HIFK kaudella 2005-2006

  • 973 510
  • 4 189
Tila
Viestiketju on suljettu.

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Viestin lähetti Daespoo

Hnat Dominicelli sai muuten pelikieltoa juuri huitaistuaan maassa olevaa pelaajaa mailalla kasvoihin kahdesti. Mutta ettekös te juuri tällaista kovuutta kaipaakkin tänne?

Ei, kun me kaivataan Bluesin kaltaista kovuutta, jolloin kovenee heti jos näkee HIFK-lyhenteen tai jotain lyhenteeseen liittyvää. Bluesista taas käy päinvastainen ilmiö.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Viestin lähetti Rebel
Ei, kun me kaivataan Bluesin kaltaista kovuutta, jolloin kovenee heti jos näkee HIFK-lyhenteen tai jotain lyhenteeseen liittyvää. Bluesista taas käy päinvastainen ilmiö.

Kyllä mä tiedän, että puntti alkaa tutista ja jaloissa löysä tuntumaan kun Blegi vierailulle saapuu, mutta ei sitä nyt hyvä mies julkisesti tarviste julistaa!
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Viestin lähetti Johannes

Pirjetä kannattaisi yrittää pitää HIFK:ssa. Hänellä ei minun käsittääkseni ole sopimusta NHL:n kaudeksi 05-06.

Samaa mieltä tästä, Lasse on todella hyvä pelaaja, josta kannattaa pitää kiinni todella tiukasti, varsinkin jos näyttää siltä, ettei NHL:n suunnalta ole enää kiinnostusta. Pärssisenkin toivoisin jatkavan, vaikkei olekaan ns. clutch-player.

Kaikki muutkin ovat täällä päivän aikana pitäneet hauskaa, liitytään joukkoon iloiseen:

Pärssinen-Pirjetä-Torkki
H Pikkarainen-Karalahti

Salmelainen-Hirschovits-Pikkarainen
Saarinen-Eskelinen

Luttinen-Häppölä-Petrell
Turunen-Kultanen

Järvinen-Hauhtonen-Fagerstedt
Helenius-Mäkelä

Holma, Porthen, Salonen, Laakso yms.

Ahonen
Lundell
Nieminen

Kyllä, minä toivottaisin Heleniuksen tervetulleeksi Vopatia paikkaamaan.

Hauhtonen olisi mielestänivarsin hyvä hankinta IFK:n "pakaslahdeksi", IFK:lta on jo pitkään puuttunut kokenut puolustava sentteri nelos- tai kolmosketjusta.

Torkkia on paljon huhuiltu, ottaisin mielelläni HIFK:iin, samoin kuin Ilkka Pikkaraisen ja Tony Salmelaisenkin. Alanko meni sivu suun, Eskelinen olisi oma toiveeni joukkueeseen kakkos- tai ykköspariin.

Hirso pärjäsi taas hyvin loppukaudesta, liekö se enää sattumaa. Nyt tulee minun suustani jotain harvinaista: toivottavasti Kimille annettaisi luottoa ainakin alkukaudesta hyvien ketjukavereiden kanssa näyttää osaamistaan kahden suunnan sentterinä. Jos ei onnistu, ulkolaista stunttia tilalle.

Kaikkein eniten toivoisin ensi kaudelle valmentajaa, joka selkeästi roolittaisi pelaajia jo kauden alusta saakka. Ei mitään fairplay-kiekkoa (toki rasitusta pitäisi kauden mitttaan jakaa peluuttamalla suht tasaisesti), tai puheita neljästä ratkaisuihin pystyvistä ketjuista, puhumattakaan jämäpelaajista kolmos- ja nelosketjuihin. Myös tälle osastolle pitää löytyä erikoisosaamista ja -miehiä, mallia Toni Sihvonen, Petri Pakaslahti jne.

edit: Tajusin muuten, ettei tuossa fantasioimassani joukkueessa ole yhtään ulkomaalaista. Kummaa.

edit2: Daespoo purkaa näemmä taas teiniangstisia antipatioitaan IFK:ta kohtaan lähinnä verbaalioksennusta muistuttavalla tekstillä. Hyvä meno, pidä toi linja.
 

Scoutti

Jäsen
Re: Re: Re: Ensi Kausi.

Viestin lähetti Senior
Pidetään sovittuna, että jää. Pärän rikkonainen kausi ei poissulje sitä tosiasiaa, että jeppe on liigatasolla yksi huipuista.
Sovittu :) Oikeassa olet, ei se 03-04 kauden liigan parhaaksi nimeäminen pelaajien toimesta voi olla vahinko. Loukkaantumiset sotkivat menneen kauden vain todella pahasti.

Ketäs Scoutti veikkaa valmentajiksi?
Nyt pistit Senior pahan, alkaa meinaan "meidän näköiset" laadukkaat koutsit olemaan vähissä Suomessa. Pena kouluttaa liigaa ja ottaa pelaajakiintiössä hävityn ulkomaispaikan tässä takaisin? Tiedä häntä, mutta uusien pelaajasopimuksien tekoa auttaisi varmasti tieto ensi kauden pääkoutsista.
 

Scoutti

Jäsen
Viestin lähetti Daespoo
Toi Bluesin 400K tarjous Pärälle on täyttä bullshittiä, joka sen uskoo on tyhmempi kuin saapas. Edes Ruuttu ei ollut niin tyhmä.
Tai Pärä niin tyhmä että hyväksyisi? ;)

On se jännä kun k-espoon miehet jaksavat spekuloida täällä HIFK-puolella meidän starojen siirroilla, vaikka teillä on täysi työ pitää omat 1-2 ketjujen miehet joukkueessa?
Eikös se prosessi pelaajasiirroissa Stadista espooseen ole jo tuttu: narrit ja HIFK antavat 3-4 ketjun kundit espooseen kun alkavat ruinaamaan liikaa rahaa kaupungissa asumisesta?
 
Suosikkijoukkue
HIFK/HSV/FCP/EDMONTON
Re: Let's Play Hockey

Viestin lähetti Carlos

Turo Järvinen - Kim Hirschovits - Pasi Salonen

Jos Hirschovits pelaa ensi kaudella Hifk:ssa, en uusi kausariani !!!!

Eiköhän se ole näyttönsä antanut, reppu selkään ja junalla Puolaan...
 

Analyytikko_

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, QPR, ManU, Hertha BSC
Sanotaan, että hyvä maalivahti on puoli joukkuetta ja toivottavasti tämä, mielestäni tärkein yksittäinen hankinta hoidetaan kunnolla. Tämän tontin voisivat täyttää Norrena/Ahonen. Langkowsta tulee mieleen Draper ja Rämön loistavasta kaudesta Pelicans-maalilla huolimatta, en usko, että kaveri on vielä "kypsä" HIFK:n ykkösmaalivahdiksi.

Mahdollisina hankintoina näkisin, että ainakin seuraaville kavereille löytyisi tilaa ensi kauden HIFK:sta:

-Torkki
-Widing
-Hauhtonen
-Loppi

ja jos paluumuuttajia on tulossa, niin täällä mainitut Tony Salmelainen ja I Pikkarainen toisivat lisäväriä tähän porukkaan eli heillekin paikka kokoonpanosta löytyisi. Omista junnuista ainakin P. Salonen pitäisi kotiuttaa ja Laakso nostaa pysyvästi pelaavaan kokoonpanoon. Laakson kaveriksi sitten joku kokenut puolustaja/paluumuuttaja. Ja Kultanen ja Saarinen samaan pariin, parhaimmillaan loistava kakkospakkipari.

Jos Pärssinen ja Pirjetä jäävät niin ykkönen on silloin aika valmis ja näkisin muuten kokoonpanon tällaisena.

Pärä-Pirjetä-Torkki

Widing-Loppi-Salmelainen

Hirschovits/P.Salonen-Hauhtonen-Petrell/Pikkarainen

Järvinen-Häppölä-Fagerstedt/Vihko

Karalahti-Pikkarainen

Kultanen-Saarinen

Laakso-XXX

Turunen-Kurvinen

Norrena/Ahonen
Lundell
Nieminen

Kuitunen olisi ihan kelpo kakkosvalmentajaksi, ykkösrooli taitaa olla liian suuri hyppäys A-junnuista. Siihen vierelle kokenut (ulkomainen) valmentaja ykköseksi ja Kuitusen hyvä menestys A-junnuissa huomioon ottaen, niin muutaman A-junnun nostaminen kauden aikana edustukseen mahdollistuu. Ja olisiko Kuitusen ilmestymisellä penkin taakse vaikutusta näiden meidän jo menetettyjen lupausten peliesityksiin?

Onko tämä rosteri mahdottoman kallis ja voidaanko sillä menestyä? Mielestäni ei ja kyllä, tänä keväänä nähtiin, ettei pelkillä nimillä päästä edes ensimmäiseltä kierrokselta jatkoon. Miten kävisi, jos HIFK:ssa vaihteeksi pelaisi nippu kavereita, joilla on vielä suurimmat saavutukset edessäpäin ja voittoon tarvittavaa nälkää jäljellä? Ja tämä nippu pelaisi oikeanlaisessa valmennuksessa joukkueena?

Budjetti tippuu varmasti viime kaudesta, mutta tuskin niin paljon, ettei ensi kaudeksi saataisi kasaan kilpailukykyistä joukkuetta. HIFK:n lähtiessä "säästökuurilla" kauteen sen budjetti saattaa silti olla neljän suurimman joukossa. Ja kuten tänä keväänä nähtiin, rahallakaan ei aina saa kaikkea.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Viestin lähetti Rebel
jolloin kovenee heti jos näkee HIFK-lyhenteen tai jotain lyhenteeseen liittyvää.

Joo tää on huomattu, hauska kuunnella B2:n teinix-fanien kiihkoa kun Jere ajaa joko 1) 3m vastustajasta ohi tai 2) 10m vauhdilla vastustajaa selkään. Kyllä silloin siellä isompikin kaveri kovenee ja kostuu.

Viestin lähetti Pärde
edit2: Daespoo purkaa näemmä taas teiniangstisia antipatioitaan IFK:ta kohtaan lähinnä verbaalioksennusta muistuttavalla tekstillä. Hyvä meno, pidä toi linja.

Hei ei ole minun vika jos teitin luetunymmärtäminen on kivettyneen puun tasolla.
 
No laitetaas tänne sitten oma "driimtiim":

Lennu/"pikkarainen" - "Pirjetä/ulkomaalainen superjakaja" - "salmelainen/sniper"
Luttinen - Pirjetä/"ulkomaalainen tuntematon suuruus" - "mäkiaho"
Järvinen/Lennu - Hirschovits - Vihko
Fagerstedt - Hauhtonen - Häppölä/Järvinen

Karalahti - Pikkarainen
"eskelinen" - Saarinen
Laakso/Turunen - Kultanen
Turunen/Laakso

"ahonen"
Lundell

Hyökkäyksessä ykkösessä Lennulla on potentiaalia yli liigan keskitason pf:ksi. Taitava myös käsistään, uskaltaa mennä maalille, nopea ja vahva. Säästökuurin takia pakko laittaa ykköseen. Keskelle sitten joku samanlainen löytö, kuin Harkins oli viime kaudella. Toiseen laitaan joku pelaaja, joka osaa tehdä maaleja kohtalaisella varmuudella ja tasaisesti. Salmelaiseen en toisaalta usko, jos NHL alkaa. Pelipaikka on todella lähellä, NHL:n jatkuessa. Kakkosessa olisi unelmatilanne, jos saisi Pirjetän pidettyä siinä keskellä ja toisessa laidassa olisi Luttinen. Sitten toiseen laitaan Mäkiahon tyylinen pelaaja, joka tekee tilaa näille kahdelle ja osaa pitää mailaa kädessä. Kolmonen on kaikille tuttu ja herätessään liigatasolla parhaita kolmosketjuja. Nelosessa olisi oman pään tykkejä, jotka pimentäisi vastustajan ykkösiä.

Puolustukseen ei tarvisi välttämättä yhtään ulkomaalaista, jos saataisiin joku Eskelisen tyylinen kaveri, joka on suomalainen. Laakso pystyy pelaamaan jo mielestäni ylhäällä. Jos ei ensi kaudella pelaa ylhäällä, ei pelaa HIFK:n äijissä todennäköisesti ikinä. NHL kutsuu silloin jo pikkuhiljaa. Kultaselle pienempi sopimus ja mukaan vaan.

Sitten pari pelaajaa, jotka ovat mielestäni mielenkiintoisia. Kunhan siis aikani kuluksi pari nimeä katselin.

Bob Wren
Simon Gamache
Keith Aucoin
 
Viimeksi muokattu:

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Viestin lähetti Scoutti
On se jännä kun k-espoon miehet jaksavat spekuloida täällä HIFK-puolella meidän starojen siirroilla, vaikka teillä on täysi työ pitää omat 1-2 ketjujen miehet joukkueessa?
Eikös se prosessi pelaajasiirroissa Stadista espooseen ole jo tuttu: narrit ja HIFK antavat 3-4 ketjun kundit espooseen kun alkavat ruinaamaan liikaa rahaa kaupungissa asumisesta?

Näköjään se on yleisesti hyväksytty tapa vierailla naapurien ketjussa, teidän porukkaa hyppii yhtenään meidän ketjuissa. Eikä siinä mitään, tällä hetkellä liigassa on niin tylsää että mielellään vaihdan vähän mielipiteitä naapurien kanssa. Onko tämä ongelma sinulle Scoutti?

Pelaajasiirrothan menevät lähinnä sillain että HIFK väittää kasvattavansa lauman superjunnuja joukkueensa rungoksi ja 3v myöhemmin todetaan että kaikki on täysiä floppeja ja ne työnnetään rahalla Pelicansiin ja Saipaan Penan fiaskohankintojen kera. Meniks oikein?
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Viestin lähetti punasydän
Simon Gamache

Kaveri taitaapi olla tällä hetkellä kolmantena AHL:n pistepörssissä ja alkaa viimeinkin lunastaa niitä odotuksia jotka asetti tekemällä aivan järkyttävät pisteet QMJHL:ssä muutama vuosi sitten. Nashville ei varmasti päästä tätä kaveria mihinkään PAITSI jos lock-out jatkuu. Nashvillen sentteriosasto on sanalla sanoen perseestä ja Gamache taitaa olla ainoa joka omaa edes vähän käsiä, muut on sellaisia kolmosketjun puukäsiä tyyliin Upshall jne.

Btw, kannattaa muistaa Peter Sarno, profiili on hyvin lähellä Gamachen vastaavaa ja esitykset olivat välillä aivan helvetin fleguja.

Kaksi muuta nimeä kuulostavatkin sitten hyvinkin realistisilta.
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Re: Re: Re: Ensi Kausi.

Viestin lähetti Scoutti

Nyt pistit Senior pahan, alkaa meinaan "meidän näköiset" laadukkaat koutsit olemaan vähissä Suomessa. Pena kouluttaa liigaa ja ottaa pelaajakiintiössä hävityn ulkomaispaikan tässä takaisin? Tiedä häntä, mutta uusien pelaajasopimuksien tekoa auttaisi varmasti tieto ensi kauden pääkoutsista.

Vastasit muka, muttet vastannut. Kuka? / Ketkä? Ei pelkästä arvauksesta häkki heilahda, anna tulla. Ei se mitään, jos niitä on vähän, kuin vain yksi tai kaksi tarvitaan. Nimittäin jos se on se vihjailtu yhden välivuoden kanukki, en näe siinä isoa järkeä...

Kun noita rosteriarvuutuksianne katsoo, niistä tuntuu pääosin puuttuvan yksi asia. Tehot aka pisteet. En minä nyt tällä syömisellä halua vielä uskoa, että rosteri koostuu pelkästään nykyisistä ikuisista lupauksista mallia "0+0" ja entisistä hukatuista ikuisista lupauksista. On kai meillä nyt edes vielä lupa odottaa varteenotettavaa ja kiinnostavaa rosteria semminkin, kuin viime vuosien yleisömäärät ovat kohentuneet moniin muihin joukkueisiin verrattuna selvästi. Tunnelma hallissa oli viime kaudella paljon parempi, kuin moneen vuoteen. Se tunnelma näkyy lupauksissa hyvästä jatkosta ja yleisömäärät näkyvät kukkarossa.

Älkääs nyt vielä nostako kaikkia käsiä antautumisen merkkinä. Odotellaan edes jokunen julkistaminen.
 

ZOOM

Jäsen
Suosikkijoukkue
U17 Leijonat
Viestin lähetti Daespoo
Kaveri taitaapi olla tällä hetkellä kolmantena AHL:n pistepörssissä ja alkaa viimeinkin lunastaa niitä odotuksia jotka asetti tekemällä aivan järkyttävät pisteet QMJHL:ssä muutama vuosi sitten. Nashville ei varmasti päästä tätä kaveria mihinkään PAITSI jos lock-out jatkuu. Nashvillen sentteriosasto on sanalla sanoen perseestä ja Gamache taitaa olla ainoa joka omaa edes vähän käsiä, muut on sellaisia kolmosketjun puukäsiä tyyliin Upshall jne.

Eipä Adam Hall nyt täysin kädetön kaveri ole... noin niinkuin 10 kalpan peliä nähneenä...
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Viestin lähetti Scoutti
On se jännä kun k-espoon miehet jaksavat spekuloida täällä HIFK-puolella meidän starojen siirroilla, vaikka teillä on täysi työ pitää omat 1-2 ketjujen miehet joukkueessa?


Kai sitä nyt jossain edes keskustella täytyy kun omalla hiekkalaatikolla ei tapahdu tällä hetkellä oikein mitään. Käsittääkseni tämä "kulttuurivaihto" tulisi kokea keskustelua rikastuttavana, ei saastuttavana, tekijänä.

Mitä tulee meidän 1-2 ketjun äijiin, ei heistä kaivata ensi kaudella kuin Kohnia, kun kerran Donitsiakaan ei pidetä. Vai pitäisitkö itse kynsinhampain kiinni nimistä T.Elomo, M.Hurme, O.Ahonen?
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Viestin lähetti Daespoo
- - -
Pelaajasiirrothan menevät lähinnä sillain että HIFK väittää kasvattavansa lauman superjunnuja joukkueensa rungoksi ja 3v myöhemmin todetaan että kaikki on täysiä floppeja ja ne työnnetään rahalla Pelicansiin ja Saipaan Penan fiaskohankintojen kera. Meniks oikein?

Muuten meni oikein, mutta ne pannaan Bluesiin.
(nyt uskaltaa vastata Daespoollekin kun ollaan IFKoon puolella, ei tule niin kovaa huutia....)

Adam Hallista sen verran, että oli tulossa piäkaupunkiin kuluneelle kaudelle, mutta Sami sai puhuttua Savon piäkaupunkiin. Tekee 1+1 / peli suurin piirtein silloin kun huvittaa.
 

Master Chief

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Denny Crane
Viestin lähetti Daespoo
Kaveri taitaapi olla tällä hetkellä kolmantena AHL:n pistepörssissä ja alkaa viimeinkin lunastaa niitä odotuksia jotka asetti tekemällä aivan järkyttävät pisteet QMJHL:ssä muutama vuosi sitten. Nashville ei varmasti päästä tätä kaveria mihinkään PAITSI jos lock-out jatkuu. Nashvillen sentteriosasto on sanalla sanoen perseestä ja Gamache taitaa olla ainoa joka omaa edes vähän käsiä, muut on sellaisia kolmosketjun puukäsiä tyyliin Upshall jne.


Joo mutta Gamachen ongelmana taitaa olla pieni koko yhdistettynä huonoon luisteluun. Näin muistaisin miestä luonnehditun HFBoardsilla.
 

MaV

Jäsen
Re: Re: Re: Re: Re: Ensi Kausi.

Viestin lähetti Senior
Kun noita rosteriarvuutuksianne katsoo, niistä tuntuu pääosin puuttuvan yksi asia. Tehot aka pisteet. En minä nyt tällä syömisellä halua vielä uskoa, että rosteri koostuu pelkästään nykyisistä ikuisista lupauksista mallia "0+0" ja entisistä hukatuista ikuisista lupauksista.

Puuttuu puuttuu. Syy siihen että tällaiset miehet puuttuvat arvauksista lienee se, että kotimaisia ei ole saatavilla paljoa, ja ulkomaalaisia on niin vaikea veikata. Nyt olisi Penalla näytön paikka, veikata sopivat vahvistukset ulkomailta.

Toinen syy on tietysti tuo "säästökuuri", jonka vaikutusta jotkut saattavat painottaa liikaa. IFK:n pelaajabudjettihan oli tälle kaudelle 2,5 miljoonaa euroa. Vaikka tuosta karsisi kovalla kädellä 500 000 pois jäisi rahaa vielä aika kivasti nykyisten sopimusten ulkopuolisiin hankintoihin.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ensi Kausi.

Viestin lähetti MaV
IFK:n pelaajabudjettihan oli tälle kaudelle 2,5 miljoonaa euroa.

Aika reippaasti se oli yli 2.5 miljoonan. Siis todellisuudessa. HIFK julkisti alimitoitetun pelaajabudjetin. Samaa tosin tekevät kaikki muutkin seurat. Kukaan ei jostain syystä kerro avoimesti, paljonko pelaajat todellisuudessa maksavat. HIFK sai lisäksi apuja rahoitukseen sponsoreilta, joten ulkopuolisen on vaikea sanoa sitä, paljonko HIFK:n kausi 2004/2005 tuotti todellisuudessa persnettoa. Vai tuottiko juuri lainkaan. En kaudelle on rahaa kuitenkin käytettävissä vähemmän, se on selvä.
 

kamraterna

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ensi Kausi.

Viestin lähetti cobol
HIFK sai lisäksi apuja rahoitukseen sponsoreilta, joten ulkopuolisen on vaikea sanoa sitä, paljonko HIFK:n kausi 2004/2005 tuotti todellisuudessa persnettoa. Vai tuottiko juuri lainkaan. En kaudelle on rahaa kuitenkin käytettävissä vähemmän, se on selvä.

Näinhän se varmasti on. Realistisesti voisi kuvitella, että paalua olisi suurinpiirtein saman verran käytettävissä kuin toissa kaudella (siis pronssi-kaudella), ja nyt on poissa budjettia kuluttamasta ylipalkatut Stathos ja Vopat, myöskään Apelle ei tartte enää maksaa (Apellehan varmaan vielä viime kaudesta maksettiin kun kesken sopimuskauden irtsattiin?) ja myös liudan ilmeisen kalliita "entisiä junioreita" sopimukset päättyvät. Lisäksi tämän kauden yleisötavoite ylitettiin ilmeisesti lähes 500 katsojalla per peli, eli ei tässä nyt missään suossa voida olla. Ei millään.

Järkevästi ja ammattitaidolla on ensi kaudeksi kasattavissa täysin iskukykyinen ryhmä. Toinen asia sitten on, että onnistutaanko siinä. Mutta ei tässä nyt millään Mestis-jengillä tarvitse kauteen lähteä.
 

ZOOM

Jäsen
Suosikkijoukkue
U17 Leijonat
Viestin lähetti fiftyeight
Muuten meni oikein, mutta ne pannaan Bluesiin.
(nyt uskaltaa vastata Daespoollekin kun ollaan IFKoon puolella, ei tule niin kovaa huutia....)

Adam Hallista sen verran, että oli tulossa piäkaupunkiin kuluneelle kaudelle, mutta Sami sai puhuttua Savon piäkaupunkiin. Tekee 1+1 / peli suurin piirtein silloin kun huvittaa.

Jälleen viilaan vähän pilkkua, mutta: Adam Hall ei missään vaiheessa ollut tulossa Helsinkiin tai muualle pääkaupunkiseudulle, siis on olemassa pelaaja, joka ei ollut ensimmäisenä haluamassa IFK:hon... kummallista...
Ja toiseksi, Hall pelaa Kalpassa nimenomaisesti Kimmo Timosen takia, jonka luona asuikin pitkään, Kapasella ei tässä yhteyksessä ole mitään tekemistä.

Puutun asiaan siksi, että satuin Hallin kansaa juurikin näistä asioista keskustelemaan tuossa kuukausi pari sitten.
 

Balderis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk + Edmonton Oilers
Viestin lähetti ZOOM
Jälleen viilaan vähän pilkkua, mutta: Adam Hall ei missään vaiheessa ollut tulossa Helsinkiin tai muualle pääkaupunkiseudulle, siis on olemassa pelaaja, joka ei ollut ensimmäisenä haluamassa IFK:hon... kummallista...


Hän ei vaan kehdannut kertoa että todellisuudessa haluaisi meille ensisijaisesti. Kaikki haluaa!!

Asiasta toiseen, milloin toimisto aikoo ilmoittaa jotain? Hifkin kotisivut ovat täysin pysähtyneessa tilassa jo lauantaista 25 päivä alkaen. Onkohan siellä tapahtunut jotain? Pitäisikö käydä kurkkaamassa ikkunoista monta henkilökuntaan kuuluvaa roikku narun jatkeena?! Mihin keskusteluista on kadonnut uusi superhyökkääjämme Hauhtonen? Entä Torkki?
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Balderis

Asiasta toiseen, milloin toimisto aikoo ilmoittaa jotain?

Veikkaan, että seuraavan kerran tiedotetaan vasta kauden päätyttyä. Silloin saa paremmin mediaan näkyvyyttä, silloin ovat mahdolliset vahvistukset pelanneet kautensa loppuun ja silloin pönkitetään mahdollisesti kausarimyyntiä ensimmäisen kerran.
 

Balderis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk + Edmonton Oilers
Viestin lähetti Senior
Veikkaan, että seuraavan kerran tiedotetaan vasta kauden päätyttyä. Silloin saa paremmin mediaan näkyvyyttä, silloin ovat mahdolliset vahvistukset pelanneet kautensa loppuun ja silloin pönkitetään mahdollisesti kausarimyyntiä ensimmäisen kerran.

Ja mikä parasta, nyt ei voida käyttää loppuunkulunutta fraasia:
NÄILLÄ MENNÄÄN.
 

Scoutti

Jäsen
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ensi Kausi.

Viestin lähetti cobol
Aika reippaasti se oli yli 2.5 miljoonan. Siis todellisuudessa. HIFK julkisti alimitoitetun pelaajabudjetin.
Cobol, nyt oli ihan jo periaatteesta vastattava. Mistäs moinen tieto löytyy? :)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös