HIFK:n huhut, mutut & htt-spekuloinnit

  • 7 210 365
  • 30 544

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Itse olen kyllä aikalailla luottavaisin mielin, että HIFK saa kasattua tälle kaudelle mestaruudesta taistelevan joukkueen. Muutama kärkihyökkääjä ja puolustaja pitää ykkösmolarin lisäksi ehdottomasti saada. Lisäksi HIFK:n nuoremmat kaverit Lankinen, Teppo, Partanen, Leino, Hintz yms. ottavat varmasti tulevalla kaudella isoja harppauksia eteenpäin jääkiekkourallaan. Vähän kokeneemmista pelaajista mm. Tomi Tuomistolta odotan tehopisteellisesti pikkaisen enemmän kuin viime kaudelta. Kun HIFK saa muutaman todella hyvän pelaajan vielä hommattua niin meillä on kyllä ihan hyvin pullat uunissä.

Joo ei kannata liikaa stressata nyt näistä, kun kuitenkin on taas se 3- 3,5milj. laittaa tohon jengiin, ja näytöt joukkueen kasaamisesta on aika eri planeetalta nyt kun vuosia aiemmin.

En mäkään usko että saadaan ehkä ihan yhtä kovaa rosteria kun 2015-16, mutta hyvin lähelle enivei. Heikkisen olisi voinut kotiuttaa, mutta uutta matoa vaan sitten. Eronen ja Jalasvaara nyt ainakin on kuulemma työnalla. Sitten odottamaan Järvisen, Generousin ja ehkäpä Aulienkin ratkaisuja. Eteenpäin sano alkkis kun Kurvissa auton alle hyppäs!
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Pidän hieman outona, että Heikkinen meni verkon ohi. Tarkoittaakohan tämä sitä, että leftin pakit ovat joukkueeseen jo hankittu eli Järvinen, Eronen, Grillfors ja Teppo? Rightin pakkeja uupuu sen sijaan kun ei taida olla nyt kuin Taimi. Onko se Ilveksen Salmela minkä kätinen kaveri? O'Byrne olisi right, kuten myös Gene.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Pidän hieman outona, että Heikkinen meni verkon ohi. Tarkoittaakohan tämä sitä, että leftin pakit ovat joukkueeseen jo hankittu eli Järvinen, Eronen, Grillfors ja Teppo? Rightin pakkeja uupuu sen sijaan kun ei taida olla nyt kuin Taimi. Onko se Ilveksen Salmela minkä kätinen kaveri? O'Byrne olisi right, kuten myös Gene.
Grilli on right, tai ainakin on sitä aina pelannut IFK:ssa. Ja hyvin onkin.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Grillfors on kylläkin lefti ja aina pelannut niin IFK:ssa. Ja hyvin on pelannutkin. Sitähän ei tosin tiedä olisiko mennyt vielä paremmin rightina ;)
Auvitu on pelannut suurimman osan peleistään Grillforsin parina, ja tuolloin nimenomaan Grilli on ollut oikealla? Olenko tosiaan väärässä? Näin se on ainakin aina merkitty IFK:n sivuilla ja Auvitu on pääsääntöisesti noussut (silmissäni) vasemmalta.

Toki kätisyydeltään on lefti. Korjatkaa nyt pösilöä...

Muoks. Taisinkin nyt vain pienessä tuiterissa astua miinaan. Grillfors on siis pelannut Auvitun parina oikeana puolustajana, mutta ei se kätisyys leftistä ole mihinkään muuttunut. Hups!
 
Viimeksi muokattu:

Gilmore

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mikä itku siitä taas tulisi, jos tiedotettaisiin pelaajia, jotka sitten lähtevätkin KHL:ään (tai NHL:ään), kun sopimukseen ko. mahdollisuus on kirjattu tiettyyn päivämäärään mennessä? Onhan tuo tilanne jo ennenkin nähty Raannan ja Keräsen tapauksissa (McLeanillä ei KHL-optiota ollut, vaan ostettiin sopimuksesta ulos) ja itku oli aivan järkyttävä mm. täällä palstalla. On vain ja ainoastaa fiksua pantata niitä jo tehtyjä diilejä sinne asti, kunnes tiedetään varmasti, että nämä pelaajat todellakin pelaavat punaisissa tulevalla kaudella. Eikä kannata olla huolissaan, ne kuuluisat neljä julkaisematonta sopimusta sisältää hyviä nimiä ja onhan tässä vielä monta kuukautta aikaa täyttää niitä niiden jälkeenkin jääviä tyhjiä paikkoja.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Södekin naputteli hokkarit naulaan. Snif. Olisi hyvin voinut tulla veivaamaan jäähyväiskauden himaan.

Niin, siis se että onko tuleva joukkue yhtä hyvä kuin kuluneen kauden joukkue? Mä suhtaudun asiaan samoin kuin Suomen kesäsäähän. Miten ajattelet keväällä, jos meillä on ollut poikkeuksellisen hieno kesä viime vuonna? Kyllä 99% meistä suomalaisista kelaa sen niin, että kun viime kesä oli niin upea, niin ei tänne osu kahta kertaa peräkkäin niin mainiota kesää. Se on tilastollinen fakta. Sellaisia kesiä nähdään 1 tai korkeintaan 2 vuosikymmenessä. Samoin tällaisia joukkueita kuin HIFK 2015/16. Mutta kun uusi kesä sitten alkaa, niin siihen tottakai sopeutuu nopeasti. Kyllä sinnekin osuu paistetta ja saattaa hyvinkin olla että tämä uudempi kesä jää käteen jopa miellyttävämpänä kuin edellinen hellekesä! Viihtyvyyteen vaikuttaa moni muukin asia kuin pelkkä säätila. Mulle menestys yksin ei ole superkesä. Sen sijaan menestys + viihteellinen kiekko + laitojen paukkuminen + pienet provot ja väännöt on se juttu. Ennemmin suurelta osin auringonpaisteinen kesä ja siihen kylkeen hyviä festareita ja reissuja kuin sataprosenttisen huikea sää ja muuten ainoa tapahtuma on se, kun naapurin Ekin tikkataulusta katoaa keltapäinen tikka ja sitä sitten etsitään yhtenä iltana pitkään. Ekihän on Juupajoelta muuttanut kaveri, joka pitää etsintöjen yhteydessä pitkän ja monivaiheisen monologin aiheesta "Juupajoen kalavedet ennen ja nyt". Pääset myös Ekin autotalliin katsomaan kuinka -02 mallisen Seat Talbotin koneremontti etenee ja Ekin DDDD-kuppinen rouva tarjoilee teille pullakahvit liian pienessä Tokmannin kesämekossa. Lisäelementtinä anoppikin on kylässä pitkään juuri silloin kun säät ovat loistavat. Ja jotenkin tästä johtuen (et itse kyllä käsitä syy-yhteyttä, joka on naispuoliselle henkilölle päivänselvä) vaimo mököttää tehden avioseksistä kesän harvinaisimman ilmiön. Mutta hei, upea sää kuitenkin!

HIFK tuskin saa jalkeille niin huikeaa jengiä kuin juuri nähtiin, epäilen vahvasti, koska olen inhottavan kliinisesti asioita tarkasteleva ihminen. Mutta HIFK voi silti mennä pitkälle, vaikka tappiin ja HIFK voi viihdyttää meitä edelleen. Ja koetetaan muistaa, että Liigassa on muitakin joukkueita - menestysmahdollisuudet ovat suorassa suhteessa niihin. Suomen huippukesä häviää kuitenkin ihan pystyyn Espanjan aurinkorannikon kesälle. Mutta Suomessa voi vähän koleampanakin kesänä olla parempi keli kuin muissa saman leveysasteen maissa. Ei tarvitse voittaa Bostonia edelleenkään, katsellaan minkälaisen jengin Kärpät saa kasaan. Ja Tappara.
 

R.P.M. 12 000

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mutta Suomessa voi vähän koleampanakin kesänä olla parempi keli kuin muissa saman leveysasteen maissa.

Periaatteessa joo, mutta meillä on kaikki hyvät kalavedet nykyisin täynnä pieniä lahnoja, ja jos ei ole, niin sitten punasilmäisiä särkiä. Esim. Norjassa on merikissat ja ruijan paltaat ja kuningasravut ja Ruotsissa turskaa kaikki poterot täynnä. Ja se joka on käynyt venäjällä karjalassa paanajärvellä tietää, että niillä on siellä reliikkilohta. Että mites sitten? Minäkin olin eilen sisällä, vaikka oli kaunis päivä.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Feikkiheikit
Hyökkäys: Vielä tarvitaan ykkössentteri Ramstedtin tilalle sekä lähtökohtaisesti korvaajat sekä Puustiselle että Zaborskylle. Nyky-Petrell korvaa pelillisesti ehkä Liivikin vaikka tulee toki olemaan henkisellä puolella tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta.

Puolustus: Jos lähtijöitä ovat Järvinen, Auvitu, Generous ja Aulie, niin useampi uusi pakki pitää julkistaa ennen kauden alkua. Toki tässäkin varmaan jätetään alkukaudeksi pelaavaan kokoonpanoon yksi junnupaikka auki (Niemeläinen?) ja täydennetään kauden edetessä (vrt. case Aulie).

Maalivahtipuolella Bäckström olisi hyvä ja jopa realistinen haku Husson tilalle.

Laatua tarvitaan eikä se ole ilmaista. Oletan, että kuluneesta kaudesta jäi kuitenkin sen verran ylimääräistä paalua, että joukkuetta lähdetään ensisijaisesti vahvistamaan viime kaudesta eikä olettamaan, että jokaisesta viime kaudella jämäminuuteilla skulanneesta pelaajasta kuoriutuisi yhtäkkiä timantti tulosyksikköön.

Uusia soppareita tuskin niin paljoa julkaistaan kuin mitä alla hahmottelen, mutta siirtorajan jälkeen toivoisin, että joukkue olisi kutakuinkin seuraavanlaisessa muodossa. Nimet uusien pelaajien paikalla voivat toki olla erit, mutta profiileiltaan jotain tämänkaltaista lähtisin hakemaan:

"Enlund"
- "Sallinen" - Rask
"Rajala" - Hintz - Leino
Partanen - Elkins - Petrell
Luttinen - Nykopp - Ikonen
+ Åsten, Tuomisto, Tamminen...

"Jalasvaara" - Taimi
Grillfors - "Eronen"
Teppo - "Salmela"
"Yonkman"

+ Niemeläinen, Karjalainen...

"Bäckström"
Lankinen

Husso <-> Bäckström
Generous <-> Yonkman
Auvitu <-> Salmela
Järvinen <-> Jalasvaara
Taipalus <-> Eronen
Aulie <->
Puustinen <-> Rajala
Zaborsky <-> Enlund
Ramstedt <-> Sallinen
Liivik <-> Petrell
Lamberg <->
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Janne Jalasvaara olisi kyllä hyvä haku. Kunnon peruspakki ja KHL:ssä pitkään pelannut isossa roolissa.
Purki sopimuksensa Sochin kanssa, joten uutta osoitetta ei tiedossa. Pukkaisipa punaista...
 

Pepper Jack

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ennen viime kauden alkua lähes jokainen täällä taisi odottaa kakkosketjuun vielä yhtä vahvistusta. Tätä vahvistusta ei koskaan tullut. Uskaltaisin väittää että niin käy nytkin, eikä se minua oikeastaan edes haittaa. Joukkueessa on pelaajia joilta voi ja pitääkin odottaa tasonnostoa, mallia Partanen, Hintz, Leino ja Ikonen, eikä näitä pelaajia todellakaan kuulu sijoittaa nelosketjuun. Hyökkäykseen odotan kahta kärkihankintaa ja sen lisäksi jotain leveyshankintoja. Nykopp tuntuu olevan niin lasia, että kaipaan hänelle hieman parempaa paikkaajaa kuin mitä Mieho tai Åsten ovat. Puolustukseen taas toivon kovasti neljää uutta pelaajaa ellei sitten Järvinen jatka. En tosin pistäisi pahaksi jos uusia tulisi vain kolme ja Niemeläinen pelaisi 7. pakkina ja tarpeen mukaan kesken kauden tehtäisiin Aulien kaltainen haku.
 

Fordél

Jäsen
"Enlund" - "Sallinen" - Rask
"Rajala" - Hintz - Leino
Partanen - Elkins - Petrell
Luttinen - Nykopp - Ikonen
+ Åsten, Tuomisto, Tamminen...

"Jalasvaara" - Taimi
Grillfors - "Eronen"
Teppo - "Salmela"
"Yonkman"

+ Niemeläinen, Karjalainen...

"Bäckström"
Lankinen

No siinähän on mukavan absurdi kokoonpanohahmotelma. Ilman muuta HIFK:lla on varaa hankkia Yonkman seiskapakiksi. Lähes 20 maalia ja lähes 30 pojoa tehneiden Luttisen ja Ikosen paikka on ilman muuta neloskentässä...Eli otetaas sieltä muutama kallispalkkainen kaveri pois niin ollaan jo realistisemmalla tasolla:

"Enlund"/"Rajala" - "Sallinen" - Rask
Ikonen - Hintz - Leino
Partanen - Elkins - Luttinen
Petrell - Nykopp - Åsten/Tuomisto
Tamminen - Mieho - Saarelainen

"Jalasvaara"/"Ohtamaa" - Taimi
Hyvä kiekollinen pakki - Grillfors
Teppo - "S.Salmela"
Heikkinen - Karjalainen
Niemeläinen - Moberg

"Bäckström"
Lankinen
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Feikkiheikit
No siinähän on mukavan absurdi kokoonpanohahmotelma. Ilman muuta HIFK:lla on varaa hankkia Yonkman seiskapakiksi.

Vaihda halutessasi tuosta hahmotelmasta Tepon ja Yonkmanin paikkoja, niin sitten Teppo on seiskapakkina. Mikä tuossa muutenkaan muuttuisi radikaalisti kun menneellä kaudella seiskapakkina oli milloin Generous ja milloin NHL-statuksen omaava Aulie, Tepon istuessa välillä poppareilla?

Väitän, että tuossa olisi 3. parin ja 7.pakin osalta jopa pienoinen downgrade viime kauteen, ainakin leveyden osalta (riippuen toki miten Salmela suoriutuu ja kykeneekö Teppo ottamaan lisää kehitysaskelia). Nythän tuossa hahmotelmassani ei edes Aulielle haettu korvaajaa. Vertaa siis:

Generous - Taipalus
Aulie (Teppo)

vs.

Teppo - "Salmela"
"Yonkman"


Yonkman olisi downgrade pelkästään jo Generoukseen, Auliesta puhumattakaan. Heitin nimen, koska kaipaan alakertaan isoa romuluista mörköä, mikäli siis molemmat em. herroista ovat poistumassa.

Lähes 20 maalia ja lähes 30 pojoa tehneiden Luttisen ja Ikosen paikka on ilman muuta neloskentässä...

Pelasihan sekä Luttinen että Ikonen viime kaudellakin välillä nelosessa. Ei nykyään nelosketjun tarvi olla kokoelma kädettömistä koohottajista. Viime kauden pelimerkeillä Luttisen olisi yhtälailla voinut roolittaa "neloseen" (huomioi lainausmerkit). Halutessasi voit toki heittää nuo ketjut vaikka lottokoneeseen ja arpoa järjestysnumerot sillä.

Zaborsky - Ramstedt - Rask
Puustinen - Hintz - Leino
Partanen - Elkins - Liivik
Ikonen - Nykopp - Luttinen


Eli otetaas sieltä muutama kallispalkkainen kaveri pois niin ollaan jo realistisemmalla tasolla:

"Jalasvaara"/"Ohtamaa" - Taimi
Hyvä kiekollinen pakki - Grillfors
Teppo - "S.Salmela"
Heikkinen - Karjalainen
Niemeläinen - Moberg

1. Ohtamaa on ilmeisesti palaamassa Kärppiin.
2. Heikkinen ei taatusti ole Niemeläisen edellä pelaavassa kokoonpanossa ja itse asiassa uskaltaisin melkeinpä lyödä vetoa, ettei hän pelaa peliäkään edarissa silloin kuin kaikki pakit ovat terveinä.
 
Viimeksi muokattu:

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Kun täällä sijoitellaan Niemeläistä kokoonpanoihin niin onko jollain palstatovereista tietoa hänestä? Mun on henkilökohtaisesti vaikea uskoa, että tulisi tänne junnusarjoista taistelemaan peliajasta! Eli osastoa Keränen/Raanta/Santala: sopimus löytyy, muttei peliäkään tule pelaamaan.
 

Fordél

Jäsen
Vaihda halutessasi tuosta hahmotelmasta Tepon ja Yonkmanin paikkoja, niin sitten Teppo on seiskapakkina. Mikä tuossa muutenkaan muuttuisi radikaalisti kun menneellä kaudella seiskapakkina oli milloin Generous ja milloin NHL-statuksen omaava Aulie, Tepon istuessa välillä poppareilla?

Väitän, että tuossa olisi 3. parin ja 7.pakin osalta jopa pienoinen downgrade viime kauteen, ainakin leveyden osalta (riippuen toki miten Salmela suoriutuu ja kykeneekö Teppo ottamaan lisää kehitysaskelia). Nythän tuossa hahmotelmassani ei edes Aulielle haettu korvaajaa. Vertaa siis:

Generous - Taipalus
Aulie (Teppo)

vs.

Teppo - "Salmela"
"Yonkman"


Yonkman olisi downgrade pelkästään jo Generoukseen, Auliesta puhumattakaan. Heitin nimen, koska kaipaan alakertaan isoa romuluista mörköä, mikäli siis molemmat em. herroista ovat poistumassa.

Näissä vertailuissa kannattaa muistaa, että nyt puhutaan kauden alun jengistä. Aulie tuli HIFK:n paitaan vasta tammikuussa, joten vertailusi ei ole siksi järkevä. Oikea vertailu lienee HIFK:n kauden avauspelin pakisto:

Järvinen - Taimi
Taipalus - Grillfors
Auvitu - Teppo

Näin ollen kun tähän verrataan, ehdottamaani pakistoa...

"Jalasvaara"/"Ohtamaa" - Taimi
Hyvä kiekollinen pakki - Grillfors
Teppo - "S.Salmela"

...ei olisi viime kauden pakistoa heikompi. Okei, Salmela ei korvaa Auvitua, mutta koodinimi "hyvä kiekollinen pakki" olisi Taipalusta selkeästi parempi.

Pelasihan sekä Luttinen että Ikonen viime kaudellakin välillä nelosessa. Ei nykyään nelosketjun tarvi olla kokoelma kädettömistä koohottajista. Viime kauden pelimerkeillä Luttisen olisi yhtälailla voinut roolittaa "neloseen" (huomioi lainausmerkit). Halutessasi voit toki heittää nuo ketjut vaikka lottokoneeseen ja arpoa järjestysnumerot sillä.

Zaborsky - Ramstedt - Rask
Puustinen - Hintz - Leino
Partanen - Elkins - Liivik
Ikonen - Nykopp - Luttinen

Pelasi, mutta peliajat olivat kuitenkin keskimäärin yli 15-16 minuutin luokkaa per matsi. Todellisuudessa olivat siis 2-3 kentän jätkiä. Lisäksi molemmat ovat sen tason kavereita, että heitä kannattaa peluuttaa muualla kuin nelosessa Nykoppin rinnalla.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Kun täällä sijoitellaan Niemeläistä kokoonpanoihin niin onko jollain palstatovereista tietoa hänestä? Mun on henkilökohtaisesti vaikea uskoa, että tulisi tänne junnusarjoista taistelemaan peliajasta! Eli osastoa Keränen/Raanta/Santala: sopimus löytyy, muttei peliäkään tule pelaamaan.

Joo samaa epäilen, että olisi tulossa. Tuossa iässä kun tavoitteet ovat korkealla (eli NHL:ssä) niin peliaika on se kaikista tärkein (kunnossa pysymisen kanssa). IFK:ssa voisi olla tarjolla peliaikaa, mutta mitään varmuutta asiasta ei olisi sillä ei IFK voi alkaa mitään lupailemaan junnuille kuten Niemeläiselle vaan se pelipaikka pitää ottaa omilla otteilla. OHL:ssä ja Saginawissa tuota peliaikaa olisi varmasti tarjolla eikä sen suhteen tarvitsisi murehtia. Miesten pelit olisi varmasti Niemeläiselle enemmän hyödyksi kuin junnupelit, mutta tupen pureminen olisi kaikista huonoin vaihtoehto eikä A-junnut tarjoa niin paljoa nuorelle kaverille kuin OHL. Mestiksestä en oikein osaa sanoa olisiko se Niemeläiselle parempi paikka kuin OHL, kenties.
 

matti&teppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Näissä vertailuissa kannattaa muistaa, että nyt puhutaan kauden alun jengistä. Aulie tuli HIFK:n paitaan vasta tammikuussa, joten vertailusi ei ole siksi järkevä. Oikea vertailu lienee HIFK:n kauden avauspelin pakisto:

Järvinen - Taimi
Taipalus - Grillfors
Auvitu - Teppo

Näin ollen kun tähän verrataan, ehdottamaani pakistoa...

"Jalasvaara"/"Ohtamaa" - Taimi
Hyvä kiekollinen pakki - Grillfors
Teppo - "S.Salmela"

...ei olisi viime kauden pakistoa heikompi. Okei, Salmela ei korvaa Auvitua, mutta koodinimi "hyvä kiekollinen pakki" olisi Taipalusta selkeästi parempi.



Pelasi, mutta peliajat olivat kuitenkin keskimäärin yli 15-16 minuutin luokkaa per matsi. Todellisuudessa olivat siis 2-3 kentän jätkiä. Lisäksi molemmat ovat sen tason kavereita, että heitä kannattaa peluuttaa muualla kuin nelosessa Nykoppin rinnalla.
HIFK:lla oli viime syksynä mukana myös Generous. Täällä on monella joku ihme käsitys että kuusi pakkia ja loput jotain vitun junnuja tai eemeliheikkisiä. Sanon vaan ettei riitä.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Täällä on monella joku ihme käsitys että kuusi pakkia ja loput jotain vitun junnuja tai eemeliheikkisiä. Sanon vaan ettei riitä.

Ei niin. Se on 2 loukkaantumista samanaikaisesti ja kusessa ollaan.
 

444

Jäsen
HIFK:lla oli viime syksynä mukana myös Generous. Täällä on monella joku ihme käsitys että kuusi pakkia ja loput jotain vitun junnuja tai eemeliheikkisiä. Sanon vaan ettei riitä.
Onko? En mä ole tällaista havainnut.
Itsekin olen sanonut vain ja ainoastaan, että julkaistuja sopimuksia on nyt X kpl, kassakaapissa Y kpl lisää ja tulossa vielä Z kpl. Se että X ei riitä mihinkään tarkoittaa sitä, että X ei riitä mihinkään. Mä en jaksa tähän aikaan vuodesta stressata sitä, mikä tilanne on Y:n ja Z:n suhteen. Jos joku ymmärtää sen niin, että mä olisin tyytyväinen tämänhetkiseen tilanteeseen on vain paska tulkinta.
 

Fordél

Jäsen
HIFK:lla oli viime syksynä mukana myös Generous. Täällä on monella joku ihme käsitys että kuusi pakkia ja loput jotain vitun junnuja tai eemeliheikkisiä. Sanon vaan ettei riitä.

Ei HIFK varmasti lähdekään semmosella pakistolla, että seitsemäs pakki on jo kokematon junnu. Varmasti tehdään leveyshankintojakin.
 

Stigu

Jäsen
Itsekin olen sanonut vain ja ainoastaan, että julkaistuja sopimuksia on nyt X kpl, kassakaapissa Y kpl lisää ja tulossa vielä Z kpl. Se että X ei riitä mihinkään tarkoittaa sitä, että X ei riitä mihinkään..
Tuossa on kolme muuttujaa ja ainoastaan 2 yhtälöä. Eli noita muuttujia ei voi ratkaista.

Taipaluksesta: Täytyy muistaa että Late nakutti +10 plusmiinukset runkkarissa.Kausi oli pettymys edelliskauden jälkeen, mutta turha kuvitella että tuollaista pakkia paikataan kenellä tahansa. Auvitua nyt ei paikkaa kukaan, joten kädellisiä pakkeja tuo pakisto huutaa. Toki myös noita Gene-Matteja, mutta uskon että niitä on helpompi löytää.

Mikäs muuten on Mikko Kousan tilanne? Kaverihan puhkesi kukkaan IFK:ssa ja vajosi hieman sen jälkeen, joten nyt olisi Stögön kiekkokoulussa oiva mahdollisuus saada nostetta uralle.
 

baddinki

Jäsen
Suosikkijoukkue
iiefkoo
Mikäs muuten on Mikko Kousan tilanne? Kaverihan puhkesi kukkaan IFK:ssa ja vajosi hieman sen jälkeen, joten nyt olisi Stögön kiekkokoulussa oiva mahdollisuus saada nostetta uralle.

Kousa on saikulla loppuvuoteen asti leikkauksen takia niin tuskinpa mikään seura tekee sen kanssa diiliä ennen kuin on pelikuntoinen.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Kousakin on malliesimerkki pelaajasta, jonka signaus ei aiheuttanut huikeita riemunpyrskähdyksiä. Täytyy toivoa, että Saku Salmela tekee vastaavat. Mutta tarvitaan tuonne nyt luojan tähden Ihmisen Kokoisia Pakkejakin.

Yksi tilanteen vaikeuttaja tällä hetkellä on se, että HIFK ei millään halua tehdä pidempiä diilejä, koska Stögöllä alkaa viimeinen kausi. Ja useimmat kolmekymppiset tasokkaat pelaajat haluavat pitkän sopparin. Mun käsitykseni mukaan Bono meni tämän vuoksi ohi, hän sai Tepsistä 2 kauden diilin. HIFK olisi tarjonnut 1+1. En ihmettelisi, jos Järänkin kanssa olisi ollut vääntöä tästä. Oletan, että HIFK:lla on jo hunchi Stögön jälkeisestä valmentajasta ja hänen on sitä hankalampi aloittaa, mitä enemmän edellisen koutsin luottomiehiä on jengissä. Käytännössähän lähes aina uuden valmentajan eka kaudella hänellä on käsissään eräänlainen hybridijengi - vanhoja jäänteitä ja uusia, juuri häntä miellyttäviä jäbiä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös