Ilmoitukset

Nimimerkki Guru kirjoitti provosoivan viestin TPS-osioon. Koska kyseisellä nimimerkillä on jo nyt pitkä historia vastaavista rikkeistä, annoimme hänelle tällä kertaa kahden kuukauden pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Hockey Hall Of Fame

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana snipercaps, 19.12.2003 klo 18.06.

 1. Spede Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Siis hä? Oletko siis sitä mieltä että kaksinkertainen Canada cup voittaja ja Nhl:n kaikkien aikojen seitsemmäneksi paras maalintekijä ei ansaitsisi paikkaa tuolla? Vähemmän pelejä se kuitenkin pelasi urallaan kuin Selänne
   
 2. Barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Leijonamiehistö
  Lainaus:
  Olen. Minun mielestäni Hall of Fameen tulee valita ainoastaan erityisen hyviä pelaajia (jotka kuuluivat aikanaan maailman ehdottomaan kärkeen). Gartner ei tätä kriteeriä täytä, vaan hän oli tasaisen hyvä eikä ollut koskaan erityisen korkealla maali- ja pistepörsseissä.

  Selännehän oikeasti oli maailman parhaita pelaajia silloin joskus ja voitti sekä Stanley Cupin että henkilökohtaisia palkintoja, mitä Gartner ei voittanut.
   
 3. Spede Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Jos käytettäisiin vain tuota perustetta, saisi tuolta repiä lähes puolet pelaajista h..iin. Tuon tasaisuuden väheksyminen on kyllä aikamoista aliarvostamista. Pelaaja pelaa 19 kautta Nhl:ssa ja tekee 17:sta 30 maalia tai yli mihin kukaan muu ei ole pystynyt, niin on kyllä paikkansa mielestäni ansainnut.
  Mutta tämä taitaa olla meillä mielipide eroavaisuus, joten ei siinä, eri mieltähän saamme olla.
   
 4. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  No kerran oli Hart äänestyksessä toisena, kolme kertaa 1. All-Starina ja kaksi kertaa 2. All-Starina. Eli yksi pelipaikkansa parhaista.
   
 5. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Lainaus:
  Yksi aikakautensa pelipaikkansa parhaista ei vaan vielä riitä. Hartin kakkonen olisi noista meriiteistä kovin ja Paul oli Ducksille todella tärkeä niin Hartiin hän sai kuitenkin vain 3 ykkösvalintaa.

  Itseasiassa kun Hart-listaa katsoi, niin siellä voittajinakin sellaisia joilla ei pitäisi olla asiaa ilman pääsylippua HHOF:iin: H.Sedin, Theodore ja Perry esimerkkeinä.
   
 6. Denverin Munasyndi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Colorado Avalanche 1995-2009, Toronto Maple Leafs
  Andreychukin kohdalla NHL:llä ei pitkässä juoksussa ollut mahdollisuuksia pitkittää valintaa enempää, koska sisään oli otettu jo aikaisemmin Dino "köyhän miehen Dave Andreychuk" Ciccarelli. Kariyan case oli paljon vahvempi ja valintaa puolsivat samalla tavalla samanlaista uraa tehneiden kavereiden aikaisempi sisäänpääsy. Itse olisin ehkä jättänyt Paulin valitsematta, mutta tällöin kaikki HHOF:n jäsenyydet olisi pitänyt periaatesyistä tarkistaa uudelleen.

  Kunhan vain Curtis Joseph ja Chris Osgood eivät pääse koskaan sisään.
   
 7. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Lainaus:
  No CuJo tuskin koskaan pääsee, mutta Osgoodin aika tulee vielä joku vuosi ja aivan ansaitusti. Kolme Cupia, kaksi niistä 1. maalivahtina ja yli 400 voittoa.
   
 8. Denverin Munasyndi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Colorado Avalanche 1995-2009, Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Ymmärrän että Osgood on lähellä jokaisen Detroit-fanin sydäntä, mutta maalivahtipeli ei ollut koskaan se osa-alue, jolla nuo cupit voitettiin (poislukien tietysti 97, jolloin tolppien välissä hääri Vernon). Muuuuuttta... Pakko antaa Krisulle tunnustusta siitä, että oli yleensä tiukassa paikassa parhaimmillaan. Hattu päästä, mutta oli koko uransa niin kaukana pelipaikkansa parhaan pelaajan tittelistä, että hallin ei pitäisi kutsua.
   
 9. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Voihan se olla että Curtis Joseph pääsee sisään kun on kuitenkin napsinut neljänneksi eniten voittoja ja pelannut kuudeneksi eniten pelejä NHL:län historiassa. Jos Andreychuk ja Recchi pääsee tilastojen avulla sisään niin kyllä silloin Josephilla ihan saumaa on. Kovasti tilastoja tuolla Pohjois-Amerikassa tuntuvat arvostavan. Ainakin omasta mielestä enemmän veskareita tuolla Hockey Hall Of Famessa voisi olla kun maalivahdin pelipaikka on kuitenkin se kaikista armottomin ja haastavin.

  Mutta ensi vuonna menee sisään Martin Brodeur. Tuntuu että nyt kun Lindoroos, Kayria, Andreychuk ja Recchi on sisällä niin Jeremy Roenick on se nimi joka herättää eniten keskustelua Theoren Fleuryn ohella. NHL.comin jutussa tarjottiin kuitenkin ehdokaiksi Alfredssonia, St. Louisia ja Brind'Amouria.
   
 10. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  St. Louis on aika selvä valinta omasta mielestä. 2x Art ja 1 Hart. Pisteissä koko uralta alle 1/peli mutta hyvä tarina uralla.
   
 11. Barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Leijonamiehistö
  St. Louis menee ehdottomasti sisään ensi vuonna. Palkintokaapista löytyy tosiaan kaksi Art Rossia (aikaväliä näillä miltei vuosikymmen) ja yksi Hart sekä Pearson (ja kolme Lady Byngia), Stanley Cup, olympiakulta ja World Cup. Päälle vielä sitten "dramaturgiset perusteet"; legendaarinen pieni koko, varaamattomuus ja fudut Calgarysta, jonka jälkeen pyörä lähtikin vähitellen pyörimään.

  Ei siellä jonossa ole kuin Brodeur, joka kuuluu Halliin ennen MSL:ää, mutta sehän ei ole mikään ongelma, kun paikkoja riittää neljälle.
   
 12. teppana Jäsen

  Brodeur on tosiaan aivan selviö. St.Louis tulenee pääsemään sisään ensimmäisellä yrittämällä myös. Alfie on mahdollinen ehdokas ensi vuodelle myös.
   
 13. Denverin Munasyndi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Colorado Avalanche 1995-2009, Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  St.Louis jätettiin tylysti TOP 100-listan ulkopuolelle, eli jos päättäjäjoukko on sama, ei sisäänpääsy ensimmäisenä vuonna ole aivan satavarma. Toisaalta jokaiselle vuodelle halutaan aina näemmä vähintään kolme kaveria sisään, joten Martya tuskin sorsitaan toista kertaa vastaavalla tavalla.
   
 14. teppana Jäsen

  Lainaus:
  Ei ole sama joukko. 58 heeboa oli siinä Blue Ribbon paneelissa joka valitsi top-100 pelaajat.

  League starts reveal of 100 Greatest NHL Players | NHL.com

  Hall of Fame induction committee koostuu 18 jäsenestä. Meidän oma Kullin Jali on myös paneelissa.

  Legends of Hockey - Induction Showcase - Selection Commitee

  Tosin tuo lista taitaa olla vanhentunut.
   
 15. Denverin Munasyndi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Colorado Avalanche 1995-2009, Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Kiitos tästä. Tiedossa oli se että kokoonpano ei täysin sama missään tapauksessa ole ja HHOF-raati on vähälukuisempi. Hyvä saada kuitenkin tarkkaa setti tarjoiltuna. Onhan tuolla muutamia samoja kavereita molemmissa porukoissa, mutta eiköhän Martylla ole kaikesta huolimatta pullat hyvin uunissa.
   
 16. teppana Jäsen

  Lainaus:
  Ei tullut vertailtua noita ryhmiä mutta varmasti muutama sama ukko istuu molemmissa komiteoissa. Sen verran pienet on piirit ihan huipulla.

  Olisin kyllä todella yllättynyt jos St.Louis ei saa kutsua heti ens vuonna. Meriitit on kovat ja tarina on parempaakin parempi. Omasta mielestäni St.Louis kuuluu ehdottomasti halliin ja jos siellä jo nyt keikistilee Andreychukin ja Housleyn veroisia tyyppejä niin näkisin kyllä St:.Louisin mahikset hyvinä.
   
 17. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
 18. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
 19. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Jännä, kun yksi osa-alue on "on ollut jossain vaiheessa uraansa pelipaikkansa top-3 pelaaja" ja tämä täytyy kirjoittajan mielestä esimerkiksi Patrice Bergeronin kohdalla. Milloin Bergeron ollut NHL:n top-3 sentteri?

  Jamie Benn, pistepörssin voittaja ja kaksinkertainen all-stars-pelaaja sen sijaan ei ole koskaan ollut urallaan top-3 vasen laitahyökkääjä. Myöskään kaksinkertainen all-stars-pelaaja ja NHL:n arvokkaimmaksi pelaajaksi valittu Corey Perry ei ole ollut top-3 oikea laitahyökkääjä.