Hifk-Tps 8.12.2001

  • 25 983
  • 621

Pihvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, ÄTPPOMK, Everton FC, Canucks
Voi elämäni kevät!!! Promillerajat ylitetty jo tunteja sitten, mutta silti tunnun tajuavan tilanteen paremmin.

Siis älä perkele aja kyynerpäällä, niin mies ei kaadu puolitajuttomana jäähän. Viallinen varuste.. kjessus mitä paskaa... Eli vammaa ei olisi tullut, jos Schäffer ei olisi ajanut kyynärpäällä. Taklaus sinänsä oli niin epäpuhdas kuin olla ja voi: hyppy, kyynärpää, laita..

niin joo: mitenköhän paljon pelikieltoa Jatkoajan kurinpitoryhmä antaa lähiviikkoina...
 
Viimeksi muokattu:

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Viestin lähetti Vakio
No niin, jos Missionin kanta voittaa, kuten on todennäköistä kurinpitäjien kokoontuessa, saa rakki kaksi peliä pelikieltoa ja R-P Lehtonen yhden pelin väärästä varusteesta edesautettuaan holtittomalla välinpitämättömyydellään omaa loukkaantumistaan.

Lisäksi Mäkiaho saa loppukauden pelikieltoa noudosta ennakkotapaukseen viitaten ja Mälkiä elinikäisen valmennuskiellon noutokäskyn antamisesta.

Noniin, rauhoitus sinäkin nyt. Schaefer ansaitsee pelikieltonsa ja RP Lehtonen varmasti oppi pistämään kypäränsä remmin kiinni, mikäli se nyt oli auki. Mäkiaho saanee luultavasti myös pelikieltoa tappelustaan, vaikka minun mielestäni sellaista ei ansaitsekaan. Kostot eivät kuulu kaukaloon, mutta eivät myöskään kyynärpäätaklaukset. Joukkueessa pelaavana ymmärrän täysin, miksi Mäkkäri kävi Schaeferin kimppuun
 

Polliisi

Jäsen
Suosikkijoukkue
#28
Voi...

...helvetti mikä taklaus. Siinä ei kuule mission16w paljon jotkut kypärän remmit auta kun Seefferi-ämmä ottaa puolesta kentästä vauhtia, hyppy ennen taklausta ja kyynärpäällä naamaan. RPL oli vielä noin metrin, pari laidasta.

Pelikieltoa yli kymmenen ottelua, mutta tulee korkeintaan kolme, koska Seefferi-ämmä pelaa Töpseleissä. Marek Z:lle sitten tulee tietenkin 5 ottelua pelikieltoa, kun äijä koitti hanskata Seefferi-ämmän kanssa. RPL:lle 3 ottelua pelikieltoa väärästä varusteesta ja filmaamisesta, kun noin helposti kaatui, kun kilttipoika-Peetter hyppäsi kyynärpään kanssa naamalle.

Ois voinu Seefferi-ämmä pysyä vaan Nuckseissa.

Anteeksi modeille, jos tuli vähän sopimaton viesti, mutta tätä mieltä minä olen.
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Viestin lähetti ZOOM
Asiahan ei varsinaisesti minulle kuulu, mutta lehtosen kypärän remmi ei näyttänyt olevan kiinni. Tuostakin olisi vältytty, jos pelaajat älyisivät solmia kypäränsä kunnolla kiinni.
Oli se taklaus törkeä ja ehdottomasti rangaistuksen arvoinen, mutta pahemmalta vahingolta olisi vältytty jos remmi olisi ollut kiinni.

Kyllä se pään jääminen kovaa tulevan kyynerpään ja pleksin väliin varmaan jotain aiheuttaa...
 

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Re: Voi...

Viestin lähetti Polliisi
...helvetti mikä taklaus. Siinä ei kuule mission16w paljon jotkut kypärän remmit auta kun Seefferi-ämmä ottaa puolesta kentästä vauhtia, hyppy ennen taklausta ja kyynärpäällä naamaan. RPL oli vielä noin metrin, pari laidasta.

Ei millään pahalla, mutta juuri näitä tilanteita varten ne kypärät ovat olemassa. RP olisi tipahtanut joka tapauksessa, mutta olisi parhaassa tapauksessa joutunut vain huilaamaan pari minuuttia ennen pelin jatkumista, jos hänen kypäränsä olisi pysynyt päässä. RP ei myöskään ollut paria metriä irti laidasta, vaan puolisen metriä.
 

Punalippu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Pentin pojat (kukkuu-osasto)
Jaa kohta tuleekin tulosruutu, saas nähdä mitä jääkiekon Lauri Karhuvaara uutisoi. Toivottavasti Lehtoselle ei sattunut pahemmin, helvetin pahan näköinen tilanne. Jaa saas nähdä miten palstan kiekkojeesukset tätä tapausta kommentoivat, kengännauhat auki ja sitä rataa...
Itse pelista, helvatan hieno homma että meille on ilmestynyt maalivahti maalinsuulle, hienoa Juuso! Toivottavasti saat jatkaa samaa rataa. Olipa TPS paska, no IFK ei antanut mitään jakoja tepsukoille ja paremmalla viimeistelyllä tilalla olis voinut olla 7-0 tms. Voi kun olis ne pari huippu jätkää ykköseen, tuo runko olis ihan jees kuosissa muutoin, mutta se kunnon ykköskenttä kun olisi vielä.
 

red#3

Jäsen
Suosikkijoukkue
Idrottsföreningen kamraterna, Helsingfors
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hc.tps.fin analyysi tilanteesta:

Viestin lähetti mission16W


Pystyn kohtalaisen varmasti sanomaan, että kunnolla kiinnitetty kypärän remmi ei irtoa taklauksessa. Ne on suunniteltu pysymään kiinni juuri tuollaisissa äkkinäsissä iskuissa. Sitähän ei tietenkään tiedä, josko RP:n kypärä sattui juuri olemaan sekundakappale, joka hajosi, mutta se on jo aika epätodennäköistä.

En lähde puolustelemaan Schaeferia, koska sitä ei voi millään kukaan kiistää, etteikö kyseessä olisi ollut ruma kyynärpäätaklaus. Toivon vaan, että pelaajat oppivat jatkossa pistämään varusteensa kunnolla kiinni ihan omaksi parhaakseen.
No en nyt olisi aivan varma että se remmi kaiken kestää. Remmihän on kovaa tekoa mutta sitä kiinni pitävä nappi löystyy todella nopeasti. muutenkin toi remmi juttu on niin turhaa selittämistä, kohtahan keksitään aina että joku varuste puuttuu, esim. Suutarisella ei ollut leukakuppia, Ei vi**u kun on tyhmää selittämistä.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Montelle

Jos kyynerpäät olisi pidetty alhaalla...aivan. Kuinkahan monta taklausta tälläkin kaudella vielä nähdään, jossa kyseiset nivelet ovat liian korkealla. Kaikkiko ne sitten on yhtä tuomittavia? Koskaan ei pelaaja voi ennalta tietää tapahtumaa, kun kyynärät pystyssä taklauksen suorittaa. Siis seuraamus tekee tästä asiasta tuomittavamman...kuten tälläkin palstalla on monesti ihmiset todenneet.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tervonen

Viestin lähetti Ralli


Tervonen ei ole edes entinen rivimies..ota asioista selvää ennen kuin yrität esittää asiantuntijaa!

Kyllä sanoisin että Tervonen on pelannut niin monta ottelua pääsarjassamme, että hänet voidaan hyvinkin luokitella rivimieheksi. Entinen pelaaja -> kyllä.

Uskoisin tässä kohtaa myöskin, että olen ottanut riittävästi asiasta selvää voidakseni kutsua häntä entiseksi pelaajaksi esittämättä kuitenkaan asiantuntijaa.

Sinä, Ralli, sen sijaan osoitat todella korkeaa asiantuntemusta arvioimalla Tervosen kyvyt kurinpitäjänä sen perusteella, kuinka hyvänä pelaajana häntä pidit.
Voisit kertoa minulle - joku muukin saattaa haluta tietää - miksi vaikkapa Matti Hagman olisi ehdottomasti parempi kurinpitäjä kuin Kai Tervonen, vaikka tietääkseni hänellä ei sillä sektorilla ole vielä suurempaa meriittilistaa tukenaan. Lyhyt perustelu olisi tässä kohtaa paikallaan.
Haluan sivistää itseäni. Kerro mulle, Ralli.
 

Lape

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hc.tps.fin analyysi tilanteesta:

Viestin lähetti Sherlock

Lieneeköhän moderaattoreiden olisi aika pikkuhiljaa puuttua tämän kyseisen henkilön kommentteihin. En tarkoita pelkkää tätä tekstiä, joka ei kovin paha ollut, enkä tätä koko viestiketjua, tämän viellä ymmärtää että tunteet on pinnalla juuri tapahtuneen johdosta. Mutta ylipäätään kaikki kyseisen henkilön viestit mitä olen 2 kk aikana seurannut ovat olleet aika, miten sen nyt sanoisi, vaikkapa lapsellisia.

Ihan samaa mieltä, juuri äsken lueskelin tämän henkilön kirjoittamia juttuja. Taso ei ole kovin korkea.

Niin itse ketjun aihetta en kommentoi ennen kuin näen sen.

Edit: No selvä kyynärpää taklaushan se oli.
 
Viimeksi muokattu:

äijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Itähelsinkivantaan Jokerit
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hc.tps.fin analyysi tilanteesta:

Viestin lähetti Lape


Ihan samaa mieltä, juuri äsken lueskelin tämän henkilön kirjoittamia juttuja. Taso ei ole kovin korkea.

Niin itse ketjun aihetta en kommentoi ennen kuin näen sen.


Aivan. Sinäpä sen sanoit.
Ja silti menit sanomaan.
Tajuatko?
 

Sherlock

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nyt olen tilanteen 3 kertaa nähnyt. Viimmeksi juuri MTV 3 tulosruudussa. Mitä siihen hyppäämiseen tulee, niin se ei tapahtunut ½m ennen törmäystä, kuten jotkut sanoivat. Mutta kyllä tästä aivan paikallaan on se 8 ottelun pelikielto, mikä varmaan on tulossakin.
 
Suosikkijoukkue
Hifk,Toronto Maple Leafs!
Hifk-Tps

Voi vitun hintti shaefer,törkein taklaus Hifk:n koti hallissa.Lehtonen oli aivan kiinni laidassa ja tää saatanan puudeli tuli vauhdilla ja kyynärpää suoraan nassuun.Lehtonen löi päänsä laitaan,kypärä irtosi ja löi päänsä suoraan jäähän ja verta tuli..Ja sit vielä äijä hymyili !! Ei helvetti mikä hintti!Onneks Mäkkäri tuli ja koulutti kunnolla..Tästä pitäis antaa ainakin 15 ottelu pelikieltoa!!Ja sit Nurminen vielä kampitti riksmanin..huhhuh..

Lehtosella kallonmurtuma:(

Hyvä ottelu muuten Hifk:lta.Seppo ja Riksman olivat hyviä..eikä tää saksimies ihan surkee ollu,pelas ihan hyvin..

VOI VITUN PUUDELI!!
 

outsider49

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Viestin lähetti Sherlock


Et kai tosissasi voi olla tuota mieltä? Vai voitko? Ei varmasti Schaefer ajatellut, että hän taklaa Lehtosen tuolla tavalla. Tarkoituksena saattoi olla tavallista kovempi taklaus, mutta ei mitään pään osumista laitaan. Samalla tavalla tässäkin kyllä oli huonoa onnea, kuin Levokarin tilanteessa. Siinä pää sattui osumaan maalinkehikkoon. Tässä pää kolahti maahan, kun kypärä oli irronnut päästä, joka aiheutti pahimmat loukkaantumiset, jos semoista tulee, toivottavasti ei.

Olin siis hallissa toisin kuin sinä, erittäin hyvällä paikalla (C4) susikoira lähti hullun kiilto silmissä kostamaan Vauhkosen taklausta, TARKOITUS OLI VAHINGOITTAA VASTAPUOLEN PELAAJAA
Ei kukaan ota vauhtia siniviivalta ja aja / hyppää kyynärpäät korkealla päin vastustajaa ilman vahingoittamisen tarkoitusta.
Näin se vain on !
 

red#3

Jäsen
Suosikkijoukkue
Idrottsföreningen kamraterna, Helsingfors
Kyllä oli Mäkkärin haastattelu sitten loistava. Kakkonen sitten päätti jättää taklauksen kokonaan näyttämättä, ei VI**U. Hyvä että ainakin MTV3 näytti taklauksen.
 

Pihvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, ÄTPPOMK, Everton FC, Canucks
Mäkkäri on asiaa!
Schäefer ei todellakaan ole känädälainen siinä merkityksessä kuin kanukki-pelaaja "käsitteen" ymmärrän. Jos valssiin kutsutaan niin onhan siihen suostuttava, varsinkin tollasen tempun tehneenä. Jopa maikkari sanoi Sch:n tökkineen koko pelin.

Noutajaa, noutajaa...! Seuraava TPS-peli? I´m there!!
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Huuhuh! Olihan tärkeä taklaus. En ole oikeastaan sen Aki Bergin hyppykyynärpäätaklauksen jälkeen yhtä rumaa nähny. Yli 10 matsia pitää kyllä tulla huilia.:mad:
 

Monte-Cristo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Sens, sympatiat Kerholle
Vanha Len:
"Kuinkahan monta taklausta tälläkin kaudella vielä nähdään, jossa kyseiset nivelet ovat liian korkealla. Kaikkiko ne sitten on yhtä tuomittavia? Koskaan ei pelaaja voi ennalta tietää tapahtumaa, kun kyynärät pystyssä taklauksen suorittaa."

-Ääh. Tämähän on selviö. Ne kyynärpäät pitäisi aina pitää alhaalla ja jokainen kyynärpäätaklaus on yhtä tuomittava jo siksikin, että seuraus voi olla tämäniltaisen luokkaa. Miksi ihmeessä ylipäätään koskaan lähteä sille arvuuttelulinjalle? Ehkä jokin viestissäsi meni ohi, mutta vaahtoanpa silti...
 

Lape

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hc.tps.fin analyysi tilanteesta:

Viestin lähetti äijä

Aivan. Sinäpä sen sanoit.
Ja silti menit sanomaan.
Tajuatko?

En tajua.

En mielestäni kommentoinut kyseistä tilannetta tai edes peliä ennen kuin näin sen pienen pätkän tulosruudussa.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Joo...pelikieltoon kanukki.

Viestin lähetti Rob Ray#32
Voi vitun hintti shaefer,törkein taklaus Hifk:n koti hallissa.Lehtonen oli aivan kiinni laidassa ja tää saatanan puudeli tuli vauhdilla ja kyynärpää suoraan nassuun.Lehtonen löi päänsä laitaan,kypärä irtosi ja löi päänsä suoraan jäähän ja verta tuli..Ja sit vielä äijä hymyili !! Ei helvetti mikä hintti!Onneks Mäkkäri tuli ja koulutti kunnolla..Tästä pitäis antaa ainakin 15 ottelu pelikieltoa!!Ja sit Nurminen vielä kampitti riksmanin..huhhuh..

Lehtosella kallonmurtuma:(

Hyvä ottelu muuten Hifk:lta.Seppo ja Riksman olivat hyviä..eikä tää saksimies ihan surkee ollu,pelas ihan hyvin..

VOI VITUN PUUDELI!!

Ainakin mainitsemasi 15 peliä huilia tulisi minunkin mielestäni antaa noin törkeästä taklauksesta, kun sen juuri tulosruudustakin näin...eka kertaa.

PS kyllä homo homon tuntee...sanotaan.
 

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hc.tps.fin analyysi tilanteesta:

Viestin lähetti red#3
No en nyt olisi aivan varma että se remmi kaiken kestää. Remmihän on kovaa tekoa mutta sitä kiinni pitävä nappi löystyy todella nopeasti. muutenkin toi remmi juttu on niin turhaa selittämistä, kohtahan keksitään aina että joku varuste puuttuu, esim. Suutarisella ei ollut leukakuppia, Ei vi**u kun on tyhmää selittämistä.

Mitä helvetin selittämistä? Miten selvästi se nyt täytyy sanoa, että mun mielestäni toi taklaus oli ruma ja Schaefer ansaitsee pelikieltonsa. Rikun itsensä takia vaan harmittaa, kun kypärä lähti päästä.
 

Muksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Turkulaisella ei leikkaa

Viestin lähetti Vanha Len
Paskaakos tapaus nurmista sitten otat esille minulle tarkoitetussa viestissä? En ole koskaan ollut asiasta pätkääkään kiinnostunut...miksi nyt pitäisi verrata sitä tämän illan tapahtumiin? Itse siitä mainitsit, jos muistat. Edelleen ota selville, jos on jotain sanottavaa...ja edes järkevää sellaista.
Blaa blaa, pillin pillin. Huomaa, muuten miten en yleistä tuossa otsikossakaan.

Teloituslaukausta puitiin paljon. Sinä ihmettelit alunperin, että minkä takia tässä puidaan Schaeferin pelikieltoa, eikä Lehtosen tilaa. Sinun mielipiteesi teloituslaukauksesta liikuttaa minua aika vähän, enkä sinun mielipiteeseesi sitten olekaan missään viitannut, miksi olisin. Sen enempää en ole myöskään yleistänyt. Toivottavasti edes tällä alleviivaamisella alkaa pikkuhiljaa jyvä löytyä.

Remmi kiinni,

Muk
 
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki , Liverpool ,sympatiat HPKlle
Näin vasta äsken sen RPl:n telomisen ja sen verran törkeä taklaus se oli etten panisi pahakseni vaikka en kyseistä Kanukkia enään näkisi SM-Liigassa . Jalosella sentään lievä hatun nosto siitä ettei sortunut Jortikkamaiseen selittelyyn .
 

holvius

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara,Red Wings
Minun mielestäni Jalonen juuri selitteli. Kutsui tapausta törmäykseksi ja höpisi neutraalisti liigan kurinpitoelimistä.
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Eipä uudestaan nähtynä näyttänyt tuo taklaus pahalta. Ei ollut irti laidasta ja kyynerpää ei noussut vaan osui vain vasta palloon ja kovaa ja kypärä irtosi taklausen voimasta (narut kiinni). Liukui taklaukseen ja käänsi katseensa pois ennen taklausta ja maila ja kädet olivat alhaalla, joka mielestäni osoitti olevan kiinnostunut pelistä myös taklauksen jälkeen. Ei siis ollut ryntäys eikä vahingoittamisyritys.
LINJAN MUKAAN KOLMEN OTTELUN LEPO!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös