Hjalliksen Diili

  • 644 084
  • 2 034

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Toinen kausi oli huomattavasti selkeämmin puhdas promo hankkeelle ja yhteistyökumppaneille, ykköskaudella kyseessä oli huomattavasti enemmän ns. oikea skaba.

Toisin sanoen 2. kausi oli 11 jaksoinen sarja 60min mainoksia.

Vähän jäi paska maku koska kun katsoo suorituksia niin Miralla ei pitäisi olla mitään jakoa. Hjallis toisti lähes joka jaksossa että haetaan innovatiivisuutta, uusia ideoita ja uutta näkökulmaa. Teemu oli tässä suhteessa jopa vielä ylivoimaisempi kuin kisojen voittotilastot osoittavat.
 

Lexaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juventus
Tässä oli kyllä paljon yhtäläisyyksiä tuohon BB:hen, molempia seurasin ja molemmissa oli vain yksi suosikki ja josta tiesi että voittajaksi tulee valikoitumaan, toki BB:ssä oli äänestys käytössä, mutta siihen otettiin tuo turbo mukaan Nikon pelastukseksi. Tässä taas Miran tappioputki oli aivan käsittämätön ja silti vaan valittiin toimariksi. Hjallis valittelee ettei saanut otetta Teemun, niin ei ihme kun kokoajan pää Miran takapuolessa, sieltä on vaikea nähdä mitään.

Jakson parasta antia oli tuo Susanna H, ihan vetävän näköinen mimmi ja livenäkin ihan nätti ilmestys.
 
Hjallis toisti lähes joka jaksossa että haetaan innovatiivisuutta, uusia ideoita ja uutta näkökulmaa. Teemu oli tässä suhteessa jopa vielä ylivoimaisempi kuin kisojen voittotilastot osoittavat.

Miraan nähden kyllä, mutta mitä oikeasti innovatiivista Teemu toi esille näissä tehtävissä? Minusta nuo kilpailijat eivät keksineet yhtään mitään järkevää kisan aikana. Siis jotain oikeasti uutta ja innovatiivista.
 

Cmprs

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, HIFK
Suosittelen siirtymään originaalin Trumpin version pariin. Siinä kilpailun tulokset oikeasti merkitsevät, ja tekemisen taso on täysin eri luokkaa pöydän molemmin puolin. 10. kautta mennään jo siinä vaiheessa, että enää 3 kisaajaa on jäljellä. 16 kilpailijasta äkkiseltään heitettynä noin kolmas osa - puolet oli tälläkin kaudella sellaisia, joille tehtävän voisi varsin mainioisti heittää ja tulosta syntyisi, joten kokonaisuutena melko eri meininki. Mira olisi siinä touhussa pudonnut viimeistään kolmannella viikolla. Loppuun vielä mainittava, että väärä valinta Harrylta.

Edit:
Miraan nähden kyllä, mutta mitä oikeasti innovatiivista Teemu toi esille näissä tehtävissä? Minusta nuo kilpailijat eivät keksineet yhtään mitään järkevää kisan aikana. Siis jotain oikeasti uutta ja innovatiivista.
Ideana oli voittaa tehtäviä. Tuntui, että se jatkuva innovatiivisuuden hokeminen oli Hjalmarilta vain keino viedä puheita kauemmas tehtävien tuloksista, eli varsin usein Miran häviöstä.

Edit2: Mikähän ominaisuus Virmasella muuten on, jolla pysyttelee vuodesta toiseen Harkimon palkkalistoilla? Siinäkin on varmaan rekrytointi tehty viimeisen päälle fiksusti.
 
Viimeksi muokattu:

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Miraan nähden kyllä, mutta mitä oikeasti innovatiivista Teemu toi esille näissä tehtävissä? Minusta nuo kilpailijat eivät keksineet yhtään mitään järkevää kisan aikana. Siis jotain oikeasti uutta ja innovatiivista.

Eikös se ollut nimenomaan Teemun idea siinä Fonecta-tehtävässä joka otettiin jopa käyttöön?
 

Tupu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, JHT
Muutaman viimeisen jakson aikana on kyllä alkanut niiiin ärsyttää tuo Mira ettei ole tosikaan. Häviää kaikki tehtävät, mutta silti on niin vitun omahyväinen, että oksettaa katsoa. Hjallikselta vois kans kysyä, että eikö näiden tehtävien tuloksilla olekaan mitään merkitystä. Tässähän käy nyt niin, että finaalissa on vastakkain Teemu ja Mira. Toinen on ollut voittamassa lähes kaikkia tehtäviä ja toinen vastaavasti häviämässä lähes kaikkia. Ja sitä kumpi finaalijakson voittaa ei tarvi enää jännittää. Vaikka Mira perseilis miten, niin kyllähän Hjallis sen voittajaksi saa leivottua.

Jep, jep... näinhän siinä kävi ja tuloshan tiedettiin jo viikkoja sitten. Ja vaikka Hjallis piti molempien kilpailijoiden esityksiä viimeisessä tehtävässä huonona, niin kyllähän Teemu silti tässäkin tehtävässä oli Miraa parempi. Kyllä jäi paskan maku suuhun tästä kaudesta. Viime kaudella sai sentään jännittää loppuun asti, että kuka pestin saa, mutta tällä kaudella tuli jo melko varhaisessa vaiheessa selville kenelle homma on pedattu.
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Seuraavasta kommentistakin voi päätellä paljon:
– Tämä oli kiikun kaakun päätös. Teemun ongelma on se, että mä en vieläkään oikein tiedä, mikä mies se on. Se ei koskaan oikein sanonut suoraan sen mielipidettä mistään asiasta.

MTV3:lla Hjallis kertoo tarkemmin miksi valitsi Miran

Tämä kommenttihan kruunaa Hjalmarin paskan päätöksen. Syyttää Teemua kiertelystä, ja valitsee sitten paljon puhuvan mutta ei mitään sanovan Miran toimariksi. Siis ihan oikeasti, vastasiko Mira koko kauden aikana yhteenkään kysymykseen niin että sillä vastauksella olisi ollut joku oikea sisältö?
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viime vuonna tuli nyökyteltyä miten onnistunut tulkinta tämä oli The Donaldin Diilistä, mutta tämä kausi oli kokonaisuudessaan aika tuubaa. Edelleen myös sitä mieltä, ettei noista oikeasti kukaan tuohon duuniin olisi kelvannut.

Ohjelman tekokaan ei tunnu oikein toimivan. Jo viime kaudella oli paljon näitä tapauksia mitä tapahtui "kameran takana", samoin tälläkin kaudella oli kuulemma paljon näitä juttuja joita ei näkynyt. Trumpin ohjelmassa suurin osa draamasta välittyi.

Lopputulos oli myös naurettava.
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Vähän jäi se kuva, että sarjasta tehtiin tarkoituksella jotain muuta kuin todellisuus oli. Hyvin vähän olen nähnyt leikkausta*) itse - jonkin verran kyllä, mutta veikkaisin, että noissa johtorymissäkin on pääasiassa käytetty aikaa paljon enemmän kuin yhden jakson lähetysaika on. Ja katsoja on se, jota kusetetaan leikkauksella - ei Hjallis. Paljon jäi näkemättä ja tarkoituksellisesti joitain irrelevantteja asioita tuotiin esiin,

Sekä Mira että Teemu ovat näkemäni perusteella osaavia ihmisiä, mutta täysin toistensa vastakohdat. Mira on vahva minäkeskeinen tyyppi (ns. perinteisempi johtaja), jota tässä kai sitten haettiin. Teemun ottaisin minkä tahansa oman firmani vetäjäksi (jos sellaisia itselläni olisi), jos haluaisin asiakaslähtöisen ja organisaation hyvinvoinnista huolta pitävän johtajan. Miraa en itse palkkaisi, mutta toisaalta ymmärrän valinnan.

Ja olen itsekin pettynyt päätökseen, ei siinä mitään. Teemu oli mielestäni loistava ja Teemulle tämä oli parasta mainosta, mitä ihminen voi saada. Tulevaisuus on varmasti isommissa saappaissa kuin Hanko. Miralla tässä suurempi riski on, koska pienikin epäonnistuminen Hangossa on lööpeissä.

*Edit: En ole tämän sarjan leikkausta nähnyt vaan leikkausta ylipäänsä muualla.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Vaikea uskoa vieläkään, että tuo naurettava korkkiruuvikettu voitti koko paskan. Tämän valinnan seurauksena on entistä helpompi ymmärtää, miksi Jokerien toiminta on ollut ihan sieltä vessanpöntöstä vedettyä diipaadaapaa koko 2000-luvun. Sääliksi käy Kiekko-Anttia, jos joutuu tekemään duunia tuon Miran kanssa.

Ja paskat käy! Itsehän Antti myöskin tätä Miraa puolusteli joka käänteessä, joten ihan hyvä, että pääsee käärimään hihat tämän super-Kasslerin kanssa.

Ei sanat riitä kertomaan, kuinka paljon alkoi vituttamaan koko ohjelma ja varsinkin Hjöördiksen pelleily. "Pitää onnishtuu hyvi näis tehtävish."....
 

Soolo

Jäsen
Hjallis valitsi oikein, Mirassa oli sitä jotain spesiaalia, mitä Teemussa ei. Teemu edusti liikaa sitä kliinistä tyyppiä mitä saa ykstoista tusinassa jostain kauppiksen luennolta repimällä. Tuttu ja turvallinen aka tylsä.

Mira oli siinä mielessä oikea voittaja, että osoitti todellista tappajan luonnetta ja tahtoa. Yllättävää siksi olikin tv-sarjan leikkaukset, joissa joka jaksoon Mirasta esiteltiin puolen minuutin pätkä vastenmielistä itsekehua. Tämä tapa yllätti itseni kyllä totaalisesti. Niin pienillä muutoksilla leikkauksissa olisi nimittäin saatu Mirastakin sympaattinen pelaaja. Jäänee ikuiseksi mysteeriksi, miksi ohjaaja/leikkaaja haki tätä tapaa ja kuitenkin voittaja oli juuri se pahis, minkä piti perinteisen, johdattelevan tv-sarjaleikkauksen varmistaa olevan sen toisen. Eli sympaattisen Teemun. Teemu oli kuitenkin liian tavis, ja Hjallis näki tämän tälläkin kertaa ihan oikein.

Hieman lässähtävät fiilikset tästä diilistä kuitenkin nyt jää. Suomi on niin pieni maa, että todelliset osaajat eivät riskeeraa osallistumista tällaiseen skabaan, ja se johtaa suureen sirkuspellejen osuuteen kilpailijapoolissa. Ja lopulta jäljellä olivat ne kaksi taustoiltaan oikeasti mahdollista kilpailijaa. Se kolmas tipahti jo aikaisessa vaiheessa.

Jenkki-diilissä se pooli on jotenkin tasaisempi keskenään eikä tällaista perseilyä, missä toinen finalisteista on jo etukäteen valittu (Mira), tapahdu.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Yllättävä voittaja? No ei varsinaisesti, kyllä tuohon oli jo henkisesti varautunut hyvissä ajoin. Sen sijaan sanoisin kyseessä olleen täysin väärä voittaja. Tulipahan vain nähtyä miten suuri merkitys tehtävien tuloksilla oli ja perustelutkin tuntuivat menneen vähän sinnepäin.

Noh, tietääpähän vain ettei seuraavaa Hjalliksen kautta kannata edes pahemmin katsella, jos sellainen nyt enää tämän jälkeen tulee ulos. Tuskin meinaan oli paras mahdollinen esitys mitä kisailuohjelmasta voi saada irti ja jo nyt parjattu kilpailijoiden taso ei varmasti ainakaan nouse. Kukapa vähänkään enemmän kannuksia hankkinut kaveri lähtisi mukaan ohjelmaan, joka maksaa helvetisti aikaa, mahdollisesti aiheuttaa taloudellisia tappioita työn jäädessä hetkeksi sivuun ja jonka voittaja on valittu jo hyvissä ajoin muiden asioiden perusteella?

Tämän kerran jaksoi loppuun asti katsella josko Miran roikottaminen mukana olisi ollut viihdettä kansalle, mutta seuraavaa kertaa ei enää huvita käydä läpi. Joku naiivi ajatus oli tosiaan toivoa Miran syöttöä niin sanotusti leijonille. Mutta kun ei niin ei. Siinähän olisi koko kauden aiemmat perseilyt ja vehkeilyt voitu antaa Hjallikselle anteeksi jos ensin Mira olisi kehuttu taivaisiin (niin kuin tehtiinkin) ja sitten testattu ruotsia jonkun hankolaisen pampun toimesta, katsottu videolta se siivousepisodi, ehkä johtoryhmän dissaustapahtuma ja samalla tylytetty henkilöstä. En tiedä olenko sadisti, mutta kummasti olisin saanut tyydytystä nähdä kuinka jo voittoa tuulettava Mira olisi tiputettu maan pinnalle näyttämällä omat virheet, tyrmätty vaatimalla selityksiä niille ja kongin jo kumahdettua annettu viimeinen isku kruunaamala Teemu, Jethro tai vaikkapa Virmanen hommaan.

Kummasti Hjalliksen luotto Virmaseen alkoi selkeytyä... Jos kyseessä on oikeanlainen persoonallisuus, niin Hjallis voi vaikka joustaa tuloksista. Jotenkin kuvasti tuo ruotsin taito Miraa. Vaikka kuinka oli luvannut petrata, niin tuon enempää ei suusta saanut irti. Kyllä se osaa nätisti puhua ja ulkonäkökää ei haukkaa kakkaa, mutta osaaminen ja oppiminen näyttävät jääneen puolitiehen.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Että oikein persnettoa. Voi ei, kamalaa. Mitäs läksit, kikkeliskokkelis...ja niin edelleen.

Niin, totta kai jokainen on tietänyt jo lähtiessään että saattaa tulla takkiin ja ovat ottaneet tietoisen riskin, mutta tarkoituksenani olikin vaan sanoa että ymmärrän Teemun närkästyksen tässä asiassa kun tehtävissä annetuilla näytöillä ei sitten ollutkaan oikeastaan mitään merkitystä ja tuo riskin otto oli tavallaan ihan turhaa.

Voihan se olla että Teemu loppujen lopuksi saavutti tällä hyötyäkin sikäli että sai tunnettavuutta itselleen ja omille bisneskuvioilleen mutta ihan välttämättä se ei aina näinkään mene.
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Hyppäsin kesken kauden seuraamaan ohjelmaa ja kyllä hyvin nopeasti selvisi kenet Hjallis tulee valitsemaan tehtävään, ei varmaan ole kovin kaukana arvsua, että se oli päätetty jo ennen koko kauden aloitusta. Itse pidin jollain tavalla Hjalliksen tyylistä esiintyä ohjelmassa, mutta hänen voimakas tylyttäminen oli osin järjetöntä, koska ei myöskään itse tuonut mitään uusia ratkaisuja sitten esiin. Johtotehtävissä työskentelevänä uskallan väittää, ettei yleensä niitä parhaimpia ajatuksia saada luotua päivässä tai kahdessa, ne vaativat pitempää suunnittelua. Joskus joku yksittäinen loistava idea voi tietysti rakentua hetkessäkin.

Itsekin olisin valinnut Teemun, jolla oli mielestäni enemmän kapasiteettia olla oikea johtaja. Mira taas ei sovellu ainakaan ruudussa nähdyn perusteella isoksi johtajaksi, liian itsekeskeinen ja en näe hänessä mitään hyvän kuuntelevan ja delegoivan johtajan piirteitä. Esimies/alaissuhteissa Miralle voisi ennustaa paljon vaikeuksia, hän tarvitsee alaisikseen "jees-tyyppejä", jotka vain ovat töissä. Asiantuntijarooliin Mira voisi olla taas hyvä valinta tietynlaisissa tehtävissä. Teemun puute on kyllä myös kokemattomuus, joka myös näkyi sekä tekemisen tasolla että myös johtamisessa, ei johtajakaan voi olla liikaa muiden tasolla ja näin myös tavallaan vietävissä. Kumpikaan ei ole paras valinta tehtävään ja luulenkin heistä tulevan marionettejä, joita korkeammat tahot ohjaavat, sama taitaa olla Antin kohdalla tilanne. En muista nimiä, mutta tämä edellisessä jaksossa tippunut oli mielenkiintoinen henkilö, todella energinen, innostava, tyyppinä sellainen, jolle itse antaisin turvallisin mielin jonkin suurenkin kehitysprojektin.
 

mikse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Edmonton Oilers
Voihan se olla että Teemu loppujen lopuksi saavutti tällä hyötyäkin sikäli että sai tunnettavuutta itselleen ja omille bisneskuvioilleen mutta ihan välttämättä se ei aina näinkään mene.

Onko näitä Teemun bisneskuvioita valotettu jossain tarkemmin? Mielestäni Hjallis dissasi jossain vaiheessa Teemua näistä "ihme firmoista."

Käsittääkseni joku koulutus-/liikkeenjohdon konsulttihomma on kyseessä mutta vaikea uskoa, että kolmekymppinen tradenomi olisi Suomen kovimpia tekijöitä tai lähellä sitä. Kai kuka tahansa pystyy toistelemaan "mä lähden täysillä mukaan" -mantraa tarvittaessa. Ei sillä, etteikö Teemu voisi menestyä tulevaisuudessa, mutta mun mielestä miehen hehkutus menee jo yli. Kyllä näitä "sekä sprigi että hirvee draivi päällä" -jätkiä luultavimmin on se melkein jo mainittu kolmetoista tusinassa ihan jo Kauppakorkeassakin.
 

RDivis

Jäsen
Kovasti tuntuu olevan paha mieli kaikilla voittajasta. Itse ihmettelen, että kuinkahan tosissaan Hjallis oikein on näiden projektiensa kanssa? Kuka lähtee oikeasti hakemaan tositv:n kautta tälläiseen projektiin toimaria. Jollei sitten halua vain projektille julkisuutta ja sen varjossa tulee sitten vähän paskemman puoleinen tyyppi siihen duuniin. Jos tätä haettiin, niin nou hätä sitten.

Eihän tälläiseen "työhaastatteluun" edes lähde ne parhaat yksilöt. Hakeneistakin päätöksen olisin ainakin itse tehnyt ennen näitä tehtäviä. Vai onko täällä muka oikeasti joku joka antaisi painoarvoa tälläisille tehtäville jos olisitte palkkaamassa? Hankkikaa mulle:

- Matin&Tepon uusin
- Ruotsin lippu
- American dressing saucea
- jne.
Vastaavan tehtävän saivat vielä källättyä kummatkin


Katotaan kuka voittaa...

Huhuh..
 

Clocks

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Huutonaurua koko tuotantokaudelle.

Kysymys on tasapainosta. Vuosien korpivaelluksen jälkeen Hjallis on löytänyt oikeita tekijämiehiä Jokereihin. Muut bisnekset täytyy siis välittömästi ohjata jyrkkään syöksykierteeseen, mikä onnistuu vain tekemällä yhtä humalaisia henkilövalintoja kuin eilen todistettu.

Tekisi mieli pistää korkokengät jalkaan, vaalea peruukki päähän ja mennä ilmoittautumaan Kekäläisen paikalle. Luultavasti onnistuisi, koska "jumalauta mikä itseluottamus".
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Onko näitä Teemun bisneskuvioita valotettu jossain tarkemmin? Mielestäni Hjallis dissasi jossain vaiheessa Teemua näistä "ihme firmoista."

Käsittääkseni joku koulutus-/liikkeenjohdon konsulttihomma on kyseessä mutta vaikea uskoa, että kolmekymppinen tradenomi olisi Suomen kovimpia tekijöitä tai lähellä sitä. Kai kuka tahansa pystyy toistelemaan "mä lähden täysillä mukaan" -mantraa tarvittaessa. Ei sillä, etteikö Teemu voisi menestyä tulevaisuudessa, mutta mun mielestä miehen hehkutus menee jo yli. Kyllä näitä "sekä sprigi että hirvee draivi päällä" -jätkiä luultavimmin on se melkein jo mainittu kolmetoista tusinassa ihan jo Kauppakorkeassakin.

No mites sitten Mira. Siviilissä kiinteistövälittäjänä ja ohjelmassa jaksoi koko ajan valittaa kuinka BB-talon tehtävät ei kiinnosta, mutta kun saa itselleen toimitusjohtajuuden niin silloin kiinnostaa ja toimii paremmin. Juujuu.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Ei sillä, etteikö Teemu voisi menestyä tulevaisuudessa, mutta mun mielestä miehen hehkutus menee jo yli.

Ainakin itselläni on sellainen kutina, että suurin osa täälläkin keskustelevista henkilöistä vertaa ensisijaisesti kilpailijoita toisiinsa ja toissijaisesti jo kannuksensa hankkineisiin henkilöihin. Teemu ei aiempien saavutusten valolla ole projektiin pätevin mahdollinen johtaja, mutta tässä kisassa ainakin omasta mielestäni ainakin nyt voittanutta henkilöä pätevämpi.

Toisin sanoen vaikka Teemu ei olekaan NHL-tason peluri, omassa sarjassaan hän parempi pelaaja kuin MVP-pystyn pokannut. Ja pelaajahankintoihin verrattuna homma oli vähän kuin farmisarjahankinta: ei mikään ykköskentän hankinta lähtökohtaisestikaan, mutta nyt haaviin tarttui hyvin penamainen hankinta ja valintakriteeriksi muodostui näyttöjen sijaan muut avut. Penan hankintoihin vaikutti koko ja tshekkiläinen koiran nimeltä kuulostava nimi, Hjalliksen valintaan ulkonäkö ja muut ei-pelilliset asiat.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Kärjistetty vertaus:

Kalervo Kummola on palkkaamassa Suomen jääkiekon olympiajoukkueeseen päävalmentajan ja finaalihaastattelussa on vastakkain Juhani Tamminen ja Erkka Westerlund.

Haastattelun perusteella Kummola valitsee Tamin.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Onko näitä Teemun bisneskuvioita valotettu jossain tarkemmin? Mielestäni Hjallis dissasi jossain vaiheessa Teemua näistä "ihme firmoista."

No mitäs helvetin väliä tällaisilla asioilla on jos käydään kilpailu toimitusjohtajuudesta? Jos nämä asiat (Teemun bisneskuviot) vaikuttaisivat niin silloin näitä tyyppejä ei edes otetaisi skabaan mukaan...vai mitä? Teemu voitti reippaasti enemmän tehtäviä kuin Mira mutta tunnetusti tällä ei ollutkaan mitään merkitystä. Hjallis on paska tyyppi aivan perustellusti tämän asian tiimoilta.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Kärjistetty vertaus:

Kalervo Kummola on palkkaamassa Suomen jääkiekon olympiajoukkueeseen päävalmentajan ja finaalihaastattelussa on vastakkain Juhani Tamminen ja Erkka Westerlund.

Haastattelun perusteella Kummola valitsee Tamin.
Mielestäni täysin selvä ja perusteltu valinta eli erittäin huono vertaus.
 

mikse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Edmonton Oilers
No mitäs helvetin väliä tällaisilla asioilla on jos käydään kilpailu toimitusjohtajuudesta? Jos nämä asiat (Teemun bisneskuviot) vaikuttaisivat niin silloin näitä tyyppejä ei edes otetaisi skabaan mukaan...vai mitä? Teemu voitti reippaasti enemmän tehtäviä kuin Mira mutta tunnetusti tällä ei ollutkaan mitään merkitystä. Hjallis on paska tyyppi aivan perustellusti tämän asian tiimoilta.

En mä puhunut tästä kilpailusta mitään tai ämpyillyt Hjalmarin valintoja. En edes verrannut Miraa Teemuun millään tavalla. Kysyin vaan, että onko näistä Teemun bisneksistä ollut sen kummempaa tietoa? Mies itse on kertonut tehneensä enemmän tai vähemmän.

E kirjoitti:
Sekä Mira että Teemu ovat näkemäni perusteella osaavia ihmisiä, mutta täysin toistensa vastakohdat. Mira on vahva minäkeskeinen tyyppi (ns. perinteisempi johtaja), jota tässä kai sitten haettiin. Teemun ottaisin minkä tahansa oman firmani vetäjäksi (jos sellaisia itselläni olisi), jos haluaisin asiakaslähtöisen ja organisaation hyvinvoinnista huolta pitävän johtajan. Miraa en itse palkkaisi, mutta toisaalta ymmärrän valinnan.

Ja olen itsekin pettynyt päätökseen, ei siinä mitään. Teemu oli mielestäni loistava ja Teemulle tämä oli parasta mainosta, mitä ihminen voi saada. Tulevaisuus on varmasti isommissa saappaissa kuin Hanko. Miralla tässä suurempi riski on, koska pienikin epäonnistuminen Hangossa on lööpeissä.

Tällaista vähän niinkuin hehkutuksella meinasin. Ehkä tämä olisi kannattanut lainata alkuperäiseen viestiin suoraan mukaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös