HIFK - JYP 17.1.02 Helsingin Jäähalli

  • 18 244
  • 205

Fist of God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charleston Chiefs
Viestin lähetti kuningas
mutta sitä ihmettelin, että miksi Suhonen peluutti sitä Kölliä ykkös YV:ssä? Eikö Moger olisi "hieman" parempi siihen rooliin?

Sitä ihmetteli moni muukin. Kölli alkaa olla jo aika "väsynyt" kaveri. Ratkaisijaksi siitä ei näköjään ole vaikka kuinka antaisi mahdollisuuksia. Eilen tosin oli tuhota vähäisetkin voittosaumat kun halusi välttämättä niitä "köllimäisen" älyttömiä koukkaus- ja roikkumisjäähyjä hyökkäyspäässä. Tuomaritkaan eivät näköjään viitsi Köllille jäähyjä viheltää, on se niin säälittävä välillä siellä kaukalossa.
 
Viimeksi muokattu:

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Toverimme Sergei Bautin Nykäskylässä

Toveri Sergei, jäitä hattuun....Kumpikohan meistä nyt poltti päreensä ja paljasti ikänsä/älynsä? Et osaa lukea mielipidekirjoituksia, joiden mielipide poikkeaa omastasi? No, se on sinun ongelmasi. Et varmaan huomannut jutun jatkoa, kun juutuit ensimmäisiin riveihin - totesin, että perässä ollaan ja ansaitusti ja itse matsistakin taisin antaa Nykäskylälle kehut.

Tässähän oli kysymys sanasta Tähti. En ymmärtänyt, että Nykäskylässä tähti tarkoittaa automaattisesti vain ja ainoastaan hyvää pelaajaa. Sitten tajusin, että tietenkin, sillä joukkueenne ei kiinnosta ketään muuta kuin paikkakuntalaisia. Noin niinkuin suuren yleisön kannalta - täällä Jatkoajassa asiat ovat tietenkin toisin ja minuakin kiinnostaa kovasti Ton, Chlubna ja nyt tämä Kulonen. Pelimiehiä, mutta eivät kiinnostavia suurelle yleisölle, Tonia ehkä lukuunottamatta.

Nämä HIFKin Pikkaraiset, Mäkiahot, Vopatit, Mogerit, Nielikäiset, Kantorit vaan yksinkertaisesti keräävät aivan toista luokkaa olevat katsomot kuin Jyp. Siis vierasotteluissaan. Kummassa on enemmän jengiä, HPK-Jypissä vai HPK-HIFKissä? Entäs Pelicans-Jyp vai Pelicans-HIFK? Aina vaan HIFK, voit lukea sen myös SM-liigan nettisivuilta katsojatilastoista. Hieno homma tähdettömältä runkosarjan 10. joukkueelta, eikös vain? Ja miksei Tonia ja Chlubnaa käydä katsomassa? Pelaavathan he sentään runkosarjassa sijalla -nyt kumarruksia ja aaltoja- kahdeksan! Selvää kiinnostavuuden aatelia, siis.

Katsotaanpas mediajulkisuutta. Kuinka monta neliväriaukeamaa valtakunnalliset Iltapäivälehdet ovat tehneet Jypistä tai vaikka Tonista? Kappas, 0 kpl. Entäs tämä erityinen inhokkisi Pikkarainen? No, HIFKin junnuista oli oma aukeama syksyllä ja viime viikonloppuna olivat nämä SM-liigan jäähykuninkaat aukeaman juttuna ja mitä helvettiä? Taas Pikkarainen isolla ja kuvan kera. Kierros lätkäkorttien myyjien luona (siellä Nykäskylässä on se helvetin hyvä Korttikulma...jos muistan nimen oikein)...ja kappas. Koko valtakunnan halutuin lätkäkortti teineille on kuulemma Carlo Grunn, HIFK. Kakkosena Joonas Vihko, HIFK ja jumaleissön, viidentenä Ilkka Pikkarainen, HIFK. Välissä oli pari hajutonta ja mautonta Blues/Jokerit -pelaajaa. Näin siis koko valtakunnan tasolla, tämän voit tarkistaa tamperelaiselta Egmont kustannus Oy:ltä. Siis ei helsinkiläinen firma, joten voit luottaa siihen.

Ja tv-julkisuus? Kumpi kiinnostaa enemmän..? No, siitä ei tarvinne sen enempää peistä taittaa.

Jos lähdet kiertämään jäähallikatsomoissa Pikkaraisen ja Chlubnan kuvan kanssa (pelikamoissa) ja kysyt ketkä pelaajat tässä ovat, voittaa Pikkarainen tunnettuuskilpailun 100-0. Vaikka onkin huonompi pelaaja. Mäkkäristä puhumattakaan, tai Pasista. Ja tehdään ihmeessä tänne jatkoaikaan pari threadia, minä avaan Ilkka Pikkarainen threadin, avaa sinä ihan vapaasti kenestä Jypiläisestä tahansa. Katsotaan kumpi kiinnostaa enemmän...?

Jos sinun mielestäsi Jypissä on enemmän tähtiä, niin minkä helvetin takia Jyp ei kiinnosta ketään valtakunnallisesti??

Rykäisepä vastaukseksi joku perusteltu KIRJOITUS, älä kolmerivistä "Olet ääliö, ja Hesa (huom!) on paska paikka" Näillä vastauksillasi ja silkalla kirjoitustaidottomuudellasi (siis jos et osaa perustella) osoitat itse asiassa...jotain itsestäsi. Mutta nickisi on pirun asiallinen, SB on minunkin suosikkipelaajiani.

Olen muuten Espoosta. Ja jostain ihme syystä uskon, että olet pohjimmiltasi hyvä jätkä, pidän tyypeistä, itseni mukaanlukien, joilla keittää helposti. Muuta tänne ja ryhdy valtakunnan sylkykupiksi, HIFK-faniksi. Kasvattava kokemus!

Ja itse matsista: jos et jaksa lukea edellistä kirjoitustani loppuun, niin tiivistelmä: Ton loistava, ehkä paras tasapaino/nopeus koko liigassa. Kentän paras pelaaja oli 28 Jouni Kulonen, uskomaton terrieri. Ei sattunut ollenkaan sanoa tämä, tykkään kiekosta, ja osaan erottaa hyvät suoritukset muuallakin kuin HIFKissä. Ja huonot suoritukset myös HIFKissä. Samaa objektiivisuutta kannattaa treenata oli oma suosikkijoukkue mikä tahansa. Niin saa paljon enemmän irti lajista.

Ja ks: Olen nähnyt 2 Ipan matsia viimeisen kahden viikon aikana ja jotenkin näyttää siltä, että joukkue on sekaisin ja haluton. Jopa Helminen nahistelee, Nieminen istuu filtissä jne...Tällä perusteella en usko Ipaan, oli otteluohjelma mikä tahansa. Ihan mutu-juttu.

HIFKin PO-paikkaan en ole uskonut sen Lukko -tappion 0-1 jälkeen, ei muutosta siinäkään. Tietenkin ihan ok bonus, jos tulee.

Ässät? Ihme suoritus, jos menevät ulkomaanepeleistä luovuttuaan. Mutta miksei?

Kun/jos HIFK putoaa, jatkan kauttani LA-Areenalla, vaikka ei se silleen hirveesti lämmitä, jos Blöös pärjää.
 

BigReds#22

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olihan...

HIFK:lla monia paikkoja tehdä maaleja. mm. Kuhdan läpiajo, maalin edessä olleet paikat, ylivoimat.

Moger ei saanut paljoa aikaiseksi, pyöri kulmissa ja kiekko poltti lapaa. No toivottavasti mies rankaisee huomenna Ässiä vastaan.

Marek oli varmaan HIFK:n paras, piti kiekkoa varmasti ja syötti hyvin.

Sakke oli muuten hyvä, mutta harmi että yksi maali meni tuolla tavalla.

Seitsemän pistettä viivaan, lauantaina Ässät - HIFK ja JYP - Lukko.

Edit: Lainaus Hesarista: (liittyen hylättyyn maaliin)
"En osaa sanoa oliko se korkea maila vai ei. Toivottavasti tuomari on varma. Se oli siinä ja siinä", Kortelainen sanoi.
 
Viimeksi muokattu:

Qeuba

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jos JYPillä oli 10 kakkosta on kenenkään turha valittaa pelityylistä, siitä tunnuttiin eilen rangaistaneen. Jos pelaa 20 minuuttia ylivoimaa jääkiekkopelissä, eikä saa maalia, niin kyllä syytä pitää etsiä omasta sakista eikä vastustajasta.

Homma on pojaat hansikkaassa. Kumpikaan Hesan joukkue ei saanut JYPiltä kahta pistettä. Aijai kun tuntuu kommeelta.
 

matti&teppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Re: Re: Videotarkistus HIFK:n kopissa

Viestin lähetti Tähtirinnat


Sen enempää ottamatta kantaa tilanteeseen, niin IFK:lla olisi nyt todennäköisesti 3 pistettä vähemmän playoffs-paikkaan, jos maali olisi hyväksytty. Enkä muutenkaan ole huomannut, että täällä joku olisi sen enempää itkenyt asiasta. On vaan todettu, että Rigdell on tarkistanut tilanteen videolta ja tehnyt johtopäätökset.
Viitsisitkö vääntää ratapölkystä tyhmälle allekirjoittaneelle miten ero voisi vähentyä yhdessä pelissä 3 pistettä.
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Viestin lähetti Punalippu


-Ja olit katsomassa ottelua???? Kun sanot että ilman jäähyjä Jyp olisi voittanut. Paikan päällä katsottuna voin kertoa sinulle että IFK:lla oli maalipaikkoja moninkertainen määrä verrattuna Jyp:n tasaviiskoillakin, ainoastaan IFK:n umpisurkea viimeistely toi Jyp:lle pisteen. Käyttäkää sitä mailaa siihen mihin se on tarkoitettu, eli pelaamiseen, niin ei tarvitse jäähyllä istua. Mainittakoon että IFK pelasi puolivaloilla kaksi ensimmäistä erää. Niinpä niin, jos lehmät lentäisi ja läpätilää...Ja jos ei ole edes nähnyt ottelua, kuinka siitä voi tehdä kovinpitkälle meneviä johtopäätöksiä voimasuhteista, torjunnoista?laukauksista? telepaattisella yhteydellä ottelun tuoksinaa? Lopuksi mainittakoon, että umpisurkea puolivaloilla pelaava IFK on tällä hetkellä Jyp:ä parempi joukkue ja tulee mielestäni trendin jatkuessa menemään lopulta Jyp:n ohi sarjataulukossa, katsellaan tilannetta sitten sarjan loputtua, sarjan tässä vaiheessa ei Jyväskylän suunnassa kannattaisi paljoa henkseleitä paukutella.

Kyllä me Jyväskyläläiset voidaan (ainakin tässä vaiheessa) enemmän henkeleitä paukutella. Paljon pienemmällä Budjetilla ollaan playoff-viivan yläpuolella.

Ja ei se määrä (=maalitilanteet), vaan se laatu (=viimeistely).
 

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Hirveä sota taas käynnissä täällä. Yllättäen juuri tässä viestiketjussa, joka liittyy erääseen joukkueeseen. Niinhän se on, että kun näytöt eivät puhu puolestaan, pitää ryhtyä selittelemään...

Jos kuka katsoi Kiekkoyön, näki varmaan aivan selvästi, että maali tehtiin korkealla mailalla. Suhosenkin kannattaisi opetella SM-liigan säännöt, ennen kuin käy mussuttamaan tuomaritoiminnasta, kuten Keskisuomalainen mainitsi.

JYP:n pelityyli ei ole vieraissa kaunista katseltavaa, se tiedetään. So what? Kotona peli on aivan erilaista, sekin tiedetään. Mitä vähemmän ihmisiä käy katsomassa JYP:n vieraspelejä, sen parempi se on JYP:lle. Tasoittaa voimasuhteita taloudellisesti ja kotijoukkueen kannustus on laimeampaa. Älkää siis menkö jatkossakaan hyvät ihmiset katsomaan suosikkijoukkuettanne silloin, kun JYP on vieraana, kiitos!

Tuomaritoimintaa voi aina kritisoida. Kovin helposti JYP:lle jäähyjä vihellettiin ja kovin vaikeasti vastustaja nykyään jäähyn saa, vaikka Tono mailalla kumoon hyökkäysalueella vedetäänkin, noin esimerkkinä mainitakseni. En ollut tosin katsomassa peliä, olin radion varassa. Mutta uskaltaisin väittää, ettei useimpien katsomassa olleiden IFK-fanienkaan näkemys kovin puolueeton ole...
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Viestin lähetti Suomi-Salama
Hirveä sota taas käynnissä täällä. Yllättäen juuri tässä viestiketjussa, joka liittyy erääseen joukkueeseen. Niinhän se on, että kun näytöt eivät puhu puolestaan, pitää ryhtyä selittelemään...

Jos kuka katsoi Kiekkoyön, näki varmaan aivan selvästi, että maali tehtiin korkealla mailalla. Suhosenkin kannattaisi opetella SM-liigan säännöt, ennen kuin käy mussuttamaan tuomaritoiminnasta, kuten Keskisuomalainen mainitsi.

JYP:n pelityyli ei ole vieraissa kaunista katseltavaa, se tiedetään. So what? Kotona peli on aivan erilaista, sekin tiedetään. Mitä vähemmän ihmisiä käy katsomassa JYP:n vieraspelejä, sen parempi se on JYP:lle. Tasoittaa voimasuhteita taloudellisesti ja kotijoukkueen kannustus on laimeampaa. Älkää siis menkö jatkossakaan hyvät ihmiset katsomaan suosikkijoukkuettanne silloin, kun JYP on vieraana, kiitos!

Tuomaritoimintaa voi aina kritisoida. Kovin helposti JYP:lle jäähyjä vihellettiin ja kovin vaikeasti vastustaja nykyään jäähyn saa, vaikka Tono mailalla kumoon hyökkäysalueella vedetäänkin, noin esimerkkinä mainitakseni. En ollut tosin katsomassa peliä, olin radion varassa. Mutta uskaltaisin väittää, ettei useimpien katsomassa olleiden IFK-fanienkaan näkemys kovin puolueeton ole...

-Tietyllä joukkueella tarkoittanet HIFKiä, joka on innoittanut suureen sananvaihtoon kaikissa ketjuissa, jotka sitä koskevat.

Minä ainakin yritin olla puolueeton siinä itse matsia koskevassa kommentoinnissani. Minua vitutti eilinen löperöHIFK ja olisi ollut ihan oikein, jos Jyp olisi voittanut. Ja tiedätkö miksi HIFK on niin pulassa saadessaan yv:n? Siksi, että jäähytilastoon vilkaisu paljastaa tilanteen olevan outo HIFKille.

Kyllä, jos joukkue saa suunnilleen erän verran ylivoimaa, eikä pysty maalintekoon, on sen viimeistelytaito perseestä. Turha selitellä.

Ymmärsitkö pointtini tähti/kiinnostavuus -keskustelusta muuten? Jos näet siinä vittuilua Jypille, niin luet kuin piru Raamattua. Se oli ihan faktaa ja Jypin paikalle olisi voinut vaihtaa Pelicansin/Saipan/Lukon...........

Mulla oli kerran ihan hauskaa Nykäskylässä, tapasin jopa Tommi "tö reis vos veri kud" Mäkisen. Tapahtui Jyp-HIFK matsin ns. jälkimeiningeissä paikallisessa pubissa, jossa oli a) sairaasti jengiä b) kaikki kännissä ja c) kaikilla ulkorotsit päällä, olihan talvi ja -22 astetta. Hyvää meininkiä!! Paikka oli jotenkin lätkähenkeen sisustettu, Jyp-paitojen seassa jokunen HIFKinkin
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Re: Toverimme Sergei Bautin Nykäskylässä

Viestin lähetti JHag


Katsotaanpas mediajulkisuutta. Kuinka monta neliväriaukeamaa valtakunnalliset Iltapäivälehdet ovat tehneet Jypistä tai vaikka Tonista? Kappas, 0 kpl. Entäs tämä erityinen inhokkisi Pikkarainen? No, HIFKin junnuista oli oma aukeama syksyllä ja viime viikonloppuna olivat nämä SM-liigan jäähykuninkaat aukeaman juttuna ja mitä helvettiä? Taas Pikkarainen isolla ja kuvan kera. Kierros lätkäkorttien myyjien luona (siellä Nykäskylässä on se helvetin hyvä Korttikulma...jos muistan nimen oikein)...ja kappas. Koko valtakunnan halutuin lätkäkortti teineille on kuulemma Carlo Grunn, HIFK. Kakkosena Joonas Vihko, HIFK ja jumaleissön, viidentenä Ilkka Pikkarainen, HIFK. Välissä oli pari hajutonta ja mautonta Blues/Jokerit -pelaajaa.

Täytyypä vastata kaiman puolesta. Mitä luulet,JHag, onko Englannin kruununprinssi Harry ollut nyt tapetilla sen takia että hänen nuoruuden toilailunsa ovat kertakaikkiaan saarivaltakunnassa niin poikkeuksellisia? Kukaan muu nuori ei vastaava kokeilua ole harrastanut. Ei tietenkään jos niistä ei kirjoiteta. Vai olisiko kyse siitä että kyse on Englannin tulevan kuninkaan pojasta - prinssistä, joka elää suuremman suurennuslasin alla salamavalojen loisteessa? Sama logiikka on tuossa IFK:n kiinnostavuuden kanssa.

Jos Saipa -Saimaan Pallo- olisikin Helsingin Pallo, senkin keltamustaan pukeutuneet fanit uskoisivat että "meidän joukkue sytyttää aina" ja jauhaisivat jotain perinteistä ja siitä että keskinkertaiset pelaajat olisivat jotenkin parempia kun heillä on päällään perinteinen sputnikpaita. Yhtäkkiä Sami Kaartista kutsuttaisiin "Stsogeksi" jonkun olutmerkin lätkäsivuilla ja muuallakin ja hän olisi yksi valtakunnan kiinnostavimmista kiekkopersoonista. Joukolla pilkaittaisiin Vaasassa pelaavaa WIFKiä, jonka rantaruotsalaiset pelaajat eivät kiinnosta edes Huvudstadbladetia. Vaasan tylsään ja mielikuvituksettomaan punaiseen paitaan sonnustautuneet ruotsalaisjuntit ovat kuulemma ajamassa niitä ruotsinkielisiä junnujaan sisään, kun raukoilla ei raha riitä. Onhan siellä jotain pelimiehiä kuten junnut Carlo Grunn ja Kim Hirsvoitsh, jotka varmaan ostetaan isolla rahalla ensi kaudeksi HePaan.

Mutta sellaista se on. Tiedotusvälineet ovat keskittyneet pääkaupunkiseudulle ja Helsingin paikallisuutiset ovat TV-kanavien pääuutisia. Yllätyin viikko sitten perjantaina kun radiouutisten pääaihe oli jotain Helsingin taidemuseon kaavoitusasian etenemiseen liittyvää. Jeesus Kristus; ketä kiinnostaa? Mutta siinä vaiheessa kun se Kontulassa asuva 15-vuotias oikeasti luulee, että palstamillimetrit oikeasti tulevat sen mukaan, miten kiinnostavia henkilöt ovat ja kaikki tämä on täysin irrallaan ympäröivästä maailmasta, ollaan menty metsään.

Oikeataan sekin on aika herttaisen yhdentekevää, vaikka itsetunto nousisi aiheettomasti Vantaalla. Turhia julkiksia on muuallakin kuin Seiskan sivuilla - niitä pyörii myös kaukalossa. Ja yllättävän usealla on päällään joko Jokeri- tai HePa..siis IFK-paita
 

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Viestin lähetti JHag
Ymmärsitkö pointtini tähti/kiinnostavuus -keskustelusta muuten? Jos näet siinä vittuilua Jypille, niin luet kuin piru Raamattua. Se oli ihan faktaa ja Jypin paikalle olisi voinut vaihtaa Pelicansin/Saipan/Lukon...........

Ei, ei. Viestini ei ollut mitenkään erityisesti suunnattu sinun kirjoitustasi vastaan. Toki HIFK kiinnostaa mediaa enemmän kuin perämetsien JYP, se on ihan selvä asia. Jossain viestissä jo asiasta mainitsinkin, ei siinä auta käydä poraamaan.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Re: Re: Toverimme Sergei Bautin Nykäskylässä

Viestin lähetti Sergei_Krivokrasov


Täytyypä vastata kaiman puolesta. Mitä luulet,JHag, onko Englannin kruununprinssi Harry ollut nyt tapetilla sen takia että hänen nuoruuden toilailunsa ovat kertakaikkiaan saarivaltakunnassa niin poikkeuksellisia? Kukaan muu nuori ei vastaava kokeilua ole harrastanut. Ei tietenkään jos niistä ei kirjoiteta. Vai olisiko kyse siitä että kyse on Englannin tulevan kuninkaan pojasta - prinssistä, joka elää suuremman suurennuslasin alla salamavalojen loisteessa? Sama logiikka on tuossa IFK:n kiinnostavuuden kanssa.

Jos Saipa -Saimaan Pallo- olisikin Helsingin Pallo, senkin keltamustaan pukeutuneet fanit uskoisivat että "meidän joukkue sytyttää aina" ja jauhaisivat jotain perinteistä ja siitä että keskinkertaiset pelaajat olisivat jotenkin parempia kun heillä on päällään perinteinen sputnikpaita. Yhtäkkiä Sami Kaartista kutsuttaisiin "Stsogeksi" jonkun olutmerkin lätkäsivuilla ja muuallakin ja hän olisi yksi valtakunnan kiinnostavimmista kiekkopersoonista. Joukolla pilkaittaisiin Vaasassa pelaavaa WIFKiä, jonka rantaruotsalaiset pelaajat eivät kiinnosta edes Huvudstadbladetia. Vaasan tylsään ja mielikuvituksettomaan punaiseen paitaan sonnustautuneet ruotsalaisjuntit ovat kuulemma ajamassa niitä ruotsinkielisiä junnujaan sisään, kun raukoilla ei raha riitä. Onhan siellä jotain pelimiehiä kuten junnut Carlo Grunn ja Kim Hirsvoitsh, jotka varmaan ostetaan isolla rahalla ensi kaudeksi HePaan.

Mutta sellaista se on. Tiedotusvälineet ovat keskittyneet pääkaupunkiseudulle ja Helsingin paikallisuutiset ovat TV-kanavien pääuutisia. Yllätyin viikko sitten perjantaina kun radiouutisten pääaihe oli jotain Helsingin taidemuseon kaavoitusasian etenemiseen liittyvää. Jeesus Kristus; ketä kiinnostaa? Mutta siinä vaiheessa kun se Kontulassa asuva 15-vuotias oikeasti luulee, että palstamillimetrit oikeasti tulevat sen mukaan, miten kiinnostavia henkilöt ovat ja kaikki tämä on täysin irrallaan ympäröivästä maailmasta, ollaan menty metsään.

Oikeataan sekin on aika herttaisen yhdentekevää, vaikka itsetunto nousisi aiheettomasti Vantaalla. Turhia julkiksia on muuallakin kuin Seiskan sivuilla - niitä pyörii myös kaukalossa. Ja yllättävän usealla on päällään joko Jokeri- tai HePa..siis IFK-paita

-Jumalauta, onko teidän kaikkien nimi Sergei? Oletteko niin lähellä itärajaa? (hymiö)

Heittelin jo vastausta tuossa Suomi-Salama vastineessa, koska olin ilmeisesti jonkinlaisessa telepaattisessa yhteydessä Nykäskylään...tietämättäni vastasin samalla osittain myös sinulle.

Kaikki mitä kerroit turhista julkkiksista niin Seiskassa kuin lätkässäkin on täysin totta. Absoluuttisesti. HIFK ja Jokerit keräävät aina enemmän julkisuutta kuin ansaitsevat, ei erimielisyyttä tästäkään.

Se on vain faktaa tässä maailmassa ja mediayhteiskunnassa. Tietenkin matematiikallakin on tekemistä asian kanssa. Jos Helsinkiin avataan uusi oopperatalo tai suunnitellaan Töölönlahden infrastruktuuria, niin toki se ansaitsee paikkansa valtakunnan uutisissa ENNEMMIN kuin Jyväskylän uuden sillan avaus. Helsingin uutinen koskettaa absoluuttisesti mitaten paljon suurempaa ihmisjoukkoa. On tietenkin sellainenkin pontti, että ansaitseeko kumpikaan näistä asioista aikaa valtakunnan uutisissa? Ei ehkä.

Mistä me sitten ollaan eri mieltä? Molemmat myöntävät, että Helsingin seutu on mediaseksikkäämpi alue. Ja molemmat ovat sitä mieltä, että ko. seudun ihmiset, myös kiekkoilijat, hyötyvät tästä. Ilkka Pikkarainen on tunnetumpi (Suomessa) kuin Thomas Chlubna, ei voi mitään. Mutta jos Chlubna tai Ton tulisi HIFKiin/Jokereihin (Tonhan on ollutkin), niin he nousisivat aivan toisenlaiseen glooriaan kuin missä paistattelevat nyt. Ja olisivat silti vain yhtä hyviä pelaajia kuin ennenkin.

Näin maailma toimii, turha sitä tutkainta vastaan on potkia, se vain pitää hyväksyä. Sitä tarkoitin.

Jos maailmassa olisi jotain oikeutta, olisi täältä Suomesta breikannut jo vuosia sitten moni muu kv. artisti kuin Bomfunk MC. Mutta ei voi mitään. Nyt Bomfunk MC on mediaseksikäs Daruden tapaan, vaikka moni muu artisti täällä on oikeasti parempi.

That´s life.
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Viestin lähetti Suomi-Salama
Hirveä sota taas käynnissä täällä. Yllättäen juuri tässä viestiketjussa, joka liittyy erääseen joukkueeseen. Niinhän se on, että kun näytöt eivät puhu puolestaan, pitää ryhtyä selittelemään...


Näin on, kyllä ne JYP-fanit aina itkee, ruvetkaa nyt äkkiä keräämään niitä näyttöjä, niin ei tarvitse selitellä. Huh huh.

Onhan se nyt jo ihmeellistä, että jos muutaman (7) pisteen päässä olevan jengin fanit ovat yhtäkkiä kuin Suomen mestareita, vain sen vuoksi, että ovat playoff-viivan yläpuolella. Jos sanoo tuota leijumiseksi, niin eiköhän argumenttina ole "ohoh, hesalaiset luulee olevansa meitä möllejä parempia". Eihän sitä ole mielestäni kukaan IFK-faneista missään vaiheessa sanonut.

Ottelua näkemättä on vaan helvetin paha mennä sanomaan, että varma voitto olisi tullut, jos tuomarit olisivat viheltäneet meille vähemmän jäähyjä. Jos JYP olisi tehnyt yhden maalin enemmän, niin olisivat voittaneet. Melkoista tilastojen lukemista, jos pystyy hakemaan jäähyjen kautta tiedon siitä, että JYP on painostanut. Miksei kukaan IFK-faneista ole selitellyt maalivahtien torjuntojen olleen niin selvästi IFK:n puolella, että IFK:n olisi pitänyt saada ne kaksi pistettä? Koska siihen ei ole tarvetta, kun on nähty se peli ja tiedetään, että yksi pinna pelin perusteella on oikeutettu molemmille joukkueille.

Ei niitä pisteitä säälistä jaeta, ei mölleille, eikä hesalaisille.
 
Viimeksi muokattu:

heki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Videotarkistus

Hesarissa todettiin niin, että videotarkistuksella voidaan tarkistaa vain se, kävikö kiekko maalissa vai ei. Ei siis korkeaa mailaa tai vaikkapa maalivahdinhäirintää.

Mikäli näin on, toimivat tuomarit täysin oikein. Toinen asia on se, että onhan se vähän typerää, ettei videota voi käyttää hyväksi
myös maalitilanteen yhteydessä syntyvään korkeaan mailaan tai maalipaitsioon tmv.

Onko täällä ketään sääntögurua, joka voisi asiasta kertoa lisää?


Jhag:lle vielä sellainen kommentti, että vaikka olenkin kanssasi monista asioista samaa mieltä, mutta mielestäni Pikkaraisen nostaminen Chlubanan ohi tunnettavuudessa on aika huvittavaa.

Ok, kiekkokorteissa HIFK:n pelaajat ovat varmasti halutuimpia, mutta miksi? Siksi, että suurin osa koulupojista, jotka näitä kortteja ostavat, ovat hesalaisia. Totta kait heitä kiinnostaa oman kylän junnut! Ainakin minulle (seuraan lätkää melko paljon, mutta en ole mikään megafriikki puhumattakaan mistään liigagurusta) on Chlubna nimenä huomattavasti tutumpi kuin Pikkarainen. Uskon, että näin on monen muunkin ei-hesalaisen liigaa seuraavan mielestä.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Jyväskylä on kiva paikka. Olen ollut tekemisissä nais-, työ- ja urheiluasioiden vuoksi Jyväskylän ja mainioiden jyvääskyläläisten kanssa aktiivisesti vv.-75-93, sittemmin satunnaisesti. Jyväskylä ei tosin ole maailman napa, ei myöskään Helsinki. Skabatkoon siitä tittelistä rauhassa Bushit sun muut. Jyväskylä muistetaan Alvar Aallon lisäksi hyvin myös herra Matti Nykäsestä, joka tosin ei enää asu? Jyväskylässä.
Jyväskyläläiset ihmiset ovat myös urheiluihmisiä. On MM-rallit, Kirit ja tietysti JyP Hockey Team, tai siis se sm-liigajoukkue. Ja koska olen ollut usein jääkiekko-ottelussa Jyväskylässä, voin sanoa jyväskyläläisten olevan rauhaa rakastavia ja sydämellisiä oman joukkueensa aitoja faneja. Mikähän se vuosi olikaan (-92?) kun JypHT pudotti pleijareissa IFK:n viidennessä pelissä, sain vain n. 1000 tappouhkausta pelin aikana.
Mutta siinähän JHag on oikeassa (kuten aina, heh), että media, ja sitä kautta myös mediaa seuraavat ihmiset, ovat eniten kiinnostuneet pääkaupungin asioista. Ihan muissakin asioissa kuin jääkiekossa. Liekö silläkin vaikutuksensa, että tihentymät populaatiossa ovat myöskin etelässä? Ja toisaalta, emmehän me laitasuomalaiset hirveästi hypi seinille vaikkei meillä pesäpallon (leikkisästi myös joko-joko-palloksi kutsuttu) mestaruussarjajoukkuetta olekaan. Tai edes mäkihyppääjiä.
Eilisestä pelistä sen verran paikan päältä nähtynä olen myös sitä mieltä, että eiköhän ne pinnat menneet aika oikein. Jos ja kun maalipaikkoja annetaan, kuten IFK:lle eilen, matsin aikana yli 20, pitäisi saada tehtyä enemmän kuin yksi. Ja toisaalta jos maalipaikkoja, kuten Jypillä eilen, on vain kourallinen, oli epäreilua jos niistä tehtäisiin kaikista maali.
Jypin ulkomaalaiset ovat vikkeliä ja taitavia, luokkaa tai kahta parempia kuin IFK:n. Zidiä ei lasketa joukkoon. Mielelläni näkisin esim. Chlubnan ensi kaudella vaikka IFK:n riveissä. Tai sitten Zidi on tulossa teille, sen verran juttua näkyi pelin jälkeen olevan.
Vielä tuomaripelistä. Taitavat lukea Jatkoaikaa...
 

SergeiBautin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Re: Toverimme Sergei Bautin Nykäskylässä

Viestin lähetti JHag
En ymmärtänyt, että Nykäskylässä tähti tarkoittaa automaattisesti vain ja ainoastaan hyvää pelaajaa. Sitten tajusin, että tietenkin, sillä joukkueenne ei kiinnosta ketään muuta kuin paikkakuntalaisia.

Siis vierasotteluissaan. Kummassa on enemmän jengiä, HPK-Jypissä vai HPK-HIFKissä? Entäs Pelicans-Jyp vai Pelicans-HIFK?

Katsotaanpas mediajulkisuutta. Kuinka monta neliväriaukeamaa valtakunnalliset Iltapäivälehdet ovat tehneet Jypistä tai vaikka Tonista?

Kierros lätkäkorttien myyjien luona

Jos lähdet kiertämään jäähallikatsomoissa Pikkaraisen ja Chlubnan kuvan kanssa

Jos sinun mielestäsi Jypissä on enemmän tähtiä, niin minkä helvetin takia Jyp ei kiinnosta ketään valtakunnallisesti??

No tässäpä tuli monta vallan järkevää kommenttia, perustellaan nyt muutamia.

Aluksikin, jos joukkueemme ei ketään kiinnosta kuin paikkakuntalaisia, niin turhaanko siitä sitten jauhat.

Nuo seuraavat pointit nyt ovat jo järjettömiä muutenkin, sehän on selvää, että mitä isompi kaupunki, sitä enemmän riittää kiinnostusta ja varmasti mediakin ansaitsee enemmän rahaa myydessään lehtiä stadin (tai espoon) teineille.

Lätkäkortit :D

Chlubnan/Pikkaraisen kuva :D

Minua ei kiinnosta, kiinnostaako Jyp ketään valtakunnallisesti vai ei, mutta kantorin tai pikkaraisen tähteys/mediajulkisuus on jo niin avutonta oman itsetunnon kohottamista, että siihen täytyy puuttua.

Toisekseen, todellisen suurkaupungin (Ami jne.) asukkaat ovat avarakatseisia ja hyväksyvät eri kulttuurit ja kotipaikkakunnat. Toisin on helsingissä, jossa uskotellaan olevan jotain hienoa ja kohotetaan egoa haukkumalla pienempiä kaupunkeja. Niin ja sähän olit vielä espoosta joten pisteet kotiin.

Jees, mutta on sun kirjoituksessa jotain asiaakin, eikä ketään nyt oikeasti näiden takia jaksa hermostua. Ihan mukavaahan se on väitellä ja nähdä että jollain oikeasti voi olla tuollaisia mielipiteitä..
 

redness

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Videotarkistus

Viestin lähetti heki
Hesarissa todettiin niin, että videotarkistuksella voidaan tarkistaa vain se, kävikö kiekko maalissa vai ei. Ei siis korkeaa mailaa tai vaikkapa maalivahdinhäirintää.

Mikäli näin on, toimivat tuomarit täysin oikein. Toinen asia on se, että onhan se vähän typerää, ettei videota voi käyttää hyväksi
myös maalitilanteen yhteydessä syntyvään korkeaan mailaan tai maalipaitsioon tmv.

Onko täällä ketään sääntögurua, joka voisi asiasta kertoa lisää?
-----------------------------------------------------------------------------------
Se on vissiin silleen,että jos päätuomarin mielestä maali tehdään korkeella mailalla ja maali hylätään,niin ainoastaan kansainvälisissä ratkaisuotteluissa maali voidaan tarkistaa videolta,oli tuomari sitten oikeassa tai ei.
 

juntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Maalikamerathan ovat suoraan maalin päällä viivan kohdalla (näin olen ainakin ymmärtänyt, joten niistä on vähn hankala katsoa millä korkeudella maila on pystyvektorin suuntahan näkyy periaatteessa ainoastaan kohteen "koon" vaihtumisena.

Voin hyvin olla väärässäkin.


Niin ja jhag: kyllä tuo Pikkaraisen julkisuusarvon vertaaminen Chlubnan vastavaan on täysin haihattelua. Kyllä perus Oululainen jääkiekkoa suhteellisen paljon seuraava ennemmin Clubnan tietää kuin pikkaraisen.

Eikös tämä koko homma lähtenyt siitä kun joku Hifk leiristä väittä jotain häppölää ja mäkiahoa tähdiksi. Siihen on ainakin minun klantani se, että ei tähteyttä mitata palstamillimetreissä vaan kentällä tehdyissä teoissa.
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Re: Re: Videotarkistus

Viestin lähetti ss-wreg
Viestin lähetti heki
Hesarissa todettiin niin, että videotarkistuksella voidaan tarkistaa vain se, kävikö kiekko maalissa vai ei. Ei siis korkeaa mailaa tai vaikkapa maalivahdinhäirintää.


En tiedä olenko väärässä, mutta minun mielestäni videolta on tarkistettu myös, onko maali tehty potkaisemalla vai ei.

Korkean mailan tulkitseminen videolta voisi tosiaankin olla vaikeaa, kuten Juntti totesi, kameran sijainnin vuoksi.
 

Tinde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bajen, NY Rangers, Arsenal
Hesarissa todettiin niin, että videotarkistuksella voidaan tarkistaa vain se, kävikö kiekko maalissa vai ei. Ei siis korkeaa mailaa tai vaikkapa maalivahdinhäirintää.

Tämä napattu KANSAINVÄLISISTÄ jääkiekko-ottelu säännöistä.

Ja oli ne säännöt mitä tahansa, niin jos käytäntö on toinen, niin pitäishän se kuitenkin se linja pitää, eikö:confused: ;)
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
No kyllä ainakin allekirjoittaneelle Pikkarainen on hieman tutumpi pelaaja kuin Chlubna vaikka lätkää seuraankin suhteellisen paljon.

Ehkä vääristä syistä mutta kuitenkin.
 

Tähtirinnat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Nj Devils
Re: Re: Re: Re: Videotarkistus HIFK:n kopissa

Viestin lähetti matti&teppo
Viitsisitkö vääntää ratapölkystä tyhmälle allekirjoittaneelle miten ero voisi vähentyä yhdessä pelissä 3 pistettä.

Ei muuten mitenkään, kuka sellaista on väittänytkään? ;)
 

Babe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Sillä lailla

Viestin lähetti Tinde

Ja oli ne säännöt mitä tahansa, niin jos käytäntö on toinen, niin pitäishän se kuitenkin se linja pitää, eikö:confused: ;)

Ööh, jos nyt kuitenkin lähdetään siitä, että kun säännöt on, niin niitä noudatetaan.. jos ei pelaajat, niin edes tuomarit.

Ymmärsin kyllä mitä tarkoitit, mutta seuraavaksi tarkistetaan sitten jäähytkin videolta.. eli johonkin se raja pitää vetää. Usko pois, kyllä muakin ottaa päähän Köllin maalin hylkäys :mad: ja siitä tuomiosta olen tuomariston kanssa eri mieltä. Mutta se videotarkistus, se on eri juttu.


Edit: 1 kpl jos -> kun, ettei mene jossitteluksi.
 

seetre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ingvar Hirdwall
Re: Re: Toverimme Sergei Bautin Nykäskylässä

Viestin lähetti SergeiBautin


Toisekseen, todellisen suurkaupungin (Ami jne.) asukkaat ovat avarakatseisia ja hyväksyvät eri kulttuurit ja kotipaikkakunnat. Toisin on helsingissä, jossa uskotellaan olevan jotain hienoa ja kohotetaan egoa haukkumalla pienempiä kaupunkeja. Niin ja sähän olit vielä espoosta joten pisteet kotiin.


Taitaapi olla just toisin päin. Vrt. tukhomalaiset, new yorkerit, köpisläiset, lontoolaiset jne joita pidetään omissa maissaan tasan yhtä mulkkuina mitä stadilaisia Suomessa. Nurkkapatriotismi jyllää sekä kaupungeissa että landella ympäri maailmaa sille ei mahda yhtään mitään.
Tämä nyt ei mitenkään kuulu HIFK- JYP matsin jälkipyykkiin mutta oli pakko heittää.
 

Tinde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bajen, NY Rangers, Arsenal
Ymmärsin kyllä mitä tarkoitit, mutta seuraavaksi tarkistetaan sitten jäähytkin videolta..

Tietääkseni halleilla on vain MAALIkamera ;)

No pilkuttamista, mutta jos epäselvät maalit tarkistettaisiin aina, niin en usko että siinä kauan aikaa menisi. Maalit on kuitenkin pelin kannalta aika tärkeitä....

Pointti oikeestaan se, että jos jollain hallilla tarkistetaan tyyliin "aina", niin miksei kaikissa muissakin:mad:
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Tuohon videotarkistus-keskusteluun halusin kommentoida, että tuomarihan voi videolta katsoa osuiko kiekko siihen hänen mielestä korkealla olevaan mailaan vai johonkin muuhun. Edellyttäen, ettei nähnyt tilannetta kunnolla (ei mikään ihme tänä päivänä, mutta toivottavasti korjaantuu ensi kaudeksi :) ).
Toiseksi videoita katsomalla tilanne rauhoitetaan mukavasti ja on rauhassa aikaa miettiä tilannetta!?
Kaikki onn mahdollista...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös