Snoppen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Nyt on kun on saanut rauhassa sulatella pettymystä voi jo suunnata katseen tulevaisuuten.

Viime kauden pelaajista moni on varmasti jatkamassa Kokkolassa? Ainakin näin voisi olettaa. Onko foorumilla tietoa kuka on jatkamassa ja kuka voisi olla tulossa?

Tuunanen vetää todennäköisesti tänne nuoria ja nälkäisiä pelaajia, mutta tulevalle kaudella toivoisin myös ripauksen enemmän kokemusta.
 
Aloitteellinen, aktiivinen, rohkea
Suosikkijoukkue
Hermes
Tällä hetkellä sopimuksen alla olevat pelaajat:

Hyökkääjät: Uomala, Ahlgren. Limmalla ja Vesalaisella on optiot ensi kaudesta ja ainakin Limman optio tullaan melko varmasti käyttämään. Vesalaisesta en sitten tiedä, vaikka täyttäisi ainakin Luusuaniemen jättämät saappaat helposti.

Puolustajat: Joki
 

Mahika7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes
Uutta, parempaa, kauniimpaa ja pidempää kautta on toimistolla jo alettu työstämään. (vai onko?) :D

Sopimukset 8.4.2019

Oskari Uomala
Nico Joki
Jesper Ahlgren

Toivottavasti sieltä alkaa pikkuhiljaan tulemaan ulos sopimusuutisia. Päävalmentaja on ainakin selvillä ja sen pitäisi helpottaa joukkueen rakentamista. Viime kauden runko olisi saatava pysymään ja näin todennäköisesti käy? Muutamat pelurit menevät kokeilemaan siipiään tuonne suljettuun tuonelaan ja heille tsempit sinne, erityiskiitokset Markkulalle näistä vuosista, joka ilmoitti lähtevänsä.

Tästä se lähtee ja aloitetaan täällä paltsallakin ensi kauden rakennus ;)
 

Snoppen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Tuttua Hermestä kun kauden jälkeen ei puhuta sanallakaan seurasta. Toivottavasti siellä ollaan hereillä ja ollaan koko kesä esillä. Syksyllä kaupungissa pelaa sellainen seura joka taatusti houkuttelee katsojia, ihmiset ei löydä hallille silloin vain sen takia että Hermes pelaa.

Sopimuksista, tai jonkunlaista tietoa mitä ensi kaudelta haetaan olisi kuulla jossain.
 
Aloitteellinen, aktiivinen, rohkea

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kovin uusiksi menee Hermeksen joukkue. Ilmeisesti menee nimittäin maalivahtikaksikkokin uusiksi.
 
"Unless we do something about it, in ten or fifteen years the Internet
will be monopolized by the megacorporations" -Noam Chomsky​

Knap

Jäsen
Kovin uusiksi menee Hermeksen joukkue. Ilmeisesti menee nimittäin maalivahtikaksikkokin uusiksi.
Outoahan se olisi jos Jukuri jäisi vielä Mestikseen. Annunen taas vähän yllätys, on tuolla vielä matkaa Liigamokeksi, edes kakkoseksi.

Pakko kyllä ihmetellä muutenkin tuota joukkopakoa runkosarjavoittajasta. Onko siellä joku asia huonosti tai eikö Tuunanen miellytä kaikkia? Vai onko yksinkertaisesti vaan sattumaa ja ovat saaneet vaan niin hyvät tarjoukset. Eipä näitä varmaan kukaan tiedä kunnolla.
 
KalPa, Brad Marchand #63

rasperi75

Jäsen
Suosikkijoukkue
Alasarjat
Onko siellä joku asia huonosti tai eikö Tuunanen miellytä kaikkia?
Enpä yllättyisi vaikka ei Tuunanen miellyttäisikään. Missä tahansa muualla on kokeneempi valmennus joka vetää pelaajia. Sitäpaitsi mieshän sanoi jo kauden aikana että vedetään vielä ens kausi täällä ja lähetään sitten oikeisiin töihin. Ei kovin kunnianhimoiselta ainakaan minusta kuulosta. Veikkaampa että Haakanan perässä menee vielä pari muutakin pääkaupunkiseudulle. Taitaa Hermes olla ainoa joukkue sarjassa kenellä on vain yksi sopimus ensikaudelle.
 
Suosikkijoukkue
Hermes
Taitaa Hermes olla ainoa joukkue sarjassa kenellä on vain yksi sopimus ensikaudelle.
Kolme sopimusta on ens kaudelle. Ahlgren, Joki ja Uomala.

Viime viikolla hallilla puhuivat että siellä on toimiston puolella vähän vaikea tilanne kun UTJ on ainakin osittain ellei kokonaan sivussa hommistaan siviilipuolelta johtuvista syistä. Jos näin on niin varmasti vaikeuttaa joukkueen kasaamista. Pari todella kovaa menetystä kyllä jo nyt pelaajistoon tullut ja eiköhän sieltä vielä lisääkin lunta tule tupaan.
 

Mahika7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes
"joukkopako" jatkuu... Blomberg Joensuuhun.. Toki Joensuuhun on nyt imua uuden valmentajan muodossa.. Mietityttää nyt nämä muutamat toiseen mestisjengiin lähtijät että jos olisi haluttu (pystytty) tarjoamaan jatkoa jo kauden aikana niin pelaisivatko täällä?

Mitä lie tapahtunut kun kuitenkin ulospäin on kauden mittaan kantautunut tietoa todella hyvästä joukkuehengestä, vai onko kuitenkin vaan kyse sattumasta ja kyseiset kaverit päättänneet vaihtaa maisemaa?

Olisi kyllä pikkuhiljaa seurajohdon palauttaa vähän uskottavuutta tähän toimintaan vaikka julkaisemalla jotain pelaajasopimuksia... Ymmärrän että on haastavaa pyörittää mestisjengiä näillä resursseilla mutta ei tarvitse joka kevät vaipua mediahiljaisuuteen ja nostattaa niitä spekulaatioita tuleeko lappu luukulle... =D
 

rasperi75

Jäsen
Suosikkijoukkue
Alasarjat
Hiljaista kyllä on ja tuo joukkopako pistää todellakin miettimään että jotain jossain on nyt varmasti vialla. Kaiken lisäksi vielä A-junnut siirtyi eri organisaation alle. Kaduilla huhutaan että pystyykö Hermes edes täyttämään lisenssiehtoja Mestis-kaudelle 2019-2020? Tarpeeksi kun asioita miettii niin kaikki on mahdollista.
 

Snoppen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Pitäisi jättää lukematta näitä juttuja, tulee vain paha mieli. Mutta itse en kyllä usko että tilanne olisi niin huono että täällä ei täytettäisi lisenssiehtoja. Hermes oli kaksi ensimmäistä vuotta taloudellisesti hyvässä asemassa, kolmas vuosi meni penkin alle ja tällä kaudella se on ilmeisesti ollut vaikea mutta hallinnassa. Huonon kauden rästejä saatu hoidettua. Urheilullisesti tämä mestistaipale on ollut tyydyttävä.

Hermeksen ikuinen ongelma tuntuu olevan tuo sisäpiiri. Siellä tehdään hyvää työtä, mutta kun se tehdään niin pienellä porukalla. Ikinä ei kuule missään mitään että mitä siellä tapahtuu, jos joku on kuullut jotain uutisia pitää aina mainita kuinka salaista tietoa kaikki on. Minulle ei yksinkertaisesti avaudu tuo. Kukaan ei puhu Hermeksestä, ja se johtuu vain siitä että seuran ympärillä on sellainen kulttuuri että tietoa pantataan, eikä asioista olla mitään mieltä. Tämä ei koske vain Hermes johtoa, vaan ihan kaikkia niitä jotka jollain tavalla on yhteydessä "valtaan".

Nyt vain rehellisesti ulos jotain. Nämä vallankahvassa olevat lukee tätä foorumia, joten ei voi tulla yllätyksenä että ihmiset haluaa tietoa.
 
Aloitteellinen, aktiivinen, rohkea

hemppa73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
En usko että kannattaa mieltään pahoittaa vaikka tämä seura rakas onkin... Enkä usko että tilanne niin huono on että lisenssi jäisi saamatta tai lappua luukulle laitettaisiin, vaikkei kausi varmasti ollutkaan taloudellisesti fanfaarien soittoa... Yleisö ei jostain syystä löytänytkään otteluihin kuten arveltiin... Se, mikä tuli jo edelläkin mainittua, on se tekijöiden vähyys, se huolettaa... Tekemistä on, mutta tekijöitä saisi olla enemmänkin varmasti... Jaa entäs kun nämä nykyiset väsyvät työtaakan alla ja innokkaita jatkajia ei löydykään...
 

Dynamo_FIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä
Se, mikä tuli jo edelläkin mainittua, on se tekijöiden vähyys, se huolettaa... Tekemistä on, mutta tekijöitä saisi olla enemmänkin varmasti... Jaa entäs kun nämä nykyiset väsyvät työtaakan alla ja innokkaita jatkajia ei löydykään...
Hyvää pohdintaa. Lainattu tuo olennaisin ja boldattu se "veemäisin" skenaario. Tuota samaahan se on monella muullakin paikkakunnalla.
Työnteko on rajua, pahimmoillaan haastavat talousjutut valvottavat öisin ja uhkaavat jopa terveyttä. Ja palkkiona tuosta työstä on yleensä **ttuilua eri suunnista ja lämmintä kättä. Ei kovin houkutteleva ympäristö haalia uusia tekijöitä, eli vaatii juurikin sitä ääretöntä rakkautta seuraa kohtaan ja palavaa intohimoa lyödä kirjavat likoon päivästä/viikosta/vuodesta toiseen. Kunnioitan!
 

Snoppen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Korjataan sen verran että itse en toivo kenenkään lopettavan Hermeksessä. Toivoisin vain että tuohon touhuun tulisi enemmän avoimuutta niin ehkä sinne saisi jossain vaiheessa uusia ihmisiä mukaan. Nykyinen tahti vie näiltä vähäisiltä tekijöistä ne viimeisetkin mehut, ja laatu kärsii.
 
Aloitteellinen, aktiivinen, rohkea

rasperi75

Jäsen
Suosikkijoukkue
Alasarjat
On se jännä että tekijöitä ei löydy kaupungista jossa asukkaita vajaa 50 tuhatta. Veikkaampa että vika ei todellakaan ole itse lajissa vaan jossain aivan muualla?!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy