappioon.
 

odwaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa ja Pena
Tämä Toivola on Mika Toivolan poika. Sitä en tiedä, mitä hän tekee Hämeenlinnassa, mutta ehkä Mika-isä toivoi pojan pelaavan joskus kunnon joukkueessa tai jotain.
Toivola perheineen kai asunut jo vuosia Hämeenlinnassa, että eipä siinä miettimistä tarvii. Sen takia joskus maalailtiin kauhukuviakin Toivolasta Kerhon valmentajana.
 

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Toivola perheineen kai asunut jo vuosia Hämeenlinnassa, että eipä siinä miettimistä tarvii. Sen takia joskus maalailtiin kauhukuviakin Toivolasta Kerhon valmentajana.
Jep. Ja Artturia on yllättäen kosiskeltu pariin otteeseen Ässien junnuihin, mutta on halunut itse jatkaa HPK:ssa ja hyvä niin sillä tulee olemaan seuraavia jotka nousevat edustukseen.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Onkos tuolta junnujen puolelta tulossa taas nyt minlälaista pelimannia tai kovaa lupausta? Ilmeisesti tuo Toivola ainakin on hyvin potentiaalinen liigamies, miten nämä muut? Kaislehto ja Haaranen nyt ainakin ottivat sen tietynlaisen askeleen tässä taannoin, niin onko seuraavaksi tulossa millaisia pelaajia?
 

Pravda

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Mikä se syy on B-C junioreiden kausimaksuissa ei hämeenlinnalaiset maksavat + 50€ enemmän?
Ainakin aikanaan - todennäköisesti vieläkin - Hämeenlinnan kaupunki tukee Hämeenlinnalaisia jäämaksuissa.

Tuohon on periaatttessa aivan vitsi koko juttu. Kauden alussa ilmoitetaan, että montako pelaajaa joukkueessa on Hämeenlinnalaisia ja kuinka monta ulkopuolelta ja sen mukaan tulee tukea. Jos joku tietää tarkemmin, niin korjatkoon.

Tietääkseni joskus on ollut fiksumpiakin jojoja, ja ovat laittaneet maksut joka tapauksessa tasan, mutta taitaa olla harvinaisempia tapauksia.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Onkos tuolta junnujen puolelta tulossa taas nyt minlälaista pelimannia tai kovaa lupausta? Ilmeisesti tuo Toivola ainakin on hyvin potentiaalinen liigamies, miten nämä muut? Kaislehto ja Haaranen nyt ainakin ottivat sen tietynlaisen askeleen tässä taannoin, niin onko seuraavaksi tulossa millaisia pelaajia?

Kysytään tätä nyt sitten uudelleenkin, kun Ukko-Pekan sopimus tuossa julkaistiin, että minkälaista pelimannia tuolta on tulossa? Joku kertoili, että tämä veskari olisi kuin Saros isossa kropassa, voiko tämä olla mahdollista? Onko meillä Pekka Rinne siellä junnuissa?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös