Ilmoitukset

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Hoki Klupi Hyvinkää

Viestiketju osiossa 'Muut suomalaiset sarjat' , aloittajana MM, 28.08.2010 klo 08.52.

 1. AutoBiography Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, H.K.H., Jets, Eagles
  Lainaus:
  Tällä kertaa kiekko ei pomppinut yhtään punaisten suuntaan ja vaikka paikkoja oli vaikka kuinka moneen maaliin, niin vieraat hyödynsivät paikkansa paremmalla prosentilla ja loppulukemat olivat 1-4 (0-0,0-1,1-3).
   
 2. MM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekkomaajoukkue Torinossa 2006, HKH
  Viimeinen sarjakolmannes käynnissä

  Sarjalohkon kevätpuoli on alkanut. Kahden vierasottelun jälkeen HKH palasi viime sunnuntaina kotikaukaloon. Kokoonpanossa oli pitkän tauon jälkeen kolme pakkiparia. Kun liki puolet tähänastisista peleistä on luisteltu neljällä pakilla, voi tervehtiä ilolla sitä, että rosteriin saatiin alakerran leveyttä.

  Erinomaisen sisäänajon puolustukseen on tehnyt Ahmojen A-junioreista Joel Olkkonen. Hyökkääjien loukkaantumisten myötä myös hyökkäysosasto on käytännössä jatkuvasti muuttuvassa tilassa. Ketjuja on joudutta sekoittamaan, mutta hyviä apuja Ahmoista on hyökkäykseenkin saatu. Lisäksi sunnuntain ottelussa kaukaloon palasi pitkään sivussa ollut Artur Hägänen.

  Viikonlopun koitoksen jälkeen HKH:n nykyhetken todellinen iskukyky mitataan ensi viikonloppuna Huntersia vastaan. Kauden kaksi edellistä kohtaamista HKH on kääntänyt edukseen. Helppoa ottelua tästäkään väännöstä ei voi missään nimessä odottaa.
   
 3. Linnankundi Jäsen

  Hyvinkäällä on hyvät mahdollisuudet pärjätä Huntersille, pelaajia remontissa pitkä liuta ja viimeisimpänä pistepörssin kakkoselta Tervoselta lähti viikonloppuna kuusi hammasta ja leukaluuhun tuli murtuma vastustajan mailan iskusta. Voi olla, ettei pelaa ensi viikonloppuna.
   
 4. Mufloni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Paljonko maksaa sisäänpääsy? Kotisivuilla ei ollut tietoa, joten onko se ilmaista?
   
 5. eerikki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Liput matseihin 5 €, alle 12-v ilmaiseksi.

  Kotisivuilta tuo tieto näköjään puuttui, mutta joukkueen facebook-sivuilta lipun hinnat löytyivät.
   
 6. MM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekkomaajoukkue Torinossa 2006, HKH
  Pudotuspelit jatkuvat

  HKH jatkaa pudotuspelejä tänä viikonloppuna kotona ja Vantaalla. Hyvinkääläisillä on käsittääkseni koko kauden aikana suurin piirtein ensimmäistä kertaa koko hyökkäyskalusto miehitetty, joskin Matias Väänäsen poissaolon johdosta vieläkään ei parhaalla ryhmityksellä ei peliä aloiteta.

  Ykkösketjuun palaa Miikka Jäske, kakkosketjuun Mika-Matti Ijäs. Kolmosessa on ilmeinen roolitus. Syvyyttä pitäisi siis ainakin löytyä.

  Ulkopaikkakuntalaisille tiedoksi, että pudotuspeleihin kertalippu yli 12-vuotiailta on 8 euroa.
   
 7. MM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekkomaajoukkue Torinossa 2006, HKH
  Loppuotteluun

  HKH pelasi itsensä lohkon loppuotteluun kukistamalla ryhdikkäällä esityksellä vantaalaiset. Ottelu Hyvinkäällä päättyi 6-2 ja Vantaalla 1-5. Yhteismaalit 11-3 ei jätä jossiteltavaa tästä otteluparista.

  Vantaa oli kiistatta kova vastutaja - tässä vaiheessa kautta ei muunlaisia joukkueita ei olekaan - mutta kokonaisuutena HKH oli parempi. Runkosarjaan verrattuna kokeneimmat pelaajat ovat nostaneet edelleen tasoaan. Heistä lyhyesti mainittakoon nimiltä Jäske, Ritola ja Lindberg. Vilkman on latonut neljässä ottelussa 6+6 ja Jäske kolmessa ottelussa 5+6. Lindbergin torjuntaprosentti on laskuni mukaan lähellä 97:ää.

  Joukkue pelasi viikonloppuna parasta kiekkoa koko kautena.

  HKH:n tavoite on ollut nostaa kannu ilmaan kauden päätteeksi. Vielä tavoitetta ei ole saavutettu; edessä on todella kova kamppailu paikasta auringossa.
   
 8. MM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekkomaajoukkue Torinossa 2006, HKH
  Kausi koossa

  HKH valmistautui kauteen 2013-14 hyvällä kokoonpanolla. Matkan varrella poisjäännit verottivat rosteria melko tavalla. Kauden alussa kävi selväksi, että yksi joukkueen tukipilareista Jesse Tetri joutui olemaan pitkään sivussa. Kiistattomana johtavana kiekollisena puolustajana pidetty Tuomo Hirvonen lähti Hämeenlinnaan. Kun perälauta oli jäänyt auki, pelejä pyöritettiin välillä selvällä alimiehityksellä; ottelusta toiseen ei ole hyväksi, että jäälle voidaan heittää yhteensä neljä puolustajaa.

  HKH:lla oli selkeä tavoite voittaa lohko. Kokonaisuudessa tavoitteesta jäätiin kahden tappion päähän. Joukkueen asettamaan tavoitteeseen ei siis kympin arvoisesti päästy, mutta - ryhtymättä analysoimaan yksittäisten otteluiden tapahtumia - mielestäni joukkue pelasi koko kausi huomioon ottaen kiitettävästi.

  Joukkueen pelillinen johtaja oli kiistatta Samu Vilkman. Käsittääkseni hän voitti sekä runkosarjan että pudotuspelien pistepörssit. Laskujeni mukaan molemissa tilastoissa hän takoi keskimäärin yli 2,3 pistettä peliä kohti. Peräänantamattomana joukkuepelaajana Vilkman toi huikean määrän osaamista, tahtoa ja johtajuutta ryhmään. - Detaljitietona mainittakoon Vilkmanin olleen ainoa HKH:n pelaaja, joka pelasi kaikki runkosarjan ja pudotuspelien 36 ottelua.

  Erinomaista hyökkäyspään jälkeä tekivät myös Miikka Jäske, Mika Ijäs ja Matias Väänänen - joka joutui jättämään kauden kesken olleessaan tuolloin joukkueen paras maalintekijä. Kauden aikana erinomaista työtä jäällä tekivät myös kapteeni Jesse Pehu ja jo em. Jesse Tetri - unohtamatta loistavaa asennepelaajaa Jouni Ritolaa, joka ikävien loukkaantumistenkin rikkomalla kaudella antoi kaukalossa aina kaikkensa.

  Hirvosen lähdön myötä ja Åströmin oltua koko kauden sivussa HKH:n puolustuskalustosta nousi kaksi huippuosaajaa esiin. Puolustajat Jarno Nikander ja Antti Oksa dominoivat joukkueen alakerrassa sekä osallistuivat tehokkaasti kentällisten toimintaan hyökkäyspäässä. Tatu Lankinen komppasi kaksikkoa hyvin. A-juniori-ikäinen Joel Olkkonen teki läpimurron miesten sarjoihin.

  Tulevaisuutta odotellessa...
   
 9. MM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekkomaajoukkue Torinossa 2006, HKH
  Kausi 2014-15 alkanut

  HKH pääsi harjoitusotteluiden jälkeen vauhtiin - muiden tavoin - viime viikonloppuna. HKH pelasi kotona Pingviinejä vastaan voittaen harjoitusottelutyyppisen pelin. Seuraavana päivänä Fortuna kaatui vieraissa. Koossa on siis kuusi sarjapistettä edelliskauden lohkon runkosarjan sekä sarjanousijan kukistamisesta.

  HKH on asettanut mestaruustavoitteen. Tässä vaiheessa syksyä on vaikea arvioida, missä kohtaa kehityskaarta ryhmä on. Joukkue ei ole pelannut käsitykseni mukaan sykysllä yhtään peliä niin, että ottelussa olisivat olleet ns. ykkösrosteri.
   
 10. MM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekkomaajoukkue Torinossa 2006, HKH
  Runkosarjaa on noin kolmannes jäljellä. Kauden alussa HKH esitti varmoja otteita, kunnes marraskuussa iskenyt taantuma vei joukkueen syviin vesiin - tuloksellisesti. Mistään kriisistä joukkueessa ei voi puhua. Pelaajistossa notkahdusta pidettäneen lähinnä normaalina ilmiönä pitkässä sarjassa.

  Joukkueen kannalta on merkille pantavaa, että HKH ei ole kuluvalla kaudella pelannut otteluakaan ns. parhaalla rosterilla. PItkäaikaiset loukkaantumiset ja muut esteet ovat asettaneet haasteet valmennukselle - tarjoten samalla muille pelaajille mahdollisuuden profiilin nostamiseen. Huutoon on vastattu ja esimerkiksi edellinen kotiottelu oli kokonaisuutena ehjä, käytännössä koko joukkueelta virheetöntä tekemistä.

  Mitä pidemmälle kausi etenee, sitä herkullisemmaksi asetelma muuttuu. Millainen merkitys joukkueen peliesityksiin on sillä, että kokoonpanoon saadaan nykyisten pelaajien ohella samalla kertaa sellaiset ykköskorin hyökkääjät kuin Samu Vilkman, Jesse Pehu, Jesse Tetri, Mika Ijäs, Miikka Jäske ja Matias Väänänen? Ehkä ainakin kaksi ylivoimakentällistä? Pehu ja Tetri harjoittelevat jo joukkueen mukana, eikä heidän merkitystään joukkueelle pidä vähätellä.

  Puolustuksen leveyttä ja kokemusta alakerran toimintaan ovat tuoneet Teemu Jäsken ja Henri Åströmin paluu kaukaloon.

  EDIT: Miikka Jäske
   
 11. SFPerkele Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, H.K.H.
  Kokoonpanosta poissaolleet pelaajat ovat varmasti iso syy joukkkueen pelin yskimistä, mutta samalla ne ovat tarjonneet muulle pelaajistolle paikan näyttää oman kykynsä ja ennen kaikkea halunsa kantaa joukkuetta harteillaan. Näin onkin välillä käynyt, mutta kuitenkaan riittävän säännöllisesti. Onkin selkeää, että johtavia pelaajia, ennenkaikkea henkisesti johtavia tarvitaan kipeästi jäällä.

  Joukkueen pelaamisessa näkyy myös valitettavasti toisinaan löysyyttä ja jopa välinpitämättömyyttä. Ikään kuin ei oltaisi sata lasissa kun laatikossa ollaan. Pelataan pehmeästi ja huolimattomasti ja etenkin omassa päässä, paineen alla tai ei, huolimattomasti annetut syötöt ja kiekon purut ovat useasti aiheuttaneet takaiskumaalin. Hyökkäyksiin lähtö tapahtuu monasti aivan liian hitaasti. HKH:n kaltainen joukkue, jonka pitäisi olla luistimilla nopea, ei voi odottaa pärjäävänsä jos jo pääsy omalta puolustusalueelta on hidasta ja vaikeaa.

  Aivan oma lukunsa on sitten ylivoimapeli. Kiekko saattaa kyllä liikkua näppärän oloisesti, mutta aivan liian monta kertaa se tärkein, laukaus, jää tekemättä. Ja monasti se laukauskin sitten lähtee liian hitaasti, on löysä eikä päädy edes maalille asti koska vastustaja ehtii blokkaaman laukauksen. Mikäli ylivoimassa haetaan tulosta laukausilla viivalta tai B-pisteen kaarelta on monen asian parannuttava. Syötön laukaisijalle on oltava napakka ja nopea, nyt aivan liian usen blokkaajalla ei ole mitään kiirettä ehtiä peittämään laukaisulinjaa. Laukauksen itsensä on lähdettävä suoraan syötöstä, asettelu sun muu antaa vain vastustajan kenttäpelaajille ja maalivahdille lisää aikaa. Ja tietysti sen vedon on sitten suuntauduttava maalia kohden, ohi/yli menevistä tulostaululle harvemmin jää merkintää. Hyvänä puolena ylivoimapelaamisessa on ollut se, että nyt maalin eteen menee joku, yleensä Väänänen, jonka paikka isona äijänä onkin olla maskina ja lakaista irtokiekot maaliin, estelyistä välittämättä.

  Runkosarjaa on onneksi vielä jäljellä, mutta kovin kauaa e isaa enää kestää saada pakettia kuntoon. Pudotuspeleissä ei tämän hetkisellä pelaamisella pelata yhtä kierrosta pidemmälle.
   
 12. gran sport Jäsen

  Hyvää analyysiä SFPerkeleeltä HKH;n tämän hetken pelistä. HKH pelaa kuin Suomen maajoukkue, hallitaan peliä pitkiäkin aikoja mutta ei saada kiekkoa maaliin, usein edes ylivoimalla. Tämä ei ollut kehu =D
  Hyvää oli se, että tällä kertaa HKH sai kuitenkin tehtyä kaksi YV-maalia (vastustaja oli 12 min jäähyllä). HKH:lle 20 alivoimaminuuttia joista jälleen jokunen jäähy otettiin hyökkäyspäässä.

  Kiekko-Ahma esitti hyvää peliä, hienoja syöttöjä ja luovia, jopa ovelia hyökkäyskuvioita joilla HKH;n puolustus vietiin ajoittain ns. kahville. Ylivoimalla Kiekko-Ahma sai parilla pysty- ja poikittaissyötöllä revittyä HKH;n neliön auki jolloin viivalta lähti laukauksia, -heti, kovaa ja tarkasti.

  HKH jatkoi samaa vanhaa rataa, vastustajan maalin taakse ns. konttori pystyyn, näppärää syöttelyä edestakaisin, näennäistä hallintaa jonka päätteeksi yritetään saada kiekko "viemällä" maaliin. Se ei onnistunut tällä(kään) kertaa. Tietenkin osittain Kiekko-Ahman kumiukkomaisen maalivahdin ansiosta, äijä esitti välillä ihan Jarmo Myllysmäisiä otteita kuperkeikkoineen. On kuitenkin hieman huolestuttavaa, että ei osata tarvittaessa muuttaa peliä;
  - eikö osata lukea vastustajan peliä ja sopeuttaa omaa peliä sen mukaan?
  - eikö vastustajaa ja sen pelitapaa scoutata?
  - miksei käytetty aikalisää ja tilaisuutta pelin rauhoittamiseen ja virheiden karsimiseen?
  - alla oli 9-1 voitto, johtuiko SFPerkeleen mainitsema löysyys ja välinpitämättöyys tästä? Vaikea uskoa kun vastassa oli yksi sarjan kärkijoukkueista, mutta joku toistuva kuvio tuossa on.
  Yllä olevat asiat menevät tietenkin valmennukseen ja johtamisen piikkiin mutta voihan olla, että nykyisellä käytettävissä olevalla materiaalilla on vaihtoehdot vähissä.

  Kun katsoo tilastoja, niin useimmilla sarjan joukkueilla on pistetilastoissa yksi tai pari pelaajaa jotka ovat keränneet valtaosan pisteistä. Kun HKH;lla on rivistä pois niinkin monta avainpelaajaa niin on ymmärrettävääkin että tulosta on vaikea saada.
  Maalivahtien torjuntaprosentit ei tällä kertaa kummalaakaan ollut huippuluokkaa, tuolla tasolla neljä maalia ei riitä voittoon kun laukauksia tulee pelissä noin 30. Tällä kertaa ei kyllä kaikkea voi laittaa veskareiden päähän, kyllä puolustuksella oli oma osansa tuohon. Valtaosassa maaleja.

  Tällä pelillä pudotuspeleissä (uskon kuitenkin että HKH sinne pääsee) ei montaa peliä tarvitse pelata, kevätvapaat koittaa aikaisin.
   
 13. MM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekkomaajoukkue Torinossa 2006, HKH
  Joukkue menee peleihin pelaajilla, joita on käytettävissä. Poissaolojen myötä muille tarjoutuu luonnollisesti enemmän peliaikaa. Huutoon on monelta osin vastattu, joskin noita edellä mainittuja kuprujakin otteissa kiistatta näkyy.

  Viimeisimmässä otteluissa Miikka Jäske on nostanut esityksensä jäällä tasolle, jossa hän todellisuudessa pystyy pelaamaan. Olisiko kahden viimeisimmän pelin pisteet jossain kahdeksan paikkeilla? Jääkiekkoliiton tilaston mukaan hän on kaikessa hiljaisuudessa ottanut paikkansa joukkueen toiseksi kovimpana pistemiehenä.

  Alkukaudesta kovaa jälkeä tehneen Juho Laitisen tehokäyrän kulmakerroin pienieni - jos en väärin arvioi - suunnilleen niihin aikoihin, kun Pehu jäi sivuun. Tässä on yksi peruste odotella poissaololistan lyhenemistä.

  Nähtäväksi jää, miten tänään ykkösketju Jäske-Latinen-Lievonen onnistuu. Kahdelta jälkimmäiseltä edellytetään kykyä reagoida siihen, kun Jäske perustaa toimiston vastustajan maalin taakse.

  Kakkoseksi kasattuun Uutinen-Viikinkoski-Väänänen on sisällytetty luisteluvoimaa ja snaipperi. Odotan mielenkiinnolla sen näkemistä, miten yhteityö toimii.

  Kolmosessa on käsiä, kun Lepola saa seurakseen kauden ensimmäisen sarjaottelun pelaavan Tetrin ja Pyyhtiän. Peluutuksesta en tiedä, mutta käyttäisin kolmosen sentteriä mahdollisissa yv-tilanteissa - rakentaisin siis yv-kentälliset näiden peruskonstruktioista poiketen.

  Tikka-Hägänen-Aarola-ketjussa on kokemusta ja liikettä. En muista Hägäsen edellisinä kausina sentterin roolissa pelanneen, mutta näkemyksni mukaan tehtävä sopii hänelle hyvin.

  EDIT: Kokoonpano löytyy ainakin täältä >> https://www.facebook.com/pages/Hoki-Klupi-Hyvinkää-HKH/222629557797806?fref=nf
   
  Viimeksi muokattu: 31.01.2015 klo 11.43
 14. SFPerkele Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, H.K.H.
  Viimmoset puolitusinaa matseja runkosarjasta on enää jäljellä, ja katsetta voi alkaa jo hieman luomaan myös pudotuspelejä kohti.

  Avainpelaajia aletaan saamaan takaisin kokoonpanoon, ensin viime viikolla Tetri ja ny Pehu, ja tämä ei voi olla näkymättä positiivisesti joukkueen pelissä. Vaikka sota ei saa kaivata yhtä miestä, ja possaolot antavat vain muille mahdollisuuden nostaa omaa panostaan, on jokaisessa joukkueessa aina pelaajia, jotka tuovan joukkueen peliin enemmän kuin vain yhden pelaajan pelipanoksen. Nämä pelaajat saavat omalla suorituksellaan ja esimerkillän myös muut löytämään sen pienen, usein ratkaisevan lisän omaan peliinsä, sillä heidän rinnallaan ja edessään kukaan ei kehtaa olla antamatta absoluuttisesti kaikkeansa. Ja yleensä juuri tätsä syystä he kantavat "C" -kirjainta rinnassaan.

  Olisiko viime ottelu ollut jo merkki siitä, että parjaamani ylivoimapeli olisi loksahtamassa uomiinsa, kun YV:llä lamppu syttyi kolmasti? Sitä sietää toivoa, sillä niinkuin kaikkialla toitotetaan on erikoistilanne pelaaminen monasti se ratkaiseva tekijä muutoin tasaisissa otteluissa. Yhta tärkeää kuin ylivoimalla onnistuminen on omien jäähyjen minimointi, sillä samaisessa ottelussa myös vastustaja rokotti jäähyistä tehden kaksi maalia Klupin pelaajan ollessa istunnolla ja viellä kolmannen siirretyn rangaistuksen aikana.

  Kuluva viikonloppu kertoo paljon joukkueen tilasta ja tasosta. Täydet pisteet molemmista otteluista loisi hyvän pohjan pudotuspeleihin valmistautumiseen sekä varmistelisi pikuhiljaa paikkaa sarjataulukossa 4 parhaan sakissa.
   
 15. SFPerkele Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, H.K.H.
  Nonniin, viikonlopun ottelut on pelattu ja täydet 6 sarjapistettä on niistä saaliina. Kahden ottelun maaliero 15-4 jättää melkoisen hyvän maun suuhun ja herättäälupauksia siitä, että joukkueen peli on menossa oikeaan suuntaan. Paljon parjaamani ylivoimapeli jatkoi siitä mihin edellisviikonloppuna jäi kun äijät nakuttivat viidesti YV:llä. Jos tämä on, niinkuin toivon, pysyvä olotila YV-pelille, tietää se vastustajille vaikeuksia monellakin tasolla. Ylivoimapelillä voidasan ratkaista otteluita mutta sen lisäksi vastustaja ei ehkä uskalla käydä Klupin pelaajien päälle aivan pahimmalla intensiteetillä jäähyjen pelossa ja tämä antaa jalalla nopeille klupilaisille sen pienen lisätilan tuoda kiekko hyökkäysalueelle.

  Pehun paluun myötä koottu ykkösketju on osoittanut vaarallisuutensa. Kahdessa pelissä tehot (Pehu 1+6, Väänänen 4+4, Jäske 3+5) ovat sangen vakuuttava osoitus kolmikon vaarallisuudesta. Jesse Tetri alleviivasi myös paluunsa kokoonpanoon tänään tehoilla 1+3 ja siinä mukana Lepola (3+2) ja Viikinkoski (3+3) näyttivät kykenevänsä kantamaan vastuuta tarvittaessa. Kun tähän lisätään vielä poissaolleet pelimiehet Samu Vilkman ja Mika-Matti Ijäs, unohtamatta Juho Laitista, alkaa hyökkäyskalusto olemaan sangen tulivoimaista.

  Joonas Lindbergin paluu tolppien väliin on hyvä asia joukkueelle. Tosin tänään Lindberg pelasi muutaman kerran hieman yli-innokkaasti kiekkoa maalin takana ja ainakin toinen Kisa-Eaglesin maaleista meni kyllä täysin hänen piikkiinsä, mutta kaikkea tätä tasapainotti muutama avaintorjunta sekä sokerina pohjalla syöttöpiste HKH:n kymmenenteen maaliin.

  Runkosarjaa on nyt kaksi viikonloppua ja 4 peliä jäljellä, enkä ainakaan minä odota pudotuspelejä enää niin pelokkaissa tunnelmissa. Joukkueen kuntokäyrä on ylöspäin ja näillä otteilla on lupa odottaa hyvää kiekkokevättä!
   
 16. MM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekkomaajoukkue Torinossa 2006, HKH
  Lisäyksenä totean, että Jäsken tehot alkoivat näkyä mielestäni pari peliä ennen Pehun paluuta. "Kuntoajoitus" näyttäisi siis onnistuneelta.

  Näyttäisi siltä, että Jesset ovat paluunsa myötä suoneet mahdollisuuden rakentaa kaksi todella tulivoimaista ketjua. Kun reservissä on vielä potentiaalia tyyliin Vilkman, Ijäs, Pyyhtiä ym., kevääseen voi katsella toiveikkaasti.
   
 17. MM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekkomaajoukkue Torinossa 2006, HKH
  Runkosarjan hyvän loppurutistuksen jälkeen lohkon kakkossijan saavuttanut hyvinkääläisryhmä jatkaa tänään vieraissa pudotuspelejä. Kotona niitetyn voiton jälkeen odotettavissa on tasainen vääntö, jonka lopputuloksesta on mahdoton lausua varmaa.

  HKH:n kokoonpanossa on hienosäätöä, mutta sillä voi olla erittäin suuri merkitys joukkueen esitykseen. Jostain syystä keväällä huikean vireen löytänyt Miikka Jäske on pois kokoonpanosta. Äkkiseltään voisi sanoa, että hänelle olisi hankala löytää korvaajaa. Nyt sellainen on kuitenkin saatavilla: ykkösketjuun on ilmoitettu Samu Vilkman, näinä vuosina joukkueen henkinen ja pelilinen johtaja. Sekä runkosarjaa että pudotuspelejä HKH:ssa yli kahden pisteen keskiarvolla takonut pelaaja sentteri saanee tänään paljon vastuuta taskentällisin ja kaikissa erikoistilanteissa. Poikkeustilanteissa enää Tetriä ei välttämättä tarvitse laittaa Pehun kanssa samaan aikaan jäälle, koska ykkösessä on nyt kaksi aloitukset osaavaa pelaajaa.

  Kakkosessa on kiekollista taitoa ja jalkoja. Nyt rosterin syvyydestä kertoo se, että kolmosessa pelavat Lievonen, Laitinen ja Ijäs! Pakkiparit ovat huippuluokkaa. Hirvonen tuo lisää luisteluvoimaa ja kiekollista osaamista muutenkin vahvalta näyttävään alakertaan.

  Nyt jännittämään, millä asenteella illan koitokseen ryhdytään.

  EDIT: kirjoitusvirhe
   
 18. SFPerkele Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, H.K.H.
  Miikka Jäske jättää rosteriin suuren aukon. Mutta aukkoja on ollut kokoonpanossa koko kauden ja joukkueesta on löytynyt kuitenkin uusia vastuunkantajia. Vaikkakaan ei voitane sanoa että yksikään pelaaja olisi koko kauden ajan nostanut rooliaan, on yhden hiipuessa toinen löytänyt uuden vaihteen pelaamiseensa. Pelaajien kuten Laitinen, Lepola, Viikinkoski ja Lievonen tuodessa ehkä jopa odotettua suurempaa panosta joukkueen suoritukseen, on helpottavaa todeta, että jopa Jäskeen poissaollessa saa Klupi kasaan kolme selvästi hyökkäysvoimaista ketjua.

  Myös puolustuspäästä löytyy apuja hyökkäyksen tukemiseen kaikissa kolmessa parissa. Tärkeää kuitenkin on välttää ensimmäisessä ottelussa näkyneet lukuisat megalomaaniset virheet avauksissa, sillä ei voida odottaa etteikö vastustaj aalkaisi niistä rokottamaan kovalla kädellä. Kiekko pitää saada nopeasti liikkeelle, vauhtiin päästessään Klupin hyökkäystä on vaikea sääntöjen rajoissa pysäyttää. mutta siihen tosiaan tarvitaan se ensimmäinen, vastustajan karvauksen ohittava syöttö omille.

  Hyökkäyspäässä olisi vielä suoraviivaistettava peliä. Joka ketjussa olisi jonkun ajettava aina röyhkeästi maalille. Tällöin kiekkoa ylös tuotaessa tai jos se voitetaan kulmaväännöstä voi kiekollinen pelaaja oletusarvoisesti nopeasti heittää kiekkoa maalille tietäen, että siellä on oma pelaaja yrittämässä maalintekoa.

  Ja sitten vielä se hermokontrolli ja jäähyjen välttäminen. Ekassa matsissa vastustaja paukutti kaksi kolmesta maalistaan YV:llä. Boxista ei matseja voiteta, mutta ne voidaan kyllä hävitä. Oma YV kuosiin, mies maalille maskiin ja lakasemaan irtokiekot rysään, laukaukset kohti maalia ja nopeasti turhia leipomatta ja asettelematta, nopealla kiekon liikotteluja AV-neliö epäjärjestykseen niin kyllä se siitä.

  Veikkaus: 4 - 5 jatkoajalla
   
 19. MM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekkomaajoukkue Torinossa 2006, HKH
  Ensimmäisen pudotuspelikierroksen jälkeen HKH näyttäisi saaneen ryhtiä pelaamiseen ennakoidulla tavalla, kun rosteriin on saatu leveyttä. Joukkueen sisäisen pistepörssin kärjessä ovat vasta jokin aika sitten kentiulle palanneet Pehu ja Tetri seuranaan koko kauden tehokkaasti pelannut Väänänen sekä kaksi aikuisten sarjan noviisia. Kun ottaa huomioon nuorison ennakkoluulottoman marssin vastuunkantajiksi, ratkaisijoita alkaa löytyä kolmesta tai jopa neljästä ketjusta, kun lauantaiseen kokoonpanoon löydään vielä Jäske mukaan.

  Mielenkiinnolla seuraavaa ottelua kohti.
   
 20. MM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekkomaajoukkue Torinossa 2006, HKH
  Tänään pelataan ensimmäinen välierä. Kokoonpanotiedon perusteella HKH:lla on jaloilla kenties historiansa kovin miehitys. Ratkaisijoita löytyy neljästä ketjusta.
   
 21. SFPerkele Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, H.K.H.
  Nyt ei ehdi analyysinpoikasta ottelusta kirjottamaan. Mutta veikkaus on, että pudotuspelikipsi on murrettu, ja jäälle luistelee nopea ja päättäväinen Klupi.

  Veikkaus: 6-3
   
 22. MM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekkomaajoukkue Torinossa 2006, HKH
  Välieräavaus kotona näytti tarkalta pudotuspelikiekkoilulta, mutta yleisilmeeltä epäilystä ei ollut siitä, kumpi joukkue toimi kapellimestarina. HKH pystyi vyöryttämään peliä vastustajan päätyyn juuri niillä neljällä ketjulla, jotka otteluun oli kasattu; kolmonen ja nelonen eivät olleet mitään jarruketjuja. Jos Klupi pelaa samalla ilmeellä, ottelusarja päättyy lauantaina.
   
 23. MM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekkomaajoukkue Torinossa 2006, HKH
  Toinen välieräottelu jatkui siitä, mihin edellinen päättyi: HKH vei peliä jokaisella neljällä ketjulla 60 minuutin ajan. Uplakers ei käytännössä saanut kertaakaan systemaattisesti rakennettua hyökkäystä. Ilmeisesti hyvinkääläiset pystyivät liikkumaan pienessä kaukalossa niin vikkelästi, että kiekon heittäminen hyvinkääläispäätyyn ei tuottanut kovin ylivertaista tulosta. Kotijoukkue teki maalinsa loistavalla viimeistelytaidolla paikoista, jotka sille avautuivat. - HKH:n kokoonpanosta puuttui ykkösmaalintekijä Matias Väänänen.

  Uusi sarja alkaa huomenna. HKH on saanut pelin uomiinsa, sairasosastolta on palattu jäälle ja kauden alussa asetettu päämäärä on kahden voiton päässä.
   
 24. poppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Voi, voi Hoki klubi. Olisitte ilmoittaneet jo kauden alussa, että tässä vain pelaillaan, eikä ole aikomusta pyrkiä eteenpäin.
   
 25. gran sport Jäsen

  Ei kai tuo pelkistä aikomuksista ole kiinni. Sitoutuminen Suomi-sarjaan vaatii tietynlaisia taloudellisia panostuksia ja jos sponsorit, tukijat, lipputulot jne. jne. eivät tälläista päätöstä tue niin siirtyminen ylemmälle sarjatasolle on utopiaa.
  Näinä ankeina aikoina esim. sponsorituen saaminen yrityksiltä on kiven alla. Kauden läpivieminen Suomi-sarjassa vaatinee budjetin joka luetaan mieluummin sadoissa tuhansissa kuin kymmenissä tuhansissa Euroissa. Asiasta sen enempää tietämättä, uskoisin että tässä on tullut kylmät realiteetit vastaan kun asiaa on seurassa pohdittu.