Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Hermes 2019–2020

Viestiketju osiossa 'Hermes' , aloittajana Snoppen, 02.04.2019 klo 18.22.

 1. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Tottakai se olisi ihanteellinen tilanne että olisi sitä rotaatiota mutta olen jo aikaisempina vuosina ihmetellyt kun ihmeen paljon Kokkolassa tulee näitä yhteisymmärryksessä purettuja sopimuksia ihan jo kauden alkumetreillä. Itse en lähtisi näin heti kättelyssä väkisin sovittamaan sitä 3-4 lainamiestä joukkueeseen niinkuin seura on ilmoittanut vaan tarpeen mukaan sitten katsoisi että mitä tarvitaan kun jokainen oma sopimuspelaaja on päässyt näyttämään että mihin pystyy.
   
 2. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Lainaus:

  Totta, samaa ihmetellyt itsekkin. Mutta ei varmaan ole kuitenkaan ihan niin mustavalkoista. Siinä vaiheessa on varmaan myöhäistä alkaa kyselemään pelaajia kun niitä tarvii? Jos Hermes ei nyt ota näitä lainoja, niin joku muu ne varmasti ottaa. Myöskin A:ssa pyöritetään pelaajia joka vaikuttaa B:n tekemisiin ja sitä rataa. Eli ei nämä liigajoukkueet Hermestä auta, vaan ajattelevat sitä omaa etua ja omaa pelaajakehitystä. Siihen on Hermeksen mahdoton mennä sanomaan että ei oteta nyt, mutta katotaan jos tulee loukkaantumisia. Se on joko nyt tai ei ollenkaan. Se ei ole tapa mistä tykkään, mutta se on tapa miten joutuu toimia. Hermes tai mikään muukaan mestisjoukkue ei valitettavasti ole sellaisessa asemassa että voi todeta että katsellaan sitten kesken kauden mitä tarvitaan, jos tarvitaan. Sama asia se olisi vaikka ”omia” olisi se 3-4 kpl paitsi että heille pitäisi maksaa, kun nyt sen maksamisen hoitaa joku muu.
   
 3. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Itseasiassa sehän on juurikin noin niinkuin sanoit. Ei siis auta muutakuin toivoa ettei näille omille sopimuspelaajille ole liikoja luvattu ja pettymyksen tullessa sitten taas ilmoitella että sopimus on purettu yhteisymmärryksessä. Loppuu ne rotaatiomiehet nimittäin tässäkin skenaariossa. Näistä mahdollisista lainamiehistä ei ainakaan allekirjoittanut osaa sanoa mitään kun tuo mahdollisten tulijoiden lista on sen verran mittava, mutta toivotaan että sieltä vaikka se Koskenkorva nyt tulisi.
   
 4. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Se täytyy nyt heti todeta että niitä sopimuspurkuja ei ole tullut mitenkään hälyttävällä tahdilla. Viime vuonna niitä ei tainnut tulla yhtäkään. Sitä edellisenä vuonna niitä tuli useampi, mutta niihin taisi lopulta olla ihan joku syy miksi toimittiin näin. Itse elän kyllä siinä uskossa että sitä leveyttä tarvitaan, ja ennenkaikkea kilpilua niistä pelipaikoista. Joillekin tämä ei ehkä passaa ja pitävät pelipaikan kiveen hakattuna. Silloin on minusta ihan hyvä että sanotaan kiitos ja hei.

  Se loukkaantumiskirous sais jo pikkuhiljaa loppua. Monesti tuntuu että se on ihan sama mikä on, niin aina on useampi telakalla.
   
 5. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Pöytäsaari nyt tulee ainakin äkkiseltään mieleen ja myös tälle kesää Joki on jo kerennyt purkaa sopimuksensa. Ei tahti toki mikään katastrofaalinen ole, mutta aikalailla omassa luokassaan kun vertaa muihin mestisjengeihin.
   
 6. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Niin no Pöytäsaari joo. Joki nyt on vähän oma juttunsa. Saa nyt nähdä kelpaako Jokipojat. Vähän mitä olen kuullut niin todennäköisesti ei.

  Hieno pöhinä täällä nyt. Toivottavasti keskusteltavaa riittää koko kaudeksi!
   
 7. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Tällä kaudella ei sitten ilmeisesti kausarihaastetta tullut? Vähän kyllä odotin sitä toista yritystä, mutta ilmeisesti seurassa ei uskottu sen onnistumiseen.
   
 8. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Mitkä on odotukset alkavaa kautta kohtaan. Kuitenkin viimekaudella runkosarjan ykkönen, play-offit meni sitten päin vittua ja kyllähän se oli sitten se armoton vitutus mikä kaudesta valitettavasti jäi mieleen. Mutta mitä Hermeksen pitää tarjota, että katsojat ovat tyytyväisiä, minkä takia tullaan hallille, vai tullaanko ollenkaan. Melko odottava on fiilis, ja vaikea oikein sanoa joukkueesta mitään. Voisin kuvitella että kaukalossa nähdään taitava ja luisteleva mestisjoukkue. Mutta fyysisyys on ehkä se mikä puuttuu, Limma sitä tuo mutta onko siellä ketään muuta joka taklaa. Tosin nykyään nyt ei välttämättä tarvikkaan ajaa sellasia kammottavia pommeja. Mutta kyllähän ne aina sytyttää. Eihän tässä enää kauaa ole kun pääsee jäähallille katsomaan miten äijät askissa vetää.
   
 9. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Onkohan jollain muuten tietoa paljonko noita normaaleja kausikortteja sitten myydään tuolla 354e hinnalla, se ainakin ajaa aika paljon pois muut kun yritysasiakkaat.

  Ainakin kun hieman oppia viimevuoden kampanjassa olisi ottanut olisi varmaan pystynyt nyt toteuttamaan se paljon paremmin, ehkä 79e oli hinnassa vielä hieman ilmaa että olisi oikeasti ollut niin superedukas että isoa massa kiinostaa vaikka edullinen olikin, kenties 59e numeroimaton ja sitten hieman kalliimalla sitten numeroituja paikkoja. Vielä jäisi tilaa sopivasti myydä irtolippuja istumaan myös peleihin tuolla mallilla. Viimekaudella kuitenkin toukokuussa oli ihan siedettävät 1000 varausta kasassa joten uskoisin että massa riittäisi tuohon +2000 varaukseen jos vain hieman järkevämmin olisi uudestaan toteuttanut. Ehkä ensikaudella. Kuitenkin Hermeksellä on mestiksen kärkipäätä kapasiteetin puolesta toteuttaa tuommoinen haaste.
   
 10. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Lainaus:
  Samoilla linjoilla @devil29 kanssa sen runkosarjan voiton myötä odotukset oli että ainakin eka kierros selvitetään jatkopeleissä! Jos ois oltu esim. runkosarjan 6-8 ja ois pelit loppunut ois jättänyt paremman maun minulle ainakin, niin hulluako se onkin...
  Positiivisin mielin minä odotan kauden alkua, mutta en odota tältä kaudelta runkosarjan voittoa edes top3 sijoitusta! Mutta uskon että näemme hyvää, rohkeaa, vauhdikasta hokia ja taitavia suorituksia!
   
 11. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Täällähän on hiljaista kun Elisabetin hautausmaalla, seuraaks kaikki potkuveikkoja näin kesällä? Eikä kukaan ole käynyt väijymässä harkkoja?
   
 12. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Meno harjoituksissa on ollut kuulemma ihan hyvä. Ilmeisesti kaikki sopimuspelaajat on jo jäällä, lainat puuttuu vielä.
  Jospa ensi viikolla pystyisi tekemään jonkunlaisen analyysin miltä se meno näyttää ihan paikanpäällä.
   
 13. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Lainaus:
  Se olisi kiva, itsellä ei taida olla mahdollisuutta hallille päästä ensi viikollakaan harjoituksia väijymään...
   
 14. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Ja eikö ensi viikolla ole jo ensimmäinen peli? Harjoituksissa on aina hankala tietää kuka on kuka vielä tässä vaiheessa kautta. Minun tietojeni mukaan maalivahdit on ollut iskussa.
   
 15. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Eikö ole kaks peliä ensi viikolla?
   
 16. rasperi75 Jäsen

  Lainaus:
  Tiistaina JHT klo 18:30 ja torstaina IPK klo 18:30
   
 17. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Lainaus:
  Juuri näin meinasin
   
 18. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
 19. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Ensimmäinen ottelu nyt nähty. Peli oli minusta aika sekavaa, mitä nyt voi tässä vaiheessa myös olettaa että se on.

  Mieleen jäi "omat kasvatit" Reini, Niskanen ja Hatula. Reini pelasi varmaa peliä, Niskanen veti pari hienoa taklausta ja Hatula oli jalalla pirteä. Maalissa Vilho esitti varmoja otteita ja mukaan mahtui pari todellista gamesaveria. Uusista miehistä Sihvonen näytti että uskaltaa odottaa tällä kaudella maaleja häneltä.

  Se mikä tässä itseä askarruttaa on sentterit. Uomala on hyvä mutta oikeastaan kaikki muut on vähän kysymysmerkkejä. Onkohan tälle tontille tulossa vielä joku vahvistus?
   
  Flyingbird tykkää tästä.
 20. Sven Tuuva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Iisalmen pelikarhut, Kalevan pallo & Jokerit
  Jos joku oli tänään katsomassa peliä niin oisko heittää jotain arviota Ipk:n pelaajista jäikö joku esim. erityisesti mieleen?
   
 21. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Kenttäpelaajista ei varsinaisesti jäänyt ketään mieleen, mutta tolppien välissä teillä seisoo ehdottomasti huippuveskari. Ipk oli muuten aika huono, mutta se selittyy varmaan sillä että siellä oli paljon näitä tryout miehiä?
   
 22. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Lainaus:
  Ei ollut kyllä vastustaja maalivahtia lukuunottamatta tänään kovin kummoinen. Jäi liikkeessä, kovuudessa ja taidossa. Lisäksi oli todella kuriton porukka. Mutta eipä tainnut olla IPK:lla ihan ykkösmiehet mukana. Mutta tämän päivän perusteella tarvii 4 pakkia, ja noin 10:nen hyökkääjää. Maalivahti oli todella hyvä. Hermes kuten varmasti IPK on mennyt ihan järkyttävän kovaa treeneissä. Pelillisesti eron olisi pitännyt olla 7-0. Mutta tässähän vasta aloitellaan.
   
 23. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Kenttäpelaajista ei kukaan oikein erottunut hyvässä eikä pahassa. Maalivahti oli taas aivan järjettömän hyvä. Kotijoukkue tuloksen verran parempi tänään.
   
 24. Magnum-44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, IFK
  Sekavaa peliä kaiken kaikkiaan. Ymmärtää toki, kun vasta kauden toinen harkkapeli kyseessä. Kotijoukkue oli numeroitten verran parempi. Mutta sitten. Tuo Baros...kauanko saamme nauttia, kunnes joku liigaseura nappaa. Loistava maalivahti! Osallistuu peliin. Tekee katkoja, jakelee syöttöjä ja on varma. Kaiken lisäksi eleettömän varmasti torjuu. Mielestäni parempi kuin aikoinaan Godla. Toivottavasti pysyy täällä.
   
 25. Sven Tuuva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Iisalmen pelikarhut, Kalevan pallo & Jokerit
  7 vakio kokoonpanon miestä tänään puuttui, joten tulos varsin odotettu. Odotin jonkun edes nousevan esiin tryouteista, mutta nuo Kiviahoon kohdistuvat kehut otan mielelläni vastaan. Kiitoksia kommenteista!