HIFK:n nettisivut

  • 372 976
  • 1 105

Clocks

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Omat fiilikseni ovat, että nettisivut ovat IFK:lle vain välttämätön paha.

HIFK:n sivuissa on paljon hyviä elementtejä, liittyen lähinnä visuaaliseen ilmeeseen. Esim. pelaajakuvat ovat tyylikkäitä mustine taustoineen, mukana on selvästi ajatusta. Kauas on tultu niistä ajoista, kun osoitteessa hifk.fi vastassa oli "intro", jossa Jonas Junkan pahvikuva luisteli kohti ääniefektin saattelemana.

Otin esiin joukkuekuvat, joten käytetään niitä esimerkkinä myös negatiivisesta. Tällä hetkellä kokoonpanossa on jännittävästi kaksi (!) Richard Ullberg -nimistä maalivahtia. Yhtäläisyydet eivät lopu samaan nimeen, sillä Rikuja yhdistää myös sama pelinumero sekä naaman puute. Vai onko ehkä niin, että Richardeja ei milloinkaan ole valokuvattu? Sen olisi voinut selvittää samalla vaivalla, kun kerran oli niin tärkeää saada mies mukaan viralliseen kokoonpanoon. "Hei mukava valkku sieltä junnuista, lähetä sähköpostilla Rikun kuva." Ei onnistu.

Pieniä juttuja, mutta juuri siksi niin raivostuttavia. Onko niin, että jonkun siskon poika päivittää sivut ja kukaan ei vaivaudu edes tarkistamaan lopputulosta? Miten muuten selittyy se, että HIFK:n viidestä maalivahdista kahdella on naama ja kahdella sama nimi? Vuosi on 2010, ja HIFK:n kaltaiselle organisaatiolle ei tarvitse antaa mitään anteeksi nettisivujen osalta. Niiden täytyy olla virheettömät ja jatkuvasti ajan tasalla. Kuten myös muun tekemisen tasolla, jossa just nyt ei ole huomautettavaa.

Tällä hetkellä saamme HIFK-perheessä nauttia tilanteesta, jossa oikeat miehet tekevät oikeita asioita. Sarjajohtajan päihittäminen (taas) tämänhetkisellä sairaslistalla on hyytävä temppu, eikä edes mikään suonenveto vaan tasaisen suorittamisen tulosta. Suurimpana huolena on Miken tilanne, miehen itsensä takia. Noin hyväpäisiä ja lahjakkaita 18-vuotiaita ei puissa kasva, joten ei voi kuin toivoa että saisi seuraavaksi hyviä uutisia. Todella ahdistavia nämä huhut katkolla olevasta urasta.
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Tämän kai nyt voi löyhästi liittää nettisivuihin: En ole näynyt täällä vielä mainintaa siitä, että IFK:n facebook-ryhmän kautta löytyy nykyään kotiottelun jälkeinen lehdistötilaisuus kera kuvan ja tietenkin äänen. Erittäin hyvä lisä ja taitaa tulla vielä samana iltana pelin kanssa.

On se nyt uskomatonta jos HIFK pakottaa faninsa liittymään johonkin naamakirjaan nähdäkseen lehdistötilaisuuden!
Itse seuraisin mielellään aina silloin tällöin netistä lehdistötilaisuuden, naamakirjaan en tule liittymään ikinä.



_
 
Viimeksi muokattu:

Clocks

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
On se nyt uskomatonta jos HIFK pakottaa faninsa liittymään johonkin naamakirjaan nähdäkseen lehdistötilaisuuden!

Allekirjoitan. Facebook on tätä päivää jne. ja varmasti jonain päivänä parantaa syövän, mutta itse en tarvitse sitä mihinkään. Tai sanotaanko näin, että ihan täyttä elämää pystyy viettämään ilman tykkäämisiä ja statuksia. Avasin kerran tilin painostuksen alla, ja annoin myöhemmin vielä toisen mahdollisuuden. Toistaiseksi ei ole ikävä.

"matkalla töihin"
"väsyttää"
"Matti on lähettänyt sinulle vaaleanpunaisen pingviinivauvan"
"9 henkilöä tykkää tästä"
"Teppo vaihtoi profiilikuvansa"

Roskaa.
 

scholl

Jäsen
On se nyt uskomatonta jos HIFK pakottaa faninsa liittymään johonkin naamakirjaan nähdäkseen lehdistötilaisuuden!

Tuossa on se vika juuri, että menetetään se suoran viestintäkanavan hyödyt eli HIFK-nettisivujen edut, joita on mm. se, että oma sisältö on heti nähtävillä, eikä se kilpaile muiden sisältöjen kanssa ja tulee hyvin löydetyksi, jos niin halutaan. FB pitäisi olla täydentävä, ei korvaava viestintäkanava. Pahinta FB:ssä on sekin, ettei tiedä mikä on virallinen sivusto ja mikä joku fanisivusto. Itse kuulun johonkin IFK-sivuun tai ryhmään, mutta se on ilmeisesti väärä, koska ei siellä mitään lehdistötilaisuuksia ole.

Mitä tulee noihin pelaajakortteihin sivustolla niin hyökkääjät-maalivahdit-puolustajat järjestys on järjenvastainen. Kyllähän se pitäisi olla maalivahdit-puolustajat-hyökkääjät tai toistepäin, muttei niin, että molarit ovat keskellä.

Sivut ovat myöskin halvanoloiset. Sinne on myyty kaikenmaailman mainoksia, joilla ei ole juurikaan tekemistä IFK:n kanssa. Ne vahingoittavat lähinnä IFK:n imagoa.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Saattaa myös olla, että olen väärässä ja toimistolla ollaankin täysin tyytyväisiä nykyisiin nettisivuihin, kuten BOL arveli.

Minähän en mistään tiedä yhtään mitään, joten en pysty sanomaan, ollaanko IFK:ssa tyytyväisiä nettisivujen nykyiseen tasoon, vaiko eikö olla. Mutta väistämättä tällainen vaihtoehto on vuosien saatossa tullut mieleen, koska "huikean uudistuksen" jälkeenkin sivut on säälittävät. Olisi mielenkiintoista tietää, kuka sivuista vastaa. Ilmeisesti tämä Tomi Natri-niminen henkilö harrastelee haastattelemista ja juttujen kirjoittelua, jopa kuvaamista. Mutta onko hän sivuista vastuussa, vai vain toimittaa sisältöä, siitä ei ole hajuakaan. Joka tapauksessa, se joka sivuista vastaa, ei ole töidensä tasalla ja ansaitsisi jo melkein saada kenkää. Aikaa laittaa sivut kuntoon, on nimittäin ollut.

Voisin jotenkin kuvitella, että nettisivuilla ja markkinoinnilla on jotain tekemistä keskenään. Täysin varma en voi olla, koska kysymyksessähän on täysin uusi tieteenala, josta vain harvalla on kokemuksia. Eiku, öö... Markkinointijohtajanahan IFK:ssa toimii Roland Carlsson, joten voisi kai kuvitella, että hänen vastuualueeseensa myös nettisivut kuuluvat. Pitäisiköhän tässä alkaa pommittaa herra Carlssonia asian tiimoilta ja kysyä hänen mielipidettään?

Mitään muuta vaihtoehtoa mä en keksi kuin sen, että Helsingin IFK:ssa ollaan tyytyväisiä asioiden nykytilaan, koska mitään oikeasti eteenpäin menemistä nettisivuissa ei ole tapahtunut. Facebookista voin käydä katsomassa lehdistötilaisuudet, jos kiinnostaa, mutta ihmettelen suuresti, että jos, ja kun joku on vihdoin älynnyt ne edes sinne laittaa, miksi niitä ei ole ajettu myös nettisivuille. Ei voi olla ylitsepääsemättömän vaikea urakka. Minä haluaisin saada kaiken informaation saman "katon" alta. Sitäpaitsi, IFK Helsingin FB-sivut on aina täynnä jotain, anteeksi nyt vain, säälittäviä kommentteja tyyliin: "Lennu on meijän kurko. Mulla on Lennun nimmari, ollaan kavereit nyt sit". Jee, jee.

Mä olen miljoona kertaa todennut sen, että sivuista voisi oikeasti saada pienelläkin työllä todella hyvät ja informatiiviset. Eli käyttäjilleen lisäarvoa tuottavat! Samalla niistä voisi ehkä saada taloudellistakin hyötyä eikä vain nähdä niitä jonain välttämättömänä pahana. Kaikkein pahinta olisi, jos IFK:ssa joku ajattelisi sivuista niin, että "niistä on vain kustannuksia". Tässä kohtaa voisi jo ampua itseään päähän. Mutta sitä ennen pitäisi muistuttaa toivottaa IFK tervetulleeksi 2000-luvulle. Me muut ollaan täällä jo. Ihan kliffaa.
 

-3112-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ManU, HSV
En tiedä olenko ainoa, mutta minulle on 'tippunut' HIFK:n offiselta jo jonkin aikaa sähköposteja. Mainoksia lähinnä tulevista peleistä linkkeineen. Nyt oli uusimmassa linkki Kiben haastatteluun.

Merkkasin kuitenkin osoitteen roskaposteihin, koska turhuuksia näyttäisi olevan.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Enhän toki minäkään ole nykyisiin nettisivuihin tyytyväinen, ja facebook-pohdinta oli nimenomaan pelkkää pohdintaa, arvailua siis. Vaikka moni ikäihmiseksi luokiteltava tuttunikin on viime aikoina päättänyt liittyä fb:hen, niin yhtä lailla tiedän monia - myös nuoria -, jotka ovat päättäneet pysyä sieltä pois. Yksi tällainen kylläkin hairahtui tänä syksynä. Siitä ei siis pääse mihinkään, että on erittäin eriarvoistavaa meitä faneja kohtaan laittaa noinkin mielekästä ja monien kaipaamaa sisältöä kuin lehdistötilaisuudet pelkästään facebookiin, muttei ollenkaan omille nettisivuille. Tätä ihmettelin itsekseni jo silloin, kun ensimmäiset videot tulivat IFK Helsinki -sivulle FB:ssä. Tuo on siis se IFK:n ns. "virallinen" fb-sivu, jos sitä joku kaipailee.

Kun seuran hallituksessa on sentään mainonnan asiantuntijaa (Everi) ja mobiili- sekä nettibisneksen ammattilaista (Valtanen), niin oudolta tuntuu, että tyypit eivät saa mitään ryhtiä seuran sivuihin, joita voidaan pitää eräänlaisena käyntikorttina. Ehkä jätkät eivät itse koskaan käy siellä, laskevat vain muiden klikkauksia? Ettei tässä(kin) asiassa olisi syynä se, että kaikki olettavat, että homma on jonkun muun vastuulla, mutta oikeasti se on unohdettu nimetä kenenkään vastuulle? Joka tapauksessa harvinaisen amatöörimäistä harrastelijoiden puuhastelua.
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Mä luulin, että ne on koko ajan linkitetty YouTubesta Facebookiin? t. Ikäihminen

Ymmärsinkö oikein että tämä on sitten HIFK:n virallinen youtube-sivusto:
http://www.youtube.com/user/patjas99


Ei kovin viralliselta näytä, eikä siellä montaa videota ole.


Ei voi kun ihmetellä miksi nettisivuilla ei ole näitä jääkiekkojoukkueen arkeen kuuluvia perusasioita kuten lehdistötilaisuudet jne. Olen ymmärtänyt että itse tekniikan ylläpitämisen tarvitaan tasan yksi ihminen, olettaen että kaikki materiaali on tietysti käytössä oikeassa muodossa ja eiköhän se ole.



_
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
My bad. Mutta tosiaan, kun ne videot kerran ovat olemassa, miksei niitä linkitetä sitten myös kotisivulle?

Saitilla on totisesti korjaamisen varaa muutenkin :)
 

McBean

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bruins, Noutajat, Scarborough FC
"On meillä perinteitä..."

Vaikka tämä ei ole mikään ykkösprioriteetti IFK:n kotisivujen parantamisessa, itseäni on jo pidemmän aikaa nyppinyt miten ylimalkaisesti IFK:n historia on saitilla käsitelty. Ok, onhan siellä HIFK Magazineista kierrätetyt artikkelit mestaruuskausilta ja jäädytetyistä numeroista, mutta siinä kaikki.

IFK:n perinteillä toivoisin jotain vastaavaa kuin Tapparalla, jolta löytyy kausikertomuksia 40-luvulta lähtien ryyditettynä erilaisilla tilastoilla, kuvilla sekä listauksilla. Myös esimerkiksi Ilves ja SaiPa ovat tehneet hyvää duunia tällä saralla.

En tiedä olenko ainoa joka toivoisi näkevänsä jotain vastaavaa hifk.fi:ssä lähitulevaisuudessa.
 

Oskar15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Florida Panthers
Saattaa myös olla, että olen väärässä ja toimistolla ollaankin täysin tyytyväisiä nykyisiin nettisivuihin, kuten BOL arveli.
Muutaman palautteen perusteella vaikuttaisi siltä, että toimistolla ollaan täydellisen tyytyväisyyden lisäksi aivan tietämättömiä tämän päivän webistä. Olivat taannoin tehneet kattavan tutkimuksen saitin toimivuudesta käyttäjän silmin, ja yleisesti ottaen saitti sai kiitettävän arvosanan. Sitä pidettiin jopa yhtenä liigan parhaimmista.

Toimistolta luvattiin reagoida käytettävyyteen ja navigointiin. Ei ilmeisesti kovin ketterin menetelmin, kun lupauksesta on jo useampi kuukausi.
 

scholl

Jäsen
Sitä pidettiin jopa yhtenä liigan parhaimmista.

Earl Nightingale kertoi muistaakseni jotenkin seuraavasti kelloliikkeen pitäjästä, jolla oli joku kello ikkunalla: joka aamu ikkunan ulkopuolelle pysähtyi mies ja tarkisti kellonsa. Kun sitä tapahtui aamusta toiseen, vuosien ajan niin liikkeen pitäjä meni joku kerta kysymään, mitä tämä mies tekee. Mies vastasi, että on tuolla tehtaalla töissä ja hänen tehtävänsä on pitää kellotornin kello oikeassa ajassa. Hän kertoi katsoneensa oikean ajan näyteikkunalla olevasta kellosta. Liikkeen pitäjä sanoi tämän olevan hassua, koska hän on taas katsonut kaikki nämä vuodet oikean ajan ikkunan kelloon tehtaan tornin kellosta.

Aivan sama tilanne tässä. Mikään ei kehity, jos katsotaan muiden liigajoukkueiden sivuilta, millaisia niiden pitäisi olla.
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
"Päävalmentaja Kari Jalonen ei ole tehnyt muutoksia petolauman kentällisiin. Myös maalivahtiosasto pysyy entisellään. Jan Lundell torjuu ja Richard Ullberg availee luukkua."

http://www.hifk.fi/joukkue/kokoonpanot

Linkki vie HIFK:n nettisivuille ja päivän kokoonpanoon. Mitähän paikkaa se tuo Timo Niemi tänään pelaa?
 

coolman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Päivä parhaat naurut saa kun klikkaa kotisivulla "top 5 pistepörssiä"
Tulos kertoo kaiken kotisivun tilanteesta.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tajusin juuri, etten ole käynyt hifk.fi:ssä varmaan viikkoon. Nyt keksin miksi, kun katsoin noita haastiksia.

Mua on ruvennut ärsyttämään toi haastattelijatäti oikein kovasti ärrrrrrrrineen, ilmeineen ja typerine kysymyksineen. Yrittää aivan liikaa ja se on rasittavaa. Vähempikin riittäisi.

Pitää olla tietynlaisessa mielentilassa, jotta noille sivuille viitsii mennä. Ei varmaan kauhean hyvä juttu. Siis IFK:n kannalta.

Ja TOP5-pistepörssi on kyllä huikea suoritus, jopa hifk.fi:n tasoiselta säälittävältä kyhäelmältä. Huutonaurua!!!
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Mua on ruvennut ärsyttämään toi haastattelijatäti oikein kovasti ärrrrrrrrineen, ilmeineen ja typerine kysymyksineen. Yrittää aivan liikaa ja se on rasittavaa. Vähempikin riittäisi.

Yhdessä kotiottelussa tämä teennäinen kimuli ilveili kameralle, näyttäen kieltään ja tekemällä kaikkea muuta fiksua, jota voisi odottaa joltain keskenkasvuiselta teiniltä. Tämän kyseisen matsin jälkeen, ei ole enää edes katsonut kameraa kohti, jos on sattunut kuvaamaan häntä kohti? Olisko tullut vähän noottia tuosta käyttätymisestä? Nuo haastattelut ovat kyllä aikamoista tuskaa kuulijalle/katsojalle...
 

nikozwan

Jäsen
Top 5-pistepörssi.

Jep. Yhtään nykyistä HIFK-miestä eivät ole perhanat saaneet tuohon listaan. Kyllä on hienoa huomata että näitä meidän sivuja pitää yllä asiantunteva ja ajantasalla oleva porukka. Hyvin te vedätte. Tervetuloa 2010-luvulle...
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kerrassaan mahtava työnäyte tuo TOP5-pistepörssi; ei vissiin kiinnosta ketään päättävässä asemassa organisaatiossa olevaa tai sitten ajatellaan, että ihan sama mitä skeidaa sivulle laitetaan. Voiskohan tonne sivulle laittaa jonnekkin gallupin " hifk:n kotisivut ovat parhaat urheiluseuran kotisivut maailmassa". Vaihtoehdot: samaa mieltä, ehkä ja en osaa vielä sanoa.
 

Lemieaux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Total hockey / Totaalvoetbal
Kerrassaan mahtava työnäyte tuo TOP5-pistepörssi; ei vissiin kiinnosta ketään päättävässä asemassa organisaatiossa olevaa tai sitten ajatellaan, että ihan sama mitä skeidaa sivulle laitetaan. Voiskohan tonne sivulle laittaa jonnekkin gallupin " hifk:n kotisivut ovat parhaat urheiluseuran kotisivut maailmassa". Vaihtoehdot: samaa mieltä, ehkä ja en osaa vielä sanoa.

Muutama vuosi sitten oli kysymyksenä voittaako IFK mestaruuden, ja vaihtoehtoina legendaarisesti "kyllä", "tottakai" ja "tArViiKO tÄTÄ EDeS kYSYä?!!!!!1111". Eiköhän nämä vastausvaihtoehdot ole ihan valideja edelleen.

En ole pitkään aikaan käynyt hifk.fi -sivuilla, sillä en pidä siitä häpeän fiiliksestä jonka saan katsoessani sitä amatöörimäistä paskaa. Siitä on yli kaksi vuotta, kun luvattiin tehdä kotisivut molemmilla kotimaisilla ja vihjailtiin valmentajan/kapteenin/toimarin/puhiksen palstasta/blogista, mutta eipä ole kumpikaan toteutunut. Sivuilla on kahden vuoden takaisia tilastoja(!), joka helvetin uutisessa ja tekstissä on asia-, kirjoitus- sekä kielioppivirheitä ja huippuhankinnastammekaan ei ole saatu kuvaa tai pelaajaesittelyä nettin.

Vitut tämä mikään kaksikielinen seura ole, jos ei edes kotisivuja voi tehdä kahdella kielellä. Mä kääntäisin ne viikossa ruotsiksi (ja samalla englanniksi, kaikki kolme sujuu yhtä hyvin), tai tekisin kokonaan uudet, paremmin toimivat kotisivut kuukaudessa. Kahden kausarin hinnalla.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Mä kääntäisin ne viikossa ruotsiksi (ja samalla englanniksi, kaikki kolme sujuu yhtä hyvin), tai tekisin kokonaan uudet, paremmin toimivat kotisivut kuukaudessa. Kahden kausarin hinnalla.

Laita tarjous vetämään, voi tosin olla, että vastausta ei kuulu eikä näy. Saattaisit astua jonkun helvetin tärkeän kaverin varpaille, jos tekaisisit kunnon sivuston pystyyn. Tai sitten joutuisit tinkimään tuosta hinnasta, parit kausarit E9:stä. ;)

Meinasin jo haukkua tuon HIFKin Youtube-sivuston, mutta sinne onkin raijattu uutta matskua: HIFK Youtube. Ihan jees, että ovat laittaneet noita lehdistötilaisuuksia näkyville.
 

trumppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vitut tämä mikään kaksikielinen seura ole, jos ei edes kotisivuja voi tehdä kahdella kielellä. Mä kääntäisin ne viikossa ruotsiksi (ja samalla englanniksi, kaikki kolme sujuu yhtä hyvin), tai tekisin kokonaan uudet, paremmin toimivat kotisivut kuukaudessa. Kahden kausarin hinnalla.

Laita tarjous faxilla, niin eiköhän mene perille.

Nettisivuista puheenollen nykysuuntaus näyttää olevan, että yritykset ja yhteisöt ovat yhä enemmän siirtymässä sosiaalisen median käyttöön. Uutta matskua työnnetään facebookiin ynnä muihin ja nettisivut eivät ole enään tiedonvälityksen keihään kärki. Näyttääpä FB:ssä olevan IFK-ryhmäkin.
 

matti&teppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onko olemassa mitään mahdollisuutta nähdä joskus muinoin brändin sivuilla olleen Hucko-intron? muistini mukaan se oli Hucko. Itse introhan oli huikea.

Onko kellään tarjota minkään valtakunnan linkkiä?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös