Hermes 2019–2020

saiman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes, Ilves
Keskiviikko, pelipäivä ja takaisinmaksun paikka. Asetelmat ei Hermeksellä ehkä oo parhaat kun Sedlak ja Levänen on pois 4-6 viikkoa, Pylkkänen 2 viikkoa (tänään instassa ilmotti että leikkauspäivä) ja Reko päivä kerrallaan. Iso lovi tulee kolmoseen Sedlakin ollessa pois, senttereitäkään ei liikaa oo tarjolla, pakkeja onneks on vielä 6 kappaletta. Tiedotuksessa ilmotettiin että täydennystä haetaan, nähtäväks jää minkä tasoisia ja minkälaisilla sopimuksilla korvaajat tulee olemaan. En Kärppien tai Sportin junnuja/miehiä isommin oo seurannut että ketä sieltä vois mahollisesti olla tarjolla paikkomaan, vai onko siellä edes irtomiehiä. Sentteriähän tuo joukkue huutaa jo valmiiks, nyt vielä Levänen tippu niin iso on tarve.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Mestiksen sisäiset siirrot on aina vähän yllättäviä, niin tämäkin. Toisaalta: Hermes kaipaa kärkihyökkääjiä, kun taas KooVeessa ei mahdu pelaamaan vissiin kuin puolet omista sopimushyökkääjistä. Voi hyvinkin olla, että Saloranta on tässä ollut itse aloitteellinen osapuoli. Viime kaudella pääsi kuitenkin pelaamaan tosi isossa roolissa ja yllätti positiivisesti, mutta nyt sitten vissiin jäänyt poppariosastolle. Mielenkiintoista nähdä millaiseen rooliin nousee Hermeksessä ja millaiseksi pelimieheksi loppujen lopuksi osoittautuu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös