HPK kaudella 2014–2015

  • 425 632
  • 1 351

Ralph

Jäsen
Kyllä joukkueeseen yksi puolustaja vielä tarvitsisi hommata. Hyökkäykseen pelaavaan kokoonpanoon pari ihan kärkiäijää, sekä jotain alempaan.

köyhänmiehenrendulic - Ville Viitaluoma - Joonas Vihko
Jesse Saarinen - köyhänmiehenkiilholma - Tuomas Vänttinen
Arkiomaa/jotain - tämä Jasu - Ville Järveläinen
köyhämiehenaarnio - Otto Paajanen - Juha Koivisto

köyhänmiehenporseland - Craig Schira
Jyri Niemi - Juuso Vainio
Laakso/Bruun - Ossi-Petteri Grönholm

Juuse Saros
Joni Myllykoski

Toivotetaan Rautiainen tervetulleeksi SaiPaan.

Ei toivoteta.
 

Royal-E

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, KeuPa, JJK, HJK +/- HPK
Veikkailenpa, että täysin vastoin ennakko-odotuksia on Saros poistumassa vahvuudesta jo tämän kauden jälkeen. Syy: Joni Myllykoski purki sopimuksensa JYP:n kanssa, koska ei halunnut pelata ainoastaan Tarkin takana, vaan halusi sopimuksen jossa hän olisi n. 50 % otteluista maalin suulla. Joten enpä usko, että Joni olisi tehnyt sopimusta HPK:n kanssa, ellei hänelle ole myös luvattu Kerhossa sitä. Ottajia olisi ollut myös muualla...
 

Topnaattori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho ja Kulman Pojat
Veikkailenpa, että täysin vastoin ennakko-odotuksia on Saros poistumassa vahvuudesta jo tämän kauden jälkeen. Syy: Joni Myllykoski purki sopimuksensa JYP:n kanssa, koska ei halunnut Tarkin takana, vaan halusi sopimuksen jossa min 50 % otteluista hän on maalin suulla. Joten enpä uskoisi, että Joni olisi tehnyt sopimusta HPK:n kanssa, ellei hänelle ole myös luvattu Kerhossa sitä.
Ottajia, kun olisi ollut myös muuallakin
Ihan mahdollista, mutta tässä toinen skenaario: Myllykoski halusi tulla Leken oppiin kehittymään omien puheidensa mukaan, ja on valmis uhraamaan yhden kauden pienemmällä peliajalla mutta isommalla harjoittelukuormalla. Optio on kuitenkin tehty ensi kaudeksi, jolloin hän olisi valmis ottamaan ykköstorjujan paikan entistä valmiimpana Juusen mahdollisen lähdön jälkeen.

Näin toivon minä. Saa nähdä...
 

fourtyone

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jotain juoruja olen kuullut Rautiaisen siirtymisestä Sputnik-paitaan, mutta en mene vielä julistamaan tätä.

Minkäläinen pelaaja muuten on kyseessä, ihan mielenkiinnosta?
 

Heitinga

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Veikkailenpa, että täysin vastoin ennakko-odotuksia on Saros poistumassa vahvuudesta jo tämän kauden jälkeen. Syy: Joni Myllykoski purki sopimuksensa JYP:n kanssa, koska ei halunnut Tarkin takana, vaan halusi sopimuksen jossa min 50 % otteluista hän on maalin suulla. Joten enpä uskoisi, että Joni olisi tehnyt sopimusta HPK:n kanssa, ellei hänelle ole myös luvattu Kerhossa sitä.
Ottajia, kun olisi ollut myös muuallakin

Sopimus on kuitenkin mallia 1+1 eli entäpä jos Myllykoskelle on sanottu, että ykkösen rooli on sinun jos pelaat hyvän kauden kakkosena ja kehityt vielä sen pari napsua. Lisäksi muita hajanaisia pointteja Saroksen lähtemistä vastaan on myöskin Nashvillen täyteen pakattu maalivahtitilanne ja se seikka että mies haluaa käydä intin pois alta.

Ei kai nyt todellisuudessa kukaan hanki tähän sarjaan 30 vuotiasta 1. maalivahtia Italiasta jossa näytötkään ei ole mallia täydellisyyttä hipovat.

Mikäli Saros kuitenkin lähtisi tässä tilanteessa (ja vielä vähän ennen kautta) olisi se HPK:n ensi kaudelle täydellinen katastrofi. Joukkueen tämän kauden ainoasta vahvuudesta muuttuisi heikkous.
 

Hereworth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Joni Puurula, Flyers
Hyviä ja huonoja uutisia sitten tänään. Peukut ylös Schiran jatkolle tottakai, sekä Myllykosken palkkaamiselle. Luotan Lehtosen näkemykseen maalivahtien suhteen täysin, tehnee Myllykoskestakin vielä nähtyä paremman kassarin vaikkei tämä mikään tulokas enää olekaan. Luulen myös, että tässä on panostettu samalla aikaan Juusen jälkeen, toiveissa kaudella 2015-16 tasainen maalivahtitandem jonka toisena puoliskona on "pari napsua" kehittynyt Myllykoski. Samaan tapaan kuin Järvinen ja Tolvanen kaudella 2012-13, vaikka ensin mainittu lopulta olikin selkeä ykkösmaalivahti. Ja ei muuten ole varmasti kallis tuo Saros-Myllykoski parivaljakko tulevalle kaudelle, vaikka kai ne nyt jo Sarokselle maksavat muutakin kuin karkkirahaa?

Sitten niihin huonoihin uutisiin. En voi käsittää Jesse Saarisen sopimusta, en sitten mitenkään päin. Ei ole lunastanut odotuksia kahtena edellisenä kautena, miten helvetissä hänestä yhtäkkiä kuoriutuisi pistelinko tulevalla sesongilla? Löytyykö kadonnut itseluottamus, vai pysyykö vain ehjänä koko kauden? Todellakin toivoa sopii, että nyt vihdoin saataisiin se The Kakkossentteri, jonka kanssa Jessellä peli toimisi ja alkaisi pistetilikin karttua niin kuin alun perin toivottiin.

Järveläisen sopimus ihan ok, vaikka ilmeisesti nyt Rautiainen menetetäänkin. Loppukauden suonenvedosta huolimatta Teemu ei kuitenkaan ole esittänyt mitään sellaista, että kannattaisi oletettavasti nousseisiin palkkatoiveisiin suostua. En todellakaan muistele pahalla, mutta ehkä se maisemanvaihto on nyt molempien osapuolten kannalta paras ratkaisu. Ja jos hän puhkeaa lopulliseen kukkaan maailmalla, niin saadaan myös jotakin pyöriteltävää tulevaisuudessakin fantasiamanagerointiosastolle. "Kuulin huhua, että Rautiainen olisi palaamassa kotiin. Rinnassa sykkii kuitenkin Kerho-sydän".

Arkiomaa ja Eerola eivät herätä ajatuksia sen suuremmin, rotaatiopelaajia ja omia junnuja, niitähän ei ole koskaan liikaa. Vai mitä?

Kaiken kaikkiaan joukkeen rakennus on ihan hyvällä mallilla, runko on kasassa. Nyt niiden kärkiukkojen todella pitää olla niitä kärkiukkoja. Luulisi velkojen lyhennysten jälkeenkin jääneen sen verran pleijarituloja käteen, että keihään kärki on hitusen terävämpi kuin tällä kaudella.

Pakistokin voisi yhtä kovempaa vahvistusta kaivata mikäli Nikkilä ei kuulu ensi kauden suunnitelmiin. Mielellään hyvä molempiin suuntiin, ja veto lähtisi ylivoimalla eri tavalla kuin yhdelläkään pakillamme päättyneellä kaudella.

Oma hahmotelma olisi jotakin tähän suuntaan:

"Miettinen"-Viitaluoma-Vihko
"Persson"-"Kanadanihme"-Saarinen
Järveläinen-Jasu-Vänttinen
Arkiomaa-Paajanen-Koivisto

Schira-"Porseland"
Niemi-Laakso/Vainio
OPG-Bruun

Saros
Myllykoski

Tuohon sitten päälle osasto mitänäitänyton. Lammassaaret ja ossisaariset voitaisiin jättää hankkimatta.
 

expertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brodeur, Hughes bros., Dawson Mercer, NJD, HPK
Veikkailenpa, että täysin vastoin ennakko-odotuksia on Saros poistumassa vahvuudesta jo tämän kauden jälkeen. Syy: Joni Myllykoski purki sopimuksensa JYP:n kanssa, koska ei halunnut pelata ainoastaan Tarkin takana, vaan halusi sopimuksen jossa hän olisi n. 50 % otteluista maalin suulla.

Juusella on inttivuosi edessä, joten ihan hyvä että hankkivat useampaan otteluun kykenevän stuntin.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Joku tuolla puheli Saarisen liksan olleen sen 70 000 euroa. Jos oletetaan, että tästä olisi se maksimi 50 000 euroa rahastoitu, niin uskoisin tälle kaudelle palkan pudonneen aika paljon siitä mitä oli silloin kuin herra tänne tehokkaiden SaiPan kausien jälkeen hankittiin. 120 -> 85

Kaikki tietää, että kunnon sentterillä ja hyvällä kaudella tuo mies naputtaa sen noin 40 paunaa ja samalla pelaa myös alaspäin hyvin ja tekee töitä. Ei Saarinen mikään diiva ole ikinä ollut tai selkä suorana surffaaja. Kyllä tuommoiselle miehelle voi vähän maksaakin.
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
"Miettinen"-Viitaluoma-Vihko
"Persson"-"Kanadanihme"-Saarinen
Järveläinen-Jasu-Vänttinen
Arkiomaa-Paajanen-Koivisto

Schira-"Porseland"
Niemi-Laakso/Vainio
OPG-Bruun

Saros
Myllykoski
Kyllähän noiden hankintojen pitäisi olla juurikin Miettinen ja sitten joku "persson" sekä "kanadanihme" jos oikeasti halutaan kaksi tehoketjua, kuten Arvonen sen itse ilmoitteli. Alemmat ketjut näyttävät hyvältä, tosin olisin Järveläisen sijasta nähnyt siellä mieluummin Karjalaisen tai Rautiaisen. Tekivät kuitenkin suuremman vaikutuksen tuon huikean nousun aikana kuin Ville. Mutta jos eivät jatka, niin sille nyt ei voi mitään.

Mutta niin... Nyt on siis varmuudella lähtenyt Kiilholma, eivätkä Rendulic ja Rautiainenkaan taida jatkaa (Sallista en tähän nyt sotke). Heille pitäisi löytää vähintään samantasoiset korvaajat, muuten ei voida puhua kahdesta tehoketjusta tai joukkueen vahvistamisesta verrattuna kuluneeseen kauteen.

Puolustus ja maalivahtiosasto vaikuttavat lupaavilta. Todellakin se täsmähankinta puolustukseen, niin tämä osa-alue on valmis.

Eihän tilanne huono ole, mutta seuraavien hankintojen tulisi sitten osoittaa johdon ja valmennuksen todellinen halu vahvistaa joukkuetta - mihinkään harha-askeliin ei ole varaa. Onhan se jo huomattu niin valmentajien kuin pelaajienkin osalta.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Siita Lelun Luulaja keikaan liittyen, tallainen uutinen iski vastaan:

Spelarflykten från Luleå: | Hockeysverige

Tuossa puhutaan lahtevista pelaajista. Linus Omarkin ja Klasenin osoitteet on selvat ja maalivahtiosastomme on kunnossa, joten maalivahti Raution esityksia ei kaivata, on vapaana seuraavat miehet.

Eliteprospects.com - Daniel Gunnarsson
Eliteprospects.com - Linus Persson

Persson olisi siis todennakoisempi nimi, mutta perhana tuo Gunnarsson olisi kova hankinta. Katsotaan mita tapahtuu.
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Vittumaiset miehet - loistavat poissaolollaan...

"Miettinen"-Viitaluoma-Vihko
"Persson"-"Kanadanihme"-Saarinen
Järveläinen-Jasu-Vänttinen
Arkiomaa-Paajanen-Koivisto
Se pomppaa silmille. Tosta lähti vielä Kiilholma ja Aarnio, meillä on oikea pyhäkouluryhmä kasassa. Ainoastaan Vänttinen voi hieman ärsyttää ja sitten seuraava onkin Järveläinen, hohhoijaa. Tosi peleissä, ne nauraa meille. Kai sen sentterin sitten pitäisi olla jotain Miika Lahti / Josh Green tyyppistä, ja kolmos-/nelosketjuun tarvittaisiin jotain nielikäiskolehmaista. Sinne maalille kukaan mene näistä nykysistä. On nähty. Ja oishan se kiva, että on pientä pelotettakin edes joskus.
 

Hereworth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Joni Puurula, Flyers

Jäipä eilen itseltä huomioimatta tämä kaveri. Mikäli EP:n kuvausta on uskominen, on Gunnarsson juuri sellainen täsmähankinta jollaista kaavailin puolustuspäähän. Hyvä molempiin suuntiin ja sen lisäksi kaverilla olisi hyvä laukaus. Joukkueen keskimittakin kasvaisi huomattavasti. Katsotaan nyt mitä tapahtuu.

Olettaen, että hankinta Luleåsta ei olisi Persson, voisi kakkosketjun laiturin ja sentterin voisi sitten raahata P-Amerikasta. Näillä herroilla soisi olevan pistepotentiaalia ja sopivasti ilkeyttä sekä suoraviivaisuutta. Tosin joku muukin joukkue voi olla tällaisista kiinnostunut.

EP-scouttauksen jätän niille joilla siihen on enemmän kompetenssia ja aikaa.
 

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Tuosta Daniel Gunnarssonista ruotsalaiset huhupalstat kirjoittelevat, et Färjestad ja Leksand käyvät kaverista jonkin sorti tarjouskilpaa. Joten epäilen, että tänne päätyy, mutta ainahan näitä on kiva spekuloida.
 

Juudaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho ja Juuse Saros
Oletteko varmoja että onko se pelaaja/pelaajat ollenkaan juuri sieltä Luleåsta? Jos onkin vastustaja Växjosta?

Mitään varmaa en tietenkään tiedä, mutta katsellaan.
 

soumah#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kun joku puhui siitä joukkueen pienuudesta ym., niin nopealla katsannolla näillä herroilla sopimus katkolla.

Miikka Tuomainen
Olavi Vauhkonen
 

mikkoz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
-köyhänmiehenrendulic
-Köyhänmiehenkiilholma
-köyhämiehenaarnio
Miksi köyhänmiehen Rendulic? Juurihan hän alkoi olla ykkösketjumateriaalia eli siis nyt ensikaudella, enneminkin joku varma pala ykköseen kiitos.
KöyhänmiehenKiilholma ja Kiilholma itsekin on kolmosen sentteri, miksei joku peliä tekevä kakkosketjuun?
Aarniosta oli kyllä parina kautena muutamassa pelissä hyötyä, esim. jokereita vastaan, niin minkä helevetintakia pitäis hankkia köyhänmiehenAarnio?
Ajaisko se jokaista selkään ja olis loppukauden loukkaantuneena tai pelikiellossa?
 

Kerho64

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Me ollaan hävitty jo ensi kausikin, yhyy. :)

Älkää nyt vielä luovuttako, kyllä sieltä pelimiehiä tulee toiseen suuntaakin, kun kerran Sallinen, Borna, Kiilholma, Aarnio, ynnä muut poistuu rosterista. Mitään faktaa ei ole esittää, mutta kova luotto ja usko ainakin itsellä on.

Saarisen jatkosta kaksijakoiset fiilikset, toivotaan että vihdoin olisi ehjänä ja saisi kunnon ketjukaverit. Kyllä sieltä voisi ketsuppipullo aueta. Schirasta ensi kaudella varmaa saadaan vielä parempi, loppukausi kun meni pilalle olkapään takia.
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Saarisen jatkosta kaksijakoiset fiilikset, toivotaan että vihdoin olisi ehjänä ja saisi kunnon ketjukaverit. Kyllä sieltä voisi ketsuppipullo aueta.

Jotenkin tulee Saarisesta mieleen Vihko jokunen vuosi takaperin. Muutama loukkaantumisten sävyttämä kausi takana, ehkäpä seuran sisällä tiedetään, että vaikeudet on takana päin?
 

Rolf Paski

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Raittiuslegioona & FC Kraak
Niin loppujen lopuksi Vihkollakin on Kerhon viiden kauden ajalta vain yksi ihan oikeasti hyvä kausi takana. Eli taas kädet ristissä toivotaan, että Vihko ja Saarinen olisivat noita 40 pisteen äijiä, vaikka totuus on, että molemmat ovat vain kerran tuohon päässeet noin kymmenen kauden kestäneen liigauransa aikana. Tätähän tämä nyky-Kerhon pelaajapolitiikka valitettavasti on ihan vetovoiman ja taloudellisten pelimerkkien puutteen johdosta, toivotaan toivotaan... Ei siinä mitään, nykytilanne on vaan hyväksyttävä. Tai sitten ei?
 
Viimeksi muokattu:

nakke-81

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK (ipk, keupa, fps)
Onko Aarnion poistuminen varma? Vaikka tyhmät jäähyt vituttaa aina välillä niin tarvetta pelaajalle joka ärsyttää vastustajaa. T.Mäkelä kyllä kelpais siivoojaksi maalin eteen mutta ei taida kelvata Kerhoon joten meneekö Ässiin.
 

J.Petke

Jäsen
Riku Hahl jatkosopimukseen Jokereiden kanssa, joten puheet hänen mahdollisesta saapumisesta Hämeenlinnan voidaan lopettaa tältä erää. Kieltämättä ei kyllä edes jäänyt harmittamaan. Toivottavasti HPK ei vaan sitten haksahda, kun Hahl 36-vuotiaana tulee häntä koipien välissä HPK:n toimistolle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös