Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Älä saatana toivo tollasta. Juuri nyt elämme HIFK:n kannattajan parasta aikaa. Ilmat lämpenee, kovia nimiä huhuillaan ja muutama tippuukin. Ei kiristä mistään, vaan rennolla fiiliksellä. Mestaruus näyttää lähes varmalta. Törmänenkin varmasti viilannut pelikirjaa aavistuksen kiekolllisempaan suuntaan...Syksy koittaa.

Ramstedt lähtee KHL:ään, mutta ei hätää sanoo Nybondas, korvaaja on jo katsottu. "Joel Perraultin veli" AHL:stä tulee paikkaamaan ykkösen keskelle. Statsit AHL:stä kaudella 2004-5 pinna/peli, 3 NHL-peliä kaudelta 2005-06, mutta sen jälkeen hiljaisempia kausia. Kuulemma loukkaantumisia, mutta ne on voitettu kanta. Rapakon takaa kuuluu huhuja asenne- ja alkoholiongelmista, mutta ne voi sivuuttaa olan kohautuksella. Huhuja vain. Ensimmäisessä CHL-pelissä Taimelta menee polvi. Toipuminen kestää 5-6 kk, mutta ei hätää pudotus...sääleihin toipuu. Joonas Järvinen muistuttaa esityksiltään vahvasti Jere Karalahtea... nimittäin kaudelta 2006-07. Joel Perraultin veli tekee 20 peliin 1+2. Nordiksella on huomattu marraskuuhun mennessä, että kiekko liikku kentällä, kuin flipperissä. Ykkösen keskellä painaa Nykopp ja kolmosen pakkiparina Moberg-Salmi.HIFK:ssa kaikki on mahdollista. Ihan kaikki, mutta silti positiiviset fibat ensi kaudesta. Nautitaan silti kesästä.
 

Stigu

Jäsen
Älä saatana toivo tollasta. Juuri nyt elämme HIFK:n kannattajan parasta aikaa. Ilmat lämpenee, kovia nimiä huhuillaan ja muutama tippuukin. Ei kiristä mistään, vaan rennolla fiiliksellä. Mestaruus näyttää lähes varmalta.
Totta turiset! Perkele kun keväällä jaettaisiin jo ensi kauden most likely to win-pysti, IFK olisi taas vahvoilla.

Ja toi sun kuvailemasi skenaario saattaa hyvinkin toteutua, onhan kysymyksessä IFK. Tuohon voisi vielä lisätä, että Stögö lähtee elokuun seitsemäs päivä takaisin Sveitsiin valmentamaan ja puikkoihin palkataan oma poika Kölli Kortelainen. Kölli valmentaa IFK:ta ns. Soppa-Stögö-Raato hybriditaktiikalla. Siinä peli avataan nopealla pystysyötöllä siniviivalla odottavalle hyökkääjälle, mutta hyökkääjä purkaa kiekon välittömästi ja nyt takaisin omalle puolustusalueelle. Tällä välin hyökkääjät ja puolustajat ovat vaihtaneet paikkaa ja syksyn mittaan pakkipari Moberg-Salmi nähdäänkin usein pahanteossa vastustajan maalilla.
 
" A fine mess you got us into "

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Huomenna risteilyllä vedetään viinan lisäksi kaniini hatusta ja julkaistaan laituri-/sentterihankinta ja asiaa ihmetellään ihan Ostravassa asti. No, katsotaan.

Järvinen ja Taimi ovat urheilullista ja liikkuvaa laatua puolustajissa ja täydentävät kaksi ekaa puolustajaparia. Oletus lienee että kummallakaan ei ole KHL-optiota?
 
" Ei oo käyttöä, lähe meneen!"

ruoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
Onko tuosta tämänpäiväisestä lehdistötilaisuudesta tuo kyseinen tilaisuus kokonaisuudessaan vielä nähtävissä jossain? Näin vaan tapahtumasta ensimmäiset minuutit ja olisi mukava kuulla toi uudestaan vielä. Lähinnä vaan kävikö tossa Nybarin puheenvuorossa ilmi, että miten joukkuetta tullaan vielä rakentamaan ennen kauden alkua. Eiköhän huomenna risteilyllä kuule vielä jotain.
 

Saskatoon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
Huomenna risteilyllä vedetään viinan lisäksi kaniini hatusta ja julkaistaan laituri-/sentterihankinta ja asiaa ihmetellään ihan Ostravassa asti. No, katsotaan.

Järvinen ja Taimi ovat urheilullista ja liikkuvaa laatua puolustajissa ja täydentävät kaksi ekaa puolustajaparia. Oletus lienee että kummallakaan ei ole KHL-optiota?
Järvisen sopparia ei olisi julkaistu mikäli olisi vaaraa menettää hänet KHL:ään, Taimella on kaksivuotinen sopimus ja mahdollisesti siellä voi olla vuoden päästä mahdollisuus siirtyä ulkomaille. Uskoisin, että Taimi pelaa ainakin ensi kauden HIFK:ssa.

- pakistossa Taimi saattaa olla uusi loukkaantumiskierteinen Kuparinen. Toi pakisto on oikeastaan juuri Taimen verran parempi kuin viime kaudella, joten toivotaan että kaveri pysyy kondiksessa.

Alkais jo.
Näkisin, että HIFK:n pakisto on Järvistä verran parempi kuin viime vuonna. Taimea vertaisia enemmän Södeen. Parhaimmassa tapauksessa ykkösparin all-around-pakki, jolla on annettavaa hyökkäys- ja puolustuspäässä, huonoimmassa tapauksessa viettää yli puolet kaudesta sairasosastolla kuten Söde viime vuonna eikä pelatessakaan saa itsestään kaikkea irti.Generous on sitä mitä Honkaheimon toivottiin olevan, mutta ei missään vaiheessa oikein saatu playoffeja lukuunottamatta.
 
- Kaiken maailman apinat kopioivat kansainvälistä hulluutta. Joukkueurheilu pitäisi kieltää, kommentoi tilannetta pelästynyt ohikulkija, joka ei tiennyt, mistä urheilutapahtumasta oli edes kyse.

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
Moi!
On vähän vaikea juuri nyt asennoitua jääkiekkoon, kun ulkona kadulla on elämää ennen illan peliä. Valitsinkohan väärän hotellin? Normaalisti rauhallinen Münchenin Hotel Platzlin ympäristö Hofbräuhausia vastapäätä on ainakin nyt normaalia äänekkäämpi, mutta saattaa rauhoittua, kunhan jengi löytää jonkun olutpaikan, jossa iso näyttö. Effzeebaijern toivottavasti voittaa. Ehdin vasta nyt lukemaan päivän tapahtumia ja täytyy todeta, että odotin/toivoin jotain enempää. No puolustus on aika hyvässä mallissa - yhtä keskitason pakkia kaipaa vielä. Mutta se ei ole suurin tarve. Stigu, olet aika oikeassa tuolla toiveissasi. Vaikka olenkin ollut kriittinen, minulle kelpaisi 1-2 vasemman puolen laituria vielä (toinen taitava sellainen). Se ei kuitenkaan tee joukkueesta optimaalista, ajatellen mahdollisia loukkaantumisia. Huhutut Pihlström/ Savinainen eivät täytä taitokriteeriä, mutta toinen kelpaisi. Nuo sinun mainitsemasi "täytepelaajat" eivät todellakaan paikkaa loukkaantumisia kuin 1-3 ottelun verran. "Laatupelaajia" joukkueessa on vain n. 18-22, riippuen 2-3 pelaajan kehittymisestä. Mutta aikaa on ja siksi taidan nyt mennä bisselle ja etsimään sitä isoa näyttöä! Eilen voitti "väärä" joukkue, toivottavasti tänään voittaa Bayern ja perjantaina toinen punainen ja tietenkin muuten Suomi!
 
'897 - not before,
not after
but ever since!

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Miihkalilla ei taida muuten olla omaa ketjua tällä palstalla? En ainakaan löytänyt. Videolla Miihkali kertoo että isoilla painoilla vedetään että saadaan lihasta. Hienoa että IFK:n pakkikalusto satsaa lihaan ja kaivetaan takaisin se menetetty kovuus ainakin siellä oman maalin edessä. Uutiset › Joukkueharjoitukset käyntiin: “Kovaa mentiin” - HIFK

_
 
”Vittu mitä paskaa, ei voisi vähemmän kiinnostaa.”
-Alexander Stubb 1.11.2011 Pohjoismaiden neuvoston (PN) kokouksesta.-

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK&Pittsburgh Penguins
Taimi ja Järvinen ovat ihan hemmetin hyvät hankinnat ensi kauden pakistoon, todella tyytyväinen olen näihin hankintoihin. Myös Hintz on mielenkiintoinen hankinta jolle annan peukkua. Yks laituri tuohon olisi vielä kiva saada, joku Philström nyt olisi aivan fantastinen hankinta. Savinainen olisi myös hyvä veto. Joka tapauksessa hyvältä näyttää tällä hetkellä, paremmalta kuin vuosiin on näyttänyt tässä vaiheessa. Kunhan nyt ei vaan KHL veisi meiltä pelaajia (Ramstedt, Zaborsky) kesän aikana.

Mobiili...
 
"I hate losing. Sometimes I think that I hate losing more than I enjoy winning." - Coach Mike Sullivan

ruoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
Äsken tuli joukkueen rosteri tiskiin täällä risteilyllä. Partanen ei ollut joukossa. Oliko virhe, vai onko tilanteeseen tullut muutos? Katoin heti, että joku tosta uupui ja Parruhan se. Saatana. Toivottavasti on vaan moka.
 

winston

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ilmeisesti mitään uutta ei siis julkaistu kaljakellunnassa?
 
KHL:ssä haisee kaali ja sen syömisestä tapahtuvat jälkipäästöt. Jotkut haluavat sinne silti.

Lhutuur

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jari Levonen haista vittu!!
Ikuisena Kyynikkona on pakko olla vähän pettynyt, jos sitä yhtä laituria/sentteriä ei enää tuohon ennen kauden alkua hankita. Tässä vähän omia fiiliksiä joukkueesta.

Mistä tykkään:
- Jatkuvuus pelaajistossa ja valmentajien osalta
- Puolustus laitettiin kerralla huippukuntoon
- Ei yhtään "turhake"hankintaa tähän mennessä
- Kerrankin joukkue on hyvin kasassa jo tässä vaiheessa

Epävarmuustekijöitä:
- Maalivahdit, erityisesti huhut Husson edelleen jatkuvasta rällästämisestä Stadin yössä + pötsistä eivät lupaa hyvää.
- Hyökkäyksestä puuttuu se yksi huippulaituri/sentteri (riippuen millä paikalla Hintz tulee pelaamaan)
- Onko joukkueessa ihan oikeasti sitä Törmäsen peräänkuuluttamaa leveyttä viime kauteen verrattuna?

Ajankohta (toukokuun alku) huomioon ottaen näyttää siis ihan hyvältä, mutta eipä tuohon joukkueeseen täysin tyytyväinen voi vielä olla. Husson tilanteeseen pitäisi saada nyt jokin ratkaisu, lähteekö mies AHL:ään jolloin uusi kaveri tilalle, vai jääkö ja saavatko Stögö & co. sitten jotain rotia tuohon touhuun. Siihen päälle se yksi TOP-6 hyökkääjä niin voi levollisin mielin lähteä kauteen. Leveyspelaajia löytyy markkinoilta kauden aikanakin.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Oliko tuossa edes muita vaihtoehtoja? Olisi mennyt johonkin farmin farmiin pelaamaan? Tuskinpa... ja onhan se parempi viettää vapaa-aikaa tutuissa mestoissa.
Niin no, saisi varmasti AHL-jengin toisen veskarin paikan. Eri asia sitten se, onko fiksua hankkia potentiaalinen tulevaisuuden ykkösveska ECHL-pelejä ja kakkosmaalivahtina AHL-matseja. Tosin, sama kohtalo voi olla täälläkin.
 
2.11.2017. Vapise, bönde.

redzel777

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Niin no, saisi varmasti AHL-jengin toisen veskarin paikan. Eri asia sitten se, onko fiksua hankkia potentiaalinen tulevaisuuden ykkösveska ECHL-pelejä ja kakkosmaalivahtina AHL-matseja. Tosin, sama kohtalo voi olla täälläkin.
Jos huhut Huden kesäkunnosta pitävät paikkaansa, niin Lankinen vie ykkösveskan paikan heti syksyllä. Lankinen osoitti viime keväänä omaavansa huikean potentiaalin, joten Husson kannataisi olla varpaillaan. Epäilen itse, että vaikka Husso olisikin ns. täydessä iskussa niin Lankinen vähintäänkin haastaa tasaväkisesti ja todennäköisesti menee hierarkiassa ohi ensi kaudella.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Jos huhut Huden kesäkunnosta pitävät paikkaansa, niin Lankinen vie ykkösveskan paikan heti syksyllä. Lankinen osoitti viime keväänä omaavansa huikean potentiaalin, joten Husson kannataisi olla varpaillaan. Epäilen itse, että vaikka Husso olisikin ns. täydessä iskussa niin Lankinen vähintäänkin haastaa tasaväkisesti ja todennäköisesti menee hierarkiassa ohi ensi kaudella.
Samaa epäilen itsekin. Hudelle ehkä parasta itsensä puolesta olisi oikeastaan jättää tutut piirit ja baarit taakseen. Eihän toi edes saa dokaa jenkeissä ;)
 
2.11.2017. Vapise, bönde.

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos huhut Huden kesäkunnosta pitävät paikkaansa, niin Lankinen vie ykkösveskan paikan heti syksyllä. Lankinen osoitti viime keväänä omaavansa huikean potentiaalin, joten Husson kannataisi olla varpaillaan. Epäilen itse, että vaikka Husso olisikin ns. täydessä iskussa niin Lankinen vähintäänkin haastaa tasaväkisesti ja todennäköisesti menee hierarkiassa ohi ensi kaudella.
Minusta Lankisen otteet viime keväänä olivat paljon vakuuttavammat kuin Husson vastaavat kertaakaan HIFK-paidassa. En ihmettelisi yhtään jos Lankinen olisi ensi kaudella HIFK:n 1. veskari.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Törmänen vahvisti Husson jatkavan Helsingissä.
Tohon Husson tilalle kun sais Ramstedtin nimen ni aijjai...

Kauheasti ei tekisi mieli lähteä tuohon "Husson kesäkunto" -juttuun mukaan, mutta kyllähän tässä nyt pienehkö huoli/vitutus herää, kun samaa juttua kuulee ihan joka suunnasta. Onkohan Hussolla vaan yksinkertaisesti noussut pissa päähän, ja treenaaminen jäänyt vähemmälle. Noh, Lankinen nappaa 1-kassarin paikan nanosekunnissa jos näin on. Voi tietysti napata muutenkin.

Oliko muuten Honkaheimosta mitään puhetta? Kyllä mä ainakin pistäisin jatkoapahvia eteen, ja ottaisin rotaatiopakiksi (jos järkevään hintaan äijän saa). Honkkis on hyvä peruspakki, ja 100 kertaa varmempi pelaaja kun esim. Salmi.
 
Viimeksi muokattu:
7-6, 106-105, 3-0

Hey, don't say "as I said", just answer the question! (Doborah,Dragons den UK,2018)

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Epävarmuustekijöitä:
- Maalivahdit, erityisesti huhut Husson edelleen jatkuvasta rällästämisestä Stadin yössä + pötsistä eivät lupaa hyvää.
- Hyökkäyksestä puuttuu se yksi huippulaituri/sentteri (riippuen millä paikalla Hintz tulee pelaamaan)
- Onko joukkueessa ihan oikeasti sitä Törmäsen peräänkuuluttamaa leveyttä viime kauteen verrattuna?
Hyvää settiä Varakyynarilta(can't beat the real thing). Tartun näihin negakohtiin.

Husson keissistä(sekä yleisesti että mulkun yläpuolella olevasta) en tiedä mitään joten vaikea sanoa. Ihmettelen kuinka kauan himotreenaajana tunnettu Lundell katselee darraista menoa? Kuinka kauan ennenkuin jengikaverit alkaa kuittailemaan ikävästi? Toisaalta jos pelaa helvetin hyvin niin sama vaikka saisi vipit joka sedulaan mitä Stadista löytyy.

Huippulaituri uupuu vielä? Siis jengistä missä on jo Zabo, Puustinen, Rask ja Luttinen kahteen ekaan ketjuun? Ei, kyllä se on se sentterin tontti mikä pitää varmistaa. Eli Ramu on must tai sitten The Kova(Stigu, ei ole pornotähti- vertaus!) Korvaaja tilalle. Ramua ei korvaa kukaan jengin sisältä ja ilman voidaan sanoa Kanisterille adjö.

Leveyshankintoja voi tehdä sitten syksyn aikana. Niillä varmistellaan mutta kovan ytimen rakennus ennen kauden alkua on kaiken a& o. Siispä nyt voi jo antaa tiettyä kiitosta Nybarille siitä.
 

Lindfors

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, YNWA
Husson näytöt oli keväällä sitä luokkaa, ettei varmaankaan rapakon rakana vielä haluttu kaveria mukaan. Tuskin Ahl-jengitkään turhakkeita sinne ottaa. Syksyllä näytön paikka.
 
Eilen, tänään, huomenna, IFK.

Lhutuur

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jari Levonen haista vittu!!
Huippulaituri uupuu vielä? Siis jengistä missä on jo Zabo, Puustinen, Rask ja Luttinen kahteen ekaan ketjuun? Ei, kyllä se on se sentterin tontti mikä pitää varmistaa. Eli Ramu on must tai sitten The Kova(Stigu, ei ole pornotähti- vertaus!) Korvaaja tilalle. Ramua ei korvaa kukaan jengin sisältä ja ilman voidaan sanoa Kanisterille adjö.
Mun mielestä paljon riippuu siitä, missä roolissa Hintz tulee pelaamaan. Jos pelaa kolmosen keskellä -> kakkosketjuun tarvitaan laituri. Jos taas Hintz pelaa tuolla paikalla niin alaketjuihin tarvittaisiin yksi sentteri koodinimellä "remmurray". Luttinen on ainakin mun papereissa nykyisellään enemmänkin kolmos-nelosketjun kahden suunnan laituri koska Artun vahvuudet tulevat parhaiten esiin ylivoimalla, eivät niinkään 5vs5-pelissä.
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mun mielestä paljon riippuu siitä, missä roolissa Hintz tulee pelaamaan. Jos pelaa kolmosen keskellä -> kakkosketjuun tarvitaan laituri. Jos taas Hintz pelaa tuolla paikalla niin alaketjuihin tarvittaisiin yksi sentteri koodinimellä "remmurray". Luttinen on ainakin mun papereissa nykyisellään enemmänkin kolmos-nelosketjun kahden suunnan laituri koska Artun vahvuudet tulevat parhaiten esiin ylivoimalla, eivät niinkään 5vs5-pelissä.
Totta tuokin. En silti hakisi enää laituria tuohon porukkaan. Siellä on vielä kaiken lisäksi Jasse Ikonenkin, keneltä on lupa odottaa samanlaista noususuhdannetta kuin mm. Pakarisella oli. Kyllä mä näkisin senapaikat 1-4+stuntit(ketkä pelaa muuten laidoilla luonnollisesti) nyt: Ramu, Elkins, Nykopp, Åsten+Leino, Ikonen, Luttinen, Hintz. Jos mm. Ramu todella jatkaa meillä, en hakisi enää uusia pelaajia. Sitten jos mv-osasto floppaa/1-korin miehet putoaa on eri asia tietenkin.

Niin ja jos näitä leveyttä pituuteen- kavereita löydetään/tuodaan niin se on eri asia tottakai.
 

kypärä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Poikkeuksellisen levollisin mielin voi tässä vaiheessa vuotta joukkueen kokoonpanon suhteen olla. Pari isompaa palasta vielä palapelistä puuttuu tai sitten niitä ei ole vaan vielä laitettu paikoilleen, mutta eihän joukkue koskaan ole valmis. Vuosien mittaan on nähty, että kesken kauden, varsinkin siirtoikkunan sulkeutumisen kynnyksellä HIFK ei ole pelaajamarkkinoilla terävimmillään tai notkeimmillaan (vrt Kärpät/Tappara). Siksi on hyvä, että paketti on kasassa keväällä jo näinkin hyvin. Liigassa pärjätäkseen pitää olla entistä laajempi pelaajarinki eli myös peruspelaajia, "suoriutujia" tarvitaan. Pitkä kausi, suuri ottelumäärä, tiivis otteluohjelma, jatkuva tasainen hyvän tuloksen tekeminen, loukkaantumisriskit, sairastumiset vaativat todella ison nipun. Tässä mielessä joukkueeseen pitäisi vielä hakea lisämateriaalia näiden paljon puhuttujen huippulaitur/sentteri- keskustelujen lisäksi. Hyvä, jos joku näistä vielä puuttuvista perusjanttereista olisi ns. kokenutta osastoa ("Honkaheimo").
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy