HIFK 2005-2006 Floppien floppi!

  • 132 380
  • 658

Germanicus

Jäsen
Suosikkijoukkue
*HIFK* Germanicus Julius Caesar Claudianus
Kyllähän tuon matsin seuraaminen on yhtä kärsimysnäytelmää. Mitään liikettä ei ole havaittavissa kentällä, yhteispelistä puhumattakaan. Ainoa joka siellä boksissa edes yrittää on Salmelaisen Tony. Tuollaista paskaa minä en ainakaan tule hallille katsomaan.
Kuinka HIFK kehtaa rahastaa tuollaisella paskalla?!?!
 

Vaicci#63

Jäsen
Jos tämä on sitä brändin palauttamista, niin ihmettelen suuresti. HIFK tuntui jo SaiPa-pelissä siltä, että pelaaminen paskan vertaa kiinnostaa. Käsittämättömiä hasardeja omassa päässä, merkkausvirheitä ja kuinka helposti Tappara pääseekin lähes joka tilanteessa kävelemään sisään. Kyllä rosteri huutaa vähän enemmänkin kuin kahta hyökkääjää.
 

Wiltord

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Samanlaista paskaa se peli oli Saipaakin vastaan ollut, mutta silloin oli kaikki taivaanmerkit kohdillaan. Mutta nyt sitten liigan tämän hetken kovakuntoisin joukkue vastassa ja tulos on tässä.

Eipä tässä nyt voi muuta ku yrittää lauantaina pelata kerrankin se ehjä peli ja siitä edes jonkunlaiseen nousuun. Mutta kuopio on nyt mittari, että ollaanko tosiaan liigan huonoin joukkue. Jokerit yrittää tätä viittaa myös, mutta se on kuitenkin ottanut ainoat pisteet IFK:lta.

No kyllä tää tästä, pakko uskoa. Tämä peli pitää vain nopeasti nollata. Turha kohellus vain pois.
 

Vegas

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vaicci#63 kirjoitti:
Jos tämä on sitä brändin palauttamista, niin ihmettelen suuresti. HIFK tuntui jo SaiPa-pelissä siltä, että pelaaminen paskan vertaa kiinnostaa. Käsittämättömiä hasardeja omassa päässä, merkkausvirheitä ja kuinka helposti Tappara pääseekin lähes joka tilanteessa kävelemään sisään. Kyllä rosteri huutaa vähän enemmänkin kuin kahta hyökkääjää.

Kauheeta kohellusta on peli ollut ekasta matsista lähtien ja tuntuu huonompaan suuntaan olevan menossa.Onneks joutuu kattomaan matsia telkkarista et voi välillä tehä jotain muutakin, on se sen verran murhaavan huonoa peliä taas kerran IFK:lta.Jos sama draivi ja tyyli jatkuu,poistuu irtolippulaiset hallista aivan varmasti.Ei KUKAAN selväjärkinen maksa tollasesta sonnasta tämän päivän lippujen hintoja.Vaikkakin on vasta 4:s peli on syytä ruveta kohta kyseenalaistamaan valmennusjohdon toimintaa.IFK:oon pelissä ei nyt nähdyssä neljännessä pelissä ole enää mitään niitä elementtejä,mitä nimen omaan piti tällä kaudella korostaa.Kiva on jonku saatanan kalliin Kanukin tulla tänne pelailemaan kun jengin perustaso on mitä on.Täytyy vaan toivoa että eletään vaikeeta murroskautta, mutta nyt näyttää kyllä hälyttävän pahalta.
 

HemmoP

Jäsen
Vegas kirjoitti:
Ei KUKAAN selväjärkinen maksa tollasesta sonnasta tämän päivän lippujen hintoja.

Kolme ifk:n ottelua tällä kaudella nähneenä totean, että äänestän jaloillani kunnes on hieman tuloksellista näyttöä siitä, että homma on edes jotenkin hallussa.

Tämän iltainen oli lähinnä järkyttävää paskaa.
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Tiedän, että lupasin olla arvostelematta keskeneräistä, mutta ennustukseni, kuinka kausi lähtee käyntiin on toteutumassa (tietäjiä oli monia muitakin). Samaa mieltä, mitä joku jo sanoikin, ettei kaksi kaveria käännä kurssia. Pahinta on nähdä yleisömäärien romahdus jo toisessa pelissä ja viikon päästä pitetään vielä huonommaksi todennäköisesti. Itku on lähellä.
 

Q

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ULUVFC (kutsuttu kunniajäsen)
Flopit nähdään vasta keväällä. Kaikki me muistamme esim. kuinka mestaruusjoukkueessa 97-98 pelaajia tuli ja meni tyyliin Berglund vielä loppuvuodesta.

Valitettavasti allekirjoittaneelta on alkukausi mennyt sivu suun siitä yksinkertaisesta syystä, että olen oleskellut maan rajojen ulkopuolella. Onneksi JHag on antanut tilannetiedotuksen välillä lentoaseman business loundgessa.

Ensimmäinen HIFK:n peli tuli seurattua Canalilta ja C:n porukan ammattitaito ohjelman tekemisessä ansaitsee hatunnoston.

HIFK:lle tuli Tapparaa vastaan tappio, joka edessä kaikilla joukkueilla. HIFK:n joukkueen pelaajisto kyllä ansaitsee huomiota. Rosterissa järkälemäisiä pelaajia enemmän kuin tyypillisessä NHL joukkueessa : Holma 191 cm ja 105 kg, Scnabel 198 cm ja 108 cm, Karalahti 189 cm ja 100 kg, Hovinen 190 cm ja 101 kg, Peter Freiberg 197 ja 101 kg. Tähän rosteriin tulee liittymään vielä kaksi ylis 100 kg englantia kotikielenään puhuvaa pelaajaa.

Matikainen kertoili Canal+ HIFK:n paluu juurille tarkoittaen nimenomaan Brewerin tyyppistä Pohjois-Amerikkalaista osaajaa joukkueessa. Itseasiassa "paluu juurille" teema lanseerattiin täällä Jatkoajassa HIFK:n valmentajat kaudella 2005-2006, päiväys 28.08. kello 20.00. Kyseinen nimimerkki käsittääkseni tunnistetaan ja tunnetaan HIFK:n asioita taustalla tuntevana nimimerkkinä.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
lucky 13 kirjoitti:
hifk ei pysy vauhdissa mukana sellaista "vauhtijoukkuetta" kuin tappara vastaan,

Tähän kyllä pakko sen verran tarttua, että Tapparan kuntopohja riittää varmasti luistelemaan leveällä rintamalla vaikka 5 erää, joten kyllä sitä vauhtia on. Varsinkin kun joukkueessa on varsinkin laidoilla Laineen, Venäläisen ja kumppaneiden tasoisia liikkujia. Joten ei siinä vauhdissa pysy moni muukaan, ainakaan koko ottelua.
 

Ramses

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä tässä alkaa sanat loppumaan. Ilonaiheet on kyllä tällä hetkellä todella vähissä Hifk:ssa. Olkoonkin että pelattu on vasta 4 ottelua, niin on vielä todella paljon tekemistä että saadaan tuosta edes pelin näköistä. Pitää toivoa että myös pelaajien päät kestävät.

Sheddenin haastattelu vakuutti minut kyllä . Eli ei peruutella sanoissaan tappeluiden suhteen vaan asiat sanotaan suoraan. Myös pelaajamateriaalista kysyttäessä sanoi suoraan mitä kädessä on eikä alkanut selittelemään kiva kiva vastaksia.

Yllätyksenä ei sinänsä tule että hifk:lla on ollut vaikeuksia tehdä maaleja , mutta taklaukset , taistelu ja vauhtikin tuntuivat puuttuvan tänään kokonaan ja siitä olen kyllä ihmeissäni.

Tom Askey ei kyllä todellakaan vakuuttanut ja muutama aika älyttömän pimee maali tuli omiin , mutta eipä tuota vielä voi kokonaan tyrmätä. Tosin ois toi alku voinut aika paljon paremminkin mennä.

Toivotaan että lauantaina saadaan Kuopiosta ekat täydet pisteetkin mukaan.
 

Punalippu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Pentin pojat (kukkuu-osasto)
Jaa, nyt oli sitten se nyky-IFK:n tasomittari. Aivan eri planeetalta kuin Tappara, joukkuella tulee olemaan vaikeuksia Kalpan vieraana lauantaina. Ennen hävityn narripelin jälkeen pystyi edes lohduttautumaan: seuraavaksi on Kalpa, se me ainakin voitetaan. Tähän on siis tultu, luulisi IFK:n johtoportaan edes vähän häpeävän mitä paskaa yleisölle syöttävät!!! No kyllä varmaan löytyy näitä postiivisiakin tämänkin jälkeen: mä ainakin viihdyin, parasta IFK:ta vuosiin. Voi jee..puolustus sysipaska, hyökkäys kädetön...
 

kamraterna

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei tässä hätää. Pari hyökkääjää tohon ja Benysek pois niin hyvä tästä tulee. Pelaajia riittää leveällä rintamalla neljään kenttään ja kaikki pystyvät tarvittaessa ratkaisuihin. Taklauksia satelee jatkuvasti ja vastustajilla on ikävää. Tänäänkin tasainen vääntö, joka olisi voinut kääntyä kummin päin vaan. Hyvältä näyttää, olemme palaamassa juurillemme ja Brewerin aikaan, Kiitos Pentti!
 

Jakke76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Boston Bruins, Man United, Darts
Joo, ei tohon skeidaan pahemmin pari hyökkääjää auta. Ketju Häppölä-Vihko-Hirschovits oli aivan susi. Tais olla äijillä enemmän harhasyöttöjä kuin omille menneitä. Hauhtonen, aivan täyttä! Ei riitä sanat kuvailemaan. Ei muuta kuin KIITOS PENTTI, säälipleijaritkin tekee kohta tiukkaa!
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Tuo jaloilla äänestäminen on sikäli ikävää,että se homma kolahtaa myös omaan nilkkaan.Jos tämän kauden yleisömäärät jää paljon budjetoidusta,niin se heijastuu kyllä myös ensi kauden joukkueeseen.Itse en aio moiseen ryhtyä,käyn edelleen hallissa aina kun mahdollista.Se on nyt loppujen lopuksi ainoa asia,mitä voin joukkueen hyväksi tehdä.Ei se kaiken kiroaminen täällä vaikuta loppujen lopuksi yhtään mihinkään.

Pahaltahan tuo juuri nyt näyttää,ja itse en ole enää varma,onko suurin syy edes joukkueen materiaali vai sittenkin valmentaja?Minusta joukkue pelaa kuitenkin alle tasonsa,vaikkei materiaali huippua olekaan.Katsellaan nyt ainakin 1. neljännes,ennen kuin tehdään mitään johtopäätöksiä,mutta Sheddenin lupaamat asiat ovat toistaiseksi näkyneet vain puheissa.Tappeluita on ollut,kiitos edes siitä,mutta muuten esimerkiksi Aran ifk oli fyysisempi.

Pakko uskoa,että homma kääntyy vielä paremmaksi,ainakin vähän.
 

TeeJii

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kauden eka peli

No niin, lomat on lusittu ja kauden ensimmäinen peli on takana.

Olen sanaton, tai siis sanaton on kaiketi väärä ilmaisu, koska mielessä on vain yksinkertaisia kirosanoja..

Tämän päivän ottelusta ei voi sanoa IFK:sta mitään hyvää. Ei mitään.
Jos ja kun taso on oikeasti tällä hetkellä tämä, tulee katsomot ammottamaan tyhjyyttä vielä enemmän vuoden loppu puolella. Ensi vuoden puolella olevista peleistä en kanna huolta, niitä ei ole montaa.

Kädetöntä paskaa ilman yrittämistä. Ei näin. En analysoi, ei kannata tuhlata energiaa.

Onneksi kukaan ei voi näitä kotipelejä voi pakottaa selvinpäin katsomaan, joten kaudesta tulee pitkä, vähämuistoinen ja kostea.

Kausarin ostajalle taskukokoisen peliohjelman tilalle olisi voinut jakaa paketin nessuja.. käyttöä niille tulee olemaan. NYYH!
 

Tumba

Jäsen
Suosikkijoukkue
HJK
Huikeeta settiä, Q

Schnabel 198cm 108cm? Onko se neekeri? Itse otsikosta sen verran että pyh, Hifk on pelkkä floppi, Jokerit on floppien floppi.



Edit: pilkunnussimista
 

tiki10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nybbe Ja Tobbe All-Stars
Tarvitseeko mun enää sanoa mitään?

No optimistit. Esiin sieltä ja haukkumaan minua.

90 euroa meni taas Penan taskuun. Ole hyvä.

Tämän siitä saa kun Mestisjengi ja SM-liigajengi kohtaavat.

Esim. nimimerkki #12 voisi avata jonkun uuden viestiketjun ja haukkua meikäläisen jälleen pataluhaksi.

Kiitos ja anteeksi...
 

toimittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vieläkö löytyy optimisteja? Onko Teillä kivaa? Kuukausi sitten vannoin että en mene halliin ennenkuin saa rahoilleen vastinetta. Nyt tuli ilmaislippu ja päätin lähteä. Enään en lähde ennenkuin mulle maksetaan.

Hallituksen dinosaurukset - painukaa vittuun.
 

kamraterna

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Millään ei enää jaksaisi, mutta jaksetaan kuitenkin. Pena hommaa meille kanukki-koutsin ja tilaa "IFK:n" näköistä kiekkoa. Sitten hän kasaa joukkueen josta puuttuvat kädet, jalat ja kovuus. Helppo on homma Shedenilllä taikoa tosta jengistä taklaava ja menestyvä, kun aineksia ei ole kumpaankaan. Ainoa keino pärjätä edes välttävästi tuollaisella laumalla on Aramainen (tai Rautakorpimainen) hallittu viisikkopeli ilman minkäänlaisia riskejä tai ryntäilyjä voimakasta mailahäirintää ja vastustajan estelyä käyttäen. Ja silloinkin tarvittaisiin se ykkösketju ja pari pakkia. Hyvää yötä.
 

tiki10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nybbe Ja Tobbe All-Stars
TeeJii kirjoitti:
Pitäköön auton, kunhan palauttaa IFK:n luottokortin postiluukusta.

Pitäkööt auton ja toimiston. Matikaisen lähtölaskenta toivottavasti alkoi tänään....enää 124050 päivää...
 

red nec

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Olen kele vieköön vielä optimisti,mitä tulee tähän kauteen mutta itse ottelusta:Huonoin näkemäni liigamatsi n.10 vuoteen ja tämä sisältää kaiken maailman harjoituspelit ja mummon ristijäiset!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

Taatusti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Chicago Blackhawks, Tottenham Hotspur
Olipahan melkoisen tuhtia kakkaa. Minkäänlaista järkeä tuossa häröilyssä ei ollut, IFK ei saanut rakennettua yhtään kontrolloitua hyökkäystä. Salmelainen jaksoi sentää tsempata, joukkueestaan ainoana. Nyt kyllä suoraan sanoen v*tuttaa suhteellisen rankasti. Sääliksi kävi Askeytakin, puolinukuksissa (toivottavasti, koska muuten sekin hankinta meni metsään) pelaamaan jengiin joka ei tee mitään kunnolla.
 

Uncle Becker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Україна
Jymäkkä kirjoitti:
Tuo jaloilla äänestäminen on sikäli ikävää,että se homma kolahtaa myös omaan nilkkaan.Jos tämän kauden yleisömäärät jää paljon budjetoidusta,niin se heijastuu kyllä myös ensi kauden joukkueeseen.Itse en aio moiseen ryhtyä,käyn edelleen hallissa aina kun mahdollista.Se on nyt loppujen lopuksi ainoa asia,mitä voin joukkueen hyväksi tehdä.Ei se kaiken kiroaminen täällä vaikuta loppujen lopuksi yhtään mihinkään.

Vaikka irtolippulaisia ei oikeina faneina pidetäkkään, kyllä jotain vastinetta pitää rahoille saada. Vai menetkö katsomaan elokuvaa, joka on saanut haukut joka lehdessä ja kavereiltakin on kaikunut samaa viestiä. Ettei Finnkino mene konkkaan. Aah, tuo lähiravintolahan saattaa kärsiä tappioita, jos en mene syömään heidän pahoja patojaan. Kyllä nyt on niin, että teot ja puheet eivät kohtaa. Aika paljon pitää joukkueessa tapahtua, ettei tästä tule täydellistä välivuotta.

Ulkomaalaislaskuri kilahti tänään numeroon 5 (nyt toteutuva 7, mun veikkaus 9). Jos tolle Askille ei saada piilareita nopeasti, niin joudun muuttamaan omaa veikkaustani parilla pykälällä ylöspäin. Kiivaan ilmasillan lisäksi tarvittaisiin nopeasti joku oikeusjuttu, Jeren myymisyritys yms. yms. niin mestaruusmahikset nousisivat.

Seuraava peli paikan päällä Tampereella eläkeläisiä vastaan. Toivottavasti siihen mennessä on flopattu edes Kalpa, muita pinnoja ei ennen sitä peliä ole odotettavissa...
 
Suosikkijoukkue
HIFK,Nashville Predators ja Nurmijärven Kurra
Kiitos ja näkemiin HIFK!! Canalilta matsin katsoin Tapparaa vastaan. Umpisurkeaa sähellystä täydet 60 minsaa. Ei ole hallille ikävä näillä esityksillä. Paljon saa peli vielä parantua, että meikäläinen viitsii petoluolaan vaivautua. Ensimmäinen ja ehkä viimeinen pelin katson 1.10 Hakametsässä Ilves mot HIFK.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös