HIFK kaudella 2018–2019

  • 675 692
  • 2 544

Stigu

Jäsen
Tästä syystä se oma junnuhautomo pitäisi saada minttiin mahdollisimman pian. Joka kerta kun joku Teppo on lähdössä maakuntiin peliajan perässä, niin paikkaa on kärkkymässä junnuista aina vähintään kaksi uutta Miihkalia.
Täysin samaa mieltä, paitsi ei noiden pelaajien todellakaan tarvitse olla Omia junnuja. Pääkaupunkiseudulla on Bluesia, Jokereita ja Karhukissoja, ym. Sitten on vielä olemassa se vaihtoehto että skouttaa maakunnasta jonkun lahjakkaan pelaajan. Tai jopa ulkomailta voi kuulemma skoutata lahjaklkaita nuoria.

Nythän kun lukee tätäkin ketjua, niin täällä halutaan pitää jokaikinen Oma Poika, joka on vähääkään näyttänyt pelaajalta joko runkkarissa tai pleijareissa. Samaan aikaan pelätään mustasukkaisesti, että tuo arvokas kultakimpale, tuo IFK:n juniorituotannon helmi joka puhkeaa kukkaan jos ei nyt ensi kaudella niin ainakin seuraavalla, kymmenennellä Liigakaudellaan, viedään viekkaudella ja vääryydellä maakuntiin. Vähän sama kuin pelkäisi että Huutokauppakeisarin tai Sohvaperunoiden kahdeksas tuotantokausi siirretään maksukanavalle, tai että Arttu Wiskarin stadionkonserttiliput maksavat 180 euroa, tai että Jethro Rostedt siirtyy Hollywoodiin näyttelijäksi eikä sen naamaa nähdä enää Suomen TV:ssä. Ei tarvitse pelätä.

Mieho, Salmi, Miihkali, Åsten, Tamminen, Ahtola, Nykopp, Varakas: Kuinka moni liigaseura noista pelaajista on oikeasti kiinnostunut? Joku Kookoo/Jukurit ehkä Miihkalista tai Miehosta. Entä sitten kun ne siirtyisivät sinne, olisiko jollakin ikävä? Kenellä on ikävä Partasta?

Sitäpaitsi, vähänkin pätevämpi UTJ hankkii noiden tilalle parannetun version yhdellä soitolla/faksilla. Ja nimenomaan tästä on kysymys: Tuo meidän perusrunko pitäisi päivittää 2018-luvulle, koska sen päivittäminen on helppoa, eikä vaatisi paljon vaivaa tai rahaa.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Teposta olisi älytöntä luopua. Kehittynyt hiljalleen vakaaksi liigapelaajaksi, ongelmana toki tuntuu olevan terveenä pysyminen, ei nyt mikään Nykopp ole, mutta tasaisesti tuntuu olevan vammojen takia sivussa. Ihan älyttömiä nämä jutut, ettei voida taata varmaa paikka top 6:ssa. Luulisi nyt jokaisen tajuavan, että liigatason pakkeja pitää olla jengissä paljon enemmän kuin 6 tai 7. Siellä on kuitenkin keskimäärin n. 2 pakkia ainakin sivussa jatkuvasti.
Juuri näin kuten sanoit! Tällä hetkellä sopimus 5 puolustajan kanssa eli vaikka sinne tulisi Motinin lisäksi jackpottina Maione niin siltikin on Tepolle tilaa, ja jopa Kangelle. Varsinkin, kun IFKn junnuista ei taida olla hirveää tunkua pakkien osalta Liigaan. Vaikka olen itse Salmen veljeksiä arvostellut paljonkin niin ovat kuitenkin sellaisia pelaajia, joita ei millään "Schnitteillä" korvata.

Tepon lisäksi myös Mieho on hiukan samaa osastoa Nykoppin kanssa, eli hyöty-laatusuhde hiukan laskee, kun voi valmiiksi laskea saikutteluun sen 1/3 runkosarjasta.
 

scholl

Jäsen
Jos hankitaan "hintalaadultaan" hyvä kolmossentteri, niin turha odotella keväällä venymisiä tai urotekoja. Pirteää pörräämistä korkeintaan saadaan, mutta onneksi ei maksettu liikaa, sehän tärkeintä?

Paitsi jos ovat nuoria. Toissa kauden Hintz oli halpa. Samoin kuin Nokan ajan Mikke, Ramu, Ahtola ja kumppanit. Itse maksaisin ykkössentterille vaikka 400ke ja kolmossentteri olisi sitten sellainen tulevaisuuden jannu ja sitä stunttaisi joku Nykopp tarvittaessa. Utj:n tasosta kertoo se kuten Stigu mainitsi, kuinka hän löytää lahjakkuuksia.

Malisen soppari on nyt samantekevä, koska se on olemassa, mutta jatkossa en palkkaisi siihen rooliin niin kallista miestä.
 

BigRedKoff

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mieho, Salmi, Miihkali, Åsten, Tamminen, Ahtola, Nykopp, Varakas: Kuinka moni liigaseura noista pelaajista on oikeasti kiinnostunut? Joku Kookoo/Jukurit ehkä Miihkalista tai Miehosta. Entä sitten kun ne siirtyisivät sinne, olisiko jollakin ikävä? Kenellä on ikävä Partasta?

Sitäpaitsi, vähänkin pätevämpi UTJ hankkii noiden tilalle parannetun version yhdellä soitolla/faksilla. Ja nimenomaan tästä on kysymys: Tuo meidän perusrunko pitäisi päivittää 2018-luvulle, koska sen päivittäminen on helppoa, eikä vaatisi paljon vaivaa tai rahaa.

Mieto ja Nykopp on pelaajia joiden jopa saattaisi kannattaa siirtyä muualle. Noista saattaisi (jos Koppi sattuisi pysymään ehjänä) sopivassa ympäristössä paremmalla peliajalla tulla vielä ihan pelimiehiä. Salmi ja Miihkali voisivat olla jollekin toiselle seuralle järkevämpi sijoitus kuin IFK:lle. Periaatteessa noi voisivat pystyä pelaamaan vakiokokoonpanossa ihan ok peruspeliä ja siksi samalla tai jopa hieman paremmalla lapulla "tuntipalkka" jäisi ihan järkeväksi. Ahtolalle ja Varakkaallekin varmasti löytyis vielä muitakin ottajia mutta veikkaan ettei sillä hinnalla mikä nyt pankkiin kuukausittain kolahtaa. Myös Åstenin uskoisin saavan muualtakin sopparin. Saihan Turo Järvinenkin aikoinaan. Sitä en tiedä olisiko vaihto hyvä kummallekaan, uudelle seuralle tai muulille. Tammista eniten epäilisin, että löytyykö kiinnostusta mutta täällähän jo huhuttiin, että sopimus muualle olisi tehtynä...

Eikä noita nyt YHDELLÄ soitolla korvaisi muut UTJ:t kuin meidän edellinen joka soittaisi luottoagentilleen, että "paas kahdeksan pelaajaa tänne huomiseksi." :)

Mut joo, totta on, ettei noista ketään varsinaisesti ikävä tulis. Muulin nyt periaatteessa mieluiten pitäisin mutta karu tosiasia on, ettei sitäkään voittava jääkiekkojoukkue millään tavalla välttämättä tarvitse. Osa noista ainakin olis syytä vaihtaa sellaisiin pelaajiin joilla on jotain potentiaalia nousta muuhunkin kuin täytemiehen rooliin
 
Suosikkijoukkue
IFK
Vaikka spekulointi onkin aina kivaa, en usko että Salmelainen on purkamassa Åstenin ja Nypsin soppareita kun juuri on niitä itse jatkanut. Kyllä ne jatkavat joukkueessa, ei huolta.

Åstenia olen mehustellut ennenkin ja jatkan sitä nyt. Tän kauden pleijarit eivät olleet ihan nappisuoritus, mutta yleisesti ottaen kaverihan on suorastaan loistava nelosen laita. Taklaa, raastaa, ärsyttää, suojaa hyvin kiekkoa kulmissa ja myös kaivaa sitä pois sieltä. Alivoimapelaajana ja blokkaajana ensiluokkainen liigatasolle. Lisäksi pelaa 100 lasissa Logolle joka ilta, ja on suhteellisen tasainen peliesityksissään. Hieno pelaaja, tarpeellinen joukkueelle.
 
Luulisi nyt jokaisen tajuavan, että liigatason pakkeja pitää olla jengissä paljon enemmän kuin 6 tai 7. Siellä on kuitenkin keskimäärin n. 2 pakkia ainakin sivussa jatkuvasti.

Sama juttu kuin Kasken suhteen. Jos/kun Kaski lähtee muualle, niin siinä on kyllä kaikkien aikojen penailusta kyse. IFK:n on tarkoitus kasvattaa pelaajia korkeintaan NHL:ään, ei joillekin maakuntien pikkuseuroille.

Onko kyse aina siitä mitä HIFK haluaa? Jos otetaan nyt esimerkiksi Teppo. 25-vuotias ammattijääkiekkoilija miettii seuraavan vuoden kuvioitaan, jos on vähääkään älyä päässä, niin miettii niitä pidemmällä tähtäimellä. Kumpi on uran kannalta järkevämpi ratkaisu: pysyä HIFK:ssa rotaatiossa 8. pakkina vai lähteä "SaiPaan", jossa puhutaan roolista kärkikuusikossa reilulla näyttöpaikalla?

Jos minun pitäisi ~15 vuoden työuran aikana tehdä mahdollisimman suuri määrä rahaa, valitsisin ehdottomasti "SaiPan". HIFK:ssa markkina-arvo tuskin nousee, koska eteen hankitaan takuuvarmasti se kuusi tai seitsemän nimekkäämpää tai muuten vaan ennemmin peluutettavaa pelaajaa. Ja peliaikaa tulisi, jos joku loukkaantuisi tai sitten rotaation takia. SaiPassa on luvattu reilu mahdollisuus top6-pakkina ja jos nuo mainitut pari äijää putoaa edestä, muuttuu sielläkin rooli yhtälailla kuin HIFK:ssa. Parin loukin jälkeen ukko on SaiPassa top4-pakki.

Teppo on nyt vuosikausia hakenut breikkausta Stadissa siinä onnistumatta, millä todennäköisyydellä se onnistuu ensi kaudella? Millä todennäköisyydellä se onnistuu jossain muualla? En tiedä, mutta väittäisin sen onnistuvan todennäköisemmin jossain muualla, kuin paikassa jossa on viisi vuotta hakannut päätä seinään.

Tämä kokoonpanon täyttäminen ukoilla, joille maksetaan potentiaalin väläytyksistä, on niin Tom Nybondasta. Varsinkin kun kyseessä on "omat pojat". Jos sä et kolmessa vuodessa breikkaa kokoonpanoon ja kysyntää on, pelaajan sekä seuran pitäisi tajuta, että on parempi hakea vauhtia muualta. Toki arvostan seurarakkautta ja yhteisiä matkoja, mutta ihan pelaajan itsensä kannalta toivon, että Teppo saavuttaa unelmansa, HIFK:ssa se on hemmetin paljon kivisempi tie kuin muualla. Pahimmassa tapauksessa Teppo herää parin vuoden rotaatiossa pyörimisen jälkeen tilanteeseen, jossa huomaa junan jo menneen isot seteliniput vaunuissaan.
 

FosaMasa10

Jäsen
Suosikkijoukkue
PiTa, HIFK, Liverpool
Oma suosikkipelaajani on tällä kaudella Teppo. Pelikäsitys, laitakamppailut, kiekkovarmuus. Verrataan huvikseen vaikkapa Teppoa ja Åstenia. Puolustava puolustaja on tehnyt urallaan IFK:ssa 39 pistettä ja puolustava hyökkääjä 32 p.
Toivottavasti loukkaantumiskierre katkeaisi kesän aikana. Syksyllä oli pitkä poissaolo - oliko se sitten sama vamma, joka lopetti pleiarit kesken.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Ihan oikeasti , älkää nyt älyttömiä alkako väittämään. IFK ei menetä mitään jos Teppo lähtee. Vastaavia pakkeja on 13 tusinassa. Joku raja pitää fanittamisellakin olla.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
...Malisen soppari on nyt samantekevä, koska se on olemassa, mutta jatkossa en palkkaisi siihen rooliin niin kallista miestä.

Malisen hankinta taisi tosin osoittautua lopulta paremmaksi, kun moni odottikaan. Oli poffeissa ihan jengin kärkipelaajia, ja siinä mielessä palkkansa arvoinen. Mikä se liksa nyt sitten onkaan, mutta huhujen mukaan puhutaan miljooneista ihan heittämällä :)
 

Orava

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Meikäläisen pakkiranking tämän kauden osalta on:
1. Heiskanen
2. Eronen - oikeasti hyvä joka puolella kenttää
3. Kankaanperä - vauhdin kanssa haasteita, mutta puolustuspäässä rautaa
4. Teppo - hyvä ja virheetön joka puolella kenttää, kiekollisena välillä erinomainen, miinusta kasassa pysymisestä
5. Kaski - ainoa joukkueesta joka oli pelote hyökkäysalueella, mutta vastapainoksi sitten aika karmeita virheitä
6. O'Connor - iso pettymys, hyökkäyspäässä jatkuvasti huonoja vetoja, kuitenkin melko varma kiekon kanssa
7. Salmi - kohtalaisen hyvä ympäri kenttää, mutta isoja haasteita avauspelaamisessa
8. Varakas - jokainen ratkaisu oli joku ihme kaikki tai ei mitään. Vastustajan ajaminen pystyyn tai huti ja läpiajo. Jatkuvasti virheitä
9. Ulander - tulevaisuuden huippuluokan kiekollinen pakki
10. Salmela - ei oikein riittänyt millään kentän osalueella
11. Finley - klesana ja sitten kun pelasi niin ei vaan pysynyt mukana

Ongelma tässä lienee nyt se, että tämän kauden pakkirankingista ensi kaudelle jatkavat numerot 2, 6, 8, 9 ja 11. Ulanderilta voi toki odottaa kovaakin tasonnostoa ensi kaudelle, mutta jos top 6 pakistoa halutaan parantaa niin pitää aika lailla sieltä kärkipäästä tuoda ukkoa sisään.
 

scholl

Jäsen
Ongelma tässä lienee nyt se, että tämän kauden pakkirankingista ensi kaudelle jatkavat numerot 2, 6, 8, 9 ja 11. Ulanderilta voi toki odottaa kovaakin tasonnostoa ensi kaudelle, mutta jos top 6 pakistoa halutaan parantaa niin pitää aika lailla sieltä kärkipäästä tuoda ukkoa sisään.

Minun ehdotuksessani Varakas ja Finley saavat kenkää. En ole ajatellut heitä enää mukaan jengiin, koska he ovat ongelma, mistä pitää hankkiutua eroon. Ei se niin mene, että sopimustilanne otetaan kiveenhakattuna. Jos taso ei riitä, niin lähtee kuin leppäkeihäs.
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Teppo pitäisi lähtökohtaisesti olla se, kenen kanssa junnut kisaavat peliajasta. 6-7. pakki, ei muuta. Tasonnosto sitten asia erikseen, sehän nyt koskee jokaista. Saat mitä ansaitset jne.

Hämmentävää miten moni täällä nautti Kangen peliotteista pleijareissa. Itselleni tuo Kärppäsarja aika ilkeällä tavalla pudotti maan pinnalle. Kanki on auttamattoman hidas, piste. Jos Selin ei Finleytä halua vauhdinpuutteen vuoksi, ei Kankikaan voi olla kauhean kaukana samasta kohtalosta. Kärppiä vastaan oli pulassa ja se kuuluisa avaava syöttökään ei paineen alla toiminut.

En ole edes katsonut kenellä on soppari mutta top4 jotenkin näin:

Ei Varakas-Ei Kanki
Ei Finley-Ei Teppo

E. Toistetaan vielä, että olen ollut aina kova Kanki-fani(vääräleuat hys) ja kuulutin runkosarjan aikana jatkoa. Mutta viuh!- kuului pleijareiden aikana.
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
HIFK oli fyysisesti alakynnessä Kärppiä vastaan ja jos sieltä heitetään kaikki "pelotteet" pois, niin tuo on kaukalopallojengi jatkossa. Nyt kun katsoo sitä todennäköistä ensi kauden hyökkäystä ja puolustusta, niin ei se juuri tunteita herätä. Siellä taas Hakanpäät ja kumppanit saavat jaella päähän kohdistuneita taklauksia ilman mitään seuraamuksia. Vaikka Finleyn pelikunto olikin heikko ymmärrettävästi, niin miehen ollessa yhdessä pelissä kentällä, näytti myös Kärpät luokkaa rauhallisemmalta joukkueelta. Kai HIFK:n pitää edes prosentti säilyttää sitä vanhaa HIFK:n henkeä joukkueessaan?
 

444

Jäsen
HIFK oli fyysisesti alakynnessä Kärppiä vastaan ja jos sieltä heitetään kaikki "pelotteet" pois, niin tuo on kaukalopallojengi jatkossa. Nyt kun katsoo sitä todennäköistä ensi kauden hyökkäystä ja puolustusta, niin ei se juuri tunteita herätä. Siellä taas Hakanpäät ja kumppanit saavat jaella päähän kohdistuneita taklauksia ilman mitään seuraamuksia. Vaikka Finleyn pelikunto olikin heikko ymmärrettävästi, niin miehen ollessa yhdessä pelissä kentällä, näytti myös Kärpät luokkaa rauhallisemmalta joukkueelta. Kai HIFK:n pitää edes prosentti säilyttää sitä vanhaa HIFK:n henkeä joukkueessaan?
Mitkä pelotteet? Mitä pelotteita kuluneella kaudella IFK:ssa pelasi? Jos tuohon jengiin jotain fyysistä ylivaltaa halutaan, niin Kankaanperä ja Finley eivät sitä tarjoa, koska eivät ehdi. Siihen rooliin pitäisi saada pelaaja, josta on myös muuta hyötyä joukkueelleen. Mitään poliisimeininkiä tuonne ei kaivata; jääkiekko on siistiytynyt huomattavasti jostain 80-luvun kulta-ajoista, vaikka lihapäät ovatkin suurimmaksi osaksi kadonneet kuvioista.

Loppuun vielä jäniskevennyksenä: Hakanpää taklasi Haatajaa ottelussa, jossa myös Finley pelasi. Ei paljon kuittivihko heilunut eikä läsnäolo estänyt tapahtumia. Mikä siis oli Finleyn hyöty omalle joukkueelleen ko. pelissä?
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Mitkä pelotteet? Mitä pelotteita kuluneella kaudella IFK:ssa pelasi? Jos tuohon jengiin jotain fyysistä ylivaltaa halutaan, niin Kankaanperä ja Finley eivät sitä tarjoa, koska eivät ehdi. Siihen rooliin pitäisi saada pelaaja, josta on myös muuta hyötyä joukkueelleen. Mitään poliisimeininkiä tuonne ei kaivata; jääkiekko on siistiytynyt huomattavasti jostain 80-luvun kulta-ajoista, vaikka lihapäät ovatkin suurimmaksi osaksi kadonneet kuvioista.
Finley kyllä edelleen kunnossa ollessaan on erittäin hyvä roolipelaaja Liigaan, ja kokoisekseen ei ole mikään hidaskaan. Toki, siitä en tiedä tuleeko se paskana oleva olkapää ikinä enää pelikuntoon? Huomattavasti parempi Finley on jääkiekkoilijana, kun kilometritehtaalle onneksi lähtevät Salmi ja Salmela.

Jäniskevennyksenä vielä loppuun: mitä Finleyn olisi pitänyt tehdä? Joku älytön päällekarkaus? Taka-askelia ei olisi kyseisessä pelissä varmasti ottanut, mutta vähemmän yllättäen Kärppäpelaajilla ei ollut haluja lähteen leikkiin mukaan vaan Sailio tyytyi kyyneleet silmissä kirkumaan vaihtopenkiltä.
 

444

Jäsen
Finley kyllä edelleen kunnossa ollessaan on erittäin hyvä roolipelaaja Liigaan, ja kokoisekseen ei ole mikään hidaskaan. Toki, siitä en tiedä tuleeko se paskana oleva olkapää ikinä enää pelikuntoon? Huomattavasti parempi Finley on jääkiekkoilijana, kun kilometritehtaalle onneksi lähtevät Salmi ja Salmela.

Jäniskevennyksenä vielä loppuun: mitä Finleyn olisi pitänyt tehdä? Joku älytön päällekarkaus? Taka-askelia ei olisi kyseisessä pelissä varmasti ottanut, mutta vähemmän yllättäen Kärppäpelaajilla ei ollut haluja lähteen leikkiin mukaan vaan Sailio tyytyi kyyneleet silmissä kirkumaan vaihtopenkiltä.
Lihavoin myös olennaisia osia. Finley on, viime kauden perusteella, vallan käyttökelpoinen 6-7-pakki tähän liigaan, terveenä. Ihan samalla tavalla kuin Nykopp ja Teppo ovat kelvollisia pelaajia pysyessään kasassa. Minä en tiedä, mikä Finleyn olkapään kondis on, mutta sanoisin, että jos pystyy harjoittelemaan kunnolla koko kesän ja pystyy oikeasti myös pelaamaan, niin mitään tarvetta ei ole hankkiutua eroon. Jos treenikausi menee kuten viime vuonna ja pelejä kertyisi oletettavasti saman verran kuin tällä kaudella, niin ulos.
Salmeen ja Salmelaan on vähän tarpeetonta verrata. Salmela on täysin erityylinen puolustaja ja Salmi tienaa varmaan 10 % Finleyn liksasta. Molemmat olisivat lähtökohtaisestikin alempana hierarkiassa.

Ja jänösenä: Ei Finleyn olisi tietenkään tullut suorittaa mitään päällekarkausta. Mutta mikä pelote se sellainen on, jonka läsnäolo ei muuta tapahtumia? Pointti oli se, että Kankaanperää ja Finley’ä halutaan pitää jengissä, koska pelote. Mutta silti sattuu ja tapahtuu, ja homma painetaan kentällä villasella. Mun mielestäni joko A) välitön kuitti (joku joka on kentällä) tai B) ei kuittia ollenkaan. Tällaisia fyysisiä pelotteita perustellaan sillä, että vastustaja ei uskalla perseillä, kun pelkää saavansa selkään vähintäänkin jälkeenpäin. Näin kuitenkin käy ani harvoin, joten fyysisen pelotteen merkitys on mitätön. Etenkin jos se pelote pelaa hajavaihdon silloin ja toisen tällöin. Pelote, jota kukaan ei pelkää, on huono pelote. Ja vielä huonommaksi muuttuu, jos on tuomareille niin suuri punainen vaate, että lentää pihalle perus maalineduspoikkarista.

Mulla ei ole mitään Finley’ä vastaan. Viime kaudella erittäin viihdyttävä pelaaja. Mikäli liksa on sellainen, jota ko. tason pakille Liigassa maksetaan, niin jatko on hyvä asia. Jos siinä kuitenkin painaa päälle IFK- ja NHL-lisät + mörköbonus, niin puhutaan isoista rahoista ja vähistä peleistä. Siitä yhdistelmästä en tykkää.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
FARSSI
Finleyssä vähän epäilyttää, että hän pelasi lähes koko viime kauden Heiskasen pakkiparina. Heiskasessahan on sellainen piirre, että hän paitsi vaikuttaa läsnäolollaan siihen kuinka paljon joukkue kerää pisteitä, hän myös nostaa myös pakkiparinsa suoritustasoa merkittävästi. Nähtiinhän se tälläkin kaudella, että Varakkaasta kuoriutui aivan uusi pelaaja heti kun pääsi pelaamaan loppukaudesta Heiskasen kanssa.

Kun huomioidaan, ettei ensi kauden joukkueessa pelaa yhtään Heiskasta ja että Finley on ollut yhden kauden käytännössä kokonaan pelaamatta, niin en nyt alkaisi kirkossa kuuluttelemaan, että ensi kaudesta olisi tulossa hänen osaltaan mikään menestystarina. Toivon syvästi, ettei Nybarin viime kaudella sorvaama jatkosopimus ollut ns. mottipäinen.
 

scholl

Jäsen
Finleyn kuuluisi tienata 50k ja tienaakin 150k veikkaan minä. Ai niin, mutta myydäänhän hänen kuvallaan miljoonilla t-paitoja.
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kuten @Ishmael totesi, ei Finleystä paljoa hyötyä ollut. Toisaalta @Frankie on oikeassa, kunnossa ollessaan hyvä roolipelaaja Liigaan. Pitkässä runkosarjassa näitä kaivataan. Pleijareissa toki myös mutta ei ilmeisesti Selinin visioimassa nopean hyökkäyspelin systeemissä.

Joukkue pitäisi rakentaa niin, että se palvelee runkosarjaa JA samalla siitä hiotaan se pleijarijengi kauden aikana. Tämä siis niin kauan kunnes on joko a) Tapparan kaltainen voittava organisaatio tai b) Kärppien rautainen junnusysteemi tukemassa edareita tarvittaessa.

Salmelainen varmasti on rakentamassa em. kaltaista organisaatiota meille. Sitä ennen pitää realistisesti todeta, että ollaan noiden takana vielä ja pahasti. Yksittäisiä kausia voi toki tulla HIFK:llekin, missä kaikki natsaa ja Kanisteri tulee himaan. Mutta pitkässä juoksussa me ollaan vielä kaukana top2 jengeistä.
 

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Kunnossa ollessaan Finleystä on hyötyä. Kun Salmi poistunee maakuntiin, niin Kanki-Finley-Motin on hyvä kasa lihaa heittää alivoimiin yms.

Teppo jos jää niin niin hänestä voisi vuodessa kehittyä tälläinen hyvä peruspakki.

Ongelma on täysin siinä mistä löytää uusi alakerran kiekollinen liideri? Eikä missään Finleyssä tai Kangessa.

Suomelan tuloon uskon muuten tätä nykyä yhtä paljon kuin siihen, että Lankinen jäisi vielä vuodeksi. Max 20% mahdollisuus näihin lottovoittoihin.
 

scholl

Jäsen
Minusta edareita ei pidä tukea ollenkaan. Ne voivat lopettaa uransa kuten Hänk teki. Nokan aikana edareista päästin eroon ja sitten niitä taas tuli petun aikana takaisin. Sellaiset pitää saada pidettyä ulkona kuvioista. Ei mitään tukea sen takia, että ovat joskus vuonna kivi ja miekka edustaneet IFK:ta. Onneksi Lennu on saanut vähän sitä edarimentaliteettia pois ja on aikuistunut.
 

Beagle Boy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Luomuteurastajat (RIP)
Tietääkö muuten kukaan paranteliko Finley uusiutunutta loukkaantumistaan Suomessa vai ulkomailla?
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Nähtiinhän se tälläkin kaudella, että Varakkaasta kuoriutui aivan uusi pelaaja heti kun pääsi pelaamaan loppukaudesta Heiskasen kanssa.

Miten olin lukevinani eräältä jääkiekkopalstalta miten Varakasta toivotettiin lähinnä alimpaan helvettiin tai ainakin poppareille.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Kyllä se ainakin jatkuvasti HIFK:n mediasisällöissä (haastattelut tms) vilahteli taustalla.
Kyllä Suomessa taisi koko ajan olla, mutta epäonnistunut leikkaus tehtiin käsittääkseni vuosi sitten Jenkeissä (?). Kun en ole fysioterapeutti niin en tiedä, mitä sille olkapäälle tehtiin sen pitkän poissaolon aikana? Marras-joulukuussa olkapää oli kuitenkin edelleen leikkauskondiksessa, ja oli varmasti myös sitä kauden loppuun asti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös