No niin. Harkkahöntsät on höntsäilty ja huomenna aloitetaan pelataan sitten pisteistä. Tästä se lähtee!

Joukkueen virallista tavoitetta runkosarjasijoituksesta en tiedä, mutta mun mielestä Hokilla pitäisi olla täydet saumat sijaan 6. Kotiedun saavuttaminen olisi hienoa venymistä ja vähimmäistavoitteena (täytyy olla) pudotuspelipaikka. Pienten laskelmien jälkeen kuudes sija pitäisi irrota 1,5 pistekeskiarvolla, joten se tarkoittaisi runkosarjan lopputuloksena 72 pistettä. Toki voi olla, että sijaan kuusi riittäisi huomattavasti vähempi pistemäärä, mutta pelataan nyt varman päälle.

Ajattelin itsekkäästi tehdä sellaisen jutun, että jakaisin runkosarjan 48 ottelua kahdeksaan 6 ottelun jaksoon. Jotta päästäisiin tuohon minun tavoittelemaani 72 pisteeseen, niin yhdestä jaksosta pitäisi napata 9 pistettä. Toki tässä täytyy huomioida se, että kaikki jaksot eivät ole yhtä helppoja/vaikeita kuin toiset, mutta pitkässä juoksussa tuo 9 pistettä/jakso pitäisi olla saavutettavissa.

Toivottavasti kaikki ovat vielä kärryillä. Nimittäin tässä tulee jakso nro 1:

Ke 12.9. Sport - Hokki 3-2 JA
Pe 14.9. Hokki - Jokipojat 2-0
Ke 19.9. SaPKo - Hokki 2-5
Pe 21.9. Hokki - Jukurit 3-2 JA
Ke 26.9. Hokki - KooKoo 0-1 VL
Pe 28.9. Hokki - Peliitat 5-0
----------------------- yht. 13p (tavoite 9p)
Pe 5.10. TUTO Hockey - Hokki 3-2
La 6.10. LeKi - Hokki 4-6
Ke 10.10. Hokki - JYP-Akatemia 5-3
Pe 12.10. HCK - Hokki 0-6
La 13.10. K-Vantaa - Hokki 4-7
Pe 19.10. Hokki - LeKi 1-0
----------------------- yht. 15p (tavoite 9p)
La 20.10. Hokki - Jukurit 1-3
Ke 24.10. Jokipojat - Hokki 1-2
Pe 26.10. Hokki - TUTO Hockey 2-6
La 27.10. Peliitat - Hokki 4-2
Ke 31.10. Hokki - Sport 3-2 JA
Pe 2.11. SaPKo - Hokki 0-2
----------------------- yht. 8p (tavoite 9p)
La 3.11. Hokki - SaPKo 2-4
Ke 14.11. KooKoo - Hokki 4-5
Pe 16.11. Hokki - HCK 3-4 JA
Pe 23.11. JYP-Akatemia - Hokki 3-4
La 24.11. Hokki - K-Vantaa 6-5 JA
Ke 28.11. SaPKo - Hokki 1-2 VL
----------------------- yht. 12p (tavoite 9p)
La 30.11. Hokki - Peliitat 0-3
Ke 5.12. Hokki - JYP-Akatemia 4-2
Pe 7.12. TUTO Hockey - Hokki 4-1
La 8.12. LeKi - Hokki 5-2
Ke 12.12. Hokki - SaPKo
Pe 14.12. K-Vantaa - Hokki
----------------------- yht. (tavoite 9p)
 
Viimeksi muokattu:
Tämän aamun Kainarissa oli ennakkoa tulevasta kaudesta. Mattilan mukaan tavoitteena on 76 pistettä, joka hänen laskujensa mukaan riittää sijoihin 4-5. Eli Mattila lähtee kauteen hieman optimistisemmin kuin minä. Tavoitteena on myös pelata tasaisempi runkosarja ja selviytyä puolivälieristä mitalipeleihin.

Kokoonpanoja ei ole vielä nettiin lävähtänyt, mutta Mattilan mukaan Virtala pelaa ykkösen laidassa Eskelisen rinnalla. Muut sentterit ovat Karppinen, Humaloja ja Sillanpää, Huttu puolestaan pelaa tänään pakkina. Aloittavaa maalivahtia ei tarvitse kenenkään arvailla.
 
Hokki tänään:

Fofanov - Sillanpää - Häkkinen
Virtala - Eskelinen - Korkiakoski
Rajala - Karppinen - Koivisto
Alanne - Humaloja - Fomin

Santanen - Forsberg
VA Leinonen - Korvakangas
Huttu - Heikkinen

Seppänen (AM) - Tolonen

Eli Korkiakoski jatkaa vielä Kajaanissa, sivussa ovat pitkäaikaispotilaiden Makkosen ja Mannisen lisäksi Toivo ja VV Leinonen.
 

Jesyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Pittsburgh Penguins, Mestis, NHL
Hokki tänään:

Fofanov - Sillanpää - Häkkinen
Virtala - Eskelinen - Korkiakoski
Rajala - Karppinen - Koivisto
Alanne - Humaloja - Fomin

Santanen - Forsberg
VA Leinonen - Korvakangas
Huttu - Heikkinen

Seppänen (AM) - Tolonen

Eli Korkiakoski jatkaa vielä Kajaanissa, sivussa ovat pitkäaikaispotilaiden Makkosen ja Mannisen lisäksi Toivo ja VV Leinonen.
Lisäksi pakeista puuttuvat Artturi Karjalainen ja Heikki Lukkari, vai onko Huttu sitten säväyttänyt pakin paikalla niin, että on syrjäyttänyt tämän kaksikon?

Korvakangas näkyy jatkavan Kajaanissa ainakin toistaiseksi.
 
Kauden eka runkkaripeli päättyi Vaasassa 3-2 jatkoaikatappioon. Maalintekijöinä olivat Alanne ja ylivoimalla Eskelinen. Positiivinen juttu oli ehdottomasti se, että Hokki nousi vielä kolmannessa erän loppuhetkillä tasoihin, eikä jäätynyt Hokkimaiseen tapaan. Toki ainahan nämä jatkoaikatappiot syövät miestä, mutta mun mielestä yksikin piste Vaasasta on hyvä suoritus.

Sen suurempaa analyysiä ei voi tilastojen perusteella tehdä.
 

rosswell

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Hokki, Liverpool, Real Madrid, Vfb Stuttgart
Sen suurempaa analyysiä ei voi tilastojen perusteella tehdä.
Analysoimaan en lähde minäkään, mutta ehdottomasti positiivinen tulos etukäteisodotuksiin nähden. Veikkasin, että tässä matsissa ois hokki ollut jyrän alla. Toisekseen jos näin oikein, niin Santanen nappasi 0+2 ja se on tietysti myös rohkaisevaa!
 
"Saa olla välipäivät rauhassa, kun ei ole maaleja, mitä käydä läpi" (Antti Virtanen, 28.9.2010, JYPin kolmen perättäisen nollapelin jälkeen)

Jesyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Pittsburgh Penguins, Mestis, NHL
Eilisen ottelusta löytyy maalikooste Sportin Youtube-kanavalta.

Tyytyväinen pitää olla yhteenkin pisteeseen Vaasasta. Samallaista ''Hokki-kammoa'' kuin viime kaudella ei saatu Sportille luotua heti alkuun, mutta kausi on joka tapauksessa avattu! Huomenna sitten Jokipoikien kaatoon kotikentällä.
 

Canis Lupus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, LuPo
Eilisen ottelusta löytyy maalikooste Sportin Youtube-kanavalta.
Kyllähän koosteesta näki, että molemmilla joukkueilla oli riittävästi paikkoja viedä peli. Ja että maalivahteihin nämä joukkueet tuskin kaatuvat, pikemminkin päinvastoin. Sekin täytyy sanoa, että Sportin toisessa maalissa Veli-Antti oli pelottavan kevyttä kauraa. Jalo näyttää saaneen fysiikkaansa paljon lisää jytyä, mikä tietää kyllä muillekin Mestis-joukkueille ikäviä aikoja. Jännityksellä odottamaan Jokipo-peliä.
 
Vastuu ko. taklausten suorittamisesta on näkemykseni mukaan taklaavalla pelaajalla. Jarmo Muukkonen 16.11.09.
Haluan varmistaa, ettet ole roskapostirobotti.

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Parempi esitys kuin toissailtana. Paljon jäähyjä edelleen, mutta ei näy haittaavan kun Teemu on aikamoisessa vireessä. Forsberg edelleen äijä ja Toivolla oli sihti kohdallaan. Huttu oli aika hukassa tänään, karmeita syöttöjä ja hätäilyä. Heikkis Jake paransi toissaillasta, samoin V-A. Kokonaisuutena Hokilta ihan kelpo peli ja kolme pistettähän sillä tuli. Toki Jokipoikien avustuksellakin, aika paljon laukoivat hyvistä paikoista ohi ja Teemu napsi loput.
 
Canis Lupus Kajaanin Hokki 2017-18 ketjussa: "Jossain tämän paskan reunalla tilannetta ihmettelevät ne noin 600 aktiivikannattajaa, joille Hokki on ollut tärkeä henkireikä, ja 1000 glory hunteria. Ja joku sata vahingoniloista kolmen eri alasarjapotkupallojoukkueen kannattajaa, kolmannessa polvessa."
Taisteluvoitto. Jokipojat olisi kyllä ansainnut maalin jos toisenkin, mutta Seppänen pelasi alun hapuilusta huolimatta huippupelin. Eka erä oli tasaisinta peliä noista kolmesta erästä, toinen ja kolmas olivat sitten ihan yhtä päätyä. Pelillisesti Hokki oli pahasti jäljessä, eikä minkäänlaisia kontrolloituja hyökkäyksiä ollut havaittavissa. Sen enempää en jaksa joukkueen suorituksesta kirjoitella.

Sitten ranskalaisilla muutamia huomioita:
- Ykköskenttä ei toiminut sitten alkuunkaan. Virtala keskittyi enemmänkin tuomareille huutamiseen kuin pelaamiseen, Eskelisen jalka oli todella raskas ja Korkiakoski ei vain sovi tuohon ketjuun, vaikka ihan ok pelin pelasikin. Eli mun mielestä pitäisi palata tuohon Rajala-Virtala-Toivo kejtuun.
- Toivon Riku oli Seppäsen jälkeen kentän paras pelaaja. Tänään kaksi upeaa maalia ja ylärima, joiden lisäksi Riksa teki myös tärkeää työtä omassa päässä. Hieno mies!
- Koivisto & Pälve pelasivat hyvän ottelun. He olivat niitä harvoja, jotka pystyivät painamaan pelin Jokipoikien päätyyn. Koivisto pelasi myös Sillin kanssa paljon alivoimaa, eivätkä yhtään hassummin pelanneet.
- Forsberg esitti puolutuksessa ihan miehekkäitä otteita. Mielellään kyllä näkisin hänet Linnapaidassa koko kauden.
- Korvakangas oli tänään positiivinen yllätys. Kiekollisesti pelasi varmasti eikä omassa päässä tullut juurikaan virheitä. Loppukauden mittainen sopimus ei olisi yllätys.
- Heikkis Jake pelasi varsin hyvän ottelun. Onneksi Mattila ja Raatesalmi ovat älynneet ottaa hänet pois yv:ltä, av:lla on jopa sarjan eliittiä. Jos peluutus jatkuu tälläisenä, niin Jake on selkeä vahvistus joukkueelle.
- Tämä Mattilan suosikkipelaaja Huttu on melkoisen yliarvostettu. Miksi hyökkääjää ylipäätään peluutetaan pakkina, vaikka katsomossa olisi kaksi tervettä pakkia odottamassa pelivuoroa? Omassa päässä melkoisen lapanen, eikä yv-viivamiehenä saa mitään aikaan.
- Jäähyjä otetaan edelleen liian paljon. Kahteen peliin jäähypenkkiä on kulutettu 26 minuutin verran, joka on liikaa. Tänään nämä jäähyt sekoittivat oman pelin(?) täydellisesti ja Jokipo pääsi painamaan monta minuuttia yhtäjaksoisesti meidän päädyssä. Ei huva.

Kahden pelin jälkeen plakkarissa on neljä pinnaa, joka kieltämättä enemmän kuin näistä peleistä osasi odottaa. Ensi viikolla on luvassa vierasreissu Savonlinnaan sekä kotimatsi Jukureita vastaan. Näistä pari pinnaa niin ollaan aikataulussa.
 

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Tarkeät piinat, vaikka kotijoukkue oli välillä ihan hukassa.Taistelu oli kovaa ja se miellytti silmää, samoin Seppänen, Toivo, Forsberg, Korvakangas ja Koivisto. Pelitapa edelleen arvoitus, avauspeli tökkiii aikalailla, Jäähyjä ei yksinkertaisesti voi ottaa noin paljon, vaikkakin alivoima tomii.

No nyt on sarja alkanut ja eikun pinnoja keräämään. Kyllä tuolla materiaalilla täytyy jollain tapaa pärjätäkin, hyvät aihiot on Mattilalla käsissä, peli vaan kuntoon niin hyvä tulee.
 
Viimeksi muokattu:

Jesyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Pittsburgh Penguins, Mestis, NHL
Semmonen peli! Seppänen on edelleen muuri ja Toivo jatkaa siitä mihin jäi playoffeissa. Puolustuksen kokenut kaarti V-A ja Jake pelasivat yllättävän hyvän pelin, kuten pakit pääosin muutenki. Jokohan parjattu Lukkari tai Karjalainen pääsisi pelaamaan S-linnassa, ei oikein Huttu pakkina vakuuta. Erikoistilannepelaaminen on suht' hyvällä tasolla. 100% av ja yv:lläkin peli pyöri hienosti. Vetojakin tuli, pienellä tuurilla alkaa kiekko mennä pussiinkin! Hallissa oli tunnelmakin kohdillaan, mistä käy kiittäminen äänekkäälle faniporukalle. Ensi viikolla pari pahaa peliä, aina vaikea Savonlinna ja KooKoota eilen höykyttänyt Jukurit.
 

Zor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki, Kärpät ja SuPS
Samansuuntaisia ajatuksia eilinen peli herätti, kuin edellä on jo mainittu, mutta pari lisäkommenttia lennosta sekaan.

- Puolustus- ja alivoimapeli näyttäisi olevan mestikseen riittävällä tasolla tällä hetkellä (lasketaan nyt tähän kommenttiin Seppänen sitten puolustajaksi).
- Hyökkäyksiinlähdöt vielä melko sekavaa, näyttää vähän menevän randomilla suunnitelmallisuuden sijaan.
- Seppäsen liikkuvuutta ei voi olla ihastelematta, maasta se pienikin ponnistaa =D Tähän korttiin voidaan luottaa 100-0, mutta entä jos tulee loukkaantumisia... pelottaa pelkkä ajatus!
- Karppinen ja Sillanpää tekivät julmetusti töitä kiekottomina ja puolustussuuntaan, mutta kyllä Veikolta kiekollista peliä odottaisin. Saanko odotella turhaan?
- Heikkis Jarkko veti eilen omassa päädyssä sellaisen pommin, että oksat pois... kuka muistaa edellisen? Normaalistihan Jake "kiilaa" vastustajan hellästi laitaan ja voittaa tilanteen. Hokin paras puolustaja edelleen (no ehkä Forsberg pistää kiilaa kyllä kovasti tälle kommentille), saa nähdä vieläkö vanha kiekollinen peli löytyy.
- Toivottavasti saadaan Manninen pian kehiin, jäi harkkapeleistä niin hyvin mieleen.
- Fominin luistelu on kohdillaan, toivottavasti tulee onnistumisia ja sitä kautta itseluottamusta. Mielestäni potentiaalia mestikseen edelleen on.
- Mieluummin Huttu kuin Lukkari, sanoisin minä.
- Ovatko Fovanov ja Häkkinen healthy scratched?

Mukavasti on joka tapauksessa alkanut ennakkoon haastava taival, keep up good work!
 
Pohjoisesta tuulee...
Virallista kokoonpanoa ei ole vielä tulospalveluun tupsahtanut, mutta aamun Kainarin mukaan maalilla aloittaa Tomas Kral. Lisäksi olkapäävammasta kärsinyt Sakari Manninen palaa kokoonpanoon, ja ainakin viikko sitten Mattila suunnitteli Mannisen pelaavan Virtalan ja Eskelisen kanssa samassa ketjussa, saapi nähdä käytetäänkö tuota suunnitelmaa. Hieno homma että Kralille annetaan luottoa, mutta toisaalta ainakin itse uskon hieman skeptisemmin Hokin mahdollisuuksiin pärjätä tänään. Toivottavasti tshekkivahti kuitenkin osoittaa minun olevan väärässä!

PS. Onko kukaan muuten aikaisemmin tilannut tuota SaPKon streamia? Hinta on aika suolainen 8 euroa, mutta olisi kiva tietää minkätasoinen streami on? Hyvä kuvanlaatu? Selostus?
 

Jesyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Pittsburgh Penguins, Mestis, NHL
Virallista kokoonpanoa ei ole vielä tulospalveluun tupsahtanut, mutta aamun Kainarin mukaan maalilla aloittaa Tomas Kral. Lisäksi olkapäävammasta kärsinyt Sakari Manninen palaa kokoonpanoon, ja ainakin viikko sitten Mattila suunnitteli Mannisen pelaavan Virtalan ja Eskelisen kanssa samassa ketjussa, saapi nähdä käytetäänkö tuota suunnitelmaa. Hieno homma että Kralille annetaan luottoa, mutta toisaalta ainakin itse uskon hieman skeptisemmin Hokin mahdollisuuksiin pärjätä tänään. Toivottavasti tshekkivahti kuitenkin osoittaa minun olevan väärässä!
Myös allekirjoittaneessa herättää kyllä epäilyksiä, mutta toivottavasti valmennusjohto tietää mitä tekee! Kralilta tasan nolla peliä nähneenä on paha mennä arvioimaan tarkemmin. Mannisen paluu on hieno uutinen, treenipeleissä pelasi todella pirteästi.
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Sapkon pelityyli oli viimekaudella myrkkyä Hokille. Tasaisia peliä, jotka Sapko taisi pari kertaa kääntää aivan lopussa ja rankkareilla itselleen. Uskon tasaisen pelin tulevan. Jos puolustus toimii Kral varmasti pystyy olemaan voittava maalivahti. Seppäsen kannalta ihan hyvä, että pääsee lepäämään perjaintain Jukuri peliin. Manninen Eskelinen Virtala voi olla aika pirteä ketju, samalla saadaan melko toimiva kakkonen,jos siellä pelaa kokoonpanossa Rajala Karppinen Toivo..

Ei ainakaan viime kaudella selostusta ollut Savonlinnassa.. muistaakseni.

Hokki
4. 26 KOIVISTO Mika 11 SILLANPÄÄ Aleksi 25 HÄKKINEN Jesse

3. 21 ALANNE Joonas 31 HUMALOJA Miska 10 FOMIN Henri
15 HUTTU Teemu 95 HEIKKINEN Jarkko (A)

2. 23 RAJALA Ville 17 KARPPINEN Veikko (A) 14 TOIVO Riku
34 LEINONEN Veli-Antti 18 KORVAKANGAS Jussi

1. 41 VIRTALA Teemu (C) 16 ESKELINEN Ville 9 MANNINEN Sakari
6 SANTANEN Casper 8 FORSBERG Henrik


MV 3 TOLONEN Tuomas
30 KRAL Tomas (AM)
 
Viimeksi muokattu:

Jesyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Pittsburgh Penguins, Mestis, NHL
Mielenkiintoista ettei Seppänen ole edes luukulla. Jos Kral hörppii, niin siellä ei ole sitten kokenutta kassaria hyppäämässä tilalle. Ei kai siellä mitään loukkaantumista ole sattunut? Vai annetaanko Teemun vain levätä nyt kotona ja valmistautua Jukuri-matsiin?
 

Jesyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Pittsburgh Penguins, Mestis, NHL
Savonlinnasta 2-5 vierasvoitolla kolme pistettä pussiin! Maalinteossa onnistuivat Hokilta Huttu, Korvakangas, Virtala, Koivisto ja Eskelinen. Hienoa nähdä, että ykkösketjukin osoittaa heräämisen merkkejä!

Kral torjui 19 laukausta ja päästi siis kaksi maalia, molemmat avauserässä. Tänään jäähyjä otettiin neljä kappaletta, selvä pudotus siis Jokipo-peliin!

Nyt sitten katseet kohti perjantaina ja Jukurien vierailua...
 
Hieno voitto! Onnistumisia tuli laajalla rintamalla ja Korvakangas sekä Koivsto saivat pelikiekon talteen ensimmäisten Mestis-maalien merkiksi. Eskeliselle jo kauden toinen maali, eli tällä menolla henkilökohtainen maaliennätys Mestiksessä (8) menee heittämällä rikki. Kralille maalissa "vain" 19 torjuntaa, harvemmin muuten meidän moken torjunnat jäävät alle kahdenkymmenen! Jos joku tilasi streamin tai oli paikan päällä katsomassa, niin kiva olisi saada tänne lisää kommentteja pelistä.

Sarjassa ollaan hienosti LeKin ja Jukureiden jälkeen kolmansia. Seuraavat 3 peliä ovatkin sitten kotona. Toivottavasti tämä voitto saa perjantaina runsaasti väkeä halliin, kun vastaan tulee vielä toistaiseksi puhtaalla pelillä oleva Jukurit.
 

Jesyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Pittsburgh Penguins, Mestis, NHL
Mattila mainitsi tuossa Jatkoajan otteluraportissa Kralin saavan vastuuta myös seuraavassa pelissä. Liekkö tosiaan Seppäsellä jotain häikkää jos näin mennään?
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Toivottavasti kyse on vaan siitä että annetaan Kralin pelata onnistumisen jälkeen toinenkin peli.
Mutta kyllä on kausi alkanut reilusti yli odotusten! Eilisestä pelistä raporttia lukiessa tuli kyllä hyvä fiilis, koska ykköskenttä alkaa löytää sen mukaan virettään. Huomista odottaa jo todella innolla!
 
Canis Lupus Kajaanin Hokki 2017-18 ketjussa: "Jossain tämän paskan reunalla tilannetta ihmettelevät ne noin 600 aktiivikannattajaa, joille Hokki on ollut tärkeä henkireikä, ja 1000 glory hunteria. Ja joku sata vahingoniloista kolmen eri alasarjapotkupallojoukkueen kannattajaa, kolmannessa polvessa."

Jesyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Pittsburgh Penguins, Mestis, NHL
Seppänen on ollut virustaudissa, joten tämä Kralin peluuttaminen selvisi sillä.
Huomasin saman, kun kerkesi viimeinkin päivän lehden avata. Hyvä ettei mitään pahempaa, jospa Teemu paranisi kuntoon jo ensi viikon matseihin.

Hyvä, että Kral oli onnistunut Savonlinnassa. Kaksi hyvää veskaria on aina parempi kuin yksi.

Innolla odotellaan huomisen(kin) matsia!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy