Ilmoitukset

Nimimerkki MachoFantastico ei jatka enää joukkueessa. Kun penkkikomennukset ja opastukset eivät nostaneet hänen kirjoitustensa tasoa, ainoaksi vaihtoehdoksi jäi kirjoitusoikeuksien poisto.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin VilleLeino provoilut taukoavat kahdeksi kuukaudeksi. Käyttäjän murheellinen rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki Malkkinen laajentaa viikon ajan sanavarastoaan ennen paluutaan palstalle.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Kimmo Stasi trollaus on palkittu kuukauden pelikiellolla.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Iso Paha ansaitsi itselleen viikon huilitauon HIFK-osion turhasta, sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään.

Nimimerkki Rambokala on saanut viikon pelikiellon keskityttyään NHL-osiossa henkilökohtaiseen hyökkäykseen asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis on seuraavat kaksi kuukautta vilttiketjussa ja toivottavasti hän tänä aikana opettelee keskustelemaan ilman provosointeja ja flametusta. 

Sulje ilmoitus

Hermes 2008–2009

Viestiketju osiossa 'Hermes' , aloittajana devil29, 15.03.2008 klo 20.30.

 1. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  No niin tästä vois sitte alkaa spekuloida uutta ensikauden Hermestä. Sopimuksia on kasassa huimat 3kpl. Valmentajat ja yksi maalivahti. Päävalmentaja on Marko Sykkö ja kakkoskoutsina häärii Pasi Urho. Nimet ei sano mitään muuta kun sen että Sykkö on vaihtanu työpaikkaa tiheämmin ku köyhä sukkia. Titaanilaiset voisivat vähän valasta minkälainen kaveri on kyseessä.

  Tavotteena joukkueella on kasata kova ykköskenttä(muualta) ja ratkaisuihin kykenevä kakkoskentän ja puolustava kolmoskenttä ja nelonen omaista lahjakkaista junnuista. Nousu on myös kuulemma ainut tavote ensikaudeksi, joten toivottavasti pelaajat ovat sitte sen mukaset omia kuitenkaan unohtamatta. Ei hyvältä näytä mutta onhan tässä vielä vähän aikaa ennenku kiekko seuraavan kerran jäähän tippuu. Tällähetkellä en ole tyytyväinen.
   
 2. Pauli Jäsen

  Tämä on puhtaasti huhua ja kuulopuhetta, mutta olisi tulossa kovia nimiä takaisin Kokkolaan. Niemi halajaisi Kokkolaan ja Vesa olisi tulossa maaliin. Muista en tiedä ja nämäkin on vain huhua. Onko muilla tarkenpaa tietoa asiasta.
   
 3. haba#46 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki, Hokki, Kärpät
  Sykerö

  Omilta ajoilta ainaki voin sanoa, ettei tuo Sykkö sillon ainakaa ollu hirmusen pätevä... Kamalasti puhetta ja lakki kourassa keväällä johdon edessä.
  Tuntunu tosiaan olevan kaverilla jatkumoa ko asiassa. Vaan aina on jonku "suojatyöpaikan" saanu joltain seuralta.

  Nythän on siis uus kausi edessä että tiiä sitä sitten.
  Oma kontakti kaveriin siis muutaman vuoden takaa.
   
 4. Hermez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  No onhan tuota itsekkin kuullut muutamalta hänen aikaisemmalta valmennettavaltaan, että ei oikeen ole pätevä kaveri.. Mutta antaapa miehen yrittää. Ainahan sen koutsin voi keskenki vaihtaa mikäli tulosta ei ala tulla.. Ja tulevana kautena tavoitteet on sen verran korkealla, että se liipasinki saattaa olla herkemmässä.

  Kovia nimiä ne enskauden joukkueeseen kylillä huhuilevat, mutta nehän nyt on vaan huhuja kunnes nimiä on paperissa.
   
 5. HOKIMAN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, molemmat
  Omia vai ostoja

  Toivottavasti kausi 08-09 alkaa paremmin kuin viimeksi. Syksyllä ilmeisesti tuli aikalailla kiire. Sopimuksia tehtiin nimien perusteella eikä mitään näyttöjä tarvinnut antaa. Keväällä otettiin kaikki vieraat mukaan, jos hokkarit olivat mukana. Lahjakkaimmat a-b junnut ovat jo lähteneet. Joitain hyviä paluumuuttajia kyllä kaivattaisiin,Pajula mainio, Vesa hyvä, Niemi kevollinen, muttei hänen varaan kyllä puolustusta kannata laskea. Onko muuten järkevää tehdä syksyllä koko rahan edestä soppareita, vai olisiko parempi säästää talveksi ja kevääksi yllätyshankintoja varten ?
   
 6. Bertil Snöre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Kotkassa miestä nähneenä voin kertoa ettei ainakaan Helteen aisaparina päässyt ääneen paljon muulloinkun Veikka oli reeneissä pienessä krapulassa ja ei oikein ääntä saanut ja muutenkin näytti Sykkö harjoittelevan A/B junnujen kanssa lämäreitä yläkulmiin poikien aamuharjoituksissa. Sykön pelikirja näyttäisi myös olevan, että aina pelataan kiekkoa keskustaan, josta avataan laitoihin ja sieltä palataan takaisin keskustaan ja niin edespäin.

  Yksi huhu Hermekseen on viimekaudella Kotkan Titaanien hyökkääjä Jaakko Viljanen, joka taisi olla sivussa koko kauden ajan, mutta toissakaudella laitoi hurjat tehot Suomi-Sarjassa.
   
 7. tzoni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NYR, Kälviän Tarmo
  Lainaus:
  Kimmo Vesaa jos tarkoitat niin ei ole tulossa Hermekseen.
  Tämän mies kertoi itse joten voitte pitää varmana tietona.
   
 8. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Nimiä jota on putkahdellut kaupungilla

  Kimmo Vesan voi nyt kyllä ihan varmasti unohtaa. Mielenkiintosia nimiä mitä olen kuullut on Mustonen(raahe), Viljanen(Titaanit), Marklund(Heki), Kurka(jeppis), Olli Palola, David Lindgren ja Ville-Joonas Appel Lukon A:sta. Lisäksi Arolla ja Kylmämaalla on hyvät ja vakituiset työpaikat Kokkolassa ja Jeppiksessä. Kummatkin ovat halukkaita jatkamaan punanpaidassa. Niemi on myöskin tervetullut takaisin. Varmasti parempi kun Martikainen. Uskin uskon myöskin jatkavan vielä yhden kauden. Uskon että haluaa olla auttamassa joukkuetta takaisin ylös, ja tietää varmasti itsekkin että on vielä annettavaa. Pitäis varmaan vaan kohta antaa niitä nimiä julkistuuteen että sponsorit vähän kiinnostuis ja näkis että onko sitä tekemisen meininkiä vai ei. Kovat puheet oli/on mutta totuus on että soppareita on julkistettu tasan yksi ja se ei varmasti hirveesti sponsoreita kiinnosta yhtään pelaajaa vähättelemättä. Antais edes päivämäärän julkisuuteen. Mutta täytyy muistaa että valmentaja toki saapuu vasta 1.5 kokkolaan joten uskon että pian sen jälkeen alkaa jotain kuulua. Joka on kyllä ihan loogista.
   
 9. kakes Jäsen

  Lainaus:
  Loogista on myös se että monet näistä kovan luokan pelimiehistä vieläkin raskaan kauden jälkeen ovat vielä lomatunnelmissa ja alkavat vasta nyt kuulostella ja hinnoitella itseään, että missähän sitä nyt pelaisi ensi kaudella.

  Mielenkiintoisia nimiähän tuolla on tullut vastaan Hermeksen ensi kauden rosterista puhuttaessa. Jos puoletkaan noista huhuista toteutuu niin kovaa nippuahan Hermes on kokoamassa ensi kaudeksi. Sellaista jolla nousu Mestikseen ei olisi ollenkaan mahdoton vaihtoehto.
   
 10. Börje Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  R.I.P Hermes, sympatiat JHT:lle
  Sopimuksia

  Eli Hermes on tehnyt sopimukset Jani Uskin, Mikko Uusitalon sekä uutena miehenä mukaan tulee Jaakko Viljanen Kotkasta. Ennestään Patrik Friisillä oli soppari.

  Erittäin hyviä soppareita kaikki. Maestro jatkaa ja erittäin mielenkiintoinen uusi pelaaja tämä Viljanen. Viime kausi taisi jäädä kokonaan pelaamatta loukkaantumisen takia. Mutta edellisten kausien tehot ovat kovia.
   
 11. Hermez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Kieltämättä hyvä avaus sopimus rintamalla.. Erityisesti ilahduttaa Uskin jatko! Olin jo aika varma, että maestro ei enää jatka. Viljanen voi olla varmaan kova luu ens kaudella suomisarjassa. Viimekausi tais mieheltä jäädä loukaantumisen takia pelaamatta, mutta muuten näyttää mies tehneen aika mukavia tehoja aiemmilla kausilla.
  Uusia sopimuksia näköjään työstetään kokoajan lisää
   
 12. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Jalla tulee olemaan Hermeksen ykkössentteri ensi kaudella, kunhan miehen paikat vain kestävät kunnossa. Harmittaa todella paljon, että tämän tason kaveri menetetään Suomi-sarjaan, mutta minkäs teet.

  Viljanen tulee antamaan tulevalla kaudella moneen otteeseen ilon hetkiä Hermes-kannattajille. Jalla oli Titaanien nousukaudella 2006-07 joukkueen tärkein yksittäinen pelaaja, joka ei hyytynyt missään vaiheessa kautta. Pelinäkemys, syöttötaito ja laukaus kaikki todella kovaa luokkaa.

  Hyvien pelitaitojen lisäksi Viljanen on siviilissäkin todella mukava kaveri, jolle ei voi toivoa muuta kuin hyvää uran jatkolle. Hermekseltä Viljasen sainaus oli todellinen kaappaus Tamia mukaillakseni ja iso sulan tästä vonkaleesta voivat fanit iskeä päävalmentaja Marko Sykön hattuun. Hän meinaan Jallan Kokkolaan mukaansa houkutteli.
   
 13. Hermez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Kylläpä kuulostaa hienolta! Tosin mitenkähän Viljasen otteisiin vaikuttaa se kun viimekausi jäi kokonaan pelaamatta? No joka tapauksessa varmasti hyvä hankinta.. Todella kova saa olla mikäli meinaa Uskin syöstää kakkosketjuun.
   
 14. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Jallalta meni viime treenikaudella polvesta ristiside poikki, jonka takia mies missasi koko pelisesongin ja tässä oli yksi suurimmista syistä sille ettei Titaanien hyökkäyspeli ja varsinkaan ylivoima ottanut toimiakseen varsinkaan syyskaudella.

  Toki pitkä pelaamattomuus varmasti aluksi Viljasta vaivaa, mutta kunhan vain paikat kestävät niin uskon hänen jouluun mennessä jo olevan Hermekselle kultaakin kalliimpi pelimies. Ikää Jallalla ei ole vasta kuin 24 vuotta, joten parhaat pelivuodet ovat vielä edessä päin ja kehittymistä tapahtuu varmasti vielä rutkasti. Uskin kokemusta ja rutiinia miehellä ei vielä ole, mutta taidoissa Viljanen on varmasti aika tasoissa Kokkolan keisarin kanssa.

  Helvetin hyvä hankinta Hermekseltä, pakko vielä kerran todeta tämä.
   
 15. HOKIMAN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, molemmat
  Eikö mitään tapahdu ?

  Neljä sopparia ja mestikseen aikovan joukkueen kesätreenien pitäisi alkaa jo kovaa kyytiä. Kun kerran ostolinjalle lähdettiin, pitäisi äkkiä saada vapaat miehet kiinni. Syksyllä jää muuten tyhjä koura, halpoja (ylipainoisia- no ei tietenkään kaikki) etelän huippumiehiä. Ny ois jo kiire.
   
 16. Pikkumusta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes,HIFK,Tappara
  Kuulin huhupuheita että Hermeksellä ois 10 sopparia valmiina mitä ei vielä julkaista. Näihin kuuluisi kaksi kappaletta Joki-Erkkilää !
  Tiedä sitten pitääkö paikkansa, sen näkee myöhemmin.
   
 17. Hermez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Hermeksen foorumilla huhuiltiin, että jatkosopparit ois allekirjottaneet Kylmämaa, Toskala, Aro, Söderholm, Hotakainen ja Ojatalo..

  Joki-Erkkilöistä Aku olis enemmän ku tervetullut, Uskin viereen sylkemään maaleja.
  Mutta katsotaan.. ei nuolaista ennen ku tipahtaa.
   
 18. Pat_LaFontaine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
  Lainaus:

  Mikäli toinen Joki-Erkkilöistä on TÄMÄ, niin on kyllä kova tekijä tolle sarjatasolle.

  Ei tehnyt läpimurtoaan Sportissa, mutta on mielestäni hyvän potentiaalin omaava pelaaja.

  Onnea Hermekselle tulevan rosterin kasaamisessa ja tietty tulevalle kaudelle.
  Olishan se hunajaa, kun vanhat kunnon paikallismatsit saisivat vihdoinkin jatkoa. Sitä odotellessa.
   
 19. adidasler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
  Lainaus:
  Ja mikäli se toinen "Erkkilä" on Aku, niin ennakkosuosikin paineet voidaan lykätä suosiolla Kokkolan suuntaan! Kaikki nuo Kalajoen kasvatit olisivat kovaa valuuttaa SS:ssa!
   
 20. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Ihan Vitsi

  Ihan vitsillä heitä tämän hetken huhu joukkueen perusteella minkälaisia kenttiä sais kokoon. Kuten sanottu moni näistä on vielä huhu pohjalla ja osa ei varmasti tule ollenkaan.

  Aro - Söderholm

  Kylmämaa - Viljanen - J Joki-erkkilä

  Niemi - ???

  A Joki-erkkilä - Uski - Korhonen

  Ojala - Lindgren

  Kivinen - Hotakainen - Toskala

  Björndahl

  Aappola - Lassi - Uusitalo

  Ojatalo

  Lahtonen (Friis)

  Yhtä sentteriä ja pari pakkia huutais ja jos joki-erkkilät ei tule(mikä on mielestäni hyvin hyvin hyvin epätodennäköistä, että tulee siis) niin muutamaa laituria. Tossa on kaks kentää kokkolasta plus uski joka on varmaan jo kokkolainen. Että omiakin on ihan sopivasti. Veskarit myös kokkolasta. Tai no ainakin Hermeksen junnuja.

  Tiedän että aika turhaa kun ei nimiä ole vielä papereissa ainakaan julkisesti spekuloida mutta se tässä foorumissa on hauskaa. Että voi miettiä ihan turhia asiota. Kenenkään ei kannata ottaa näitä nyt hirveen tosissaan.
   
 21. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
 22. bat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  Ketjuspekulointia

  Itse tahtoisin nähdä ensi kauden ketjut suunnilleen seuraavanlaisina:

  Kylmämaa-Viljanen-Kivinen

  Toskala-Uski-(Aappola,jos tulee ja on toissakauden kunnossa,viimekauden Aappola menis ehkä nelosketjussa)

  Ojatalo-Hotakainen-?

  Uusitalo-?-?

  1.ketjussa siis taitoa ja valtavasti liikettä ja energiaa
  2.ketjussa Toskala on yhtä potenttiaalinen maalinsylkijä Uskin ruokkimana snaipperina kuin A.Joki-Erkkilä, Aappola tekee tilaa ja karvaa tilanteita
  3.ketjussa voitaisiin lopultakin katsoa Ojatalon potenttiaali kunnolla
  4.ketjussa Uusitalo oikeimmassa paikassa

  Patu ehdoton 1. maalivahti jos vain on kunnossa, Lahtonen tasainen kakkonen

  Pakit tähän asti ok, eli vähintään pari laituria ja kasa peruspakkeja+ 1 kiekollinen pakki sekä nelosketjun sentteri puuttuu.
  Katsotaan mitä vielä tulee.
   
 23. Hermez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, Pittsburgh Penguins
  Lainaus:

  Ihan kivat koostumukset kylän omia poikia ajatellen.. toivottavasti ei kuitenkaan ihan tuollaisia koostumuksia ens kaudella nähä, jos meinataan tavotteista pitää kiinni.

  Ja tuosta että Toskala olis Uskin vierellä yhtäkova snaipperi kuin A Joki-Erkkilä, niin epäilen kyllä aika vahvasti väittämääsi.

  Tämäkin on vain mun mielipiteeni, mutta itse näkisin koostumukset jotenki näin..

  ? - Viljanen - ?
  Kylmämaa - Uski - ?
  Toskala - Hotakainen - Kivinen
  Uusitalo - ? - ?/Ojatalo

  Aro - Söderholm
  Niemi - ?
  ? - ?

  Lahtonen
  Friis
   
 24. Hermez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, Pittsburgh Penguins
  Pari uutta sopparia.. Hermes-nutun ens kaudella pukee päällensä hyökkääjä Mikael Potila(20) ja puolustaja Jarno Mikkola(19)

  Potila tulee TuTon organisaatiossa, jossa mies pelasi pääsääntöisesti seuran A-junnuissa ja mukavat tehot teki viimekaudella(34. 39 + 50 = 89 ), muutaman mestis-pelinki Potila on parina vuotena päässy pelaamaan ja niissä on syntyny 3+1.

  Mikkola on Kärppien kasvatti, joka pelas viimekaudella Lukon A-junnuissa, tehot ei kummoset oo, 31peliä ja 1+1.. lienee kyse kuitenki perus puolustavasta puolustajasta.


  http://www.hermesht.com/index.php?action=1&module=uutiset&uutis_id=192
   
  Viimeksi muokattu: 18.06.2008 klo 20.39
 25. Kuubextra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes