HPK-Jokerit To 20.1.2005

  • 30 921
  • 251

Rattlehead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gundit
Oli aika kaukana viime lauantain huikeudesta, mutta ei se nyt niin paska peli ollut. Kuitenkin mun silmään pisti eniten HPK:lta hirveä kasa harhasyöttöjä ja huonoja kiekon ylöstuonteja. Toi joukkue tarvii lisää kusipäisyyttä, jos pleijareissa meinataan menestyä. No, Hahl tuo sitä kunnolla lisää palattuaan kehiin.

Ei tässä tappiossa niinkään vituta se, että hävittiin Jokereille vaan se, että otettiin pataan kärkijoukkueelta - taas. Pitäis pystyä kääntään nää matsit itselle, vaikka vastaavasti olisikin vaikeeta jotain pelicanseja vastaan.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Odotettu rutiinivoitto huonolla seurauksella. Tomek poissa viikon ehdottomasta pääottelusta lauantaina ja tämähän v-tuttaa enemmän kuin tarpeeksi. Tavallaan hyvä, että Timpalle meni yksi. Muuten homma olisi kohta alkanut menemään henkimaailman puolelle. Pakkasukon räkämaali tuli hyvään paikkaan ja oli varmasti hänelle tärkeä. On meinaan ollut Pakalla vähän hiljaisempaa maalirintamalla tällä kaudella, tosin se ei hänen päähommansa ole ollutkaan.

Lauantaina hallille ja vihaisena.
 
Suosikkijoukkue
HPK, Chelsea
Jokereille rutiininomainen voitto, HPK:n ylivoima aivan järkyttävää. Useasta YV:stä huolimatta pakkopeliä ei jokeripäätyyn saatu.

Valtonen olisi voinut kysyä ensin "saanko luvan" eikä tulla sokkotreffeille, tosin Mäkkärille nämä deitit ovat tuttua hommaa ja klaarasi nätisti.
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Hyvää pelissä taisi olla Thomasin nollapelisarjan katkeaminen. Siitä plussaa Väisäselle, sekä maalin syöttäneille Holdenille & Jokelalle.

Ylivoima on edelleen neppailua. Vaikka en ollut edes katsomassa ottelua, niin voin silti kuvitella miten se taas toimi, tai siis ei toiminut.

Setzingerillä on ollut nyt kahdessa ottelussa paljon tekopaikkoja, mutta ne maalit puuttuvat. Hyvä maalivahti pystyy näköjään pysäyttämään Kerhon hyökkääjät. Ok, tulihan sieltä se yksi osuma, mutta paikkoja oli varmasti lisäosumiinkin.

Reboundeja ei saatu sitten millään sisälle. Ollilla oli muutama paikka, mutta ei. Kai se olisi vaatinut lisää likaista työtä Jokeri-maalin edessä.
 
Suosikkijoukkue
HPK, Chelsea
Sekä:

- "päähän kohdistunut taklaus" naurettavaa
- Hilden on kovan luokan pommikone
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Pahus

Vai näin pääsi käymään. No ei mitään, onnittelut sinne. Pelistä en osaa sanoa paskaakaan, koska olen kuullut vain ketjun jutut..Videolta kun näkisi Mäkkärin kahinan olisin todella onnellinen. Olen jo odotellutkin näyttöjä muille liigaan, ettei kaveri ole ihan huono ollenkaan.
Noroselle toinen maali oli lepsus, tulee aika usein kuitenkin(Suomi-Kanada)tällaisia.
Ja perkele jos sieltä areenalta ei voittoa tule niin sitten nousen barrikaadeille! Ja ainiin, siitähän se vaivainen maalin tappio johtui kun on niin pitkä sairaslista.. ;)
 

Kgz

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Philadelphia
Viestin lähetti Kgz
Tuohan tossa pelottaakin kun Tuukka nostettiin hyökkäykseen niin tuli maali kun nyt taas hyökkääjä pakkiin niin kumpaan päähän tulee maali? HPK:n vai Jokerit päätyyn. Epäilen kyllä H:lla alkavan päätyyn.


Ihan pakko itseeni lainata ja todeta että maalihan siitä tuli kun hyökkääjä pakkina oli. Pelihän oli hyvä ei siittä pääse mihkään vaikka näköön pikkasen tulikin. Hyvä mieli muuten pelistä jäi. En ole vielä lukenut ketjua mutta varmasti ollaan käyty kovia keskusteluita taklauksista. No niinhän se on että Henkka anto seuraamuksista niitä jäähyjä siellä. Eskelisen jäähy Henkka katso eka mikä on kunto ja nosti stten vasta käden toinen tilanne tuli HPK:n päässä kolmannessa erässä mistä ei tullutkaan jäähyä kun kaveri ei kaatunut kun HPKlainen huitas maillalla jotain viisiirin. Minun mielestä tämä systeemi on vääri. Koska jäähyt pitäis antaa siitä onko siinä virhettä eikä seuraamuksien perusteella. Vielä loppuun että Valtonen oli aika vaisu loppupeleissä, mutta jäähyt meni oikein jos nyt oikein kuulin että Valtonen sai 2+25 ja mäkkäri 20+5?
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti cobol
Raportti Hämeenlinnasta:

"kaksi päähän kohdistunutta taklauksta, pakaan ja lindiin. Sitten mäkkäri veti metroa poikittaisella, tomek heitti hanskat, pari iskua ja dumarit väliin. DOMI KEHIIN!"
Joo joo, laita vihkoon valkoiseen. HPK sikailee.
Viestin lähetti cobol
Valtoselle aloituksesta eli Metron suojelemisesta ottelurangaistus. Mäkkäri sai painittua Tomekin jäähän, sitä ennen iskut menivät kuulemma tasoihin.
Hei, pyydä sitä kaveriasi hankkimaan vahvemmat linssit. Tomek oli se se joka puolusti, sitoi ja paini, Mäkiaho yritti lyödä, mutta Tomekilla oli jo housussa. Ja tämä kaveri on joissakin ketjuissa kovaksi kutsuttu ja oikein Kankaanperääkin neuvoo milloin ja kenen kanssa ja miten tapellaan, heh.
Viestin lähetti Axel K.
Huvittavaa, mitä toi Gagsin provo sai Jokeri-leirissä aikaan. Nyt ei puhuta mistään muusta kuin siitä, kuinka Kerholaiset telovat Jokerien minnihiiriporukkaa.

Lampaita. Huvittavinta kuitenkin on se, että kukaan ei ole nähnyt tilanteita livenä. Todella objektiivisia näkemyksiä!
Täällä on uskomatonta porukkaa. Jos oli mieli maassa vielä äsken, kyllä tuli hymy huuleen, kun näki kuinka mänttiä porukka voi olla.
Viestin lähetti flintstone
Paska homma sillä IFK:ta vastaan Tomek olisi saanut kyllä olla mukana. Todella harvinaista että tappelun häviäjäksi ainakin radion välityksellä todettu Tomek Valtonen sai ottelurangaistuksen ja tappelun voittanut Mäkkäri selvisi pelirangaistuksella. Miksi Hendriksson, miksi?
Mitä Tomek siellä olisi tehnyt? Kyllä tänään tuli selväksi, kuinka kova kaveri on kyseessä. Hihoista kiinni ja kyykkyyn, polvistui turkuun ja odotti linjureita väliin. Ämmä.
Siksi toisekseen, flintti, kannattaisi opetella hieman sääntöjä. Rangaistuksia ei ainakaan pitäisi jakaa nyrkkitappelun voittajan mukaan. Kolmantena osapuolena tilanteeseen hyökkäävä ansaitsi jäähynsä, kun oli samalla myös väkivaltatapahtuman aloittaja.

Jotain pelistäkin
- TimppaTomppa on kyllä paras. Ihme kumiukko ja hyvä puolustus edessä. Sen jälkeen tulee tässä liigassa rinnakkain Roloson ja Noronen. (Rangerin iloksi Vokoun, se tapparan kaveri ei ainakaan vielä tilastoillaan tässä liigassa vakuuta. En ole nähnyt Vokounia liigassa, siksi jäi pois.)
- Kovat nimemme olivat heikoimmat lenkit, mielestäni surkeita suorituksia etenkin Voutilaiselta. Myös Eskelinen oli hieman myöhässä aina silloin tällöin.
- Hieno taistelu kyllä mielestäni, vaikka joku olikin eri mieltä. Kyllä nuo poissaolot näkyvät, se on varma.
- Eskelisen jäähy oli mielestäni ja oman näköhavainnon mukaan täysin turha. Eskelinen ajoi kovaa&puhtaasti->Pakaslahti horjahti ja lensi holtittomasti->Henrikson arpoi jäähyn
- Miksi Henrikson jakaa tuomioitaan hmmm... vähemmän Jokereille haitallisesti?
- Jortikan kommentit oli Jokerileirin ainoat tarkoituksella hauskat. Jotenkin näin:
* "Vertala ei ollut tyytyväinen meillä. Halusi parempaan organisaatioon ja paremman valmentajan alaisuuteen. Niillä pelataan keitä on"
** "Katotaan nyt, Selänteen pitäisi tulla perheineen 29 päivä tätä kuuta. Tiedän suunnilleen vain miltä kaveri näyttää, sitten pitäisi tulla harjoituksiin ja siitä on pitkä matka että kaveri meillä pelaa."
*** Kiitellessään joukkueen taistelusta, jossa pääsi kokonainen yksi maali omiin: "Kolmannessa erässä sitten, miten sen nyt sanoisi kauniisti ettei loukkaisi näitä ihmisiä ja muita, siinä vaan seisottiin ja annettiin kaverin luistella välistä tekemään maali. En ymmärrä miten on mahdollista. Ei tälläistä pitäisi antaa tapahtua."

EDIT: KijVirh.
 
Viimeksi muokattu:

jussi_j

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Musta_Kyy
Kyllä tänään tuli selväksi, kuinka kova kaveri on kyseessä.

Kova jätkähän se on. Puolusti omiaan vaikka sai turpaansa. Kyllähän kaikki jääkiekkoilijoiden tappeluita seuranneet tietävät, että noihan päättyy miten sattuu. Ei noissa tappeluissa ole tärkeintä se kuka voittaa, vaan se kuka lähtee.

Korostan, että en ole nähnyt tuosta tappelusta kuin HN:n onnettoman vilahduksen kun tuomarit oli jo välissä. Kommentoin vain noin yleisesti.
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti jussi_j
Kova jätkähän se on. Puolusti omiaan vaikka sai turpaansa. Kyllähän kaikki jääkiekkoilijoiden tappeluita seuranneet tietävät, että noihan päättyy miten sattuu. Ei noissa tappeluissa ole tärkeintä se kuka voittaa, vaan se kuka lähtee.
Olet toki sinäkin oikeassa, tavallaan. Kyllähän se kovaa touhua on, mutta täällä tämän päiväistä voittajaa on nimitelty etenkin jokerifanien suunnalta melkoiseksi nynnyksi. Kuitenkin olen livenä ja telkusta nähnyt sen tappelevan selkeästi eniten tämän liigan pelaajista, plakkarissa eniten voittoja, jonkun verran tasapelejä, häviöitä en kai koskaan. Kun taas Tomek on kovassa maineessa ko. porukan silmissä muutamalla tappelullaan heiveröisiä vastustajia vastaan.
 

ranger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Die Mannschaft
Musta_kyy:

"Sen jälkeen tulee tässä liigassa rinnakkain Roloson ja Noronen."

Hehe... Käyhän ne liigajoukkueiden rosterit lävitse vielä kerran pari. Mahtoiko joku unohtua?


Ranger
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Jotain vielä:

Mitä pidemmälle peli meni, sitä enemmän Jokerit voitti hyökkäyspään kulmavääntöjä. Ja sinnehän Narrit kiekkoa tarkoituksella paljon löivät. Aika loogistahan tuo oli, viidellä pakilla ei voi jaksaa koko peliä. Varsinkin kun Eskelinen huilaili puhtaasta taklauksestaan sen kympin. Hannu tosiaan nosti kätensä selkeästi vasta sen jälkeen kun Pakaslahti oli jäänyt pötkölleen. Mäkiahon päähänkohdistunut oli sen sijaan aivan oikea tuomio. Avauspeli Kerholta huononi mitä pidemmälle ottelu meni. Väsyä? Ekassa erässä oli vauhtia ja taklauksia, mutta "linja" aiheutti niiden häviämisen loppupeliin. Sopi Jokereille, olivat nimittäin ekassa erässä jaloissa.

Jokerien voittomaalissa Pakaslahti pujotti kiekon maaliin vaikka Kerhopakki (enpäs huomannut kuka) päivysti ko. tolpalla. Olisikohan jotain ollut tehtävissä?

Laamanen siirsi maalia. Tahallaan. Play-offs, here we come.

En ymmärrä miten Thomas sai "puikot" kiinni Holdenin reboundiin toisen erän lopulla. Aika veijari.

Ja sitten se Tomek. Roolinsa mukaan Metropolitille apuun, mutta kyllä aika selväksi tuli ettei Valtonen yksinkertaisesti riittänyt. Muutaman iskun Mäkiaho sai sisään, ja kai se Tomek siinä aluksi jotain myös yritti. Sitten Tomek kävikin roikkumaan Mäkkärissä ettei hipiään tulisi pipiä. Ei nyt ihan kilpikonnana, mutta aika liki.

Hyvältä näyttää kun sairastupa tyhjenee. Vaikka kyllä yksi järeämpi pakki vielä sekaan mahtuisi.
 

Master Chief

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Denny Crane
Viestin lähetti ranger
Musta_kyy:

"Sen jälkeen tulee tässä liigassa rinnakkain Roloson ja Noronen."

Hehe... Käyhän ne liigajoukkueiden rosterit lävitse vielä kerran pari. Mahtoiko joku unohtua?


Ranger

Pitkämäki? ;)
 

Old School

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Cairns
"Valtonen polvilleen, selän kääntö ja tuomarit väliin. Reilu vääntö", tällaisen viesti kantautui HPK:n joukkueen sisältä. Mielenkiintoista. Tomek hoiti homman, kun tuli puolustamaan omiaan, mutta eikös Tomekin pitänyt olla vitusti kovempi karju kuin neiti-Mäkkärin?

Vahingoniloinen? Juu-u.

Tulee tässä vaan mieleen että montako tappelua on jokeri pelaajat "voittanut" täällä kaudella?¨

Kankaanperä oli varsinainen päärynäpallo Vopia vastaan, Juniori Luttinen otti pistevoitin NHL-järventiestä ja nyt Mäkkäri kouluttu puolalaista....

Vahingoniloinen? Ehdottomasti ...
 
Viimeksi muokattu:

Edit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Frölunda
Joo-o. Tappio tuli, mutta jostain syystä se ei nyt vituta niin paljon kuin pitäisi tässä tilanteessa. Näkisin tuon Eskelisen taklauksen niin, että täysi vastuu on Jokeri-pelaajalla, hidastuksesta käy ilma, että pää osuu Eskelisen olkapäähän, ei edes ensimmäisenä, vaan taklaus osuu ensin rinnuksiin tmv.

Harvinaista, mutta totta; KerhoNET tarjoilee ottelun maalien lisäksi videon hidastuksineen Eskelisen taklauksesta, sekä Metropolit - Mäkiaho - Valtonen -tempauksesta "Vapaasti ladattavista". Itse tappelu ei ole alusta asti tallessa, koska kiekko oli siinä tilanteessa muualla ja kamera kuvasi kiekkoa. Pahoitteluni.
 

Schwalbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kovasti nyt jupistaan Vävyahon ja Valtosen sodasta ilman että ollaan itse nähty vilaustakaan koko ottelusta.
Taistohan oli erittäin lyhyt ja mitäänsanomaton, joskin jos voittajaa siitä haetaan, niin Toni-poikahan se oli. Alun sangen epämääräisen tönimisen jälkeen Mäkkäri huitoi kovastikin, jonka vaikutuksesta Tomek syystä tai toisesta kääntyi selin Mäkkäriin nähden. Tällöin sangen kyseenalainen taisto sai päätöksen linjureiden tullessa väliin. Naapurin lapset tykkää osumatilastoista, joten sanottakoon, että oikeat osumiset olivat Kotijoukkue 1 - Vierasjoukkue 0. Nämäkin tilastot toki täysin tulkinnanvaraisia ja siksi epäluotettavia.

Itse ottelun maalillisen annin ratkaisi Tim Thomas. Muiden lukuisten torjuntojen joukossa oli kolme aivan maailmanluokan pelastusta, joista tärkeimpänä viimeisen erän loistavuus, kun Kerhon jamppa pääsi rykäisemään erittäin hienoon reboundiin. Veto oli sinällään jo hirmu vaikea torjuttavaksi, mutta Thomasin käsittämätön patjatorjunta oli jo taidetta. Jannulla oli torjuntasetti kasassa n. sadasosasekunti ensimmäisen torjunnan jälkeen. Todellinen maailmanluokan pelastus. Myös ensimmäisessä erässä hanskakäsi kävi pariin otteeseen todella rivakasti.

SM-liigassa on Thomasin lisäksi 25 muuta (enemmän tai vähemmän pelaavaa) maalivahtia. Väitän, että Thomas on heistä ainoa, joka olisi tänään päästänyt vain yhden maalin.

Kerho on kova. Rita ja Voutilainen jopa pelottavan kovia. Pronssimitaliainesta, sanoisin...

Ja ai saatana että tuli keskusteltua Kerhon miesten kanssa tuosta paljon puhutusta taklauksesta. Jälkikäteen videolta katsottunahan se oli aivan päivänselvä päähän kohdistunut taklaus. On kivaa olla oikeassa...
 
Viimeksi muokattu:

McL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kyllähän toi aika selvää kauraa on, propsit tosin Tomekillekkin..

Silmään pisti Metron huitaisu alkutökkimisen jälkeen..

Esken pommi kohtuu suoraan nuppiin.. Hyvä taklaus? Taklattavan vastuu? Hyppy? Telotettavaks? Kyllä kaikki tulee taas.
 
Viimeksi muokattu:

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
Viestin lähetti tuuski


- Henriksson yritti tosissaan tappaa taklaukset tästä pelistä. Mäkkärin taklaus oli vähän hiinä ja hiinä, ehkä jäähy paikallaan mutta se Eskelisen, ei jumalauta. Kauden komein pommi vastapalloon, täysin puhdas olkapää-olkapää kontakti ja 2+10.


No nyt kun tuli katsottua hidastuksen kera tuo Eskelisen pommi, niin osuuhan se päähän. Jälleen kuvaan astuu taklattavan vastuu, kyyristyminen / selän kääntäminen, kun silmäkulmasta näkyy kovaa lähenevä vastustaja, on niitä viimeisiä kannattavia tekoja. Ei kyynärpäätä, ei hyppyä, ei mailaa, oikein.

Mäkkäri pääsi tosiaan upottamaan pari mukavaa alakoukkua Tomekin nassuun, vaikka selkäänsä kovasti tarjosikin.
 
F

Flonaldo

Viiruloilla kerrattuna

- TT on aika jäätävän hyvä kassari. Napsi kaikki helpot varmasti ja vaikeat vielä varmemmin. Kylmäverinen jannu, pakko myöntää. Rolin kanssa liigan eliittiä.

- Noronen pelasi myös erinomaisesti. Nortti vaan on tuollainen vähän lungimpi kaveri. Vasta yksi nollapeli, mutta perustaso on illasta toiseen huippuluokkaa, eikä notkahduksia tule.

- Kyllä piiputti Kerho-pakiston kone lopussa. Puolustajien virheiden määrä alkoi loppua kohden kasvaa eksponentiaalisesti, ja sen myötä takaa-ajokin oli aika mahdotonta.

- Siitä huolimatta kaikki mahdollinen glooria Kerhon pakeille. Jaksoivat uurastaa kovat minuutit. Kyllähän se on hyvä tietää, että näinkin pahoin repaleisella pakalla pystytään haastamaan huippuvireinen Jokerit; mikä onkaan tilanne, kun riveissä on taas pari kärkihyökkääjää ja pakkien määrä melkein tuplaantuu.

- Taklauspeli oli näyttävää, siitä kiitokset molemmille joukkueille. Torpedona ympäri kaukaloa sinkoillut Hilden vetää oman roolinsa ihan kympin arvoisesti.

- Väänänen veti linjurin poikittaisella Kerhon vaihtoaitioon :-D Ei ollut ilmeisesti linjamiehen joulukinkkukaan ehtinyt kunnolla sulamaan, kun Kerhon ukot eivät meinanneet jaksaa nostaa raitapaitaa takaisin kaukalon puolelle.

- Mäkiaholta taas vähän vähemmän miellyttävä iltama. Ärsyttäminen ja taklauksilla mehujen puristaminen näiltä kärkipelaajilta on ok, mutta tuollainen täysin haluttomien miehien (aiemmin JYPin Immonen) tappeluihin "pakottamisen" yrittäminen on aika munatonta toimintaa. Ei näin.

- Tomek veti myös oman tonttinsa kuten kuuluukin. Ehkä sen Saku Koivun repertuaariin kuuluvan supermiesloikan takaapäin olisi kuitenkin voinut jättää väliin... Sen jälkeen kuitenkin tyylikäs squareoff... ja sen jälkeen Valtosen sisu katosikin johonkin. Mäkkäri laittoi pari sisään ja Tomekin polvilleen, sen jälkeen selänkääntö ja Mäkiaho paukutti muutaman lisää, aika voimattomia tosin.

- Eskelisen taklaus kauden parasta antia. Tumppi teki tilanteessa kaiken käytännössä täydellisesti. Osumahetki, vauhti ja kulma optimaalisia. Lisäksi laittoi osumapuolen kyynärpään ja mailan oikein ylikorostuneesti kroppaan kiinni ja "talteen", etteivät vaan satu osumaan Pakaslahteen.

Siihen se Paka kuitenkin tömäytti, ajoi pää edellä tiejyrän alle. Henriksson mietti hetken ja nosti kätensä vasta, kun narri ei heti noussutkaan ylös. Ei sen puoleen, Pakaslahti kyllä pomppasi pystyyn välittömästi, kun oli palannut jälleen tämän maailman kirjoihin. Upea pommi, paska SM-liiga.

- Kerhon kärkijoukot eivät olleet aivan terävimmillään. Voutilainen oli umpisurkea ja Ritakin huiman kaukana parhaista peleistään. Nyt kaivattaisiin taas sitä vastuunkantoa.

- Jortsu myy Hjallis-hallin ja ostaa koko NHL:n? :-P

- Laamanen veti maalin kumoon tyylikäästi, onneksi Noronen säilyi ehjänä. Kuki olisi painanut ratkaisun tyhjiin, mutta Lamppu oli nopeampi.

Tästä on kyllä ihan hyvä jatkaa taas sarjakautta eteenpäin. Runkkarin kärkisija voitaneen unohtaa, mutta eipä tuo kolmaskaan tilakaan mikään huono lähtöasetelma maaliskuussa olisi. Pakkia kyllä huutaa juuri nyt kipeästi, kun vielä otetaan huomioon, että loukkaantuneet eivät heti kuitenkaan ole parhaassa vireessään.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Viestin lähetti Old School
Tulee tässä vaan mieleen että montako tappelua on jokeri pelaajat "voittanut" täällä kaudella?

Ei yhtään. Aika kehno saldo viime kauteen verratuna. Mutta onneksi Jokereissa on tapana, että kun joukkueen tähteä vähänkin vahingoitetaan, lähin mies hoitaa hommansa. Oikea meininki. Ihan toista kuin eräällä liigajoukkueella. Jonka parhaita pelaajia telotaan pitemmäksikin aikaa sairastuvalle, mutta kanssapelaajat vain katsovat vierestä. Korkeintaan itkevät fuckia.
 

Old School

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti cobol
Ei yhtään. Aika kehno saldo viime kauteen verratuna. Mutta onneksi Jokereissa on tapana, että kun joukkueen tähteä vähänkin vahingoitetaan, lähin mies hoitaa hommansa. Oikea meininki. Ihan toista kuin eräällä liigajoukkueella. Jonka parhaita pelaajia telotaan pitemmäksikin aikaa sairastuvalle, mutta kanssapelaajat vain katsovat vierestä. Korkeintaan itkevät fuckia.

Totta , propsit siitä puolalaiselle että tähteä puolustetaan. Muta oli kauden ainoa puolustus?

Muistat varmaan Luttinen-Järventie nyrkki hipan? muistatko mistä se sai alkunsa?
Fakta vaan on se että tanssiin tarvitaan aina kaksi. Kiva että turguseen saatiin pari miestä joilta kintaat vihdoin tippuu, ja muihinkin joukkueisiin niitä on myös tullut. Tulossa tällä rintamalla mielenkiintoinen kevät!
 

ranger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Die Mannschaft
Kyy:

"Rangerin iloksi Vokoun, se tapparan kaveri ei ainakaan vielä tilastoillaan tässä liigassa vakuuta. En ole nähnyt Vokounia liigassa, siksi jäi pois."


Eipä ole tarpeen, tässä niin vakavalla naamalla aina jaksa. Kunhan lämpimikseni viisastelin.

Nimenomaan Vokouniin joka tapauksessa viittasin. Myös Raycroft menee parhaimmillaan ainakin Norosen ohi heittämällä, mutta on toki tässä vaiheessa - toisin kuin Nortti - pelkkä kysymysmerkki. Toisaalta Kerholla on vaihteeksi riveissään veskari, jolla on potentiaalia auttaa joukkueensa ties kuinka pitkälle, vaikka miehen kyvyt tiukassa paikassa viime kevään MM-kisoissa vähemmän mairittelevaa mainosta saivatkin.

Kaikesta huolimatta ilmassa on vahvan pronssinkäryn tuntua.



Ranger
 

Noose

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chargers, HPK, Oakland A's, Tampere Saints
- Thomas on huikea, tuurikin käy sopivasti

- tappelu meni juuri miten pitikin. Mäkkäri kävi lämmittämässä Metroa ja Tomek teki sen mitä miehen pitääkin, propsit siitä. Sen sijaan itse tappelu oli Tomekilta lähinnä huono vitsi. Mäkkärille pistevoitto ja Tomekille antautuminen. Linjureista yllättäen Suni oli jo menossa tilanteeseen, mutta Peltonen onneksi näytti stop-merkkiä ja antoi poikien mennä. Hienoa toimintaa.

- Eskeliseltä suorastaan ihana pommi. Pää ylös, Pakaslahti. Noin kun pelaat niin käy oikeasti huonosti ennen pitkää. Niki Henrikssonin 2+10 kauden luokattomin tuomio kaikkine miettimisineen. Lisää näitä. Siis taklauksia, ei näin käsittämättömiä jäähyjä.

- Hildenille lisää peliaikaa!

- lisää puolustajia!

- Laamaselta suorastaan ohjesäännönmukainen maalinsiirto. Loistavaa toimintaa - mielummin kakkosella kuin omassa maalissa.

- Kerhon ykkönen suorastaan paska

- Hancock oli ihan oikeasti hyvä, varsinkin alivoimalla

- väisteleeköhän Campbell NHL:ssakin taklauksia näin? Aikamoinen dodger. Mahtaa sattua kun väistääkin väärässä paikassa.

- Jortsu vitsipäällä pelin jälkeen, hihi
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös