swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Kova uho käy omaan nilkkaan, nyt ei lainapelaajia eikä omia, korkiakoski olisi kelvannut samoin lehto, tehty mikä tehty. Sepiltä samanlainen peli kuin keskiviikkona niin irtopisteistä taistellaan, vaarana että rempsahtaa peliitoille, jos Hokki luistin ei kulje.
Ihan turha Kärppien perään on enää itkeä, näkemysero on näköjään Kainarin tämän päiväisen jutun mukaan niin iso, että se liitto lienee ohi ennen kuin kunnolla ehti alkaakaan. Ainakin niin kauan kuin molemmat osapuolet on mielestään oikeassa.
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Niinpä se taitaapi olla, harmi. Sillä yksin on aina vaikeampi kulkea. Tulokset yhteistyön loppumisesta nähdään ensikesänä, kun rakennetaan Hokki 2013-2014 joukkuetta, saadaanko pelaajia ilman kärppästatusta.. kaksi kautta ilman yhteistyösopimusta poiki tuloksellisesti mestiskarsintapaikan ja jäämisen pudostuspelien ulkopuolelle.. ajatteliko karjalainen & mattila tätä. Mutta tuomitsen kun näen ensikauden joukkueen.. rahalla siitä selviää, voi kun Hokki sitä jostain saisi paljon.

tänään mitataan kolmen kentän peli, pahimmassa tapauksessa saadaan kolmas ja neljäs sentteri peliin joulun maissa, onneksi kerätty pisteitä alkukaudesta hyvin, ei tiputa ennen joulua pois kahdeksan sakista. Virtalan ja Eskelisen loukkaantumiset pelottavat, koska mlemmilla menneisyyttä pitkistä loukkaantumisista. Santanenkin pahimmin loukkaantunut mitä ilmoitettu. Playoff kiekkoa koko kausi = pelaajat ei playoffseja näe! no hienoa työtä mattila tehnyt. vähän ohi ketjun aiheen, mutta liittyy tuleviin otteluihin yleisellä tasolla.
 
Pataan tuli ja ansaitusti. Ei tuolla kokoonpanolla paljoa ole mestiksessä sanansijaa. Kun yli puolet normaalisti paljon pelaavista jannuista on poissa, ei loput ysty muuttamaan hetkessä rooliaan. Siis ihan okei pojat pelasivat siihne nähden millä eväillä peliin mentiin.

Peliitat teki kaksi hienoa maalia tarkoilla laukauksilla ja yhden tyhjiin.

Se miksi Lukkari ei ole Hokissa pelannut näkyi tänään. Koko ajan myöhässä ja yritti luistella hyökkääjän perässä tai oli turvallaan nurkassa. Ja 2-0 maalissa antoi ensin surkean purun keskialueelle suoraan peliitoilla ja sitten hyökkääjä pisti vielä ihan cappucciinolle.... mutta olihan tuo muutenkin suomisarjajoukue kehissä...
 
Noniin! Huomenna Hokki aloittaa todelliset härkäviikkonsa, kun 11 päivään on luvassa 6 peliä. Molempina viikkoina keskiviikkona on kotipeli ja perjantai-lauantai akselilla Hokki käy vierasreissun etelässä. 9 pistettä näistä olisi jo ihan hyvä suoritus, enempää toki toivotaan. Huomenna siis vastassa JYP-Akatemia ja tämä on kyllä juuri niitä pelejä jotka pitää voittaa, muuten uhkana voi olla 0 pisteen viikko.

Kokoonpanorintamalta kuuluu kerrankin hyviä uutisia, kun sekä Santanen että Humaloja palaavat askiin. Sen sijaan Karjalainen ja Pälve viettävät tämän viikon armeijan harmaissa. Virtala ja Määttä ovat sivussa toistaiseksi, Eskelinen jouluun asti, Makkonen helmikuuhun asti sekä IPK:ssa ottelurangaistuksen saanut Lukkari lauantaihin asti. Rajalan Villestä ei ollut otteluennakossa mitään mainintaa, mutta hänen pelaamisensa on mahdollista.

Eli jotakuinkin tällaisia kokoonpanolla mennään huomenna:

Kuuluvainen - Karppinen - Toivo
Alanne - Humaloja - Fomin
Koivisto - Manninen - Rajala/Klemetti/Kurkinen
Fofanov - Sillanpää - Pyykkönen

Santanen - Korvakangas
VA Leinonen - VV Leinonen
Heikkinen - Huttu

Sepiltä vaaditaan jälleen hyvä esitys, jos pisteistä meinataan kamppailla, mutta tolla rosterilla siihen on jo tsäänssejä.
 

Jesyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Pittsburgh Penguins, Mestis, NHL
Tärkeitä miehiä telakalta pois, hieno juttu! Huomenna tod. näk. pitääkin hyvissä ajoin mennä hallille, jos kiinnostaa Mannisen kuukauden tulokaspelaajaksi palkitsemistilaisuus.

Noista ketjuista olisin ehkä miettinyt itse Koivistoa Sillin ja Fofan ketjuun, kun siinä on pelaillut aijemminkin.

Toivottavasti nyt lähdetään tosiaan hyvällä meiningillä peliin, kuten tuolla Hokki.fi:n otteluennakossa väitettiin.
 
Noista ketjuista olisin ehkä miettinyt itse Koivistoa Sillin ja Fofan ketjuun, kun siinä on pelaillut aijemminkin.
On pelannut joo, mutta mulla oli tässä ajatuksena lähinnä se, että Manninen pelaisi "tutkaparinsa" Koiviston kanssa, eikä joutuisi pelaamaan A-junnujen kanssa samassa ketjussa jolloin hän menisi vähän hukkaan. Pyykkönen pelasi silloin ekassa Mestis-pelissään juuri Fofan ja Sillin kanssa, joten ajatuksena olisi laittaa tuo ketju samaan muotoon.

Toki mahdollisuutena voisi olla vaikka Mannisen nosto ykkösketjuun, Karppisen siirto Rovaniemi-ketjuun ja näin ollen kasattaisiin yhteen ketjuun "jämät" Pyykkönen-Humaloja-Klemetti/Kurkinen, jotka jäisivät vähän pienemmälle vastuulle. Mutta halutaanko pelata mielummin neljällä tasavahvalla ketjulla vai kolmella hyvällä + yhdellä heikolla ketjulla? Vaihtoehto yksi takaisi tasapuolisemman peluuttamisen ja vähentäisi luottopelaajien kuormitusta.

Mutta ihan miten vaan, noi ketjut oli vaan tohon tollanen heitto. Mattila kasaa ne niinkuin parhaaksi näkee.
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Itse lähtisin rakentamaan Manniselle suurempaa roolia tänään:

1.Alanne Manninen Toivo
Santanen VV Leinonen

2.Fomin Karppinen Kuuluvainen
Heikkinen Huttu

3.Fofanov Sillanpää Kurkinen / Klemetti
VA Leinonen Korvakangas

4.Koivisto Humaloja Pyykkönen


Ja jakaisin junnut eri kenttiin, niin pystyttäisin pelaamaan tasaisemmin neljällä kentällä ja kokeneiden kaverien vierellä junnut pelaisivat vapautuneemmin.

Periaatteessa viikon helpoin peli, joten Kral voisi aloittaa, koska Seppäsen tulee pelata tutoa ja lekiä vastaan, jos pisteitä viikonlopulta halutaan. Mutta toiseelta varmemmat pisteet tulee tänään, jos Seppänen pelaa.
 
Hieno ja ennenkaikkea tärkeä voitto! JYP-Akatemia tuli hyvin peliin jo Hokki oli aikalisään asti täysin kusessa (oli muuten hyvä veto Mattilalta tuo aikalisä!), jonka jälkeen Hokki hallitsi 1. erää. Toisessa erässä Hokki lopetti pelaamisen Hutun 3-0 maalin jälkeen ja JYP-Akatemia pääsi ottelussa niskan päälle. Vaikka JYP-Akatemia painoi päälle, niin missään vaiheessa Hokilla ei ollut sen suurempaa hätää. Jokatapauksessa tänään nähtiin parasta Hokkia vähän aikaan ja siihen pitää olla tyytyväinen.

Yksilöistä esille on nostettava Teemu Seppänen, joka pelasi JYP-Akkojen avausmaalia lukuunottamatta erinomaisen pelin. Varsinkin toisessa erässä sekä kolmannen erän alussa hän nappasi Hokin voiton kannalta muutaman erittäin tärkeän kopin. Seppäsen ohella Rajala ja Manninen saivat allekirjoittaneen vakuuttuneeksi. Myös Casu Santasen paluuseen voi olla tyytyväinen, nöyrää ja virheetöntä peruspeliä molemmissa päädyissä.

Vastaavasti Leinosten pakkiparin esityksiä oli välillä kamalaa katsoa. Varsinkaan VV:llä ei oikein kulje ajatus kiekon kanssa ja tänään JYP-Akat sai puolenkymmentä maalintekopaikkaa hänen toilailujensa takia. Eikä se taida oikein olla Hokin pelitavan mukaista, että pakki ottaa kiekon täyteen vauhtiin maaliintakaa ja neppaa punaviivan jälkeen sen päätyyn, sitä on käytännössä VV:n avauspelaaminen. Myös Korvakangas jakeli tänään muutaman namupassin, sääli vain että ne maalipaikat tulivat vastustajalle. Sen sijaan Huttu pelasi tänään ihan ehjän pelin ja tänään hänen pelaamiseen voi olla ensi kertaa jopa tyytyväinen! Tosin silloin kun vastustaja antaa hänelle edes hieman enemmän painetta, niin silloin kiekko lähtee lavasta pois todella nopeasti ja yleensä se löytää tiensä vastustajan lapaan.

Huomenna Hokki sitten lähtee kauden toiselle Turku-Lempälä vierailulle. Mukaan reissulle napataan Iisalmesta alkukauden Suomi-sarjaa pelannut Ilkka Heikkilä, jolla on kokemusta Mestiksestä mm. SaPKon ja D Teamin paidasta. Tällä kaudella IPK:n paidassa on syntynyt 19 pelissä tehot 8+19. Heikkilä pelaa Hokissa alustavasti tulevat reissupelit ja näin ollen Pyykkönen voidaan jättää kotiin keskittymään A-junnujen viikonlopun koitoksiin.

Ja todettakoon tähän vielä se, että Rantas Anssi pamautti TPS-debyytissään heti maalin, joten hänen paluunsa varaan Hokin ei kannata kovin paljoa laskea.
 

Jesyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Pittsburgh Penguins, Mestis, NHL
Semmonen vierasreissu. 2 peliä, 0 pistettä, maaliero 3-9. Kumpaakaan matsia en nähnyt, mutta kummassakin Hokki iski alkuhetkillä avausmaalin, mutta sitten heilui taas omissa. Pelit nähneet voivat kertoa lisää.
 
Runkosarjaa on pelattu huomisen pelin jälkeen Hokin osalta tasan puolet. Tällä hetkellä pisteitä on kasassa 50, eli hyvässä vauhdissa ollaan. Vertailun vuoksi viime kaudella koko runkosarjassa kerättiin yhteensä 63 pistettä. Viime pelit ovat menneet kuitenkin sen verran alavireisesti, että näistä neljästä jäljellä olevasta pelistä ennen joulutaukoa mielestäni 6 pistettä olisi hyvä suoritus.

Huomenna sitten päästään taas hallille jännäämään. Vastassa tällä kaudella jo viidettä kertaa SaPKo ja kaikki nuo neljä edellistä matsia on päättynyt vierasvoittoon. Pisteet näistä Hokille 8-4. Edellisen kerran Kajaanissa SaPKo voitti lukemin 2-4.

Huomisessa kokoonpanossa nähdään ensimmäiset Kärppä-lainat sitten edellisen Hokki-SaPKo -pelin, kun Markus Korkiakoski pelasi vielä kakkosen oikeassa laidassa. Huomenna Tomi Körkkö ja A-junnujen SM-liigan pistepörssin kakkonen Ville Leskinen debytoivat Hokki-paidassa. Sen sijaan VV Leinonen on loukkaantuneena ja Korvakangas kuumessa. Sairastuvalta ei siis liene apuja luvassa.

Mattila alkoi Lempäälässä pyörittelemään ketjuja ja mm. Alanne pelasi ykkösessä Mannisen ja Toivon kanssa. Joten nähtäisiinkö huomenna tälläisiä ketjuja?

Alanne - Manninen - Toivo
Rajala - Karppinen - Körkkö
Leskinen - Humaloja - Fomin
Kuulvainen - Sillanpää - Pyykkönen
(Koivisto-Fofanov-Pälve)

Ykkönen tuohon muotoon, mitä se oli Lempäälässä loppupelin ajan ja Körkölle rohkeasti kiekollista vastuuta, ainakin A-junnuissa on kunnostautunut nimenomaan maalinteossa. Leskinen Allun tontille kolmoseen ja Kuulvainen rymistelemään neloseen. Pyykkönen oli Hokin sivujen ennakon mukaan kokoonpanossa, ja tuota nelosketjua sopivampaa roolia en hänelle löytänyt. Mielestäni tuossa voisi pelata aivan yhtä hyvin myös Koivisto, Pälve tai Fofanovkin, mutta ilmeisesti Mattila haluaa rotaatiota viikonlopun pelejä ajatellen.

Ja sitten vielä pakit...

Santanen - Huttu
VA Leinonen - Karjalainen
Heikkinen - Lukkari

Tällä osastolla ei ole hirveästi valinnan varaa, ellei esim. Määttää nosteta A-junnuista kokoonpanoon (pelasi jo viikonloppuna).
 
Viimeksi muokattu:

Jesyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Pittsburgh Penguins, Mestis, NHL
Ei helvetti mitä paskaa. Ei mulla muuta, syvempään analyysiin ei pysty. Joku tuossa mättää ja pahasti. Sepi ja onnetar pelastivat tänään pisteen.
 
KooKoo ja Sport pelasivat kauden huonoimmat kotipelinsä äskettäin SaPKoa vastaan eli ei ole Hokki yksin ongelmiensa kanssa. Jotakin on SaPKon pelissä naksahtanut kohdalleen, ei muuten tällaisia vierasvoittoja tulisi.
 
Savonlinnalaisissa yhdistyy saatanan savolaisuus ja kiero karjalaisuus.
Tällä hetkellä ei naurata sitten yhtään. Hokki oli tänään hajuton, väritön ja mauton.

Onnistujat: Leskinen, Manninen, Santanen, Körkkö
Epäonnistujat: Kaikki loput

Ei saatana mitä tunarointia, 3 pistettä kyllä tarjottiin useampaan otteeseen, mutta kun ei kiinnosta niin ei kiinnosta. Eikä tämän pelin jälkeen enää tarvitse miettiä, miksi Lukkarin Heikki ei pääse pelaamaan. Ihan hirveän näköistä pelaamista, kiekon kanssa ei sitten minkäänlaista järkeä. Ja kiekottomanakin peli on sellaista päämäärätöntä säntäilyä. Ja sama koskee Huttua. Hitaissa lähdöissä Huttu pystyy avaamaan peliä vielä ihan kohtalaisesti, mutta sitten kun kaveri antaa pikkuisenkin kovemman paineen, niin aivan Huttu on aivan kusi housussa ja nakkaa kiekon yleensä vastustajan lapaan. Eikä tuossa yv-pelaamisessakaan ole kehuttavaa, onneksi kolmanteen erään hänet tiputtettiin sieltä pois. Kolmanteen erään Mattila tiivisti kolmeen ketjuun ja Kuuluvainen-Sillanpää-Rajala kolmikko katseli peliä viltissä (tosin Sillanpää kävi muutamassa oman pään aloituksessa aloittamassa).

Paljon jää tästä mietittävää viikonlopun vieraspeleihin. Hyviä pakkeja meidän joukkueessa on tällä hetkellä tasan yksi kappale (Santanen) ja niitä kelvollisiakin vain kolme (Lenni, Jake, Karjalainen). Myös Mattilan pitää mennä itseensä ja miettiä pikkaisen noita hyökkäysketjuja, ihan kuin ne olisi arpomalla tehtyjä. Ainostaan ykkösketju toimi edes jollain tasolla, muiden ketjujen pelaaminen täyttä shaibaa. Kralille soisi jo nyt viikonloppuna näyttöpaikan maalilla, ei Sepikään ollut tänään parhaimmillaan. Pyykkönen menee todennäköisesti A:n mukaan, joten eiköhän sieltä nouse Fomin, Fofanov ja Pälvekin kokoonpanoon.
 

Jesyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Pittsburgh Penguins, Mestis, NHL
Tänään tilastojen mukaan yleisöä 826 katsojaa, montakohan näistä oli varusmiehiä? Ainakin koko B-katsomo oli täynnä maanpuolustajia, samoin suuri osa A- ja C-katsomoista. Huolestuttavat nuo yleisömäärätkin, paljonko olisi ollut ilman prikaatin poikia? Alle 700?
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Eipä tuollaista peliä satunnaiset katsojat käy kovin monesti katsomassa mitä Hokki on pari kk kotona pelannut. Me vain jotka istutaan aina meni pelit miten vaan.
 
Canis Lupus Kajaanin Hokki 2017-18 ketjussa: "Jossain tämän paskan reunalla tilannetta ihmettelevät ne noin 600 aktiivikannattajaa, joille Hokki on ollut tärkeä henkireikä, ja 1000 glory hunteria. Ja joku sata vahingoniloista kolmen eri alasarjapotkupallojoukkueen kannattajaa, kolmannessa polvessa."

Jesyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Pittsburgh Penguins, Mestis, NHL
Kralillekkin vastuuta tulossa tänään Vantaalla. Nuorukaisen pitää alkaa näyttää, että on kakkosveskaripaikan arvoinen, Seppänen ei voi kaikissa loppupeleissä mitenkään pitää huipputasoa yllä. Ihan viisas veto, Vantaan kanssa on tällä kaudella muutenkin väännetty aikamoisia maalijuhlia. Laina-avuista Pekkarinen pelaa ykkösparissa Casun kanssa ja Huovinen kolmosessa Karppisen laidalla.
 
Pelin nähneen voivat analysoida tarkemmin, mutta jokatapauksessa hieno 0-3 voitto K-Vantaasta. Kralille henkisesti äärimmäisen tärkeä onnistuminen, 29 torjuntaa ja nollapeli! Ei voi valittaa. Jännä muuten nähdä kumpi pelaa huomenna.

Samu Pyykkönen iski tänään ensimmäisen Mestis-maalinsa, onnittelut siitä! Myös lainamiehet pelasivat ilmeisen ihan hyvät pelit, kun Huovinen syötti Pyykkösen 0-2 maalin ja Pekkarisen tehotilasto jäi kahden maalin verran plussalle.

Huomenna sitten HCK:n ja Kuuluvaisen kaatoon!
 

Jesyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Pittsburgh Penguins, Mestis, NHL
Upeasti pisteet Vantaalta! Kral sai näytönpaikan heikompien pelien jälkeen ja hiljensi epäilijät (mukaanlukien allekirjoittaneen) loistavasti. Tänään ilmeisesti nähtiin melkolailla sitä alkukauden Hokkia.

Kiva vaihteeksi kirjotella tänne positiivisilla fiiliksillä.

Jatketaan samaan malliin ja huomenna sitten HCK:n kaatoon!
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Positiiviset fiilikset oli eilen. Tänään paluu maan pinnalle. Sarjajumbolta kokonainen piste tuliaisina. Striimiä ei ollut mistä katsella, joten paha sanoa itse pelistä mitään. Tulokset puhuu puolestaan silti, jos sarjajumbolle häviää niin ei sillon voi olla peli kunnossa.
 
Canis Lupus Kajaanin Hokki 2017-18 ketjussa: "Jossain tämän paskan reunalla tilannetta ihmettelevät ne noin 600 aktiivikannattajaa, joille Hokki on ollut tärkeä henkireikä, ja 1000 glory hunteria. Ja joku sata vahingoniloista kolmen eri alasarjapotkupallojoukkueen kannattajaa, kolmannessa polvessa."

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Tulokset puhuu puolestaan silti, jos sarjajumbolle häviää niin ei sillon voi olla peli kunnossa.
Niinpä, eilinen ottelu olisi varmaan ollut voitettavissa, jos peli täysin kunnossa. Täytyy muista, että kolmesta viimeisestä pelistä on tullut pisteitä, vaikka häntä porukat olleet vastassa. Joku oli kirjoittanut Kainarin nettipalstalle, että Mattila teki tyhmästi, kun vaihtoi Kralin luukulle voittopelin jälkeen. Itsellä tuli mieleen sama, ettei voittavaa vahtia kannata vaihtaa, samalla Kral olisi saanut pelata toisen pelin putkeen, vaikka ei olisi päässyt samalle tasolle kuin KiVaa vastaan niin voittava maalivahti on voittava. Samalla Kral olisi saanut näyttää valmennukselle onko kunnolla valmis haastamaan Seppäsen. Suikkasen aikaan voittavaa vahtia peluutettiin tappioon tai heikkoon peliin saakka, silloin oli aika hyvää kilpailua vahdeilla.

Hokilla 55 pistettä kasassa, valmennusjohdon tavoite oli muistaakseni 76 koko sarjasta, että silleen hyvin menee, vaikka kotietu ja mielyttävämpi vastus playoffseihin olisi herkkua, jos playoffseihin päästään.. Kookoo, Sport ja Jokipo olisi pidettävä takana sarjataulukossa, Jukurit mennyt menojaan ja Tuton pelityyli on myrkkyä Hokille ja Tuto olisi pahavastus jo puolivälierissä.

Keskiviikon peli näyttää Hokin kunnon hyvin, jos pataan tulee ja isoin numeroin mitään kehitystä muutamassa viikossa ei ole tullut ja hajapisteet tällä viikolla johtuneet vastustajien laadusta. Joululoma saattaa tulla Hokille kreivin aikaan, jos puheet ylikunnosta pitää paikkansa. Itsellä pistänyt KarppisVeikon tahmea luistelu, huonot päätökset ja huonohko peli silmään, voisi olla ylikunnon merkkejä..koska pelaa tällä hetkellä kolmos-neloskentän pelaajan tasolla ja hieman alle, ottaen huomioon Veikon taustan yms hän ei esimerkiksi ole lähellä tasoaan.
 

Jesyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Pittsburgh Penguins, Mestis, NHL
Viisaita sanoja palstaveli kahvakiekolta.

Keskiviikkona jälleen tärkeä peli, ei luulisi olevan vaikeuksia syttyä KooKoota vastaan. Sen jälkeen sitten joulutauolle lepäämään ja välipäivien Jukurit- ja Jokipojat-peleihin sitten tuoreella jalalla.

Vähän pistänyt silmään, että Hokki on pelannut paremmin noita kärkipään jengejä vastaan, kun taas sarjassa alempana olevia vastaan on kompuroitu. Asenne?

Tauolla jos saataisi sairastupaa tyhjemmäksi, ainakin tammikuussa sieltä pitäisi olla apuja luvassa.

Mitäs mieltä muuten olette KooKoo-pelin veskarivalinnasta? Itse olisin taipuvainen ehkä antamaan Holy Kralille vastuuta. Näyttämisenhalua varmasti riittää ja itseluottamuskin on nollapelin jälkeen tapissa. Ja pitihän Kral KooKoota vastaan nollatkin jo kertaalleen tällä kaudella (rankkareissa tosin selän taakse meni yksi). Seppäsen puolesta tosin puhuu kokemus kovista peleistä.

Noh, onneksi meillä on valmennu näitä asioita päättämässä!
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Kral pelasi eilen IPK:n maalilla, päästi yhden maalin ja torjuntoja oli noin kolmisenkymmnentä. Hyvin pelannut sielläkin. Kookoota vastaan paha sanoa kumpi maaliin, ehkä Seppänen, sillä Kookoo laukoo ottelussa varmaan mestiksen eniten ja mahdollisuus ottaa hörppy maali kasvaa luonnollisesti laukaisumäärän kasvaessa.. tämä nopeasti aikaisempia laukaisu tilastoja katsomalla.
 

jupiter

Jäsen
Suosikkijoukkue
pohjolan joukkueet
Tasaista sarjaa mennään ja ihmetyttää Hokin palstaveljien kärkäs kritiikki heti jos pistemenetyksiä tulee. Erityisesti ihmetyttää viimeiseltä vieraskiertueelta saatu kritiikki HCK jatkoaikatappiosta. Ainahan pääsääntöisesti on mukavampi poistua kaukalosta voittajana mutta vierasturneelta saalistetun pisteenkin pitäisi lämmittää. Tuntuu, että kaikki maailmankaikkeudessa on sekaisin, jos hävitään ja ennenmuuta jos se tulee sarjan viimeisenä olijasta.

Keräilin muistin virkistämiseksi muutamia joukkueita jotka ovat kärsineet tappion kelleppäs muulle kuin HCK:lle. Olkoon tämä muistutus arvostelijoille HCK:n vaarallisuudesta ja joukkueen tasosta tässä sarjassa. Elikkä mm. Peliitat, 2xVantaa, JYP-akat., Sport ja Jukurit on saaneet poistua kaukalosta 3 pistettä köyhempänä. Hokki sensijaan on ottanut voiton ja 2x jatkoaikatappion elikkä mielestäni vähintäänkin tyydyttävä suoritus Hokilta. Näyttää siis vahvasti siltä , ettei heittopusseja ja ns.pisteautomaatteja tämänvuoden Mestiksessä ei tunneta ja hyvä näin. Tämä tästä tälläerää.

Sitten huomio muutamaan ainakin itseä ihmetyttävään piirteeseen otteluissa. Kuka kertoo sen tosiasian, että reilusti yli puolet maaliakohti vedetyistä lämyistä/vedoista pysähtyy keskelle molarin napaa. Mistä tämä voi johtua? Voiko olla pelkästään molarin hyvyyttä? EI sanon minä, vaikken mitään pelistä jääkiekko tiedäkkään. Se ei vaan voi olla jokin tilastollinen fakta, että molarit voi imuroida lähes kaikki vedot sektoriin NAPA. Tässä kohdin automaattisesti parrasvaloihin astuu alias Lämäsijä, jolla sihti on jatkuvasti koodattu molarin syliin. MIKSI? Pyöritteleppä vetäjä tätä mielissä ja kerro se meille kaikille rehellisesti!!!

Eikö ole loogista, jos ei selkeää maalipaikkaa ole, suunnataan veto n. 20 cm (tai jäätäpitkin) korkuisena siihen jalka / maskiviidakkoon mikä pääsääntöisesti maalin edustalla pitää kinkereitä. Tällöin kiekko mitä todennäköisimmin etenee flipperin tavoin luistinten, mailanlapojen ja moken patjojen avustuksella maalialueella poukkoillen ja pysyen pelattavana (KOROSTAN PELATTAVANA) ja parhaassa tapauksessa toimitettavana vastustajan maalin perukoille. Mielestäni jo tällä pienellä nyanssilla voidaan saada käännettyä ( ja saadaan) tiukat ottelut voitoksi!!! Hei voiko tämä olla näin helppoa??? Pelaajat kokeilkaahan niin näette!!!
 
Viimeksi muokattu:
Huomenna sitten matsi KooKoota vastaan, jonka jälkeen päästään joulun viettoon. Viime aikoina peli on tökkinyt pahasti (etenkin kotona), mutta Mattilan mukaan Hokki pelasi etelänreissulla 4 erää jo ihan hyvää kiekkoa. Toivottavasti sama tahti jatkuu huomenna.

Maalissa aloittaa K-Vantaata vastaan nollapelin pelannut Holy Kral. Tämä on Seppäselle ihan hyvä herätys, että se ykkösvahdin rooli ei ole mikään itsestäänselvyys. Sivussa ovat edelleen VV Leinonen, Korvakangas, Makkonen, Virtala, Häkkinen, Rajala ja Eskelinen. Näistä Korvakangas, VV Leinonen, Eskelinen, Häkkinen ja Rajala palaavat laatikkoon joulun jälkeen. Viime viikonloppuna Hokin mukana ollut Joonas Huovinen jatkaa vielä ainakin tämän ottelun Kajaanissa.
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Torjuntavoitto huomiseksi teemaksi, jospa se pukki toisi Hokille ennakkoon joululahjan voiton muodossa. Itse mietin, että kumpa tähän peliin joku sairastuvalta palaisi, mutta joulun jälkeen menee ennenkuin sieltä apuja tulee.
Ei hirveetä tehonyrkkiä saada nykyisistä hyökkääjostä kasaan..ketjuja mietin millä saataisiin kookoo kaadettua, ei paperilla ainakaan kovia ketjuja saanut kasaan, mutta eipä näitä onneksi paperilla pelata. Kral:lle toivoo kovan onnistumisen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy