Mahika7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes
Onhan Juuson palkkaaminen toiminnanjohtajaksi loistava asia! Siitä propsit seurajohdolle!

Tätä ollaan odotettu yli kymmenen vuotta. Juuson sanoin, potentiaalia todellakin on!!
 

saiman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes, Ilves
Peliitat tänään kotona vastassa. Pieniä muutoksia 4 kenttään (Valli->Myllylä) ja pakistoon kun Tuupasen ja Latvalan tryout loppu ja Hiekkavirta on pois. En tiiä mikä meininki maalivahdeissa on mutta ei oo paljoa Blomqvistia näkyny... Ja Heikkinen ei varsinaisesti huono oo, mutta ehkä vähä heikko ykkösmoke. Ainaki näillä näytöillä.

Ite ootan että pelissä alkais näkyä ketjujen pysyvyys, rauhottaa ja selkeyttää kummasti peliä kun tiietään missä kaverit menee. Ja runkosarjaki niin lähellä että enään ei voida päättöminä mennä, nyt pitää olla jo ideaaki.

Omapää pitäs pystyä hallinnan kautta pitään puhtaampana kuin edellisessä pelissä. Jos ottelun jälkeen torjunnat on 15-37 Hermeksen hyväks, niin peli ei saa mennä jatkoajalle.
 

saiman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes, Ilves
Eipä ollu mitään palaa Peliitoilla tänään. Syöttöjen laatu oli ihan luokatonta, perässä pysyminen ei onnistunu ollenkaan ja omassa päässä unohettiin kiekottomat lähes kokonaan. Vaikeeta tulee kyllä Peliitoilla olemaan jos ei tää tästä parane reilusti.

Hermeksen osalta ei hirveitä pysty tällasen pelin jälkeen sanomaan. Liike näytti hyvältä, ketjukaverit löyty hyvin eikä isoja virheitä tullu toista maalia lukuunottamatta. Velho päästi toisen maalin liian helposti. Vaikka siinä tilanteessa epäonnistu kolme muutaki miestä, niin ykkösvahdin ei tuollasia maaleja kuulu päästää jos haluaa tasasista otteluista pisteitä kaivaa... Blomqvistin paluuta ootellessa, näkis senki miehen tositoimissa.
 

Magnum-44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, IFK
Oliko Hermeksen hyvyyttä, vai Peliittojen totaalista surkeutta mutta Hermes vei Peliittoja kuin kuoriämpäriä. Ei tainnut Peliittojen jalat olla jääneet edes bussiin, vaan taisivat olla jääneet Heinolaan. Hermekseltä ei mitään voi ottaa pois. Hyvä liike ja intensiteetti läpi pelin. Karvattiin erittäin aktiivisesti ja kiekonriistoja saatiin tehtyä hyökkäyspäässä ja niistä luotua hyviä pyörityksiä, paikkoja ja niitä maaleja. Omassa päädyssä ei mitään hätää, vaan peliä saatiin käännettyä nopeasti hyökkäyssuuntaan. Paljon positiivisia asioita. Tästä on hyvä jatkaa ja peli yllättävän valmiin näköistä tässä vaiheessa kautta. Haluttiin oikeasti sitä kiekkoa itselle. Vastustaja oli kusessa omissa kiekon kanssa. Saattaa Peliitta nähdä punaista vielä yön unissakin. Punainen iski välittömästi kiinni kiekolliseen ukkoon. Niinpä aika ja tila jäi aika vähäksi vastustajalla.
 

saiman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes, Ilves
Hiekkavirta poissa pitkään ja korvaajaa haetaan. Onko kuinka paha poissaolo? En ole nähnyt vielä pelejä..
Kova kolaus tuo menetys oli. Harkkapelejen perusteella olis ollu ylivoimanen ykköspakki. Tosi hyvä liuku ja suojaus, syötöt napsu ja omissa oli varma. Toki ne oli harjotuspelejä ja heikkoja vastuksia, mutta peluutuksen perusteella oltiin kaavailtu isoon rooliin. Ei taia saman tason vahvistusta enää tulla, onko niitä enää ja rahaakaan ei varmaan hirveesti oo tuhlattavaks.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy