Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Hoki Klupi Hyvinkää

Viestiketju osiossa 'Muut suomalaiset sarjat' , aloittajana MM, 28.08.2010 klo 08.52.

 1. engångIFKalltidIFK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Hoki Klupi oli kaatanut tänään Helsingissä BeWen jatkoajalla 3-4! En päässyt matsia katsomaan mutta joku ketä näki pelin voi kertoa siitä lisää?
   
 2. MM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekkomaajoukkue Torinossa 2006, HKH
  Bewe - HKH 3 - 4

  HKH aloitti Suomi-sarjan vierasotteluparilla ja tuloksekkaasti. Viisi pistettä avauskierroksilta siivittivät hyvinkääläiset lohkon kärkeen.

  HKH jatkoi sunnuntaina samalla sykkeellä, johon peli Porvoossa ratkesi. Tällä kertaa kellot pysäytettiin 50 sekunnin kohdalle kapteeni Samu Vilkmanin näyttäessä esimerkkiä, mihin suuntaan tällä kertaa kuljetaan. Maalin syötti Tuomo Hirvonen, jonka otteet läpi pelin hipoivat täydellisyyttä.

  Toisen erän alkuun HKH teki kaksi maalia. Ensimmäinen niistä onnistui ylivoimalla viimeistelijänä juuri Hirvonen Jari Niemen ja Jesse Pehun tarjoilusta. Kauan ei nokka tuhissut, kun verkko heilui uudestaan. Tekijänä tällä kertaa kakkosketjun Jesse Tetri saatuaan syötön Mika-Matti Ijäkseltä ja Riku Pyyhtiältä. Bewellä oli konseptit tässä vaiheessa niin sekaisin, että tilannetta lähdettiin landaamaan aikalisällä.

  Vauhdikkaassa kakkoserässä HKH:lla oli saumansa jatkaa lentoa. Toisin kuitenkin kävi. Ijäksen kampituskakkosen aikana isännät saivat ison vaihteen silmään ja kavennuksen aikaiseksi.

  Toinen erä oli päätuomarin valitseman linjan takia ajoittain ikävää nähtävää. Olisi mukavaa, jos ottelussa pelattaisiin kiekkoa ja vähäpätöisten "rikkeiden" lisäksi kentältä poistettaisiin ajoittain vähäksi ajaksi pelaaja, jonka mailankäyttö ei tähtää kiekon siirtämiseen vaan esim. vastustajan kyljen tai selän loukkaamiseen. Stadilaissyntyisenä katsojana voi kokea myötähäpeää, jos stadilaisryhmä yrittää tällaisella "kovalla" pelillä ja mussuttamisella saada jotain positiivista aikaiseksi. Let's play hockey!

  Kolmannessa erässä vauhti jatkui. Viiden minuutin kohdalla Bewe onnistui toisessa kavennuksessa. Reilu viisi minuutti ennen loppua HKH pelasi ylivoimaa tyypillisellä yv-ryhmityksellä. Ja jos kentällä on yksi puolustaja ja merkkauspeli ei alakerrassa ehkä toimi, vastustaja saattaa kävellä sisään tuhoisin seurauksin.

  Jatkoajalla homman paketoi Ahmojen A-juniori Juho Laitinen Jesse Tetrin syötöstä. Reimu raikasi.

  Muutama detalji...

  Paitsio ei ollut tahallinen, vaikka "paitsio"-huutojen saattelemana hyökkäävä pelaaja luisteli vastajan maalin taakse saakka koskien kiekkoon puolustavan pelaajan luona.

  Ikävin episodi mailan suruttomasta käytöstä nähtiin kolmannen erän viime metreillä. Pelitilanteen jälkeen bewepakki antoi poikittaista aloillaan seisseelle Pehulle. Erotuomaria ei tämäkään jälkipeli kiinnostanut. Pehu ei pelannut enää ottelussa.

  Bewen coach. Marko, jos et ole tyytyväinen näkemääsi kentällä, opettele muita keinoja turhautumiesi käsittelyyn - älä riko vastustajavalmentajan fyysistä koskemattomuutta. Pelaajistosi heijastaa omia toimintamallejasi. - Erotuomaria ei tämäkään episodi (tietenkään) kiinnostanut.
   
 3. JAgE Jäsen

  MM:lle suuri kiitos otteluraporteista. Valitettavasti en itse viikonlopun vieraspeleihin päässyt, joten huuli pyöreänä jouduin ihastelemaan tuloksia tulospalvelusta.

  Todella hienosti ja yllättävästi alkoi Hoki Klupin taival ylemmässä sarjassa. Toivottavasti meno jatkuu samanlaisena. Ensi viikonloppuna on sitten kaksi kotipeliä, joiden väliin jää ehkä noin 15 tuntia lepoaikaa (sisältäen loppu- ja alkuverryttelyt).
   
 4. Jimmy Jäsen

  Lainaus:
  Onhan. paitsioasemassa olevan pelaajan on poistuttava hyökkäysalueelta välittömästi, ilman että edes yrittää karvata kiekkoa. Paitsio voidaan viheltää tahalliseksi jos pelaaja luistelee kiekkoa kohti tai yrittää ottaa sitä, samalla kun (linja)tuomari huutaa paitsiota.
   
 5. MM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekkomaajoukkue Torinossa 2006, HKH
  Lainaus:
  Juurikin näin. Totesin vain kirjoitukseni "havaintoja kentän laidalla" -tyyppisessä osiossa, miten linjatuomarit tapauksessa menettelivät. Heidän mielestään tilanne ei ollut tahallinen paitsio. Taisin epäonnistua yrityksessäni verhoilla kritiikkini illan tuomaritoimintaan.
   
 6. MM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekkomaajoukkue Torinossa 2006, HKH
  HKH - Ketterä

  Alueellinen aviisi, Aamuposti, kirjoitti eilen, että HKH saisi kokoonpanoon pari pelaajaa. Matias Väänäsen nimi jäi mieleen. Ahmojen A-junnuista olisi jälleen saatavilla porukkaa paikkaamaan tilannetta.

  Vertasin Jääkiekkoliiton sivustolta, millaisella ryhmällä Ahmojen A-juniorit pelasivat tänään ja vertaisin HKH:n samojen sivujen pelaajalistaukseen.

  Pari nimeä ei löydy A-junioreiden kokoonpanosta, mutta ovat HKH:n rosterissa: puolustaja Niklas Oja sekä hyökkääjät Joonas Uutinen ja Juho Laitinen. Nimiarvaus voi tietenkin mennä täysin metsään, mutta nähtäväksi jää. Ainakin odottaisin mielenkiinnolla Ojan otteiden näkemistä aikuisten tasolla.
   
 7. MM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekkomaajoukkue Torinossa 2006, HKH
  Suomi-sarja on avattu Hyvinkäällä. Mukavasti porukkaa pannuhuoneessa, jännitystä ilmassa loppuun saakka ja kolme pistettä Hyvinkäälle - siinä oli vivaihteikkaasta illasta muutama asia.

  Ottelu oli vauhdikas. Mitään ei säästelty. Kenties valmennusjohto on laskenut, että sunnuntainen vastustaja on altavastaaja, ensimmäisessä erässä ykkösketjua peluutettiin paikoin joka toisessa vaihdossa.

  Toisen erän alku olikin varsinaista käsijarru päällä kulkemista. HKH:lta katosi liike ja vastustaja pääsi rinnalle - ja kotvaseksi ohi. Mutta onneksi liike löytyi vielä uudestaan ja ryhmä käänsi vaikeudet voitoksi.

  Nuoriso-osasto pelasi ennakkoluulottomasti. Hatunnosto!
   
 8. MM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekkomaajoukkue Torinossa 2006, HKH
  HKH:n hieno syyskausi sai arvoisensa kolmen pisteen päätöksen, kun joukkue kaatoi vierailulle Hyvinkäälle saapuneen savonlinnalaisryhmän 4-2.

  Ottelu lähti hyvinkääläisittäin liikkeelle energisesti, mutta olisiko eilisillan peli vielä painanut hieman, kun tänään klo 13 aloitettiin. Jonkun verran ottelussa tuli outoja syöttöjä ja tarpeettomia vastustajaa päin laukomisia. Etenkin vastustaja 1-1-tasoitus pohjautui alakerran harhasyöttöön. Nähdäkseni kolmoskenttä otti vastaan molemmat savonlinnalaisten maalit.

  HKH:n ykköskentällinen oli aivan liekeissä. Liike ja oivaltava kiekollinen pelaaminen hyydytti aivan varmasti vastustajia. Kakkosketju kantoi päävastuun yläkerran tuloksista - Tetri, Väänänen ja Pyyhtiä onnistuivat loistavasti.

  HKH:n puolustuspelaaminen oli hyvin organisoitu. Hyökkääjät polkivat alakerran avuksi ja tiukoissakaan tilanteissa paniikkiin ei sorruttu. Kun yksi pakki oli ottamassa vastaan savonlinnanlaishyökkäystä, apuun juokseva HKH-hyökkääjä Uutinen huusi selkeän ohjeen pakille "työjärjestyksestä": "Ota äijä!" Sovittu työnjako tuotti tuossakin tapauksessa hyvän lopputuloksen, kun Uutinen varmisti sitten maalinedustan.

  Vili Rättyä pelasi hyvin ja taisi muutaman Savonlinnan namupaikankin hoitaa game savereina.

  Syksyn päättävässä ottelussa ykköskentällinen sai edelleen huikean määrän peliaikaa. Onneksi kesä on harjoiteltu, että talvella jaksaa jäällä liikkua ;) Nelosketjussa Semilä apunaan nähdäkseni puolustajat Oja ja Vilenius saattoivat heittää koko ottelussa noin kaksi vaihtoa.

  Sarjatauolle lähdettäessä HKH johtaa lohkoa. Pisteitä on 11. Toisena olevalla Bewellä pisteitä on yhdeksän. Yhden ottelun vähemmän pelanneella Kiekkokoplalla pisteitä on koossa seitsemän. Loistava alku Suomi-sarjalle!
   
 9. JAgE Jäsen

  Hieno kotipeliviikonloppu takana. Vaikka vastustajat tekivätkin maaleja Hoki Klupin pelaajien henkilökohtaisista virheistä, niin silti antaisin koko joukkueelle kehut. Yleensä joka joukkueessa on joku, joka huonoudellaan nousee lähes kulttipelaajan asemaan, mutta mielestäni tässä joukkueessa ei semmoista pelaajaa ole.

  Muutamia ajatuksiani viikonlopun peleistä:

  Jari Niemi nousi yhdeksi suosikeistani. Mies ei ole joukkueen taitavin, mutta hoitaa sekä oman että tarvittaessa myös kaverin tontin esimerkillisesti. Pelaa tilanteet loppuun asti ehtien usein aivan viime hetkellä katkomaan/riistämään, hoitaa puolustusvelvoitteet tunnollisesti ja pitää vaihdot sopivan lyhyinä. Tämmöistä kaveria kaivataan joukkueen ykkösketjuun, jossa on yleensä ollut pääasiassa hyökkäyspäässä loistavia taiteilijoita.

  Riku Pyyhtiä ehti hukkaamaan viikonlopun peleissä ainakin kolme tuhannen taalan paikkaa ennen kuin vihdoin Traitors-pelin toisessa erässä onnistui maalinteossa. Misseistä huolimatta Pyyhtiä nousi omissa silmissäni uudelle tasolle. Aiemmin on tuntunut, että Pyyhtiä on ollut Tetrin ja Ijäksen ketjussa vain se kolmas jäsen, mutta nyt Ijäksen poissaollessa Pyyhtiä otti ja sai näkyvämpää roolia.

  Jesse Pehu. En aivan kunnolla nähnyt, että miten Pehu rankkarin ujutti sisään, mutta näytti, että kyseessä olisi taas kerran ollut Pehun bravuuriharhautus. Se olisi ainakin jo kolmas kerta tällä kaudella, kun maalivahti menee samaan vipuun.

  Kehuja voisi siis jakaa kaikille, mutta en jaksa tämän enempää kirjoitella :)

  Joukkueelle suuri kiitos syyskauden mahtavista peleistä ja elämyksistä! Joulurauhaa ja tsemppiä kevätkauden koitoksiin. Hallilla nähdään!
   
 10. engångIFKalltidIFK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Vieressäni ollut mies sanoi kaverilleen: "Kato ku se ujuttaa sen maalivahdin längeistä" ja niinhän Pehu tekikin ;)
   
 11. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Shakers, Sherwood Playboys, HCK
  Samu Vilkman ja Miikka Jäske ovat lähteneet try-outille Bewe Tuuskiin tänään 4.1.2013 ilmestyvän Keski-Uusimaa lehden mukaan.
   
 12. MM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekkomaajoukkue Torinossa 2006, HKH
  Rosterimuutoksia?

  Lainaus:
  Sama tieto on myös Bewe Tuuskin verkkosivulla. Molemmilla pelaajilla on kiistatta taitoa ja kykyä pelata ylemmällä sarjatasolla.

  Miten tämä vaikuttaa HKH:n ryhmään?

  Peluuttamisen osalta suuria ongelmia ei välttämättä edessä ole. Jäske ei nimittäin ole pelannut pitkään aikaan punapaidassa. Hänen poissaolonsa ei tässä mielessä vaikuta olennaisestei kenttätapahtumiin. Ykkösketju on viime aikoina pelannut koostumuksessa Pehu-Lahti-Vilkman. Kylmä arvaukseni on, että ykkösketjuun nostetaan Matias Väänänen - hänellä on kovat näytöt tässä ketjussa pelaamisesta.

  Sosiaalipsykologiaa... Miltä näyttää se, että kapteeni lähtee try outille toiseen seuraan?
   
 13. MM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekkomaajoukkue Torinossa 2006, HKH
  Rosterin muutokset

  Pienen tauon jälkeen HKH jatkaa tänään Suomi-sarjaansa kotiottelulla. Rosteri on muuttunut. Suurimman loven miehitykseen tekee kiistatta kapteeni Samu Vilkmanin siirtyminen Bewe Tuuskiin astetta ylemmälle tasolle. Samaan seuraan siirtyi myös Miikka Jäske, jota tosin ei kotvaseen HKH:n paidassa otteluissa näkynyt. Tästä huolimatta menetys HKH:lle on merkittävä. Toisaalta HKH on saanut hyökkääjistöönsä Matti Laakson K-Vantaa Idästä.

  Viime viikonloppuna HKH kärsi vieraspelimatkalla pelaajavajauksesta. Matkassa oli yksi sentteri. Varsinaisia hyökkääjiä taisi retkellä olla yhteensä seitsemän. Taustat huomioon otten kolme vieraspelipistettä on hyvä saavutus. Ottelutulokset eivät kerro nykyrosterin todellisesta potentiaalista kaikkea.

  Joka tapauksessa rosterimuutokset asettavat HKH:n uuteen tilanteeseen. Kun muutokset kohdataan tässä vaiheessa kautta, on tavattoman kiinnostavaa seurata joukkueen kykyä reagoida tilanteeseen. Kapteeniksi Vilkmanin jälkeen on nyt nostettu joukkueen kiistaton pelillinen leader, Jesse Pehu. Kokeneena pelaajana ja erinomaisena ratkaisijana hän pystyy näyttämään esimerkkiä tekemisen meiningistä.

  Kuvittelisin Pehun saavan seuraukseen ykkösketjuun Jari Niemen (joka ennätti jo ennen joulua pelata ykkösketjun sentterinä) ja kenties Matias Väänäsen. Vaihtoehtona on peluuttaa viime viikonlopun tavoin Pehun kanssa mailavirtuooseja Jesse Tetriä ja Mika-Matti Ijästä. Joka tapauksessa uskoisin, että kahden viimeksi mainitun merkitys kauden edetessä kasvaa joka tapauksessa.

  HKH:n puolustusosasto näyttää vahvalta. Erityisesti Tuomo Hirvosen merkitystä joukkueen peliesityksiin ei voi liioitella. Lisäksi Markus Junnin paluu kehiin leventää puolustuspelaamisen vaihtoehtoja erinomaisesti. Kun ryhmässä ovat Antti Oksa, Henri Åström ja Ville Liukkio, maalivahtien Joonas Lindbergin ja Vili Rättyän edessä pelaa vahva puolustuskalusto.

  Faktalähteinä HKH:n kotisivu ja Jääkiekkoliiton sivusto
   
  Viimeksi muokattu: 11.01.2013 klo 09.50
 14. MM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekkomaajoukkue Torinossa 2006, HKH
  Lainaus:
  HKH:n Facebook-päivityksessä julkaistu kokoonpano kertoo ykkösketjun olevan tässä muodossa. Niemi sentteröi kakkosketjua.
   
 15. MM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekkomaajoukkue Torinossa 2006, HKH
  Noin kolmannes Suomi-sarjan alemmasta loppusarjasta on takana. Monen ennakkokaavailuihin nähden lienee yllätys, että hyvinkääläisryhmä on pitänyt lohkossaan kärkipaikkaa jo muutaman hetken ajan. Toisaalta HKH:n otteita kotona ja vieraskaukalossa nähneenä minulle on muodostunut näkemys ryhmästä, joka asennoituu ennakkoluulottomasta haasteisiin ja löytää potentiaalinsa vaikeissa tilanteissa. Kun ryhmää on riittävästi kokoonpanossa, HKH:n kunto näyttää kestävän erittäin hyvin Suomi-sarjan vauhdin.

  Vaikka HKH:sta lähteneen Samu Vilkmanin luistimia on hankala täyttää ja alkukauden huikean ykkösketjun hajoaminen ei voi olla vaikuttamatta joukkueen tuloksiin, nykymuodossaan "uusi" ykkösketju vastaa huutoon hyvin. Jesse Pehu on - jos mahdollista - nostanut edelleen suoritustasoaan. Siitä "hämmentävimpänä" esimerkkinä Naski-otteluiden 10 tehopistettä. Jesse Tetri komppaa kaimansa vierellä hyvin ja osoittaa kantavansa joukkueessa muutakin kuin vain seuran puheenjohtajan vastuuta. Tetri tunnetaan erittäin taitavana kiekollisena pelaajana, joka pystyy ratkaisemaan yksinkin tilanteita.

  Kauden aikana HKH on saanut kaksi uutta hyökkääjää: Niemi ja Laine. He vahvistavat ryhmää pelitapansa vuoksi leventäen rosteria enemmän kuin vain hartiamittojensa verran. Kun HKH kuitenkin koostuu ensisijaisesti oman pitäjän pojista, on myös kiinnostavaa seurata nuoremman polven otteiden kehittymistä aikuisten sarjaan siirryttäessä.

  Pienen tauon jälkeen kokoonpanoon palannut Ville Leino vahvistaa kokenutta puolustusarsenaalia. Unohtaa ei voi myöskään Markus Junnia, jonka potentiaali kapitalisoitunee, kun pelituntuma on taas kunnossa. Pidän Tuomo Hirvosta pelikäsityksensä, liikkuvuutensa ja kiekollisen taitonsa osalta vertaansa vailla olevana tekijänä. Hienoa, että oman kylän pojat -tyyppinen projekti HKH:ssa innostaa tällaisia tekijöitä liittymään joukkueeseen!

  Viikonloppuna ottelut jatkuvat. HKH:lla on edessä kaksi erittäin kovaa haastetta: Hunters ja Bewe. Nämä joukkueet kaatuivat kertaalleen vieraspeleissä, jotka pääsin näkemään. Hyvästä tuloksesta huolimatta en odota tulevalta viikonlopulta höntsäilyä vaan todella kovaa vääntöä.
   
  Viimeksi muokattu: 18.01.2013 klo 11.25
 16. MM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekkomaajoukkue Torinossa 2006, HKH
  Karavaani on palannut Hyvinkäälle. Edessä on kaksi kotiottelua. Vastaan asettuu lauantaina PiPS ja sunnuntaina Kiekkokopla.

  Muistin virkistyksesi poimin muutaman asian Jääkiekkoliiton tulospalvelusta joukkueiden aiemmista kohtaamisista. Silloisella vieraskiertueella HKH oli liikkeellä pienellä ringillä. Hyökkääjiä oli seitsemän ja varsinaisia senttereitä muistaakseni peräti yksi. HKH voitti PiPSin 4-5. Tulos nojasi ykköskentällisen tuhovoimaan.

  Ottelu Kiekkokoplaa vastaan tuotti selittelyittä kiistattoman 6-0-tappion. Mitä ilmeisimmin tuolloin kapea pelaajisto ei jaksanut peräkkäisten päivien otteluita tilaston perusteella kuin yhden erän.

  Lohkon kärki on tasainen. Viisi joukkuetta on kerännyt 23-25 pistettä. HKH on sarjakakkosena 24 pisteellä. PiPS on yhden ottelun vähemmän pelanneen kuudentenä 11 pisteellä. Myös Kiekkokopla on pelannut ottelun HKH:ta vähemmän ja on lohkossa neljäntenä 23 pisteellä.

  Jännittävä kiekkoviikonloppu alkamassa.
   
  Viimeksi muokattu: 02.02.2013 klo 12.32
 17. MM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekkomaajoukkue Torinossa 2006, HKH
  Hunters - HKH 7 - 5

  Hunters otteli kauden viimeisen pelinsä vähälukuisen - vaikka otteluun oli vapaa sisäänpääsy - kotiyleisönsä edessä. Liekö joukkueen tavaramerkki ensimmäisen erän kova liike. Joka tapauksessa HKH:lla näytti olevan haasteita vastata isäntien jalkatyöhön.

  Läpi ottelun tuntui siltä, että lähinnä vain HKH:n ykköskentällinen sai kunnolla paineen Huntersin päätyyn. Mielikuvan vahvistaa Jääkiekkoliiton tulospalvelun data: 15 HKH:n pistepörssipisteestä yhdeksän keräsi pelkästään ykkösketju, joka oli tänään koostumuksena Pehu - Tetri - Pyyhtiä.

  Arvioisin kolmen tai neljän Huntersin maalin syntyneen HKH:n alakerran ongelmien takia. Kovin usein tonteilla oli vain yksi puolustaja, kun vastustaja hyökkäsi kahdella tai kolmella. Näissä tilanteissa Lindbergillä ei ollut jakoa. Pari kertaa HKH jätti siivoamatta kiekon maalivahdin torjunnan jäljiltä - ja Hunters kiitti. Mieleen tulee vain yksi siniviivan tuntumasta tullut veto, joka meni suoraan pömpeliin.

  Huomista, kauden viimeistä taistoa varten puolustuspelaamisen tulisi katsomonäkövinkkelistä saada järjestystä. Viidellä tehdyllä maalilla kun tavallisesti kiekko-ottelun voisi voittaa...

  Muutama detalji...

  * Miikka Valkonen oli ensimmäistä kertaa kokoonpanossa HKH:n Suomi-sarjan ottelussa.
  * Pehu otti Suomi-sarjan ensimmäisen kaksiminuuttisensa. Itselleni tosin jäi epäselväksi, mistä ensimmäinen rangaistus tuomittiin.
  * Hunters vaihtoi maalivahtia HKH:n jokaisen maalin jälkeen. Trafiikkia siis riitti maalin ja vaihtoaition välillä. Oliko kauden päätöspelissä jo karnevaalit menossa? ;)
  * Kolmannen erän laukaukset menivät Huntersille 22-9. HKH voitti erän 2-3. Tämä lienee riittävä osoitus siitä, että maalivahtipeliin tai hyökkäyksen tehottomuuteen HKH ei tänään kaatunut.
   
 18. MM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekkomaajoukkue Torinossa 2006, HKH
  Hoki Klupi Hyvinkää 2013-14

  Jääkiekkoliiton sivustolla on julkaistu II divisioonan lohkojako. HKH pelaa lohkossa 1. Lohkojako joukkueineen löytyy täältä.

  HKH:n lohkossa on 12 joukkuetta, joista - ulkomuistista heitettynä - käytännössä kaikki taitavat olla jossain määrin tuttuja.

  Paikallisvastustaja Nikkarit pelaa lohkossa 2. Haukat Järvenpäästä on kuitenkin HKH:n kanssa samassa lohkossa. Pelimatkojen osalta huomattakoon, että rundia saadaan tehdä tulevallakin kaudella mm. Lappeenrantaan, Valkealaan, Nastolaan, Heinolaan ja Kouvolaan.
   
 19. MM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekkomaajoukkue Torinossa 2006, HKH
  HKH kausi 2013-14

  Hyvinkääläisryhmän kausi on harjoitusten osalta hyvässä vauhdissa. Joukkue kävi ottamassa eilen tuntumaa peleihin vierailemalla Nummelassa. Ottelu päättyi 7-7.

  HKH:n harjoitusryhmän runko vastaa pitkälti sitä, millä kokoonpanolla joukkue viime kauden lopulla pelasi. Keväällä Bewe Tuuskissa kiekkoillut Samu Vilkman on palannut HKH:n vahvuuteen.

  Nummelassa HKH-paidassa esiintyi Samu Öystilä. Tässä saa jännityksellä odottaa, pitääkö nimi ja henkilö paikkansa... Pelaako HKH:ssa Bluesin A-junioreiden kapteeni?

  Puolustuksessa uusi nimi on Jarno Nikander, aiemmin HKH:ssa pelanneen Marcuksen isoveli.

  Harjoitusryhmässä jatkaa kesken viime kauden joukkueeseen liittynyt Matti Laakso. Puolustajista harjoitusringissä ovat kokeneita puolustajia, kuten Antti Oksa, Tuomo Hirvonen, Henri Åström ja Markus Junni. Lisäksi ryhmässä näyttää olevan Ahmojen A-junioreiden nousevia tähtiä.

  Lähteet: HKH, Eliteprospect
   
 20. MM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekkomaajoukkue Torinossa 2006, HKH
  Kausi alkaa tänään. HKH aloittaa sesongin vierasottelulla Pepoa vastaan.

  Kautta koskeva odotusarvo on korkea. Joukkue vaikuttaa iskukykyiseltä ottaen huomioon joukkueessa jatkavat ja kevään jälkeen ryhmään liittyneet pelaajat. Kauden alkuasetelmia käsiteltiin alueellisen aviisin, Aamupostin jutussa, johon linkki.
   
 21. AutoBiography Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, H.K.H., Jets, Eagles
  Lappeenrannasta vierasvoitto lukemin 3-4 (1-1, 0-1, 2-2).
   
 22. MM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekkomaajoukkue Torinossa 2006, HKH
  HKH:n rosterissa muutoksia

  Divarikiekko jatkuu tänään Hyvinkäällä. HKH:ta vastaan asettuu Hunters Porvoosta.

  HKH:n rosteri elää hieman tässä vaiheessa kautta. Neljän maalivahdin joukosta Miikka Valkonen on siirtynyt paikallisen III divisionnajoukkueen Bruinsin vahvuuteen. Samoin kenttäpelaajista tekevät Markku Vilenius ja Juuso Semilä. Huippupakki Tuomo Hirvonen siirtyy II divisioonan Hämeen lohkossa pelaavan HPK Inkkareiden riveihin.

  Kiistatta kovin pommi pamahtaa joukkueeseen liittyneiden osastolla. Tänä iltana kotijäällä kurvaa viime kaudella HKH:ssa ja Bewe-TuusKissa esiintynyt Miikka Jäske. HKH:n paidassa hän ennätti pelata tuolloin seitsemän ottelua hurjilla pisteillä 6+18.

  Linkki HKH:n verkkosivun uutiseen.
   
  Viimeksi muokattu: 12.10.2013 klo 10.57
 23. MM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekkomaajoukkue Torinossa 2006, HKH
  Runkosarjan puolivälin tienoo

  HKH on runkosarjan puoliväliin mennessä vähitellen saanut kapitalisoiduksi sen potentiaalin, joka joukkueessa on. Ryhmä takoo nyt kuumaa rautaa - HKH on kuuden ottelun voittoputkessa. Esimerkillistä sitoutuneisuutta osoittaa se, että viikonlopun kahdessa ottelussa 13 kenttäpelaajalla (neljällä puolustajalla) kamppailuihin lähtenyt ryhmä kävi lauantaina ryöstöretkellä Porvoossa ja kellisti sunnuntaina kotona Haukat.

  HKH:lla on kaksi vakuuttavaa jälkeä tekevää, vastuun kantamiseen pystyvää ketjua sekä niitä hyvin komppaava muu hyökkääjistö. Puolustaja-arsenaalissa on taitavia nuorukaisia, jotka näyttävät parantavan koko ajan kauden edetessä. Lisäksi nuori maalivahti Julius Kivinen on lyönyt itsensä läpi ja osoittanut tuovansa laajuutta Lindbergin ja Rättyän tontille.
   
 24. Linnankundi Jäsen

  Hyvinkään porukka pelasi viisaasti Porvoossa. Nopeasti saivat hyökkäykset käyntiin kiekon saadessaan ja kovaa karvausta niin pitkään kuin puhti riitti. Maalivahti Lindberg pelasi varmasti eikä antanut ilmaisia maaleja. Hunters pelasi sekavasti ja lienee ajatuksena ollut luistella vastustajalta jalat alta. No jalat lähti alta kolmannessa erässä, mutta ankara taistelu toi voiton hyvinkääläisille. Lisäksi Huntersin maalivahdilla ei ollut paras päivä, kaksi helpohkoa lirahti sisään. Peliä seuratessa tuli mieleen, että jos H.K.H:lla olisi täysi miehistö, olisi varmasti sarjan kärkiporukka (tietenkin sillä edellytyksellä, että lisäresurssit olisi lauantaisen porukan tasoista).
   
 25. MM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekkomaajoukkue Torinossa 2006, HKH
  HKH joutui jälleen eilen pelaamaan alimiehitetysti, mutta hoiti Kirkkonummen-vierailun voitokkaasti. Putkessa on nyt yhdeksän voitettua ottelua.

  Viimeisimmissä peleissä tahtipuikkoa on heiluttanut erityisesti Samu Vilkman. Hän on kerännyt viidessä ottelussa 20 tehopistettä; yhteensä hänellä on niitä 52. Joukkueen paras maalintekijä on tällä hetkellä Matias Väänänen 21 osumalla.

  Puolustuspelaamisen vamuutta kuvastaa se, että viidessä viimeisimmässä ottelussa joukkue on peluuttanut kaikkia kolmea maalivahtiaan. Jokaisella heistä on näistä otteluista torjuntaprosentti 93. Näyttää siltä, että börsän suojaksi voi tällä hetkellä heittää kenet vaan kolmikosta.

  Illalla HKH pelaa viimeisen kotiottelunsa ennen joulutaukoa. Vastassa on tänään K-Kissat. HKH pyrkii varmasti korjaamaan aiemman virheensä. Aiemmin syksyllä Helsingissä pelatussa ottelussa HKH aloitti loistavasti, mutta taisi ensimmäisen erän jälkeen "unohtaa jalat pukukoppiin" häviten pelin lopulta 8-3.