HIFK:n peliesitykset kaudella 2019–2020

  • 370 379
  • 2 470

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eka erä oli tosi varovaista peliä HIFK:ltä, mutta mulle se ei varsinaisesti tullut yllätyksenä, kun huomioidaan lähtökohdat: edellisestä pelistä taas 5 pv, useampi pelaaja teki paluun kokoonpanoon (joko majusta tai saikulta -> todellinen pelikunto selviää vasta kentällä), taas uudet ketjukoostumukset, Lyytisen putoaminen juuri ennen peliä, paskasti menneet kotiottelut, vastassa nopea Ilves, jne. Että onhan tuossa syitä, miksi koneet käynnistyi hitaasti. Taktisesti kuitenkin myös viisas valinta keskittyä ottaa vähän varman päälle, puolustaa tarkasti ja horjuttaa Ilveksen pelihuumoria sillä, etteivät saaneet urkuaan kunnolla auki.

Tokasta erästä lähtien HIFK oli sitten suvereeni kaukalon isäntä ja pelasi juuri niin kuin kuuluikin: sitoutuneesti ja fiksusti. Vältettiin turhia riskejä, muttei kuitenkaan pelätty haastaa vastustajaa. Dykin maali oli enemmän kuin vain yksi maali ja Sallisen maali heti perään takasi sen, että niiden jälkeen mun silmiini ei ollut epäselvää, kumpi joukkue voittaa, jos jatkossakin pelataan samalla tavalla kuin siihen asti oli pelattu. Erittäin hyvää suorittamista koko joukkueelta ja Tuohimaa oli todella hyvä maalissa. Nollapeli oli täysin oikeutettu.

Mutta kyllä mua henkilökohtaisesti ottaa päähän se, että tosipelit alkaa kohta ja Nordiksella on niin paska jää, että se tuo peliin omat jännitysmomenttinsa. Pidän ihan mahdollisena, että surkea jää tulee vaikuttamaan jopa jonkun ottelun lopputulokseen ihan suoraan. Häpeällistä ja erittäin väärin kaikkia jäällä pelaavia pelaajia kohtaan.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
ässä oli taas vähän tätä tyypillistä IFK-fanien "Winbergistä ei koskaan tule liigapelaajaa...Jääskä on aivan paska sentterinä..." -itsetunto-ongelmaa. Arvioidaan kundeja ekan kahden pelin perusteella

Jep meinasin jo eilen tarttua tähän @FosaMasa10 :n viestiin, mutta olisi tullut liian tylyä tekstiä, joten rauhoituin yön yli. On melkoisen puusilmäistä väittää tuollaista. Brad Lambertia pidetään koko maailman mittakaavassakin oman ikäluokkansa kärkijätkänä ja kuten jo moni on todennut, niin tuolla kyseisellä kaudella kundi pelaa todennäköisesti jo NHL:ssä, eikä enää "kannattele" IFK:ta siinä vaiheessa.

Uskallan väittää, että Brad Lambert pystyy tekemään todella kovaa jälkeä jo ensi kaudella SM-liigassa. Jos siihen pystyi saman ikäisenä Sasha Barkov, niin kyllä pitäisi Lambertinkin pystyä. Olen kuullut, että Lambertille kaavaillaan ensi kaudeksi jo suht isoa roolia ja miksipä ei kaavailtaisi? Kyllä tuollaiselle talentille kannattaa antaa vastuuta. Lundell-Lambert kaksikko voi yllättää ensi kaudella meidät kaikki.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: WPK

RedDawn

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Seattle Kraken, Vancouver Canucks
Hyvä matsi eilen! 4 tehtyä ja nolla päästettyä Nordiksella ja vielä Ilvestä vastaan, ja vieläpä melko siipirikkoisella porukalla. Lupaa hyvää... Lambert ihan mahtava, hyvä että saa pelata nyt, ensi kaudella tulee olemaan iso pelaaja jo meille. Fränältä upeaa peliä ja tulee kantamaan meitä kevään peleissä, Sallinen C:n arvoinen, Dyk alati vaarallinen, Tallbergilta hyvää tekemistä, Järvinen pääsemässä omalle varmalle tasolleen, Lundell joukkueen kantavia voimia ja hei J. Keränen 0+2 ja Muuli 1+0 :)! Toivottavasti ei Engberg loukkaantunut pahemmin tossa töötissä...

Mahtavat Kärppä-matsit tulossa viikonloppuna!

Ja mitä hankintoihin tulee niin olen myös sitä mieltä että ei kiitos enää ketään uusia sisään - saikuttelijat takaisin ja näillä mennään!
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tallberg on kyllä mainettaan huomattavasti parempi ja tärkeämpi palanen joukkueelle. Ei tosiaan kiekollisena loista, eikä useinkaan saa juuri mitään aikaiseksi, mutta tekee kiekottomana jatkuvasti oikeita ratkaisuja. Ja jos maskipelaamisesta jaettaisiin pisteitä, niin niitä olisi Tallbergilla tukku.

Kiekottomana on ihan hyvä joo, ja sitähän lätkässä on suurin osa pelaajan pelistä, eli kyllä tuolla rosterissa paikka Tallbergille on. TOP9:issä en haluaisi nähdä näitä kiekottoman työn raatajia, jotka ovat kiekollisessa pelissä selkeä rasite. Tallberg on profiililtaan enemmän 4.kentän ukko kun puhutaan mestaruutta tavoittelevasta joukkueesta. Nyt toki rosteri repaleinen eikä ole valinnanvaraa. Tallberg on syyntakeeton tämän kauden rooliinsa.

Musta Lambert pelasi myös kiekottomana ihan ok matsin, vähän haki paikkaansa PAPP:issa, keskialueen syöttölinjat vähän vuoti, mokasi omalla alueella yhden purkupaikan, mutta blokkasi heti perään kudin Åstenin kanssa. Lambertin vahvuudet selvästi pelin lukemisessa ja kiekon kanssa, ja kiekolla teki hyökkäysalueella jatkuvasti oikeita ratkaisuja. Piti hyökkäysalueen pyöritykset elossa, Tallbergin saadessa kiekon ne turhan usein katkeaa, ja sitten joudutaan kiekottomaan rooliin. Kun pelaa hyökkäysalueella hyvää kiekollista peliä, sillä ehkäistään sitä ettei tarvi raataa niin paljoa kiekottomana.

Nuori raakilehan Lambert vielä on, mutta kyllä fysiikasta ja pelinluvusta näkee, että puhutaan ihan poikkeuksellisesta lupauksesta. Tää ei oo vielä hänen kautensa, mutta varmaan jo ensi kaudella voi taistella tosissaan pelipaikasta. Jos ei anneta mahdollisuutta, niin ei kauaa pyöri meidän organisaatiossa, ottajia on ympäri maailmaa. Kanadan eri sarjoista oli kosiskeltu jo ennen tätä kautta, mutta isä ja poika olivat nähneet Suomen ja IFK:n parhaana paikkana just nyt. Kertoo myös arvostuksesta meidän paljon parjattua junnumyllyä kohtaan.
 

topdog

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Juu kyllä näitä raatajia ja vääntäjiäkin tarvitaan kun poffit alkaa. Silloin pelataan paljon ja peli muuttuu kovemmaksi ja hieman sallivammaksi. Uskon, että nämä meidän kokeneet sotaratsut nostavat silloin tasoaan ja on arvokkaita jengille. Jos huippupakki jostain löytyy ja jatkaisi vielä ensi kaudellakin niin tervetuloa. Hyökkäykseen en enää ketään kaipaile. Kunhan sairastupa tyhjenee niin se osasto kunnossa.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: BOL

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
+++ Atte
++ Maalinedustapelaaminen molemmissa päädyissä
+ Tallberg

- Kiekossa ei välillä meinattu pysyä ollenkaan
-- Kiekonmenetyksiä omissa turhan paljon
--- Tuomarityöskentely, ensiksi Kärpille ei vihelletä mistään ja sitten isketään 1-4 paitsiomaali

Ei tuolla pelillä kuuhun (mestaruuteen) mennä, mutta tärkeät pisteet vieläkin kovin repaleisella joukkueella. Tallberg pelasi tosi hyvän pelin, toiko Tyrväisen mukana tuoma kilpailu sitten vähän painetta pistää kovempaa vaihdetta silmään? Mielestäni Tyrväinen pelasi myös hyvän pelin. Atte oli kentän kuningas, upeaa työskentelyä läpi matsin ja Kärppien ainokaiselle maalille ei voinut yhtään mitään. Tykkäsin tuosta fyysisyydestä mitä ajoittain nähtiin, haettiinko asetelmia kevättä (ja huomista) ajatellen jo?

Huomenna olisi mahdollisuus kruunata viikko kotona, 9/9 pistettä tästä viikosta olisi aika nasulia.
 
Viimeksi muokattu:

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Oltiinhan me välillä mankelissa, mutta oli myös sitä kautta hyvä treenata sitä sitoutunutta ja kärsivällistä puolustusta.

Pleijareita ajatellen tää oli loistava ja opettavainen peli.

Turunen ja Leskinen tulee tuomaan tohon vielä aimo annoksen kiekollista rytmitystä.
 

EPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Oltiinhan me välillä mankelissa, mutta oli myös sitä kautta hyvä treenata sitä sitoutunutta ja kärsivällistä puolustusta.

Pleijareita ajatellen tää oli loistava ja opettavainen peli.

Turunen ja Leskinen tulee tuomaan tohon vielä aimo annoksen kiekollista rytmitystä.

Mietin myös juuri tuota, että hyvää treeniä puolustaa noin kovaa hyökkäystä vastaan ja onnistua vielä siinä + onnistua kääntämään peliä ja käyttämään omat momentumit.

Mulle jää edelleen todella omituinen fiilis koko kaudesta.. ei oikein onnistuta silloin kun pitäisi vaikka hallitaan mielin määrin.. välillä onnistutaan loistavasti paineistamisessa, välillä taas ei, välillä lähdetään omista hyvin ja välillä siitä ei tule mitään ja välillä kun ei hallita peliä, niin pystytään kääntämään peliä ja käyttämään omat paikat näinkin hyvin.

Kärppiä vastaan riittää 10 paikkaa 5 maaliin ja Jukureita vastaan 20 paikkaa 2 maaliin. Jännää.

Mun mielestä oli tosi hyvä matsi eikä oikeastaan jännittänyt vaan oli jotenkin sellainen fiilis, että matsi hoidetaan, vaikka Kärpät välillä pääsikin hyvin paikoille.

Jä fiilis että 3. kentällä oli iso vaikutus, Keränen, Tallberg ja Tyrväinen teki tosi hyvää duunia ja näytti myös esimerkkiä muulle jengille.
 
Suosikkijoukkue
IFK
On tultava vähän tähän väliin.

On selvää, että @Lätty-ylämummo on monien mielestä yltiöpositiivinen sekä seuraa että sen valmentajaa kohtaan. Mutta on myös musta esittänyt ihan hyviä perusteluja ja kaivanut esiin musta ihan kiinnostavia tilastoja tukeakseen mielipiteitään. Minusta itsestäni noin niin kuin pikaseurannalla kyseinen nimimerkki tuo enemmän dataa näihin keskusteluihin kuin suurin osa tänne kirjoittavista.

Eritoten, kun aika iso osa, kun on vaan, että "Tällä budjetilla pitäisi pelata paremmin, kenkää!", tason analysointeja. Siksikin en missään nimessä haluaisi kadottaa @Lätty-ylämummo kirjoittajien joukosta. Kuin en myöskään "negasiipeä".

Nyt on vaan tää väittely vähän karannut käsistä ja mennyt tunteisiin. Josko otettaisiin nyt vaikka seuraavaan peliin asti pieni happitauko tästä suorasta haukkumisesta ja vittuilusta? Ja osoitan ehdotuksen nyt kyllä kaikille väittelyn osapuolille.




Kiitos tuestasi.
Arvostan.

Kiitos myös yv:llä tukensa osoittaneille.

@Postinjakaja - viestisi sai 15 henkilön tuen, joka on poikkeuksellisen paljon täällä HIFK:n osuudessa.
Nyt on happea otettu, kakku lusittu, ja kynäily jatkuu kohti kevättä!
 

Wiltord

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
YV% kasvoi tänään nätisti, ja nyt se alkaa jo kolmosella (30,92%). Tuota voinee pitää jo erittäin hyvänä osumatarkkuutena, kun joka kolmas ylivoima tuottaa maalin.

Aika paljon on tultu eteenpäin niistä ajoista kun Juhamatti leipoi paikallaan 2 minuuttia kiekkoa ylivoimalla ja kerran kahdesssa kuukaudessa syntyi YV-maali.

IFK:ssa on hyviä ylivoimapelaajia. Aina ne näyttävimmät kiekonkäsittelijät eivät ole niitä aivan tärkeimpiä ylivoimatehokkuuden kannalta. Sallinen ja Paajanen esimerkiksi tekevät jatkuvasti oikeita asioita.

Toivotaan, että pelaajisto paranee ja saadaan poissaolijat täysissä voimissa mukaan. Tuolla joukkueella on aineksia pärjätä. Harmi vain, jos pitää punnertaa taas kaukaa, eli kutossijalta kohdata käytännössä kaikki kovimmat mahdollisella matkalla finaaliin. Kova puolivälieräsarja vie monesti jo voimia ja vastaan tulee välieriin levänneempi, helpommalla päässyt sarjakärki.

Mutta näillä poissaolijamäärillä on aivan selvää, ettei kärkisijoista pitkässä runkosarjassa pelata.
 

Joona D

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Boston Bruins
Hienosti Kärpät tappoi IFK:n peli-innon tänään, vaikka alku oli vähän samantyylinen. Varkain johtoon, mutta ei riittänyt. Ylivoimasta ei tullut yhtään mitään ja henkilökohtaisia virheitä enemmän. Jotenkin ylipäätään paljon eilistä ponnettomampi matsi. Tuntui, että kiima puuttui kokonaan ja Kärpät tiesi tasan miten tästä saadaan rutiinilla voitto. IFK pärjännyt paremmin nopeissa vauhtia ja vaarallisia tilanteita -matseissa, yleensä vielä paremmin vieraissa.
 

PuukäsiPakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Ekan kympin jälkeen ei voittajasta ollut epäselvyyttä. En tiedä loppuiko siellä bensa vai onko kyse jostain kirouksesta himassa, mutta kapteenista alkaen kaikki olivat todella raskaalla jalalla liikkeellä. Maalipaikat erittäin vähissä, johtuiko liikkeen puutteesta vai siitä ettei Kärpät tänään ylihyökännyt eilisen tapaan.
 

TrueThat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Rangers, Real Madrid
Tänään väsynyt peli. Kuitenkin viikon matseista 6/9 pistettä kärkijengejä vastaan. Ja vieläpä repaleisella kokoonpanolla. M. Keränen - Turunen - Leskinen voisi olla oikeastaan kenen tahansa jengin kärkiketju ja noita ilman (+ Jääskä ja Nykopp) tultiin toimeen tällä viikolla! Ensi viikkoa kohti ihan positiivisin mielin.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Eipä tuo tämänpäiväinen paljon luottamusta pitkään kevääseen nostanut, kiekollisessa pelissä IFK on valovuoden Kärppiä perässä. Kärpät pääsee monella eri tavalla omista kiekon kanssa pois ja pysyvät hyökkäysalueella paljon laadukkaammin kiekossa kuin IFK. Pelinopeus on ihan eri luokkaa kuin meillä ja varsinkin Nordiksella tuosta pelaamisesta ei tule lasta eikä paskaa. Vuoristoratamaiset otteet sen kuin jatkuvat.
 

Dennis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ekan kympin jälkeen ei voittajasta ollut epäselvyyttä. En tiedä loppuiko siellä bensa vai onko kyse jostain kirouksesta himassa, mutta kapteenista alkaen kaikki olivat todella raskaalla jalalla liikkeellä. Maalipaikat erittäin vähissä, johtuiko liikkeen puutteesta vai siitä ettei Kärpät tänään ylihyökännyt eilisen tapaan.
Kyllä siinä niin kävi, että bensa loppui ja kun Kärpät sai suht ilmaiseksi johdon avauserässä, niin vaikeaksi meni. Osasyynä toki se, että on vedetty suht kapealla rosterilla jonkin aikaa, mutta kyllä yleisesti ottaen on huolestuttavaa, että HIFKlla ei tahdo kärkijengeihin verrattuna kunto ja luisteluvoima riittää. Osaltaan syynä pelikirjan puutteet, mutta jotain myös fysiikkavalmennuksessa on mennyt pieleen. Lisäksi rosterissa oli tänään useampi pelaaja, joiden paikka ei enää tässä vaiheessa ole olla mukana haistelemassa liigavauhtia vaan ne kokeilut pitäisi tehdä syksyllä.
 

MSU

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Heikosta esityksestä huolimatta hyvä viikko. Rehellisesto saatiin 6p enemmän kun mitä itse uskalsin odottaa. Ajoittaan oli pilkahduksia hyvästä pelistä ja tästä on hyvä jatkaa.
 
J

Just-Ice-Hockey

IFK ei tänään ollut kyllä millään tavalla valmis tähän otteluun. Valmennusta myöten tuli aivan käsittämättömiä lapsuksia. Kousa ja Lyytinen olivat tänään huonoja ja junnuosasto kovin köykäistä kauraa. Tänään kun Lambertilla painoi eilinen, vajosi koko Paajasen ketju täysin ynnä muut tasolle. Tähän vielä päälle se, että Fränä hävisi oman kaksintaistelunsa, niin paljoa ei voi odottaa.

Saarinen - Dyk -kaksikko toimi hyvin ja Motin sekä Järvinen antoi muutaman kovan taklaukset. Siinä se tänään.
 
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Eipä tuo tämänpäiväinen paljon luottamusta pitkään kevääseen nostanut, kiekollisessa pelissä IFK on valovuoden Kärppiä perässä. Kärpät pääsee monella eri tavalla omista kiekon kanssa pois ja pysyvät hyökkäysalueella paljon laadukkaammin kiekossa kuin IFK. Pelinopeus on ihan eri luokkaa kuin meillä ja varsinkin Nordiksella tuosta pelaamisesta ei tule lasta eikä paskaa. Vuoristoratamaiset otteet sen kuin jatkuvat.

Ero syntyy siitä, että Kärpillä on jo useamman kauden hiottu pelisysteemi, joka on on jokaisen pelaajan selkärangassa ja kuten sanoit, Kärpät pääsee omista loistavasti ulos koska siinä on se "systeemi" pakkien ja hyökkääjien välillä. Kärppien pakeilla on useimmiten vähintään se kolme syöttösuuntaa, jolla toimittaa kiekko hyökkääjille tai palauttaa tarpeen mukaan toiselle pakille. Sellaista ei ole HIFK:ssä nähty ties milloin. Siitä syntyy pelinopeus kun omista tullaan yleensä rakettina ulos. Kärpät on tässä pelissä todella hyvä.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Eipä tuo tämänpäiväinen paljon luottamusta pitkään kevääseen nostanut, kiekollisessa pelissä IFK on valovuoden Kärppiä perässä. Kärpät pääsee monella eri tavalla omista kiekon kanssa pois ja pysyvät hyökkäysalueella paljon laadukkaammin kiekossa kuin IFK. Pelinopeus on ihan eri luokkaa kuin meillä ja varsinkin Nordiksella tuosta pelaamisesta ei tule lasta eikä paskaa. Vuoristoratamaiset otteet sen kuin jatkuvat.

Joo nyt oli kyllä hyvin heikko esitys täydelle Nordikselle. En tiedä alkoiko jengillä bensa loppua, kun niin käsittämätön määrä nähtiin harhasyöttöjä, huolimattomuutta ja kaikenlaisia helppoja virheitä. Pelinavauksessa ehkä suurimmat ongelmat, ja siinä alkoi kyllä saikutkin näkyä. Sekakenttiä oikeestaan kaikki.

Mutta joo, vituttaahan tuo, että niin monta peliä hävitty kotona tällä kaudella. Ja muutaman pelaajan kohdalla alkaa olla vähän toivoton olo jo :(
 

PPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Kotitappio Kärpille ei sinänsä ole mikään katastrofi, mutta nyt ei olisi hirveästi varaa pistementyksille. 3 pistettä Kärpiltä back-to-back otteluista on ihan jees lopputulos. Valitettavasti tällä kaudella on menetetty aivan liikaa pisteitä heikommille joukkueille, usein vielä kotona.
 

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Alku oli ihan jees. Siinä oli hienoja maalille menoja.

Bensa oli kärkijätkillä loppu, kun Sallinenkin oli pelannu jo keskiviikkona 22 minsaa. Tuli sen takia enemmän virheitä kuin eilen. Ja kun jaloissa vähän painaa, niin tarvitaan onnistumisia. Siitä, kun olis meidän uusi rosvotrio laittanut 2-0, niin tää olis ollu aika eri peli.

Nyt päästettiin Kärpät vähän liian helpolla johtoon ja tehtiin peli niille liian helpoksi.

Tulee olemaan kyllä kiinnostava nähdä meidän pleijarisarja JOS saadaan parhaat kehiin. Onhan tää surullista vuodesta toiseen olla sarjakärki loukkien ja sairastelujen osalta.
 

Jan_Peter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Chicago blackhawks
Itsellä taas tämä viikko toi luottoa kevääseen. Tänään sattui iso virhe 1-1 minkä jälkeen Kärpät sai momentumin kiinni ja pystyi tekemään tarvittavat asiat voittoon.

IFK pystyi eilen ohjamaan Kärpät hyökkäykset laitoihin ja tänään järkevällä träppäämisellä sai Kärpät dumppaamaan kiekkoa. Tämä varmasti pelisuunnittelmallinen asia johtuen repaleisesta kokoonpanosta. Tänään oli kaikesta huolimatta paikkoja useampaan kuin yhteen maaliin, mutta se terävyys niissä puuttui.

Joka tapauksessa ne puolustukset voittaa mestaruuksia. Viisikon puolustaminen oli tiivistä koko viikon ja kunnes saadaan myös tehot mukaan saikulta niin hyvältä näyttää.
 

EPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Hyvä fiilis tästä viikosta ja 6/9 on kova suoritus noilla poissaoloilla ja vielä sarjajohtajaa vastaan 3/6.

Tänään olisi ollut saumat myös voittoon, mutta loppuiko sitten keskittyminen vai mikä, mutta intensiteetti laski kummalla tavalla ja tehtiin myös typeriä virheitä jotka johti maaleihin. Oli toki hyvät saumat tulla 2-2 tasoihin ja jos paikoista olisi saatu 3-2 johto niin varmaan virtaa olisi riittänyt.

Lambert, Heljanko ja And sekä osittain myös Winberg oli tosi kevyitä, Lambert varsinkin. Ei taida intensiteetti riittää tuolla tasolla pelata 3 matsia putkeen vielä tässä vaiheessa, mutta onneksi saa tästä lisää boostia Kolleissa pelaamiseen. Voi olla että Lambert nousee parin viikon sisällä ihan uudelle tasolle kun on joutunut ja päässyt mittaamaan itseään jo nyt liigavauhdissa. Sama voi tapahtua Heljangonkin kohdalla.

J. Keräsen ketju oli hyvä näin kun jatkavat niin meillä tulee olemaan kova 4. kenttä keväällä, jota voi peluuttaa enemmänkin kuin sen 9 min. Pitkässä juoksussa laadukas nelonen antaa vaikeissa sarjoissa energiaa, kun kärkijätkät voi pelata sen 17-18 min ja neloselle voi antaa kunnolla vastuuta.

J. Keränen on sentterinä pelannut ihan hyvin ja voisi ajatella, että meillä on hänen lisäksi 5 sentteriä (Nykopp, Paajanen, Lundell, Sallinen sekä M. Keränen) joten tällähän on hyvä lähteä kevääseen jos kaikki kunnossa. J. Keränen myös nostanut aloitusprosentin yli 50.
 

Pekka Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadi
Kärppäfanien kanssa tänään keskusteltua:

- huomattavasti heikompitasoinen peli kuin eilen
- jään paska kunto pilasi molempien kiekollisen pelin

Siis vittu oikeesti toi jää on saatava kuntoon. Se on molemmille sama ja ihan vitun paska. Se vaikuttaa pelin tasoon vääjäämättä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös