Hjalliksen Diili

  • 644 681
  • 2 034

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jossain puolessa välissä sarjaa meni maku kun näki että Miralle pedataan valmis paikka Hangon johtoon. Näinhän siinä kävi kuten olettaa sopikin.

Niin, kyllähän tuo aika selvä peli oli kun Mira roikkui mukana vaan jaksosta toiseen vaikka näytöt ei mitään hirveän kovia olleet. Ei Hjallis tuota huvikseen näin pitkälle olisi päästänyt noilla näytöillä jos ei olisi ollut päätös jo aika varmana mielessä. Vaikka tässä lähetyksessä nähtiin tietysti vain murto-osa noista esityksistä niin kyllähän Teemu tuonkin finaalitehtävän niiden nähtyjen pätkien perusteella vei aika selkeästi, mutta sama trendi jatkui että Mira vaan porskuttaa huolimatta tehtävien tuloksesta.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Miran lopullinen track record 2-9, tämä viimeinen tehtävä meni mielestäni jos ei nyt ihan 100-0 niin ainakin 80-20 Teemulle.
 

Juna

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Näinhän siinä kävi, miten on aavisteltukin. Eli Mira korjasi potin "rajattomalla itseluottamuksella" ja puhelahjoillaan.

Teemu veti tehtävät paremmin ja oli mielestäni finaalihaastattelussakin terävämpi. Ei tosiaan merkannut tämä koko kolmen kuukauden rypistys mitään.

Minulle on aivan sama kuka tuota projektia vetää, mutta katsomieni jaksojen perusteella Teemun olisi pitänyt voittaa.
 

Corkscrew

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Jotkut ovat sanoneet että heidän käsityksensä Hjalliksesta on muuttunut täysin Diiliä seuratessa, positiiviseen suuntaan kai vielä niistä kommenteista päätellen. Mutta olihan tää hetki sitten nähty päätös taas niin Hjallista. Aikoja sitten oli päättänyt valita rajattomalla itseluottamuksella makeilevan vaaleatukkaisen muijan. Tehtävät menettivät siinä vaiheessa merkityksensä, vaikka katsoja saattoi muuta kuvitella. Äijähän on aivan täysin naisten vietävissä. En ihan noin onnettomaksi olisi H:ta kuvitellut.
 

maukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kontulan Jokerit
Suomalainen ylimielinen nainen on paha, tosi paha. Ei saa olla ylimielinen, ei ainakaan suomalainen. Se on väärin. Paras voitti. Jämäkkä johtatyyppi. Ei näillä lässynlässyntehtävillä ole mitään merkitystä kun itse toimitusjohtajaa valitaan.
 

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Onneksi tuo oli vain viihdeohjelma, jolla kerätään huomiota Hangon projektiin. Miran valinta oli täysin käsittämätön. Mira on ärsyttävyyden huipentuma, joka onnistui kusemaan melkein jokaisen tehtävän. "Rajattoman" itseluottamuksensa avulla Mira säilytti itsestään Hjalliksen mielissä hyvän kuvan. Tai sitten voittaja oli valittu jo ennen kuin kuvaukset alkoivatkaan.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tehtävät menettivät siinä vaiheessa merkityksensä, vaikka katsoja saattoi muuta kuvitella.

Kyllähän nuo Teemunkin kommentit Diilin sivuilla kuulostaa aika katkeralta. Kyllähän tuosta ohjelmaan osallistumisesta varmasti osalle porukasta tuli persnettoa kun on joutunut järjestelemään töitään että osallistuminen on ollut mahdollista, ja sitten loppujen lopuksi näytöillä ei ole mitään merkitystä vaan voittaja taisi olla käytännössä päätetty jo hyvissä ajoin ennen finaalia.
 

Juna

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei näillä lässynlässyntehtävillä ole mitään merkitystä kun itse toimitusjohtajaa valitaan.
No minkä takia sitten teettää kilpailijoilla tuollaisia tehtäviä? Olisi nyt jumalauta teettänyt vaikka muutaman suuremman tehtävä, jos noilla ei ole merkitystä.

Ja miksi tehdä koko ohjelmaa, jos tj on päätetty jo valmiiksi? Kai tässä sitten haetaan vaan huomiota tuolle koko projektille.
 

Brett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
Jos tässä Diilissä olisi totuuden kanssa jotain tekemistä, niin täytyisi kyllä ihmetellä, että miten tuollainen kaveri kuin Harkimon Harry on voinut menestyä ylipäätään missään bisneksissään koskaan. Mies valitsee työhaastattelussa yli 10 hakijasta kaikkein heikoimman hakijan, todellisen valehtelijan ja pyrkyrin ja antaa vielä tämän viedä itseään 100-0. Varmaan tuollaista Hjalliksen kaltaista johtajaa olisi höynäytetty puhumalla aika rankalla kädellä ja kovalla tahdilla. Toki tästä on Jokereista paljonkin näyttöjä, mutta Jokerit-bisnes lienee yksi näistä Hjalliksen diileistä :)
 

Susimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa,Toronto Maple Leafs,Westghost,Ghostbusters
Ei saatana.,, laitan tyynyn valemahaksi, vaikka mies olenkin...

Niin,se on jännä että naisella se tuo maha auttoi tässäkin ratkasussa. Ittelle on tuohon vyötärölle kerttyny makkaransyönnistä ja janojuomista tota röllykkää mut eipä oo se ollu mikään valttikortti työhaastatteluissa..Ei ole siis tässäkään asiassa tasa-arvo kohdillaan.

No,Kasslinin pesti kestää puoli vuotta kunnes Hjalliksen käpy palaa ja sitten tilalle palkataankin jo Jethro.Sanokaa miun sanoneen.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Miran lopullinen track record 2-9, tämä viimeinen tehtävä meni mielestäni jos ei nyt ihan 100-0 niin ainakin 80-20 Teemulle.

Niinpä...Harkimo mokasi itsensä totaalisesti ja sekös naurattaa:D
 

Pascal Lemoix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Olisihan tämä pitänyt nähdä, kun joka jakso alkoi Miran viiden minuutin mainoksella omasta erinomaisuudestaan. Substanssi melko olematon, mutta juttua tulee. Ei tee ikinä yhtään virhettä, mutta aina häviävässä porukassa. Melko erikoinen yhtälö.

Väärä voitti, kuten kaikissa tosi-tv-ohjelmissa näyttää käyvän...
 

maukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kontulan Jokerit
Niinpä...Harkimo mokasi itsensä totaalisesti ja sekös naurattaa:D

Höpöpö. Mira hoitaa homman paljon paremmin kuin tämä kokematon poika ja Hjalliksen kassaan taas ne pari milliä lisää. Tässä haetaan parasta henkilöä tähän duuniin, josta Miralla on kokemus, toisin kuin Teemulla. Mira on kokeneempi, valmiimpi ja jämäkkä johtajatyyppi.

Ja Hjallishan sanoi, että ei päässyt jyvälle Teemusta. Kuka pomo ottaa sellaisen työntekijäkseen?
 

Jerry100

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihdoin Oranssi
Ei mikään ihme että Jokeritkin tekee kokoajan hirveetä tappiota kun katsoo vaikkapa Hjalliksen valintoja millä perustein esim. Mira voitti. Jopa finaalissa hirveetä paskan jauhantaa. Huonompi voitti!
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Lievästi sanottuna pettynyt Hjalliksen valintaan. Mahtaa olla Miralle jännä kokemus, kun pitää ajella edestakaisin Hangon ja Helsingin väliä. Toinen lapsista menossa kouluun, toinen on tulossa ja rakennustyömaata pitää vielä ehtiä vahtimaan sekä siinä ohessa ansaita rahaa. Ruotsin opiskelun voi onneksi sysätä vaikka vuoteen 2020, sillä tokihan hankolaiset englantia puhuvat.

Menestyäksesi jossain maikkarin lähettämässä ohjelmassa sinun tarvitsee vain olla esillä sen sivuilla. Hommaa Kupiaisen puh.nro, niin sinusta tehdään seuraava Idol, Diili-voittaja, Tähti-tanssija, BB-voittaja ja ja perkeleen kepun puheenjohtaja.

Tulen jatkossakin vierailemaan Hangossa, sillä ei yksi mätä omena sitä kaupungin kuvaa rumenna.
 
Kyllähän tuosta ohjelmaan osallistumisesta varmasti osalle porukasta tuli persnettoa kun on joutunut järjestelemään töitään että osallistuminen on ollut mahdollista

Että oikein persnettoa. Voi ei, kamalaa. Mitäs läksit, kikkeliskokkelis...ja niin edelleen.

Tuo ohjelmahan on mitä parasta julkisuutta esim. omalle firmalle.

PS. Paska voittaja. En olisi itse valinnut noin kaksinaamaista tyyppiä kuin tuo Mira on. Tai siis on ainakin tämän tv-ohjelman perusteella, ihmisenä en häntä tunne ollenkaan. Enkä kyllä osaa olla pahoillani tästä.
 

TaoTao

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Ja Hjallishan sanoi, että ei päässyt jyvälle Teemusta. Kuka pomo ottaa sellaisen työntekijäkseen?

Tuo oli varmaan suurin syy valintaan. Hjallis ei halunnut palkata paikalle samanlaista kaveria kuin viime vuonna. Vai tuliko tuolta Seppiseltä yhtään suoraa ja selvää mielipidettä mihinkään koko tämän kauden aikana? Vaikka viihdeohjelma onkin, niin aika spontaanisti tunteella tuli se "mikä v***n mielipide toi oli?" Hjalmarilta. Antti hoisi hommansa hienosti silloin omassa diilissään, mutta olisiko nyt sitten Sipoonrannassa muuttunut täysin joojoo-mieheksi? Vaikea sanoa mitään, mutta näin arvelisin.

Seuraavasta kommentistakin voi päätellä paljon:
– Tämä oli kiikun kaakun päätös. Teemun ongelma on se, että mä en vieläkään oikein tiedä, mikä mies se on. Se ei koskaan oikein sanonut suoraan sen mielipidettä mistään asiasta.

MTV3:lla Hjallis kertoo tarkemmin miksi valitsi Miran
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Totta. Ei kiinteistönvälittäjää voi johtotehtäviin valita missään olosuhteissa.

Höpöpö. Mira hoitaa homman paljon paremmin kuin tämä kokematon poika ja Hjalliksen kassaan taas ne pari milliä lisää.

Miksi tämä ohjelma oli sitten tehty? Harkimo olisi voinut valita kenet tahansa ammattivälittäjän tähän duuniin ohjelman sivusta mutta heikoiten menestynyt Mira kuitenkin sai paikan. Katsojia vietiin kybällä mutta mitäs siitä. Meille suurimmalle osalle on yhdentekevää, kuka jotain hangon projektia vetää...kotikatsomon viihteen vuoksi tätä ollaan seurattu ja nyt meni valinta täysin vitulleen jos tuota vertaa oikeudenmukaisuuteen ohjelman tehtäviin nähden. Jos tämä on teidän mielestä ok niin oikeassa leirissä majailette:D
 
Olipas paska päätös paskalle kaudelle.
Jatkossa ei viitsi enää tätä suomen diiliä katsoa. Apprentice on sentään oikeudenmukaisempi ja mielenkiintoisempi.
 

Sateentekijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks - pelaajista: Joe Sakic
Vaikea uskoa vieläkään, että tuo naurettava korkkiruuvikettu voitti koko paskan. Tämän valinnan seurauksena on entistä helpompi ymmärtää, miksi Jokerien toiminta on ollut ihan sieltä vessanpöntöstä vedettyä diipaadaapaa koko 2000-luvun. Sääliksi käy Kiekko-Anttia, jos joutuu tekemään duunia tuon Miran kanssa.

Olin aika pitkään melko varma siitä, että Miraa roikotetaan viihteen vuoksi mukana, mutta ei helvetti, sehän voittikin. Täydellinen rimanalitus Hjallikselta. Korostan täydellinen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös