HIFK:n peliesitykset kaudella 2019–2020

  • 368 175
  • 2 470

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hyvä artikkeli Summaselta Elmossa. Nämä ovat hyviä tarkkailukohtia myös IFK:n pelaamisesa.


Se keskialueen hallinta on omissa papereissani ihan ehdoton menestyksen ehto ja kuten Summanen sen tuossa sanoo, niin tämän voi tehdä myös kiekottomana. Sanoisin kuitenkin, että HIFK:n kannattaa tällä joukkueella tehdä se kiekollisena, kuten se alkukaudesta yritti tehdä. Toki myös niitä kiekottomia elementtejä pitää olla, koska aina ei voi hallita kiekolla pelejä.

Hyvä esimerkki pelin hallinnasta kiekottomana on HIFK-Jokerit 2011-12 kaudella, kun narrit meni sarjassa 0-4 jatkoon. Sarjan alussa HIFK:lla oli kyllä kiekkokontrolli, mutta se ei oikein johtanut mihinkään. Kun kiekkokontrolli ei johda mihinkään, niin on vain ajan kysymys koska vastustaja sitten niistä virheistä, joita aina kuitenkin tulee jääkiekkossa, tekee ne maalit. Itseluottamuksen murentuessa asteittain oltiin loppujen lopuksi siinä tilanteessa, että omat pelaajat törmäilivät kiekollisena keskialueella ja narri nauroi. Vuotta aikaisemin HIFK:n kiekkokontrolli johti jatkuvasti laadukkaisiin hyökkäyksiin ja sarjan kääntyminen, no sanotaan, että se oli mahdollinen ja HIFK käytti sen.

Alkukauden HIFK:n corsi-tilastoja hallinnut kiekollinen pelaaminen oli omasta mielestäni kaikesta huolimatta onnistunutta. Siitä puuttui jonkin verran tuota Summasen mainitsema sota-alueen, eli maalinedustojen hallintaa. Pitää kuitenkin muistaa, että HIFK:lla oli läjäpäin myös ykkösektorin maalintekopaikkoja, eikä vastustajakaan niitä maaleja maalin edestä latonut. Kiekollisessa pelaamisessa tuli virheitä, jotka käänsivät pelin, mutta niitä tulee jääkiekossa ja ne korostuvat katsojan silmissä silloin, kun ne ratkovat tai kääntävät pelin. Lisäksi HIFK alkoi varmaan myös turhautumaan, joka altistaa noille, kun kärsivällisyys ei riitä ja peliä aletaan pakottamaan.

Huono keskialueen kiekotonta peliä esittää tällä hetkellä HIFK:n nelonen. Sen ongelma on se, että kun se ei pääse lainkaan kiekkokontrolliin, niin se ei pääse edes ryhmittymään sellaisiin asemiin, että keskialueen pelin hallinta kiekottomana olisi mahdollista. Kiekko pitää saada myös vastustajan alueelle hallitusti ja sitten osata lukea peliä niin, että tietää milloin on järkevä antaa painetta ja milloin vetäytyä. HIFK:n heikosta taktisesta osaamisesta vuosien mittaan kertoo se, että paljon esim. pudotuspeleissä HIFK yrittänyt paineistaa 100% ajasta ja myös huonolla kenttätasapainolla, niin aina vastustajan päästessä sieltä ulos tulee vaarallinen omiin. Pikkaraisen HIFK:ssa itseäni miellyttää se takapaine, jonka HIFK antaa vaikka karvauksesta pääseekin ohi. Karvaus ei pelaa itseään kokonaan ulos.
 

Hattu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tänään taitaa olla elämäni ensimmäinen kerta, kun minulle ei ole mitään väliä IFK:n pelin lopputuloksella. Ja vielä jonkin toisen matsin takia.
 

TheJackal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ilman Ville Peltosta ja Tobias Salmelaista
Hävetkää saatana!!!! Tuokaa se Leskinen vielä tänne jos se auttais tekee maaleja kun ei edes kuusi riitä himassa! Hyi helvetti
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
Aikamoinen sulaminen Engrenin johdolla, mutta... ylivoima sentään supertehokas: 3/4 ineen. Jos tuolla saralla alkaa olla laatua, niin se auttaa paljon. Olis muuten odottanut, että Sallinen olisi saanut edes jonkun jämäpisteen , mutta jatkaa viime kausien vaatimattomilla tehoillaan, lisäksi -2 tänään. Nelosketju hävisi osuutensa totuttuun tapaan, vaikka eivät kotiedusta huolimatta olleet pimentämässä Saipan ykköstä eikä kakkosta.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Hyökkäyspäässä oli paljon hyvää, mutta kyllä se tekemisen meininki tuntui tuohon kuudenteen maaliin loppuvan täysin. Hirveästi tuli pahoja kiekonmenetyksiä keskialueella ja vastustajan siniviivan päällä joista kaveri pääsi monen monta kertaa kääntämään peliä liian vaarallisesti. Se ei yllätä itseäni yhtään, että Motin on aivan karsean huono puolustaja vaikka Paajasen toiseen maaliin hienon syötön antoikin, mutta Järvinen oli myös tänään kyllä todella huono. Missä oli Järvisen mailapelaaminen SaiPan viidennessä ja kolmannessa maalissa?! Löysää pelaamista molemmissa takaiskuissa joissa valui liian alas eikä edes pyrkinyt mailallaan estämään vastustajan vetoa tai riistämään kiekkoa pois lavasta. Nelosketju ei vakuuta itseäni yhtään, J.Keränen hävisi sata-nolla aloituksen omissa lopussa kun tämä meidän nelosketju joutui lyömään pitkää päätyyn kun oli hätää kärsimässä. Välillä Engberg oli mielestäni ihan pirteä, mutta sitten taas mm. tuossa lopun tasoitusmaalissa veto viuhui ohi eikä saanut blokattua tuota. Silti Engberg oli mielestäni vähemmän huono kuin nämä J.Keränen ja Åsten. Joukkue todella tarvitsisi nelosketjun sentteriä! Engreniltä karsea peli, itselläni ei ole kunnon luottamusta kumpaakaan meidän maalivahdeista ikävä kyllä. Kauas on tultu niistä ajoista kun meidän maalia vartioivat nimet Riksman, Ortio, Husso ja Lankinen. Myös Endras menee noiden edellä mainittujen nimien ja nykyisten kassareiden väliin.

Ei kauhean hyvältä nuo pari pinnaa tunnu tällä hetkellä, mutta samaan hengenvetoon on hyvä totea, että kyllä tuo extra piste oli todella tärkeä kun katsoo sarjataulukkoa. Toivottavasti joukkue ottaa tuosta opikseen ja muovautuu vielä tiiviimmäksi nipuksi, välillä tulee kyllä enemmän mieleen lauma yksilöitä tuosta kaikesta tekemisestä kuin yhtenäinen joukkue. Loppujen lopuksi tämä oli kuitenkin vain yksi runkosarjamatsi muiden joukossa.

Kaipaisin kyllä myös jotain Generousin tyylistä kaveria tuonne, tänään olisi voinut joku muu meidän jätkistä vähän ojennella vastapuolen Kojoa kuin Paajanen.

Huomenna kaikki peliin ja mikään muu kuin tyylipuhdas voitto ja kolme pistettä Mikkelistä stadiin eivät kelpaa.
 
Viimeksi muokattu:

Joona D

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Boston Bruins
Jos joku aspekti Nybondaksella oli hallussa niin se oli juu tunnetusti maalivahdit. Kyllähän viime kaudella muista ongelmista huolimatta yksinkertaisesti maalivahtipeli maksoi ihan älyttömästi pisteitä. Tänään ei Engren ollut selkeästi ihan vielä palautunut, vaikka sähläystä ja löysyyttä löytyi muualtakin.

Mutta hienoja maaleja ja kaksi pistettä, sulamiset vaan ketuttaa aina. Pieni kurinpalautus, Engrenillä lisää aikaa ja jos Tuohimaa pystyisi jatkamaan tasaisesti parhaalla tasollaan niin hyvä. Hyökkäys on kuitenkin anyway avautunut sille tasolle mitä odotettiin.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Silläkin uhalla, että joku loukkaantuu ja/tai syyttää minua kunnianhimottomaksi lässynlässynläälampaaksi totean, että tämä tulos oli paras mahdollinen tulos jatkon kannalta. Joukkue sai 2/3 pistettä, jotka olivat ansaittuja, sen verran hienolta peli parhaimmillaan näytti. -1 piste sitten siitä, että peliä ei koskaan saa eikä voi jättää kesken. SaiPalle siis 1 piste hienosta loppuun asti pelaamisesta.

Se, miksi tämä 7-6 rl. voitto oli mielestäni paras mahdollinen ratkaisu johtuu siitä, että jos tästä pelistä olisi tuon löpsöttelyn jälkeen saatu jostain syystä täydet pinnat tai muuten vain voitettu mennen tullen, huomenna olisi saletisti tullut nokkaan Mikkelistä ja luultavasti seuraavastakin pelistä ja taas pukkaisi kriisiä, kun yhtäkkiä kaikki menee perseelleen: kukaan ei saa mistään sisään eikä veskarit saa mitään kiinni. Lisäksi, tauon aikana on kapteeni vaihtunut ja sen sellaista ja jos nyt kaikki olisi sujunut kuin elokuvissa, joukkueelle nousisi kusi hattuun ennen kuin kukaan meistä ehtisi sanoa ”kaikille kenkää”.

Nyt pysyy jalat maassa ja nähtiin taas kerran, että teoilla on seuraukset, mutta joukkue sai kuitenkin tärkeitä pisteitä. Hyvä herätys ja fokus pysyy oikeissa asioissa, mutta kaikki on edelleen omissa käsissä.

Tätä iltaa muistellaan totta tosiaan vielä pitkään.
 

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Ajatttelin katsoa pelin vasta jälkilähetyksenä, mutta käviköhän tässä niin, että kun peli tuntui varmalta, niin alettiin earpodeilla kuuntelamaan Suomen futis-peliä radiosta? Vai ruvettiinko säästelemään, kun huomenna taas vieraissa peli levännyttä jengiä vastaan?

Posia, että sulaminen tuli nyt eikä jossain kevään tärkeässä pelissä. Tää voi myös tietää hyvää huomista Jukurit peliä varten. Luulisi sinne löytyvän tappamisen meininki ja kolme pistettä himaan.
 

EPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Vituttaa että tämä ei ole vitutusketju sillä olen väärässä ketjussa. Vituttaa tuo perinteinen IFK:n tapa ryssiä varma voitto ja 4 maalin johto. Ei edes pysty kunnolla nauttimaan futiksen brenoista tällaisen konttailun jälkeen. IFK oli niin tahmea sen 5. byyrin jälkeen että voi hyvää päivää. Sitten vielä Engren varmistaa pääsyn jatkoajalle. Saipa tuli niin kevyesti tasoihin, että ei voi ymmärtää tuollaista ulospuhallusta!!!!!! Luulin että kun jengissä on Sallista, Järvistä, Turusta ja Paajasta, ei tuollaista tapahdu, mutta kylläpä lapsellisesti toimin kun aloin 5. byyrin jälkeen kaataa lasillista IFK lasiin. Se pitää kaataa kun johto on vähintään 6 maalia ja aikaa jäljellä 4 minuuttia.

Harmittaa Engrenin puolesta, että tuo tarina vaan jatkuu. Tuntuu että koko Aten IFK ura on mennyt noin. Vetoja ei juuri tule ja sitten kun tulee niin menee sisään ihan mitä vaan. Seuraavan kerran kun 4 maalin johto kavenee 2 maalin johtoon, niin olisiko se sama laittaa Bona Hallikainen häkkipäässä seisomaan maalin eteen. Niin tuttuja tilanteita nämä sulamiset selvissä johtoasemissa.

No, jotain hyvää sentään:

- molemmat Keräset sekä Sallinen napsi aloituksia paremmin kuin olisin odottanut
- M. Keränen ja Kangasniemi saivat tehoja, kuten myös Lyytinen
- olikos siinä sitten enempää hyvää..

Olisi toki matsi voinut mennä toisessa todellisuudessa vähän eri tavalla, jos siitä Viton tai Lyytisen naamaan huitomisesta olisi vihelletty iso jäähy. Huvitti lopussa kun Ramua vähän osui maila kupuun. Ramu vanhana hiirulaisena tiesi missä dumari on ja pyörähti dumariin päin ja kyllähän siinä näkyi että perheellisenä miehenä tuomari ei voinut olla huomaamatta ja puuttumatta kun Ramun ilmekin oli niin pahan näköinen. Vanhemmuus kunniaan! 3 leijonaa Ramulle joukkueen eteen työskentelystä. Sopii hyvin Saipaan.
 

penalalli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Leeds United
Tarkoitat, ettei sun IFK:sta löydy pelaajaa joukkueen eteen työskentelemään.
Ramu oli matsin tehokkain pelaaja, siis sopii Saipaan. :)
 

Schwein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Aika kamala sulaminen, mutta kyllä mä niin helppo olen, että rankkarivoiton ansiosta annan anteeksi.

Miinukset:
- järkyttävä sulaminen
- löysäily

Plussat
- ylivoimat - jumaliste, noin!
- Dykin rankkarit - nämä olikin IFK:n ekat rankkarimaalit tällä kaudella
 

444

Jäsen
- Jätkät huilanneet juuri 2 viikkoa ja kunto kesti pelata puolikkaan erän. 1. erä oli aika tasaista vääntämistä, 2. erän alku oli tiukkaa prässiä ja aktiivista karvausta, siitä eteenpäin pelkkää selviytymistaistelua.
- Engren palasi taas pelätylle tasolleen. Liikaa helppoja vetoja sisään.
- IFK on fyysisyydeltään märän villatumpun tasoa. Kavereilla naamat auki kentällä ja muut tuijottavat laamoina tyhjyyteen. Kultakuuppa Turusta läiskii joku säälittävä rotta koiville vihellyksen jälkeen, asiaan reagoivat Turunen ja Paajanen. Sputnikin vajakkikaksikolta täydellinen nouto, jolla tuhottiin jäähyjen ajaksi 1. kenttä. Varakas sitten miehekkäästi antaa täysin tilanteen ulkopuolella vihellyksen jälkeen Zabolle vauhtia poikkarilla; säälittävää.
- Joku saatanan idiootti laittaa Keräsen ottamaan oman pään aloitusta 2 min pelikellossa, vastustajan maali tyhjänä ja 1 maalin takaa-ajo. 100-0 aloitustappio -> 3 sekuntia ja kiekko maaliin.
- Lepa Javosen aamukampaan on näköjään teipattu jesarilla jälleen uusi kierros piikkejä. Ei vittu voi olla 80-vuotias pullukka enää viheltämässä pääsarjatason otteluita. Homma ollut kateissa jo vähintään puoli vuosikymmentä, mutta silti ”jaksaa painaa”. Tusina korkeaa mailaa menee täysin ohi, mutta jatkoajalla sentään löytää 5 sekuntia jälkijunassa tilanteen, jossa Ramstedt konttaa Tallbergin mailaa päin romahtaen teatraalisesti koko 30cm matkan jäähän.

+ Dykin rankkarit.
+ Voitto, tyylistä huolimatta.
+ Järjestelyt Pöllöjen peliä silmällä pitäen.
 

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Sinänsä pelkään, että tämän päivän peli on sellainen kummajainen, joka voi ratketa kummallisiin pomppuihin.

Niin iso on tuo Suomen futispeli kaikille pelaajillekin. Typeräähän se on, mutta uskoisin monella olevan ajatukset vähän siellä ja sitä kautta tulee vähän sellainen hassuttelupeli. Toki jos Suomi iskee 2-0 heti alussa tauluun niin se voi antaa buustia molemmille jengeille ja pelistä tulee kunnon taklausten ja komeiden harhautusten iloittelua.

Veikkaan sellaista eriskummallisten maalien jatkoaikanyhjäystä.

Noin kirjoitin ennen peliä ja mitä tuossa sivusilmällä katsoin tallennetta, niin juuri tuollainen pelihän se oli. Siellä pelattiin yhtä kaikkien aikojen historiallisinta suomalaista peliä parin sadan metrin päässä. Vaikka kuinka yrittää pitää fokuksen omassa pelissä, niin vaikeaahan se on.

Ja vielä jumbotronilta näytetään Huuhkajien voitonjuhlia, kun vastustaja ottaa veskarin pois tasoittaakseen.

Tää oli nyt sellainen peli, että se meni Huuhkajille. Ja hei! Me voitettiin! Olen ollut aika monta kertaa hallilla, kun Saipa on pyyhkinyt jäätä meillä.

Olen lisäksi hemmetin onnellinen tuosta M.Keräsen onnistumisesta. Samoin Iikan. Siinä tuli kertaheitolla meille todella vaarallinen kakkosylivoima. Se on iso asia kevättä ajatellen.
 

Tinke-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Haukat
Pakko kompata nimimerkkiä @BOL . 7-6 rankkareiden jälkeen oli parasta joukkueelle, vaikka peli katsomossa vituttikin. 6-2 maalin jälkeen minä ja varmaan suurin osa katsojistakin luuli että nyt tämä on peli on taputeltu, voidaan keskittyä fudikseen. No ehkä joukkuekin luuli niin ja lähti surffailemaan? SaiPa neppaili todella huonosti pari erää ja kun sitten pisti 3. erässä vähän jalkaa liikkeelle olimmekin ihan hukassa. Zabo ja Ramu tekivät sen mistä heille maksetaan ja välillä 3. erässä IFK oli ihan hukassa heidän ketjun kanssa. Toivon mukaan tämä ottelu herätti joukkuetta ettei edes 6-2 tilanteessa voida alkaa neppailemaan ja laittamaan surffilautaa hokkareiden tilalle? Kaikki kunnia SaiPalle, hemmetin lähellä oli ettette ottanut kahta pistettä kotimatkalle. Ehkä opetitte edarin jätkille jotain eilisiltana?



 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Pakko kompata nimimerkkiä @BOL . 7-6 rankkareiden jälkeen oli parasta joukkueelle, vaikka peli katsomossa vituttikin. 6-2 maalin jälkeen minä ja varmaan suurin osa katsojistakin luuli että nyt tämä on peli on taputeltu, voidaan keskittyä fudikseen. No ehkä joukkuekin luuli niin ja lähti surffailemaan? SaiPa neppaili todella huonosti pari erää ja kun sitten pisti 3. erässä vähän jalkaa liikkeelle olimmekin ihan hukassa. Zabo ja Ramu tekivät sen mistä heille maksetaan ja välillä 3. erässä IFK oli ihan hukassa heidän ketjun kanssa. Toivon mukaan tämä ottelu herätti joukkuetta ettei edes 6-2 tilanteessa voida alkaa neppailemaan ja laittamaan surffilautaa hokkareiden tilalle? Kaikki kunnia SaiPalle, hemmetin lähellä oli ettette ottanut kahta pistettä kotimatkalle. Ehkä opetitte edarin jätkille jotain eilisiltana?




Vittu mitä touhua päästää vieras 4 maalin (neljän maalin) takaa vittu jatkoille vielä. Ja ei muuta kun Atte "50%" Engren maaliin tänään ja hellurei. Onnellisesti joka toinen veto sisään.

Harmi että tänään on peli. Nyt jos koskaan saisivat viikon kärvistellä tossa.
 

MHPeg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Engren on kyllä erikoinen kaveri. Vaatii perkele puoli vuotta nollapelejä motivoituakseen pelaamaan hyvällä tasolla. Ulostaisin hänet joulun jälkeen mikäli tämä sama (normaali) tilanne jatkuu (taas). Liikaa mahiksia, sulamisia, henkisiä ongelmia ja ailahtelevalla tasolla pelaamista.
 

Konalan Kettu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
- Joku saatanan idiootti laittaa Keräsen ottamaan oman pään aloitusta 2 min pelikellossa, vastustajan maali tyhjänä ja 1 maalin takaa-ajo. 100-0 aloitustappio -> 3 sekuntia ja kiekko maaliin.

Tässä tilanteessa muuan Enberg pelaa kyllä varsin huonosti ja antaa pakin rauhassa laukoa. Seisoskelee jossain viiden metrin päässä tekemättä elettäkään antaakseen painetta. Kummasti nuo vastustajan nuoret ovat ratkomassa peliä eri mielessä kun meidän nuori.
 

Metukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Engren on maalivahti, joka on parhaimmillaan silloin kun tulee paljon laukauksia ja on koko ajan työllistetty. On mielestäni aina ollut sellainen. Huonoimmillaan näitä ennakkoon heikompia vastaan ja loistaa peleissä joissa tulee paljon laukauksia. Toki sama koskee muitakin maalivahteja, mutta Aten kohdalla tämä korostuu.
Valmentajien pitäisi osata peluuttaa vastustajan mukaan huomioiden maalivahtien vahvuudet ja heikkoudet vastustajan oletetussa pelitavassa.
 

EPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
IFK vaikutti eilen niin tahmealta ja hitaalta että olisikohan siellä taustalla pitkällä tauolla vedetyt överiksi menneen kestävyystreenit? Eiliseen viitaten veikkaa että tänään nähdään hidas IFK kun on ollut vielä dösämatkakin alla ja alle vrk palautumisaikaa.

Mutta ei kai siinä mitään, kai tuota kestävyyttä pitää treenata kevättä varten juuri näillä mj-tauoilla.
 
Suosikkijoukkue
IFK ilman möyrimistä, NYR, Inkvisitio 1480-
IFK vaikutti eilen niin tahmealta ja hitaalta että olisikohan siellä taustalla pitkällä tauolla vedetyt överiksi menneen kestävyystreenit?
Toki siltä tuo eilinen hyvinkin pitkälti näytti, mutta jos tehtiin silti 6 maalia ylivoimankin tuottaessa tulosta, niin tuskin sitä malttaa odottaakaan, että miltä se peli näyttää jengin ollessa huippukondiksessa?
 

Jan_Peter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Chicago blackhawks
Eilisestä pelistä vielä..

Pelin kuva muuttui täysin Iikan 5-1 maalin jälkeen. Ikään kuin oletettiin sen olleen se viimeinen isku ja voitaisiin läpsytellä peli päätöksen. IFK:n olisi ollut hyvä hävitä koko paska 0 pisteellä, sellainen perseennäyttö itse pelille.

Se lopun pelin kuva näkyy siinä kun Åsten ottaa täysin typerän hyökkäyspään jäähyn ja tarjoaa momentumia Saipalle joka sen lopulta ottikin.

Kolmannessa erässä IFK pelasi pelolla. Tappion pelko paistoi kaikesta tekemisestä. Ja olisihan se häpeä ollut historiallinen, varsinkin päivänä jonka jokainen urheiluihminen muistaa.

Engren oli heikko niin kuin koko muu joukkue puolustussuuntaan. Engrenillä tälläiset pelit on aina täyttä tuskaa. Rupeaa mietittyttämään mikä lisäarvo Engrenillä jos meillä olisi myös Taponen taustalla..

Pelaajista muutama sana. Michael Keränen on itselle tällä hetkellä ristiriitainen hahmo. Teki kyllä maalin, mutta muuten ei kyllä itselle tarttunut silmään kaverin tekeminen.

Lyytinen omasta mielestä pelasi eilen niillä vahvuuksillaan, ja sai alustettua 1-2? maalia.

Jos haluaa miettiä missä tilassa mestaruusjuna on niin IFK päästi eilen 6 maalia, Kärpät 0 ja Tappara 1 maalin. Jos peräpäätä ei saada tilkittyä niin se on aika turha juosta Leskisten perässä.
 

torpeedo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Lunkan väärintorjutut voitot
Osaako joku sanoa milloin Kärpät ovat menettäneet pisteitä kotonaan oltuaan neljän maalin johtoasemassa? Siinä on suorittamisen tason ero niillä joukkueilla jotka voittavat kauden lopussa.
Pidempää trendiä voi katsella sarjataulukosta. Säälipleijaripaikka on surkea suoritus tuolla budjetilla ja rosterilla.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
- Joku saatanan idiootti laittaa Keräsen ottamaan oman pään aloitusta 2 min pelikellossa, vastustajan maali tyhjänä ja 1 maalin takaa-ajo. 100-0 aloitustappio -> 3 sekuntia ja kiekko maaliin.

Siellä oli nelosketju kentällä hätää kärsimässä ja löivät pitkän kiekon. Kun aloitukseen on vaihtoehdot Keränen, Åsten ja Engberg niin kyllähän Keränen oli valintana "vähiten huono" tuohon. Toki jonkun pakinkin olisi voinut kenties tuohon heittää, maalivahti ei taida olla aloituskelpoinen?

Säälipleijaripaikka on surkea suoritus tuolla budjetilla ja rosterilla.

On, mutta toisaalta siellä HIFK:lla peli tai kaksi vähemmän pelattuna kuin valtaosalla joukkueista. Ilves sijalla neljä on kolmen pisteen päässä yhden ottelun enemmän pelanneena. Tasaista on tuossa Kärppien ja Tapparan jälkeen siis!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös