Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Hermes 2019–2020

Viestiketju osiossa 'Hermes' , aloittajana Snoppen, 02.04.2019 klo 18.22.

 1. TeMee_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Kopla
  Onko Toivo Pennanen jatkamassa Hermeksessä? Jussi Nättinen ja Kristian Kangas on vapaana edelleen, onko jatkamassa Hermeksessä?
   
 2. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Lainaus:
  Lainataanko Moberg IK Kronaniin? Paljo lähemmäs ei pääse.

  Muutamaa palasta vielä haetaan, joista 1 pitäisi olla maalivahti. Mielestäni seuran lausunnot sulki sen mahdollisuuden pois että toinen maalivahti olisi laina pelaaja(Annunen). Mutta 4 kokokauden lainaa, tulevatko Kärpistä? Sportista? Ässistä? Ketola joka pyörähti täällä viimekaudella olisi erittäin mieluisa laina. Koskenkorva ei myöskään harmittaisi yhtään, saattaisi olla koko sarjan parhaita pelaajia. Nyt huutaa kyllä loput sopimukset sellaisia ”pomminvarmoja” tuloksentekijöitä. Nykyisessäkin listassa on kuitenkin muutama arpa, joten nyt niitä suurelle yleisölle tuttuja nimiä eetteriin.
   
 3. rasperi75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Somessa oli tuolloin kertonut siirtyvänsä Vaasaan. Olikin trolli
   
 4. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Nyt kun on jääkiekko kaikkien huulilla, niin olisiko Hermes myös hereillä ja laittais kuulumisia, tai jopa jonku Mörkö-Markon sopimuksen ilmoille, niin saataisiin vähän kausikorttikauppaa elävöitettyä?

  Maalivahti, ja keihäänkärki puuttuu. Ehkä Moberg puolustuksessa sellainen on, ja Uomala ainakin osittain hyökkäyksessä.
   
 5. Mahika7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Lainaus:
  Myykö seura jossain kausikortteja? :hymiö:

  Syksyllä jatketaan! ;)
   
 6. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Riku Sihvonen Hermeksen hyökkäykseen. Ikää on vasta 20, mutta on ehtinyt pelata jo neljässä eri Mestis-joukkueessa: JYP-akatemia, Peliitat, KeuPa ja viimeksi sitten KooVee. Seurat vaihtuneet sen verran tiuhaan, että ei mikään ihme, ettei ole vielä breikannut kunnolla Mestiksessä. Potentiaalia kuitenkin jopa ihan ykköskentän hyökkääjäksi.
   
 7. rasperi75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Nättinen siirtyi sitten Ranskaan.
   
 8. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Huvä niin, totaalisen yössä oleva ”johtaja” kun alkoi tosipelit. Varmasti täällä 9,5/10 puolustaa Nättistä ja pitää tätä kovana menetyksenä. Mutta itse olen todella tyytyväinen. Varmasti joukkueen kallein pelaaja, ja ihan ok. Mutta fakta on se, että kun pelattiin ne tärkeimmät pelit oli Nättinen ihan uskomattoman huono.
   
 9. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Ei tuo lopulta ole mikään suuri menetys. Nättinen on sillä tavalla merkillinen että välillä on todella hyvä, mutta sitten taas välillä aivan sysipaska. Monesti kuullut kun sanotaan että Nättinen kevään miehiä, mutta kyllä lähtökohta pitää aina olla se että joukkueen kokenein ja kallein syttyy ihan jokaiseen peliin. Ei se nyt oikein hyvältä näytä että kapteeni joutuu esim vilttiin sarjajumboa vastaan koska pelaaminen ei vain selvästi kiinnosta sinä päivänä.

  Nättisellä oli loppukaudesta jalka ilmeisesti vähän huonossa kunnossa, joten se selittää osittain miksi hyyty lopussa. Vaikka ylempänä moitin vähän, niin kyllä mä vielä olisin voinut katsoa Nättistä Hermespaidassa. Eli onnea vain ulkomaille ja ehkä vielä joskus ura pakettiin täällä!
   
 10. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Nojoo, ei tuo @Snoppen viesti ihan väärin ollut. Ehkä aavistuksen kärkäs kirjoitus itseltä, mutta kyllä Nättinen oli kuitenkin loukkaantumisen jälkeen paha pettymys. Mutta toisaalta, jos jalka ei missään vaiheessa kunnolla tullut kuntoon niin vaikeahan se on saada parasta irti. Vieläkin kaipaisin sitä joukkueen ensikauden ”Markkulaa” tai ”Nättistä” jonka nimi sanoisi jotain. Joukkueen selvä tähti puuttuu. Ja maalivahti ei todellakaan vakuuta. Sinne tarvis jonku Godlan nyt ottaan mustaa kiinni.

  Sihvonen - Uomala - Tiihonen
  Paulaharju - Sammalisto - Paasovaara
  Ahlgren - Levänen - Limma
  Harju - ”Laina” - ”Laina”

  Nuo lainat toivottavasti sellaisia jotka ovat 1:ssä tai 2:saa. Esim Lehtimäki ja Koskenkorva tyylisiä pelaajia.

  Korhonen - Moberg
  Pylkkänen - Tornberg
  Ervasti - Kantola

  Sitten siihen pari lainapakkia. Loponen varmaan voisi olla yksi. Ei mitään asiaa kärppien joukkueeseen.