HIFK:n peliesitykset kaudella 2013–2014

  • 732 494
  • 2 229

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Loistava avauserä IFK:lta. Ihanan vittumaista puolustamista, jossa vastustaja ei pääse lähellekään maalintekosektoreita. Tuli ihan mieleen toissakauden Jokerit - HIFK sarja jossa naapuri kyykytti meitä tismalleen samalla tavalla.

Todella, todella hyviä elementtejä alkaa näkyä IFK:n pelissä.
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Loistoerä takana ja puolustuspelaaminen on uomissaan. Yleinen totuushan on ollut, että kun puolustuspeli on laitettu kuntoon, voidaan keskittyä enemmän hyökkäyksiin. Tässä valossa HIFK:n tilanne näyttää vuodenaikaan nähden hyvältä.
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
Alkaa pikkuhiljaa näyttämään joltain HIFK;n peli! Pari kunnollista pakkia sisään, nimeltä mainitsettomat ulkkariturhakkeet ulos niin hyvä tulee. Uskon kyllä Thiessenin tuloon vielä.
 

LP#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Siis ai jumalauta miten tylyä vieraspelaamista, kaunista. Laadukasta puolustamista ja kamppailupelaamista kerrassaan. Toivottavasti paketti pysyy kasassa 60 min ja pisteet Stadiin. Niinkuin edellä sanottiin, näytti 1. erän puolustuspelaaminen jo nyt ihan playoffs -tasoiselta. Tätä kun päästään hiomaan vielä useampi kuukausi niin tiedä häntä, mitä kevät tuo tullessaan.
 

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
HIFK jatkoi hyvää peliään loppuun asti. Toki on luonnollista, että vastustaja saa yhden maalin takaa-ajossa enemmän tilaa viimeisillä minuuteilla, mutta oikeastaan lukuunottamatta tuota vaihetta, ei tuntunut missään vaiheessa Kalpan rinnalle tulo mahdolliselta. Siis mun silmiin se kuuluisa ehjä kuuskymppinen, joita nähdään yleensäkkin harvakseen, saati sitten sillä tasolla mitä moni odottaa "ehjältä". Summasen joukkueen peli on mennyt vahvasti eteenpäin kierros kierrokselta.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Erinomainen vieraspeli takana, mutta kylläpä jännitti lopussa. Pahimmillaan työnsin nyrkkiä kokonaisuudessaan suuhun, kun piti purra jotakin.
Thiesseniltä helvetin hyvä esitys, vaikka pari ekaa erää suhteellisen helpolla pääsikin.

+++ Thiessen
++ Elkins

Mitä tässä plussia jakelemaan. Kiitos koko joukkueelle ja piste. Olé.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
IFK:lta kokonaisuutena todella hyvä peli! Yhtenäinen esitys ja kuten Puustinen juuri tuossa haastattelussa toteaa, koko ajan mennyt peli eteenpäin. Puolustus pelasi hyvin, viisikot pelasivat hyvin, Thiessen pelasi hyvin! Loistava suoritus. Toivottavasti nämä elementit säilyvät torstaille pistetään kotikaukalossa vähän kaasua lisää.
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Projekti liikkuu eteenpäin ja peli sisältää yhä enemmän oikeita elementtejä, huolimatta loukkaantumisista. Pelissä on edelleen parannettavaa, mutta moni osa-alue ( maalivahtipeli, pelin rytmitys, sentteripelaaminen) on kehittynyt voimakkaan nousujohteisesti viimeisen vajaan kahden viikon aikana. Lauantain jälkeen luottamus illan matsia kohtaan oli kova ja tämän illan ottelun jälkeen sama fiilis myös torstain TPS-matsin osalta. Hienoa ja kiitos koko joukkueelle, eiköhän yleisöäkin ala tulla yhä reilummin kotimatseihin.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vakuuttava esitys koko jengiltä ja kuten tässä on moni huudellut joka pelin jälkeen, niin eteenpäin siellä oikeasti mennään. Nyt on löytynyt se punainen lanka ja joukkueen peli näyttää jo aivan erillaiselta mitä se näytti vaikkapa kaksi viikkoa sitten. Ilves, Lukko ja tämä peli olleet erinomaisia. Puolustuspaketti on vittumaisen tiivis vastustajan kannalta.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
10 peliä täynnä, joukkueelle ja valmentajalle arvosana 8

Vaikutteita ottamatta laitan tässä ekan kympin arvion. Se kuuluu tiivistettynä: ei mitään suurta hätää, tästä tulee helvetin hyvä juttu vielä, trust me! Itse asiassa tämä ei ole mulle edes yllätys, sillä kauden alussa ennustin nihkeästi käynnistyvää syksyä ja epäilin, että Summasen ja Rautakorven jengit lähtevät lujaa treenanneena syksyyn. Siltä tosiaan näyttää. Nyt kulkee luistin. Toinen ennustukseni pysyy myöskin; isot asiat ratkeavat vasta keväällä. Vaikka kuinka nillittäisi tai tuulettaisi syksyllä, ei kannata. Tätä on tämän päivän SM-liiga, jota kieltäydyn kutsumasta Liigaksi.

Varsinkin vieraspeleissä näkyy Summasen Total Hockey Motherfucker Nature -konseptin idea. Ja pidän siitä! Lujaa painetta, pelipaikat vaihtuvat ja reagoinnin pitää olla nopeaa. Ei mitään nysväämistä ja taaksepäin pelaamista, hieno homma! Tässä konseptissa esimerkiksi Somervuoren arvo on noussut. Siitä viis paljonko henkilökohtaisia pisteitä syntyy, mutta nyt saa Eero painaa täysillä alusta loppuun ja auttaa sitä kautta hyökkäyspeliä. Muista pelaajista Elkins on aivan jäätävä, samoin liigan paras pelaaja (punalaiseilla) Pakarinen. Puustinen on liigan eliittiä. Jokela on ottamassa työvoiton meikäläisestä. Pakko digata sitä uhrautuvaisuutta. Jos nyt jostain pitää märistä, niin pakistoon kaivattaisiin lisää taitoa ja ilkeyttä. Veskarien suhteen näyttää hyvältä, rasti seinään!

Ennustin ennen kautta, että HIFK ottaa paikan kuuden sakissa ja on kova playoffeissa. Ei ole syytä tinkiä tästä 10 ekan pelin jälkeen. Nyt on menty pistekeskiarvossa 1,6 ja sillä sijoituttiin viime kaudella kuudenneksi (HPK). Viides oli Kalpa 1,62 pojoa ja runkosarja voitettiin pka:lla 1,85. Tähän se menee ensi keväänäkin. Pelicans, Saipa ja Ilves tulevat vielä alaspäin, luotan pitkän aikavälin tilastoihin sen verran. Kauden avauspelissä itkettiin (minä myös) kuinka kaukana ollaan narreista. Niin ne tilanteet muuttuvat, heidän pka:nsa tämän illan jälkeen on 1,41. Kuten sanottua, tämä homma pitää katsoa kevääseen asti. Olen arvosanan 8 verran tyytyväinen joukkueeseen ja valmentajaan tällä hetkellä - ja kuuntelen mielelläni muitakin 10:n matsin arvioita. Nordis kuittaa, hyvä meno.
 

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Jälleen upea taistelupeli!

Alan todella tykkäämään tosta meidän paletista. Vieraissa osataan todellakin pelata. Prosenttikiekkoa. Viisikko oli todella tiiviinä. Kun pakiston kädet ei riitä, niin silloin pitää pelata eri tavalla ja nyt tehdään niin.

DeSantis ja Birch ovat kyllä hassuja ukkoja. Välillä erinomaisia vaihtoja, sitten kiekon kanssa sellaisia metri-kaksi väärään suuntaan -syöttöjä.

Fopalle pahvi kouraan. Elkinsille jatkoa ja äkkiä.

Yhdet kädet alakertaan, loukkaantumislista lyhyemmäksi, niin tästä voi tulla vielä hyvä. Peliä tekevistä senttereistä saa varmaan vain unelmoida, koska niitä metsästävät isommatkin sarjat.

Salmelainen-Kuparinen-Pakarinen olisi kenttä, jonka haluaisin saavan vielä mahdollisuuden.
 

Fordél

Jäsen
Puolustuspelaamisen kannalta hyvä peli HIFK:lta. Aktiivista, tiivistä ja fiksua puolustuspelaamista isolla kentällä. KalPa pidettiin pääasiassa hyvin poissa maalipaikoilta.

Sen sijaan hyökkäyspelaamisessa on mielestäni HIFK:lla paljon parannettavaa. HIFK pelaa lähes järjestään kiekkoa laidan kautta. Pakki avaa laiturille, joka koittaa edetä hyökkäysalueelle tai heittää päätykiekon. Sentteriä ei juurikaan haeta avauksilla. Uskoisin Summasen haluavan kiekkoa vauhtiin laitureille, mutta vielä tässä ei onnistuta kuin silloin tällöin. Laituri on harvemmin vauhdissa siinä vaiheessa, kun hän saa kiekon vaan monesti vastustaja on iholla tai laituri on seisovin jaloin tai naama väärään suuntaan.

No tänään nähtiin heti ensimmäisen erän alkupuolella kuinka vauhtiin pelaaminen parhaimmillaan toimii. Leinonen sai kiekon vasemmassa laidassa vauhtiin ja saatiin suora hyökkäys kohti KalPan maalia. Leinoselta matala veto Tuokkolan patjoihin ja Hari latoi irtokiekon sisään. Tällaisia hyökkäyksiä HIFK tarvitsee ehdottomasti lisää. Niiden saamiseksi monipuolistaisin keskialueen pelaamista, johon toisin lisää syöttöjä ja hakisin avauksia myös keskelle.
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vaikka itsekin tulee huudeltua tiettyjä pelaajia ulos ja uusia sisään niin kyllähän se on myönnettävä että esim. Birch ja DeSantis taitavat olla Ramin projekteja mitkä katsotaan loppuun asti. Mutta sanon tässä saman kuin otteluketjussa: Fopalle soppari loppukaudeksi! Korvaa saikkukurvisen mennen tullen ja laittaa mm. Salmen todella tekemään töitä että pääsee takaisin kuusikkoon. Niin ja se tommy aargh voi kyllä lähteä pois 11 pelin jälkeen.

Ramiin on kova luotto. MNH on ihanaa verrattuna viimekauden GMVP:n*. Nyt tosta jengistä löytyy jalkoja ja siihen perustuu tänä päivänä lätkässä aivan kaikki. 60 pelin runkosarja on pitkä marssi minkä aikana kuviot hiotaan kondikseen lopullisesti. Ei myöskään kannata unohtaa kuinka paljon saikkuosasto on syönyt HIFK:ta. Sen tyhjentyessä on todella herkullinen tilanne kun yksikään pelipaikka ei ole 'varma', kaikki pitää ansaita.

MV-osastolla olen jo pitkään sanonut ettei ole huolta. Meillä on jäätävän hyvä koutsi sillä osastolla, all hail Lunkka! Ore on mielestäni ollut helvetin hyvä kakkonen joka antaa tervettä painetta ykköstontille. Husso saa arvokasta oppia ja kokemusta siitä mitä HIFK:n liigaveska tarkoittaa todellisuudessa. Tissi tekee toista tulemistaan(pääsinpäs sanomaan) ja siihen varmasti panostetaan täysillä.

Toivoisin silti sitä yhtä sentteriä(ei mitään senalaitureita) ja yhtä-kahta pakkia.

*Geriatrista Meidän Vitun Peliä
 
Viimeksi muokattu:

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Pistetään samalla kymmenen pelin arvio.

Olen katsonut näistä peleistä kahdeksan ja puoli.

Arvosanaksi tulee 8+. 8- olisi muuten, mutta loukkaantumissuma sai opettajalta sääliä.

Ensimmäiset ottelut olivat paniikinomaisia, sekavassa eläimellisessä metsässä pelattuja. Peto oli olio ja oli hukannut luontoäidin hajun. Veskarimme pelkäsivät ja pakit pelkäsivät lentolipun odottavan pukukopissa pelin jälkeen.

Rami lienee käyttänyt viimeisetkin kirosanansa alkukauden aikana. Liimasivatkohan huoltaja kopissa kaiken irtotavaran lattiaan kiinni, ettei hullu voi heittää mitään vaarallista? Itsekin olin hetken jo heittämässä pyyhettä kehään.

Mutta niin se vain valmentajan ja joidenkin pelaajien kokemus alkaa pitkässä juoksussa näkymään.

Viisikoiden etäisyydet ja pelitapa on kehittynyt viimeisen viiden pelin aikana huimaa tahtia. Notkahduksia tulee erityisesti kotipeleissä, mutta kaiken kaikkiaan joukkue alkaa tietämään mitä sen pitää tehdä ja sen, että onnistuessaan pisteitä tulee. Kuinkas korkealla punapeto on tällä hetkellä viimeisten otteluiden kuntopuntarissa?

Hyökkääjistöstä nostan Hirvosen, Puustisen, Pakarisen, Harin ja Somervuoren esiin. Muitakin on, mutta nämä tekevät joka päivä pieniä oikeita asioita. Ville ja Tony nousee vielä keväälle niin meillä on kova hyökkäys.

Puolustajista nostan Forsbergin ja Söden. Periaatteessa meidän puolustaja ei tee tällä hetkellä mitään väärin, mutta harva tekee mitään isoja asioita. Odotankin eritoten Salmen paluuta. Uskon, että tänä vuonna kundilla on mahdollisuus tehdä hienoja juttuja. Tulee paikkaamaan Tarkkasen. Sen lisäksi ihme on jos ei alakertaan tule joku "Fernholm".

Veskareissa on kilpailua ja tuntuu, että jokaisen voi heittää kehiin. Löytyykö sieltä kevään suurta sankaria, se onkin toinen juttu. Thiessenin kokemus antaisi siihen kyllä mahdollisuuden jos peli vain paranee samaa tahtia.

Oma veikkaus on Jhagin mukainen. Runkkarin loputtua sijoilla 4-6 ja vaikeimpia voitettavia joukkueita pleijareissa. Oma arvioni aikaisemmin oli, että maksimissaan "pelin päähän semeistä". Pakkihankinnalla ja tälläisellä kehityksellä niin arvio kohoaa kyllä.

EDIT: Lisätty tarkennukseksi "Arvosanaksi tulee".
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Mun mielestäni Ramin ammattimaisuus näkyy juuri siinä, mitä äijä saa irti noinkin keskinkertaisista pelaajista kuin DeSantis ja Birch. Molemmat ovat toistaiseksi olleet korkeintaan hyvää Mestis-tasoa. Joku valmentaja jää tässä tilanteessa murehtimaan ja mankumaan presseissä, että on luvattu sitä ja tätä ja näillä nyt vedetään. Siis Jortikat. Ammattimiehet eivät avaudu julkisesti, vaan pelaavat annetulla kädellä siten, miten sillä voi parhaiten pelata. Me like. Pidän myös siitä, että presseissä ei jaaritella joutavia, ei kommentoida tuomareita eikä sarjaohjelmaa. Keskitytään vain olennaiseen. Siitä tulee myös mukava "us against them" -fiilis.
 

Stigu

Jäsen
Ramiin on kova luotto. MNH on ihanaa verrattuna viimekauden GMVP:n*. Nyt tosta jengistä löytyy jalkoja ja siihen perustuu tänä päivänä lätkässä aivan kaikki.
Punapaskan kanssa samoilla linjoilla. Perkele, jos kalakukko kaatuu Kuopiossa, niin jengissä täytyy olla jalkoja!

Hyökkäyksen osalta palaset loksahtelevat kohdalleen, mutta kyllähän tuonne pakistoon kaivataan ainakin kaksi ukkoa. Birch on aivan uskomattoman paska, hidas ja kankea, enkä usko että hän näkee joulua Helsingissä. Wituttaa sanoa mutta kyllähän joku Kousa sopisi Ramin IFK:hon kuin nyrkki päähän.

Ramiin liittyen, outo tyhjö katse ja sammaltava puhe oli taas tämäniltaisessa haastattelussa, mitäköhän mömmöjä psyko vetää?
 

Rannanjärvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kuopion putki vihdoin poikki. Oli hyvä fiilis ennen matsia siitä että peli menee koko ajan eteenpäin, on voittavaa, mutta Summanen kierrättää jätkiä. Siis meinaan että voittanut kokoonpano ei säily entisellään, koko ajan on kova kilpailu pelipaikoista. Taitaa Summanen olla just niin vaativa valmentaja, minkä käsityksen on saanut. Rotaatiota myös tietenkin mutta sata lasissa siellä pitää vetää koko ajan.

En matsista kuullut radion kautta kuin vikan erän, mutta täältä luettujen kommenttien perusteella ja Ketun itsevarmasta selostamisesta sai sen kuvan että homma toimii. 1-sentterin ja 1-pakin uupuminen, iso loukkaantumissuma, harkka-/alkukauden sekoilut, mutta silti peli kulkee. Me voitetaan Kuopiossa ja narrit hävii himassa, kyllä maistuu.

Ainiin, P/O:n mukaan ollaan 6. sijalla! HC!
 

#71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Pittsburgh Penguins
Ramiin liittyen, outo tyhjö katse ja sammaltava puhe oli taas tämäniltaisessa haastattelussa, mitäköhän mömmöjä psyko vetää?

Jaa, minusta Rami oli oikein sulavasanainen ainakin matsin jälkeen. Heitti jopa vitsin ja hymyn päälle (ei siis samanlaista soihdut sammuu -psykohymyä kuin ekan paikallisen jälkeen)! En tiedä sitten mitä jutteli aiemmin, en ehtinyt nähdä.
 

Analyytikko_

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, QPR, ManU, Hertha BSC
Mun mielestäni Ramin ammattimaisuus näkyy juuri siinä, mitä äijä saa irti noinkin keskinkertaisista pelaajista kuin DeSantis ja Birch. Molemmat ovat toistaiseksi olleet korkeintaan hyvää Mestis-tasoa.

No ei ne nyt noin huonoja ole olleet. Otas tosta meidän nykypakistosta Birch ja DeSantis pois ja mitä jää jäljelle / ketkä paikkaavat? Aika hiljaiseksi vetää.

Minusta varsinkin Birch on viime peleissä parantanut selkeästi peliään, mutta on hänellä toki varaa vielä parantaakin. DeSantis on ollut mielestäni isompi pettymys, mutta hänkin on hieman väläytellyt parempia otteita.

Voisiko tässä olla taustalla sama kuin maalivahdeilla, että hetken aikaa kestää, ennen kuin tottuu isompaan kaukaloon. Sijoittuminen, pelinlukeminen jne. taitaa olla hieman toisenlaista. Suomessa ei taida myöskään pakille riittää, että avaukset omasta päästä heitetään pleksin kautta keskialuelle vaan se ensimmäinen syöttö pitää saada lapaan.

Tosiasia on kuitenkin, että Forsberg pitäisi kiinnittää samantien loppukaudeksi. Tämän jälkeen se yksi "Kankaanperä" kevään tosipelejä varten rosteriin ja pakisto on valmis.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
HIFK jaksoi olla liikkeessä koko viisikon voimin ja se tuotti tänään tulosta, varsinkin puolustuksessa tiivis viisikko oli myrkkyä KalPalle. Hyvä viisikkopelaaminen korjaa yksilön heikkouksia, niin se vaan menee. Jos HIFK pystyy puolustamaan samalla tavalla viisikkona jatkossakin, tulee se olemaan todella vaikea voitettava jatkossa. Vielä kun hyökkäyksiin saadaan yhtälailla koko viisikko mukaan, niin paletti alkaa olla valmis. Sentterin vähäinen käyttö avauspelaamisessa on outoa.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Mä en kyllä parhaalla tahdollakaan pysty pitämään DeSantosia ja Birchiä ns. vahvistuksina. Sorry. Kousa ja Kankaanperä menisivät mailikaupalla näiden herrojen ohi. Ulkomailta roudattuja kuitenkin. Birch varsinkin on ollut pettymys mulle. Iso ja pehmeä, kuin Miikka Tuomainen pari kautta sitten. DeSantosin yliopistokiekkotausta ei puolestaan luvannutkaan Brad Parsonsia parempaa peluria. Sopan tai muun vastaavan tumpelon jengeissä noi jätkät olisivat täysin merimerkkejä. Söde ja Jokela (!) ovat pakiston kulmakiviä ja mua myös vituttaa, että Kousa meni ohi. Kurvinen -ja olen siis Kurvi-fani- on mun mielestäni myöskin riskialtis palkkaus tietäen hänen loukkaantumishistoriansa. Jos Kurvi pääsee jalkeille, hän hoitaa hienosti peruspakin tonttinsa. Edellisessä himamatsissa hallissa levisi jonkunasteinen huhu siitä, että Laakso olisi kenties lähdössä KHL:stä. En seuraa KHL:ää kovinkaan tarkasti, joten en pysty ottamaan kantaa tähän.

Oli miten oli, hyökkäyskalusto on selvästi pakkeja edellä HIFK:ssa ja Pakarinen on parempi pakki kuin suurin osa nyt jalkeilla olevista oikeista pakeista. Eikä Pakarinenkaan ole lähellä liigapakin tasoa. Mutta kaiken avain on kuitenkin pelisysteemi ja jos viisikkopeli on samaa tasoa kuin tänään, paikkaavat hyökkääjät hyvin alakerran puutteita. Myös mun toivelistallani ovat "Kousa" ja "Kankaanperä" ja jos heidän tulemisensa merkitsee #2:n ja #3:n lähtöä, niin tervemenoa vaan.

edit: AN:n viesti edellä on kuin mun näppikseltäni.
 
Viimeksi muokattu:

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
DeSantosin yliopistokiekkotausta ei puolestaan luvannutkaan Brad Parsonsia parempaa peluria.

On se sentään viimeiset kolme kautta tahkonnut AHL:ää eli ei ihan suoraan yliopistosta toisin kuin Birch. Mutta yhtä kaikki, DeSantis on ollut pettymys tähän asti, mutta parannusta on nähtävissä. Aikamoisia vauvan askelia äijä ottaa, mutta silti. Ehkä se sieltä tulee vielä.
 

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mä en kyllä parhaalla tahdollakaan pysty pitämään DeSantosia ja Birchiä ns. vahvistuksina. Sorry. Kousa ja Kankaanperä menisivät mailikaupalla näiden herrojen ohi. Ulkomailta roudattuja kuitenkin. Birch varsinkin on ollut pettymys mulle. Iso ja pehmeä, kuin Miikka Tuomainen pari kautta sitten.

No, no. Ilves-pelin näin vain silmäyksellä, mutta kahdessa viimeisessä pelissä Birch on antanut kymmenkunta taklausta, selkeästi eniten pakeista, ja hoitanut hyvin kiekkoa pois paineen alla vaikeissa tilanteissa. Vaikuttaa, että oikeanlainen sijoittuminen liigakaukalossa on löytynyt ja mun silmiin kahden viimeisen pelin esitykset on näyttänyt liigatasolla arvosanalla hyvä. Tämä on Birchin ensimmäinen kausi ammattilaisena ja kannattaa muistaa, että Summanen halusi pitää miehen try-outin jälkeenkin. Nyt mullekin on alkanut näkymään se mikä luultavasti Summasellekin: kevääseen mennessä Birchistä on koulittu vakaa oman pään luutija. Braden Birch on Summasen projektipelaaja ja mä uskon, että maaliskuussa JHag diggaa kaverista myöskin ;), kuten moni muu. DeSantis on sitten vähän hankalampi tapaus; luistelu on hyvää, mutta pysyykö kiekko laadullisesti lavassa jatkossa ja onko hänellä edes siihen edellytyksiä.
 

Inge Glid

Jäsen
Suosikkijoukkue
Team Finland
Olen nähnyt kaikki pelit tällä kaudella. Arvostelua pyydettiin joten tässä;

Arvosana: 7

Arvosanaa tiputtavat kasista;
- Viihdearvo ollut huono (tämän näkee yleisö ka:sta?)
- Kovat taklaukset puuttuvat
- Meidän oman maalin edessä saa olla ja huitoa liian usein ilman kunnon kuittia
- Hifk ei kuittaa
- 1-sentteri puuttuu
- Heikot ulkomaalaiset
- Luttinen, Birch, Kuparinen, DeSantis

Plussat;
+ Söderholm
+ Onko meillä nyt sitten kohta kolme riittävän hyvää veskaria(Thiessen pääsi helpolla tänään)
+ Pakarinen, Elkins, Puustinen, Peltonen
+ Laitoin viihdearvoksi huono mutta samalla joukkue tuntuu olevan erityisen sitkeä
+ Summanen

Siinä muutamia poimintoja. Hyvällä tiellä ollaan, enkä minäkään suostu puhumaan muusta kuin SM-Liigasta !
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Ranska vs Kazakstan
  • 2.24
  • 4.25
  • 2.56
Itävalta vs Tanska
  • 3.90
  • 4.35
  • 1.70
Puola vs Latvia
  • 9.00
  • 6.90
  • 1.22
Norja vs Tshekki
  • 13.00
  • 9.00
  • 1.13
USA vs Saksa
  • 1.26
  • 6.30
  • 8.25
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös