HPK-Jokerit Ti 2.4. / Rinkelinmäki

  • 7 600
  • 113

mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Avataan tuore ketju kolmannesta ottelusta, jotta päästään jauhamasta edellisen pelin tuomarointia. Katse tulevaan siis...

Nyt ollaan siis nähty kaksi kohtaamista, ja vaikuttaa, että joukkuiden vahvuuksiksi on nousemassa KOTIOTTELU ja KOTIYLEISÖ. Näin lopputulos olisi 3-2 ja kerho jatkoon. :p

Laittakaahan mietteitä. Itsekin paneudun aiheeseen syvällisemmin lähiaikoina. Jep.
 

girlzilla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mä uskoisin että Jokerit saattaa hyvinkin voittaa tiistaina!:)
Ei ollu kaukana eilenkään.
Sanotaan uhkarohkeasti että 1-3.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Uskoisin, että tiistaina ensimmäinen erä on ratkaiseva ehkä jopa koko sarjan suhteen. Jos Kerho saa heti vauhdin päälle, ei pitäisi olla hätää. Jos taas jatketaan siitä, mihin tänään jäätiin, voi olla tuskainen urakka Ilmalassa seuraavassa pelissä.

Jokerit prässää tarvittaessa erittäin hyvin koko kentän alueella, oman pään purut pitää tehdä huomattavasti huolellisemmin kuin mitä tähän asti on pleijareissa nähty. On ihan sama, kuinka Huikea Jamppa siellä maalissa on, jos mylläköitä tulee joka kerta, kun kiekko on omalla puolustusalueella. Hyökkäyspäässä paras ase Jokereita vastaan taitaa olla siniviivavedot. Siksi nöyrästi Jokerit oman pään hoitaa, ehkä kuitenkin hiukan liian pienessä paketissa. Kerhon paras ase, nopeat vastahyökkäykset on kyllä huomioitu kiusallisen hyvin välierissä. Onneksi niitä pommittajiakin Kerhosta löytyy. Riittävästi vaan lihaa maalin eteen, niin hyvä tulee.

Käärmekeittoa tai joku ovela taktinen veto nyt kuitenkin tarvitaan, Jokereilla taitaa olla pieni henkinen yliote tällä hetkellä. Onneksi en mitään jääkiekosta kuitenkaan tajua, vaan Kerho vie analyysieni vastaisesti sarjan 3-1 :p
 

girlzilla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Taidan olla ainoa jonka mielestä tiistai ei vielä Jokereille ratkaise paljoa?
Jos Jokerit voittaa, on Jokerit vahvoilla Areenalla sen jälkeen.
Jos Jokerit häviää, niin too bad, kokeillaan uudestaan Ilmalassa. No, sittenhän sen näkee...:)
 

Janos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ÄTPPOMK
Viestin lähetti girlzilla15
Taidan olla ainoa jonka mielestä tiistai ei vielä Jokereille ratkaise paljoa?
Jos Jokerit voittaa, on Jokerit vahvoilla Areenalla sen jälkeen.
Jos Jokerit häviää, niin too bad, kokeillaan uudestaan Ilmalassa. No, sittenhän sen näkee...:)
Kyllä minä (kesälomalaisenakin) olen sitä mieltä, että jokainen matsi ja jokainen voitto merkkaa pleijareissa aika paljon. Ei tuo nyt ihan merkityksetönkään ole, siis toi tiistain matsi.
:cool:
 

girlzilla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Janos
Kyllä minä (kesälomalaisenakin) olen sitä mieltä, että jokainen matsi ja jokainen voitto merkkaa pleijareissa aika paljon. Ei tuo nyt ihan merkityksetönkään ole, siis toi tiistain matsi.
:cool:
No siis joo, tottakai se merkitsee, mutta ei se mikään maailmanloppu Jokereille ole.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Nyt rinkula hiljaiseksi!

Jep, jep, tiistaina se jatkuu, kova taistelu jatkopaikasta, halli on varmasti loppuunmyyty ja se lisää tunnelmaa entisestään. Jokerit pärjäsi rinkulalla hyvin jo lauantaina, ja hävisi sen niukasti ja onnekkaalla maalilla.Ottelu tulee urheilukanavalta, mutta meillähän ei kyseistä kanavaa näy, harmi:(. Tasainen ottelu tiedossa, maalejakin saattaa tulla melko paljon.

Maalivahdit tuskin vaihtuvat seuraavaan otteluun, sekä Puurula että Lehtonen ovat pelanneet hyvin.

Veikkaus: HPK-Jokerit 3-4 HPK: Peltonen, Kucharcik ja Rajamäki, Jokerit: Aalto, Valtonen, Machulda ja T.Ruutu
 

mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Re: Nyt rinkula hiljaiseksi!

Viestin lähetti Ikijokeri
Jep, jep, tiistaina se jatkuu, kova taistelu jatkopaikasta, halli on varmasti loppuunmyyty ja se lisää tunnelmaa entisestään. Jokerit pärjäsi rinkulalla hyvin jo lauantaina, ja hävisi sen niukasti ja onnekkaalla maalilla...

Tsot, tsot! Ei Kuhan maali onnekas ollut. Se oli taitomaali. Ei siis vahinko. Vaan tarkoituksellinen teko. Heh.
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Jotta Jokerivoitto nähdään tiistaina Ritarihallissa on muututtava seuraavat asiat:

1. Ensimmäisen ottelun 1. erän ja toisen ottelun 2. erän tapainen passivisen pelitavan pelaaminen loputtava.

2. Hyökkäyksiä on yksinkertaistettava. Lisää laukauksia, vähemmän siirtelyä ja kiekko pidettävä jäässä koska kiekko ei näytä pomppivan meille.

3. Puolustuksen avausten on parannuttava. Nopeammin omille ja vähemmän pitkiä kiekkoja.

4. Lisää laukauksia Puurulalle ja miehiä maalille.

Väitän että parantaminen yhdessäkin näistä kohdasta tuo meille kotiedun neljänteen peliin.
 

Noose

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chargers, HPK, Oakland A's, Tampere Saints
Viestin lähetti hull16

4. Lisää laukauksia Puurulalle ja miehiä maalille.

Se joukkue mikä laukoo 48 kertaa Rinkelillä kotijoukkueen maalia kohti tänäpäivänä, saa olla aika kovan sorttinen jengi.
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Viestin lähetti Noose


Se joukkue mikä laukoo 48 kertaa Rinkelillä kotijoukkueen maalia kohti tänäpäivänä, saa olla aika kovan sorttinen jengi.

Matikan harjoitteluun Noose :)
Selkeä ehtolause jossa oli JA ehto eli pelkästään ne laukaukset Puurulalle ei riitä, kuten ollan nähty vaan miehiä maskisi ja hakkaamaan ripareita sisään.

Ja sitä paitsi 48 ei ole vielä mitään :cool: saat nähdä.
 

Rattlehead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gundit
Peli päättyy 9-6 ja saadaan nähdä kunnon old-time hokia ja hurlumhei-meininkiä. Vujtek 3+4.

Itse pelihän menee näin. J.Jalonen tekee yllättävän päätöksen ja laittaa Timo Lehkosen kokoonpanoon kakkosveskaksi. Pelin aloittaa pelin aloittaa Puurula, mutta päästettyään ekassa erässä 4 maalia saa väistyä Lehkosen tieltä. Toiseen erään lähdetään tilanteessa 1-4 ja maalit tekivät kerholta Heino ja Jokereilta Valtonen 2, Pesonen 2.

Toinen erä: Kehon maaliin on vaihdettu Lehkonen ja tästä HPK saa kunnolla vauhtia alleen. Tiukkaa taistelua ja armotonta vääntöä joka päättyy kerhon hyväksi 5-2. Nämä HPK:n viisi maalia tuli viimeisten 5 miinutin aikana, kun ensin Törmänen otti 5+20 keihästämisestä nivusiin ja päälle tuntuvan pelirangaistuksen hyökättyään tuomarin kimppuun ja kiskaisi tuomarilta silmän mustaksi. Kului 30 sekuntia rangaistuksesta ja Kimmo Peltonen maalintekijänä. 14 sekuntia maalista Antti Aalto ottaa kaksi minuuttia ryntäyksestä. Jokereiden vaihtoaitiossa Raadon käytöksessä on aistittavissa "hilpeyttä". Ehtii kulua vain 15 sekuntia kun reppu heiluu taas Lehtosen selän takana. Tekijänä toinen Aalto hirveellä siniviivalämärillä. Muut pallokerhon viimeistelijät ovat A. Miettinen 2 ja Määttänen, Jokereilta Machulda sekä Pakaslahti.

Kolmas erä: Summanen on tehnyt radikaalin vaihdoksen, jonka seurauksena Rosa joutuu vilttiin ja hänen paikkansa ottaa Raimo Summanen. Tällä on kuitenkin pahat seuraukset kun Rajamäki tööttää Summasen seinille, jolta murtuu nenä. Tämän takia Rajamäki lentää pihalle ja kerho joutuu 5 minuutin alivoimalle. Kuitenkin narrien ylivoima on tehotonta, eikä he saa tehtyä kuin yhden vaarallisen tilanteen, jonka jälkikahinoissa linjatuomarilta puuttuu kaksi etuhammasta kun Tuomo Ruudun hanska eksyy "vahingossa" linjatuomarin suuhun. Tästä ei kuitenkaan tule jäähyä, kun Ruudun selitykset tehoavat. Viimeistet kymmenen minuuttia onkin sitten HPK:n. Ensin Vujtek tekee 3 maalia komeilla yksilösuorituksilla, jotka katkaisevat narrien selkärangan. Vielä hienon illan päättää Nedvedin läpiajo, joka tuottaa kerhon yhdeksännen maalin. Näin tapahtumarikas ilta saa arvoisensa päätöksen.

Torjunnat: Puurula 6+0+0=6
Lehkonen 0+9+12=21

Lehtonen 8+13+11=32

ps. Voi kyllä löytyä muutama typo kun on niin hätäseen kirjoitettu.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Jokerit
Anteeksi tylsyyteni...

...Metanol Man ja muut rrrrrrvatsalot, mutta kun huolestuttaa:

JOKERIEN PELIN AILAHTELEMINEN!

Miksi Areenan ottelussa piti taas puristaa mailaa kaksi erää ennen kuin pelaaminen maistui.
Pelottaako Summanen?
Pelottaako voittaminen?

VAI, ajateltaisiinko kuitenkin hieman lohdullisemmin:
Painoiko jäntereissä ja takaraivossa H-linnan matsin viimehetket ja ajatus pakkovoitosta, jollaisen paikka jo melkein oli?

VAI pitäisikö tässä riehaatua peräti optimistiksi:

JOKERIT VOITTAA SARJAN SITTENKIN, koska:
- jaksaa tehdä työtä pitkäjänitteisesti, aivan kuten Raimo "Zen" Summanen sanoi sen jälkeen, kun joku urheilutoimittaja oli "painottanut" hänelle ensimmäisen ottelun tärkeyttä:
"Me keskitymme voittamaan viimeisen ottelun!"
- tänäänkin yritteliäisyys palkittiin
- kolmanteen erään löytyneessä tahdissa (mistä se toisella erätauolla löytyikään?) HPK oli vastaantulija. Se nopea ja taitava HPK.
- Puurula pisti Nilfiskin päälle
- HPK:lla ei sittenkään ole riittävästi rutinoituneita, pudotuspeleissäkin tasonsa säilyttäviä pelaajia (HUOM, ei pahaa sanaa mm. Tuulolasta, Peltosesta, Vujtekista)

KAIKKIAAN HIENO OTTELUSARJA. Molemmat joukkueet ovat hyviä ja viihdyttäviä, täynnä taitavia pelaajia. Parempi...
 

CIA

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Hämeenlinnan Pallokerho, HKP, Chievo, Newcast
Tämä sarja ratkeaa neloskenttien peluutukseen ja Jokereilla on siinä etu. Tämä on syy sille miksi Kerhon on ollut tällä kaudella vaikea kaataa Tepsiä, Tapparaa ja Jokereita, koska näillä on neljä toimivaa kenttää.

On erittäin vaikea uskoa että Jokerit voittaisivat pelin 3-1 tai 4-2, koska heikosta neloskentästä huolimatta Kerholla löytyy enemmän maalintekovoimaa kuin Jokereilla ja se ratkaisee kun maalivahtipeli on molemmilla yhtä hyvää/heikkoa. Jokereiden pitää kuitenkin laukoa Ritarihallissa noin 30 kertaa voittaakseen ja se taitaa olla melko mahdotonta.

Helsingin peli ratkesi Kerhon väsymiseen, ei Jokereiden hyvyyteen. Mikäli hyvä liike jatkuu koko pelin, niin voitto on varma. Ja mikäli tappio tulisikin, niin voitto Areenalta olisi kuitenkin mahdollinen.

Lukemat 60 peliminuutin jälkeen ovat kotijoukkueen hyväksi 4-1. Jokatapauksessa eniten laukonut voittaa.
 

Papa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, FC Bayern
Viestin lähetti CIA
Jokatapauksessa eniten laukonut voittaa.


Ei vaan, enemmän maaleja tehnyt joukkue voittaa! :D


-Papa-
 

kohottaja

Jäsen
Kerho voittaa 4-2.

Jokerit voi tulla ryminällä, mutta poistuvat nuolemaan haavojaan Sikakatsomon kommenteilta ja pelaajien taituroinnin jälkeen. Pelkään, että kotiottelut muodostuvat parin kohtaloksi. Eli pelit menevät viidenteen peliin! Mutta ei se mitään! Sittenpähän taas pelataan Rinkulanmäellä! Ei kun voitto taas kotiin.

Tappara onkin sitten helpompi voitettava. Ja sen jälkeen on kaupunki sekaisin!
 

Janecky #91

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Minä olen kyllä aika optimistinen huomisen matsin ja koko sarjan suhteen. Jokerit oli lauantainakin alkua lukuunottamatta sikäli hyvä, että jos pystyy edes samanlaiseen esitykseen niin ei tule häviämään kolmea ottelua, ei millään.
Jos ollaan eilisen pelin kolmannen, tai kolmannen Kärppä -pelin parin vikan erän tasolla, niin hoidetaan saletisti homma himaan huomenna. Ensimmäistä kertaa syksyn jälkeen luotan joukkueeseen - luotin lauantain tappiosta huolimatta. Ei tätä sarjaa hevillä hävitä!

Eilen oli tosiaan alussa nähtävissä selvää hermoilua, aivan kuten kolmannessa Kärppä -pelissäkin alussa, mutta eipä tuokaan tavatonta ole. Faktahan on kuitenkin se, että Jokerit olivat eilen veitsi kurkulla ja ottelu oli kukaties? lopulta jopa sarjan ratkaisevin.
Kolmas erä oli paineistakin huolimatta erittäin hyvää ja rohkeaa jääkiekkoa, soisi pelaavan samanlaista huomennakin. Jokerit on mielestäni parhaimmillaan tuossa kaahailussa, mutta silti usein pelataan ylikontrolloidusti, varsinkin johtoasemassa. Seuraavassa pelissä kaasu pohjaan alusta lähtien. HPK matalaksi sen omilla aseilla. Meillä on aavistuksen parempi joukkue ja mahdollisuus luistella kaverin yli leveällä rintamalla - ei muuta kun menoksi siis.

Huomenna on taas meidän osalta paineiden puolestakin paljon helpompaa ja HPK joutuu näissä playoffeissa ensimmäistä kertaa siihen tilanteeseen, että mähdollinen tappio olisi lähes synonyymi katastrofille. Saas nähdä, kuinka Ritareilla pysyy mailat kädessä siinä tilanteessa vai vaihtuuko irtonaisuus virheiden pelkoon ja paikallaan patsasteluun.
En laittaisi pahakseni, jos sortuisivat jälkimmäiseen. Huomenna 1-2 ja torstaina homma himaan Areenalla.. Kahtellaan, kahtellaan.
 

Handzus11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Edellinen kohtaaminen Areenalla näytti taas sen että Jokereiden pahin este finaaleihin pääsylle on oman paketin kasassa pitäminen. Kun luistimet liikkuu ja peli on aktiivista niin kerho ei pysty vastaamaan, mutta koska kerholla joka tapauksessa luistin liikkuu niin on täysin käsittämätöntä miten Jokereiden peli voi ailahdella noin paljon 60 minuutin aikana. Eilen Jokerit pelasi ns.omaa peliään noin 25 minuuttia ja voitti matsin?! Ok, rinkulimäellä on Hpk täysin erilainen kuin Areenalla mutta siitä huolimatta ei Jokereilla ole vaikeuksia siellä peliä voittaa kunhan vaan jokainen pelaaja jaksaa/haluaa luistella ja taklata. Paketin kasassa pitäminen on R.Summasen duuni ja toivon todella että se pikkuhiljaa alkaa toimimaan.
 

tumba17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit jo vuodesta 1971
Meni tämä aamupäivä duunin merkeissä, kun ulkomaan vieras pyysi Suomen läpikulkumatkallaan palaveriin, eli se siitä pääsiäisrauhasta.

Sitten asiaan, eli matsiin. Mielenkiinto vaan lisääntyy ja nyt tosiaan mitataan HPKn kestävyys, tietysti fyysisellä (kunto) mutta myös etenkin mentaalipuolella. Paineita ollaan sysätty nyt HPKn päälle, koska en usko heidän haluavan tulla Areenalle torstaina tappioasemassa. Tosin hyvän joukkueen tulee sietääkin paineita, muuten pelit loppuvat nopeasti.

Eilinen kolmas erä oli Jokereilta todella vahva näytös ja kuten itse tuossa toisessa ketjussa ja Ossi tässä sanoo, että jos tuo mylly saadaan jatkumaan, niin HPK kaatuu. Meillä siinä mielessä etu, että nelosketjumme on parantanut peli peliltä ja kunhan tuossa vielä Rosa saataisiin jonkilaiseen iskuun, niin materiaaliylivoima on meidän. Se, riittääkö tuo on tietysti taas toinen asia, koska nämä tehdyt maalit sen joka tapauksessa ratkaisevat. Janecky91kanssa täysin samaa mieltä, että liiallinen puolustelu tulisi tällä jengillä jättää pois ja vastataan HPKlle samantyylisellä pelillä, ei tuo meidän hyökkäyskalusto mitenkään kalpene vertailussa. Eilen nähtiin millaista peliä voidaan pelata kun vain viitsitään.

Puurulalle saatiin eilen vetoja paljon, olisiko ensimmäinen kerta koko kaudella, kun HPKlle lauottiin yli 40 vetoa? Siinä samalla tietysti tärkein, eli pisteetikin otettiin kotiin. Puurula pelasi tosin erinomaisen matsin ja oli paljon työllistetympi kuin Lehtonen, joten en väheksy nuoren miehen lahjoja millään tavalla. Se kumpi näistä veskareista on ollut parempi on aikalailla makuasia ja riippuu vähän keneltä kysyy. Maalivahteihin tämä sarja ei näillä näkymin tule kaatumaan.

Eilinen voitto oli Jokereiden kannalta tärkeä, koska 0-2 tilanteessa olisi ollut paha lähteä Rinkulaan. Nyt huominen matsi himaan ja sitten torstaina päästetään Hämeenlinna tuskasta. Parempi joka tapauksessa voittakoon, sarja ollut tähän menessä jos ei pelin tasoltaan nyt mikään loistava, niin erittäin jännittävä.

JHag: Mielestäni lupailit ennen aloitusta sarjan menevän 3-1 Jokereille (niin kuin allekirjoittanutkin). Onko HIFKn mies jälleen kerran pyörtänyt lupauksensa, kun nyt mennään jo lukemiin 3-2?
 

op777

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juhani Tamminen
HPK-faneja menossa Areenalle ti?

Kyseinen peli näytetään käsittääkseni screenillä Hartwall areenalla 17.30 alkaen. Onko pääkaupunkiseudulta tulossa HPK-faneja Areenalle katsomaan peliä, vai matkaavatko kaikki Ritariareenalle? Jos saadaan tarpeeksi porukkaa kasaan, niin voidaan perustaa screenin ääreen vaikka oma sikakatsomo - tai sitten ei :D

Maksaako tuo muuten mitään, vai onko tilaisuus ilmainen? Areenalla ei mainittu tällaisesta pienestä yksityiskohdasta mitään.

op777
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Rahastakaatte rahvasta

Niin, niinhän siinä sitten kävi, että vielä tässä tiistain pelissä HPK:lla ei ole erä- ja ottelupalloa.
Toisaalta, pitäähän sitä vähän kasvattaa voittopottia jokereiden kustannuksella ja katkaista sarja vasta torstaina ilmalassa, hölmistyneiden "sikapäiden" silmien edessä, mutta ei siitä sen enempää, toistaiseksi.

Tiistaisesta pelistä sen verran että kun jatketaan samaan malliin kuin edellisen pelin 1. ja 2. erä niin ei ole hätäpäivää eikä kuura-aamua, pinnat jäävät kuin taikaiskusta Hämppälinnaan. Vielä kun tuomarit muistavat viheltää paitsiot oikein, niin olen heihinkin tyytyväinen.


Täältä tähän
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Herranjestas Erva, etkö muka ole huomannut, että HPK:n kaikki hyökkäyset ovat paitsioita.

Jos et tätä tiennyt suosittelen alemman tason jääkiekko-erotuomarikurssia.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
On se tärkeä peli

Tosi tärkeä. Uskon että jos Jokerit saa pidettyä HPK nollilla ottelun puoleenväliin niin se voittaa. Jälleen vaaditaan ihmemies Kari Lehtoselta huippupelastuksia. Lehtonen on siinä suhteessa jopa parempi kuin loistava Pasi Nurminen että hän ei ikinä lähde yleisön sikojen huuteluihin. Ja sitten Jokereiden ongelma pyhänäkin. VIIMEISTELY. Machuldasta tuli kuin tulikin eilen sankari, mutta oli lähellä antisankari. Toisen erän veivi jossa Puurula makasi jäässä ja machulda leipoi kiekon sivurautaan. Vastahyökkäyksestä Määttänen tasoitti. Rinkulassa pitää ne paikat käyttää lähes 100% teholla. Alku on jälleen tärkeä. Viimeksi oli reilu kymppi ja 2-0 kerholle. Sellaista ei saa huomenna sattua missään nimessä. Kyllä uskon että Kari Lehtonen pelaa uskomattoman pelin ja johdatta Jokerit selkeään 0-3 voittoon
Maalit: Rosa joka herää talviunestaan, Machulda, T.Ruutu tyhjiin:mad: :p :o
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös