HIFK peliesitykset kaudella 2012-2013

  • 935 376
  • 3 115

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Kohti seuraavaa huippupeliä ja sehän käydään heti perjantaina JYP;ä vastaan, soeltä on varmasti tulossa voitto :D

Näen jo vuorenvarmat 3 pistettä! No, kolmannessa erässä HIFK näytti hetkittäin jääkiekkojoukkueelta. Lopussa oli hauska hetki, kun Eriksson lensi ulos aloituksesta. Lennu meinasi ensin mennä ottamaan, sitten vasta Liivik. Olen iloinen, että Liivik pelasi muutenkin hyvin, mutta yleisesti ottaen HIFK on harakka tervatulla katolla. Joku onnistuu ja joku taas pettää. Mä en ole koskaan nähnyt näin huonoa Lennart Petrelliä! HIFK sijalla 11, jippiajei!
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Officella kuulemma Dinot avasivat uuden konupullon. HIFK on jääkiekon Pekka Perä.
 

kamik

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tämä kausi on yhtä murmelin päivää.

Ennen kuin peli edes alkaa, niin tiedän miten tulee käymään. HIFK johtaa viimeiselle viidelle minuutille lähdettäessä, päästää vastustajan tasoihin ja häviää jatkoajalla tai voittolaukauksilla. Alkaa todellakin olemaan nykäsmäinen bon voyage -fiilis. Voiko HIFK-faniutta mitenkään deletoida?
 

KIBE#9#

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ja tämäkin on varmaan Sopan syytä, että tasuri tuli?

Tiukka peli oli tiedossa, joten ei mitään yllättävää. Näillä mennään ja keväällä se sitten nähdään, sanokaa mun sanoneen...

Tyypillähän on kova usko sopan touhuihin,kaveripiiristä vai peräti sukulainen?
Herää jo säkin pikkuhiljaa todellisuuteen,eikö riitä että koko mersuryhmä on vajonnut toimistolla koomaan!
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
15.11 HIFK - Jokerit
17.11 HIFK - TPS
20.11 Tappara - HIFK
24.11 HIFK - KalPa
27.11 Ässät - HIFK
30.11 JYP - HIFK

Sanotaanko nyt näin, että jos saadaan 6p kasaan noista matseista, on se jo huippusuoritus.

5 matsia ja 5 pistettä. Pistekeskiarvo 1,00 näistä peleistä.

Ei vittu kyllä mä taisin vetää tämän ennustuksen loppupeleissä vähän yläkanttiin. Tuskin ne jätkät tuolta Jyväskylästä saa haettua pisteen pistettäkään? Valtran kone tökki hetken aikaa, mutta nyt on tuntunut lähtevän taas käyntiin ja voittoputkessa jo porhaltavat.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Ja "valmentajana"ajatusten tonava,voi vittu sentään!

Tuossa oli kirjoitusvirhe? Pitäisi kai olla ajatusten tenava.

Mutta hei - eteenpäin on menty! Tehtiin armeijaklassikko: täyskäännös ja sitten täysillä eteenpäin.
 

Fordél

Jäsen
Ei HIFK mun mielestä edes passivoitunut kovin pahasti. Suurempi ongelma on mielestäni se, että jos hyökkäyspelaaminen on edelleen noin heikosti organisoitua kuin se tänään oli, ei pelejä voi yksinkertaisesti voi voittaa. Kaksi maalia ei vaan riitä. Eikä riittänyt tänäänkään.

Sopasta tulee haastattelujen perusteella mieleen se legendaarinen Irakin tiedotusministeri, joka pahimmankaan katastrofin partaalla ei tunnusta tosiasioita. Sopan silmissä kaikki tuntuu olevan ok ja pienestä kiinni. Ja kunhan saadaan uudet jätkät mukaan jengiin niin hyökkäyspelaamiseenkin tulee järkeä. Voin Soppa kertoa, että ei tule. Jos ton paremmin et pysty organisoimaan hyökkäyspelaamista niin ei sitä muutama Perrault tule pelastamaan.
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
maalinteko

Viimeisessä 10 pelissä päästy kerran 3 maaliin, muuten alle sen. Liigassa on enää kaksi HIFKiä vähemmän maaleja tehnyttä porukkaa. Tähän saavutukseen en usko punaisten liiga-aikakaudella sortuneen, ei ehkä edes Mäkikokkilan kaudella.
 

DreamHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ässät teki kaksi maalia yv:llä. Yllätys molemmissa Hifkin jäähyn syy pelin viivyttäminen. Eihän ne osu edes plekseihin miten luulette ,että ne sais maalin.
 

timotl

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onko niin, että joka kerta kun ollaan ryssitty lopussa maalin johto (8?), ollaan hävitty jatkoajalla? Se kertoo siitä kuinka henkisesti ollaan lyötyjä, ei uskota voittoon enää.

Henkinen jumi kuten suomen maajoukkueella finaaleissa, tai jarkko niemisellä finaaleissa. Kun aina häviää, oppii sitä pelkäämään - ja häviää.

Lennukin kantoi vastuuta mestaruuskaudella, väänsi yksin pelit himaan. Nyt ei ole sydän mukana enää-kibekin sai kullan ja se riitti.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Töykkälä kieputti voiton Pelsuista Lahessa.

Töykkiksellä oli joku ohi menevä aivovaurio silloin. Nyt hänkin on siirtynyt muun joukkueen tasolle ja loukkaantui tänäänkin.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Liiga on toki tasainen, mutta mahdollisista tulevista voittoputkista -heh- huolimatta liigan pohjilta on erittäin vaikea nousta ylös kuten aiemmat kaudet osoittaneet. HIFK:n tämä kauden mestaruus on mahdollinen säälipleijaripaikka. Aika hyvin ottaen huomioon että kyseessä oli Suomen Paras Joukkue n. puolitoista vuotta sitten.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
En muista, että olisin koskaan nähnyt näin heikkoa IFK:ta Ässiä vastaan kuin tänään. Ei Ässätkään mitenkään loistavasti pelannut mutta IFK oli aneemisista aneemisin. Oliko Raannalla ekassa erässä 2 torjuntaa ja nämäkin jotain suupaisuja siniviivalta? Ortio oli tänään IFK:n paras pelaaja mutta kokeneet Kuhta/Robidas ja kumppanit.... huhhuijaa, oli ehkä hyvä että Peltonen ja Söderholm eivät olleet tänään todistamassa tätä tiistai-illan höntsäkiekkoilua kaukalossa.

Ja mikä Petrellille on tullut?? Ennen vanhaan iski Ässiä vastaan aina maalin + heitti pari kovaa niittiä pakeille karvaustilanteessa, nyt ihmeellistä surffailua koko pelin... ihan kuin olisi säästellyt paikkojaan.
 

Wiltord

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tänään oli samanlainen peli kuin melkein kaikki tämän kauden matseista. Ei millään tavalla viihdyttävä, eikä tullut voittoa. Bonuksena taas johtoaseman menettäminen ottelun lopussa.

Vastustaja oli onneksi samaa tasoluokkaa IFK:n kanssa, niin matsi pysyi jännittävänä tuloksen kannalta.

Hankala nähdä mitään positiivista. Ortiota käy hieman sääliksi kun mies on 2000-luvun paras ja vakuuttavin IFK-paitainen veskari yhdessä Riksmanin kansa, mutta voittoja on lähes mahdotonta raapia tuommoisen joukkueen takana.

Trappi toimii kohtuudella (vaikkakin on aivan helvetin tylsää katsottavaa) ja Ortio hoitelee nukahdukset pääsääntöisesti. Hyökkäyspeliä ei yksinkertaisesti ole, mikä tekee jokaisesta pelistä älyttömän selviytymistaistelun.
 

leivoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
St Pauli - Non established since 1910
Miten ihmeessä tuo sulaminen voi olla teemana pelistä toiseen. Aikuisia, terveitä miehiä, joilla on työpaikka, autot, rahaa, pillua ja äiti paistaa voisilmäpullia aina kun kylässä käy. Kaamosmasennusta yhyy yhyy. Kaaosmasennuksesta tässä alkaa olla kyse.

Soppas Eleven on nyt niin pahasti telkeiden takana, ettei sitä aukaisemaan todellakaan riitä kaksi sentteriä, joista toinen lähtee Robidaksen ja Lennun kanssa rapakon taakse ennen vuoden vaihdetta.

Mitäs sen jälkeen sitten tehdään?

Lennu on kyllä taantunut näiden kuukausien aikana todella pahasti. Edmontonissa ollaan varmaan todella tyytyväisiä.
 

Penan klooni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Herättää hieman ristiriitaisia ajatuksia tämän kauden HIFK:n osalta.

Suoralta kädeltä en lähtisi syyttämään Soppaa tästä kaikesta. Miehellä on käsissään ehkä yksi historian mädimmistä HIFK-joukkueista rosterin osalta.

Huomioita:

- Kibe, 0+6, 22 peliä.
- Peltonen on jo tippunut kelkan kyydistä, kiitos ja näkemiin.
- Hyökkäyksen laajuus, sitä ei ole. Kakkosketjun ei pitäisi näin "kovassa" seurassa olla Luttinen-Nykopp-Talaja. Ei kestä vertailua käytännössä minkään muun joukkueen line-uppeihin.
- Puolustus. Kankaanperä, Kousa ja Järventie, v**tu mulla on ikävä niitä! Melart on noussut ihan ykkösjätkäksi, huikeasti saanut itsevarmuutta ja asennetta lisää. Tästä jätkästä me kuullaan oikeasti vielä! Muuten nää Klubertanzit ja Tuohilammet ei kovinkaan säväytä vaikka "ihan ok" pelaavatkin.
- ORTIO! Koskahan sille riittää toi paska? Siirtyisi nyt pois tuolta johonkin KHL-joukkueeseen hakemaan oikeasti sitä mitä sille kuuluu. Menestystä, se jätkä on pitänyt huolen siitä, että saadaan edes se yksi piste joskus peleistä.

Muutenhan tämä onkin sitten aika tasapaksua paskaa. Kiva kun uusi halli tulee niin kotijoukkue pelaa Suomi-sarjaa ;)
 
Viimeksi muokattu:

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
- Puolustus. Kankaanperä, Kousa ja Järventie, v**tu mulla on ikävä niitä! Melart on noussut ihan ykkösjätkäksi, huikeasti saanut itsevarmuutta ja asennetta lisää. Tästä jätkästä me kuullaan oikeasti vielä!

Samat! Oon katsellut Kankea Tapparassa ja nyt ymmärrän tämänkin herran arvon alakerrassa. Ei ole kivaa mennä maalille, kun Kanki siivoaa siellä. Kousa ja Järventie olivat hyviä jalalla ja molemmat osasivat tuoda kiekon ylös. Tästäkin huolimatta HIFK-pakisto + Ortio ovat paras osa joukkuetta ja ensisijaisesti HIFK kaipaisi kuutta hyökkääjää, joista tehtäisiin kaksi ensimmäistä ketjua. Eli eihän tässä kovin paljon pielessä ole. MUTTA - materiaali ei silti ole liigan 11.sijan tasoa. Myös Soppa alisuorittaa. Tämä nippu kuuluisi kuuden sakkiin, kannattaa vilkaista muiden joukkueiden kokoonpanoja. Ei siellä NHL-jengejä ole vastassa.
 

Penan klooni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
MUTTA - materiaali ei silti ole liigan 11.sijan tasoa. Myös Soppa alisuorittaa. Tämä nippu kuuluisi kuuden sakkiin, kannattaa vilkaista muiden joukkueiden kokoonpanoja. Ei siellä NHL-jengejä ole vastassa.

Eikös sarjatilanne käytännössä kerro aika kornisti sen minkä tasoinen joukkue on?

On sitä huomattavasti paremmalla rosterilla kontattu ennenkin, joten lieneekö syy yksinkertaisesti vain pelaajien pääkopassa?
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Tänään oli samanlainen peli kuin melkein kaikki tämän kauden matseista. Ei millään tavalla viihdyttävä, eikä tullut voittoa. Bonuksena taas johtoaseman menettäminen ottelun lopussa...

Kyllä, Just tollaset fiilikset kerta toisensa jälkeen. Kuinkakohan monta peliä tässä pitää hävitä, ennenkuin muutosta tapahtuu?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös