Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Hoki Klupi Hyvinkää

Viestiketju osiossa 'Muut suomalaiset sarjat' , aloittajana MM, 28.08.2010 klo 08.52.

 1. MM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekkomaajoukkue Torinossa 2006, HKH
  Alueellisessa aviisissa, Aamupostissa on tänään juttua uudesta hyvinkääläisestä jääkiekkojoukkueesta. Joukkue on Hoki Klupi Hyvinkää.

  Vaikka seura vasta aloittaa toimintansa jäillä, ryhmä pääsee suoraan 3. divisioonaan. Lehden mukaan säännöt sallivat "pikanoston" ilmeisesti pelaajalistan ja taustan perusteella. Joukkueen tavoite on nousta 2. divisioonaan.

  Nopea googletus paljasti seuralla olevan kotisivunkin.

  Ryhmässä on eräitä takavuosien hyvinkääläisnimiä: Joonas Lindberg, Jesse Pehu, Janne Lehtinen...

  Tsemppiä ryhmälle. Seurataan mielenkiinnolla hyvinkääläisen kiekon kehitystä!
   
 2. adidasler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
  Tuon uuden Hyvinkääläisen joukkueen ilmaantuminen tuli kyllä aivan puun takaa. Äkkiseltään arvioituna oli täysin oikea ratkaisu päästää joukkue suoraan 3. divariin. Pelaajalistassa on (jo) tällä hetkellä monta vanhaa tuttua, jotka ovat viimeistään joulun tienoilla liekeissä ja saattavat jopa nostaa porukan ryminällä sarjaporrasta ylemmäs.

  Toivotan onnea Hyvinkään pojille! On ilo huomata, että sielläkin jaksetaan taas uskoa pitkäjänteiseen työhön.
   
 3. Larssoni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool, lahjakkaat urheilijat
  Jepjep! Onpas aas Hyvinkään jääkiekkoilu voimissaan! Juurikun Hyvinkään Storm nousi 3 divisioonaan, niin nostetaan tämmönen nimihirviö samaan divariin. Joukkuueen rosterikaan nyt ei kuitenkaan näytä nyt niin erikoiselta, jos ottaa kolme pelaajaa pois (Lindberg, Lehtinen, Pehu).

  Mielenkiintoisia otteluita luvassa. Samaan lohkoon on tarjolla muuan Karhu-kissat, joka haki huhejan mukaan 3-divaripaikkaa viime vuonna, mutta ei saanut jääkiekkoliitolta sitä ja joutuikin aloittamaan urakkansa aina 5-divisioonasta-asti.

  Mielenkiinnolla odotetaan miten keskinäiset ottelut sujuvat. Oletan kuitenkin nykyään paremman juniorituotannon omaavan Karhu-kissojen lähtevän suosikkina sarjaan. Onnea kuitenkin Hyvinkään Hoki klubille! Kysymyksenä joukkueen asioista paremmin tietäville; Onko joukkueella valmentajaa ja jos on niin kuka?
   
 4. Lättfil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Joo mielenkiintoinen joukkue kolmoseen. Voisi muutenkin yrittää tänä vuonna pistää jonkunlaista keskustelua kolmosen tapahtumista.
   
 5. Stamkos911 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK & Russian Players
  Lainaus:
  Valmentajaa joukkueella ei ole ja sellaista ei tähän hätään kaivatakaan. Talkoohengellä mennään matsitkin.
   
 6. JAgE Jäsen

  Tässä vielä Aamupostin verkkoversion tarina: Hoki Klupilla kovat tavoitteet

  Ja tässä otteluohjelma: H.K.H.

  Kuten uutisessakin mainitaan, pelit ovat todella huonoon aikaan, myöhään torstai-iltaisin. Muutenhan joukkueen edesottamukset kiinnostavat.
   
 7. MM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekkomaajoukkue Torinossa 2006, HKH
  Ensimmäinen harjoitusottelu takana

  Ensimmäinen harjoitusottelu HeTiä vastaan päättyi hyvinkääläisten 18-1-voittoon. Vajaamiehisinä (kolme vaihtomiestä) pelanneet vastustajat jäivät kotijoukkueen jyrän alle.

  Osan ottelua seuranneena sanoisin, että HKH:ta ei vielä päästy kunnolla testaamaan. Joitain lupaavia viitteitä jäällä oli kuitenkin havaittavissa: HKH:n pelaajien liike oli hyvä ja yhteispeli toimi ajoittain mallikkaasti. Oli mukava nähdä Lehtisen aloitustaitojen olevan tallella.
   
 8. Lättfil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  H.K.H:n kovin kipakumppani omassa lohkossaan, eli Karhu-Kissat osallistui viime lauantaina KerHon Keravalla järjestämään turnaukseen. KerHohan itse pelaa 3.divarin 3.lohkossa. Karhu-Kissat-KerHo päättyi 2-3, peliaika oli turnausmuotoinen eli 2x20 min, joka jäi vähän vajaaksi kokonaispeliajan takia, joka oli maksimissaan 50 min. Muut pelit KaKi taisi voittaa. KerHonkin se voitti 5. divarissa viime vuonna 12-1, mutta Keravalaiset ovat tehneet muutaman täsmähankinnan kesällä ja peli alkaa asettua uomiinsa. Toisaalta ikinä ei noissa peleissä tiedä millaisen nipun vastustaja on saanut jalkeille.
   
 9. MM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekkomaajoukkue Torinossa 2006, HKH
  Toisessa harjoitusottelussa kaatui Bewe 3-5. Peli käytiin "vaatimattomasti" Helsingin DDR-hallin päänäyttämöllä :) Tulos ottelukommenteineen löytyy HKH:n nettisivulta, kuten edellisenkin ottelun osalta.

  Seurasin iltaottelua ensimmäisen erän. Se oli hyvinkääläisiltä vahvaa peliä. HKH teki ensimmäisen maalin 11 sekunnissa. Lehtinen (?) pääsi hyökkäyssiniviivan jälkeen poikittaisliikkeeseen, josta ampui tarkan vedon reppuun. 0-2 tuli jossain parin minuutin kohdalla ja 7-8 minuutin paikkeilla taululla oli jo 0-3.

  Yv näyttää toimivan. Hyökkäysarsenaali toimii. Alakerran peli pysyy hyvin kasassa. HKH:n otteissa ei ole nähtävissä alakerran juoksemista. Lisäksi ounastelen, että Lindberg tulee esittämään tärkeää roolia alkavalla kaudella.
   
 10. MM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekkomaajoukkue Torinossa 2006, HKH
  Sarjakausi alkoi

  HKH:n sarjakausi käynnistyi kotiottelulla PUSia (Polyteknikkojen urheiluseura?) vastaan. Vaikka vieraat aloittivat maalitehtailun 0-1-osumalla, ottelu kulki loppuun hyvinkääläisten ohjaksissa. Loppulukemat 10-3 eivät selittelyjä kaipaa.

  Peli käytiin tuomarikaksikko Ahokas-Matikainen tarkan linjan mukaan. Vierailijat joutuivat minuuttitolkulla ensimmäisessä erässä alivoimalle. Tasoitusta touhuun saatiin sittemmin, kun hyvinkääläisetkin ryhtyivät kuluttamaan penkkiä.
   
 11. JAgE Jäsen

  Sekavia kirjoitelmia avausottelusta

  Lainaus:
  Juu, ihan positiivinen alku. Paljon on toki parannettavaa, mutta eipä varmaan jäätreeniäkään ole alla kovin paljoa (vai onko?). Numerot olisivat voineet olla paljon karummatkin, mutta jonkinlainen velttous maalipaikoissa etenkin ottelun alkupuoliskolla piti pelin näinkin tasaisena.

  Pelaajista jäivät lähinnä mieleen ykkösketjun Janne Lehtinen (voitti kaikki(?) aloitukset ja teki jokusen maalinkin) ja Jesse Pehu (kunnostautui maalipaikkojen tuhlailijana, teki kuitenkin (ainakin) yhden) sekä puolustaja Teemu Seppälä. Itse asiassa näistä parikymppinen Seppälä vakuutti ja ilahdutti minua eniten. Ei toki muillekaan pelaajille risuja anneta, mutta nämä nyt vain tällä kertaa osuivat eniten silmääni.

  Tästä on hyvä jatkaa ensi viikkoon, jolloin vastaan tulee avausottelunsa maalein 10-2 voittanut Karhu-Kissat. Kissoilla on tätä ennen vielä toinenkin peli, mutta H.K.H pelaa seuraavan kerran siis vasta torstaina.

  Ja ai niin, yleisöä jäähallin kylmillä lauteilla oli yllättävän paljon.
   
 12. JAgE Jäsen

  Vielä avausottelusta...

  Kun nyt PUS-ottelun tilastot ovat tulleet, niin laitetaan tännekin ylös ottelun tehomiehet:

  Janne Lehtinen 2+3
  Henri Åström 2+2
  Teemu Seppälä 0+4

  Kaikkiaan 11 H.K.H-pelaajaa sai pisteitä.
   
 13. Stürmer Jäsen

  Näyttää Hoki Klupin murskavoitto vaihtuvan kunnon selkäsaunaksi. Ottelu H.K.H Karhu-Kissat näyttää olevan toisen erän jälkeen 0-7. Laukaukset kahden erän jälkeen kissoille 44 - 21.

  Joku ottelua paikan päällä seurannut voisi kertoa huomenna pelistä hieman tarkemmin?

  Löytyykö III-Divisioonan etelälohkoille omaa keskustelua?
   
 14. Stürmer Jäsen

 15. JAgE Jäsen

  H.K.H - K-Kissat 0-9

  Loppunumerot eivät paljon selittelyjä kaipaa. Hyvinkääläisten revanssi (harjoitusmatsissa tappio) jäi suorastaan pannukakuksi. PUS-ottelun läpsyttelyyn verrattuna tässä pelissä intensiteetti ja tunne olivat aivan eri tasolla, ja valitettavasti H.K.H ei pysynyt pelissä mukana. Karhu-Kissat oli tälle tasolle taitava ja hyvin organisoitu joukkue.

  Ensimmäinen erä lupaili vielä tasaväkistä ottelua, mutta ensimmäisen erän ja jäädytystauon välisellä kympillä isäntien peli loppui ihan totaalisesti. Vaikka toisen erän ensimmäinen jäähy tulikin vasta ajassa 28.44, H.K.H oli täysin yössä ja pelasi kuin alivoimalla. Maalivahti Joonas Lindbergiä kävi vähän sääliksi, kun oma joukkue oli paikalla vain fyysisesti. Kissojen yhdeksästä maalista varmaan vähintään kuusi laitettiin (puoli)tyhjään reppuun (eli ei niitä apuja saanut kolmannen erän pelannut Olli Mannerjokikaan).

  Lindberg oli muuten selvästi H.K.H:n paras pelaaja. Ilman häntä numerot olisivat voineet olla tuplasti rumemmat. Kenttäpelaajista ainoastaan ykkösketju Pehu-Lehtinen-Väänänen sai oikeasti painetta vastustajan päätyyn. Mutta maalit jäivät tekemättä, vaikka loistavia paikkoja oli enemmänkin.

  Paljon muuta ei pelistä mieleen jäänyt. Yleisöä oli taas paljon (ekassa pelissä 177, nyt 252) ja tuomareilla ei ollut paras päivänsä. Käsi olisi voinut nousta paljon useammin.
   
 16. Stürmer Jäsen

  Katsojaluvut on kyllä erittäin kovia, kun ottaa huomioon ottelujen huonon alkamisajan ja sarjatason. Vertailuksi voisi ottaa II-Div etelä lohkon, jossa yleisöka on 71 ja suurin yksittäinen yleisömääräkin vain 138.

  Seurataankohan Stormin kotipelejäkin perjantaisin 21.30 yhtä kovalla mielenkiinnolla?
   
 17. MM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekkomaajoukkue Torinossa 2006, HKH
  Ottelusta Karhu-Kissoja vastaan ei juuri kerrottavaa jälkipolville jää. HKH oli jokseenkin mukana ensimmäisessä erässä, mutta näytti siltä, että kissojen liike toisessa erässä oli hyvinkääläisille liikaa. Liikettä oli niin paljon, että vaikka HKH olisi parhaista paikoistaan onnistunut ottelun alkupuolella maalinteossa, vauhdissa ei ehkä olisi loppuun asti pysytty.

  Ehdotonta myrkkyä HKH:n puolustukselle olivat kissojen hyökkäysalueen poikittaissyötöt ja -liikkeet. Poikittaissyötöillä reviittiin HKH:n alakerta pahasti auki. Jonkun Kim Sjöblomin tasoisen - edelleen - loistavasti liikkuvan puolustajan poikittaisliike ja valelaukaukset tuottivat hyvinkääläisten alakerrassa ongelmia, kun Lindberg tulee tapansa mukaan voimakkaasti vastaan.
   
 18. JAgE Jäsen

  Lainaus:
  Ei kuulu tähän ketjuun, mutta eilen Stormin ensimmäisessä kotiottelussa 94 katsojaa. Eli ei yhtä paljon kuin H.K.H:n peleissä, mutta todella hyvin kuitenkin. Ilmeisesti Hyvinkäällä olisi tilausta kovemmankin sarjatason joukkueelle.
   
 19. JAgE Jäsen

  Hoki Klupin nettisivujen mukaan joukkue on tänään voittanut vierasottelussa SEURAn maalein 4-14. Tilastoja tai mitään muutakaan tietoa ottelusta ei vielä ole.
   
 20. MM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekkomaajoukkue Torinossa 2006, HKH
  Ainakin maaleja näissä kolmosdivarin peleissä tehdään. HKH on pisteiden valossa aloittanut kauden asiallisesti, joskin Kissat-ottelu jätti toivomisen varaa.

  Seuran nettisaitilla on lyhyt kuvaus sunnuntaisesta ottelusta. Mutta tilastoja ei edelleenkään taida löytyä.
   
 21. JAgE Jäsen

  Hoki Klupi hävisi eilen Paloheinässä KoPolle 6-4. Lehtinen teki heti alkuun kaksi maalia, mutta sen jälkeen H.K.H joutui takaa-ajajaksi.

  Mutta mutta, mikä kumma siinä on, että vieläkään ei SEURA-H.K.H -ottelusta ole tiedossa mitään muuta tilastoa kuin lopputulos? Tosin, eihän ottelusta ole kulunut kuin vasta 16 päivää, joten ihan turhaan täällä hikeennytään. Internet-aikakaudella nämä hommat vain tuppaa kestämään, eikä kustiltakaan voida odottaa nopeampaa polkemista...
   
 22. MM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekkomaajoukkue Torinossa 2006, HKH
  Harmillinen tappio. Tulos sinänsä merkitsee kuitenkin sitä, että aika tasapäisesti HKH taistelee Karhu-Kissoja lukuun ottamatta sarjassa muiden menestyjien kanssa.

  Jos katsojatilastot pitävät kutinsa, niin HKH:lla taitaa olla eniten yleisöä otteluissaan :)
   
 23. JAgE Jäsen

  Tavastia - H.K.H 4-7

  Hoki Klupi kävi eilen toistamiseen vierailulla Paloheinässä, ja tällä kertaa voitto irtosi maalein 4-7. Ottelun tehomies oli jo avauserässä hattutempun tehnyt Jesse Pehu. Torjuntatilastoja ei löydy lainkaan, joten ottelun yleiskuvasta ei ole käsitystä edes sen vertaa.
   
 24. MM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekkomaajoukkue Torinossa 2006, HKH
  HKH - Tractors 6 - 4

  Kotivoitto saatiin alimiehitetystä vastustajasta. Näyttäisi siltä, että HKH voittaa pisteitä puolivaloillakin pelaten - hyökkäyspäässä olisi ollut mahdollisuuksia useampaan lisämaaliinkin, ja kun tarpeettomat jäähyt karsitaan pois ja alivoima saadaan kuosiin, niin vastustajallekaan ei tarvitse antaa noin kolmen YV-maalin tasoitusta.

  Väkeä "Hyvinkää Areenassa" oli jälleen mukavan reilusti. Noin fiilispohjalta heitettynä porukkaa taitaa olla yhtä paljon katsomossa kuin heikoimpina aikoina Mestiksessä Ahmoilla.
   
 25. JAgE Jäsen

  Lainaus:
  Oli kyllä todella surkea esitys. Vaikkei panosta paljon olisikaan, niin kyllä yhdeksällä jätkällä pelaava vastustaja pitäisi tyrmätä isolla kädellä. Maalipaikkoja tosiaan oli paljon, mutta viimeistelyt olivat semmoista läpsyttelyä, että välillä luuli olevansa ringettematsissa.

  Vastustajasta on sanottava sen verran, että Timo Pieninkeroinen on aika äijä. Pienemmällä kuormituksella olisi varmaan yksinään ottanut pisteet Tracktorsille. Suvereenisti ottelun paras pelaaja.

  Tällä viikolla vastassa vielä Red Wings, ja sitten alkusarja onkin ohi.