Hifk 2002-2003

  • 1 299 563
  • 10 974
Tila
Viestiketju on suljettu.

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Taitaa tämä kausi olla melkoinen vedenjakaja kausi Kurviselle,eli mikäli tämäkin kausi menee piloille niin voi koko ura olla katkolla.
Tämä Söderholm (menikö nimi oikein?) voi olla yllättäjäkin ensi kaudella.
 

Shadowplay

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Kurvinen kai roikkuu mukana koska hänen kanssaan tehtiin useampivuotinen sopimus silloin joskus kun sattui viimeksi olemaan terveenä. Kautoseen verrattuna Kurvisessa on kuitenkin tulevaisuuden mies, potentiaalia hyväksi liigapakiksi, jos vain pysyisi terveenä (jos, jos, jos...), kaiken mennessä nappiin kelpaisi mulle kolmospariin (esim. RP Lehtosen kanssa) jo ensi kaudella. Kakkoseen pitäisi sitten löytää Saariselle kaveri. Kantoria en kelpuuttaisi viime kauden otteilla ykköseen Z:n kanssa, mutta toivottavasti ja ihan luultavastikin hän parantaa Z:n tapaan toisella Suomen kaudellaan ja saa otteisiinsa paljon kaivattua tasaisuutta ja näinollen pitänee paikkansa.

Eskelisen pois päästäminen oli tavallaan outoa, mutta jos hän tulee onnistumaan hpk:ssa ei siitä pidä vetää sellaista johtopäätöstä että hän olisi onnistunut IFK:ssa... Aina ei vaan natsaa ja maisemanvaihto on joskus kaikkien osapuolten kannalta hyvä asia. Ei Eskelinen olisi ollut mikään avainpelaaja IFK:n nykyisessä pakistossa, toki olisi tehnyt tarpeettomaksi Hedbergin hankinnan. Eikun sori, Hedberghän on Levokarin stuntti:rolleyes:

* * *
shadowplay
 

Jude

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Roosters U13
Viestin lähetti mixu

Tämä Söderholm voi olla yllättäjäkin ensi kaudella.

Olen lukenut Söderholmista paljon hyvää Ameriikan suunnalta. Kaveri pystyy siirtymään pakin paikalta laituriksi, jos tarve sitä vaatii. Hän pelasi muun muassa viime kaudella myös laiturina. Voitti myös joukkueensa syöttöpörssin. Toni pelasi myös Jokeri-try out Samuli Jalkasen pakkiparina.
 
Viimeksi muokattu:

Tähtirinnat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Nj Devils
Kuvia ahvenanmaan leiriltä

Nyt on ilmestynyt IFK:n kotisivuille kuvia ahvenanmaan leiriltä. Nyt on sellanen tilanne, että kaikkia pelaajia en tunnista, joten pystyisiköhän joku auttamaan?

1. H. Pikkarainen
2. Robert Kantor
3. Hedberg? (rajalan näköinen, ja kokoinen)
4. Vopat, Hirs..., ???
5. Söderholm???
6. ??
7. ???
8. ???
9. Pärssinen
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
8. Marek Z.

Sitten muuta asiaa. Kautonen on erittäin tervetullut ainakin minun IFK:honi. Iso ja vahva peruspuolustaja. Turha ruveta itkemään terveydentilasta pelkän luulon perusteella.
 

JesseBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
ja päivän mietelause pelaajahankinnoista panikoiville:

"Itkin kun minulla ei ollut kenkiä, kunnes näin miehen jolla ei ollut jalkoja."

7. Eetu Qvist (?)
8. Niclas Hedberg (Zetan kainalossa, lähes metrinen tappaja)
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
HIFK
Ja sitten meikäläisen 1X2:

1) Pikkarainen
2) Kantor
3) Viitaluoma, Hedberg(?)
4) Hirso, Vopat, ?
5) Söderholm
6) Söderholm
7) Järvinen
8) Zidlicky, Salminen
9) Pärssinen

Loistavaa, että IFK:n sivut ovat heränneet henkiin, ja saadaan juttuja ja kuvia harjoituksista. Pitää toivoa, että jaksaisivat raportoida kohta alkavista harjoitusotteluista...
 

bull

Jäsen
IFK:n ens kauden kypärät...

...tulee olemaan läpinäkyvää muovia, joista näkyy läpi mustat pehmusteet!!! :confused: :confused:

Näin kuulin erään A-junnun perheeltä. Jäi epäselväksi oliko kyseessä varma juttu vaiko että niitä harkitaan, mut niissä olisi kyllä ainesta epäonnistuessaan voittamaan jopa narrien "kattilat"... :( Mut mikäli ovat tyylikkäät ni ovatpa ainakin ensimmäisiä! :cool:

EDIT: Vaikka on kuultu perheen jäseneltä ni uskon vakaasti mitä he kertovat sillä kaikki jutut on toistaiseksi olleet oikeita! :) Eli tämä juttu ei ole pa**aa!
 
Viimeksi muokattu:

Bigreds.

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ei lajil' väliä
CCM:n tämän kauden kypärät tulevat lähes kaikki olemaan ns. "läpnäkyvät", ja ei kovinkaan tyylikkäiltä näytä, mutta ei niinkään narrikattila rumiltakaan. Mutta voin sanoa ettei ne nyt niin läpinäkyviä ole kuin saatatte olettaa.
 

helko-vaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Ajax ja Vänämöisen Pallo
Noutaja-viihdettä

Älkäähän pojat (ja tytöt) nyt unohtako, että brändiin kuuluu olellisena osana myös viihde. Sitä IFK on tarjonnut vuosikaupalla välillä täpötäydelle hallille ja joskus jopa oikein niin railakkaasti, että hallituskin on joutunut kokoontumaan. Mikä muu jengi pystyy tähän??!!

V-P. Kautonen mukaan vaan. Kokemusta on ainakin siinä mielessä, että ellei IFK pääse peliesitysten perusteella mediaan niin kyllä sitten "viihde-keinoja" löytyy.

Spiidaamaan alan minäkin kun katselen niitä yllätyksettömiä ja värittömiä metri-kuuskyt-senttisiä pakkeja.
Yllätysksellinen pakki on sellainen kuten V-P, ei koskaan tiedä mahtuuko jengiin ja kun mahtuu ei tiedä mitä paikaa pelaa ja mitä mies tekee - ja tekeekö käskystä vai ei.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Huomenna aamulla Hifk suuntaa Sveitsiin, Davosiin. Hauska olisi kuulla pikkuhiljaa ainakin mukaan lähtevän varamaalivahdin nimi. Sakke sulki itsensä pois lopullisesti (?) vaihtoehtojen joukosta.

Paljon esillä ollut tulokaspuolustaja, Toni Söderholm, ei ole enää mikään juniori. Hän on syntynyt v. 78 eli on vain vuoden nuorempi kuin Zidlicky ja Kantor. Jos on pelimies, niin tämän ikäisenä pitääkin mahtua heti joukkueeseen. Mielenkiinnolla odotan raportteja ensimmäisistä harjoitusotteluista esim. Tonin kohdalta.

Hyökkääjistä kiinnosta aika paljon Kimmo Kuhdan esitykset. Onko comeback-vuosi aluillaan vai jatkuvatko kehnot peliesitykset. Kuhdan tulee mahtua kahteen ylivoimaa pelaavaan hyökkäävään kentälliseen. Muuten tulee vaikeaa.

Lisäksi olisi kiva saada selvyys Mika "Kölli" Kortelaisen peliuran jatkumisesta ifk:ssa. Köllillä olisi minusta enemmän käyttöä esim. alivoimapelin erikoismiehenä kuin Kuhdalla, jonka osaaminen on pelkästään hyökkäyspelissä. Pukukopissa olisi myös hyvä olla Kortelaisen tapainen pitkän linjan ifk-hahmo mukana. Kölli on ainoa nykyjoukkueen pelaaja sopimuksen saadessaan, joka on ollut mukana yli 6v. joukkueessa. Tullaan me pelillisesti tietysti toimeen ilman Kölliäkin, mutta halutessaan saisi minusta vielä vuoden jatkaa.
 
Viimeksi muokattu:

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Johannes:

Nyt kun IFK:n sivut ovat aktivoituneet, on meillä (kai) toivoa saada raporttia Sveitsin matkasta?

helko-vaaralta asiasanoja viihteen merkityksestä.

Kypäristä sen verran, että olen ymmärtänyt, etteivät ne ihan 'läpinäkyviä' ole, vaan enemmän 'läpikuultavia' eli vähän lievempiä. Eikä ihan erikseen IFK:lle teetettyjä, vaan uutta CCM:n designeä.

offtopic PS: Bigreds#22: Olit ilmeisesti laittanut isommalle joukolle YV:n, joten nyt oma viestitilasi on täynnä, tsekkaa lodjusi. Niihin ei kai kovin paljoa viestejä mahdu?
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Asiasta seitsemäntteen... Onko niitä IFK:n ensi kauden fanituotteita jo netissä nähtävissä tai onko joku nähnyt nämä niin paljon mainostetut pelipaidat?
 

BigReds#22

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tiistainahan HIFK:lla on ensimmäinen ottelu Davosia vastaan.

Pystyisiköhän kyseistä ottelua seuraamaan (tilastollisesti?) jossakin?

Senior: Nyt on viestit poistettu, ihan minun omaan virheeseen meni. ;) Joten nyt sitten vastauksia jos vain onnistuu.
 

OldTimeHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Bayern München, Deutschland
Viestin lähetti Johannes
Paljon esillä ollut tulokaspuolustaja, Toni Söderholm, ei ole enää mikään juniori. Hän on syntynyt v. 78 eli on vain vuoden nuorempi kuin Zidlicky ja Kantor. Jos on pelimies, niin tämän ikäisenä pitääkin mahtua heti joukkueeseen. Mielenkiinnolla odotan raportteja ensimmäisistä harjoitusotteluista esim. Tonin kohdalta.
Niinpä. Söderholmhan on itseasiassa melkein samassa vaiheessa uraa kuin Kaj Linna tullessaan HIFK:hon kesällä 1996. Erona on oikeastaan vain se, että Börje palasi Suomeen vuoden vanhempana ja kauden AHL:ää pelanneena.

Ei tämä nyt tietenkään mitään muuta kerro kuin sen, että kyseessä SAATTAA OLLA ihan pelimieskin. Ehkä on, ehkä ei, so not. Katsotaan asiaa uudestaan sitten, kun kaveri on näyttönsä antanut. Kieltämättä otteet kyllä kiinnostavat, sillä aika kapealtahan tuo pakkikalusto näyttää, kun Kurvista ei ilmeisesti saadakaan ehjäksi.

Niin, ja Vellu Kautonenhan on milloin vaan tervetullut minun HIFK:ni pakistoon. Ei voi olla mahtumatta, jos heetpärikin mahtuu.
 

jesus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK/EDMONTON OILERS/HSV/WANK
Vain kiekko nivusiin voi pelastaa päiväni!

Jos näillä mennään ensi kausi, joudun tuplaamaan rauhoittavien/oluen määrän pystyäkseni pidettelemään itkunpurkaukseni katsomon puolella.


Maalivahdit:
Tom Draper (2003) --> Amerikan Pertti Packalen

Puolustajat:
Marek Zidlicky (2003) -->Kivaa
Antti-Pekka Lamberg (2003) --> no joo
Robert Kántor (2003)---> loistavaa
Riku-Petteri Lehtonen (2003) ---> Pehmeetä
Mikko Kurvinen (2003) ---> teot puhukoon puolestaan?
Mikko Ilkka (2003) ---> tulevaisuutta, kai?
Pasi Saarinen (2004) --> Miksi?
Niclas Hedberg (2003) --> pitäähän aina olla joku jota voi syyttää.

Hyökkääjät:
Kimmo Kuhta (2003) --> Pasilan vahvin, Takki kyykystä
Joonas Vihko (2004)--> Ota kiinni
Toni Häppölä (2003)--> asiallinen
Carlo Grünn (2003)--> ajanee itseltään tajun pois ensi kaudella.
Turo Järvinen (2004) --> nimi jo kertoo kaiken
Kimmo Salminen (2003)--> niin kuin kalassa, alimittaiset heitettävä pois.
Ville Viitaluoma (2003)---> ihan ok
Ilkka Pikkarainen (2003)--> sama juttu
Kim Hirschovits (2004)--> missä näytöt?
Matias Loppi (2003)--> ei kai tarvii sanoa mitään
Roman Simicek (2003)--> ok
Roman Vopat (2003)-->yep
Timo Pärssinen (2004)--> kai kaikesta oppii pitämään?

Ja jos Vellu tulee takas ostan pelipaidan ja amputoin molemmat jalkani osoittaakseni sympatiani miestä kohtaan.

Jotenkin pää hajoo kun ei tule edes mitään siimaa kunnon vahvistuksista.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Viestin lähetti JHag
Enemmän minä ihmettelen potilas Mikko Kurvisen jatkuvaa roikkumista HIFKistä palkkaa nauttivien joukossa ja tähän liittyen mm. Tuomas Eskelisen pois päästämistä.
En sano että Eskelinen olisi pelaajana huono, mutta eikös juuri hän ole viimeiset kaudet nauttinut palkkaan nimenomaan potilaana olemisesta?
 

penguin66

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kausarit taskussa

...tai ei ihan vielä, mutta ostettu kuitenkin.

Terve vaan kaikille palstalaisille, penguin66 liittyy mukaan keskusteluun. Eipä ole tullut kirjoiteltua tänne vaikka olenkin ollut jatkoajan rekisteröitynyt käyttäjä ja aktiivinen seuraaja jo varmaan vuoden. Nyt oli pakko kirjoittaa kuinka hyvältä tuntuu omistaa taas "välivuoden" jälkeen kausikortti. Viime kausi kun jäi väliin intin takia. Oikein innostuin kun mökiltä palattuani ja aamulla töihin tultuani sain hifkin toimistolta kuulla, että kausikortit-ja paikat, jotka halusin-ovat nyt meikäläisen. Nyt on hyvä tunne alkavasta kaudesta vaikka joku vahvistus vielä olisikin tervetullut. "Didi" Ruutu kyllä kelpaisi allekirjoittaneelle paremmin kuin loistavasti.

...ja Pasi! Ei sitä olisi tarvinnut Espooseen sössiä (eihän vielä varma ole mutta...). Yleisö rakastaa Pasia ja Pasi rakastaa yleisöä, aivan loistava yhtälö!

No, menihän vähän turhaksi tää viesti, mutta jatkossa paremmin. :D

penguin66
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Jesus: Olet juuri voittanut virallisen Pessimisti -palkinnon. Nyt kun olet kertonut, että ketkä eivät ole kivoja HIFKissä, niin saisimmeko näkemyksen siitä, että keitä siellä pitäisi olla:D

Hajahuomoita:

RP Lehtonen, pehmeetä? Kysy Haakanalta tuntuiko keskijään pommi pehmeältä. Muutenkin vankkaa peruspeliä. Osaa puolustaa ja on kokoakin. Ei tosin Pronger, jota ei saatu.

Kantor, loistavaa? Millä logiikalla? Kyllä, upeita keskijään pommeja, jippii! Mutta itse puolustuspeli? Kuutamolla kuin kotimainen elokuva. Mutta potentiaalia on ja minun jengiini erittäin welcome, mutta peruspakkina selvästi esimerkiksi RP:tä huonompi toistaiseksi.

Pasi Saarinen, miksi? No, olisiko siinä syytä, että kaveri on pelannut mm. Järventien parina Ipassa aika loistavaa kiekkoa, samoin nuorten maajoukkueissa ja on monien, mm. MacVävyn mielestä, liigan eliittiä myllyttäjänä. Ok, loukkaantumisia on ollut, mutta kukapa ei loukkaantuisi lätkässä. En näe hahmossa ristiriitaa HIFK-arvojen kanssa. Toisin kuin Hedbergissä.

Kim Hirsovitch, missä näytöt? Et sitten nähnyt Kimin pelejä viime keväänä? Nyt hänet on sijoitettu harjoitusturnauksissa ykkössentteriksi Vopatin ja Pärän väliin lupaavilla tehoilla. Lisäksi hänen näyttönsä tehosivat NYR:n scoutteihin jne. Pientä rajaa hei?

Roman Simicek, ok. Kiva, että Euroopan top kymppiin kuuluva isokokoinen ja romuluinen sentteri on sinustakin "ihan ok". Valitettavasti HIFK ei saanut Sakicia.

Roman Vopat, yep? Oletan, että yep on alempi rankkaus kuin esimerkiksi Kantorin loistavaa? Vopat on asteikolla 4-10 noin arvosanalla 12 tärkeämpi HIFKille kuin Kantor. Mieshän on HIFKin ruumiillistuma.

Timo Pärssinen, kai kaikesta oppii pitämään? Minusta ei ole vaikea pitää taitavasta, taistelevasta ja maalinteon osaavasta Pärssisestä. Ennemmin katson häntä kuin vaikkapa diivailevaa tsekkiversiota aiheesta.

Kyllä kyllä. Huonolta näyttää....Anna nyt niitä toivenimiä sitten.
 

Playmaker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Helsinki
Re: Vain kiekko nivusiin voi pelastaa päiväni!

Viestin lähetti jesus
Riku-Petteri Lehtonen (2003) ---> Pehmeetä

Auts. Minun logiikallani tämä voidaan tulkita siten, että Kari Haakana on extra-pehmeä.

PS. Lempipakkini teidän riveistänne.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Mielestäni Hedberg ei ollut yhdessäkään kuvassa mitä HIFKin kotisivuilla oli Maarianhaminasta.
 

M10

Jäsen
...ja Peter "the king" Schaefer voi kysyä RP Lehtoselta tuntuuko pehmeältä pikku kyynerpää ohimossa:)
Riku: remmi kiinni ja pää ylös, that`s the american way! päivänjatkot...;)
 

OldTimeHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Bayern München, Deutschland
Viestin lähetti Daespoo
Mielestäni Hedberg ei ollut yhdessäkään kuvassa mitä HIFKin kotisivuilla oli Maarianhaminasta.
Niin, Hedbergin ikuistaminen ei ilmeisesti onnistunut, koska kuvaaja unohti ottaa makrolinssin mukaan. :D
 

bull

Jäsen
Tulevaisuuden kovanaama...

on Samuli Kaikkonen! Voitti viime kaudella B-junnujen 29 minuutilla seuraavaan vaikka pelasi 3 ottelua vähemmän! Kokonaisjäähymäärä oli 139 min 19 pelissä, eli 7,3 minsaa per peli!!! Kokoakin löytyy, 194cm 98kg!!! :)

Tunnen kaverin eikä kyseessä ole mikään tyhmä kaveri vaan kaikkensa antava taistelija! Oli jukunen vuosi sitten ottelussa kuljettanut kiekkoa päätyyn kuluttaen alivoimaa, alkoi pitämään kiekkoa laitaa vasten kun vastustajalla oli napsahtanut. Otti siniviivalta vauhtia ja taklasi Samulia kyynärpäällä niskaan hypäten. Putosi taklauksen jälkeen ja tuomari nosti käden pystyyn, Samuli nosti kaverin maasta ja vetäisi kerran päin näköä. Taklaaja sai 2 minuuttia ja Samuli suihkuun... Ottelun jälkeen kysyttäessä mitä järkeä lyönnissä oli sanoi Samuli että pitäähän noille antaa opetus ennenkuin joku loukkaantuu! Oikea meininki!

Ens kauden Samuli vetää A:n mukana joten toivotaan että että vuoden kahden päästä nähdään nr 21 rymistelemässä liigamiehistössä! :)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös