Hifk-tps 24.1.2002

  • 26 603
  • 235

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
tPS:n "nikkarit", häpeä Kanadalle.

Pihvi: Ihmettelin sitä jos olit ekaa kertaa, niin et palaa juttua. Parasta kiekkoa mitä tuossa hallissa on nähty hetkeen, lisäksi samanlainen oli Jokerit peli tiistaina. Kumpikaan ei sortunut kahvapeliin, vaan mentiin aika paljon päästä päähän. Viihdyttävää kiekkoa, vaikka taklauksia oli aika vähän. Alkaa taas kiekon katsominen kiinnostamaan, kun saa pelata, eikä pelkästään kahvata. Samankaltaista odotan lauantain Blues-pelistäkin.

Moto: Grünnilla puujalka, eli ei ollut poissa tieltä.


Pelistä on tarinoita jo tullutkin. Joten ei siitä sen enempää. Harmi, että ei Vopat saanut sitä pelleä käsiinsä, olisi saatu hyvä loppuillan viihdepaketti. Huvittavaa, miten kanadan pojatkin muuttuu pelleiksi turkuun saapuessaan.

Toivottavasti ei paljon kieltoa tule, Vompattia tarvitaan.

Juusolta loistopeli, samoin Häppölältä. Hirschovits kun saa vielä sihdin kohdalleen, niin siinä on meillä huippumaalintekijä.

Kölliltä hyvä peli, huippukarvausta. Paljon on paskaa satanut, mutta tänään teki hyvää duunia.

Vopatille jatkodiiliä eteen, Mogerille ei. Melkoinen surffailija mies on, vaikkakin silloin tällöin maalinteossa onnistuukin.

Nurmisen taidot ovat jääneet ilmeisesti samaan koneeseen, kuin Calounin viime kaudella.

tPS on ollut meille kyllä hyvä vastus kotona, matseja 3 ja saman verran voittoja.

Jotain kuitenkin, unohdin, mutta yritän paikata parhaani mukaan.
 

Q

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ULUVFC (kutsuttu kunniajäsen)
Muutama hajahuomio pelistä.

Vopat on todellinen pelote ja myös show mies. Uhkaili läpi pelin TPS:n pelaajia. Vopat löytänyt itsensä näköisen seuran Suomesta, jossa saa myös ansaitsemansa suuren pelillisen roolin. Olisi mukava nähdä Pasi ja Vopat samassa ketjussa jäällä. Vopatille 1-2 peliä huilia ? Miksi muka ? Lopputilanteessa haki tanssipartneria muttei löytänyt, pientä tönimistä vielä sen jälkeen TPS:n vaihtopenkin suuntaan, odotin että olisi marssinut vaihtopenkille mutta ei.

72 toiminta edellisessä pelissä unohdettu. Todella ammattimaista toimintaa joukkueelta keskittyä pisteiden keräämiseen, samoin kuin 72 ja 41 haastattelut iltalehdessä

Moger, aivan onneton surffailija pelissä. Hidas. Yksi taklaus, yksi maalipaikka ei ole 2-kentän pelaajalle paljon ottelussa.
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Viestin lähetti Cube
Paljon melua tyhjästä. Ei voi muuta sanoa.
Josephin ajo oli ilman muuta turha, mutta ei se kovin paha ollut. Periaatteessa Vopatin toiminta oli varsin tekopyhää, onpahan hänkin kunnostautunut samanlaisessa, jopa tällä kaudella.. onneksi lätkässä ei päde terve järki.

Näin on, ei sitä omaa maalivahtia saa puolustaa, kun on itse hölmöillyt aikaisemmin. Mikä on pahan ja hyvän päälleajon ero? joseph olisi ansainnut kunnon selkäsaunan.

Vaikka olin hallissa, niin en rupea kertomaan totuuksia vaihtoaition tapahtumista, koska en niitä kunnolla nähnyt. Niin kannattaisi tehdä myös niiden, jotka eivät koko hallissa olleet.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Heti alkuun JHagille: Juuso pelasi erittäin hyvän pelin. Varsinkin 3s ennen loppua Juuson Josephille antamat leivonnaiset näyttivät makoisilta. Tuomioita odotellessa jopa Aki taputti Juusoa olalle ja eleillään matki Juuson oikeita koukkuja.

Kaksi ekaa erää näytti menevän jokeri-pelin tahtiin ja kolmaskin alkoi siten. Kun Juuso tepsimaalin jälkeen silminnähtävästi hermostui, teki Alpo ainoan oikean ratkaisun, otti aikalisän. Olisko tuo lukenut Jatkoaikaa?

Kolmannen erän lopun Mäkkärin täydellisen typerän jäähyn aikana IFKoon oikeana taktiikkana olikin yrittää aiheuttaa tepsille jäähy. No, Köllin purkukin meni vain vähän ohi, mutta lopun sekoilu oli täysin tepsiläisten turhautumista.

Kuten ketjussa jo aiemmin on kerrottu, Vopat kävi kierroksilla jo pitempään, eikä sitten paljon tarvittu kun Joseph tööttäsi Juuson. Vanhat silmäni olivat näkevinään että Vopat jopa huitaisi väliin tulevaa tuomaria aika navakasti ennen Norrenan kimppuun lähtemistään. Olisinpa JHagin tavoin toivonut näkeväni Norrenan pelaavan, sen verran kuumana Norre on käynyt kaikissa aiemmissa IFK-peleissä.

Pääasia, että IFK voitti, olkoon maalissa jatkossa vaikka Matti-Esko Hytönen. Kai sitä pitää lauantaina autohalliin vääntäytyä...
 

zaliz fanzone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Bayern München, Blackburn Rovers
Vopat antaa ainakin kaikkensa joukkueen eteen, Perkele!

Siinä on mies, jota minä todella kunnioitan. Vopattia ei paljoa kiinnostanut kuka se oli, joka Riksmanin päälle ajoi, mutta silti hän oli heti valmis vetämään turpaan moista pelleä. Siinä olis tommimiettiset ja anttibruunit katsoneet vierestä, kun omaa maalivahtia telotaan. Toista on ROMAN! Oli täysin käsittämätöntä päästää hänet pois Ilveksestä!

Immer Roman und FC Bayern

zaliz fanzone
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hatunnosto naapurille hienosta voitosta.
Nuoren Häppölän maalit olivat kyllä komeita ja ehdottomasti pelimiehen ratkaisuja!
Ja sitten teillähän siellä punanutuissa pelaa yksi kaveri jonka kyllä olisin mielelläni ottanut jo viime kaudella meillekin eli Roman Vopat. Enpä tiedä mutta Vopatissa on juuri sellaista särmää mistä diggailen, onnittelut hänen kaappauksesta. En tiedä mitä muut narrifanit meinaavat?


MACK
 

theref

Jäsen
Lusikka soppaan

Josephin ajelu oli typerä. Saa nähdä tuleeko pelikieltoa? Ainakin se yksi peli, mikä aina vähintään ottelurangaistuksesta tuleekin.
Vopatin "räjähtäminen". Ei millään pahalla, mutta eikös kaikki IFK-kannattajat aina puhu, että IFK:ssa kostetaan rikkojalle joka saakin mitä ansaitsee. Onko tämä muuttunut? Mitäs Tuokko sitten tilanteessa teki? Seisoi väärään aikaan väärässä paikassa. Eli kimppuunkäynti oli oikeutettua? Jos joku olisi ansainnut kuokkaansa, se oli Joseph, ei kukaan muu. Sitäpaitsi Marek taisi olla jo ihan hyvin siellä tilanteessa mukana.

R-P Lehtosen kommentit päivän lehdessä olivat erittäin fiksun tuntuisen miehen puhetta.

Enkä myöskään ymmärrä tuota "vopat on show-mies" juttua. Mitä hiton showta siinä on, jos koko ajan on soittamassa suutaan pienemmille ja haastamassa tappeluihin? Menisi jonnekin Amerikan farmisarjaan niitä hommia hoitamaan. SM-Liigassa sellainen ei kuulu kuvaan. Suvi Lindenkin saattaa hermostua.

Pari lausetta, jotka jokainen voi ottaa miten haluaa eikä niitä ole millään pahalla laitettu:
"Sitä saa mitä tilaa"
"Pata kattilaa soimaa"
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Viestin lähetti fiftyeight
Kun Juuso tepsimaalin jälkeen silminnähtävästi hermostui, teki Alpo ainoan oikean ratkaisun, otti aikalisän. Olisko tuo lukenut Jatkoaikaa?

Tätyy sanoa, että oiken nauratti kun kuulin radiosta aikalisästä.
Hyvä pojat jakakaa enemmän ohjeita :)
 

äijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Itähelsinkivantaan Jokerit
Luvallisesti?

Viestin lähetti mission16W
Positiivista. MTV3 ilmeisesti yrittää kalastella IFK:n mainosmarkkoja uudella linjallaan :)

Joo, eipä tuo Josephin tilanne nauhaltakaan sen paremmalta näyttänyt. Mies kolhaisee Riksmania ihan turhaan ja sitten alkaa show. Edelleen olen sitä mieltä, että maalivahdin päälle ajanutta pitääkin kouluttaa, vaikka ajelija onkin omasta joukkueesta. Noita vaihtopenkkijuttuja vain ihmettelen.

No, se oli semmoinen peli se. Huomenna sitten Mike ja kumppanitkin pääsevät varmasti avautumaan ihan luvallisesti.
Pahoin pelkään, että se olen minä kun avaudun.
Joo. Olin hallissa, joo, minä näin sen.
Ymmärrätkö...
 

mikaw

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Judge
Sehän varmasti estää TPS:n kenttäpelaajaa, että maalivahtia uhataan? Hieno logiikka.
Ei varmaankaan estä ja en sitä nyt ihan noin tarkoittanut.

Varmaan Norrenalla ja Vopatilla oli jotain "omia juttuja" Muuten tuskin Vopat muuten menisi vaihtoaition luokse heilumaan. Tosin Jhag tässä epäilikin show-juttua ja se kyllä voisi pitää paikkansa.

Muuten Norrena on aika outo heppu kun tuntuu aina hermostuvan Helsingissä. Mikäköhän siinäkin oikein on?

Asiasta kolmanteen.......

Mitä tekee MTV3:n Hockey Night!?! Voi elämä! Ottelun kiistanalaisinta tilannetta ei näytetty lainkaan vaikka taatusti oli mikit ja kamerat aition läheisyydessä. Ettei vaan ollut liian kyseenalainen nyt kun TPS (tai siis Joseph) oli periaateessa vastuussa? Eikai salaliittoja oikeasti ole, mutta mitä jos olisi ollut toistepäin? Tosin eipä kyllä Lukko-Tappara -ottelustakaan ollut sen kummempaa vaikka kai oli ollut aika lämmin ottelu. Ainakin siis SM-Liiga.fi:n tilastojen valossa.

SM-Liiga televisioinnit on kyllä niin perseestä kun vain voivat. "Suomi pohjolan suuri jääkiekkomaa!" -mainos kaikuu kuuroille korville kun liigakierroksen virallinen televisioija pilaa kaiken. Harmi kun unohtui Kakkosen uutiset, olisi ainakin ollut vertailukohta.
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Viestin lähetti mikaw
Harmi kun unohtui Kakkosen uutiset, olisi ainakin ollut vertailukohta.

TV2 lopetti pätkän vielä aikaisemmin, mutta muuten itse törmäys oli zoomattu lähempää.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Se on katsos, mikaw, niin ettei turkkulaissii saa liikaa arvostella. Saattaa Saukkonen hermostua. Ja jos ei saukko niin ainakin sen pomot.

Tamperelaiset saivat kuitenkin virallisen puolustajan Jutissa. Mitäs me ollaan saatu? Joka ainoassa Saukkosen jutussa pelkkää v**tuilua!
 

mikaw

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Lusikka soppaan

Viestin lähetti theref
Enkä myöskään ymmärrä tuota "vopat on show-mies" juttua. Mitä hiton showta siinä on, jos koko ajan on soittamassa suutaan pienemmille ja haastamassa tappeluihin? Menisi jonnekin Amerikan farmisarjaan niitä hommia hoitamaan. SM-Liigassa sellainen ei kuulu kuvaan. Suvi Lindenkin saattaa hermostua.
Jos tuo ylläoleva on sarkasmia niin anteeksi selittely. Tunkki kun on kieltänyt hymiöt niin välillä on vähän hankalaa.

Onhan se täälläkin nähty, että tappeluista, taklauksista ja vauhdikkaista peleistä pidetään. Mitä enemmän tapahtumia ja puhetta niin sitä parempi. Jo klassinen Noutaja-ottelu oli varsin tylsä ottelu ennen sitä taklausta. Sen jälkeen oli hallissa eloa ja klassikko-ottelu valmis. Ja puhetta riitti. Pitkään.

Uskoisin, että Vopat on sen verran fiksu, että haastamisilla ja kuittailuilla on tarkoitus ärsyttää vastustajaa. Se kun auttaa joukkuetta niin eikai sitä voi kuin kehua. Samalla tuloksena on huvia maksavalla yleisölle. Vaikuttaa ihan johtaja-tyypiltä. Hankalahkon alivoiman aikana vaikutti siltä, että juuri Vopat hoitaa homman henkisellä puolella. Tosin en tiedä näinkö oikein. En välttämättä.

ps.

Kaksi pisintä vastausta melkein peräkkäin. Taitaa olla ennätys. Huomioikaa nyt, että hiljaisillakin on joskus sanottavaa (omasta mielestään) kun sattuu ja tapahtuu. Tosin osa ajatuksista on sivulauseissa jo todettua, mutta ei väliä.
 

Kapu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Vihkohan sai Porissa 3 ottelun pelikiellon ajettuaan Satosaaren päälle. Saapa nähdä huomenna jatkaako liiga samaa linjaa vai muuttuuko se kesken kauden.
 

Sherlock

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti mikaw
Mitä tekee MTV3:n Hockey Night!?! Voi elämä! Ottelun kiistanalaisinta tilannetta ei näytetty lainkaan vaikka taatusti oli mikit ja kamerat aition läheisyydessä. Ettei vaan ollut liian kyseenalainen nyt kun TPS (tai siis Joseph) oli periaateessa vastuussa? Eikai salaliittoja oikeasti ole, mutta mitä jos olisi ollut toistepäin? Tosin eipä kyllä Lukko-Tappara -ottelustakaan ollut sen kummempaa vaikka kai oli ollut aika lämmin ottelu. Ainakin siis SM-Liiga.fi:n tilastojen valossa.

Enpä nyt oikein ymmärrä logiikkaasi. Siis eikös juuri nyt MTV3:n olisi pitänyt näyttää tuo tilanne? Ja jättää näyttämättä, tuo vaihtoaitoa välikohtaus jos TPS olisi ollut siinä tekijänä? Ainankin siis salaliitto teorian mukaan. Mutta nyt näytettiin vain oikeastaan tuo Josephin maalivahdin "ajelu".

Itseäni tuo Nurmisen tilanne on pikkuhiljaa alkanut mietityttämään, ei taida sitä heräämistä tapahtua. Tai ei sitä koskaan tiedä. Mutta tällä hetkellä aika huonoahan miehen peli on, ollut kyllä koko kauden. Eikä peli-iloa taida olla nimeksikään. Itselleni jäi mieleen, pieni tilanne, jonka TV:stä näin. Holmkvist teki jossain pelissä maalin ja rupesi tuulettelemaan, niin Nurminen luistelee suoraan miehen ohi vaihtoaitioon, eikä juhli maalia yhtään. Turhautiminen omiin tehoihinsa näkyy aika selvästi. No se yksi peliätekevä sentteri voisi muuttaa asian täysin. Tosin aika alkaa käydä vähiin, mutta niin kaun kun on aikaa on toivoa.

Niin ja vastaus tuohon aikaisempaan kommenttiin, jossa sanottiin Vihkon tilanteesta. Niin ei näitä kahta tapausta nyt aivan voida keskenään verrata. Eiköhän Vihkolla esim. ollut enemmän vauhtia tilanteessa?
 

Cube

Jäsen
Viestin lähetti Rebel
Näin on, ei sitä omaa maalivahtia saa puolustaa, kun on itse hölmöillyt aikaisemmin. Mikä on pahan ja hyvän päälleajon ero? joseph olisi ansainnut kunnon selkäsaunan.

Vaikka olin hallissa, niin en rupea kertomaan totuuksia vaihtoaition tapahtumista, koska en niitä kunnolla nähnyt. Niin kannattaisi tehdä myös niiden, jotka eivät koko hallissa olleet.

Olen pahoillani. Tarkan harkinnan jälkeen päätin jättää hymiön pois lauseen perästä. Ilmeisesti se oli virhe. Oletin, että viimeistään lauseesta "onneksi lätkässä ei päde terve järki" olisi eroittunut edes pieni sarkasmin hiven. Vielä kerran - pahoitteluni.

Mitä tulee vaihtoaition tapauksista puhumiseen, lueppas ensimmäinen viestini uudestaan. En missään vaiheessa esitä tietäväni absoluuttista totuutta Vopatin ja Zidlickyn toimista Tepsin vaihtopenkillä, lainailin vain muiden teksteistä hypoteeseja. Onko Sinun mielestäsi vaihtopenkkiriehuminen 1on1 "kostoa" (huono termi, muuten) parempi ratkaisu? Siis JOS V&Z mitään edes tekivät...
 

äijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Itähelsinkivantaan Jokerit
Niin,

ei olla saa, eikä muutenkaan saa.
Tämä vaan tiedoksi.
Ja tervetuloa joukkoon, íhan kun ette sitä muuten hiffaisi...
 

mikaw

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Sherlock
Enpä nyt oikein ymmärrä logiikkaasi. Siis eikös juuri nyt MTV3:n olisi pitänyt näyttää tuo tilanne? Ja jättää näyttämättä, tuo vaihtoaitoa välikohtaus jos TPS olisi ollut siinä tekijänä? Ainankin siis salaliitto teorian mukaan. Mutta nyt näytettiin vain oikeastaan tuo Josephin maalivahdin "ajelu".
Höm.. Nojoo.. Myönnetään. Sitähän on vieläkin ihan kiihdyksissä kun höpisee kummia. Lopputulos on kuitenkin se, että HIFK:ta lopulta sorretaan. Kai se kuitenkin on selvää?
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Viestin lähetti Sherlock


Enpä nyt oikein ymmärrä logiikkaasi. Siis eikös juuri nyt MTV3:n olisi pitänyt näyttää tuo tilanne? Ja jättää näyttämättä, tuo vaihtoaitoa välikohtaus jos TPS olisi ollut siinä tekijänä? Ainankin siis salaliitto teorian mukaan. Mutta nyt näytettiin vain oikeastaan tuo Josephin maalivahdin "ajelu".


Minä ainakin ymmärsin Mikaw:n kommentin niin että MTV3 yrittää olla näyttämättä noita hässäköitä, ehkä SM-Liiga pyynnöstä ettei menisi kiekon maine? Vai olinko väärässä?
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Sisältää VÄKIVALLAN ihannointia.

Katselinpa tuossa videolta tilannetta ja kyllä ainakin Joseph sai ajelunsa kohteelta hyvää koulutusta. Riksman nimittäin hakkasi kuin viimeistä päivää Josephia. Hyvä, siitä sai pelle, täysin omaa syytä.

TheRefille: mä koin sen Vopatin räjähtämisen oikeastaan semmoisena "nyt riittää perkele" tilanteena, jossa Vopat kävi ilmoittamassa, että jos meidän byyrareita ajellaan, niin samoin käy sitten teillekin. Vopat oli kolmannessa erässä se joukkueen herättäjä, joka avusti IFK:n alunperin voittoon. Vopat alkoi taklaamaan ja muutenkin tekemään kaikki joukkueen eteen.

Lisäksi kivaa Show:ta tuo lopun kihinäkin on meille koko kauden rämpimistä seuranneille. Toki samaan aikaan on ns. pelko persiissä, ettei menetetä Vompattia ja varsinkin Zetaa useiksi otteluiksi, nimittäin meillä ei siihen ole varaa.
 
Viimeksi muokattu:

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
theref & muut

Niin, siitä show-elementistä haluaisin vielä julkituoda sen verran, että kuten tässä on aiemmin puhuttu, jokaisessa matsissa on jaossa 2 pistettä voitosta. Ja ne on otettava keinolla millä hyvänsä, tyylistä sen kummemmin välittämättä. Joskus ne tulevat (vieraskentillä usein) Pelicans/Jyp/Lukko -tyylisellä unettavalla peruuttelulla ja shakkimaisella varman päälle pelaamisella ynnä purkukiekoilla + yksittäisillä harppuunahyökkäyksillä. Tässä ei ole vittuilun häivääkään. Jos HIFK vie tällaisella pelillä myös vieraspisteitä, niin kiitos, kyllä kelpaa.

Joskus -ja aina Tepsiä vastaan- ne pitää ottaa jollain tavalla vastustajan itseluottamusta horjuttaen. Näin HIFK on jo oppinut kotonaan pelaamaan TPS:ää vastaan. Turkuhallissa se ei onnistu, tuomarit elävät, halusivat tai eivät, vähän enemmän kotijoukkueen ehdoilla. Siis samat äijät eri paikkakunnilla.

Tepsiä vastaan ei voi voittaa muuten kuin pistämällä lihaa peliin. Pelottelemalla vastustajia vaikka sitten suuta soittamalla ja muutamalla sääntöjen rajamailla kulkevalla pommilla, kuten Vopat tänään teki. Juuso torjui HIFKille voiton ja Vopat osittain machoili HIFKille voiton. Se on ihan show´ta, kyllä Vopat sen homman osaa toistasataa NHL-matsia tahkonneena. Mies on vahva, ilkeä ja hyvä tappelemaan ja on rakentanut siitä.....öh, oman brändinsa. Tänään The Vopat Show accompanied by Marek, Ilkka & Kim alkoi tarkalleen ottaen silloin, kun HIFK oli ottanut johdon. Kiviharju räppäsi Riksmania käsille ja sai 2+2 jäähyn ja Vopat kävi juttelemassa aition edessä. Sen näki paitsi yleisö, myös koko Tepsin vaihtopenkki. Se oli vain ilmoitusluontoinen asia, että turpaan tulee, jos tuo jatkuu. Ja eipä jatkunut. Paitsi 3 sek ennen loppua eri jätkän toimesta.

Vopat olisi tottamooses ottanut myllyn Josephin kanssa, mutta ei onnistunut, kun Zidlicky kaikessa huomaamattomuudessa ruhjoi Josephia aika isolla kädellä. Joseph suojasi päänsä ja oli jään pinnassa. Kun tuomarit saivat Josephin irti, hän meni välittömästi jäähyboksin eteen, linjureiden taakse seisoskelemaan. Oli vähän mehut menneet jo. Niinpä Vopat aloitti Plan B:n ja eteen osui Tuokko. Vopat katseli pitkään maalin takaa kaikkia Tepsin jätkiä vuorotellen ja osoitteli keskiympyrään päin. Kukaan ei halunnut lähteä tanssimaan. Eli kyllä hän haasteen heitti, mutta Tepsillä oli kentällä ne pikkumiehet, joiden valikoimiin ei kuulu tappeleminen. Siksi sitten se riepominen ja kaverin hakeminen vaihtoaitiosta. Näkikö kukaan muu Zidlickyn lyönnin Tepsin aitioon? Itse asiassa Zidlicky, joka ei saanut tilanteesta mitään, oli eniten Josephin kimpussa ja pistäytyi myöskin vaihtoaition puolella. Kun Vopat ja Zidy kävivät kuumana, ei herra siviilipalvelusmies Ape mennyt sen kummemmin väliin. Äijä on katsellut muutaman NHL-matsin eikä vähästä hätkähdä.

Oli miten oli, nyt Vopat hoiteli itsensä lopullisesti HIFK-fanien sydämeen. Tykkäsi siitä tai ei. Mielestäni Vopat on, kuten Takatukka sanoi, HIFK-tyylinen pelaaja. Täällä sekopäitä arvostetaan. Ja on myös muistettava, että Vopat osaa tämän lisäksi myös pelata. Monipuolinen kaiffari.

Jäämme odottamaan mahdollisia jatkoja. Uskon Salomonin tuomioon; jos ei mitään Josephille, ei myöskään Vopatille.
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Viestin lähetti Cube

Mitä tulee vaihtoaition tapauksista puhumiseen, lueppas ensimmäinen viestini uudestaan. En missään vaiheessa esitä tietäväni absoluuttista totuutta Vopatin ja Zidlickyn toimista Tepsin vaihtopenkillä, lainailin vain muiden teksteistä hypoteeseja. Onko Sinun mielestäsi vaihtopenkkiriehuminen 1on1 "kostoa" (huono termi, muuten) parempi ratkaisu? Siis JOS V&Z mitään edes tekivät...

Toi "en kommentoi, kun en nähnyt", oli suunnattu kyllä ihan kaikille asiasta kirjoittaville.

Vaihtopenkkiriehuminen ei ole mielestäni ole hyvä ratkaisu, Joseph sai "kostonsa" Riksmanilta heti samantien. En osaa siitä mitään sanoa, koska näin vain Vopatin sinne menevän, mutta osuiko keneenkään, en tiedä. Samoin Z siellä käväisi, mutta en tiedä siitäkään, koska en tilannetta niin läheltä nähnyt. Siksi en kommentoi sitä mitä siinä kävi.
 

Gellner

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jospa minäkin kommentoisin tuota lopun hässäkää. Kausaripaikkani on C-katsomossa, HIFK:n hyökkäyssinisen kohdalla, eli näkyvyys vierailijoiden vaihtoaitioon on mitä mainioin.
Täällä joku jo vaati Vopatille useamman ottelun pelikieltoa. Se on kyllä aivan liikaa. Eihän Vopat loppujen lopuksi muuta tehnyt, kuin kävi kuumana ja riehui vaihtoaition edessä.Ei ikävä kyllä edes lyönyt ketään, vaan tyytyi viskomaan Tuokkoa.
Halutessaan Vopat olisi päässyt takomaan Norrenaa, sillä tokkopa linjureilla niin paljon voimaa on että voisivat Vopatia pidellä. Fiksua molempien osapuolien kannalta että Vopat ei kuitenkaan mennyt rusikoimaan Norrenaa. Norrena olisi kyllä ansainnut kunnon löylytyksen. Minulla ei mitään sitä vastaan että pelaajat, vaikkakin vaihtopenkillä olevat, mätkivät toisiaan mutta kun huoltajiin käydään käsiksi, on tilanteeseen puututtava. Norrena tönäisi HIFK:n huoltaja Veikko Viitasta, ei kovaa, mutta kumminkin ja siinä vaiheessa Marek ja muutama muu HIFK:n pelaaja hiiltyi lopullisesi. Aiheesta.
 

Cube

Jäsen
Re: theref & muut

Viestin lähetti JHag
Vopat olisi tottamooses ottanut myllyn Josephin kanssa, mutta ei onnistunut, kun Zidlicky kaikessa huomaamattomuudessa ruhjoi Josephia aika isolla kädellä. Joseph suojasi päänsä ja oli jään pinnassa. Kun tuomarit saivat Josephin irti, hän meni välittömästi jäähyboksin eteen, linjureiden taakse seisoskelemaan. Oli vähän mehut menneet jo. Niinpä Vopat aloitti Plan B:n ja eteen osui Tuokko. Vopat katseli pitkään maalin takaa kaikkia Tepsin jätkiä vuorotellen ja osoitteli keskiympyrään päin. Kukaan ei halunnut lähteä tanssimaan. Eli kyllä hän haasteen heitti, mutta Tepsillä oli kentällä ne pikkumiehet, joiden valikoimiin ei kuulu tappeleminen. Siksi sitten se riepominen ja kaverin hakeminen vaihtoaitiosta. Näkikö kukaan muu Zidlickyn lyönnin Tepsin aitioon? Itse asiassa Zidlicky, joka ei saanut tilanteesta mitään, oli eniten Josephin kimpussa ja pistäytyi myöskin vaihtoaition puolella. Kun Vopat ja Zidy kävivät kuumana, ei herra siviilipalvelusmies Ape mennyt sen kummemmin väliin. Äijä on katsellut muutaman NHL-matsin eikä vähästä hätkähdä.

Erinomainen teksti, mutta muutamassa kohdassa olen eri mieltä.

Varmasti olisi ottanut Vopat myllyn, sitä en epäile, mutta jotenkin on vain vaikea uskoa, että Joseph oli vain piileskellyt linjatuomareiden takana. Äijällä on kuitenkin 500+ peliä NHL:ssä tilillä, joissa vastaavanlaiset tapahtumat ovat varmasti tulleet tutuiksi ja luulisi, että hän tietää miten toimia. Eikös Josephilta NHL:ssä lentänyt hanskat useamminkin, vaikkei mies tietenkään mikään goon todellakaan ollut? Tästä en ole mitenkään varma. Jeesatkaa tappeluasiantuntijat!

Asia mistä puolestaan olen, ainakin TV-kuvan perusteella, varma on että Vopatin käydessä Tuokkoon kiinni, oli Joseph vielä verkon perukoilla. Eli Vopat aloitti Plan B:n ennen A:n yrittämistä. Vopat ei myöskään taatusti käynyt haastamassa ketään Tepsin pelaajaa ennen Tuokkoon kiinni käymistä. Schaeferiä hieman yritti, mutta linjatuomari oli heti välissä. Fido itseasiassa osoitti jonkin verran halukkuutta, toisin kuin Tuokko, joka näytti lähtevän pakoon :rolleyes:
Ei mennyt Ape väliin, eikä ollut tarvettakaan. Tämä oli kuitenkin aika kesy tapaus. Jos joukkueina olisi ollut vaikkapa Blues ja SaiPa (kaikella kunnioituksella) ei keskustelua oltaisi varmasti näin paljoa käyty.

Vopat hoisi tilanteen perustyyliin, ei mitenkään hirveän väärin. Ainakaan Nelosen Urheilu-uutisissa ei V näyttänyt käyvän Norreen mitenkään käsiksi. Aika ihme, jos pelikieltoa tulee - kenellekään. En kuitenkaan ymmärrä sitä Vopat ihannointia, mitä esim. joku Ilves-fani täällä esitti. Ei Vopat kovin miehekkäästikään tilannetta hoitanut.. kävi kuitenkin tilanteessa täysin sivullisena olleen Tuokon kimppuun. Pointsit siitä, ettei lyönyt Tuokkoa, joka näytti olevan ihan oikeasti kuseessa :p Ei se mitään, niin olisin varmaan mäkin ;)

EDIT: kaksi "äijää" samassa lauseessa=liikaa...
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös