HIFK:n peliesitykset kaudella 2010-2011

  • 546 468
  • 2 221

Js11

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Taas on tulossa kuokkaan NARREILTA!! Ja silti jengi haluaa Kojon pysyvän pestissään!? Pihalle ja heti!! Nyt pitää joukkuetta herättää ja Kojon ulostaminen paras keino! On saanut nyt hääriä jo liiankin kauan HIFK:ssa eikä tulosta synny. Katastrofikevät taas tiedossa. Eikö HIFK:sta löydy munaa ja miestä laittamaan se isoklyyvari Oulun junaan? Saatana!
Niin just. Lasak 40 torjuntaa Riksman 23 ja peli 2-2. Nokan vika. Valot päälle.

Edit: Rankkarit kotiin
 
Viimeksi muokattu:

#16 Murray

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Näin itse vain viimeisen erän ja kyllähän tuo oli niin IFK:n näytöstä kuin vain olla ja saattaa. Yksi erittäin typerä väärä vaihto ja sen takia Jokerit tasoitti YV:llä. Muuten Jokerit ei päässyt koko erässä edes omasta päästä pois.

Onneksi tuli kuitenkin rankkarivoitto. Nostattaa fiilistä joukkueen sisällä varmasti.
 

#71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Pittsburgh Penguins
Hyvin taas kesti jätkillä pää hoitaa se kolme pongoa himaan. Paska tulos ja Jalonen jatkaa nyt varmasti kauden loppuun. Hyvönen, Micke ja Peltonen kaikki todella paskoja. Neloskentälle peukku, hyvää menoa. Petrell ylivoimaisesti kentän paras. Vallin aiheuttaa vakavia mielenterveydellisiä ongelmia mulle, kenkää.
 

Dennis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onneksi tuli kuitenkin rankkarivoitto. Nostattaa fiilistä joukkueen sisällä varmasti.
Kokonaisuutena varsin mallikas ryhtiliike joukkueelta eilisen pohjakosketuksen jälkeen. Ensimmäisessä erässä vielä näytti, että HIFK jää Jokereiden ohjauspelin ja puolustussumpun pihteihin, mutta niin vain siitä pyristeltiin yli ja ohi ja 2 jälkimmäistä erää oli aika selkeästi HIFKn - varsinkin kolmas. Onnetarkin kääntyi lopulta meidän puolelle rankkareissa, kun Nokelaisen nosto jäi maaliviivalle. Itse pelissä ei sitten onni suosinut meitä, kun taisi olla 3 tai 4 tolppakutia ja pari tyhjästä maalista ohi sohittua tilannetta ja sitten Jokerit sai tasoitusmaalin tyyliin koko erän ainoasta laukauksesta maalia kohti. Vastaavasti eka maali puhtaasti Hanneksen moka, mutta siitä menee kyllä osa peluutuksenkin piikkiin, kun neljän hyökkääjän peluutus yyveessä realisoitui maalina omaan päähän.

Matka jatkuu tasaisesti kohti runkosarjan loppua ja sijaa 3.-4. Mitä tuosta Jalosestakaan enää stressaamaan, kun loppusuoralla ollaan ja pian se täältä häipyy, kuten Isaksson totesi. Pleijareissa vaan vapautuneesti täysi tuki joukkueelle, kun putoaminen ekalla kierroksella on kuitenkin jo selviö.

Ja ai niin - tänään ei ainakaan peruuteltu! Vikan erän lapsusjäähykin tuli siitä, kun jätkät vyörytti niin into piukassa, ettei maltettu tulla oikeaan aikaan vaihtoon. Taisi olla nimenomaan joku nelosen jätkistä, joka jäi kentälle säätämään.
 

FINtastic

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja se, kuka pelaa Jokereita vastaan
Hyvin taas kesti jätkillä pää hoitaa se kolme pongoa himaan. Paska tulos ja Jalonen jatkaa nyt varmasti kauden loppuun. Hyvönen, Micke ja Peltonen kaikki todella paskoja. Neloskentälle peukku, hyvää menoa. Petrell ylivoimaisesti kentän paras. Vallin aiheuttaa vakavia mielenterveydellisiä ongelmia mulle, kenkää.

Taidettiin katsoa sama matsi, kun on pakko peesaa joka sanaa. Ihmettelen varsinkin Hyvösen flekmaattista pelaamista. Ihan kun työnteko ei kiinnostaisi paskaakaan. Ja ottelun paras pelaa my ass. Lennulle meni valovuoden erolla. Ja eräs herra Vallin. Pakko laittaa silmät kiinni, ku ukko seilaa ja töppää laatikossa.
 

Metukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Taisi olla nimenomaan joku nelosen jätkistä, joka jäi kentälle säätämään.
Ei kyllä se oli Hannes Hyvönen joka oli kentällä kakkoskentällisen vuorolla ja vieläpä selkeästi - ehtivät jonkin aikaa pelatakin.
Hyvönen taisi olla mukana kaikissa ottelun maaleissa - mukaanlukien vastustajankin maalit. On tuo kävelevä aikapommi niin hyvässä kuin pahassa.
 

vsqu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vallin

Vallinin tilalla voisi koittaa Kovasta, ja laittaa Vallinin parinviikon kovalle kuntokuurille, jätkä näyttää ihan läskiposkelta, vaikka pitäisi jo tässävaiheessa olla
kapea poskinen ja kovakuntoinen urheilija.Pleijareissa sit kokemusta peliin, mutta vain jos on kovassa kunnossa, mitä ei vielä tälläkaudella ollut.Petrell oli kiistatta kentän paras taklaaja ja Liivik, Wärn säestivät hienosti, Jokerit väsyi selvästi ja se lupaa HIFK:lle hyvää pleijareihin, kun kunto riittää peräkkäisiin peleihin ja kolmanteen löytyy vielä lisävaihde.Jokerit joutuu pelaamaan täysillä, että pääsevät kuuden joukkoon ja eivät voi harjoitella, kuten HIFK on tehnyt.Tulee mieleen HIFK:N aikaisemmat peijarit kun ei voimat oo riittänyt enää kovan runkosarjan lopun takia.Ei HIFK:n eväitä vielä ole syöty, täältä löytyy vielä luottoa jengiin.(ei sieniä)
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
En gång HIFK, alltid HIFK. Real Madrid
Pakko laittaa tännekin, kun tuli otteluketjuun laitettua vähän enempi matskua. Tämä matsi kannattaa laittaa osaksi kokonaisuutta ja kontekstiin. Erkka vienyt aiemmin Kojoa ja eilen alle 20h sitten Jokerit tyrmännyt HIFK:n 5-0. Tämän jälkeen vielä himamatsissa joudutaan tappiolle, mutta noustaan lopulta monen mutkan kautta voittoon. Ja AKTIIVISELLA peliotteella. Iso kiitos koko jengille, että jätkät päätti tänään laittaa joka hikipisaran the Vaakunalogolle. Kyllähän me tänään pelillisesti oltiin edellä, vaikka Jokeritkin pelasi hyvin ja kurinalaisesti. Ei ollut Narreillakaan kusi noussut päähän, vaan paketti oli tiivis ja taisteleva.

Kyllähän nyt on parempi fiilis jatkaa. Nämä kriisit ja niistä selviytyminen kauden alla nostattavat myös sitä henkistä voimaa keväälle. Monesti pelkkä runkosarjan paraatimarssi voi olla myös huono asia, jos ongelmiin ei olla jouduttu kertaakaan.

Kiitos IFK!
 

punainenpeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NYR
Ari

On järkyttävää, että aina pitää olla joku pelaaja, joka saa hermot riekaleiksi. Nyt se on meidän Ari.

Nenä tehköön yhden hyvän työn: Ari filaan. Näinhän ei tosin tietenkään käy.

Mitä tulee itse peliin, IFK pelasi tänään hyvin ja olisi ilman muuta ansainnut kolme pistettä. Hyvä nousu eilisen katastrofin jälkeen.
 

Metukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Lähtökohtiin nähden tämä oli hyvä peli ja lopputulos. Vaikka kaikki pisteet olisivat olleet otettavissa ilman tuota Hanneksen hölmöä jäähyä, niin varsin positiivisen fiiliksen ottelu ja varsinkin sen viimeinen erä jätti. Tärkeä voitto ja eiköhän sillä jonkinlainen apina harteilta karissut. Tuolla pelillä tulee varmasti jatkossa 3 pisteen voittoja. Kova työ joudutaan edelleen maalien eteen tekemään, mutta eiköhän se kiekko ala taas pomppimaan.
Riksman oli tänään erinomainen - torjui muutaman todella pahan tilanteen ottelun alkupuoliskolla sekä sen Pulkkisen rankkarin 8 sekuntia ennen jatkoajan loppumista.
Vallin...eiköhän nyt pikkuhiljaa alkaisi olemaan tämän pakin huilivuoro.
Ja Hannesta voisi peluuttaa vain ylivoimilla.
 

-3112-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ManU, HSV
Lähteehän se viimeistään parin kuukauden päästä ja kolmen vuoden painajainen on ohi ja voi taas aktivoida kausarit.

Mikäki Petu on ensikaudella puikoissa niin onko hän sinun mielestä oikea valmentaja HIFK:lle vai jatkatko samaa hiljaista linjaasi aina niin kauan, kun pelit kulkevat ja oksentelet palstalle aina kun pelit takkuilevat?
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oli HIFK:lta kyllä aivan helvetin kova tason nosto alle vuorokaudessa. Tässä näkee eron siinä, kun joukkue ns. yrittää vs. kaikki annetaan jäällä. Toki tuossa HIFK:n pelissä oli paljon myöskin huonoa. Lähdetään siitä, että narreilla oli joku 4 läpiajoa, joka on ihan helvetisti yhteen peliin. Olisin myös jossain vaiheessa kautta ollut raivoissani siitä, miten ottelun ollessa täysin hallussa otetaan päätön jäähy ja päästetään sitä kautta vastustaja taas kerran tällä tavalla tasoihin. Nyt en kuitenkaan ole, koska eilisen masennuspiikin jäljiltä tämä peli antoi paljon toivoa. HIFK oli todella ikävä vastus: Se taklasi, sai kiekonriistoja ympäri kenttää ja selkeä pelitapa alkoi nostaa päätään. HIFK sai kiekkoa narrialueelle muutenkin, kuin roiskimalla. Viimeistely oli kuitenkin luokatonta. HIFK:n olisi pitänyt tehdä jo 3 maalia siihen mennessä, kun Lahti vei Jokerit 0-1 johtoon. Se Kuhdan tyhjästä maalista ohi oli masentava ja onneksi Lahden maali ei nitkauttanut joukkuetta.

En tiedä. Syyskausi meni hyvin ja HIFK meni voitosta voittoon, vaikka kaksikin ketjullista ukkoja oli sivussa. Sitten tuli parit kovat vahvistukset ja ukot ulos lasaretista. Tuliko HIFK:lle sellainen harhaluulo, että voitosta voittoon mennään heittelemällä kiekkoa takatolpalle tyhjiin ja se työnteko ja paskamaalien tekeminen vähän unohtui. Kyllähän HIFK:n eilenkin sanottiin pelanneen yritteliäästi, mutta ero tähän iltaan oli silti karmea. Otetaanpa esimerkkinä Petrell. Eilen toisella erätauolla näkyi Sport Pro:lla ottelun siihen mennessä ahkerimmat taklaajat. Petrellillä oli 3 taklausta kahteen erään. Tänä iltana mies painoi parhaimmillaan tuon kolme taklausta yhteen vaihtoon. Paljonkohan tuli tänään Lennulta pommeja ja ne eivät olleet mitään näön vuoksi annettuja. Ei toki ihan tuolla intensiteetillä voi runkosarjassa pelata illasta toiseen, mutta tästä on hyvä ottaa opiksi, että miten paljon duunia joskus maalien eteen pitää olla valmis tekemään. Kyllä ne jossain vaiheessa rupeaa menemään sitten helpommallakin.

Yksilätasolla Petrellille kolmesta tähdestä viisi. Hyvönen oli edelleen aika flegmaattinen ja Lahden avausmaali pitkälti hänen piikkiinsä. Silti jään rikkonut avausmaali ja voittomaali rankkareissa. Lisäksi pelasi Ramstedtin Lasakin kanssa nokikkain. Mitä siihen nyt pitäisi sanoa? Laittakaa Peltosen & Granlundin kanssa samaan ketjuun, niin loppuu se kulmissa pyöriminen. Tämä mies haluaa ampua joka paikasta.

Yksi pelaaja, joka pisti silmääni poissaolollaan oli kyllä Hamilton. Sai liigassa unelma alun ja paukutti maaleja joka pelissä ja lätyt takatolpallekin löysivät miehensä. Muu joukkue alkoi tänään paiskimaan duunia, mutta Hamilton ei osallistunut talkoisiin. Eikös Oulun suunnalta kuulunut jotain mutinaa herran asenteesta edellisellä visiitillä?

Älkää please treidatko sitä Ramstedtia, mutta Vallinin saatte treidata vaikka heti.
 

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Back to back pelattu ja nopeat kommentit. Eilinen peli oli epäonnistuminen monella saralla ja ennen kaikkea pelikuri petti eli pelisuunnittelma vaikutti samalta kuin tänään - täyttä höyryä päälle - mutta ensimmäinen erä meni vituiksi oikwastaan kokonaan jäähyjen muodossa, josta narrit 2-0 asemiin. Toisessa erässä annettiin se mitä Erkan pakittelujengille ei voi antaa eli tuplajäähy ja sitä myöten kolmen maalin johtoasema. Fyysisyyden HIFK vei eilen suht selvästi ja tänään lähes 100-0. Eilinen voi tuntua katastrofilta, mutta oli kaikkea muuta, kun katsotaan kahden pelatun pelin kokonaiskuvaa.

Tänään HIFK pelasi peliä, joka oli erinomaisen fyysistä ja osoitti tulevaa kevättä varten monta hyvää asiaa. Peruuttelusta jankkaavat ja antifyysisyyttä tpitottavat voivat järjestellä palilkansa uudelleen. Tänään HIFK painoi pelisuunnitelman mukaisesti johtoasemassa kolmannessa erässä, joka kostautui henkilökohtaisena virheenä ja maalina narreille.

HIFK:n ongelma on joulutauon jälkeen ollut maalinteko ja varsinkin kahden ensimmäisen erän aikana. En ala käymään statseja erittäin läpi, mutta olen varma että suurimmassa osassa pelejä joulutauon jälkeen on punainen tehnyt kahden erän jälkeen 0 tai 1 maalia. Tämä on seuraus, mutta mikä on syy? En tiedä. Luotan kumminkin, että meidän kalustolla ongelma ratkaistaan ja HIFK pääsee lentoon. Kiitoksia tämän päiväisestä äijät ja Nokka - hienoa brändikiekkoa.

Edit. Loppujen lopuksi saattoi olla jopa hyvä asia, että voitto tuli jatkoilla, sillä henkinen apina oli valtava ja nyt se sysättiin helvettiin.
 
Viimeksi muokattu:

Sinner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin I.F.K (Rikollislauma) , NP#10 DEFC#16
Älkää please treidatko sitä Ramstedtia, mutta Vallinin saatte treidata vaikka heti.

Yritetään kusettaa Kekäläinen vaihtamaan Massi-Esan Hassi-Ariin.

Itse olen kyllä sitä mieltä, ettei Esa Pirnes ole vastaus meidän ykkössentteri ongelmaan. Mutta jotainhan tässä visiin täytyisi kuitenkin yrittää. Ramun siirrolle Jokereihin jyrkkä Njet.
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Yritetään kusettaa Kekäläinen vaihtamaan Massi-Esan Hassi-Ariin.

Itse olen kyllä sitä mieltä, ettei Esa Pirnes ole vastaus meidän ykkössentteri ongelmaan. Mutta jotainhan tässä visiin täytyisi kuitenkin yrittää. Ramun siirrolle Jokereihin jyrkkä Njet.

Olisikohan mitenkään mahdollista lainata Hirso loppukaudeksi meille skulaamaan, kun Timrå majailee Elitserienin hännillä? Hirso taitaa olla ainut pelaaja, joka ei sekottaisi pakkaa(yhtään tuon enempää) tänne tullessaan.
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
...
... Eilinen voi tuntua katastrofilta, mutta oli kaikkea muuta, kun katsotaan kahden pelatun pelin kokonaiskuvaa.

...
... Peruuttelusta jankkaavat ja antifyysisyyttä tpitottavat voivat järjestellä palilkansa uudelleen. Tänään HIFK painoi pelisuunnitelman mukaisesti johtoasemassa kolmannessa erässä, joka kostautui henkilökohtaisena virheenä ja maalina narreille.

... ... Kiitoksia tämän päiväisestä äijät ja Nokka - hienoa brändikiekkoa.

Edit. Loppujen lopuksi saattoi olla jopa hyvä asia, että voitto tuli jatkoilla, sillä henkinen apina oli valtava ja nyt se sysättiin helvettiin.

Pisteet kahdesta pelistä narreille 4-2 eikä HIFK siis pystynyt selättämään naapureitaan varsinaisella peliajalla. Eli mielestäni arvosana välttävä.

Hyvää sen sijaan on aktiivinen, fyysinen peliote varsinkin tokassa pelissä ja siitä kannattaisi pitää jatkossakin kiinni. Kyllä HIFK:llä sen verran on materiaalia, että voi tarvittaessa viltittää väsyneimmät.

Mieluummin henkilökohtainen virhe aktiivisella pelillä kuin samanlainen virhe paskahousuperuuttelulla. Viimeksi mainittu taktiikka kun ei poissulje henk.koht. virheiden määrää. Perässähiihtelemällä ja kahvaamalla taitaa olla suurempi todennäköisyys sortua virheisiin ja jäähyihin. Die with your boots/skates on.

Kyllä KJ:tä voi nyt kiittää kuitenkin siitä, että Erkan joukot jäi jyrän alle muutoin paitsi tuloksellisesti. Lisää tällaista asennetta.
 

Samart

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kotimatsi, onneks jengi oli kasannu itsensä, ettei toista perseraiskausta tarvinnu olla todistamassa. Jotenkin väkinäistä pelaaminen oli, vaikka yrityksen puutteesta ei voinu joukkuetta syyttää. PAITSI,jo edelläkin monta kertaa todettu, ARI VALLIN, vittu läskiposki, kiekkoilijan irvikuva. Mitä vittua sä teet IFK:ssa? Laittakaa se nyt jonnekin opettelemaan pelaamista ja HARJOITTELEMAAN! Vittu! Oksettaa tsiigaa tota jätkää. Syksyn aikana mä uskpoin, että ammattimies hoitaa itsensä kondikseen, mutta paskan marjat. TURHAKE!!
Ja nää Oulun muutkin lahjat meille, (ei koske Mikkeä) alkaa oikeasti pinna palaa teidän kanssa.
Muu jengi pelas suht ok, paitsi tietysti Maralla pari nomi aivopierua taas. Kousa oli hyvä, Juuso palas tasolleen, jne. Mä kyllä odotin, että jätkät vittuuntuneena eilisestä olis laittanu tuulemaan, mutta tää on KJ:n IFK, kaks pistettä. Niihin pitää tyytyä.
 

Stadista

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
ARI VALLIN, vittu läskiposki, kiekkoilijan irvikuva. Mitä vittua sä teet IFK:ssa? Laittakaa se nyt jonnekin opettelemaan pelaamista ja HARJOITTELEMAAN! Vittu! Oksettaa tsiigaa tota jätkää. Syksyn aikana mä uskpoin, että ammattimies hoitaa itsensä kondikseen, mutta paskan marjat. TURHAKE!!
Kyllä arvostella saa ja pitää, eikä Arilla kaikki ole mennyt ihan putkeen.
MUTTA. Ei omia haukuta tuolla tavalla. Haluaisin haukkua sinut samalla tavalla kuin itse haukut Vallinia, mutta en pysty, kun ilmeisesti kuitenkin kannatat samaa jengiä. Jotain arvokkuutta pyydän.
 

Cover

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rikollislauma
Kyllä arvostella saa ja pitää, eikä Arilla kaikki ole mennyt ihan putkeen.
MUTTA. Ei omia haukuta tuolla tavalla. Haluaisin haukkua sinut samalla tavalla kuin itse haukut Vallinia, mutta en pysty, kun ilmeisesti kuitenkin kannatat samaa jengiä. Jotain arvokkuutta pyydän.

Jos pelaa tuolla tavalla kuin Ari Vallin niin mielestäni saa haukkua aivan maantasalle. Surkeaa pelaamista, hidasta luistelua, Jos Mikko Kousa huilaa yhdenkin pelin tuon vitun Vallinin takia niin ei terve.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Tänään nähtiin sitä vanhaa kunnon IFK:ta osittain (3.erä), mutta vieläkin ne harhasyötöt yms. sähläykset ovat läsnä koko ajan.

Koitin tänään oikein kovin keskittyä Nokan pelikirjaan, ja sainkin muutaman hyvän täpin siitä omiin ajatuksiini. Kojo näköjään on muuttanut "kirjaansa" hieman. Nyt ennen keskialuetta syöttö lähtee enemmän laitojen kautta ylös, kun aiemmin mentiin vaan keskisyötöllä ylös. Ja ihan vitun masentavaa on ollut se, että tämä samanlainen aloitustapa on toistunut, vaikka se ei toimisikaan.

Muutos näyttää olevan myös pakkien syötöissä. Paljon enemmän pelataan alhaalta sinisen kulmaan ja jättösyötöillä tai suorilla keskeltä eteenpäin, ja sieltäkäsin haetaan sentteriä/laituria hyökkäykseen lähtöön. Vaikea selittää ajatuksia tässä, mutta toivottavasti edes murto-osa tulee ja menee perlle :)
 

Buddha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
Vaikea selittää ajatuksia tässä, mutta toivottavasti edes murto-osa tulee ja menee perlle :)

Juu, suunnilleen samallalailla, kuin useammalle pelaajallekin nähtävästi; pelataan omaa peliä, jokainen menee omilla vahvuuksillaan, pyritään pitään kiekkoa ja hallitsemaan peliä ja jos ei jaksa, niin pitkä päätyyn ja jatkothan on Sedun privassa, vai hä?


Ja kyllä, Mara on jääkiekkoilija isolla Jiillä! Yhtä kiihottavaa on nähdä Mara punanutussa, kuin Tuksu Ilmalassa hurraamassa. Ihan sama, kenelle.
 

Samart

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä arvostella saa ja pitää, eikä Arilla kaikki ole mennyt ihan putkeen.
MUTTA. Ei omia haukuta tuolla tavalla. Haluaisin haukkua sinut samalla tavalla kuin itse haukut Vallinia, mutta en pysty, kun ilmeisesti kuitenkin kannatat samaa jengiä. Jotain arvokkuutta pyydän.

Laitoin eilisen viestin todellisessa turhautumisen tilassa, jossa oluellakin oli osuutensa. Jos ottaa "arvottomat" pois, niin en pysty tänäänkään olemaan eri mieltä. "Arilla ei ole kaikki mennyt putkeen" on kyllä pirun mieto ilmaisu kaverin pelaamiselle IFK:ssa. Siinä on meillä "köyhän miehen Hank Pikkarainen" pahimmillaan, edariasenne, mutta ei edes käsiä.
Jos mielesi tekee haukkua mua mun arvosteluista, anna palaa vaan. Muista kuitenkin, etten mä ole viemässä sun rahojas kirjoittelemalla tänne. A. Vallin on suurelta osin vaikuttamassa siihen, että meidän kannattamamme jengi joutuu tyytymään jämäpisteisiin, (taas). Jä mä oon maksanu kausarini ihan omalla rahalla.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Pisteet kahdesta pelistä narreille 4-2 eikä HIFK siis pystynyt selättämään naapureitaan varsinaisella peliajalla. Eli mielestäni arvosana välttävä.

Minä nostaisin tyydyttävään, perjantain nöyryytyksen jälkeen hieno kasvojen pesu joukkueelta. Kolme pistettä olisi ollut ansaittua, mutta taisi perjantain nollapeli vähän näkyä hermoiluna maalipaikoissa.

Nyt paikka neljän joukossa on varma, ja kolmossijakin lähes plakkarissa. Nyt on vaan löydettävä otteisiin tasaisuus ja syyskauden räiskyvyys, niin kevääseen jaksaa taas uskoa. Sinällään tämä voitto ei vielä aiheuta suuria riemun tunteita, edelleen hakusessa oleva peli on nyt saatava kasaan mahdollisimman pian, kierroksia ei enää ole hirveästi jäljellä. Ja henkipuolen asioiden kannalta olisi parasta, että runkosarjan lopulla saataisiin paljon itseluottamusta nostattavia voittoja.
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Yö nukuttu ja peliin voinee jo suhtautua objektiivisemmin. Kyllähän eilinen esitys edelleen oli suhteellisen väkinäinen ja hyviä elementtejä oli nähtävissä sen kolmannen erän yhdellä 10 minuuttisella. Joku kutsui tuolla eilistä brändikiekoksi - no ei todellakaan ollut. Brändikiekossa jokainen on periksiantamattomalla asenteella mukana touhussa, yhtään tilannetta ei jätetä kesken, vastustajan maalin edessä ja toki oman maalin edessä ollaan aggressiivisia, laidat paukkuu, keskialueen pommeja haetaan ja taustalla yleisö mylvii sen 60 minuuttia.

Mutta hyvä, että pisteitä tuli. Paljon on kuitenkin tehtävää ja seuraavan parin päivän aikana yksi keskeinen päätös liittyy siihen, miten muutama 'palkkasoturistatuksella' kulkeva henkilö saadaan motivoitua/tsempattua vai tehdäänko isoja ratkaisuja eli lähdetään pelaajakaupoille. Onkohan joku muuten jo loungessa venttailemassa, kannattaisi olla...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös