HPK-Lukko Ti 28.9.2004

  • 32 062
  • 271

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Viestin lähetti JasonMiller
Tästä otteluketjusta tulossa luultavasti hyvin pitkä juupas-eipäs keskustelu.


Aivan varmasti tuleekin, jos kerhofanit ovat valmiit laittamaan tuollaisia kommentteja radioselostuksen perusteella julki. Kyllä niihin sitten myös vastataan radiosta kuulluilla jutuilla. Tosin ekasta matsista Risto sanoi vaan että "pientä painia" ja toisessa totesi että "Louhi sinne kasan alimmaiseksi jäi".


Minä mieluummin odottaisin myös että jos nähtäisiin nuo tapaukset ennen kuin puhuttaisiin asiasta....menee todella huonotasoiseksi tämä otteluketju jos aletaan mielipiteen ja radioselostuksen pohjalta puhumaan asiantuntemuksella.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Jos HPK kärsii enemmän Holdenin ulosajosta kuin Lukko Pettisen, niin vastaavasti Lukko kärsii enemmän Porkan poissaolosta kuin HPK Louhen. Näin luulen.

Onneksi molemmat äijät, siis Pettinen ja Porkka, saivat vain pelirangaistuksen, niin pääsevät tuorstaina pelaamaan. Louhi sai muuten ottelurangaistuksen, ilmeisesti hänet katsottiin aloittajaksi vai?

No, katsotaan nyt miten kolmannessa erässä käypi. Enemmän tuo pakkien poissaolo kumminkin syö Lukkoa kuin HPK:ta kahden hyökkääjän poissaolo. Onneksi niitä pakkeja kuitenkin on kahdeksan mukana.

Mikäs siihen Tähtiseen on mennyt? Jätkähän on ihan pukari. Ei ihme että Lukko keikkuu jäähypörssin kärjessä, kun porilainen sentterikin rikkoo jatkuvasti.
 

Jussih

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ikävä inttää vastaan, mutta kyllä radiosta nähtynä näytti vakavasti siltä, että Louhi sai ottelurangaistuksen ja missaa siis herra tietää kuinka monta matsia (kurinpidon tuntien vähällä ei selvitä).

Huomionarvoista on, että (edelleen toki radiosta nähtynä) tuomarilla oli käsi pystyssä Lukko-jäähyn merkiksi ennen Louhen ja Porkan matsin alkua. Sitten Porkka aloitti tappelun ja Jykä lopetti sen.

Loppuselvityksenä, kappas vain, Lukko ei joutunut alivoimalle. Kai se on sitten niin, että kovempaa lyömällä saa enemmän penaltia.... Aloittajalla ei ole väliä.
 

Siirappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Tampabay Lightning, Kotiteollisuus
Viestin lähetti JasonMiller
Onneksi kaikki ulosajetut selvinneet pelirangaistuksilla.

Louhelle ottelurangaisus joten hän huilaa ainakin.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Jaakko Harikkala on loukannut nivusensa, eli Lukko meneekin kolmannen erän viidellä pakilla. Tarkasti sitten vaan, eikä hötkyillä.
 

Judge

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Liverpool FC
Viestin lähetti Euran Jussi
Sellainen asia jäi mieleen tuosta RETU:sta että Raumalta viime ottelussa tuli tiedot SM-liigan sivulle välittömästi, esim maaleissa luki ensin "nimetön", ja sitä mukaa kun dumari selvitti tekijät niin nekin päivittyi.
Nyt tuntuu tulevan pienellä viiveellä?

Tuo maalitiedon nopeus riippuu ohjelman käyttäjästä. Ohje on, että heti kun maali tulee, niin kuitataan maali syntyneeksi, mutta kaikki eivät aina niin tee vaan odottavat ensin maalintekijän ja syöttäjät mukaan.

Pääsyy tähän on ohjelman auttamaton hitaus. Monissa paikoissa ohjelmaa käytetään modeemiyhteydellä ja kun ohjelman rakenne on niin että tiedot sijaitsevat serverillä, niin ohjelma toimii hitaasti ja vielä hidastuu loppua kohden, varsinkin kun on monta ottelua samaan aikaan.

Edit:Typoja
 
Viimeksi muokattu:

Johto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Mahtavaa meininkiä Hämeenlinnassa ainakin näin sm-liigan sivujen kautta seurattuna, iso hatunosto Holdenille, Pettiselle, Louhelle ja Porkalle siitä että tuovat tähän kukkahattutätiliigaan viihdettä parhaimmasta päästä. Pelirangaistuksen taisivat kaikki noista tappeluista saada, mutta epäilenpä että aina rakas kurinpitolautakunta rankaisee jokaista pelaajaa ainakin yhden ottelun pelikiellolla jälkeenpäin...tappeleminen jääkiekkokaukalossa kun ei sovi Tanja Karpelan ja muiden suurien sm-liigavaikuttajien imagoon. Toivottavasti nuo tappelut tulevat jossain välähdyksessä illan aikana.

Itse ottelusta sen verran, että hieman pelottaa miten Lukko pärjää kolmannessa erässä kun kerran 2 avainpakkia on suihkun puolella. Toisaalta myöskin HPK joutuu sotkemaan jonkinverran kokoonpanoaan, mutta kyllä Lukko näistä tappeluista hieman enemmän kärsi loppupeliä ajatellen. Pasi Saarela ja Martin Bartek miehittävät muuten sm-liigan pistepörssin kärkeä tätä nykyä mikä on todella hieno juttu. Positiivista on myös 2 yv-maalia, eipä olisi sunnuntain jälkeen uskonut että Lukko Hämeenlinnassa hyödyntää ylivoimansa näin hyvällä prosentilla.

Tästä jatketaan kuitenkin kohti kolmatta erää, peli on vielä täysin auki vaikka Lukko kahdella maalilla johtaakin.
 
Meillä on varaa tapella vaikka kaikki pakit pihalle, meillä on Pahi!

2. osuma tänä iltana ja lukemat 1-4, Antti Bruun, sekä Janne Niskala syöttivät tuon maalin.

Jaaha, kohta pitää ruveta pojat lyömään vetoa, että tekeekö Pahi tällä kaudella uudestaan tuon Jokerit kaudella 98-99 tekemät 38 maalia.

Ja HPK:lle joukkuerangaistus, ilmeisesti sammakonsilmä käy siellä vähän kuumana?
 

masaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fc nimetön
justiinsa nii

vai, että 4-1? Voi kauhia sentään, hyvin menee, mutta en vieläkään ole tyytyväinen noihin Vehasen lukemiin. Miten voi kahden erän jälkeen melkein 30 torjuntaa olla kassarilla? Joukkue ei pysty tarpeeksi vetoja peittämään, se on selvä.

Olikos se Louhi kun silloin viime kaudella sieltä linjatuomarin takaa mussutti Hämäläiselle? Vai toissa kaudella? No, nyt ei ehtiny tuomari väliin:)

Mielenkiintoa tuo myös Lukon pakkien peluutus tähän peliin, kun sieltä on 3 kaveria jo eri syistä pois ( yrittiköhän Väisänen vielä toteuttaa tätä linjaa tuolla Niskalan kepittämisellä?, Tuskin, heheh)

Mikäs on kun ei Höpökerhon poikien hermot tunnu kestävän? Äsken tuli penalttia mussuttamisesta, se jos mikä on tyhmin mahdollinen jäähyn hankintatapa ja varsinkin vaihtoaitiosta...

No, eipähän puutu väriä, perskules!! The Pahi on ihan komiassa kunnossa! Nyt ei taida kiekot niin pomppia kuin viimeksi...
 

Bruce Tanning

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tiedän ettei voittavan joukkueen kokoonpanoja helpolla vaihdeta, mutta liian paljon joukkue on ykkösen bartek-pirnes-saarela varassa. Joten terveisiä sinne Raumalle uusia kokoonpanoja odotellessa.
 

masaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fc nimetön
Tätä minä juuri tarkoitin

Kun Mäkkäri pääsee ensin tyhjään paikkaan ja sen jälkeen vaaraton tilanne, jota ei osata siivota. Pete antaa riparin jota pakit eivät saa purettua, ei siinä kauan jollakin Hahlilla nokka tuhise, kun laittaa kiekon maaliin. Kyllä tulee taas vaikea loppu..

Mikä ihme siinä on, että tällaiset perusasiat ovat niitä joihin sitten kaadutaan, tai ollaan kaatumassa? Koko ajan on HPK pääsemässä paikkoihin... Miksi ei pelata kuin 2 ja puoli erää? Perseestä tuollainen peruuttelu vaikka tuokin pisteitä...


No, 6 minuuttia jäljellä, mutta eiköhän se Niskala pelaa hyvin 1.ssä ja kolmannessa pakkiparissa.

Voivoi... jäähy mikä jäähy. mahdetaanko kestää? A.Bruun ja vastustajan mailasta kiinni pitäminen.... Soonmoro
 

Steele

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Florida Panthers
Viestin lähetti Bruce Tanning
Tiedän ettei voittavan joukkueen kokoonpanoja helpolla vaihdeta, mutta liian paljon joukkue on ykkösen bartek-pirnes-saarela varassa. Joten terveisiä sinne Raumalle uusia kokoonpanoja odotellessa.

No, kolmikko Koivisto-Larouche-Toporowski mahtuvat myös kaikki pistepörssissä 20 parhaan joukkoon.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Viime kauden tyyliin tunnutaan taas menevän. Aivan kauden alussa kunnon peliä, sitten balsamia edellisellä kaudella kärsineiden haavoihin koomailemalla täysin, ja keväämmällä taas peli jonkinlaiseen kuosiin. Tänään ei ole juuri viitsitty alivoimaa kunnolla pelata, vaikka sitä näköjään paljon on päästy harrastamaan. Ylivoima on vedetty samaan tyyliin.

Oli peli hyvin paketissa, nyt se on pitkin Hattelmalaa. Taas on Jaloselle töitä.

Muok. Ja kun katsoo torjuntatilastoja, niin käsitys viime kauden toisinnosta vaan vahvistuu. Wiikman 17, Vehanen 47...
 
Viimeksi muokattu:
2-4!

Lukko sitten voitti vaikealla Rinkelinmäellä!

Nyt saamme sitten kuulla, sen JanJ:n tekemän kaavan mukaan, kuinka tämä oli Hpk:n paskin peli tällä kaudella, tuomari oli huono, Lukko oli sysipaska, mutta HPK vielä paskempi jne.
 

Metalwarrior

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Hyvä homma, sikakatsomo saa poistua pettyneenä kotiin. Arvokas päänahka Lukolle, henkistä yliotetta Päiväkerhosta täytyykin pikkuhiljaa saada. Kova oli pyöritys Lukon päässä erän lopulla mutta hyvää oli kettujen taistelu.

Kiitos Lukko.
 

machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Tottenham Hotspurs, Barca
No niin. Nyt sitten se ylivoima toimii. Ja todella hyvältä tuntuu tuo Saarelan nykykunto, jokos ne Saarelan haukkujat Äijänsuon seisomakatsomossa hiljenevät.

Todella hieno voitto. Kerhon kaataminen on niin harvinaista herkkua ollut ainakin vieraissa. Bartek myös edelleen kovassa vireessä pisteiden perusteella, mutta uskon että miehessä on vielä paljon kapasiteettia kunhan vaan tottuu täysin liiga-vauhtiin.
 

masaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fc nimetön
Näinkö kävi

THE Pahi ***
Vehanen**
Bartek*

Ja ottelun vakuuttaja Holden:) hehheh, mutta ehkä hän sitten hoiti Pettisen kanssa 3.erän katsomisen vakuuttavasti:)

The Pahi alkaa olemaan ensimmäistä kertaa siinä vauhdissa (pisteiden valossa) jota häneltä on odotettukin. Työn määrä on taas noussut kahteen suuntaan pelaamisessa. Toivottavasti myös torstaina kulkee Äijänsuolla.

Vaikeaksi tehtiin, mutta näemmä riittää.. Kiitos Ripa, kiitos Holden, Pettinen, Porkka ja Louhi, että toitte edes hiukan väriä tähän kierrokseen...


(ehkä Luttisen hatttutemppu on toinen)
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Pahi on boss!

P Saarela on se aika äijä. Kun nyt vaan paikat kestäisi koko kauden ja ruuti pysyy kuivana niin hyvältä näyttää. "Näkymätön" Bartek joutui tyytymään tehoihin 1+1. Ja entäs Vehanen? 47 torjuntaa!! Joutunee Vuorio vielä vähän odotteleen vuoroaan. Eipä muuta kuin terveiset Sikakatsomon pikku possuille sinne kaukalonne äärelle. Rauma kiittää ja kuittaa!
 

Kalervo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Re: Luovuttakaa!

Viestin lähetti Rontti
Niin säästytte pahemmalta nöyryytykseltä, sillä HPK nyt vain sattuu olemaan tällä hetkellä täysin ylivertainen yhdistelmä.



Seitsemän nolla? Tiedän, se on Lukon yliarviointia, mutta menkööt silti: 7-0.




Tosi ylivertainen oli päiväkerho. Kuten sinun veikkaus.
Perusta veikkaustoimisto, sinulla lahjoja.

Kiitos LUKKO !!!!!!!!!!!!!!
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Kiitoksia pisteistä hämeenlinna. Itse en voittoa odottanut, ajattelin että kerholla olisi levänneenä etulyöntiasema. Mutta en ottanut huomioon että meillä on parempi rosteri, maalintekovoimaa löytyy ja veskarikin saa jotain kiinni.

HPK fanit ovat ehkä maailman huonoimpia veikkaajia. Eiköhän näitä täysin tosissaan 8-0 tulosta veikanneita älykköjä nyt edes hieman hävetä kun tietämys osoittautui surkeaksi.

On se Saarelan Pasi vaan äijä...
 
Suosikkijoukkue
Hifk,Toronto Maple Leafs!
Kyllä sai Lukko fanien paljon kehuma Porkka aika nätin iskun Louhelta! Ja Holdenkin pärjäsi todella hyvin paljon isompaa Pettistä vastaan!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös