Ilmoitukset

Nimimerkin rullisti lento loppui lyhyeen ja tämä nimimerkki on passitettu käyttäjän aiempien nimimerkkien tavoin porttikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Hermes 2008–2009

Viestiketju osiossa 'Hermes' , aloittajana devil29, 15.03.2008 klo 20.30.

 1. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  No itse laskin että 7 on poissa laskuista. Ja siinä ei ole mukana vielä kuusistoa mikkolaa ja kivistä jääskelää hotakaista ja yli-untista jotka ovat lähteneet jo muualla. Mutta joka tapauksessa, kyllä niitä kokeneempiakin tarvitaan, ja siellä on varmasti sellanene valmentaja joka antaa nuorille vastuuta.
   
 2. bat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  Juu, ei devil29 ollut tarkoitus provosoida, itsellä vaan omien kyselyiden perusteella on tietoa ainoastaan kahdesta lähtijästä, eli junnuja pitäisi olla kymmenkunta. Siksi kysyin, kun omatkaan tiedot ei välttämättä ole aukottomia.
  Kokemuksesta ja valmennuksesta olen aivan samaa mieltä.
  Tuleva pelaajalista saattaa olla jopa joillekkin yllätys ja nimenomaan positiivisessa mielessä. Halukkuutta mukaan auttamaan on ihan kiitettävästi.
   
 3. kakes Jäsen

  Syksyn Suomi-Sarja pelaajien osalta,tyhmäähän se olisi olla hyödyntämättä sellainen potentiaali kolmosessa että on viime keväästä asti treenannut,kuntopohja suht hyvä ja taidot tallessa.

  Eiköhän nämä nimimiehet,Uski,Uusitalo,Viljanen,Niemi,Friis ym. lopulta aika pitkälle ratkaise sen että missä sarjatasolla Kokkolassa jääkiekkoa ensi kaudella pelataan.A-junnut runkona toki siinä sitten samalla imaisevat näiltä kokeneemmilta rajusti oppia ja itseluottamusta ja vóila...Eiköhän se ole siinä ja kakkosta pelataan Kokkolassa ensi kaudella,uskon ma.

  Kaiken kaikkiaan loistava homma taustajoukoilta että näin nopealla aikataululla saadaan homma taas käyntiin. Kokkolan jääkiekon tuki ry.on uusi päänavaus ja puhtaalta pöydältä on hyvä lähteä rakentamaan Kokkolalaista jääkiekkoa uudestaan nousuun. Eiköhän nuo tuulentuvat olla nyt sitten puhallettu alas sitten sen viimeisen kerran.
   
  Viimeksi muokattu: 05.01.2009 klo 09.06
 4. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
  Tsemppiä Hermekselle uuteen alkuun. Olisi sääli jos noin maineikas ja perinteikäs seura olisi pelailemassa jossain kolmosessa. Ihan vaan pohjanmaan rannikon kiekkoilun kehittymisen kannalta on hyvä että Hermes pelaisi vähintään Suomisarjassa, mutta kunhan nyt kakkoseen ensin. Eiköhän se nousu onnistu jo ensi kaudeksi jos vaan saatte mukaan jäljelle jääneet Suomisarjan pelimiehet junnujen tueksi. Jään suurella mielenkiinnolla seuraamaan Hermeksen uutta nousua.
   
 5. Kuubextra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Tänään Hermeksellä ensimmäinen III-divisioonan sarjapeli. Kokoonpanoista ei mitään hajua, muuta kuin että noin puolet on a-junioreita. Tämän keskimaa-lohkon voittaja nousee suoraan II-divisioonaan, joten panosta näissä peleissä on.

  Hermes - LeJy klo 15.30
   
 6. Setit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Onkos minkäänlaisia hajuja siitä miten Hermeksen pojat pärjää? En ainakaan näin äkkiseltään löydä tulosta mistään.
   
 7. 4ahola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  17-1 taisi päättyä Hermekselle. Pää on taas pinnan päällä, tästä on hyvä seuraavaan otteluun.

  jsa
   
 8. Hermez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  17-1 tosiaan peli päättyi ja taisi Jyskeen veskarille kertyä kaikenlisäksi noin 90 torjuntaa.

  Hienointa ottelussa oli tietysti se, että kuinka mukavasti yleisöä oli paikalla, vaikka vaan kolmosdivaripelistä olikin kyse. Arviolta ehkä 400 silmäparia. Ok.. Otteluun oli vapaaehtoinen pääsymaksu, mutta mukavasti näytti siinä keräysboxissa rahaa olevan. Kyllä porukkaa näyttää Kokkolan jääkiekon tulevaisuus kiinnostavan.

  Hermeksen kokoonpano ottelussa:

  M:
  Patrik Friis
  Ali Rahkonen

  P:
  Aapo Aro
  Olli Vainio
  Marko Ruotsalainen
  Jukka Rahkonen
  Asko Vauhkala
  Jussi Kaas
  Antti Tuunala

  H:
  Tero Haara
  Jussi Keski-Vinkka
  Robin Löfholm
  Filip Björndahl
  Jaakko Viljanen
  Mikko Uusitalo
  Jouni Ojatalo
  Matias Mattila
  Antti Tikkakoski
  Niko Heinola
  Miika Indola
   
 9. K.J. Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Everton FC, Hermes
  Mahdettiinkohan ottelussa tehdä uusi III-divisioonan yleisöennätys? Siinä hallille kävellessä tuli mieleen ajatus siitä, kun olin edellisen kerran Kokkolan jäähallissa. Peli oli KalPaa vastaan ja ainakin Kapanen ja Adam Hall lakkoili silloin kuopiolaisten riveissä. Kauas on siitä tultu. KalPa jyrää liigan kärkipäässä ja Hermes, no Hermes, tuota...
   
 10. upnorth24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
  Lainaus:
  Kannattaisi varmaan käydä useammin siellä jäähallissa ja Hermeksen peleissä, koska kaikkien kannattajien tukea olisi tarvittu jo paljon aikaisemmin. Joka tapauksessa hienoa nähdä jumalpaidat taas jaloillaan. Pari vuotta joudutte tahkoamaan alempia sarjoja, mutta sen jälkeen olette takaisin Suomi-Sarjassa ja paljon terveemmällä pohjalla.
   
 11. nollanolla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HERMES & PELICANS & KPV
  n,700

  Toisen erän lopulla yleisöä oli reilut 700 tosin toisella erätauolla osa porukasta lähti kattomaan mäkihyppyä.

  Mutta selkeä viesti yleisöltä, että Kokkola tarvii miesten jääkiekkoa ja sen ei tarvi olla välttämättä Mestis ei ainakaan vuosiin,ehkä silloin kun -00 ikäluokka on siinä iässä, heh!

  Tulevaisuutta kannattaa kuitenkin rakentaa maltilla ja syyllistymättä poikamaiseen hätäilyyn.
  Ensimmäinen ehto ja tavoite on saada taustat kuntoon,riittävän vahva organisaatio jolla on realiteettien tajua,suuruuden hullut pysykööt poissa sillä vanha viisaus pätee tässäkin asiassa.

  Kun lusikalla aloittaa niin kauhalla lopettaa ja päinvastoin.
   
 12. magnum37 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Hienoa että Kokkolassa saatiin uusi organisaatio pystyyn näinkin nopeasti! Nyt vaan määrätietoisesti takaisin ylöspäin!

  Pari kysymystä kuitenkin mietityttää, joihin toivoisin vastausta eritoten kokkolalaisilta:

  -Mikä mahdollisti sarjapelit 3. divisioonassa kesken kuluvan kauden?
  -Uudenkin seuran työnimi on siis Hermes, hyvä niin, mutta mikä on uuden seuran koko nimi? Hockey Club Kokkolan Hermes tms?-)
   
 13. Kuubextra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Lainaus:
  Kesken kauden kyllä, mutta ei kesken sarjan. Tietääkseni ylin sarjataso(5. ylin) jonne pääsee pelkästään ilmottautumalla(?). Tämä joukkue pelaa siis Juniori Hermes ry:n alla, ei vielä uuden Hermeksen. Uuden Hermeksen pääseminen suoraan II-divisioonaan ehtona oli että sille sarjatasolle mennään pelaamalla. Eli Juniori Hermes luovuttaa paikan ensi kaudeksi.

  Lainaus:
  Varmaankin Hermes HC ?

  edit: pikku korjaus =)
   
  Viimeksi muokattu: 08.01.2009 klo 13.04
 14. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Lainaus:
  No nythän se nollanolla viisauden päästi! Kaivataan miesten tekoja. Malttia olla pitää ja rauhassa rakentaa, niin kyllä se sieltä riemu kattoon nousee.
   
 15. Kuubextra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Tänään jännittävät pelit jatkuu III-divisioonassa. Hermes matkannut Teerijärvelle pelaamaan Terjärv Ungdoms Sportklubbia vastaan, tuttavallisemmin TUS. Kiekko putoaa jäähän ihan näillä hetkillä. Paikallaolijoilta pelistä kommenttia/tulospalvelua joko tänne tai Kokkolan kiekkosivuille.

  Edit: Teerijärvellä peli siis vasta huomenna ja parhaillaan on menossa Lapualla Virkiä 2:sta vastaan peli.

  ...tilanne 2. erän jälkeen Hermekselle 0-2

  ...lopputulos 0-7.


  t. "linkkitulva"-Kuubextra
   
  Viimeksi muokattu: 10.01.2009 klo 15.43
 16. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Tus - Hermes 3-8. Peli oli kyllä yllättävän mielyttävä, vauhtia oli varsinkin pelin alussa ihan hirveesti. Tus kävi jopa johdossa mutta hermes tuli nopeasti tasoihin ja ohi ku saivat 5-3 yv:n.

  Sami Vehmanen teki 4 maalia ja Marko Ruotsalainen 0+3 ja Aapo Aro tais syöttää pari. Tänään oli kokeneempien miesten vuoro pelata hyvin. Nuoremmat olivat tänään enemmänkin sivuosassa mutta ihan mallikas suoritus siltikin.

  Harri-Heikki Niemi on myös uusi nimi Hermes hyökkäyksessä. Pelannut aiemmin suomi-sarjaa jeppiksessä useamman kauden. Taisi tänään tehä yhen ja syöttää pari.
   
 17. Kuubextra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Lainaus:
  Ottelun maalit nähtävillä netissä
  http://www.kokkolanwebtv.fi/ -> mediagalleria

  ...toki III-divaritasolla pitää tämmöinen palvelu olla =)
   
 18. adidasler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
  Lähinnä huvittaa katsella tätä sarjatasoa, missä Hermes nykyään "painii". =) Todella harmi, että näin piti käydä.. Nyt voidaan ainakin ilman minkäänlaisia laseja sanoa, että Kokkolalaiset ovat väärällä sarjaportaalla. Vastustajat tuskin osaavat kaikki edes luistella. Yritä nyt siinä sitten motivoitua pelaamaan. =)
   
 19. kakes Jäsen

  Lainaus:
  Toden totta väärällä sarjaportaalla. Mutta pohjaltahan se on aloitettava se uusi tuleminen.

  "Kovia kiekkopelejä Kälviän kyläsarjassa",kirjoittaa paikallislehti. Siellä maalintekijälistassa mainitaan muiden harrastelijoiden joukossa mm.Jani Uski,2 maalia.

  Toivotaan että tuo harrastelu jatkuu vain tämän kauden yli ja ensi kaudella Jani olisi nostamassa Kokkolan jääkiekkoa taas uudestaan nousuuun.
   
 20. bat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  HERMES - MuIK KLO 15.30

  Eli tänään jatkuu Hermeksen uuden tulevaisuuden rakentaminen kotipelillä MuIK:a vastaan. Luonnollisesti kotivoittoa odotetaan, saa nähdä paljonko vastustajan fyysisyys aiheuttaa vaikeuksia.
  Toivottavasti yleisöä saapuu jälleen mukavasti paikalle, kuten oli edellisessäkin kotiottelussa, niin saadaan tunnelmaa ylös ja tuottoa Juniori-Hermekselle kahvio- ja makkaramyynnillä.
   
 21. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
  Mites pelissä kävi? Finhockey tulospalvelu ei anna vielä tulosta vaikka peli pelattiin jo klo 15.30 alkaen...

  Perinteisen seuran nousu ylöspäin kuitenkin kiinnostaa.
   
 22. Kuubextra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Hermes - MuIK 12-1, yleisöä parhaimmillaan 450-500.
   
 23. Urheiluhullu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, HIFK ja HPK.
  Hermes voitti LeJyn vieraissa tänään 15-3. =)

  Huomenna on kotipeli Virkiä2 vastaan. Huhujen mukaan Hermeksen paidassa on mukana eräs numero 23. =) Kaikki huomenna hallille!
   
 24. SeitsemäsPakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sydämellä pelaavat
  Lainaus:
  Satuinpa eksymään halille tarkastamaan hermeksen. Peli oli 0-0 vielä pitkälle ekaan erään. Toisessakin erässä Lejy:llä pari paikkaa kaventaa 2-4 tilanteeseen. Lopussa tuli hienoja klip klap maaleja hermeksen pojilta. Kova sana "rautaliigassa" kun joutuvat pelata "100 lasissa".
   
 25. Hermez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, Pittsburgh Penguins
  Tänään Hermes kaatoi Virkiä 2:sen 22-1.

  Huhuilut pitivät paikkansa ja itse maestro Uski pelasi myös ottelussa. Taisi pari häkkiä tehä ja yllinkyllin syöttöpinnoja päälle.
  Yleisöä oli taas ihan mukavasti paikanpäällä, ehkä parhaimmillaan noin 500.