Minustakin sinä olet aivan pihalla. Onnea vaan ristiretkillesi. Varo matkalla sosiaalista mediaa. Se voi purra. Joko olet kokeillut Twitteriä?
Mainitsit Twitterin. Taidat olla homo...
Minustakin sinä olet aivan pihalla. Onnea vaan ristiretkillesi. Varo matkalla sosiaalista mediaa. Se voi purra. Joko olet kokeillut Twitteriä?
No jotain rotia nyt kuitenkin. Vaikka syönkin joskus pari kertaa vuodessa pieniä, mutta kalliita annoksia hassunnimisissä ravintoloissa. Mutta Twitteriin en koske! Me vanhukset käytämme tietysti irciä lankapuhelimella.Mainitsit Twitterin. Taidat olla homo...
No onhan sullakin ongelmat! Ei uskoisi, vai sattuuko noin paljon? Ja ethän ole tosissasi tuon leidi kaakan kanssa?
No, sinun Helsinki on sinun, annat vaan jutuillasi nyt hyvin tympeän kuvan helsinkiläisistä.
Asutko muuten Vuosaaressa vai Kannelmäessä? Ihan vaan, että ei siellä oikeassa stadissa asuvat käyttäydy noin. t. Syntyisin Tunturikadulta, nyt toki ihan muualla.
Sporalla pääsen lähes himaovelle
Hih, stadin kieltä..spora...himaovi...=)
Niin, eikö tämä ole Helsinki aiheinen threadi?
Sporalla, dösällä ja stogella pääsee hyvin.
Olihan tälle asialle perusteluna mm se, ettei ole 60€:a fyrkkaa laittaa ravintolaan, mutta Nykissä ja Lontoossa kyllä reissataan useasti. Voi toki olla, että duuni maksaa reissut, mutta luulisi silloin jo pelkillä päivärahoilla edes joskus käyvän aidan toisellakin puolen.
Lisäksi olen ymmärtänyt niin, että tuollaisessa fine dining -paikassa pitäisi myös osata keskustella henkeviä ja osoittaa sivistyneisyyttä vähän kuten oopperassa tai hevospoolokatsomossa, mikä ei minulta onnistu. Sen sijaan jossain lätkämatsissa tai pikaruokalassa se ei niin paljon haittaa, jos on ihan vain rahvaanomaiset kulttuurimieltymykset omaava matalapalkkaduunari.
Tama on yksi niista asioista joita arvostan ko. ravintoloissa, kun ravintola on tarpeeksi hyva niin heita ei kiinnosta istuuko siina poydassa Leo DiCaprio vai Jukka Helsingin lahiosta.
On melko järjetöntä verrata lentomatkan, NHL- ja Valioliiga-lippujen tai hotelliyön hintaa yhden ruokailun kustannuksiin.
Jollekin se 3-4 tunnin maistelumenu voi olla elämys siinä missä toiselle vaikka NHL-matsi?
Helsingissä on sentään tarjolla edes halukkaille fine diningiä ja joskus jopa NHL-pelejäkin.
Mieluummin mä tällä hetkellä laittaisin huntin hyvään raflaan kuin vaikka änärikauden avausmatsiin Hjaffalassa.
Ehkä ko nimimerkki voisi suoraan lokeroida nämä fine dining -raflat "Kokematta paskaa tms" -ketjuun.
Jatkossa aion käydä katsomassa pelkästään pleijareita.
Kyllä minä niissä itsekin kävisin mielelläni, jos olisin porvari. Silloin siellä viihtyisi, eikä tulisi ulkopuolinen olo.
Missä vaiheessa väitin, että ne ovat paskaa? Kyllä minä niissä itsekin kävisin mielelläni, jos olisin porvari. Silloin siellä viihtyisi, eikä tulisi ulkopuolinen olo.
Kyllä minä niissä itsekin kävisin mielelläni, jos olisin porvari. Silloin siellä viihtyisi, eikä tulisi ulkopuolinen olo.
Jos se Jukka on Jakomäestä, niin kyllä se vähän saattaa ravintolaa kiinnostaa, että Jukka karkottaa ulkonäöllään muut asiakkaat.
Lisäksi olen ymmärtänyt niin, että tuollaisessa fine dining -paikassa pitäisi myös osata keskustella henkeviä ja osoittaa sivistyneisyyttä vähän kuten oopperassa tai hevospoolokatsomossa, mikä ei minulta onnistu. Sen sijaan jossain lätkämatsissa tai pikaruokalassa se ei niin paljon haittaa, jos on ihan vain rahvaanomaiset kulttuurimieltymykset omaava matalapalkkaduunari.
Mikäli pelkäät, että juttujesi perusteella leimaudut juntiksi, niin älä huuda vaan puhu vähän hiljempaa. Ja kokeile käydä vaikka Groteskissa, jonne ei todellakaan tarvitse mennä kovat kaulassa. Ai niin, samojen omistajien Michelin-tähditetyssä Demossa salihenkilökunta käyttää tennareita.
Kyllähän sinne naamapalmu-osastolle voi päästä myös hiljaa puhumalla, esimerkiksi kyselemällä kuivaa ja halpaa punaviiniä tai ranskalaisia perunoita lisäkkeeksi. Ja ketsuppia tothamooses. Nämä tullut tässä hiljattain kuultua, viereisestä pöytäseurueesta tottakai. Mutta toisaalta, mitä väliä, kunhan on itse tyytyväinen.
Onneksi pleijarit eivat ole kalliita ollenkaan taalla. Se on katsos ihan sita mihin ihmiset haluaa rahansa pistaa. Jotkut kauhistelevat sita kuinka joku voi maksaa tietyn maaran ruoasta ja joku voi kauhistella miten paljon yksi play off-peli maksaa.
Ehkä jopa voisin Murussa antaa henkilökunnan vaikuttaa vahvasti viinipäätökseeni. Vaikka yleensä tiedänkin kaikesta kaiken, niin viinien kohdalla on vielä pieni aukko. Yleensä tulee otettua pääruuan mukaan tuttua ja turvallista rypälettä, mutta eivät ne nimet minulle kyllä ikinä mitään kerro.Lisätään siis listalle se, että annat henkilökunnan päättää mm. viinit
Älä huoli. Myös vihervasureita löytyy Helsingistä, jos porvarit eivät kelpaa.
Tuo harhaluulo karisee aika tehokkaasti esim. Olossa. Maittavaa ruokaahan osaa tehdä lähes kuka tahansa pienellä harjoittelulla, mutta noita oikeita hifielämyksiä tulee vastaan, kun menee tarpeeksi hyvään ravintolaan. Siinä on vain se vaara, että tulee alemmuuskompleksi.Onneksi osaan kokata itse sen verran, että teen maittavaa ruokaa himassa niin ei tarvitse mennä etsimään ruokahifistelyelämyksiä ihan väkipakolla
Ja edelleen niitä ennakkoluuloja. Samaan kategoriaan toki myös Jakomäen Jukka.
Kyllähän sinne naamapalmu-osastolle voi päästä myös hiljaa puhumalla, esimerkiksi kyselemällä kuivaa ja halpaa punaviiniä tai ranskalaisia perunoita lisäkkeeksi. Ja ketsuppia tothamooses. Nämä tullut tässä hiljattain kuultua, viereisestä pöytäseurueesta tottakai.