HIFK:n huhut, mutut & htt-spekuloinnit

  • 7 007 375
  • 29 632

McBean

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bruins, Noutajat, Scarborough FC
Peltonen & co, ei pelaajauutisia. Mutta hieno tiimi kasassa ensi kausiksi!

Valmennus tosiaan julkaistu:

 

SOF1969

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, KKV
Kibe pysyy remmissä, mahtavaa. Tanska katoaa?
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC

Bourne

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tervetuloa Ville & Co.! Halttunen haluttiin syystä tai toisesta sivuun viime kaudella, mutta näköjään Ville halus ottaa takaisin. Tanskan puuttuminen yllätys mulle.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Ymmärrän kyllä oikein hyvin sen, jos ei IFK:ssa haluttu tuon valmennustiimin ja pelaajalistan julkistamista samalle päivälle.

Nyt kun uutta kiinnostavaa valmennusta uutisoidaan tässä päivän tai pari, ja sitten pelaajia julki vaikka keskiviikkona, niin IFK onkin pysynyt uutisoinnissa mukavan tasaisesti pitkin viikkoa.
 

Pekka Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadi
Anti oli pettymys. Olin antanut itseni ymmärtää, että samalla julkistetaan veretseisauttavia pelaajauutisia, mutta kaippa Peltosella et Co. Parit kausarit myydään.
 

Hakki#20

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bayern München
Tämän viikon aikana julkaistaan uusia pelaajia
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tämän viikon aikana julkaistaan uusia pelaajia

Tuossahan keskustellaan myös Åstenin jatkosta ja kyllähän se niin voi olla, että ei jatka HIFK:ssa. HIFK on saattanut ollaa tarjoamatta sopimusta runkosarjan aikana ja hyvät pudotuspelit eivät sitten ole saaneet mieltä muuttumaan tai Åsten on ehtinyt tehdä sitten jo diilin muualle, kun sitä ei ole kuulunut. Vaihtoehtoja on paljon. Itselläni ei asiaan ole sen kummempaa mielipidettä. Hyväksyn kaikki ratkaisut. Ehkä HIFK:ssa on ajateltu, että ei yksiulotteisia roolipelaajia ole haluttu, vaan pitäisi enemmän kiekollista osaamista olla alemman ketjujen työmiehilläkin. Tämä tosin ihmetyttää, kun vertaa siihen miten pakistoa halutaan kuitenkin roolittaa. Nuo Åstenin tehopisteet pudotuspeleissä ovat kuitenkin piikki uralla.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Johan täällä kerittiin kirota IFK kun on hiljaa annettu kenkää.

Oliskohan Halttunen vain pitänyt vuoden tauon levon/perhesyiden takia.

Vai oliko @BOL sulla jotain muuta tietoa. En muista.

Niin, mähän kritisoin sitä, että 20+ vuotta jengin mukana käytännössä kaikessa olleelle Halttuselle ei suotu käytännössä mitään erilliskiitosta. Musta se oli tympeää ja huonoa käytöstä. Vaikka olisi ollut tiedossa, että tulee vielä joskus tekemään paluun, olisi toimiston pitänyt silti huomioida asia jo tuolloin paremmin, koska esim. mulle fanina asiasta jäi paska maku. Olisin myös suonut sen, että Halttunen olisi käynyt haistelemassa jonkun muun jengin meininkiä ennen kuin palaa HIFK:hon. Toivottavasti vuoden breikki on tehnyt hyvää ja tuo uusia tuulia jengille.

Ja mitä tulee ”huhuun” Kuhdan ehkämahdollisestitoivottavastiei-siirtomahdollisuudesta Turkuun, kyse oli vain omasta heitosta, mikä silloisilla tiedoilla (ei mitään tietoa) voisi ehkä olla mahdollista. Tämän toki mainitsin ihan erikseenkin. Mutta näin helposti täällä heitot alkavat elää omaa elämäänsä...
 

EPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Tämän viikon aikana julkaistaan uusia pelaajia

Eli Åsten siis ihan mahdollinen vielä.

Positiivista oli se, että jäi mielikuva että voi olla, että julkistetaan vielä joku jatko eli Kousa, Sallinen ja Broadhurst sekä Saarinen voi olla vielä kuviossa mukana.
 

RedDawn

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Seattle Kraken, Vancouver Canucks
Veikkaan myös että Sallinen, Broadhurst, ja Åsten ovat ne pelaajat joiden kanssa vielä hommat auki. Ehkä Kousan ja Saarisenkin kuka tietää.

Mitä Muuliin tulee niin voihan se olla että pelasi näin mielettömän hyvän kevään koska ON lähdössä muualle. Joskus tuollainen päätös/tieto tulevaisuudesta voi vaikuttaa peliesityksiinkin positiivisesti. Eikä siinä mitään, toivottavasti jatkaa mutta onnea uusiin kuvioihin jos lähdössä.
 

McBean

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bruins, Noutajat, Scarborough FC
Jokohan muuten nyt olisi Kalle Kossilan aika tulla Punaisiin? Voisi kuvitella, että AHL on nähty ja jokin uusi pelillinen kokemus ja sarja voisi tehdä terää.

Yleisen huhuketjun puolelta. Onko siis 1+1 2 vai 4.

Laitetaas sellainen huhu, että Kalle Kossila Suomeen.

Kraken toki vielä villinä korttina matkalla; voi olla toki Jokeritkin. Kova haku jos Liigaan on joku saanut.
 

Suurmestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kuulin yhdeltä tyypiltä jokin aika sitten vähän analyysiä Teissalasta. Kyseisen tyypin poika pelasi pari vuotta sitten Teissalan kanssa samassa junnujoukkueessa. Olen viimeisen parin kauden aikana itsekin ihmetellyt, ettei Teissala ole päässyt kertaakaan kokeilemaan liigajoukkueessa. Liigapelejä ei ole kertynyt siis yhtään.

Teissala teki tällä kaudella junnuissa kovat tehot. Parina edellisenä kautena on ollut vähän hiljaisempaa ja kaudella 2017-2018 teki myös kovat tehot. Junnuliigojen taso on kirjava, joten en tiedä kuinka paljon painoarvoa tehopisteille voi antaa. Teissala on kuulemma vähän sellainen ikuinen lupaus. Taitoa ja nopeutta on mukavasti ja nämä ominaisuudet riittävät kevyesti myös liigatasolla. Toisaalta on sitten monella osa-alueella vielä keskeneräinen pelaaja. Fysiikassa antaa vielä paljon tasoitusta ja kaksinkamppailutilanteissa ei tahdo pärjätä. Häviää myös monesti kuvasta, jos peli menee fyysiseksi ja joutuu paljon vääntämään esim. kulmissa. Haluaa pelata kiekolla ja turhautuu vähän turhan helposti, jos ei kiekkoa saa. Kuulemma potentiaalia on olla ratkaisupelaaja liigassa tulevaisuudessa. Voi hyvinkin olla hyvä liigapelaaja jossain vaiheessa, jos kehitystä tapahtuu.

Ehkä tästä nyt saa vähän jotain käsitystä Teissalasta. Tosiaan olen miettinyt itsekin viimeisen parin kauden aikana, että mikä Teissalan kohdalla mättää, kun saman ikäinen Lundell kuuluu liigan eliittiin ja samaa ikäluokkaa oleva Kakko on pelannut NHL:ssä jo pari kautta. Tepsin liigajoukkueessa pelaa useita saman ikäisiä tai nuorempia pelaajia. Ehkä Teissala vain kehittyy muita hitaammin tai sitten ei ole motivaatiota tai halua panostaa täysillä ammattilaisuraan. Sekin on mahdollista, ettei ominaisuudet sitten kuitenkaan riitä kokonaisuutena ajatellen edes liigapelaajaksi, vaikka myös erittäin vahvoja osa-alueita häneltä löytyy.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös