devil29

Jäsen
Suosikkijoukkue
pikkuseurat
Uutta ketjua tulille. Harmittavasti loppui kausi kesken. Ja ei pelillisten syiden takia. Mutta uskon että tuleva kausi tulee olemaan mielenkiintoisin pitkään aikaan. Ainakin Hermeksen osalta. Huhut kertovat että voisi olla tulossa oikea jättipotti. Itse toivon että tälläisiä nimiä olisi ensikauden kokoonpanossa.

Mv:
Heikkinen Vilho (jatkaa)
Soukka Severi (Ässät A). Kotoisin Oulusta.

Puolustus:
Reini (jatkaa)
Ketola (jatkaa)
Kantola (jatkaa)
Loput pitäisi sitte löytää jostain. En antaisi muille pakeille jatkoa.

Hyökkäys:
Paasovaara (jatkaa)
Harju (jatkaa)
Limma (Jatkaa)
Ahlgren (jatkaa)
Sammallisto (jatkaa)
Lehtonen (jatkaa)

Loput pitäisi sitte tuoda uusia. Ja siellä voisi olla nimiä kuten:

Hotakainen
Sammalmaa
Tiala
Kivinen
Takala Eemeli
Matinmikko Aleksi
Liuksiala Jesse
Myllylä Wiljami

Noista kun edes muutama osuisi oikeaan, niin olisi kasassa melko hyvä runko. Jännittävät ajat edes. Valmentajan sopimus jo tuli, niin nyt odotellaan pelaajia ja muuta valmennustiimiä.
 

Mahika7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes
Juhannuksen tienoilla tulee varmaan ensimmäiset pelaajauutiset ulos? ;)

Mitäs positiiivisiä huhuja Devil on kuullut? Sen että kaikki mestisseurat joutuvat siirtymään osakeyhtiön alle ja niin myös Herpan?

Ps. Missä meidän "kannatuskiekot"? Vai onko kassa hyvällä mallilla? :)
 
Suosikkijoukkue
Hermes
Toivottavasti seura ja yhteistyökumppanit tekee kaikkensa että saataisiin näitä oman kylän poikia kotiutettua. Kokkolalaisen kiekkokansan kiinnostus voisi nousta kun olisi edes muutama oma kasvatti pelaamassa.

Jos jollekin osa-alueelle tarvitaan parannus verrattuna viime kauteen niin se on ehdottomasti maalivahdit. Heikkinen menee ihan hyvin kakkosveskarina, mutta tarvittaisiin suurinpiirtein tasoa "Jukuri" jos meinattaisiin pärjätä. Saanut viimevuosina tottua että Hermeksen maalilta löytyy maalivahti joka voi sen voiton torjua tarvittaessa vaikka yksin, mutta menneellä kaudella ei kumpikaan maalivahdeista herättänyt juuri minkäänlaista luottoa.

Toivottavasti sieltä ennen kesää tulee jo sopimuksia ulos vaikka tilanne nyt on mitä on. Valmentajavalinnan suhteen olen ainakin ihan toiveikas.
 

devil29

Jäsen
Suosikkijoukkue
pikkuseurat
Mykistävää on että vaikka nyt on Coronaa liikkeellä ja huoli on monessa asiassa, niin Suomi-sarja joukkueet puskevat sopimuksia ulos. Mutta ei Kokkolan Hermes. Hiljaa ollaan, vaikka nyt olisi hyvä laittaa sopimusta ulos ja kausikorttihaastetta tai muuta vastaavaa. Koska ihmiset on kotona ja aikaa on, ja rahat ei ole vielä käytetty loppuun.
 

hemppa73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
Mikäs meillä on tilanne muuten tuon Kärppä" yhteistyö sopimuksen" kanssa, loppuiko tähän kauteen ja olemme villejä ja vapaita?
 

devil29

Jäsen
Suosikkijoukkue
pikkuseurat
Onko Hermes ainoa seura mestiksessä joka ei ole julkistanut mitään sopimuksia?

Todella raskas kausi varmasti tulossa, ja nyt olisi hyvä pitää seuraa esillä ja kannattajille tarjota jotain. Mutta Hermes elää hiljaisuudessa, tietenkin jos ei ole mitään mitä tiedottaa. Niin parempi olla hiljaa kun tehdä jotain muka hassuja paska juttuja.
 

Mahika7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes
Hiljaista on... Toki ihan ymmärrettävää tässä tilanteessa ja tyypillistä Hermestä. Vähän minua mietityttää että miten käy kun muutaman kauden somesta vastanneet ovat siirtyneet tehtävästään sivuun. Ei ole mennyt ihan nappiin nämä muutamat postauksen mitä sosiaaliseen mediaan nyt tullut.

Toivottavasti somea päivittämään löytyisi hyvät tyypit koska kyllähän sillä on paljonkin merkitystä miten tuota puolta hoidetaan!

Tsemppiä hallitukselle ja koko Hermes yhteisölle! Kovasti täällä odotellaan jo uutisia ;)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy