Winger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Hoitakaa homma maaliin asti. Yksi voitto vielä. Sympatiat Kokkolan suuntaan.
 
- Ei ole kovin vaikeaa olla johtava analyytikko. Kyse on siitä, että seuraavaksi parhaat ovat niin heikkoja, Sihvonen uhoaa.

saiman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes, Ilves
Kyllä joukkue näyttää oman sitkeyden kerta toisensa jälkeen. Joukkueella on erittäin vahva luotto omaan tekemiseen vaikeissaki tilanteissa. Iso kysymys on että miten joukkueet on pystynyt nollaamaan edellisen ottelun. Hermes ei ole voittanut ja Ketterä ei ole hävinnyt vielä mitään. Pelit jatkuu ja kynnet lyhenee, ainakin yhden pelin verran saa vielä nauttia tämän joukkueen tekemisestä.

Ei tässä voi kuin ihastella ja hämmästellä joukkueen tekemistä tällähetkellä. Onnistumisia on sadellut laajalle rintamalle, jokainen pistää kropan likoon ja voiton eteen tehdään melkeen mitä vaan. NJn sanoin, Aivan huikeita äijjiä.
 

Koukkupolvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat ja tietysti Titu
Taas tuli fiilisteltyä matsianne. Vauhtia riittää ja tilanteita - molempiin suuntiin. Mestaruus oli lähellä ja on edelleenkin. Sapluunaa ei kannata muuttaa, sehän toimii! Torstaina on sitten taas uusi mahdollisuus, eikä paineita silloinkaan. Jotenkin tuntuu, että ehkä eilen niitä saattoi jopa alitajuisesti ollakin. Olisihan se kiva kotona ottaa mestaruus ja päästä "hiukan" juhlistamaan. No nyt se tarvitsee tehdä Imatralla ja fiilistellä bussissa ja missä lieneekään.

Ikävä sanoa kenestäkään, mutta seuraavassa matsissa vastustajan veskari ei enää ota noita elintärkeitä koppeja, se peli meni jo. Teillä taas on maalissa kaveri, joka voi huonompanakin päivänä ottaa ne tarvittavat.

Torstaita kohti ja onnea!
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Hienoa Hermes, ennen joulua jos joku ois möläyttäny että mestaruus on jatkiksella maalin päässä niin oisin nauranu. Tätä on urheilu, et voi ennustaa ja Hermes näytti sen miksi sarjaporras nousut ja laskut pitää olla mahollisia koska aina kun on mahollisuus on mahollisuus.

Olkaa sakista ylpeitä.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut
Suosikkijoukkue
Hermes
Hermes kannattaijille, älkää yhtään olko pahoilla mielin, kyllä te olette mestareit siinä samassa kuin Ketterä. Te nimen omaan teitte tästä keväästä finaalien arvoisen. Hattu päästä lähtee täältä Imatralta, olkaa ylpeitä joukkueesta.
Sarjan nuorin joukkue ja mikä käsittämätön kasvutarina poffeissa, niin ei voi olla mitään muuta kuin ylpeä! Pelaajan näkökulmasta varmasti vituttaa kun kultaa ei tullut ja sen kyllä ymmärrän ihan hyvin, mutta olihan tämä Hermeksen kevät jotain sellaista mitä ei olla suomalaisessa kiekossa vähään aikaan nähty eikä varmasti myöskään ihan heti uudestaan nähdä. Kun näin säästökaudella pystyttiin saavuttamaan hopeaa niin ehkä se kiekkobuumi tulee takaisin Kokkolaan ja ensi kaudella kirkastetaan mitali! Nähtäväksi jää :)
 

Robetsu93

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes / Oulun Kärpät
Oli kyllä huikea loppukausi! Tänään ja varmasti huomenna vielä tympii mutta näitä pelejä täällä on tosiaan kaivattu, tällä kertaa se ei vain vielä riittänyt päätyyn asti. Tuo näytti että kun asioita tehdään oikein niin mitä vain voi saavuttaa jopa runkosarjan sijalta 9. Kun vain jatketaan samaan malliin niin uskon että kyllä se mitaliki tuosta vielä kirkastuu.
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Onnea voitetusta hopeasta! Mestaruus ei ollut kaukana. Huikeaa taistelua finaaleissa. Harmi, kun ei kauden aikana Hermestä Heinolassa sarjapeleissä nähty.
 
Kussa on mun hopotiti?

Gennadi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, R.I.P M-juna, Ketterä
Mä olen seurannut reilu 30 vuotta kiekkoa ja enpä muista että tällaisia nousuja olisi paljon aikaisemmin koettu. No jaa Ässien mestaruus 2013 oli kanssa tuhkimotarina. Kyllä Kokkolassa sietää ylpeitä olla, kaikkea hyvää sinne, johan oli rallit! Mä lupaan pistää ostamani paidan päälle heti kun lähden ensimmäisille terassikaljoille.
 

Magnum-44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, IFK
Paasovaara siirtyi sitten liigan puolelle KooKoon riveihin. Milloinkahan alkaa joukkueen rakennus ensi kaudelle? Tai varmaan on jo alkanut. Hallin käytäviltä kuultu kyllä, että vaihtuvuutta tulee taas jengiin aika lailla. Positiivista on se, että Hermekseen on nyt imua.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Reiniä huhuiltu liigajäille tänne Vaasaan. Onko siellä suunnalla mitään käsitystä miehen ensi kauden kuvioista?

Onnittelut samalla vielä hopean johdosta ja hienosta kaudesta. Mahtavaa nähdä taas menestyvä Hermes.
 
Kun järki loppuu, alkaa taide.

Robetsu93

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes / Oulun Kärpät
Ei mitään käryä Reinin kuvioista. Itse en vielä näkisi liigatason pakkina. Erittäin puolustava puolustaja joka hyvänä päivänä hoitaa tonttinsa erinomaisesti mutta pelaaminen ailahtelee vielä liikaa. Ehkä yksi kausi vielä mestistä olisi parempi. Tämän kauden Herpasta liigaan kelpuuttaisin ehdottomasti Vesterinen, Ahopelto, Uomala ja Paasovaara joka tekikin jo sopparin Kookoon kanssa. Potentiaalia on myös muissakin kunhan saavat lisää pelejä vyön alle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy