Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Hermes 2008–2009

Viestiketju osiossa 'Hermes' , aloittajana devil29, 15.03.2008 klo 20.30.

 1. Börje Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  R.I.P Hermes, sympatiat JHT:lle
  Lainaus:
  Tuohon listaan voi lisätä ainakin vielä Jaakko Jääskelä ja Matias Kuusisto -> Sport-A ja Tomi Sippola -> Tus 3-divari
   
 2. Rollo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi Hockey, Rovaniemen Kiekko r.y
  Jani Kylmämaa kiekkoilee Lappiliigaa Kolarin työväen urheilijoissa.
   
 3. Ärräpää Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi
  Lainaus:
  Ei saatana. Onkohan kysellyt RoKista pelipaikkaa?
   
 4. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Lainaus:
  Kannattaako sotkea toimivaa kokoonpanoa?
   
 5. adidasler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
  Lainaus:

  No ohoh!! Onko tosi? Kyllähän miehelle olisi ollut käyttöä monessa tasokkaammassakin joukkueessa, jopa ehkä Rokissa. Näinköhän pelaa Lappiliigaa paria peliä enempää, epäilen...
   
 6. Ärräpää Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi
  Lainaus:
  Jos minulta kysytään niin ei. Tokkopa Kylmämaalle löytyisi roolia RoKista. Jos Hermes leiristä jotain miestä haviteltaisiin niin Aroa sitten.
   
 7. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Lainaus:
  Olen kanssasi aivan samaa mieltä. Ei huolita Kylmämaata, mutta Aapolla on siteitä Rokiin ja myöskin Rokin kannattajiin. Aapo kehiin, jos vain halukkuutta löytyy.
   
 8. upnorth24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
  Lainaus:
  Samanlaisia siteitä taitaa olla molemmilla eli Janikin on muistaakseni pelannut RoKin junioreissa Aapon tavoin. Sitten onkin täysin eri asia olisivatko kyseiset pelimiehet vahvistuksia RoKin nykyiseen kokoonpanoon ja ovatko miehet edes halukkaita tulemaan napapiirille? Omasta mielestäni Aro olisi sellainen täsmähankinta jota tarvittaisiin, mutta Kylmämaa ei. Taitaa vaan olla niin, että Aro ei ainakaan ole lähdössä Kokkolan suunnalta.
   
 9. karppa67 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi,Kärpät,HPK,Kalpa
  Hermes

  Toivon että Hermes saa talouden kuntoon ja palaa pian kuvioihin takaisin. Jotenkin tympii että tämä perinteinen seura polttaa näppinsä ja aloittaa jostain "vitosdivarista" koko homman alusta. Puhtaasti lajin kannalta ajateltuna näitä urheilullisesti menestyviä joukkueita kun Suomisarjassa ei ole yhtään liikaa. Monessa Suomisarjan lohkossa on joukkueita jotka toimivat pisteautomaatteina muille lohkon joukkueille. Kalliiksihan se tietysti tulisi, mutta olisiko järkevää jo heti kauden alusta perustaa suomisarjan "ylempi lohko" jossa pelaisi ne joukkueet jotka ovat edellisellä kaudella sijoittuneet kahden tai max. kolmen parhaan joukkoon näissä nykyisissä neljässä eri lohkossa. Systeemillä saataisiin 8-12 joukkueen sarja, jossa parhaat karsisivat Mestikseen ja heikoimmat joutuisi karsimaan alemman Suomisarjan joukkueiden kanssa. Mukava olisi nähdä etelä-Suomen joukkueita täällä Lapissa jo alkukaudesta, eikä vasta joulutauon jälkeen. Ei sellaiset 16-1 lopputulokset oikein palvele ketään, ei joukkuetta eikä myöskään meitä katsojia! Mieluummin käyn katsomassa otteluita joissa riittää jännitystä loppuun saakka, voitti sitten kumpi tahansa! Hyvää Itsenäisyyspäivänaattoa ja Itsenäisyyspäivää kaikille suomalaisille ja kaikille Jatkoajan lukijoille ja kirjoittelijoille!
   
 10. Kyynhakkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kaikki Seinäjokelaaset "palloolu" joukkueet ;o)
  No niin, Hermes tekee jo paluuta....
  Alkavalta kevät kaudelta 2009, löytyy keskimaan III divarista joukkue nimeltään Hermes Kokkolasta.
   
 11. Hermez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Joo, tammikuun puolella nähdään taas edustustason lätkää Kokkolassa.. kolmosdivarissa. Kyseessä on Hermeksen a-junioriporukka, joka ei saanut paikkaa A-nuorten kakkosesta. Hyvä että nyt jonku paikan saivat, vaikka tuo kolmonen sarjatasoltaan ei nyt mikään hääppönen olekkaan.

  Ensi syksynä sitten kakkosta, jos ja kun uusi organisaatio tässä kasaantuu.. Hyvällä säkällä vuoden päästä Suomi-Sarja karsintaa.
   
 12. 4ahola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Ensimmäinen ottelukin löytyi jääkiekkoliiton sivuilta:
  Ti 06.01.2009 15:30 Kokkola Hermes - LeJy (Lehtimäen Jyske).
   
 13. Börje Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  R.I.P Hermes, sympatiat JHT:lle
  Lainaus:
  Kyllä siellä kuulemma muitakin pelaajia on kuin A-junnuja. Jopa tämän kauden Suomi-sarja Hermeksestä.
   
 14. Kuubextra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Lainaus:
  Edit: Selvä, eli pyhäpäivä tuo tiistai.

  Edit: Onko kenelläkään tietoa keitä Hermeksen paidassa pelaa?
   
  Viimeksi muokattu: 23.12.2008 klo 19.35
 15. 4ahola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Taitaa olla pyhäpäivä loppiaisen takia, siitä varmaankin johtuu ihmeellinen aika.
   
 16. kakes Jäsen

  Lainaus:
  No, hemmetin hieno homma että saadaan homma taas käyntiin. Kieltämättä outoahan tämä jääkiekottomuus keskellä talvea on ollut. Jaa että kesken kauden voi hypätä kolmoseen? Nimiä vaan kehiin, keitä siellä pelaa konkurssipesästä?
   
 17. Hiski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Hermes A

  Kokkolassa todellakin pelataan kevään 2009 aikana Miesten sarjapelejä. Juniori Hermes päätti ottaa A-juniorit toimintaansa mukaan. Kokkolan jääkiekon tulevaisuuden kannalta järkevintä oli lähteä pelaamaan Miesten III-divisioonaa ja hankkimaan II-divisioonapaikkaa seuraavalle kaudelle. Ko. tavoitteen ja A-junioreissa tapahtuneen pelaajaliikenteen takia joukkueessa tulee pelaamaan 5-10 aikuisikäistä Kokkolanseudun pelaajaa. Nimistä sen verran että kaikki Hermes HT:n A-junnut, jotka eivät ole siirtyneet Sportiin, JHT:hen tai Laser HT:hen pelaavat Hermeksessä. Tämähän on koko projektin ajatus. Valmentajat päättävät ketä aikuisikäisiä mukaan otetaan.
   
 18. Kuubextra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Onko kenelläkään vieläkään tietoa keitä Hermeksen III-divarijoukkueessa tulee pelaamaan a-junnujen lisäksi? Yhtään varmaa pelaajaa?

  "Valmentajat päättävät ketä aikuisikäisiä mukaan otetaan."

  ...luultavasti ne jotka pelaa nyt keväällä, ovat sitoutuneet pelaamaan myös ensi kauden Hermeksessä?

  Edit: Kokkolan Sanomat tiesi kertoa että mukana on myös pelaajia, joilla on kokemusta Suomisarjasta ja Mestiksestä.
   
  Viimeksi muokattu: 30.12.2008 klo 11.32
 19. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Eilen kävin kattelemassa reenejä. En oikeen pelaajia tunnistanu mutta näytti siellä ainakin olevan Aro, Yli-hukka, björndahl, sippola, uski(ei pelaa mutta on luvannut käydä treeneissä), Ojatalo, Typpö, Kotajärvi. Lisäksi siellä oli aika paljon a-junnuja. Valmentajana oli Vehmanen. Porukkaa näytti olevan ihan mukavasti. Tosiaan saatto siellä olla muitakin "tuttuja" naamoja mutta oli niin paljo väkee että ei millään enempää tunnistanu. Maalissa oli B:junnu ja joku random mies joka napsi kyllä ihan hyvin kiekkoja kiinni.
   
 20. Setit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Onko täällä varmaa tietoa ketä tämän kauden pelaajia lähti vielä uutena Kalajoelle? Huhua kuulunut että Jäske olisi tulossa, osaako kukaan sanoa?
   
 21. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Jäske oli ainakin menossa jeppikseen mutta saattaa olla että homma jäi kun joukkue tippu. Mutta vaihtoehtoja on mun mielestä vaan kolme. Jäske, Viljanen, Niemi. Muut on varmaanki aikalailla pois laskuista.
   
 22. TIIHEL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, AJAX,
  NUORISSA ON TULEVAISUUS

  Lainaus:
  TÄSTÄKÖ LÄHDETÄÄN RAKENTAMAAN - NUO KAKSI NUORINTA OK, SAMOIN ARO JA USKI ESIMERKKEINÄ NUORILLE, MUTTA NUO LOPUT - EI VOI OLLA TOTTA!
   
 23. Börje Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  R.I.P Hermes, sympatiat JHT:lle
  Lainaus:
  Ei voi olla totta, luuletko tosiaan että kolmoseen kannattaa mennä joillakin ostomiehillä!? Aika vaikeeta on kesken kauden saada omat takaisin esim. Kronanista tai jostain muualta. Kyllä Kotajärvi ja Yli-Hukka ainakin kolmoseen on erittäin kovia. Eikä nyt ole mistään tulevaisuuden rakentamisesta vielä kyse. Kunhan saadaan jengi kasaan. Ensi kaudella sitten toivottavasti kakkosesta uuteen nousuun.
   
 24. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Lainaus:
  Meinaatko TIIHEL että jos seurassa on 12 a-junnua joista 7 lähtee armejaan ja yksi tulee pois niin saadaan seura pystyyn joka toimii. Tarkotus on antaa niille muutamalle jotka tänne nyt jäi niin mahdollisuus harrastaa ja saada ensikaudelle mahdollisimman hyvät lähtökohdat. Lisäksi Hermeksen on pakko voittaa sarja että ensikaudella päästään kakkosdivariin. ANOMALLA sinne ei pääse, se on kuulemma selvitetty.

  Mut voidaanhan me antaa ojatalon ja Yli-Hukan ym ym mennä Tussiin, niin onhan se mukava jos ne sitte tiputtaa Hermeksen viimisessä pelissä. On nekin omia kokkolan poikia, vaikka ikää on jo tullu. Pakko siellä on olla sellasia jolla on jotain kokemusta miesten peleistä. Vaikka sarja on 3divari niin vastassa on aikuisia miehiä. Ei siinä kaikilla a-junnuilla välttämättä riitä koko ja voima. Mielestäni heille kuuluu iso kiitos siittä että ovat lähteneet mukaan tähän vaikka he tussista saisivat jonkin pienen kulukorvauksen. Hermes ei anna/maksa mitään.
   
 25. bat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  Armeija

  Mistä tuo 7 armeijaan lähtijää tulee, itse olen kuullut että lähtijöitä olisi kaksi?