HIFK:n huhut, mutut & htt-spekuloinnit

  • 7 014 702
  • 29 654

Killeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Omasta mielestä Malinen on loistava, mutta ei tietenkään ykkössentteri. Oikeassa roolissa on loistava pelaaja. Keväällä joutui mielestäni väärään ja liian isoon rooliin.
 

Kajastus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oikeassa roolissa on loistava pelaaja. Keväällä joutui mielestäni väärään ja liian isoon rooliin.
Oli kyllä täysi sukka niin rukosarjassa kuin playoffeissa. En sitten tiedä miten pieni sen peliajan pitäisi olla jos noin 18 minuutin peliaika on liikaa. Kuitenkaan ei ole kyse enää mistään junnusta. Nuhiksen kanssa -9 playoffeissa. Eikös Malisen pitänyt olla hyvä kahdensuunnan sentteri? Hyvää yötä ja näkemiin.
 
Viimeksi muokattu:

StadiForEver

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ns. varmoja tulijoita ovat Tyrväinen, Sopanen, Ahtola, Carlsson, Varakas. "Jatkajia" Malinen ja O'Connor.
Moni vetää porot nokkaan, mutta uskon Tyrväisen korvaavaan Elkinsin. Aloittajana ei samaa luokkaa, mutta erinomainen kakkosketjun sena. Siihen laitaan esim. Sopanen ja Carlsson.
Kolmosen keskellä Malinen ja laitaan Ahtola ja Petrell. Ihan ok kolmonen jos Lennu jatkaa play off moodissa.
Ykköseen ei ole kuin Rask tällä hetkellä. Jos Hintz ja Puustinen jatkavat, niin ok ykkönen.
Nelosessa Åsten, Jääskä ja sitten kuka, olisiko Partanen?
Leveyttä tarvittaisiin, koska loukkaantumisia ei kestä. Parrun voi nostaa ylempiin ketjuihin.
Pakisto Varakas, Heiskanen, Finley, Kaski, O'Connor. Tarvitaan viivapelote mieluusti right ja koodinimi Melart.
Salmi kasipakkina.
Tässä jäisi budjettiin varaa täydentää jengiä parilla täsmähankinnalla.
 
Suosikkijoukkue
IFK
Eikös se Dirty Harry ilmoittanut samassa Radio Cityn radiojutussa, jossa kertoi Raskin jatkavan, että molemmat veskarit myös jatkavat!?

Eli Myllyniemi & Halonen? ;)

Samalla kannalla tuosta @StadiForEverin toteamuksesta että Tyrväinen korvaa Elkinsin 2. sentterinä. Potentiaalia on, hyökkäyssuuntaan enemmänkin kuin Hirvosella. Ja mä diggaan myös kaverin fyysisestä otteesta.
 

ruoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
Voisiko olla Topi Jaakola - toisaalta, ei ole kuitenkaan ehkä niin tähtistatuksen pelaaja kuin tämän hankinnan tapauksessa on annettu ymmärtää?
Sama kävi mielessä, kun Jaakolan uutisen kuulin. Järkyttävät miinukset veti kyllä tällä kaudella, että onko taso pamahtanut pahasti alaspäin. Toinen mikä kävi mielessä oli Zabo.
 

Snaibeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
...
2. Miksi Matikainen lähti IFK:sta? Esim. alla olevassa Esko Seppäsen kolumnissa valaistaan hieman taustoja, jotka eivät ole niin yksiselitteiset kuin moni luulee (linkki vie UL:n kolumniin)
...

Juuri näin ja sama säätö näkyy Törmäsenkin kanssa. HIFK on organisaatio, jossa valmentajan pitää mukautua 'perinteisiin'. Ko. 'perinteet' määritellään puolestaan joukkueen ulkopuolelta ja viesti valmentajalle on Juicea mukaillen: 'ja jumalauta jätkä paskiainen, jos ei pelata, kuten sanotaan, niin sinusta työttömän teen.'
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Ns. varmoja tulijoita ovat Tyrväinen, Sopanen, Ahtola, Carlsson, Varakas. "Jatkajia" Malinen ja O'Connor.
Moni vetää porot nokkaan, mutta uskon Tyrväisen korvaavaan Elkinsin. Aloittajana ei samaa luokkaa, mutta erinomainen kakkosketjun sena. Siihen laitaan esim. Sopanen ja Carlsson.
Kolmosen keskellä Malinen ja laitaan Ahtola ja Petrell. Ihan ok kolmonen jos Lennu jatkaa play off moodissa.
Ykköseen ei ole kuin Rask tällä hetkellä. Jos Hintz ja Puustinen jatkavat, niin ok ykkönen.
Nelosessa Åsten, Jääskä ja sitten kuka, olisiko Partanen?
Leveyttä tarvittaisiin, koska loukkaantumisia ei kestä. Parrun voi nostaa ylempiin ketjuihin.
Pakisto Varakas, Heiskanen, Finley, Kaski, O'Connor. Tarvitaan viivapelote mieluusti right ja koodinimi Melart.
Salmi kasipakkina.
Tässä jäisi budjettiin varaa täydentää jengiä parilla täsmähankinnalla.

Ööö, jos nämä ovat varmoja, niin maistuu. Sopanen on HIFK:n näköinen kaveri, taiteilija, jolla onnistuu hyvänä päivänä kaikki. Tyrväinen on pelaaja, jota olen realismin puitteissa kaivannut meille. Osaa jakaa kiekkoa ja taklaa kaikkea mikä liikkuu. Hintzin ja Raskin tapauksista kai tarvittava on jo sanottu.

Partanen on suuri kysymysmerkki. Mahdollisuuksia on annettu, mutta... O'Connor on ihan ok pakkeihin ja varmaan tukee Miron nousemista Liigan ykköspuolustajaksi. Melart olisi lottovoitto lisäyksenä alakertaan. Odottelen edelleen uutisia Nykoppista. Mitähän miehelle kuuluu?

Missähän pelaa HIFK:n fyysinen valmennus?
 
Näillä päästään varmaan eteenpäin. Suora playoffs paikka on siis tavoiteltavissa.
Malisen ja Oconnorin ei kuuluisi olla tällä listalla ollenkaan. Myöskään Elkinsistä ei pitäisi maksaa liikaa, jos saatavilla edes on. Ykkösketjun sentteri (joka unohtui viime kaudella hankkia), kiekollinen pakki (se Taimi, jota ei korvattu) ja ykkösmaalivahti; siinä kolmikko, mihin isot pelimerkit on laitettava. Kovaa laukova pakki (se viivapelote, joka meiltä puuttui ja joka vaikuttaa myös YV-pelaamiseen olennaisesti) tarvitaan myös. Jos Melart tulee, ei Generoukselle ole enää paikkaa. Puukäsiä meillä on viivalla liikaa jokatapauksessa.

Tasan samoja ajatuksia. Toki mulle kelpaa yleisesti ykköshyökkääjä tuohon ykkössentterin tilalle, mutta silloin en tarkoita mitään liigan taitavinta yksilöä (Aaltonen), vaan ukkoa, joka nostaa ympärillään pelaavien tasoa. Pyörittää/rytmittää peliä, luo paikoja, iskee tärkeitä maaleja. Lankisen kohdalla voin vielä uskoa tasonnostoon, kehitysikäinen kaveri kuitenkin kyseessä.

Se, mitä minä pidän todella tärkeänä on se ykköspakki. Toki ideaalitilanteessa kyseessä olisi loistava viivapelote, mutta olen valmis luopumaan siitä, jos saadaan myös puolustukseen se oman alueen "Ramstedt". Jos miettii viime kautta, niin sekä Auvitu että Taimi olivat todella älykkäitä pelaajia. Törmäsen pelitapa vaatii myös puolustajilta todella paljon. Ei pelkästään sitä, että osaa kuskata kiekon tai vaihtoehtoisesti avata nopealla syötöllä. Sekä Taimi että Auvitu pystyivät reagoimaan peliin paremmin kuin yksikään tämän kauden pakeista. Eronen pystyi parhaimmillaan nostamaan peliä jalalla, mutta peliälyllään ei kaveri häikäissyt.

Kun pakki pystyy ja osaa reagoida tilanteisiin, helpottuu koko viisikon tekeminen. Kaikki kunnia Finleylle, GeneMasalle ja muille pakiston taistelijoille, mutta hyökkäyspelaamisen osalta jengiin ei pitäisi mahtua kahta tämän profiilin pelaajaa enempää. Vaikka itse arvostan pakkeja, jotka osaavat antaa sen helpon ensimmäisen syötön, se on vain vastuun siirtämistä ja silloin pakkiparin pitäisi pystyä tekemään niitä kiekollisia ratkaisuja. Eli periaatteessa loistavat kiekolliset pakit pystyvät tarjoamaan hyökkääjille enemmän mahdollisuuksia roikkua, eli repimään vastustajan trappia puhki. Ei ollut yksi eikä kaksi kertaa, kun Taimi pisti pitkän avauksen siniviivalle lapaan, mutta toisaalta vielä useammin ymmärsi huonossa tilanteessa joko rauhoittamaan tai sitten trapin pudotessa nostamaan jalalla kiekkoa ylöspäin. Kyllähän tuo loi aivan erilaisen luottamuksen hyökkääjille pelata sitä Törmäsen toivomaa tapaa.

Taimi niitti ajoittain mainetta hazardina pakkina, mutta vaakakupissa oli lukematon määrä onnistumisia. Jos ei koita, ei voita. Esimerkiksi Juuso Salmella tämän kauden pelin avaamisen hazardiluku lienee 0. Ei sen takia, että Salmi olisi niin hyvä, vaan sen takia, että Juuso Salmi on paskahousu, joka ei uskalla yrittää, vaan siirtää vastuun pakkiparille/lähimmälle miehelle. Tuosta syntyy se kuuluisa pelinopeuden puute. Repivien avausten sijaan tällä kaudella nähtiin aivan liikaa vastuun siirtämistä ja pelin puuroutumista. Tämän vuoksi sitten jouduttiin siirtymään plan B:hen, jossa viivelähtöjen määrä nousi ja tuossa pelissä HIFK:lla ei vain ollut saumaa korkeammalle.

Toki hyökkääjilläkin on vastuu, mutta tämän kauden osalta siirrän vastuun paskasti kasatulle puolustukselle. En siis paskoille puolustajille, vaan miehelle, joka oli puolustuksen rakenteesta vastuussa. Joka tapauksessa HIFK tarvitsee ensi kaudeksi yhden älykkään ja avaavan puolustajan, tähän ei ole vastaus se huhuttu Mikkola tai Varakas. Heiskasesta voi tällainen kasvaa, mutta enemmän olen laskenut tuon yhden lisämiehen tarpeen juuri sen varaan, että Heiskanen nostaa tasonsa kiistattomaksi top4-pakiksi.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
@matti&teppo , äärimmäisen hyvää pohdintaa ja näen itse tapahtumien kulun täysin samalla tavalla. Koko komeuden kruunaa vielä se, että Kari Jalonen olisi halunnut itse jatkaa HIFK:ssa ja saikin sitten lukea lehdestä, että uusi koutsi on jo hankittu. Joku voisi ajatella, että HIFK antoi Kojolle kenkää, kun eivät olleet edes halukkaita keskustelemaan jatkosta.

HIFK:n suurin ongelma on se, että joukkueesta puuttuu aidosti eteenpäin haluavat kunnianhimoiset pelaajat, jotka ovat valmiita tekemään pakollisten treenien yms. lisäksi myös itse enemmän. Joku voisi sanoa, että puutelistalla on voittajatyypit. Tällä hetkellä puutetta on myös vakaista liigapelaajista, jotka pystyvät suorittamaan tasaisesti. Omasta mielestäni joukkueessa pitää olla riittävästi niitä pelaajia, jotka pystyvät tekemään kaudesta toiseen sen n. 25-30 pistettä. Nämä ovat niitä pelaajia, jotka ovat, ja joista kasvaa joukkueen runko. Joku vaihtaa aina kauden jälkeen maisemaa, mutta kun näitä pelaajia on riittävästi, joku myös aina jää, jolloin yksittäisen pelaajan maisemanvaihto ei ole kovin merkittävä myöskään pukukopin puolella. Ja kyllä me vain tarvitsemme niitä pelaajia, jotka tietävät, mitä HIFK:ssa pelaaminen vaatii ja jotka oikeasti tietävät ja tuntevat seuran historian.

Itseäni harmittaa kaikkein eniten se, ettei HIFK isossa kuvassa lunasta potentiaaliaan. Tyydytään keskinkertaiseen ja aina silloin tällöin tulleeseen mestaruuteen. Mulle kaikenlainen keskinkertaisuus on ihan punainen vaate ja ikävä kyllä HIFK:stä tulee nykyään mieleen enimmäkseen keskinkertaisuus. Ihmettelen suuresti, miksi osakkaat eivät puutu puuhasteluun. Joojoojoo, siellä on ry:llä enemmistö, mutta saa sitä muutkin venettä vähän keikutella, jos ei tekemisen laatu maistu.
 

Aurinkotuuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK & useat muut punapaidat & Pallopojat
Omasta mielestä Malinen on loistava, mutta ei tietenkään ykkössentteri. Oikeassa roolissa on loistava pelaaja. Keväällä joutui mielestäni väärään ja liian isoon rooliin.

@Killeri; oletko Perusmummon alter ego? Perustelusi ovat aivan samat kuin Perusmummon kootut selitykset siitä, miksi Aigars Cipruss osoittautui vikahankinnaksi. Hän sai roolin, johon hän ei sopinut......
 

444

Jäsen
Ei unohtunut, mutta vasta runkosarjan lopussa huomattiin että Hintz on se ykkössentteri. Play offseissa sen näki jokainen. Kelpaisi nimittäin ensikaudellekin mutta ei taida onnistua.
Tarkoitat varmaan, että runkosarjan lopussa Hintz huomasi itse olevansa ykkössentteri? Siitä paikasta ei ollut käytännössä koko kauden aikana tippaakaan kilpailua, vaan tontti oli varattu Hintzille. Mutta kun oli kaikkea muuta mielenkiintoisempaa meneillään, niin pelailu ei oikein maistunut.
Mikäli Hintz sitoutuu tekemään samalla tavalla duunia ensi kaudella kuin millä tasolla suoritti tämän kauden viimeisen kuukauden, niin siinä olisi meille ykkössena. Jos kuitenkin hoitoaineet ja "hoitoaineet" vievät kesästä alkaen taas kaiken fokuksen, niin käyttöä voisi löytyä jostain kolmosen laidasta.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Ei tässä keskinkertaisuuteen halua kukaan varmaan tyytyä. Mä en kuitenkaan henkilökohtaisesti usko näihin stiga- ukko viritelmiin ja siihen, että tämän kauden otteet olisivat olleet millään lailla rosterista kiinni. Valmennus on se tärkein osa- alue, ja kun se toimii, niin heikommallakin rosterilla pääsee vaikka mihin. Esimerkiksi vaikka Kalpa.
 

Aurinkotuuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK & useat muut punapaidat & Pallopojat
Ei tässä keskinkertaisuuteen halua kukaan varmaan tyytyä. Mä en kuitenkaan henkilökohtaisesti usko näihin stiga- ukko viritelmiin ja siihen, että tämän kauden otteet olisivat olleet millään lailla rosterista kiinni. Valmennus on se tärkein osa- alue, ja kun se toimii, niin heikommallakin rosterilla pääsee vaikka mihin. Esimerkiksi vaikka Kalpa.

@Jymäkkä; viestisi on ristiriitainen. IFK ei ole mestaruussarjassa eikä SM-liigassa pärjännyt kertaakaan "heikommallakin rosterilla" (lasken pärjäämiseksi/mihin vaikka pääsemiseksi vain mestaruudet), ehkä kautta 1979-1980 lukuun ottamatta, jolloin Ässien ykkösketju oli taidollisesti täysin ylivoimainen, mutta mestaruus kyettiin saavuttamaan siitä huolimatta. Aina muulloin menestykseen on tarvittu

1) Hyvä valmennus (jollaista IFK:ssa ei ole ollut kauden 2010-2011 jälkeen ja sitä ennen ei kauden 1998-1999 jälkeen)
2) Riittävän hyvä puolutus, jossa on sekä pelotetta hyökkäyspäässä että riittävän kovia puolustavia puolustajia. IFK:ssa 2016-2017 oli yksi mitat täyttävä puolustava puolustaja (Joe Finley) ja yksi tuleva huippupuolustaja (Miro Heiskanen), mutta ei ketään todellista pelotetta hyökkäyspäässä (verrokkeina esimerkiksi Frank Neal, Kimmo Timonen, Pekka Rautakallio, Brian Rafalski, Corey Murphy, huippukuntoinen Tommi Taimi, Marek Zidlicky ym.)
3) Kaksi hyvää kiekollista ketjua, jotka pystyvät maalintekoon ottelusta toiseen. Runkosarjassa 2016-2017 yksikään ketjuista ei toiminut eikä joukkueella ollut koko kauden suorittanutta ykkössentteriä tai maalintekijöitä. Läski-Veikon kissa keräsi toisin keskinkertaisesti pisteitä surffaten pääasiassa "palkkansa edestä"
4) Voittava maalivahti. Ei löytynyt koko kauden suorittanutta maalivahtia, vaan väärää lajia (neljää maalia omiin) pelannut ex-suippoleuka ja hajalla lähes koko kauden ollut "oma poika"

Ellei ole hankittu/ellei hankita mitään kohtien 1-4 tarpeiden täyttäjää, on tyydytty enintään keskinkertaisuuteen ja työnnetty pelimerkit paikkaan nimeltä homepiipsuo. Kohtiin 1-4 ei tarvita stigaukkoja, mutta kauden 2016-2017 rosteri valmennuksineen on ollut todella syvältä. Erityismaininta Töppö-Tompalle, jolle oman palkan nostaminen on riittänyt ja yhdistyksen hallitukselle, jolle nykyesitykset ovat nähtävästi riittäneet.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Hyvin täällä taas Lankista dissataan. Niitä oikein sitten korostetaan näillä Jokereihin viittavilla taustoilla a'la suippoleuka.

Se on totta, että Lankisen taso ei pysynyt täyttä kautta aivan huipussaan, mutta siihen nähden että pelasi tuon suht epäorganisoidun puolustuksen takana ja silti pelasi muun muassa eniten nollapelejä sekä erityisesti syksyllä oli todellakin se voittava maalivahti ja keväälläkin joissakin otteluissa pelasi pisteet IFK:lle. Se on ihan sama vaikka tuolla olisi Kilpeläinen niin väitän, että ei olisi kovin montaa pistettä enemmän "voittanut" meille.

Enkä tällä nyt viittaa kokonaan ylempään tekstiin, jossa ei koko syitä Lankiselle edes laitettu vaan oli yhtenä osana, mutta oli täälläkin tiettyjä nimimerkkejä joiden mielestä Lankiselle ei ole käyttöä ja "Bäckström saa jatkaa, jos haluaa vielä pelata". Olisi ehkä IFK-maisinta mitä tiedät ketjun kamaa heivata Lankinen nyt vittuun jonnekin SaiPaan, "kun ei riitä".

On muuten Liigan paras maalivahti ensi kaudella. Saa ottaa talteen. Oli top3 jo syksyllä ja ensi kaudella, myös keväällä on vieläkin parempi.
 
Meidän budjetilla pitäisi helposti saada finaslion yltävä jengi. Ei tuo Tapparan mestaruusjengikään nimillä hetkauta, kuvastaa pikemminkin liigan nykytilaa että tuollaisella jengillä voitetaan mestaruus. Joka tapauksessa suurin remontti meillä pitää tehdä hyökkäyksessä ja aloitetaan satsaamalla kunnolliseen ykkössentteriin ja maksetaan hänelle myös kunnolla.
 

Gilmore

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Saa nähdä, että tuleeko jo ensi viikon alussa jotain tietoa uusista pelaajista ulos, kun kausikorttimyynti ilmeisesti alkaa, vai mennäänkö torstain risteilylle asti. Mitään suuria yllätyksiä ei uusien pelaajien kanssa taida olla tulossa, vaan aikalailla näitä täälläkin pyörineitä nimiä on tulossa. Tryoutilla on yksi kokenut ukko pyörinyt, saa nähdä miten käy.
 

F#21

Jäsen
Saa nähdä, että tuleeko jo ensi viikon alussa jotain tietoa uusista pelaajista ulos, kun kausikorttimyynti ilmeisesti alkaa, vai mennäänkö torstain risteilylle asti. Mitään suuria yllätyksiä ei uusien pelaajien kanssa taida olla tulossa, vaan aikalailla näitä täälläkin pyörineitä nimiä on tulossa. Tryoutilla on yksi kokenut ukko pyörinyt, saa nähdä miten käy.
Mistä tryoutista nyt puhutaan? HIFK:lla pitäisi olla kolmen viikon loma, joka määräytyy pelaajayhdistyksen sopimuksesta.
 

Gilmore

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mistä tryoutista nyt puhutaan? HIFK:lla pitäisi olla kolmen viikon loma, joka määräytyy pelaajayhdistyksen sopimuksesta.
Huonosti ilmaisin vain itseäni. Tullut/tulossa yksi kokenut tryout. Tarkemmin en tiedä, että onko jo ollut joissain jutuissa mukava vaiko vasta tulossa remmiin mukaan kun treenit alkaa(?).
 

Iso Paha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Go IFK
Minäpä tiedän yhden pelaajan joka on niin uskomaton että kympinuutistensetä tulee sitä ihmettelemään, ja tiedänpä muitakin. Ja sitten realismi osuus: pidän valitettavasti useissa tapauksissa näitä suuren salaisuuden raottajia paskanpuhujina ja Munchausenisyndroomasta kärsivinä reppanoina. Jos on mahdollisen tulijan nimi tiedossa, niin sen lisäksi voi kertoa taustoja jotka vapauttavat "vastuusta" jos ei huhu toteudukaan. Esim. "nähty HIFK-verkkareissa Raskin kanssa" tai "muutti samaan kämppään missä useita ex-pelaajia on asunut", jne. jne. Ei täällä kukaan vaadi kenenkään päätä vadille jos ei toteudukaan, kunhan viitekehys juorulle on tiedossa. Selkeästi tietysti omaan virkaan tai esim. ammattietiikkaan liittyvät asiat ovat erit, niistä lienee hyvin harvoin kyse. Saa vetää herneet nenään.
 
Suosikkijoukkue
IFK, respektit suomalainen Jokerit
Hyvin täällä taas Lankista dissataan. Niitä oikein sitten korostetaan näillä Jokereihin viittavilla taustoilla a'la suippoleuka.

Tässä kohden olen täsmälleen samaa mieltä. Täysin turhaa dissausta. Lankku oli todellakin ykkösvahdin viitan arvoinen. **se-jonka-nimeä-ei-mainita**-sarjassa otteet vastasivat mielestäni täysin odotuksia, TPS:aa vastaan jopa ylittyivät. Naapurista loikannut tai ei, Lankku on todellakin osoittanut pelaavansa sydämellään IFK:lle. Ja koska entisen naapurin niminen seura (, joka ei ole selvästikään sama kuin muinoinen Jokerit) muutti näköjään pysyvästi Venäjälle, nuolemaan Putlerin k**kusia, ei tuolla taustalla ole minkäänlaista merkitystä.

Saa nähdä, mikä Elkinsin seuraava pysäkki on. Niin tai näin, senttereitä on hommattava ihan joka tapauksessa kahteen ylimpään ketjuun. Hintz tuskin on jäämässä, ellei ns. mottipäistä tule tiskiin. Vaasasta oli jo kevättalvella sentteriä tarjolla, mutta hinta ei ilmeisesti kohdannut ja sillä seurauksella IFK:hon suuntasi todellinen palkkasotureiden palkkasoturi Malinen. Etelämpää länsirannikolta olisi tarjolla myös vielä juniori-ikäinen sentteri, josta saattaisi olla uudeksi Mikeksi (max.) tai Hintziksi (min.). Mutta kevät on vielä kovin nuori. SHL vie ennen kaikkea nuorten pelaajien suhteen, Liiga vikisee.

Täällä lahden takana huhuillaan, että Helsinkiin olisi siirtymässä 2 x SHL:n liiderikeskushyökkääjistä. Venäläinen joukkue taitaa poimia ensin.
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei asiaa Stadiin. Toivottavasti. Kärppien mies, muualla palkkasoturi.

Miten tämä Jaakolan palkkasoturius on muualla näkynyt, ja missä seurassa? Jaakola on pelannut viimeksi Liigassa kaudella 07-08 ja tuon jälkeen viihtynyt SHL:ssä ja nyt pidempään KHL:ssä, miksikö? Koska on omalla tasollaan enemmän KHL-tason pakki. Tämä kausi oli Jaakolalta Jokereissa huono, mutta vaikea uskoa että taso tipahtaisi pysyvästi tuolle tasolle, toissa kaudella oli Jokereissa kuulemieni lähteiden mukaan Suomen P-Amerikan ulkopuolella pelaavien pakkien kärkeä, toki varsinkin tehot 10+15 oli tuolloin jonkinlainen ''suonenveto'', eli ei varmaan ole ihan noin hyvä pakki kokonaisvaltaisesti kuin oli toissa kaudella, eikä myöskään noin huono pakki kuin oli tällä kaudella. Jostain tuosta välimaastosta löytynee se Jaakolan ns. oma taso sekä tulevan kauden taso, ja sillä tasolla olisi aivan ehdottomasti Liigan TOP3-puolustaja. Jaakola on mennyt jo vuosia sitten mm. Lasse Kukkosesta ohi, paljolti myöhäisellä iällään parantuneen kiekollisen pelin ansiosta.

Jos IFK Jaakolan saisi ensi kaudelle (johon en jaksa uskoa), niin siinä meillä olisi taas menneen kauden tauon jälkeen se 1.pakkiparin the puolustavampi puolikas, jonka rinnalle pitäisi vielä löytää se rightin kiekollinen puoli. Pahoin pelkään että O'Connorille lätkäistiin heti siirron jälkeen tulevan kauden sopimus, ja O'Connoria on vaikea nähdä Liigan 1.korin joukkueen 1.korin kiekollisena puolustajana. O'Connor, Heiskanen ja Eronen olisi kokonaisuutena kova kolmikko, mutta se kuuluisa the rightin viivapelote puuttuisi edelleen.
 

keskikatsomo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Titaanit, HIFK, sympatiat aina SaiPalle
Kyllähän täällä kaikki on jo sanottu, eli mitä meidän menestys vaatii. Meillä on resurssit, puitteet, ja ne pirun perinteet joita vaalia.
Itse näen että ykkösasia olisi tarpeeksi luupäinen koutsi joka kestää niin toimiston kuin fanien paineen, laittaa pelaajat ansaitsemaan oikeuden kantaa punaista paitaa ja taistelemaan joukkueena. En aikanaan suuria hurraita huutanut kun Kojo tuli, mutta kyllä hänen tyylinsä vain toi tuloksia. Mulla olisi yksi ehdokas joka voisi taistelun tuoda takaisin mutta tulen saamaan varmaan ikuisen stigman ja kerettiläisen maineen. On nimittäin kantanut väärää paitaa ja tälläkin hetkellä varmaan yksi vihatuin valmentaja meidän keskuudessa. Mutta pirun kanssa voisi tehdä joskus kauppoja??
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös