HIFK-kotimatsien boikotointi kunnes Pena & Kumpp lähtevät

  • 67 052
  • 273

Viljuri

Jäsen
On muuten outoa, että nimenomaan IFK:n kohdalla negatiivisuus näyttää olevan jokapäiväistä.

Tiedä sitten johtuuko se sitten Brändin ylivertaisesta vetovoimasta ja laajasta suosiosta, mutta kaikesta josta jotakin negaa voi repiä, sitä myös revitään.

Esimerkiksi käy Karalahdesta aiheesta ja aiheetta revityt otsikot, joiden vuoksi osa yleisönosasto- ja nettikirjoittajista nyttemin katsoo, että Westerlund on menettänyt harkintakykynsä valitessaan Jeren Moskovaan... (siis moraalin puolelta, ottamatta kantaa peliesityksiin, vertaa harrasteurheilujen puolelta tämä sählyilijä Salutskij'n maajoukkuevalinnasta virinnyt keskustelu)

Paskaa sataa niskaan ja broilereitakin joskus jäälle, mutta karavaani kulkee, vaikka sitten vähän vanhemmalla tukkamuodilla.

Liekö osittain jopa kysymyksessä sitten Ilmala-henkisten nettinarrikujeilijoiden provokaatio...
 

cleanhit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flyers, Ducks
Kontaamisen ymmärtäisi jos seurajohdolla olisi käytettävissään joku JYP- tasoinen budjetti. Mutta kun vuodesta toiseen budjetti on liigan suurimpia, eikä sillä päästä edes kovin lähelle menestystä niin jossain on vika???!!!
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Nuorempi Nelson kirjoitti:
Mitä iloa on poistua katsomosta kesken matsin? Ei kai tämä pelaajien vika ole?

Sen enempää puuttumatta niin kyllä sitä vikaa pelaajistakin löytyy. Vaikka valmentajavalinnat olisi johdon toimesta tehty päin persettä ja valmentaja olisi täyspäiväisesti pilleritokkurassa niin ei noilla liksoilla saatana mennä kaukaloon pelkästään surffaamaan. Jos hommat ei todellakaan maistu enää Franciksen alaisuudessa niin ilmoittakoot seurajohdolle etteivät enää tuon miehen alaisuudessa kaukaloon astu. Toki myönnettäköön että pelaajistolle tämä nykytilanne on varmasti vaikea. Tuskin heistä yksikään on allekirjoittanut sopimuksen HIFK:n kanssa päästäkseen taistelemaan paikasta sääli-playoffseihin. Pelaajistoa en syyttele muusta kuin asennettomuudesta joka kyllä jo sinällään on anteeksiantamatonta.

Edit. Ja itselläni ei ole aikomustakaan alkaa minkäänlaiseen boikottiin tai ulosmarssiin. Aion jatkossakin käydä kotipeleissä aina kun se aikataulullisesti on mahdollisuuksien rajoissa.
 
Viimeksi muokattu:

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ihmeellisen kovaa syyttelyä tässä ja noissa muissakin ketjuissa.

Hmm. Esimerkiksi nyt viimeisten kolmen kauden aikana Hifk on ollut joka vuosi runkosarjassa neljän parhaan joukossa (sijoutukset 2. 3. ja 4.). Playoffseissa taas ollaan oltu kolmen viime vuoden aikana kaksi kertaa mitalipeleissä (3. ja 4.), ja sillä kolmannella kaudella oli kasattu se unelmajoukkue, jossa hyökkääjät, puolustajat, maalivahdit ja valmennus olivat kaikki aivan huippuluokkaa. Eli voidaan näin jälkikäteen sanoa, että tällä ajanjaksolla menestyminen on ollut hyvää. Valmentajina Hifkissä on ollut mm. menestynyt ex-maajoukkuevalmentaja sekä tuleva maajoukkuevalmentaja, joka oli yhden vuoden sopimuksella. Kahdesta Pohjois-Amerikkalaisesta valmentajasta floppasi se, joka oli kuuluisampi, kokeneempi ja menestyneempi, mutta tästäkään tapauksesta, floppaamisesta ja sen syistä, tuskin kukaan täällä jatkoajassa tietää lähellekkään koko totuutta.

Ja jos miettii nyt tätä kautta. Pena (tai kuka lie) hankki Hifkiin mm. Kuhdan Sveitsistä takaisin kotiin, Pikkaraisen Pohjois-Amerikasta, sekä kolme uutta ulkomaalaisvahvistusta, jotka kaikki ovat pelanneet todella hyvin, jopa paremmin kuin mitä odotettiin. Yhtä sentteriä (vähintäänkin) vielä tarvitaan, ja käsittääkseni sellainen ollaan vielä hankkimassakin. Näin uskon.

Täällä jatkoajassa haukutaan helposti Penaa ja hallitusta. Osa haukkuu heitä amatööreiksi. Osa väittää, että valmentaja on palkattu ilman että hänestä on otettu ollenkaan selvää tai tutkittu taustoja. Ja niin edelleen. Tietääköhän nämä haukkujat itse ollenkaan millainen prosessi pelaajien hankkiminen on Hifkissä ja miten se oikeasti käytännössä tapahtuu? Tai tietävätkö he esimerkiksi mitä kuuluu hallituksen jäsenten tehtäviin, ja kuinka merkittävässä osassa he ovat pelaajien kartoittamisessa tai valinnassa yms? Mä en tiedä näistä asioista, enkä usko haukkujienkaan tietävän. Ihmetyttää kun he siltikin viitsivät haukkua tai voimakkaasti moittia. Onko mahdollista tai ehkä jopa todennäköistäkin, että Franciksen selän piti olla sellainen että sillä pystyy valmentamaan kaukalossa, tai olla ainakin paremmassa kunnossa kuin mitä se nyt on? Tai onko mahdollista että hänellä on väitetyt (mahdolliset) henk.koht ongelmat lisääntyneet täällä Suomessa ollessa? Yms.

Siis en mä tarkoita etteikö Pena tai muut olivat tehneet joitakin virheitä ja vääriä ratkaisuja. Ja kyllähän se on selvää että nyt Hifkillä menee huonosti niin pelillisesti, että sarjasijoituksessakin. Tällä hetkellä mä toivoisin muutosta valmennukseen, siinä kun on nyt ongelma. Kyllä mä uskon menestykseen vielä tälläkin kaudella. En mä näe että se olisi mikään ratkaisu varsinkaan tähän hetkeen, jos Pena tai hallituksen jäsenet nyt erotettaisiin/eroaisivat. No Pena on Pena, mutta ainakin Frank on tehnyt kovan ja pitkän työn Hifkin eteen.
 
Viimeksi muokattu:

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Pete2004 kirjoitti:
Hmm. Esimerkiksi nyt viimeisten kolmen kauden aikana Hifk on ollut joka vuosi runkosarjassa neljän parhaan joukossa (sijoutukset 2. 3. ja 4.). Playoffseissa taas ollaan oltu kolmen viime vuoden aikana kaksi kertaa mitalipeleissä (3. ja 4.),

Otetaan nyt vielä tämä kohta kerran käsittelyyn. Kummallakin kerralla joukkue pelasi ehkä jopa yli tasonsa, mutta tärkeintä olisi tajuta, että kumallakin kertaa olisimme olleet hyvin lähellä sitä mestaruutta, jos joukkuetta olisi rakennettu loppuun asti. Meiltä puuttui kummastakin joukkueesta ehkä 2-3 tärketä palikkaa (sentteri/ maalivahti) ja erittäin monet meistä tiesivät ongelman. Pentti oli kuitenkin kykenemätön reagoimaan tilanteeseen ja rakentamaan joukkueen loppuun asti, joko siis puuttuu vain ammattitaitoa tai sitten vielä lisäksi kunnianahimoa. Lakkokausi on ihan oma juttunsa ja siitä ei ole annettu moitteita, tosin jos sitä laskua maksetaan seuraavat kolme vuotta, niin ehkä kaikki ei sittenkään ollut silloin järkevää, en tiedä.
 

rossoblu

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Pete2004 kirjoitti:
Esimerkiksi nyt viimeisten kolmen kauden aikana Hifk on ollut joka vuosi runkosarjassa neljän parhaan joukossa (sijoutukset 2. 3. ja 4.). Playoffseissa taas ollaan oltu kolmen viime vuoden aikana kaksi kertaa mitalipeleissä (3. ja 4.), ja sillä kolmannella kaudella oli kasattu se unelmajoukkue, jossa hyökkääjät, puolustajat, maalivahdit ja valmennus olivat kaikki aivan huippuluokkaa. Eli voidaan näin jälkikäteen sanoa, että tällä ajanjaksolla menestyminen on ollut hyvää.

"Menestyminen" tuona aikana ei ole ollut hyvää, vaan resurssien mukaan kohtuullista eli tyydyttävää. Tämä pitäisi siis olla se perustaso, josta on piikkejä alas- mutta myös ylöspäin. Kevään 2005 onnekkaan superjoukkueen olisi ainakin pitänyt tuoda piikin (kukaan ei voi kuitenkaan rehellisesti edellyttää varmaa mestaruutta - yksi Pentin & co lukuisista typeryyksistä onkin ollut usko mestaruuden ostamisen mahdollisuuteen tuona keväänä). Floppeja on taas tullut joka rintamalla kohtuuttoman usein resursseihin nähden.


mutta ainakin Frank on tehnyt kovan ja pitkän työn Hifkin eteen.

Ikävä kyllä työ on ollut liian pitkä ja liian kova hänen tehtäväkseen.
 

Dunlop

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Savonlinnan Jääkiekon tuki OY
"Menestyminen" tuona aikana ei ole ollut hyvää, vaan resurssien mukaan kohtuullista eli tyydyttävää. Tämä pitäisi siis olla se perustaso, josta on piikkejä alas- mutta myös ylöspäin. Kevään 2005 onnekkaan superjoukkueen olisi ainakin pitänyt tuoda piikin (kukaan ei voi kuitenkaan rehellisesti edellyttää varmaa mestaruutta - yksi Pentin & co lukuisista typeryyksistä onkin ollut usko mestaruuden ostamisen mahdollisuuteen tuona keväänä). Floppeja on taas tullut joka rintamalla kohtuuttoman usein resursseihin nähden.

Viime kausi oli loppujen lopuksi aika perkeleen hyvä pitkästä aikaa, vaikkei sekään menestystä tuonut. Oltiin sentään välierissä, eikä se finaalikaan kovin kauas jäänyt. 03-04 oli myös ihan hyvä kausi, vaikka sieltäkään ei sitten mitään tullut. (itse en laske pronssia oikein mikskää)

Kyllähän IFK alisuorittaa ihan joku vitun kausi resurseihinsa nähden. Se on se fakta jonka kanssa tässä joudutaan elämään. Tällä menolla uhkaa mennä myös ens kausi vituiksi.
 

Baroni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, sympatiaa Lukolle
naapurileiristä: Viime vuonna osa meistä jokerifaneista kyllästyi Jokereiden johdon pelleilyyn (pelaajarumpa) ja jätti kotimatsit välistä. Minä kuuluin tähän porukkaan enkä kokenut millään tavalla huonoa omatuntoa tästä. Joukkueen johtaminen on tulosvastuullista hommaa joka vaatii sitoutumisen lisäksi ammattitaitoa.
Kritiikkiä perkele! =)

ps. tämä ei ole v*****lu viesti!
 

MISTER X

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja ARSENAL
Tällainen boikotointiajatus on mielestäni täysin älytön. Ennen kauden alkua IFK:n valmennusta hehkutettiin eikä kukaan osannut ennustaa tällaista katastroofia. Asioita voisi IFK:ssa tehdä varmasti paremmin, mutta kyllä tämän hetkinen ongelmavyyhti on melkoinen yllätys. Ulkkarihankinnat ovat olleet ihan hyviä ja materiaali muutamalla lisähankinnalla voisi riittää ihan mihin tahansa. Pena ja dinot ovat nyt vaikeiden ratkaisujen edessä. Toivottavasti he pystyvät vielä pelastamaan tämän kauden. Siinä eivät mitkään boikotit auta
 

Dunlop

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Savonlinnan Jääkiekon tuki OY
MISTER X kirjoitti:
Tällainen boikotointiajatus on mielestäni täysin älytön. Ennen kauden alkua IFK:n valmennusta hehkutettiin eikä kukaan osannut ennustaa tällaista katastroofia. Asioita voisi IFK:ssa tehdä varmasti paremmin, mutta kyllä tämän hetkinen ongelmavyyhti on melkoinen yllätys. Ulkkarihankinnat ovat olleet ihan hyviä ja materiaali muutamalla lisähankinnalla voisi riittää ihan mihin tahansa. Pena ja dinot ovat nyt vaikeiden ratkaisujen edessä. Toivottavasti he pystyvät vielä pelastamaan tämän kauden. Siinä eivät mitkään boikotit auta

IFK:n organisaation toiminta on jo monta vuotta ollut ihan vituillaan. Ongelmat ovat vasta tosin aivan viime aikoina tulleet aika räikeästi esille ja nyt on sitten nämä likapyykit paiskattu myös julkisuuteen. Monia tuntuu viime kausien (03-04 ja 05-06) ns. "menestys" hämäävän uskomaan, että kaikki on kondiksessa. Oli vain ajan kysymys, milloin tämä homma räjähtää käsiin. Nyt se on jo osittain räjähtänyt, mutta se suurin pommi saattaa tulla vasta myöhemmin.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
MISTER X kirjoitti:
Tällainen boikotointiajatus on mielestäni täysin älytön. Ennen kauden alkua IFK:n valmennusta hehkutettiin eikä kukaan osannut ennustaa tällaista katastroofia. Asioita voisi IFK:ssa tehdä varmasti paremmin, mutta kyllä tämän hetkinen ongelmavyyhti on melkoinen yllätys.

Älä vääristele. Sihvonen ennusti tämän jo ennen kauden alkua ja ollaan hänestä mitä mieltä tahansa on hän asiantuntevampi kun 99% tämän palstan kirjoittajista.

Tämän hetken ongelmavyyhti ei ole minulle, eikä monelle muulle mikään yllätys. Tämä oli vain ajan kysymys. Se että se ei tapahtunut jo viime vuonna on erään Sheddenin ansioita. Ja jos viime vuotinen + 450 000 euroa olisi jäänyt tulematta olisi IFK valmis laittamaan lapun luukulle tai laajentamaan omistuspohjaa (eli byrå luopuisi vallasta). Nyt jatketaan siihen saakka kunnes tilanne ajautuu taloudellisesti umpikujaan ja byrå saa nyhdettyä viimeisetkin pennit seurasta.

Näiden miesten aika oli ja meni. Heidän jatkuva puolustamisensa on vastenmielistä.

Tekisivät viimeisen palveluksen seuralle, edes kannattajien takia, ja neuvottelisivat seuralle vastuullisen ja sitoutuneen uuden omistajan tai omistajat.
 

Stigu

Jäsen
Mister X:lle: Kerran erehtyminen on ihan ymmärrettävää, pari kolme kertaa erehtyminen siedettävää, mutta esim. 20 vuotta putkeen erehtyminen on ammattitaidotonta puuhastelua. Jos IFK:n johdon tekemät virheet 20:n vuoden aikana pantaisiin päiväntasaajalle riviin metrin välein, ne ulottusivat maapallon ympäri. Siinä riittäisi afrikkalaisilla ihmettelemistä.

Ja milloin tapahtuu se todellinen muutos? Silloin kun koko nykyjohto tajuaa vetäytyä syrjään- he ovat vastuussa nimenomaan tästä pitkän aikavälin menestymättömyydestä.
 
Illu kirjoitti:
On tämä maailma mielenkiintoista. Ifk fanit pitävät itseään Suomen parhaina mutta joka kerta kun tulee huono aika ollaan vetämässä "puukkoa" selkään. Eikö nyt tässä vaiheessa tarvittaisi niitä tosi kovia faneja jotka kannustavat joukkueen vaikeuksien kautta voittoon. Nyt eletään vasta joulukuuta.

Itse en mitään puukkoa lyö selkään, mutta olen vain käsittämättömän tyytymätön, että HIFK on kontannut jo useamman kuukauden ja ennenkaikkea olen tyytymätön siihen, että konttauksesta huolimatta missään ei ole tapahtunut minkään näköistä muutosta. Ei valmentajistossa, ei pelaajistossa, ei edes ketjuissa. Voiko joku oikeasti olla niin saatanan tyhmä, että luulee, että homma yhtäkkiä alkaa toimimaan. Näköjään voi ja meillä näitä idiootteja on vielä kaksin (jopa yli) kappalein. Johan sen tajuaa täysi idioottikin, että ei se itsestään mihinkään muutu!

Sen takia en käy peleissä. Miksi kävisin, jos kerran kukaan ei edes yritä muuttaa mitään?
 

tommy36

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nuorempi Nelson kirjoitti:
Mitä iloa on poistua katsomosta kesken matsin? Ei kai tämä pelaajien vika ole?

No kyllä sen verran on pakko vielä jakaa vastuuta myös pelaajien suuntaan. Ja samalla synnyttää pientä ristiriitaa aiemman lausontoni kanssa. Mutta yrittäkää nyt kaikki lukeneet tulkita oikein se mitä tarkoitan. Olisin siis tosiaankin valmis antamaan pelaajillekin osan vastuusta tämän kauden suhteen. Turha meinaan on näillä liksoilla alkaa esittämään vaatimuksia siitä kuka orkesteria johtaa. On vähän naivia ja idioottimaista ruveta antamaan kommentteja sheddenistä. Siis lähinnä siitä, kuinka hyvä jätkä ja valmentaja tämä itse kunkin mielestä on. ( Sitä paitsi sheddeninkin pallien koosta voidaan nykyisellään olla montaa mieltä). Kyllä homma on vaan niin, että kun se nimi on siihen soppariin laitettu, niin sen kiekkoa pelataan jonka orkesterissa ollaan. Turha siis ruveta kiukuttelemaan ja synnyttämään joukkueen sisällä närää siitä, että onko Francis hyvä valkku vai. Joka äijän pitää sitoutua tekemään parhaansa illasta iltaan ja päivästä päivään ja soittamaan orkesterin johtajan tahdissa. Turha ruveta tolle linjalle, mitä nyt vedetään. Ettei me pelata tolle ku shedden tarjos kaljat ja toi ei, ja eihän toi ees pysty luistelemaan. Voi perskule sentään jos on tälle tasolle jo vaivuttu...ammattimiesten keskuudessa vielä. Itsekin vuosia valmentajan hommia tehneenä en ymmärrä näin epäammattimaista ja naiivia asennetta. Menköön siis nämä munattomat alisuorittajatkin vain itseensä. Eli en kyllä niitä ropojani olisi nykyiselle joukkueellekaan valmis kantamaan. Mutta tämähän on vain minun mielipiteeni. Olkoon sitten vaikka sitä gloryhunterismia. Itse kyllä enemmänkin tuon termin tulkitsen siten, että joukkueen kannattajaksi tunnustaudutaan vain menestyksen hetkellä. Ja tarpeen tullen vaikka vaihdetaan kannatettavaa joukkuetta. Se käykö joku hallissa aina silloinkin kun tällaista munattomuutta joutu katsomaan koko organisaatiolta aina pelaajia myöten. Ei mielestäni millään tavalla istu tuohon termiin. Mutta miten vaan herroille ja kai osin rouvillekin sopii.
 

Hagu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pakko heittää tähän ketjuun pieni yksityiskohta Iltasanomista. Olisiko ollut viime viikolla lehden sivuilla reposteltiin oikein ison kuvan kanssa sitä ettei HIFK:n matsissa ollut enää katsojia. Kuvassa näkyi muutama katsoja ja monta tyhjää penkkiä....Muuten hyvä mutta kuva oli otettu erätauolla!!!!! Tiedän sen siitä, että itse istuin kyseisessä katsomossa. Kuinkahan monen jengin katsomot ovat erätauolla tupaten täynnä....? Loistavaa Iltasanomat!!!!
 

leivoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
St Pauli - Non established since 1910
punasydän kirjoitti:
Itse en mitään puukkoa lyö selkään, mutta olen vain käsittämättömän tyytymätön, että HIFK on kontannut jo useamman kuukauden ja ennenkaikkea olen tyytymätön siihen, että konttauksesta huolimatta missään ei ole tapahtunut minkään näköistä muutosta. Ei valmentajistossa, ei pelaajistossa, ei edes ketjuissa. Voiko joku oikeasti olla niin saatanan tyhmä, että luulee, että homma yhtäkkiä alkaa toimimaan. Näköjään voi ja meillä näitä idiootteja on vielä kaksin (jopa yli) kappalein. Johan sen tajuaa täysi idioottikin, että ei se itsestään mihinkään muutu!

Sen takia en käy peleissä. Miksi kävisin, jos kerran kukaan ei edes yritä muuttaa mitään?

Kyllä tässä on aika pähkinänkuoressa kaikki mitä mielessä tällä hetkellä oman jengin osalta liikkuu. Hommasta on puuttunut sähkö ihan kokonaan, vaikka monet tietysti jeesustelevat, että ollaan vain kolmen pisteen päässä sijasta se ja se. juu, niin taidetaan olla kolmen pisteen päässä myös siitä kuuluisasta paikasta, jolla jäädään ulos kevään kahinoista.

Ovatko nämä mantransa hokijat huomanneet, että oikeastaan koko ajan ollaan menty alaspäin...Vaan ketä se vittu kiinnostaa mitä tavallinen katsoja on mieltä...ei Penaa, ei Kimmoa, ei Harria, ei Frankiä, ei Maaritia, ei vittu edes Mustia...
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Hagu kirjoitti:
...Muuten hyvä mutta kuva oli otettu erätauolla!!!!!

Onhan siellä "normaalia" väljempää vähän ollut mutta se että kuvan ottamista on pitänyt kytätä KalPa(?) matsiin ja erätauolle on suorastaan Pohjois-Korealaista vilpitöntä uutisointia. Voisihan noita kuvia räpsiä esimerkiksi kesken pelin zoomamalla pelaajien taakse "junnurivit" jotka yleensä ovat täynnä tyhjää. No jospa IS käyttää seuraavan kotimatsin jälkeen samaa kuvaa vaikka otsikolla HIFK-fanien mitta on nyt täysi...
 

Dunlop

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Savonlinnan Jääkiekon tuki OY
Ovatko nämä mantransa hokijat huomanneet, että oikeastaan koko ajan ollaan menty alaspäin...Vaan ketä se vittu kiinnostaa mitä tavallinen katsoja on mieltä...ei Penaa, ei Kimmoa, ei Harria, ei Frankiä, ei Maaritia, ei vittu edes Mustia...

Alaspäin ollaan menty koko ajan. Ajatelkaapa, että HIFKin tämän kauden pisin voittoputki on 3 ottelua (!), viime kaudella vastaava jotain 12 vai 13 matsia. Ei helevetti.

Ja on totta, ettei herroja kiinnosta mitä katsojat ovat nykyisestä tilanteesta mieltä. Aina sinne hallille kuitenkin joku eksyy kantamaan rahojaan, ja taas on herrat tyytyväisiä.
 

HLe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Gellner kirjoitti:
No hohhoijjaa. Aika väsynyttä tuollainen himaan jääminen. Gloryhuntterit ovat niitä jotka käyvät peleissä vain silloin kun menestystä tulee ja muulloin jäävät himaan makaamaan. Paljon näyttävämpää olisi Jokeri-fanien tapaan marssia pois katsomosta kesken matsin.

Täysin samaa mieltä olen tässä. Jokereissahan viime kausi oli fanikatsomon osalta läpimurtokausi, Areenalla oli aivan uskomaton tunnelma useissa otteluissa. Mielellään silloinkin otteluissa kävi, kun tiesi ettei ne todelliset kannattajat ole mihinkään hävinneet, vaikka massat olisivatkin!

Gloryhuntteroinniltahan tuo muistuttaa, jos ainoa syy jäädä pois otteluista ovat huonot esitykset. Lainaamallani kirjoittajalla oli hyvä ehdotus, B2 ja E9 ulosmarssi ottelun alussa ja sitten kymmenen minuutin kohdalla takaisin katsomoon ja täysi mökä päälle!
 

Punakone

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
HLe kirjoitti:
Gloryhuntteroinniltahan tuo muistuttaa, jos ainoa syy jäädä pois otteluista ovat huonot esitykset. Lainaamallani kirjoittajalla oli hyvä ehdotus, B2 ja E9 ulosmarssi ottelun alussa ja sitten kymmenen minuutin kohdalla takaisin katsomoon ja täysi mökä päälle!

Kukas tuon marssin edes huomaa? Tänäpäivänä kun fanimme on kotipeleissä äänetön vitsi.

Paras ratkaisu on omasta mielestäni kannustaa kahta kauheemmin ja kovempaa kuin koskaan. Ilmalasta kai meidänki pitää ottaa mallia, jossa pojat möykkää vaikka peli olisi 0-15.
 

Mr.Hockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Jarkko Ruutu
Postia toimistoon

Ensinnäkin mielestäni aivan turha ketju. Fanien nimen omaan pitäisi tukea joukkuetta. Yksi ulosmarssi ei varmasti vaikuta mihinkään. Tosin kaikkea paskaa ei pidä kestää, mutta ei nyt tilanne niin vakava ole.

Monilla täällä tuntuu ihan elämä menevän pilalle jääkiekon takia, tämä on VAIN jääkiekkeo. Jos noin kovasti kiukuttaa niin suosittelen lopettamaan lajin seuraamisen.

Jos asia kovasti kiukuttaa ja ette ole tietoinen asioista mistä haluaisitte olevan tietoisia, niin suosittelen ottamaan yhteyttä IFK:n toimistoon.

Itse toimin näin case-Karalahden aikana. Sain kaikkiin kysymyksiin vastaukset ja totesin että nyky johto on toiminut ihan kohtalaisesti. Eli ei muuta kun e-mailia toimistoon ja Pentti Matikaiselle niin varmasti saatte vastauksia kysymyksiin.

Kovasti kiistellään IFK:n johdon toimia, mutta mielestäni tässä edelleen nostetaan vain huonot asiat ylös. Miksi?
 

Dunlop

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Savonlinnan Jääkiekon tuki OY
Mr.hockey kirjoitti:
Monilla täällä tuntuu ihan elämä menevän pilalle jääkiekon takia, tämä on VAIN jääkiekkeo. Jos noin kovasti kiukuttaa niin suosittelen lopettamaan lajin seuraamisen.

Oletko oikeasti tuota mieltä?
Itselleni jääkiekko on erittäin tärkeä osa elämääni ja sen aktiivinen seuraaminen suuri nautinto. En oikein ymmärrä, mitä pahaa siinä on?
HIFK:n ja toisaalta myös kotikaupunkini SaPKo:n tämän hetkinen konttaaminen vaikuttaa ainakin jossain määrin negatiivisesti elämäni laatuun. Olen aidosti huolissani IFK:n tämänhetkisestä tilanteesta ja niin pitäisi olla sinunkin, jos olet aito IFK-fani.

No mutta se siitä sitten.
 

Mr.Hockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Jarkko Ruutu
Dunlop kirjoitti:
Oletko oikeasti tuota mieltä?
Itselleni jääkiekko on erittäin tärkeä osa elämääni ja sen aktiivinen seuraaminen suuri nautinto. En oikein ymmärrä, mitä pahaa siinä on?
HIFK:n ja toisaalta myös kotikaupunkini SaPKo:n tämän hetkinen konttaaminen vaikuttaa ainakin jossain määrin negatiivisesti elämäni laatuun. Olen aidosti huolissani IFK:n tämänhetkisestä tilanteesta ja niin pitäisi olla sinunkin, jos olet aito IFK-fani.

No mutta se siitä sitten.


Tottakai jääkiekko on iso osa minunkin elämääni ja aiheuttaa suuria tunteita, mutta silti se on vain lätkää. Eikä siinä ole pahaa, mutta jos se aiheuttaa niin paljon tuskaa ja kiukkua niin suosittelen tekemään asialle jotain. Enkä nyt tarkoita sinua vaan noin ylipäätänsä.

Kerro ihan avoimesti mikä IFK:n nykytilanteessa huolestuttaa ja kysy asiaa, vaikka IFK:n toimistosta.
 

Kinkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kiffen
Olen käynyt HIFK:n otteluissa keväästä 1977 saakka. Aion kannustaa tätä joukkuetta niin myötä- kuin vastamäessä vielä niin kauan kuin hallille pystyn itseni raahaamaan.

Kaiken tämän murheen keskellä kannattaa olla positiivinen. Esim. minua lämmittää se, että Pasi Salonen on vihdoin saanut näytön paikan!
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kinkku kirjoitti:
Olen käynyt HIFK:n otteluissa keväästä 1977 saakka. Aion kannustaa tätä joukkuetta niin myötä- kuin vastamäessä vielä niin kauan kuin hallille pystyn itseni raahaamaan.

Kaiken tämän murheen keskellä kannattaa olla positiivinen. Esim. minua lämmittää se, että Pasi Salonen on vihdoin saanut näytön paikan!

Aamen.

Todellinen fani ei hylkää joukkuetta heti kun tulee vastoinkäymisiä. Jos joku on eri mieltä kuulisin mielelläni järkeviä perusteluja...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös