MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
@Dale Cooper :n analyysista sen verran, että itse en usko kyllä Hifkin apinanraivoon ottelun alussa, vaan eiköhän Tappara kotijoukkueena tule kovaa päälle.

Hifkille tärkeää on pysyä kelkassa ja mielellään saada ensimmäinen maali, tämä voi tapahtua myöhemminkin kuin ekassa erässä.
 
Suomi ja Venäjä jakavat tällä hetkellä ideologisesti samat päämäärät: demokratian, ihmisoikeudet, oikeusvaltion ja hyvän hallinnon ja monta muutakin periaatetta. - Tarja Halonen

R.P.M. 12 000

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
pelissä on myös tapahtunut ikävä tuomarivirhe. Vaikka kuinka tiistain pelin tuomitsevat herrat yrittäisivät näitä asioita sulkea pois mielestään, niin en olisi yllättynyt, jos Tappara saisi muutaman tavallista helpomman jäähyn. .
Mistä antavat jäähyn? Näiden räikeiden isojen virheiden alle ikään kuin sivulauseeseen on jäänyt mielestänis e oleellisin virhe, huomattavasti isompi, tämä antaa poikien pelata -linja. Aivan uskomaton töppäys. On huikea linjaus koko lajille, että kaikki on sallittua. En tiedä yhtään muuta lajia, jossa säännöt ja tulkinta muuttuu finaaliin, ei NBA:ssa, ei NFL:ssä, ei futiksessa. Yksittäisiä virheitä tulee aina, mutta että systeemaattisesti. Liiga on nyt viimeistään osoittanut, että ammttilaisurheilu on Suomessa tältäkin osin tamatöörien puuhastelua.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät

HekeK

Jäsen
Yksinkertaiset sävelet seuraavassa pelissä. Vaihto kerrallaan kohti ryöstöä. Mitään ei ole menetetty. Pikemminkin päinvastoin. IFK:lle on tarjottu palikat tehdä tästä sarjasta legendaarinen.
 

Lemieaux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Total hockey / Totaalvoetbal
Tapparalaisia saattaa vituttaa nuo edellisvuodet, mutta kyllä tässä hetkessä IFK:n pelaajia vituttaa tuo edellinen matsi niin paljon, että siitä täytyy saada aivan tolkuttomasti virtaa. Huomenna lataus saakin mennä vähän yli, sillä siellä kentällähän saa tehdä mitä vain. Aivan jokaisen äijän täytyy vetää jokainen vaihto apinanraivolla, verissä suin, kuin pelattaisiin elämästä ja kuolemasta. Repiä ja raastaa niin kovaa, että kipurajat paukkuu. Luistella niin täysillä, että sydän tuntuu brakaavan, ja lisätä sitten vielä yksi vaihde. Tällaisia videoita tässä katselen:

Network - Mad as Hell
Rambo - Nothing Is Over!

Nothing is over! NOTHING! You just don't turn it off!

Miracle on Ice - Herb Brooks, Lake Placid
"I'm here to pick a fight with 2nd Place"
Inspirational Motivational Hockey pump up video
 
Viimeksi muokattu:
You miss 100% of the shots you don't take​

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Piinallista, mutta samalla aivan hemmetin hienoa aikaa nämä pudotuspelit. Aamusta alkaen jo ihan erilainen hytinä kuin aiemmin, tänään on ISO peli. Painetaan bulilla!
 

VT

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tänään on tosiaan ISO peli. Nyt on turha miettiä sitä, minkä takia IFK ei napannut Game 2:ssa voittoa, kun se olisi ollut otettavissa. Samoin Game 4:ssa. Tai miksi Game 5:ssa ei onnistuttu maalinteossa useammin. Erinomainen joukkue pystyy kääntämään edellispelin tapahtumat voimavaraksi ja kun on kuunnellut Stögöä, Luttista ja Hintzia, uskon, että tämä joukkue pystyy siihen. Hieno joukkue ja jos edellispelin vastoinkäymiset pystytään kääntämään Kannun nostamiseen kohti Nordiksen kattoa, tulee tästä yksi ikimuistoinen mestaruusvuosi lisää. Luotto on kova, mutta jännitys myös samaa luokkaa.
 

wloff

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mä en muista, että olisin ikinä ollut niin raivoissani kuin viime lauantaina pelin loppuhetkillä ja loputtua. Eikä se vitutus ole vieläkään kadonnut. Moneen päivään en pystynyt katsomaan tai lukemaan mitään lätkään liittyvää kun tuo fiilis nousi aina välittömästi pintaan, saati sitten että olisin voinut tulla tänne foorumille lukemaan maalaisten "se oli ihan reilua että tuomarit ratkaisivat tuon pelin, tuomareiden takia se yksikin peli oli 6-0 eikä 5-0" tai "jos olisitte tehneet enemmän maaleja niin tuomarivirhe ei olisi ratkaissut koko peliä" -tason älynväläyksiä.

Ennen jokaista matsia tässä finaalisarjassa mua on jännittänyt ihan perkeleesti. Mutta jostain syystä tänään ei edes jännitä, ei ainakaan samalla tavalla. Olo on vain vihainen ja ihan helvetin päättäväinen. Sellainen fiilis, että ei ole enää mitään hävittävää vaan pelkästään voitettavaa. Tänään vain vitunmoisella raivolla turpaan ja onnea.

Toivottavasti jengillä on sama fiilis. Tää upea kausi ei vain voi päättyä tiistaina jossain vitun landella. Käy seiskapelissä sitten ihan mitä vain, mutta me saadaan se seiskapeli. Perjantaina on vitunmoiset bileet Nordiksella, kävi miten kävi. Mutta tänään tää sarja ei katkea.

Ei tänään.

Nothing is over.
 

LP#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Lauantainen raivo matsin jälkeen tyyntyi vituttavaan epätoivoon, mutta parin päivän huilin jälkeen paatunut penkkiurheilija on noussut taas pystyyn, koska vielä on mahiksia. Toivottavasti jätkät saavat kaivettua sellaisen me vs. kaikki muut-apinanraivon ja ymmärtävät miten uniikki homma olisi viedä 7. mestaruusfinaali Stadiin ja hornankattilaan. Voit olla loppuelämäsi meidän sankari, tai sitten sinut unohdetaan juhannukseen mennessä, näin karrikoiden. Olkaa voittajia, vielä pari kertaa.
 
#17 #5 #1 #20 #7 #23 #22 #35 #9 #32

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
Jos joku osaava voisi tuosta Nothing is over-ketjusta, vähän ennen illan face-offia pistää viestin Törmäselle, Luttiselle tai muuten vain jengille pukukoppiin, niin hyvä olisi.
Parasta jos viestien määrä vaikka loppuisi numeroon 189...voisivat sitten arvata seuraavan numeron ja sen merkityksen!
Saa se numero olla isompikin - ei tarvitse betoinoida!
Kiitos suorittajalle etukäteen!
 
'897 - not before,
not after
but ever since!
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy